Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

jei gyventumėm fantastikos pasaulyje ir būtų galimybė paragauti stebuklingo eliksyro, kurį stebuklingą eliksyrą gertumėte Jūs?
a) tampi nematoma;
b) gali skraidyti;
c) gali keliauti laiku;
d) amžinai likti jauna

Oi nežinau. Manau rinkčiausi b,man regis mažiausiai nervu šis variantas sukeltu

Kas nustebino paskutinį kart?

Skaičiau ir aš ta straipsni,džiugi naujiena,gaila,kad tik straipsnis lydimas labai negražiu komentaru. Mane kas nustebino tai nežinau net. Ryt eisiu į banka ryte,manau nustebsiu tenais :D 

Nesugalvoju klausimo,tai greitai,valgot jalapenus (aštrūs,žali pipiriukai)? Valgau,man skanu labai,ant sumuštinio,picos labai tinka. 

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 22, 23:45)
Kas nustebino paskutinį kart? -

ŠITAI
https://www.delfi.lt...rQ6N3TXtie_iCCU

QUOTE(Aidos @ 2018 10 23, 00:35)
valgot jalapenus (aštrūs,žali pipiriukai)?

NELABAI

LABAS RYTAS, jau link darbo? (dar ne)
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 10 22, 13:02)
Sveikos smile.gif kaip manot,kodėl šiais laikais tiek daug santuoku baigiasi skyrybomis? Manau iš dalies santuoka yra nuvertinta,visiems “patogiau ir greičiau” yra išsiskirti,nei bandyti taisyti santykius. Bet iš kitos pusės,seniau skirtis būdavo gėda,todėl tiek daug šeimu (ypač vyresnės kartos) gyvena verčiau nelaimingoje santuokoje,nei skiriasi</p>

Pritariu tavo nuomonei. Taipogi, žmonės gal nemoka išklausyt vienas, kito, išgirst, mokėt išspręst problemą. Netikiu nė už ką, kad tose šeimose, kurios nugyvena visą gyvenimą, nebuvo krizinio laikotarpio. Čia ir yra tvirtybės ir stiprybė mokėt laiku pastebėti atitrūkimą vienam nuo kito, išsiaiškint problemą ir ją išspręst. gal žmonės daugiau akli dabar, neanalitikai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 22, 19:53)
jei gyventumėm fantastikos pasaulyje ir būtų galimybė paragauti stebuklingo eliksyro, kurį stebuklingą eliksyrą gertumėte Jūs?
a) tampi nematoma;
b) gali skraidyti;
c) gali keliauti laiku;
d) amžinai likti jauna
(gyvenime būna tokių situacijų, kad norisi būti A variantu)

Variantas D

Kas nustebino paskutinį kart? - Užmatyta antraštė ir straipsnis Kristupas Krivickas su žmona Jurgita laukiasi penkto vaiko. Man jų šeima iš šono labai graži (grynai išvaizdos prasme) ax.gif

Žinok, ir aš labai nustebau. Man tai buvo netikėta.
Šeima graži, miela, malonu apie ją skaityti. Skaičiau komentarus. Kažkur giliai kamputyje pasiliko dvejonės, gal tikrai jis yra labai valdingas ir ta šeimos gausa yra daugiau jo noras. Kiek pamenu iš šeimos paskutinio interviu, vaikelius augina ji pati, be jokios auklės pagalbos. O tai tikrai nelengva. Aš įsivaizduoju, kaip gali "stogą nuraut" , kai tu neišeini metus iš metų į darbą, ir visą laiką sukiesi kaip voverė tame pačiame rate. Aišku, gal jai to reikia ir tai jai patinka. Bet tuomet visame tame man trūksta auklės. Čia tik mano pamąstymai, kalbu apie tai, ką jausčiau aš pati tokioje situacijoje.

Nesugalvoju klausimo,tai greitai,valgot jalapenus (aštrūs,žali pipiriukai)? Valgau,man skanu labai,ant sumuštinio,picos labai tinka. </p>

Paskolą bandysit imti smile.gif?

Pati niekada nesu pirkusi, bet kai užsisakau kavinėj patieklą ir jų būna, visada suvalgau. Paskutinį kartą sūnus picą s jais užsisakė, valgiau aš, jis tik lašiuką suvalgė.

