Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 15:42)
Kai gaminat maistą,viską susipjaustot ir tada pradedat gaminimą ar gaminate ir pjaustote eigoje? Viską iš anksto,kažkaip paskui ramiai,lėtai gaminu

Eigoje viską darau.

Kada paskutinį kartą išnešėt rūbų išmetimui ar atidavimui?
Šiandien vyro drabužių 2 krepšius. Šį kartą vyrui matant ir laiminant.
Atsakyti

jums geriau vėsu su saule, ar pliurza su šiluma?

Plirza tirai nepatinka. 

Jeigu draugė prašytų paskolint porą tūkstančių eurų, ar skolintumėt?

Ko gero ne. 

buvot šiandien lauke, pajautėte -10 laipsnių šaltį ir žvarbų vėją pavasario saulei šviečiant?

buvau. Pajutau. 

Ką iš artimiausių žmonių jau tik kapuose aplankot?

Senelius 

Pleistrų namuose turite?

Kelis turiu. 

Sveikos smile.gifkaip šeštadienio rytas prasidėjo?

Prasidėjo kavos puodeliu. Toliau sekė pusryčiai. Važiavau iki miesto aspiprekinau, tada nulėkiau pasportuoti. 

Nustebino kas nors šią savaitę?

Niekas 

Jau žinot kur švęsit velykas? Ar dar nelabai? 

Taip. Kaip ir kas met. Taip pat. 

Kai gaminat maistą,viską susipjaustot ir tada pradedat gaminimą ar gaminate ir pjaustote eigoje? 

Pjaustau eigoje. 

Ką veikiat?

Šiaip sėdžiu prie PC. 

Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(errachka @ 2018 03 16, 12:25)
apsipirkdamos skaitot etiketes?
Ne visada.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 16, 13:01)
nusipirkusios kokį nors rūbą, iškart nukerpate etiketes?
Ne iškart.
QUOTE(Metute @ 2018 03 16, 14:37)
Kokie planai savaitgaliui?
Nieko rimto ar ypatingo.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 16, 18:54)
ko laukiat dabar labiausiai?
Dabar kol kas nieko.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 16, 19:22)
Ar galėtumėt sau pritaikyti šią frazę: "Jei norėsiu tai ir gausiu/pasieksiu, jei negavau/nepasiekiau vadinasi nelabai ir norėjau"?
Iš dalies.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 16, 20:07)
Kai nusiperkate naują drabužį, kiek jis dar panašiai kabo spintoj iki pirmo apsirengimo?
Ilgai tikrai ne (nekalbu apie proginius ar ten ateinančiam sezonui drabužius), jei kalbam apie kasdieniškus; gali dieną/dvi, o galiu ir ant rytojaus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 16, 21:00)
Vilnietės,o matėt kinoteatre RAUDONASIS ŽVIRBLUS?
Kiek metų tarnauja jūsų skalbimo mašina?
Nemačiau.
7 lyg.
QUOTE(errachka @ 2018 03 17, 11:26)
jums geriau vėsu su saule, ar pliurza su šiluma?
Šilumą mėgstu, bet nemėgstu pliurzos, tai renkuosi pirmą variantą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 12:03)
Jeigu draugė prašytų paskolint porą tūkstančių eurų, ar skolintumėt?
Jei turėčiau atliekamų ir man jų nereiktų, tai galbūt.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 17, 12:13)
buvot šiandien lauke, pajautėte -10 laipsnių šaltį ir žvarbų vėją pavasario saulei šviečiant?
Ne, kai buvau lauke, tai buvo -5 ir be vėjo, tik tiek šaltoka, bet svarbu, kad visą dieną saulėta, tas man laaabai patinka.

