Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, )
Kur gaunat/perkat medų?

Iš ūkininkų perku

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 05, 23:12)
šioje temoje yra Jums kuom nors keista narė? Jei taip, kas ji? (kami_)

Man nei viena nėra kad labai keista. Žinoma, visos savitos, su savo nuomonėm. Bet nieko keisto.

Sim, o kuo Tau kami keista atrodo?
Man tai ji atrodo miela, jauna panelė, labai darbšti, kūrybinga, mylinti viską, kas susiję su maistu, dievinanti Turkiją, mėgstanti keliauti, siekianti savo tikslo.

Ar stiprūs Jūsų nagai?
Patys nagai labai sustiprėję nuo vienos priemonės. Bet odelės aplink nagus nuolat visur kliūva, šerpetoja ir pastoviai užplyšta iki kraujų. Jau nebežinau nei ką daryti
Papildyta:
Nu va, dingo kažkur visos naktinėtojos ax.gif
Nežinau, kada užmigsiu. Esu išsibalansavus kažkokia ir visai neima miegas. O keltis 5.45
Einu dar paskaityt šiek tiek.

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 05 kovo 2018 - 23:25
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 05, 23:08)
Ar turit dar gyvų senelių? O Jūsų antra pusė ar turi?

ne ir ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 05, 23:32)
Ar stiprūs Jūsų nagai?

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 07:02)
Jeigu jūsų kolegė absoliučiai nieko nepasakotų apie savo asmeninį gyvenimą-nei apie tėvus, nei apie šeimą, nei apie draugus, na absol absol nieko, ar pagalvotumėt, kad jos toks būdas, ar, kad turi kažkokių dalykų,kurių nenori pasakot?

Nieko nepagalvočiau. Juolab, kad aš dirbu jau metai laiko su tokia kolege – ji niekada nieko apie savo šeimą nepasakoja

QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 08:36)
kada buvoot pašte?-

šiandien

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 08:55)
SITUACIJA.
Jūsų vaikas su draugu išvažiuoja į kito vaiko gimtadienį. Tasai jūsų vaiko draugas gimtadieny labai negražiai elgiasi, šokiruoja jubiliato tėvus ir aplinkinius. Jubiliato mama nebendrauja su to "blogiuko" vaiko mama, bet bendrauja su jumis ir apie tai papasakoja.
Ar jūs papasakojate apie tai kitai mamai, kad ji žinotų apie savo vaiką, ar nieko nesakot?

Ne, tai ne mano reikalas

QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 09:55)
Kokių vaisių turit namuose?

Bananai, obuoliai

prieš kiek laiko buvote kapinėse, lankėte artimųjų kapus? (gėda, bet mamą lankiau tik per savo gimtadienį, sausio vidury blink.gif )

LABANAKTIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 22:55)
Kur gaunat/perkat medų? - Pusbrolis pas mus sodyboj laiko bites tai visada turim savo medaus  ax.gif O anksčiau močiutė iš pažįstamų gaudavo.

Vieno žmogaus, iš kurio pirkčiau, neturiu. Dažniausiai perku iš kolegų, kurių pažįstami medumi prekiauja. Paskutinį stiklainiuką iš Kaziuko mugės nusipirkau.

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 05, 23:08)
Nu tai sveikos 4u.gif

Agrefa, ir aš gegužę į Krokuvą varau, tik tiksliai dienų dar nežinau, nes bilietų dar nepirkom.

Ne, nei vienas nei vieno neturim

la smile.gif

Ooooo, nbu kaip faina bigsmile.gif . Duoda forumietės kojom garo biggrin.gif.
vakar nuduso telefonas. Aš tik iš jo namuose atsakinėju. Galvoju, pasikraus kokią 50 proc.ir parašysiu tau. Bet neišlaukiau, užmigau unsure.gif .

Neturim ne tik senelių, bet ir tėvų. Nei aš, nei vyras.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 05, 23:12)

Mes visos keistos biggrin.gif , bet apsipratę ir nepastebim to keistumo.