Labas rytas,
Kas susidūrę su paskolomis, kaip yra su būsto paskolomis, jei tu paimi būsto paskolą, tarkim, 10 000 Eur, sudarai sutartį 7-iems metams, paskaičiuoja tau palankias palūkanas, bet visą paskolą tu jau nori atiduoti po 0,5 metų. Kaip tada su palūkanomis-palieka tas pačias, perskaičiuoja į didesnes ar kaip? Klausimas kilo, kad būsto paskolos, jei aš teisingai supratau, neduoda, jei nori imti mažą sumą, duoda tik nuo 10000 Eur. O vartojamosios palūkanos be proto didelės. Tad ką daryt žmogui, jei jis nori imti, tarkim, 7000 Eur, bet ne kaip vartojamąją paskolą, bet kitokią, su normaliom palūkanom.

Kitoms klausimas:
jeigu turėtumėt smurtaujantį vyrą, skirtumėtės dėl savęs ar dėl vaikų su juo?
Pirmiausia dėl vaikų. Nes tai, ką jie matys šeimoje, elgsis taip pačiai ir patys. Tad visų pirma taip pasielgčiau dėl vaikų.
Atsakyti

LABAS RYTAS, jau link darbo?

Ne

Paskolą bandysit imti smile.gif?

Pati niekada nesu pirkusi, bet kai užsisakau kavinėj patieklą ir jų būna, visada suvalgau. Paskutinį kartą sūnus picą s jais užsisakė, valgiau aš, jis tik lašiuką suvalgė.

Labas rytas,
Kas susidūrę su paskolomis, kaip yra su būsto paskolomis, jei tu paimi būsto paskolą, tarkim, 10 000 Eur, sudarai sutartį 7-iems metams, paskaičiuoja tau palankias palūkanas, bet visą paskolą tu jau nori atiduoti po 0,5 metų. Kaip tada su palūkanomis-palieka tas pačias, perskaičiuoja į didesnes ar kaip? Klausimas kilo, kad būsto paskolos, jei aš teisingai supratau, neduoda, jei nori imti mažą sumą, duoda tik nuo 10000 Eur. O vartojamosios palūkanos be proto didelės. Tad ką daryt žmogui, jei jis nori imti, tarkim, 7000 Eur, bet ne kaip vartojamąją paskolą, bet kitokią, su normaliom palūkanom.

Kitoms klausimas:

Ne,reikia dokumentus susitvarkyt pilnai,nejom šiandien,ryt. Vis atidelioju

Negaliu patarti nieko del paskolu,nenusimanau

Pirmiausiai del saves skirciausi,as galu gale zmogus,o ne bokso kriause :) 

Sveikos :) į parduotuve stengiates užsukti kasdien ar rečiau? Rečiau,šeštadieni didysis apsipirkimas,o vidury savaites maži,po keleta prekiu,kaip aš sakau papildymas maisto :D 

Atsakyti

reikia kokio naujo prietaiso namie?

kad ne. 

Kitas klausimas visoms - kiek metų jūdų šaldytuvui?

jau virš 10

Jūsų miegamojo lova su atlošu ar be?

su 

mėgstat alkoholinius kokteilius ne tuos standartinius, bet tarkim, savo pačios sugalvotus? 

negaminu tokių. Mano visas alkoholis - retkarčiais vyno taurė, bei kartais nuo MB alaus nugvelbiu šiek tiek

Žiūriu dabar filmą, kaip jaunuoliai nusipirko pramogą-uždaro juos į narvą ir nuleidžia su tuo narvu į jūrą, kur ryklių gausa. Bandytumėt?

Net su narvu nesileisčiau į vandenį, kad ir delfinų pažiūrėt. 

Turit kažkokį galvos skausmą?

Yra jų ištisai. Mažesnių ar didesnių. 

O jums taip būna, kad visą dieną būnat be normalaus karšto maisto?

Kai kur nors keliaujam

Labas rytas :) ar yra tokiu temu,kuriu negalit liest su vyru,nes issiskiria nuomone ir neprieinat bendros nuomones? 

