Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 10 21, 08:25)
ar yra tokiu temu,kuriu negalit liest su vyru,nes issiskiria nuomone ir neprieinat bendros nuomones? Labai retai,anksciau ar veliau vistiek issiaiskinam viska bekalbant ir tokiu nelieciamu temu nelieka</p>

Kad stpriai būtų tas dalykas-tai gal.nelabai. Bet yra temų, kur nuomonės skiriasi ir padiskutuot reikia, nes mąstom be taip pačiai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 09:00)
sėdėjau prie pusryčių stalo - vaikai pagamino
taip, yra tokių
LABAS RYTAS,

ar Jums vaikai paruošia pusryčius? (o, taip ir gana dažnai tai daro)

Kokie faini! Šaunuoliai!

Ne, man pats nedaro pusryčių. Bet jei paprašau kavos, visada pats, be mano pagalbos, padaro.

Kada važiuosit lankyt kapų-per Vėlines, ar prieš?
Tėvų kapai viržiais jau apsodinti. Kitą savaitgalį dar kartą važiuosim pažiūrėti, kaip viskas atrodo, visur uždegsim žvakutes. O toliau - bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 19, 09:12)
Kuo šiandien džiaugiatės?
Kad pavyko labai fainai praleisti savaitgalį su vyru wub.gif Kaip ir kiekvieną rudenį, jau tapo tradicija, buvom spa ax.gif
QUOTE(errachka @ 2018 10 19, 15:51)
reikia kokio naujo prietaiso namie?
Apie skruzdintuvą pagalvoju, bet nesu įsitikinusi ar jis mums labai reikalingas.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 19:50)
Kitas klausimas visoms - kiek metų jūdų šaldytuvui?
3. Visai technikai panašiai, nes beveik viską pirkom statydami namą.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 19, 21:59)
Jūsų miegamojo lova su atlošu ar be?
---
Nastya,pamenu rašei,kad iš ali žaislai kalėdiniai atėjo vasarį tik,tai pastebėjau,kad iš Kinijos į Norvegiją greičiau siunčia,dauguma siuntų bent žada ateiti per kelias savaites. Matysim kaip ten iš  ax.gif tikro
Su.
---
Nežinau, turėjo irgi per 3-5 savaites atsiųst, čia išimtinis atvejis buvo. Grąžino pinigus man. O po to vasarį ir siuntinį gavau biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 22:30)
O pas jus yra tokios el.buitinįs techikos, kuri greitai sugedo, apgedo?
Nėra.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 19, 23:17)
Gal ka naujo gaminot neseniai? Kazkoki nauja patiekala?
Ne, nieko naujo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 19, 23:32)
mėgstat alkoholinius kokteilius ne tuos standartinius, bet tarkim, savo pačios sugalvotus?
Mėgstu, pasidarom kartais prie progos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 20, 00:32)
Žiūriu dabar filmą, kaip jaunuoliai nusipirko pramogą-uždaro juos į narvą ir nuleidžia su tuo narvu į jūrą, kur ryklių gausa. Bandytumėt?
Greičiau ne, bet gal.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 20, 06:42)
Ką veiksit šiandien?
Tuoj vaikai turi grįžt, su tėvais mano buvo sodyboj savaitgalį. Tai reikės susiruošt naujai savaitei. O šiaip nieko tokio nedarysim daugiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 20, 17:11)
Turit kažkokį galvos skausmą?
Mažų visokių nuolatos būna.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 20, 20:32)
O jums taip būna, kad visą dieną būnat be normalaus karšto maisto?
Pasitaiko kartais.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 21, 08:25)
ar yra tokiu temu,kuriu negalit liest su vyru,nes issiskiria nuomone ir neprieinat bendros nuomones?
Turbūt ne, nepamenu net. Būna, kad kažkur išsiskiria nuomonės, bet padiskutuojam ir tiek, nesusiriejam dėl tų nuomonių skirtumų biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 09:00)
ar Jums vaikai paruošia pusryčius?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 09:54)
Ir prieš ir per. Kaip kur.

