Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 10:45)
Turit pažįstamų tarpe šeimų, kurios santuokoje gyvena daugiau nei 20 metų ir gyvena gražiai, pagarboje?

yra irgi. ir tevai mano.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 12, 13:25)
Daug reklamos gaunate i pasto dezute?

gaunam pakankamai, bet man tai patinka siaip. as neklijuoju specialiai. as permetu, kartais kas uzkliuna uz akiu, arba kokiu kuponu issikarpau, tai nuolaidos, tai nemokamai kas tai dar ka biggrin.gif ideju pasisemiu is receptu. ir tada i konteineri.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 13:39)
Kaip manot, jei stovi negyvenamas namas, ar reikia karts nuo karto prakurti krosnį, ar ne (kad drėgmės neatsirastų)?

karta bent i savaite reiktu manau. bet jei taip neiseina, tai karta i men aisku nieko nepakeis. tikrai gali atsirast dregme

QUOTE(Metute @ 2018 03 12, 15:14)
Ar kasdien plaunat galva ir dziovinat dziovintuvu?

siaip bandau kas antra, nebent ryte blogas vaizdas, tada plaunu is kart, na einu i dusa.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 17:06)
Ar perkat vakuotus virtus sutarkuotus burokėlius?

retai, bet perku. siaip nelabai valgom

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 06:10)
Yra jums rovę dantį; gėrėt antibiotikus dėl to?

tfu tfu tfu dar nerove

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 06:16)

o jei Jūsų vaikas apsirgtų, temperatūra (kaip maniškei), nebūtų su kuo palikti, imtumėt biuletenį, ar tartumėtės su darbdaviu, kad taip ir taip? (skambinsiu Vedėjai ir bandysiu tartis, kad rašytų šiandien - mamadienį, nes vistiek gyd.skambinsiu, o jei ryt dukrai karštis, tada jau imsiu "bilietą")

sveikatos Ugnei. nezinau ka daryciau, priklausytu nuo darbo.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 06:25)

Seniai darėtės pasą arba asmens tapatybės kortelę?
pasas tai seniai, 8 m gal, tapatybes vietine pries 3 metus, greit keisiu.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 06:26)

Rytas apniukęs?

taip, siandien linoja

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 06:49)
Energinga šiandien?

normaliai, dar rytas

kai yra jusu dienos, ar rengiates kitokius rubus biggrin.gif nu ta prasme kazka tamsiau ar dar ka? sukneliu pvz ne ar antraip..
as taip.. niekada sukneles nesideciau, ir bandau ilgesni kardigana koki nu kazkaip rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 03 12, 08:04)
Prabudusios rytais visad pasimeilikaujat su vyru ar nesat linke to daryt?

dazniausiai savaitgaliais, darbo dienom tik buckis. as keliuos pirma i dusa, jis kloja lova visada.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 12, 08:12)
Kiek jau metų esat su savo antrosiosm pusėm?

vasari buvo 12

QUOTE(Aidos @ 2018 03 12, 08:52)
Ar pritartumet sekmadienines prekybos draudimui?

na pas mus ar taip, ar taip nedirba pagrinde viskas, tai dabar jau ipratau, tai ok. nors kartais truksta to, kai norisi sekmadieni, o ne sestadieni iseit.

QUOTE(errachka @ 2018 03 12, 08:56)

kada darėt manikiūrą?-5ienį

pries savaite, pati.
Atsakyti

Taip

Ar perkat vakuotus virtus sutarkuotus burokėlius

Perku

k@mylye - vaikui sveikatos, pačiai - kantrybės 4u.gif4u.gif

Dėkui

Kokiam PC paskutinį kartą buvot?

Bruklinas

senokai jau mano vaikai sirgo, todėl atėjau su klausimu (daugumai, gal pasirodys kvailoku), bet dukra šįryt atsiliepė ir sako: "Mama, man bloga." Pridėjau ranką prie kaktos, labai karšta. Įdėjau termometrą +38, 2. Ar leistumėt mokyklon, o pati eitumėt darban?

Į mokyklą tikrai neitų. Kažkuris vienas iš mūsų pasiimtų biuletenį. 

Yra jums rovę dantį; gėrėt antibiotikus dėl to?

Yra rovę. Gėriau

o jei Jūsų vaikas apsirgtų, temperatūra (kaip maniškei), nebūtų su kuo palikti, imtumėt biuletenį, ar tartumėtės su darbdaviu, kad taip ir taip?

Imčiau biuletenį

senokai

Energinga šiandien?

Normaliai taip. 

Paskutinis pirkinys?

Vasarinės padangos. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 07:25)

prieš metus

QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 07:26)
Rytas apniukęs?