Ar seniai policija jus stabdė/tikrino dokumentus?
Vakar apie 21h. Tik tiek, kad nestabdė, praleido mane per pagrindinį, ir atvažiavo paskui mane bei užsuko į kiemą, net nemčiau jų, važinėjai kaip nividimkos, jie tą moka. Pirma mintis buvo, kad greitį viršijau, bet ne, viskas gerai, tiesiog patikrino dokumentus ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 12:34)
Seneliu, vyro tėvus (jie labai jauni numirė).
QUOTE(Nastya @ 2018 03 17, 13:19)
Pleistrų namuose turite?
Taip, turim.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 14:24)
kaip šeštadienio rytas prasidėjo?
Gerai.
QUOTE(kami_ @ 2018 03 17, 14:39)
Kad lyg ne.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 17, 15:29)
Jau žinot kur švęsit velykas? Ar dar nelabai?
Dar nelabai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 16:13)
Kokio.amžiaus žmonės pagrinde jūsų name gyvena?
Aplink vien jauni; vieni pradinuką turi, kiti neseniai susituokė tik.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 16:42)
Kai gaminat maistą,viską susipjaustot ir tada pradedat gaminimą ar gaminate ir pjaustote eigoje?
Būna ir taip ir kitaip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:13)
Prėjusių metų pabaigoje.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 17, 18:16)
Ką veikiat?
Atsakinėju į klausimus.

Ar prisimenate kada ir kokį atoįvykį neseniai matėt?
Prisimenu, vakar, šį
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 17, 17:16)
Ką veikiat?</p><p>Šiaip sėdžiu prie PC. </p>

Absol nieko, ilsiuosi. Imsiu knygą į rankas.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:24)
Vakar apie 21h. Tik tiek, kad nestabdė, praleido mane per pagrindinį, ir atvažiavo paskui mane bei  užsuko į kiemą, net nemčiau jų, važinėjai kaip nividimkos, jie tą moka. Pirma mintis buvo, kad greitį viršijau, bet ne, viskas gerai, tiesiog patikrino dokumentus ir tiek.

Mane per reidus dažnai praleidžia, kai pamato, kad su sūnum važiuoju. Būna, kad suatabdo, bet, pamatę vaiką, iš karto moja lazdele, kad važiuičiau toliau.
O taip, kad sustabdytų ir patikrintų dokumentus, buvo prieš 1,5 m. Bet tada irgi prajuokinau policininką, pakvykavom abu ir išvažiavau.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:40)
Prisimenu, vakar, šį

Labsi gerai atsimenu, kai guėjo "nukirstas" motociklininkas britvininkas. Praėjo kokie 1-2 metai, bet viskas prieš akis stovi.

Ar esat padarę stipria įtaką dėl to, kad kažkokie pažįstami žmonės baigtų universitetą, t.y.dėl jūsų įkalbėjimų pradėtų studijas ir jas baigtų?
Taip, tikrai mano įtaiga 6 žmonės baigė universitetus ir po baigimo pakeitė darbus ir sėkmingai dirba iki šiol. Vienas iš šių žmonių iki univero baigimo dirbo mėsos sk.pardavėja dideliame prekybos centre, po univero baigimo įsidarbino vienoje kontroliuojančioje institucijoje ir ten sėkmingai kyla karjeros laiptais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 17 kovo 2018 - 18:09
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 19:07)
Ar esat padarę stipria įtaką dėl to, kad kažkokie pažįstami žmonės baigtų universitetą, t.y.dėl jūsų įkalbėjimų pradėtų studijas ir jas baigtų?
Vienam, taip.

Ar gaminot šiandien ką pietums?
Taip; čili sriubą, vištienos kepsnius orkaitėje su daržovėmis, ir spageti su malta mėsa ir pievagrybiais.
Aš norėjau vieno, kiti norėjo kitko, tai taip ir gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 18:20)
Taip; čili sriubą, vištienos kepsnius orkaitėje su daržovėmis, ir spageti su malta mėsa ir pievagrybiais.
Aš norėjau vieno, kiti norėjo kitko, tai taip ir gavosi.

Gaminau kalakutieną, valgėm su grikiais arba sublvėmus iir burokėlių karpačo.
Sūnui spagečiai.su dešrelėmis.
Desertui - alytiškių šakotis.

kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?
Viskiui, brendžiui daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 16:13)

labai seniai. Nelabai yra ką mėtyt pas mus

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 17, 16:16)
Ką veikiat?