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 05, 23:32)
Ar stiprūs Jūsų nagai?

Panašiai irgi.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 05, 23:35)
prieš kiek laiko buvote kapinėse, lankėte artimųjų kapus? (gėda, bet mamą lankiau tik per savo gimtadienį, sausio vidury blink.gif )

Irgi tik sausio mėn. Ir labai noriu nuvažiuoti, bet tokie nepalankūs orai ilgesnei kelionei. Ir dar yra toks dalykas-kai apsnigta, man kažkaip nėra sąlyčio su kapais, su juose besiilsinčiais žmonėmis. Man turi matytis žemė be sniego. Vasarą kas šeštadienį arba kas antrą važiuoju. Ir tiesiai iš Vilniaus ir lekiu, neužsukus į sodybą. O jau po kapų į sodybą važiuoju.

labas rytas,
Prieš kiek metų ir kieno vestuvėse buvot paskutinį kartą?
Prieš daugiau nei metus draugės vestuvėse. Gal daugiau jau ir nenusimato.
Atsakyti

Jau eisit miegoti?

Nemiegojau dar tuo laiku

Ar jūs ėjot kada nors burtis?

Buvau Kaune pas tuo metu zymia bureja. Gal ir dabar ji tokia,nebesidomiu. Siai dienai nebeiciau tikrai pas jokias burejas,tada atrode,kad man reikia to

Kur gaunat/perkat medų?

Kazkaip net neperku niekad,vis kazkas uzdovanoja issivezti. Paimu,nors siaip nemegstu as medaus

Nu tai sveikos 4u.gif

Aidos, su didžiuoju gyvenimo įvykiu 4u.gifKad viskas Jums klostytųsi gerai, kad gyventut santarvėj ir meilėj

Ar turit dar gyvu seneliu?O Jūsu antra puse ar turi?

Ačiū labai🎈

As turiu dvi mociutes,b nieko neturi

Atsakyti

Ar stiprūs Jūsų nagai?

Nelabai,po gelinio lakavimo labai nusilpe dabar

prieš kiek laiko buvote kapinėse, lankėte artimųjų kapus?

Vasario menesi

Jei ne savo,tai pries pora metu b draugo vestuvese 

Labas rytas :) kas nors suerzino paskutiniu metu? Aha,VMI vel pristojo kazko,pati nesuprantu. Tikriausiai,kol nenueisiu pati,telefonu nieko nebus. Kasmet tvarkausi,kasmet vis kazko truksta

Atsakyti

Važiuosit, eisit kur po darbo?

Buvau sūnaus pasiimti. Svečiavosi pas mano tetą po pamokų. 

Ar visuomet palaikot savo vyrą? 

stengiuosi palaikyti. Jei kažkaip manau kitaip, tai taip ir pasakau.

Buvau krikštynose, kuriose buvo tiek.daug vaiko foto-ant saldainių popieriukų, dovanų dėžutėse (lauktuvės svečiams sudėtos), ant šokolado, ant šokolado butelių. Kur jūs viską dedat/dėtumėt, kai suvalgot, kai dėžutė tuščia lieka, kai pabaigiat lauktuvėms įdėtus saldainius ir lieka tik popieriukai su vaiko.atvaizdu?

suplėšyčiu

Ar kas nors pradžiugino šiandien? 

Ypatingo džiaugsmo nepamenu 

Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti?

Ta prasme vestuves susiorganizuot tik? Kadangi visų tų iškilmių ir pompastikos nereikia. Apsiribočiau tik kuklia santuoka, tai užtruktu susirasti drabužius, šiaip dar save pasiturbinti (visokie manikiūrai ir pan) tai gal savaitė. Čia negalvojant apie LasVegaso variantą. 

Juokėtės iš kažko vakare?

kad ne.

Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu? 

Imuosi mėgiamos veiklos. 

