Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 17, 21:50)
valgysit dar ko nors šiandien? (jau nebe - pilna nuo vakar)

o kas buvo vakar? ax.gif

Irgi jau nevalgysiu.

Kaip manot, ar tie vaikai, kurie nebūdavo apkabinami vaikystėj, nebūdavo gražiai bendraujama su jais, užaiugę būna pikti, nedori?
Galvoju, kad didžioji dalis-taip. Vaikystės nuoskaudos palieka randus žmogaus psichikoj.
Atsakyti

Kaip manot, ar tie vaikai, kurie nebūdavo apkabinami vaikystėj, nebūdavo gražiai bendraujama su jais, užaiugę būna pikti, nedori?

O taip,tikrai tikiu tuo ir pavyzdziu turiu. 

Jau nieko nevalgysiu šiandien,nors silke kaip vilioja😒

Gavusios saskaitas apmoket atidziai jas pasimagrinejat ar tiesiog sumokat ir nesigilinat? Pasigilinau dabar i elektros saskaitas,nepatinka,kad uz laidu nuoma mokam daugiau,nei uz isnaudota elektra,bet pas dauguma taip (pasiklausinejau). Dar kazkada su Telia buvo problemu,tai pasigilinus pastebejau jas

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 22:19)
o kas buvo vakar?  ax.gif
--

buvom su vaikais svečiuose - suneštiniame:)
---
nemanau

QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 22:41)
Gavusios saskaitas apmoket atidziai jas pasimagrinejat ar tiesiog sumokat ir nesigilinat?

nesigilinu šiaip, bet kai pakeitė vandens skaitliukus "neva nemokamai" ir sekantį mėn.gavau dvigubai didesnę sąskaitą, tai žiū...skaitliukų keitimas:)

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 17:13)
Kada paskutinį kartą išnešėt rūbų išmetimui ar atidavimui?

Niekada NEDARAU išmetimui

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 17, 17:16)
Ką veikiat?

Filmą žiūriu

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:24)
Ar seniai policija jus stabdė/tikrino dokumentus?

Policija manęs nestabdo, ji pas mane į namus atvažiuoja

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:40)
Ar prisimenate kada ir kokį atoįvykį neseniai matėt?

Lyg ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:07)
Ar esat padarę stipria įtaką dėl to, kad kažkokie pažįstami žmonės baigtų universitetą, t.y.dėl jūsų įkalbėjimų pradėtų studijas ir jas baigtų?

ne

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 18:20)
Ar gaminot šiandien ką pietums?

Nieko negaminau, valgėm žuvies pirštelius ir marinuotus agurkus

LABAS RYTAS ax.gif

būna, kad baigiasi duona, batonas ir rytais vienintelė išeitis - košė? (retai, bet pasitaiko)
Atsakyti
Gavusios saskaitas apmoket atidziai jas pasimagrinejat ar tiesiog sumokat ir nesigilinat? Pasigilinau dabar i elektros saskaitas,nepatinka,kad uz laidu nuoma mokam daugiau,nei uz isnaudota elektra,bet pas dauguma taip (pasiklausinejau). Dar kazkada su Telia buvo problemu,tai pasigilinus pastebejau jas</p>

Jei nekelia įtarimų, nenagrinėju.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 07:06)
Niekada NEDARAU išmetimui

būna, kad baigiasi duona, batonas ir rytais vienintelė išeitis - košė? (retai, bet pasitaiko)

Ten klausimas buvo ne apie maistą, o apie stovinčius nenešiojamus drabužius.

Kad ne, nepamenu to.

Labas rytas,
Ar pamenat, ką sapnavot.?
Ne, šį rytą neatsimenu, nors paskutiniu metu buvo l.ryškūs sapnai.
Atsakyti

Kada paskutinį kartą išnešėt rūbų išmetimui ar atidavimui?

Senokai. Bet reiks tokiąatranką padaryti, kai baigsis žieminių drabužių sezonas. 

Labai seniai 

penktadienį mačiau smulkų įvykį. 

Ar esat padarę stipria įtaką dėl to, kad kažkokie pažįstami žmonės baigtų universitetą, t.y.dėl jūsų įkalbėjimų pradėtų studijas ir jas baigtų?

Nea. 

Ar gaminot šiandien ką pietums?

Kepiau žuvies kepsnelius ir dariau krabų salotas. 

kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?