Laba smile.gif
Duodavot nusirašyt namų darbus jei kažkam iš klasiokų reikdavo? - Duodavau jei bendraudavau su tuo žmogum. Kažkam iš lempos, nes paprašė, tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 09:54)

lapkricio 1 eisim su vaikais i kapines

QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 19:37)
Duodavot nusirašyt namų darbus jei kažkam iš klasiokų reikdavo? -

ne, aš pati buvau iš tų, kur nusirašinėdavau

spalio 18 d. Kauno Klinikose gimė KETVERTUKAS - trys berniukai ir mergaitė. Norėtumėte tokios laimės Jūs? (nelabai)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 20:03)
spalio 18 d. Kauno Klinikose gimė KETVERTUKAS - trys berniukai ir mergaitė. Norėtumėte tokios laimės Jūs?
Būtų kaip būtų, bet šiaip ne, nenorėčiau. Tik dar kai neturėjau vaikų tai visada norėjau dvynukų ax.gif

Ką paskutinio sudaužėt, sulaužėt? - Stiklinį dubenėlį, kažkaip per stipriai į kriauklę padėjau ir gražiai skilo per pusę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 20:30)
Ką paskutinio sudaužėt, sulaužėt? -

nieko

žiūrite X Faktorių? (taip, viena akimi)
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 19:37)
Duodavot nusirašyt namų darbus jei kažkam iš klasiokų reikdavo? - Duodavau jei bendraudavau su tuo žmogum. Kažkam iš lempos, nes paprašė, tai ne.

Duodavau, bet mokykloj nebūdavau patenkita, kad prašo.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 20:03)
gimė KETVERTUKAS - trys berniukai ir mergaitė. Norėtumėte tokios laimės Jūs? (nelabai)

Tikrai tikrai ne-nei dvynukų, nei trynukų.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 20:30)
Ką paskutinio sudaužėt, sulaužėt? - Stiklinį dubenėlį, kažkaip per stipriai į kriauklę padėjau ir gražiai skilo per pusę  blink.gif

Kad nieko.

Ar turit svarstyklių bruožo?
Labai! Kai kažkoks klausimas būna ir keli sprendimo būdai, labai ilgai svarstau, kurį variantą pasirinkt. Pati l.pavargstu nuo to.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 20:51)
žiūrite X Faktorių?
Ėjo ant fono, bet įdėmiai nežiūrėjau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 21:02)
Kažkiek taip, bet aš galiu gan greit priimt sprendimą.

Mėgstat, perkat šakočius? - Nei mėgstu, nei nemėgstu, prie progos gabaliuką paragauju, bet pati neperku. Nei sau, nei kažkur važiuojant kaip lauktuvių.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 21, 20:51)
žiūrite X Faktorių? (taip, viena akimi)

Nežiūrėjau, nes žiūriu LIETUVOS BALSĄ. Ir tai vakar tik tiek, kad įjungtas buvo. Viena ausim girdėjau, bet buvau savuose apmąstymuose.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 23:31)
Mėgstat, perkat šakočius? - Nei mėgstu, nei nemėgstu, prie progos gabaliuką paragauju, bet pati neperku. Nei sau, nei kažkur važiuojant kaip lauktuvių.

Labai mėgstu, perku dažnai ir sau, ir kitiems į svečius.

Labas rytas,
1. Ar turit kas supratimą, minimaliai kiek gali būti virtuvės įrengimas, jei virtuvė visiškai tuščia, tik yra įvadas elektrai, vandeniui. Tad pilnas įrengimas, su įmontuojamais šaldytuvu, virykle, indaplove, spintelėm, kiek maždaug galėtų kainuoti?