Yra naktinėjančių?

ne. jau miegojau

Kur gaunat/perkat medų?

Anyta kartais iš kažkur nuperka ir duoda. Šiaip patys nelabai perkam. 

Niekas nebeturim

Atsakyti

šioje temoje yra Jums kuom nors keista narė? Jei taip, kas ji? 

Nežinau. MAn visos normalios. Visi žmonės turi savo keistenybių. Tuo jie ir žavūs. Kiek keistuolių pasitaiko tarp verslininkų. Man tiesiog peršasi išvada, kad būtent žmonių keistenybės ir padeda jiems kažko daugiau pasiekti. 

prieš kiek laiko buvote kapinėse, lankėte artimųjų kapus? (gėda, bet mamą lankiau tik per savo gimtadienį, sausio vidury blink.gif)

tikrai labai seniai

Ar stiprūs Jūsų nagai?

stiprūs

Prieš 5 metus. Vyro brolio. 

Labas rytas :) kas nors suerzino paskutiniu metu?

niekas

Ko dabar norėtumėte?

Atostogų. 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 06, 08:02)
kas nors suerzino paskutiniu metu?
Aha,VMI vel pristojo kazko,pati nesuprantu. Tikriausiai,kol nenueisiu pati,telefonu nieko nebus. Kasmet tvarkausi,kasmet vis kazko truksta</p>

paprašyk, kad į el. paštą atsiųstų sąrašą, kokių konkrečiai dokumentų trūksta.

Niekas nesuerzino šiandien. Labai gera nuotaika. Per pietus su drauge susitiksiu bigsmile.gif, nemačiau gal 3 mėn.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 06, 08:50)
Ko dabar norėtumėte?</strong></p><p>Atostogų. </p>

Kad pabaigčiau vieną labai sudėtingą darbą.Tik toks noras šiuo metu.

Ar turit draugių, ar greitai randat kontaktą su žmonėmis?
Turiu tikrai daug (įvardijant ir tas, kurias vadinu "kavai atsigert"- grupiokės, kurios buvo labai artimos, klasiokės, kurios buvo labai geros draugės ir ryšiai nenutrūkę ligi šiol), labai greitai įeinu į kontaktą su žmogumi, jei tik pati leidžiuosi tam kontaktui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 06 kovo 2018 - 09:19
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 13:55)
Ar norėtumėt į kalnus, pamatyt juos, pajaust jų galią smile.gif?
Labai norėčiau. Kai gyvai juos pamačiau, tai buvo kažkas tokio, ko negaliu iki šiol pamiršt. Nemoku nupasakot.

netraukia
QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 14:07)
Sutvarkot savo darbo vietą ir priemones prieš išeidama namo?
Tai, visada. Rašiklis ir tas bus padėtas į vietą. Patinka atėjus rasti viską tvarkingai.

aga
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 14:33)
ūna,kad dingsta koks daiktas ir negalit rast? </strong>buvo vakar,nukrito iš rankų pincetas ir viskas,neberandu  :blink:miegamasis mūsų mažiukas,grindis išliaužiojom,nu nėra  hmm.gif einu dabar vėl ieškot..</p>

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 14:52)
Darbalaukio foną/paveikslėlį/temą dažnai keičiat?
Nepasakyčiau, kad dažnai. Jau turbūt antras mėnuo kaip vienas ir tas pats.

foto keičiu pakankamai dažnai
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 16:22)
Ar statėt šią žiemą kur nors lesyklėlę paukščiams? - Kasmet pastatom.

vln ne, kaime taip
QUOTE(Metute @ 2018 03 05, 16:37)
Prisimenant savo vaikyste/paauglyste ar daug gavote meiles, apkabinimu is tevu? Ar tai buvo iprasta Jusu namuose? Labai mazai, nors zinau, kad mylejo ir myli labai labai, bet parodydavo ta meile labai retai, praktiskai to neprisimenu. Kaip sakoma - darbais parodydavo. Bet visada zinojau, kad esu mylima.</p>
<p> </p>
<p>Parekomenduokite kokia gera knyga - seniau maciau dalinotes ka skaitote. Kazkaip nebezinau ka skaityt.....</p>

nedaug...
LiozaMarklund knygos man dabar ant bangos
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 17:06)
Pavargot per dieną?</strong>
</p><p>Aha. Kažkaip pavargau.  </p>