Nesugalvojau tokios temos 

ar Jums vaikai paruošia pusryčius? 

ne

Kada važiuosit lankyt kapų-per Vėlines, ar prieš?

Dar nežinau

Atsakyti

Nesugalvoju klausimo,tai greitai,valgot jalapenus (aštrūs,žali pipiriukai)?

ne. nemėgstu aštraus maisto

Sumoki palūkanas iki šios tos dienos priskaičiuotos. Palūkanos skaičiuojasi kiekvieną dieną nuo likusios sumos. Tai kas yra grafike, tai yra tik tuo atveju jei pagal grafika ir grąžini visą laikotarpį. Jei pavyzdžiui dalį sumos gražini ne pagal grafiką, kokį kartą įneši didesnę dali, tuomet ir grafikas likusios sumos keičiasi: trumpėja arba arba mažėja įmokos. 

Imant  paskolą dar reikia atsižvelgti į tai kiek kartų leidžia daryti papildomą grąžinimą ne pagal grafiką. Koks yra apmokestinimas išankstinio grąžinimo. 

Ar yra kasmėnesinis administravimo mokestis. Ir apskritai apie visus taikomus mokesčius. 

Dairykitės paskolos ne tik bankuose. Bet užeikite ir į kredito unijas. Ten galit gauti netgi labai palankias sąlygas. Žinokit, kad kiekvieno kredito unija faktiškai taiko skirtingas sąlygas ir palūkanas. 

Atsakyti
Sveikos! mirksiukas.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 20, 17:11)
Turit kažkokį galvos skausmą?
Neturiu nei didelio nei mažo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 20, 18:43)
pietums ką patiekėte?
Nieko, buvome išvykę į Kauną, tai ten kavinėje pietavome. Gražus jūsų Kaunas rudenį 4u.gif Gražių nuotraukų padarėm smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 20, 20:32)
O jums taip būna, kad visą dieną būnat be normalaus karšto maisto?
Būna.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 20, 22:51)
jau lovose?
Tokiu metu dar buvome svečiuose pas mano pusbrolį Kaune. Tądien vėlai atsigulėm, nes vėlai grįžome į Vilnių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 07:20)
Ką veikėt prieš keletą minučių?
Su tėčiu kalbėjau.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 21, 08:25)
ar yra tokiu temu,kuriu negalit liest su vyru,nes issiskiria nuomone ir neprieinat bendros nuomones?
Ne, tokių temų nėra kurių vengčiau liesti, nėra, kad kardinaliai skirtųsi.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 09:00)
ar Jums vaikai paruošia pusryčius?
Mūsų vaikai yra ilgai miegantys, keliamės anksčiausiai aš ir vyras, tad ir pusryčiai mūsų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 09:54)
Kada važiuosit lankyt kapų-per Vėlines, ar prieš?
Šiemet būtent per Vėlines_11.02d.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 19:37)
Duodavot nusirašyt namų darbus jei kažkam iš klasiokų reikdavo?
Duodavau, kaip ir man duodavo, nors pas mus tas labai dažnai nebuvo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 20:03)
spalio 18 d. Kauno Klinikose gimė KETVERTUKAS - trys berniukai ir mergaitė. Norėtumėte tokios laimės Jūs?
Ne, nenorėčiau tokio išbandymo.

Ką paskutinio iš kosmetinių priemonių pirkote?
Tušą akims, kvepalus, lūpdažį.
Atsakyti

Sima, o gal į auklėtojos žodžius reiktų įsiklausyti. Suprantu, kad mūsų vaikai mums patys pačiausi ir atrodo negalėtų taip elgtis, bet visgi kartais pasielgia. Juk taip iš oro tokių dalykų nei galvoti nei sakyti neturi prasmės. Aš  tai tikrai prašyčiau auklėtojos, kad kitą kartą, apie mano vaiko išsišokimus, jei jie tokie yra, bučiau tuoj pat informuota. Žinute, skambučiu ir kaip tik nori. 

Atsakyti

Lygtais tušą blakstienom

Kur vaikai praleis rudens atostogas: namuose, ar pas senelius, ar dar kur?

Ko gero namuose. Nes per atostogas dar turės varžybas. 