2. Ar paklausot radijo stoties Relax FM?
Taip, darbe biggrin.gif . Man nerealios dainos ten, nes mano laikų muzika pagrinde leidžiama. Norisi šokt biggrin.gif .
Atsakyti

Duodavot nusirašyt namų darbus jei kažkam iš klasiokų reikdavo?

Retai duodavau taip aklai nusirašyt,o pas mus ir nebuvo mados nusirašynėt,ypač vidurinėj mokykloj

spalio 18 d. Kauno Klinikose gimė KETVERTUKAS - trys berniukai ir mergaite. Norėtumėte tokios laimės Jūs?

Niekada dar neturėjau svajonės turėti tiek daug vaiku,tai nenorėčiau tokios laimės. Bet jei taip gautusi,tikrai galvočiau,kad esu po laiminga žvaigžde gimus :) 

Ką paskutinio sudaužėt, sulaužėt?

Nepamenu

žiūrite X Faktorių?

Nežiūrim X faktoriaus,Lietuvos balsa labiau ir tai,pirmi metai kai žiūriu ta laida

Manau ne,kaip tik esu priešinga,labiau mėgstu impulsyvius,neapgalvotus sprendimus priimti ir labai nesukti galvos dėl galutinio rezultato. Kiek domėjausi,dauguma mano zodiako ženklo atstovu tokie

Mėgstat, perkat šakočius?

Mėgstu,bet perku labai retai. Sau pasivaišinti niekada neperku,rasiu skanesniu saldumynu. Bet pas kitus,jei būna ant stalo ir pasiūlo,paragauju visada

1. Ar turit kas supratimą, minimaliai kiek gali būti virtuvės įrengimas, jei virtuvė visiškai tuščia, tik yra įvadas elektrai, vandeniui. Tad pilnas įrengimas, su įmontuojamais šaldytuvu, virykle, indaplove, spintelėm, kiek maždaug galėtų kainuoti?

1. Negaliu patarti,neįsivaizduoju kokios kainos Lietuvoje

2. Niekada neteko dar

Sveikos :) kaip manot,kodėl šiais laikais tiek daug santuoku baigiasi skyrybomis? Manau iš dalies santuoka yra nuvertinta,visiems “patogiau ir greičiau” yra išsiskirti,nei bandyti taisyti santykius. Bet iš kitos pusės,seniau skirtis būdavo gėda,todėl tiek daug šeimu (ypač vyresnės kartos) gyvena verčiau nelaimingoje santuokoje,nei skiriasi

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 21, 21:02)

paskutiniu metu taip

QUOTE(Nastya @ 2018 10 21, 23:31)
Mėgstat, perkat šakočius? -

mėgstam, bet neperkam

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 22, 06:02)
---

dėl pirmo klausimo be nuomonės; o Relax FM neklausau, nes nezžinau, kokiu diapazonu ji transliuojama?

QUOTE(Aidos @ 2018 10 22, 13:02)
kaip manot,kodėl šiais laikais tiek daug santuoku baigiasi skyrybomis?