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 07:49)
Energinga šiandien?

taip

QUOTE(grange @ 2018 03 13, 09:38)
kai yra jusu dienos, ar rengiates kitokius rubus  biggrin.gif  nu ta prasme kazka tamsiau ar dar ka?

ne, rengiuosi kaip ir kasdien, kelnės, bluzelė

AČIŪ UŽ PAILINKĖTĄ sveikatą mano Ugnei 4u.gif 4u.gif
darban neišėjau. Skambinau Vedėjai, užrašė Mamadienį, o rytoj, jei temperatūra nekris - teks imt "bilietą" - nors jis man labai labai negerai:(
---

kaip nusiteikę atsikėlėte šį rytą, ta prasme, noriai į darbą, ar nelabai? (noriai, bet kad išėjo, kaip išėjo)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 08:49)
Energinga šiandien?
Visai ne verysad.gif Net kalbėt nenoriu, o reikės. Neturiu visai energijos dabar, seniai man taip buvo.
Na žinok ir man tas pats, ypač pats rytas, nežinau kas čia buvo, sakau gal nuo tokio oro.
QUOTE(grange @ 2018 03 13, 10:38)
kai yra jusu dienos, ar rengiates kitokius rubus biggrin.gif nu ta prasme kazka tamsiau ar dar ka? sukneliu pvz ne ar antraip..
as taip.. niekada sukneles nesideciau, ir bandau ilgesni kardigana koki nu kazkaip rolleyes.gif
Na, kad daugmaž pas mane viskas įprastai, nieko labai nepasikeičia tomis dienomis aprangoje.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 13, 10:38)
Paskutinis pirkinys?
A va kaip tik šįryt prieš darbą užsukau į PC Rimi, nes baigėsi automobilio stiklų ploviklis, tai supyliau į bakelį vius 4 litrus, visai jau tuščia buvo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 10:42)
kaip nusiteikę atsikėlėte šį rytą, ta prasme, noriai į darbą, ar nelabai?
Na aš tai be pulso atsikėliau, ačiū dievui jau atsičiuchinau, nes prie žemės traukė tai kaip reikalas.

Su kuo neseniai kalbėjote?
Buvo kolegė užsukusi į kabinetą, tai su ja.
Atsakyti

kai yra jusu dienos, ar rengiates kitokius rubus biggrin.gifnu ta prasme kazka tamsiau ar dar ka?

Tiesiog nesimaunu šviesių kelnių ar šviesios suknelės. 

kaip nusiteikę atsikėlėte šį rytą, ta prasme, noriai į darbą, ar nelabai?

Sėdim su sūnum namuose. Džiaugiuosi proga pailsėti. Darbe jau buvau pradėjusi daryti grubių klaidų. Jaučiausi jau psichologiškai pavargusi. Kaip sakant nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. 

Kadangi su sūnum namuose, tai su juo ir kalbėjau. Tarėmės ką darysimės valgyti. 

Yra kokių reiklaų, kuriuos vis atideliojat?

Aha. Reikia nueiti duoti kraujo tyrimams. Vis atidelioju, bet šią savaitę, kol neinu į darbą būtinai reikia nuvažiuoti.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 09:46)

su sergančia dukra - sugirdžiau vaistų nuo karščio, tai užmigo

QUOTE(Aidos @ 2018 03 12, 09:04)
Prabudusios rytais visad pasimeilikaujat su vyru ar nesat linke to daryt?

Ne, niekada to nedarau aš

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 12, 09:12)
Kiek jau metų esat su savo antrosiosm pusėm?

Per šias Jonines bus 13 metų

QUOTE(Aidos @ 2018 03 12, 09:52)
Ar pritartumet sekmadienines prekybos draudimui?

Nelabai

QUOTE(errachka @ 2018 03 12, 09:56)
kada darėt manikiūrą?-

LABAI LABAI SENAI

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 11:45)
Turit pažįstamų tarpe šeimų, kurios santuokoje gyvena daugiau nei 20 metų ir gyvena gražiai, pagarboje?

Taip, yra keletas klasiokių, vyro teta, mano pačios brolis

QUOTE(Aidos @ 2018 03 12, 14:25)
Daug reklamos gaunate i pasto dezute?

ne

jei visai atsitiktinai internete (Sm, FB, musumazyliai.lt ar kitur) užmatytumėte, kad vaikiškais rūbeliais prekiauja Jūsų pažįstama, ar pirktumėte iš jos, žinoma, jei ji prekiautų tuo, ko Jūsų vaikui reikia, ar ieškotumėte pas kitą ? (ieškočiau pas kitą žmogų, nes užvakar pamačiau, kad FB vyro krikšto sūnaus draugė prekiauja kojinytėmis vaikams, parašiau jai, bet .... nesulaukus atsakymo, kojinytes nupirkau iš musumazyliai.lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 13 kovo 2018 - 10:04
QUOTE(grange @ 2018 03 13, 09:38)
kai yra jusu dienos, ar rengiates kitokius rubus  biggrin.gif  nu ta prasme kazka tamsiau ar dar ka? sukneliu pvz ne ar antraip..
as taip.. niekada sukneles nesideciau, ir bandau ilgesni kardigana koki nu kazkaip  rolleyes.gif