Turiu 0,3 bokaliukus alui ar sidrui. Kadangi stovi nenaudojami, tai jų liko daugiausia. Toliau viskas gerai išdužę. reiks kada nusipirkti vandeniui/gaiviems gėrimams. dar vyno tauriu kokias 8. 

Vyras silkę mėgsta?

Mėgsta 

O kaip pagamintą jūs labiausiai mėgstat?

Ai visokia eina. Neturim skaniausios. 

Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?

Siūlyčiau ką nors kitka. 

Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta. Neturiu ir nenoriu tokios.

Neturiu

Atsakyti

Nebutinai nedori. bet gal labiau nemoka parodyti meilės. Arba labiau ko pleksuoti.

Gavusios saskaitas apmoket atidziai jas pasimagrinejat ar tiesiog sumokat ir nesigilinat?

Nelabai yra į ką gilintis. Už elektrą moku tiek kiek išbaudoju, po to telefonai ir nternetą moku pagal sutartį kiek yra pasirašyta. Kas dar? Draudimas irgi fiksuota suma

būna, kad baigiasi duona, batonas ir rytais vienintelė išeitis - košė? 

jei nebūna iš ko padaryti sumsuštinių tada kepu blynus, kiaušinienę. 

ne

Ar Jūsų šeima mėgsta košes?

Ne. Mes ne košiniai. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 15:13)
Kokio.amžiaus žmonės pagrinde jūsų name gyvena?
Mūsų apylinkėse dominuoja 25-40 metų šeimos.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 15:42)
Kai gaminat maistą,viską susipjaustot ir tada pradedat gaminimą ar gaminate ir pjaustote eigoje?
Viską eigoje.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 17, 17:16)
Ką veikiat?
Suguldžiau vaikus, prisėdau prie kompo.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:24)
Gal lapkričio mėnesį, bet tik dokus patikrino ir viskas.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:40)
Konkrečiai ne, bet visokių smulkių mieste dažnokai matau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:07)
1 žmogui gal, ir tai nenoriu visų "nuopelnų" prisiimti sau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:42)
kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?
Vynui, šampui, brendžiui.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 19:34)
Vyras silkę mėgsta?
Mėgsta, valgo.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 19:48)
Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?
Apsaugok viešpatie biggrin.gif Jinai man visus namus perstatytų argumentuodama "nes taip fainiau" biggrin.gif Ne ne ne, jei ji atskraustytų - išsikraustyčiau aš po kurio laiko tai tikrai biggrin.gif Jei jau susiklostytų kažkokia tokia situacija tai aš jai geriau savo sąskaita butą išnuomočiau ir laukčiau tik kartais svečiuose. To pilnai užtenka mūsų draugiškiems santykiams palaikyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 20:23)
Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta. Neturiu ir nenoriu tokios.
Kad viskas būtų tik balta - ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 22:19)
Turbūt, dažniausiai.
Jeigu sąskaitos suma nekelia įtarimo tai tiesiog sumoku ir nieko nenagrinėju.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 07:06)
Košė ne vienintelė išeitis jei baigiasi batonas, o ir šiaip retai mes jį valgom pusryčiams.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 07:30)
Nea.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 18, 09:36)
Vyras nelabai, mes su vaikais visai mėgstam. Man skanu, dar prisipjaustai kokių vaisių ar kokius sgusčionkės įsipili ir niam niam rolleyes.gif

Sveikos,
Darbinga savaitė laukia? Bus kažkas išskirtinesnio ar viskas kaip visada? - Daugiau mažiau viskas kaip visada, bus naujų kai kurių reikalų tik, o šiaip viskas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 18, 09:36)
Ar Jūsų šeima mėgsta košes?</strong></p><p>Ne. Mes ne košiniai. </p>

Ne, niekada jų neverdu.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 13:18)
Apsaugok viešpatie  biggrin.gif Jinai man visus namus perstatytų argumentuodama "nes taip fainiau"  biggrin.gif

Darbinga savaitė laukia? Bus kažkas išskirtinesnio ar viskas kaip visada? - Daugiau mažiau viskas kaip visada, bus naujų kai kurių reikalų tik, o šiaip viskas tas pats.

biggrin.gif

Darbinga laukia, bet be įtampos.

