Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 10 18, 21:47)
Ko paskutinio labai stipriai užsinorėjot? - Kolos, nu taip norėjau, kad specialiai užsukau į pardą ir nusipirkau. Atsigėriau, taip gera pasidarė  biggrin.gif Skamba juokingai, bet būtent taip ir buvo  biggrin.gif

Net jaučių tą skanų išgėrimą mirksiukas.gif .

Geresnio darbo užmokesčio unsure.gif .

Vis dažniau kalbama apie artėjančią krizę. Tikit, kad ji artėja?
Nežinau kodėl, bet aš netikiu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 22:45)
Anksčiau ar vėliau bus, bet sunku pasakyt ar jau artėja ar dar ne.

O jums praėjusi krizė stipriai smogė? - Greičiau ne. Buvau tik baigusi mokyklą, pradėjau studijuot ir šiaip daug kas gerai įvyko man asmeniškai ir šeimoje. Nepasijautė stipriai. Vyras pasakojo, kad versle pasijautė, bet po to situacija kasmet sparčiai gerėjo. Ir gerėja iki dabar. Nežinau kokių iššūkių atneš ateinanti krizė. Pagyvensim pamatysim. Tarp kitko, vieni draugai (irgi verslą turi), minėjo, kad ta krizė jiems buvo aukso amžius, finansiškai geriausias laikotarpis, uždirbdavo daugiau negu dabar. Bet jų visai kitoks verslo pobūdis, orientuojasi į žemesnes pajamas gaunančius žmones, tuo tarpu mes atvirkščiai - daugumoje siūlom prabangos prekes ir paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 19, 00:11)
Anksčiau ar vėliau bus, bet sunku pasakyt ar jau artėja ar dar ne.

O jums praėjusi krizė stipriai smogė? - Greičiau ne. Buvau tik baigusi mokyklą, pradėjau studijuot ir šiaip daug kas gerai įvyko man asmeniškai ir šeimoje. Nepasijautė stipriai. Vyras pasakojo, kad versle pasijautė, bet po to situacija kasmet sparčiai gerėjo. Ir gerėja iki dabar. Nežinau kokių iššūkių atneš ateinanti krizė. Pagyvensim pamatysim. Tarp kitko, vieni draugai (irgi verslą turi), minėjo, kad ta krizė jiems buvo aukso amžius, finansiškai geriausias laikotarpis, uždirbdavo daugiau negu dabar. Bet jų visai kitoks verslo pobūdis, orientuojasi į žemesnes pajamas gaunančius žmones, tuo tarpu mes atvirkščiai - daugumoje siūlom prabangos prekes ir paslaugas.

2009 m.aš išėjau į dekretą, bet prieš išeinant man nuėmė priedą prie atlyginimo. Kelis mėn.gavau sumažintą algą. Paskui, kai buvo dekreto pinigai, jie normalūs, neblogi buvo.

Labas rytas,
Kelintą val.šianduen į darbą atėjot/eisit?
Buvau 6,15 val. Ankstyva aš šiandien, nenoriu miego nuo.5 val.ryto.
Atsakyti
Kaip suprantu, jei pretenzijų nepareiškė, tai joks žandikaulis skilęs ir nebuvo?
///
Ko paskutinio labai stipriai užsinorėjot? -

teisingai supratai, tai tebuvo tik "nuskriaustojo" minčių fantazijos savo mamai
--
vakar užsimaniau nusipirkt batus "kojines"

tegu būna, gal žmonės geresniais pataps

O jums praėjusi krizė stipriai smogė? -.

nepamenu

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 06:34)

tik 9.00 val.

LABAS RYTAS 4u.gif

kaip manote, mokykloje jei vaiką pavadinu p......., yra gerai, ar tiesiog nereaguot? skambintumėte auklėtojai, jog taip vadinama ir kreipiamąsi į Jūsų vaiką KASDIEN? (pirma, galvoju, jog tas kuris vadina nežino žodžio reikšmės, o antra, skambinčiau, ką ir padarysiu šiandien, nes jau nusibodo girdėt, kaip mano sūnus grįžęs iš mokyklos pasakoja, kad Vakaris vadina p......)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 19, 06:47)
kaip manote, mokykloje jei vaiką pavadinu p......., yra gerai, ar tiesiog nereaguot? skambintumėte auklėtojai, jog taip vadinama ir kreipiamąsi į Jūsų vaiką KASDIEN? (pirma, galvoju, jog tas kuris vadina nežino žodžio reikšmės, o antra, skambinčiau, ką ir padarysiu šiandien, nes jau nusibodo girdėt, kaip mano sūnus grįžęs iš mokyklos pasakoja, kad Vakaris vadina p......)