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 20:30)
Ką paskutinio sudaužėt, sulaužėt?
Didelį arbatos puodelį. Vos atsiminiau biggrin.gif Tai bent mankšta smegenims biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 20:51)
žiūrite X Faktorių?
Žiūrėjau ir jį ir balsą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 21:02)
Ar turit svarstyklių bruožo?
Neturiu.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 23:31)
Mėgstat, perkat šakočius?
Neutrali aš jiems, nei mėgstu nei nemėgstu, sau/šeimai neperku, neperkame.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 22, 06:02)
Ar paklausot radijo stoties Relax FM?
Ne, neklausau.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 22, 13:02)
kaip manot,kodėl šiais laikais tiek daug santuoku baigiasi skyrybomis?
Todėl kad vartotojiškumas persimetė ir į tarpusavio santykius. Todėl, kad neturi sutuoktiniai bendro vardiklio, t.y. silpsta bendros šeimos vertybės, mažėja tarp sutuoktinių bendrų sąlyčio taškų, kai nebelieka sinkretiškumo, t.y. kai irsta tai kas susideda iš įvairių susiliejusių elementų santuokoje, ir tai lemia susvetimėjimą poroje. Santuoka, vedybinis gyvenimas - menas ir indėlis abiejų, jį tapyti turi abu, kaip nusitapys, kokiomis spalvomis ir ar bus išbaigtas ar ne, tokį tą paveikslą ir turės, o tai vienareikšmiškai priklauso nuo abiejų.
Paradoksas, tačiau šiais laikais jau nebe skyrybos stebina, o stebina raktas į laimingą ir ilgai trunkančią santuoką.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 22, 19:53)
a) tampi nematoma;
b) gali skraidyti;
c) gali keliauti laiku;
d) amžinai likti jauna
Amžinai likti jauna nenorėčiau, nes nenorėčiau nuolat išgyventi netekties skausmą, kai mirs šalia esantys mylimi ir brangūs man žmonės; keliauti laiku visą laiką nusibostų tas per tą patį, nebent su sąlygą, kad galėčiau kažką pakeisti, tada jo, tiktų man, tapti nematoma irgi nenorėčiau, nematau reikalo kur tą galėčiau pritaikyti, todėl renkuosi b, bent jau gal galėčiau žaibiškai atskubėti kažkam į pagalbą.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 22, 22:42)
šiandien ryte buvau sūnaus mokykloje. [........]
Na, dabar bent jau kiekviena žino ir mato kokia situacija, kas ir kaip.
Kas nustebino paskutinį kart?
Kad man poliklinikoje padarius kraujo tyrimus prieš gulant į ligoninę, sumaišė kraujo grupę ir siuntime įrašė II, o mano visad buvo I. Buvau be galo be žado nustebusi, negalėjau patikėti, ir kai kraujo perpylimą anksčiau darė, puikiai gi pamenu, kad buvo I. Vienu žodžiu visą gyvenimą buvo I ir šast II blink.gif Mamai kai pasakiau, tai mama negalėjo visą naktį užmigti, vis galvojo kaip čia taip gali būti. Gerai, kad aš kitą dieną pažiūrėjau į savo vairuotojo pažymėjimą, ten gi visad yra parašyta kraujo grupė, ir tikrai, mano I. Aišku, ligoninėje anesteziologui tą pasakiau, pats nelabai galėjo patikėti, pati pasiūliau ir jis paprašė, kad tikrai parodyčiau savo vairuotojo pažymėjimą.
Aš suprantu, kad poliklinikoje suklydo, bet man tai tikrai buvo labai netikėta. Dabar žinosiu kad ir štai taip gali būti, kaip sakoma доверяй, но проверяй.
valgot jalapenus (aštrūs,žali pipiriukai)?
Ne, man jie per aštrūs, o va vaikai valgo, neįsivaizduoju kaip blink.gif

Manikiūro jau buvot ar eisit dar?
Eisiu ryt, nes jau geros dvi savaitės praėjo, reik keist.
Papildyta:

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 23, 07:00)
jau link darbo?
Dar tik pusryčiavau tokiu laiku.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 23, 07:12)
Ir dėl vaikų ir dėl savęs. Gyvenimą turiu tik vieną, gyvenu tik kartą. Vaikai taip pat.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 23, 10:56)
į parduotuve stengiates užsukti kasdien ar rečiau?
Pagal poreikį, o tas poreikis nebūna kasdien.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 23, 15:34)
Namuos.
Atsakyti
Sveikos smile.gif į parduotuve stengiates užsukti kasdien ar rečiau? Rečiau,šeštadieni didysis apsipirkimas,o vidury savaites maži,po keleta prekiu,kaip aš sakau papildymas maisto biggrin.gif </p>

Paskutiniu metu dažniausiai iš Barboros užsakinėju. Kai baigiasi, vėl užsakau. Užvažiuoju į pardę,jei duona, sūris pasibaigia, arba dėl kažko skanaus, ko tuo momentu užsimanau.

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 23, 12:03)
<...>Dairykitės paskolos ne tik bankuose. Bet užeikite ir į kredito unijas. Ten galit gauti netgi labai palankias sąlygas. <...>

Kokia šaunuolė-kiek daug man info suteikei! Ačiū! 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 10 23, 14:43)
Tušą akims, kvepalus, lūpdažį.

Dar nepirkau, bet ryt/poryt pirksiu vedo kremą.

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 23, 15:27)
<p>Sima, o gal į auklėtojos žodžius reiktų įsiklausyti. Suprantu, kad mūsų vaikai mums patys pačiausi ir atrodo negalėtų taip elgtis, bet visgi kartais pasielgia. Juk taip iš oro tokių dalykų nei galvoti nei sakyti neturi prasmės. Aš  tai tikrai prašyčiau auklėtojos, kad kitą kartą, apie mano vaiko išsišokimus, jei jie tokie yra, bučiau tuoj pat informuota. Žinute, skambučiu ir kaip tik nori. </p><p></p><p></p>

Pritariu visam pasisakymui.

Su manimi namuose bus sūnus per atostogas.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 23, 16:20)

Buvau prieš 2 sav.

Tikit, kad tik už vieną uždavimą vaikui soc.apsaugos tarnybos juos atėmė iš tėvų?
Netikiu bė už ką. Vėl žurnalistai bando vedžioti už nosies dalį žmonių. Nė viena tarnyba LT už vieną pliaukštelėjimą neatėmė vaiko ir neatims. Gaila, kad tokius dalykus žurnalistai kitaip bando pateikti visuomenei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 23 spalio 2018 - 16:56
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 23, 07:12)
Kas susidūrę su paskolomis, kaip yra su būsto paskolom...
---

aš tik kaip bendraskolė žinau, kad vyras paėmęs paskoolą būstui - 20.000 eur 5 metams ir moka 10% palukanu
--
skirčiausi tik tuo atveju, jei pati fnansiškai gerai stovėčiau

į parduotuve stengiates užsukti kasdien ar rečiau?

rečiau

QUOTE(Visgi @ 2018 10 23, 14:43)

nieko

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 23, 15:27)
<p>Sima, o gal į auklėtojos žodžius reiktų įsiklausyti. ...

tegu ji pati pirma į savo žodžius įsiklauso. aš ją galiu į teismą paduot už šmeižtą

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 23, 15:34)

namuose

QUOTE(Visgi @ 2018 10 23, 16:20)

neinu - pati tvarkausi

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 23, 17:53)
Tikit, kad tik už vieną uždavimą  vaikui soc.apsaugos tarnybos  juos atėmė iš tėvų?

tikiu, bet va mokykloj vaikų nebaudžia niekuo, nei jų tėvų/globėjų, todėl ir vyksta marazmai

SVEIKOS ax.gif

(ryt 8 val.pakviesta į Vaikų Teisių tarnybą)

Jei Jums kažkur reikia išeiti, kai įspėjate darbdavį, kitądien Jums atėjus vėliau į darbą nei įprasta, Jūsų kolegų elgesys koks? (su manim tai nebendrauja kolegės, nors jos ir nedirba mano darbo, bet kalba, va, Simonai, tai viskas galima - ir į darbą vėluot, ir išeit kada nori, ir visada ji su tais savo vaikais)
Atsakyti