Tamsios kelnės būna.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 13, 09:38)
Paskutinis pirkinys?</p><p>Vasarinės padangos. </p><p></p><p></p>

Palaidinukė.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 09:42)
kaip nusiteikę atsikėlėte šį rytą, ta prasme, noriai į darbą, ar nelabai? (noriai, bet kad išėjo, kaip išėjo)

Kaip maišas dar vis.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 09:46)

Gal žiūrėjai vakar O. Ir D. Vaigauskus? smile.gif Man Radži nuoširdumas labai patiko. Ir Oresto sakinys "charizma ant akių užėjo" biggrin.gif .

Su kolege irgi.

Turit būtent savo, ne šeimos,santaupų?
Turiu. Man patinka turėt savų.
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 13, 09:59)
Yra kokių reiklaų, kuriuos vis atideliojat?</strong></p><p>Aha. Reikia nueiti duoti kraujo tyrimams. Vis atidelioju, bet šią savaitę, kol neinu į darbą būtinai reikia nuvažiuoti.</p>

Ne, nėra.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 10:03)
jei visai atsitiktinai internete (Sm, FB, musumazyliai.lt ar kitur) užmatytumėte, kad vaikiškais rūbeliais prekiauja Jūsų pažįstama, ar pirktumėte iš jos, žinoma, jei ji prekiautų tuo, ko Jūsų vaikui reikia, ar ieškotumėte pas kitą ? (ieškočiau pas kitą žmogų, nes užvakar pamačiau, kad FB vyro krikšto sūnaus draugė prekiauja kojinytėmis vaikams, parašiau jai, bet  .... nesulaukus atsakymo, kojinytes nupirkau iš musumazyliai.lt)

Vengiu iš pažįstamų ir pirkt, ir parduot joms.

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 12:45)
Taip, yra ir ne viena. Žinoma, praėję įvairius periodus, bet visumoje gyvena gražiai.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 15:39)
Kaip manot, jei stovi negyvenamas namas, ar reikia karts nuo karto prakurti krosnį, ar ne (kad drėgmės neatsirastų)?

reikia
QUOTE(Metute @ 2018 03 12, 17:14)
Ar kasdien plaunat galva ir dziovinat dziovintuvu? Anksciau plaudavau kasryt, dabar kas antra diena</p>

kas2-3, džiovinu
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 19:06)
Taip, be galo patogus dalykas.

kai savų nėra-taip
QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 02:29)
Kokiam PC paskutinį kartą buvot?

norfoj
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 07:58)
senokai jau mano vaikai sirgo, todėl atėjau su klausimu (daugumai, gal pasirodys kvailoku), bet dukra šįryt atsiliepė ir sako: "Mama, man bloga." Pridėjau ranką prie kaktos, labai karšta. Įdėjau termometrą +38, 2. Ar leistumėt mokyklon, o pati eitumėt darban?

ne ir ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 08:16)
jei Jūsų vaikas apsirgtų, temperatūra (kaip maniškei), nebūtų su kuo palikti, imtumėt biuletenį, ar tartumėtės su darbdaviu, kad taip ir taip? (skambinsiu Vedėjai ir bandysiu tartis, kad rašytų šiandien - mamadienį, nes vistiek gyd.skambinsiu, o jei ryt dukrai karštis, tada jau imsiu "bilietą")

labai priklauso nuo darbdavio pozicijos apskritai kokie susitarimai dėl tokių situacijų
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 08:25)
ATK dariau lyg prieš 3 metus, o pasą-dabar.

