QUOTE(Alkaja @ 2018 02 24, 18:59)
Ar galėtumėt šauti į žmogų?
nezinau, dabar atrodo, kad ne. bet jei butu tokia situacija, jog grestu pavojus man, o as turiu ginkla.. tai gal..
QUOTE(k@mylye @ 2018 02 24, 19:04)
Kokių gavot dovanų, kurios nenudžiugino?</p>
prisimenu mklos laikais esu gavus kvepalus is klasioko, bt jau tokie neskanus man buvo, realiai jie buvo geri, bet ne mano skonio, nei mamai nepatiko, tokie saldus,tai laikiau ilgiausiai ispurskiau i wc man atrodo galiausiai. na nekibo. o daugiau visos dovanos mielos ir geros.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 24, 21:02)
Jūsų muilas, kur rankas plaunat, kvepia?
aha, ir skysas ir kietas.
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 24, 21:37)
kurios turite FB (facebook'ą), žaidžiate "Master Coins"? (taip, vyro teta įsuko)
ne, nezaidziu nieko
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 24, 22:09)
Ar turit iš arti vaikų, sergančių autizmu?
Nea. Bet draufų draugai turi. Dažnai papasakoja, koks tai košmaras.
turiu siaip dvi pazystamas. nera labai artimos sakykim, bet pakankamai gerai zinau situacija. dabar gerai pagalvojus, tai ir trecia zinau. du vaikai LT, kitas cia.
sakai kosmaras
na gl dar ir turbut nuo ligos pazengimo ir paciu tevu man rodos priklauso. nes jei su vaiku uzsiimi nuo pat mazens, atitinkamos istaigos, tai galima visai normaliai gyventi ir vaikas turi beveik pilnaverti gyvenima. tos kur lt abieju vaikai tai kaip diena ir naktis man skirias, amzius 3 m skirtuma, bet matau kaip viena, ir kaip kita uzsiima ir ka daro ir skirtumas yra didziulis deja.
tos, kur cia vaikas mazesnis, 5 m. tai dar sunku pasakkyt, bet saip atrodo viskas normaliai,.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 25, 08:44)
O jūs vaikystėj šalia turėjot neperskiriamą gerą draugę?
aha,labai gqaila, kad paskiau nutruko rysiai... ir del ko ko, del bernu
sshh ir niekas ir paskiau kazkaip nebebuvo nieko bendro like. galiausiai ir su tuo bernu issikyre,bet jau as tada atgal nebeziurejau, jei ji tuo metu pasirinko ka jis reguliavo tai taip ir gavos.. jaunyste kvailyste.
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 25, 09:29)
būna, kad sugalvojate klausimą, bet nedrįstate jo pateikti čionai, nes bijote kt.narių reakcijos? (taip, turiu tokį vieną ir vis galvoju, ar pateikt, ar ne..)
taip nera buve. jei tureciau kazka tokio, vistiek klausciau, kas nenores, neatsakys ir tiek. kas cia jau gali but , kad bijot.
QUOTE(Alkaja @ 2018 02 25, 12:10)
Ar patyrėt kokią nesėkmę šiom dienom?
Aha, vakar pamerkiau megztuką, kad išskalbt rankom, nes bijojau skalbimo mašina skalbt, kad nesusitrauktų, nenusidažytų. Tai jis vis tiek bemirkdamas nusidažė pats nuo savęs, nes trijų spalvų buvo. Žiauriai gaila, nes man labai patiko tas megztinis. Ir dar naujas buvo, tik kelis kartus užsidėtas
ehm gal kad apsirgau, daugiau tai nieko.
o tu ateity isigyk serveteliu, zinok jos labai padeda tokiu atveju, kai rubai keliu spalvu
gal dabar dar plaunat iseitu atstatyt su servetele? bet jei jau nusidaze,tai gal per velu. gaila..
ar dar naudojat medziagines nosines?
as jau seniai nebe,bet b tai dar turi, bet pagrinde tik vasara,daugiau jei silta veidui nusivalyt, nei kam kitam.
kaip bebutu visada pop serveteliu kazkur aplink butu