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 20:04)
Truputis nuotraukų smile.gif antra nuotrauka - žuvų turgus  mirksiukas.gif

Ar visuomet palaikot savo vyrą? Nežinau,dabar jis sugalvojo pats susitvarkyti skalbimo mašiną. Žiūrint į išardytą detalėmis skalbimo mašiną,labai stipriai abejoju juos šiuo atveju ar viskas gerai baigsis..  unsure.gif

fain 4u.gif
nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 20:26)
Buvau krikštynose, kuriose buvo tiek.daug vaiko foto-ant saldainių popieriukų, dovanų dėžutėse (lauktuvės svečiams sudėtos), ant šokolado, ant šokolado butelių. Kur jūs viską dedat/dėtumėt, kai suvalgot, kai dėžutė tuščia lieka, kai pabaigiat lauktuvėms įdėtus saldainius ir lieka tik popieriukai su vaiko.atvaizdu?
Suplėšiau, sukarpiau ir išmečiau. Tuštybių mugė. rolleyes.gif

pritariu
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 22:20)
Ar kas nors pradžiugino šiandien? Taip, pagaliau nusipirkau lėktuvo bilietą į Romą wub.gif Dar kasininkas malonus, su humoro jausmu buvo.

nea
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 22:58)
Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti? - Nežinau, būsiu optimistiška, per 3 mėnesius. Bet gal ne Lietuvoje, o užsienyje. Su užsieniečiais gal lengviau ir greičiau būtų šiuo klausimu. O jei išvis fantazuot tai gal ir per naktį, kokiame Las Vegase gerai užtūsinus  hihihi.gif

gal per pusmetį biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 23:07)
Labai nuoširdžiai iš Oresto ir Džildis Vaigauskų. Daug kam jie nepatinka,bet mane jie privertė kvatotis šiandien.

buvo -pokalbio metu
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 23:25)
Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu? Buna,kad bandau pabegt nuo blogos nuotaikos pasidarius arbatos,palindus po dusu,isijungus youtube tiesiog bandau nukreipt mintis kitur</p>

pamedituoju su savim
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 23:39)

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 23:55)
Kur gaunat/perkat medų? - Pusbrolis pas mus sodyboj laiko bites tai visada turim savo medaus  ax.gif O anksčiau močiutė iš pažįstamų gaudavo.

iš pažįstamų, gaunam dovanų, teko ir pardėj pirkt
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 06, 00:08)
Ne, nei vienas nei vieno neturim

nea
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 06, 00:12)

lyg ne
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 06, 00:32)
Ar stiprūs Jūsų nagai?

nea
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 06, 00:35)
LABANAKTIS ax.gif

mėn
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 06, 07:53)
Prieš daugiau nei metus draugės vestuvėse. Gal daugiau jau ir nenusimato.

liepą draugų
QUOTE(Aidos @ 2018 03 06, 09:02)
kas nors suerzino paskutiniu metu? Aha,VMI vel pristojo kazko,pati nesuprantu. Tikriausiai,kol nenueisiu pati,telefonu nieko nebus. Kasmet tvarkausi,kasmet vis kazko truksta</p>

vieni darbo siūlytojai
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 06, 09:50)
Ko dabar norėtumėte?</strong></p><p>Atostogų. </p>

ramybės
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 06, 10:18)
Ar turit draugių, ar greitai randat kontaktą su žmonėmis?

ne per daugiausia, nemėgstu su bet kuo..