nesutampa charakteriai gal

LABA VAKARA ax.gif

jei gyventumėm fantastikos pasaulyje ir būtų galimybė paragauti stebuklingo eliksyro, kurį stebuklingą eliksyrą gertumėte Jūs?
a) tampi nematoma;
b) gali skraidyti;
c) gali keliauti laiku;
d) amžinai likti jauna
(gyvenime būna tokių situacijų, kad norisi būti A variantu)
Atsakyti
šiandien ryte buvau sūnaus mokykloje. buvau pakviesta atviram pokalbiui su sūnaus skriaudiko tėveliu, bet klasės auklėtoja suorganizavo pilną akistatą - dalyvavo mokyklos psichologė, socialinė pedagogė, asistentė jos, kuri protokolavo, Vaikų gerumo komisijos pirmininkė ir tarpais atbėgdavo sūnaus klasės auklėtoja.
tiek tėvelis, tiek aš pasisakėme apie spalio 11 d. ir spalio 19 d. incidentų. Tėvelis labai mėtėsi. Tai supratau, kad versiją sugalvojo tik šiandien, nes jo versija išvis neatitiko tikrovės.
Aš papasakojau, ką žinojau iš klasės auklėtojos, savo sūnaus.
paskui kalbėjo socialinė, psichologė tai vis tą patį kartojo, kad tiek mano vaikui, tiek tėvelio vaikui reiktų palankyti pas psichologę, nes abu vaikai linkę į smurtą. O keisčiausia buvo tai, kad tėvelis nežinojo, žodžio p.....s reikšmės, sakė, kad ir jo sūnus jos nežino blink.gif blink.gif
labai daug kaltinimų iš klasės auklėtojos išgirdau dėl savo sūnaus. Įdomiausia, kad mano sūnus smaugia savo klasiokus, yra net 5 nukentėję blink.gif
kai smaugia sūnaus klasėje dvi mergaitės, pasitelkdamos į pagalbą bernus iš 8 klasių. Bet visi tyli. Visiems gerai.
Taip ir baigėsi absurdiška apklausa - akistata. Sau pasakiau, kad padariau, ką galėjau. Daugiau mano kojos nebus mokykloje, nes sūnus jau dėl menkniekio bus kaltinamas ir taškas. Juk ant silpnesnio visada yra lengviau nurašyti.
Bet rami esu dėl vieno, kad parašiau du raštus, kuriuos dar prieš apklausą užregistravau pas direktorę sekretoręsmile.gif lai pasiskaito direktorius, kas vyksta jo vadovaujamoje progimnazijoje "aukšto" lygio.
Iš mokyklos išėjau lygiai 10.00 val.ir iškart sulaukiau skambučio iš Kauno rajono Vaikų teisių - su kvietimu apsilankyti - apklausai dėl mokyklos incidentų. Turėčiau eiti kaip rytoj ryte, bet atšaukiau, nes darbe niekas už mane nedirba, sugriežtino darbo laiką, kasdien nuo 8.00 iki 16.00 val., bet pridirbo mano kolegė indų plovėja:( nieko, man reikės, aš išeisiu, bet kasdien iki paskutinės lėkštės nebūsiu.
va tokie reikalai pas mane ir mano vaiką.

AČIŪ VISOMS, KURIOS PALAIKĖ, KAD NUĖJAU IR PARODŽIAU SŪNUI, KAD GALIU APGINT JO GARBĘ, VARDĄ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 22, 06:02)
---
Nežinau tavo norų ir lūkesčių dėl naujos virtuvės. O ir dydis nemažai ką reiškia. Plius darbus įskaičiuok, nebent gal vyras pats darytų. Nuo tūkstančio-pusantro kaip nieko. Ir tai manau pats ekonomiškiausias variantas, renkantis vienus iš pigiausių baldų ir visą buitinę techniką. Tęsiant iki keliolikos tūkst. Optimalus variantas gal kokie keli tūkstančiai. Už kokius 5k manau standartinę virtuvę bute tikrai gautųsi padaryt padoriai.
---
Pasitaiko mašinoj.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 22, 13:02)
kaip manot,kodėl šiais laikais tiek daug santuoku baigiasi skyrybomis?
Pritariu tavo atsakymui, kad iš dalies ir nuvertinama, bet ir ne taip bijoma skirtis šiais laikais.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 22, 19:53)
jei gyventumėm fantastikos pasaulyje ir būtų galimybė paragauti stebuklingo eliksyro, kurį stebuklingą eliksyrą gertumėte Jūs?
a) tampi nematoma;
b) gali skraidyti;
c) gali keliauti laiku;
d) amžinai likti jauna
Tikriausiai C.

Laba vėlų vakarą smile.gif
Kas nustebino paskutinį kart? - Užmatyta antraštė ir straipsnis Kristupas Krivickas su žmona Jurgita laukiasi penkto vaiko. Man jų šeima iš šono labai graži (grynai išvaizdos prasme) ax.gif
Atsakyti