Prie pc

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 16:24)

Nepamenu net,senokai ištikro. Pernai pamenu po darbo vos išvažiavus reidas buvo,papūst reikėjo,bet dokų netikrino,neprašė net

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 16:40)

Kažkada Suomijoje mačiau labai žiaurų,kai mašina lėkė labai greitai ir tėškėsi į sunkvežimį. Stebuklas,vairuotojas gyvas sveikas,pats prisidavė policijai. Iš mašinos neliko nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 17:07)

Ne. O tu šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 17:20)

Labai skaniai bigsmile.gif o pas mus paprastai,keptos bulvės su kefyru,bet taip skaniai suėjo

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 17:42)
kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?

Kai mes tokie "gėrikai" tai žinok neturim anei jokių. Planuose paprastos vyno taurės,bet tikriausiai ne alkoholiui,o sultims ir vandeniui mirksiukas.gif kaip tik su mama šnekėjau šiandien,tai sako kiek laiko stovės tuščia lentyna svetainėj,taurės sudėk biggrin.gif o ką dėt,kai neturim. Dėl svečių nebent pirksim ką,bet proto ribose

Vyras silkę mėgsta? Neseniai atrado tik. Seniau galėdavau nesiūlyt net,o dabar pats ratus suka parduotuvėj,perkasi po induką sau. Kažkaip dauguma aplinkos vyrų nevalgo jos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 19:34)
Vyras silkę mėgsta? Neseniai atrado tik. Seniau galėdavau nesiūlyt net,o dabar pats ratus suka parduotuvėj,perkasi po induką sau. Kažkaip dauguma aplinkos vyrų nevalgo jos  ax.gif

Labai mėgsta, ypač šitą tikrą, su galva. Kai pagaminu, išnyksta tą patį vakarą, kitai dienai mažai kada lieka.

O kaip pagamintą jūs labiausiai mėgstat?
Pas mus einamiausia su keptais svogūnais+keptomis morkomis. O per Kūčias kažkodėl eina ne šita, bet su nekeptais svogūnais,actu, cinamonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 17 kovo 2018 - 19:42
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:40)
O kaip pagamintą jūs labiausiai mėgstat?
Pas mus einamiausia su keptais svogūnais+keptomis morkomis. O per Kūčias kažkodėl eina ne šita, bet su nekeptais svogūnais,actu, cinamonu.

O kaip laiku klausimas šitas,kaip tik ištraukiau silkės,bus idėjų bigsmile.gif biggrin.gif pas mus tai irgi su morkom ir svogūnais,actu ir svogūnais,bet tada jau tik aš viena valgau,b acto negali. Iš pirktinių,tai su grybais,namie kažkaip tokios nedarau,grybų nėra

Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?Nesutikčiau,ieškotume kito varianto. Vienoj virtuvėj dviem šeimininkėms vietos nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 19:48)
Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?Nesutikčiau,ieškotume kito varianto. Vienoj virtuvėj dviem šeimininkėms vietos nėra  ax.gif

Pritariu visu 100-tu proc.
Laiminga esu, kad nereikėjo gyvent nei su mano, nei su vyro tėvais. Turėjom visišką laisvę dėl visko.

Aidos, skanu jums bus - siiilkė.

Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta. Neturiu ir nenoriu tokios.
Nesuprantu, kaip ten tarybiniais laikais buvo prestižo reikalas svečiua paguldyt į visiškai baltą patalynę.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 11:34)

Tik savo mamą

QUOTE(Nastya @ 2018 03 17, 12:19)
Pleistrų namuose turite? –

O, taip - begalę

QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 13:24)
kaip šeštadienio rytas prasidėjo?

Su skaudama galva

QUOTE(kami_ @ 2018 03 17, 13:39)

niekas

QUOTE(Nastya @ 2018 03 17, 14:29)
Jau žinot kur švęsit velykas? Ar dar nelabai? -

Namie

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 15:13)
Kokio.amžiaus žmonės pagrinde jūsų name gyvena?

Nuo 40 iki 80

QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 15:42)

taip

valgysit dar ko nors šiandien? (jau nebe - pilna nuo vakar)
Atsakyti