seniai
Papildyta:
[quote=Visgi,2018 03 13, 08:26]
Rytas apniukęs?
Apniukęs; fu, rūkas, dulksna, dangus pilkas.
[/quote]
aga
[quote=Agrefa,2018 03 13, 08:49]
Energinga šiandien?
Visai ne verysad.gif. Net kalbėt nenoriu, o reikės. Neturiu visai energijos dabar, seniai man taip buvo.
[/quote]
aga
[quote=grange,2018 03 13, 10:38]
[/quote]
ne
[neaquote=k@mylye,2018 03 13, 10:38]
Paskutinis pirkinys?</p><p>Vasarinės padangos. </p><p></p><p></p>
[/quote]
maistas
[quote=Visgi,2018 03 13, 10:46]
[/quote]
su headhuntere
[quote=k@mylye,2018 03 13, 10:59]
Yra kokių reiklaų, kuriuos vis atideliojat?</strong></p><p>Aha. Reikia nueiti duoti kraujo tyrimams. Vis atidelioju, bet šią savaitę, kol neinu į darbą būtinai reikia nuvažiuoti.</p>
[/quote]
yra, vairavimas
[quote=Sim@,2018 03 13, 11:03]
jei visai atsitiktinai internete (Sm, FB, musumazyliai.lt ar kitur) užmatytumėte, kad vaikiškais rūbeliais prekiauja Jūsų pažįstama, ar pirktumėte iš jos, žinoma, jei ji prekiautų tuo, ko Jūsų vaikui reikia, ar ieškotumėte pas kitą ? (ieškočiau pas kitą žmogų, nes užvakar pamačiau, kad FB vyro krikšto sūnaus draugė prekiauja kojinytėmis vaikams, parašiau jai, bet .... nesulaukus atsakymo, kojinytes nupirkau iš musumazyliai.lt)
[/quote]
nežinau net..man svarbiau koks drabužis, o ne kas parduoda vistik[quote=Agrefa,2018 03 13, 11:16]
[/quote]
mes viską dedam į vieną, bet yra ir mano atskirai

kada pask kart sukot lanką?-4ienį
Atsakyti
Prieš kokius 20 metų 😆.

Jeigu tik pas jus norėtų ateit į svečius kažkas, bet pas save nesikviestų, ar užkaltų jus tai?
Ir dar kaip. Iki kiek anksčiau priiminėjau tuntus svečių, iki tiek dabar jų nenoriu matyt. Vargina jie mane. Ir neįdomu biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 13 kovo 2018 - 10:40
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 10:16)

taip, vaistams išeis blink.gif

QUOTE(errachka @ 2018 03 13, 10:30)
kada pask kart sukot lanką?-

oi, gal tik mokyklos laikais ax.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 10:39)
Jeigu tik pas jus norėtų ateit į svečius kažkas, bet pas save nesikviestų, ar užkaltų jus tai?

geras išsireiškimas mirksiukas.gif
žinoma, kad taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 14:39)

Gal nereikia

QUOTE(Metute @ 2018 03 12, 16:14)

Galvą plaunu kas rytą, bet tik niekada nedžiovinu

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 12, 18:06)

Ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 13, 09:38)
Paskutinis pirkinys?

Kojinytės sūnui

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 13, 09:59)

Taip, reikia būtinai rast laiko ir nueit pas šeimos gyd., kad parašytų siuntimą kraujo tyrimams

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 13, 10:59)
Vienas yra, vis tas pats, paskutinės mūsų kelionės nuotraukas iki galo reikia sutvarkyti, o jų daug labai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 13, 11:03)
jei visai atsitiktinai internete (Sm, FB, musumazyliai.lt ar kitur) užmatytumėte, kad vaikiškais rūbeliais prekiauja Jūsų pažįstama, ar pirktumėte iš jos, žinoma, jei ji prekiautų tuo, ko Jūsų vaikui reikia, ar ieškotumėte pas kitą?
Jei reiktų pirkčiau ir pas ją, ko gi ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 11:16)
"charizma ant akių užėjo" biggrin.gif

biggrin.gif Jo, grįžę iš kino vakar atsisukom ir pasižiūrėjom.

Ne, atskirai sau netaupau.
QUOTE(errachka @ 2018 03 13, 11:30)
kada pask kart sukot lanką?
Lyg prieš keturis metus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 13, 11:39)
Jei nesikviestų, tai ne, neužknistų, bet jei veržtųsi pastoviai tik pas mus, tai užknistų, ir tie svečiai ir tie vizitai.

Gal ketinate eiti į kino teatrą žiūrėti dokumentinį filmą apie Rūtą Meilutyte "Rūta" (Anonsas) ?
Nežinau, šiaip tai įdomu būtų. Sūnus tai nori. Tai gal.
Aš net nežinojau, kad jai taip baisiai sunkiai treniruotis reikia, tas štangas kilnoti ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 13 kovo 2018 - 13:22
QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 13:21)
Gal ketinate eiti į kino teatrą žiūrėti dokumentinį filmą apie Rūtą Meilutyte "Rūta" (Anonsas) ?
Nežinau, šiaip tai įdomu būtų. Sūnus tai nori. Tai gal.
Aš net nežinojau, kad jai taip baisiai sunkiai treniruotis reikia, tas štangas kilnoti ir pan...

Ne, tikrai neketinu.

Ketinat su kažkuo susitikti?
Taip, rytoj su drauge į filmą Oze eisim.
Atsakyti