Ką veikinėjat, kur dingę?
Su drauge kavinausi. Prasiėjom per senamiestį.
Grįžus gaminau. Ką tik su vyru pavalgėm. Sūnus kiwme futbolą žaidžia.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 19:23)
Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta

Neturiu irgi,nelabai graži man tokia

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 06:06)

Būna,nieko baisaus nėra

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 06:30)

Nesapnuoju paskutiniu metu

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 18, 08:36)

Nelabai,valgom iš pareigos

QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 12:18)
Darbinga savaitė laukia? Bus kažkas išskirtinesnio ar viskas kaip visada?

Man regis penktadienis laisvas bus,tai trumpa savaitė

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 14:16)
Ką veikinėjat, kur dingę?

Namie kuičiamės,tai salotų pasisodinau,tai šaldytuvą išsivaliau tik ką. Paprastai,naminiai reikalai

Labas smile.gif jei parašytu draugė iš praeities,su kuria santykiai baigėsi negražiai (apipylė jus purvais iš esmės) noriai bendrautumėt ar ne? Parašė,nusijuokiau net smile.gif padėkojau už sveikinimus ir tiek. Per daug nusvilau nuo jos,kad vėl ant grėblio lipčiau ax.gif tokie žmonės nesikeičia
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 16:03)
) jei parašytu draugė iš praeities,su kuria santykiai baigėsi negražiai (apipylė jus purvais iš esmės) noriai bendrautumėt ar ne? Parašė,nusijuokiau net smile.gif padėkojau už sveikinimus ir tiek. Per daug nusvilau nuo jos,kad vėl ant grėblio lipčiau  ax.gif tokie žmonės nesikeičia

Pritariu. Aš irgi nepulčiau į draugystes.

Tos, kurios turi daržus-kaip, kokiu būdu išdirbat žemę sodinimui?
Praeitais metais mano daržas buvo lauke, tad kaimynas, važiuodamas dirbt žemės kitiems, ir mano daržui padarė vageles, tad buvo labai patogu. O šiemet, tikriausiai, sodybos teritorijoj daryt reikės, tad nežinau. Kastuvu kast? Kaip jūs ar jūsų pažįstami daro? Gal.kokią techniką turit?
Atsakyti

Agrefa, 18 Kov 2018 - 15:17, parašė: Tos, kurios turi daržus-kaip, kokiu būdu išdirbat žemę sodinimui? Praeitais metais mano daržas buvo lauke, tad kaimynas, važiuodamas dirbt žemės kitiems, ir mano daržui padarė vageles, tad buvo labai patogu. O šiemet, tikriausiai, sodybos teritorijoj daryt reikės, tad nežinau. Kastuvu kast? Kaip jūs ar jūsų pažįstami daro? Gal.kokią techniką turit?

Pas mama,tai paprastai,kastuvu sukasa darza visa,tada su grebliu isdauzo grumstus,isrenka akmenus,siukslytes jei yra. Tuomet su ilga virve atsimatuoja vageles,kad lygios butu,ismindo takiuka praejimui ir vel grebliu sulygina zeme,padaro ja puresne. Oi nezinau ar supratai,man viskas taip paprasta atrodo,paaiskint sunku tik. Nedidelis darzas pas ja,jokie traktoriukai neivaziuos. Tai viskas “ranku darbo”

Visus savaitgalio darbus nuveiket ka planavot? O taip,dar daugiau

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 16:28)
Pas mama,tai paprastai,kastuvu sukasa darza visa

Visus savaitgalio darbus nuveiket ka planavot? O taip,dar daugiau</p>

Supratau, aš taip ir galvojau! Bet čia toks mini daržiukas gausis. Nepasisodint jau bulvių pusei žiemos ir kitokių daržovių. Nežinau, kaip.darysiu... Žiūrėsiu. Visko gali būt, kad tik toks miniatiūrinis ir bus.

Viską pasidariau ir sau daug laiko turėjau.

Klausimas visoms:
Ar kavos turit daugiau nusipirkę, ar tik tam kartui?
Dabar tik.tam kartui.

Klausimas knygų skaitytojoms:
Kai l.daug knygų skaitai, pasimiršta ir apie ką jos. Bet vis tiek kažkuri knyga iki tiek įsiręžia į atmintį, kad viską prisimeni, neina pamiršt. Kokia tai knyga?
1. E. Donoghue "Kambarys".
2. J. Galsworthy „Forsaitų saga".
3. L. Slimani knyga „ Lopšinė“:
Atsakyti