mėgstat guminukus?-nea
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 16:22)
Ar statėt šią žiemą kur nors lesyklėlę paukščiams?
Ne, nestatėm.
QUOTE(Metute @ 2018 03 05, 16:37)
Prisimenant savo vaikyste/paauglyste ar daug gavote meiles, apkabinimu is tevu? Ar tai buvo iprasta Jusu namuose?
Pakankamai.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 17:06)
Pavargot per dieną?
Ne, nebuvau vakar pavargus per dieną.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 18:22)
Važiuosit, eisit kur po darbo?
Taip, važiuosiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 19:26)
kas žino,kas nežino,tai buvo mūsų povestuvinė kelionė. [.....]
Aš nežinojau tikrai, tad sveikinimai dideliausi 4u.gif Už pasakojimą ir nuotraukas atskiras 4u.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 19:39)
Ar į savo darbą galėtumėt patekti naktį ar šiaip ne darbo laiku - savaitgalį ir pan. (jei to reikėtų ir norėtumėt)?
Galėčiau, bet tik su žinia, ta prasme, be niekieno žinios, viena, paslapčia, tikrai nepatekčiau, niekaip.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 20:04)
Ar visuomet palaikot savo vyrą?
Ten kur to reikia, tai taip, visada palaikau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 20:26)
Nemėgstu tokių pribumbasų, kičas, lauk, viską lauk. Bet keisti tėvai, nepagalvoja, kad paskui vaiko atvaizdas voliosis bile kur, šiukšlių dėžėje ir pan. Žiauru.
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 22:20)
Ar kas nors pradžiugino šiandien?

Taip, pagaliau nusipirkau lėktuvo bilietą į Romą wub.gif
Nieko išskirtinio nebuvo, tad nei nuliūdino, nei pradžiugino.

O tu šaunuolė 4u.gif Esu buvusi, patiks tau!
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 22:58)
Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti?
Oi net neįsivaizduoju, tikrai. Viskas priklausytų nuo Amūro strėlių biggrin.gif be jų, niekaip! Avantiūrai Las Vegasas per toli, kol nuskrisi, tai ir prasipagiriosi ir rytas ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 23:07)
Ką galima būtų nupirkt 9 metų mergaitei dovanų-sūnus į gimtadienį eina, nežinau apie mergaičių madas. Gal jūsų pažįstamų ratw yra tokio amžiaus mergaičių?

Oi, sunkus klausimas, neįsivaizduoju.

Jo, iš tų pačių kaip ir tu, tik ne dėl užvedimo automobilio, bet iš jų tos lenkų kalbos biggrin.gif Lūžau biggrin.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 23:25)
Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu?
Kad aš verkčiau, tai yra retenybių retenybė. Aš greičiau filmą ar serialą žiūrint nuo kokio epizodo apsiverksiu, nei gyvenime.

Knyga, filmas/serialas, muzika. Viskas, man to užtenka per akis.
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 23:27)
Jau eisit miegoti?
Man regis vakar 23h jau lovoje gulėjau, ir greit užmigau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 23:39)
Vieną kartą, smalsumo vedama, kai buvau neseniai ištekėjusi, buvo įdomu kokia ateitis laukia. Kažkas užrodė, tai dar ir susikooperavome, nes 4 ar 5-iese buvome. Beje, buvau ten pat kur ir tu, pas tą pačią bobulytę Minsko plente smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 23:55)
Kur gaunat/perkat medų?
Mano vyro teta duoda, nes jie tuo užsiima. Pilna to medaus pas mus namuose.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 06, 00:08)
Ne, nei aš, nei vyras, jau nebeturim.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 06, 00:12)
šioje temoje yra Jums kuom nors keista narė? Jei taip, kas ji?
Ne, šioje temoje nėra.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 06, 00:32)
Ar stiprūs Jūsų nagai?
Stiprūs.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 06, 00:35)
prieš kiek laiko buvote kapinėse, lankėte artimųjų kapus?
11-01 d.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 06, 07:53)
Gal prieš 3-4
Atsakyti