Man iš viso širdį skaudėtų, kad jis yra išjuokiamas. Bandyčiau aiškintis, su vaiku kalbėtis, ar visa klasė pasijuokia iš mano vaiko, ar tik Vakaris. Jei tik Vakaris, pirmiausia kalbėčiau su Vakariu. O paskui jau galvočiau, kaip toliau elgtis, jei nepadėtų tai.
Blogiau būtų, jei visa klasė pasijuokia. Tada jau slypi gilesnės problemos. Jau bandyčiau pasižiūrėt iš šono, kuo mano vaikas atrodo keistas,kitoks, kad iš jo šaiposi. Tikiu, kad yra atvejų, kai mokyklas keičia vaikai ir dėl panašių problemų.
Stiprybės tau! Gerai, kad aiškiniesi, matai problemas.

Ką darysit už 10 min?
Turėtų jau ateiti kolegė, pagaliau padidarysiu kavos, nes dar negėriau.
Atsakyti

Su kuo paskutinį kartą buvote kavinėje?

Su šeima. 

Kaip manot, ar dar pas kažką kažkur mieste yra blusų?

Blusų turi ko ne kiekviena laukinė katė ar šuo. Be abejo yra ir utėlių kas turi. Yra benamiai. Yra šeimos, kurios gyvena, tarkim, nelabai tvarkingai. Beje nuo utėlių neapsaugoti ir tvarkingi žmonės. Jei naudojasi viešuoju transportu, jei vaikai lanko tą pačią klasę su turinčiais utėlių vaikais. Fui. Tikiuosi su šiuo reiškiniu neteks susidurti. 

Ar jau matėt filmą "Tarp pilkų debesų"? Kaip nuomonė apie jį? 

Ne. Nemačiau. Užsisakiau knygą bibliotekoje. Pirmą perskaitysiu, po to pažiūrėsiu filmą. 

Grįžę po darbų daugiau laiko leidžiat ptie tv, prie knygų, apsitvarkot ir einat miegot ar kaip?

Pagaminu vakarienę, pavakarieniaujam, apsitvarkau. Po to įsijungiu ką per kompą pažiūrėt. Jei sūnus nori, tada su juo kokį stalo žaidimą pažaidžiam. Po to nusiprausiam. O visai jau prieš miegą kartais knygą paskaitau. 

Ko paskutinio labai stipriai užsinorėjot? 

Jei kalbant apie maistą, tai lyg nieko. O jei apie bele ką. Tai užsimaniau nueiti į vietinį baseiną, paplaukioti, pasipirtinti, pasidžakūzinti. Kalbinu vyrą atidėti darbus ir savaitgali visai šeimai pasipramogauti. Jaučiu, kad mano sprandui tas reikalas padėtų. Jis mane paskutiniu metu jau labai vargina. 

Jei visi pradės taip kalbėt, verslas pradės tuo naudotis ir tada vėl bus kaip anoji. Niekas nekalbėtų, tai kažkaip toliau visi dirbtų, gal būtų kiek sunkiau. Bet viniotųsi viniotųsi ir išssiviniotų. 

O jums praėjusi krizė stipriai smogė?

Visisškai ne. Aš net tuo metu susiradau geriau apmokamą darbą. Gal vyrui kiek darbo ir sumažėjo, bet kažkaip išsisukom. 

7:53 buvau 

kaip manote, mokykloje jei vaiką pavadinu p......., yra gerai, ar tiesiog nereaguot? skambintumėte auklėtojai, jog taip vadinama ir kreipiamąsi į Jūsų vaiką KASDIEN?

Skambinčiau, arba nuvykčiau į mokyklą pasikalbėti su mokytoja. Pradžiai. Jei tai nepadėtų, tada jau kreipčiausi į tėvus. Jie gal net nežino kad jų vaikas taip elgesi. 

Ką darysit už 10 min?

Eisiu ką dirbti. 

Kuo šiandien džiaugiatės?

Kad penktadienis. Ir kad šiandien vakare nereiks sūnaus vežti į treniruotę. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 17, 16:59)
Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?

jei vyro jubiliejus - daryčiau kaip jis nori, jei mano-kaip aš
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 17, 17:19)
Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?
Aišku, čia kiekvieno reikalas, kaip jis rengiasi, bet visgi, jei lauke 22 laipsniai šilumos, tai ką aš žinau....

kiekvienas savaip tą šilumą priima :)manau normalu tie skirtumai
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 17, 19:07)
teko kada sukt laimės ratą? (ne)

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 17, 21:28)
gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER? (nerandu niekaip)

jau padėjo smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 10 17, 23:33)
Kas paskutinio patiko?

vadovų susirnkimas
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 06:53)
Ar seniai gaminot čenachus; ar mėgstat juos, ar dažnai gaminat?

senookai
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 18, 11:01)
Kai užsimanote ko saldžiai, ką renkatės: bandelę, pyragaitį, šokoladą ar ką kitą?</strong></p><p>Praktiškai visada šokoladuką. Bandelės niekada. </p>

šokoladą
QUOTE(Visgi @ 2018 10 18, 11:18)
[b]Su kuo paskutinį kartą buvote kavinėje?

šeima
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 12:36)
Kaip manot, ar dar pas kažką kažkur mieste yra blusų?

manau tikrai taip
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 18, 18:14)
Ar jau matėt filmą "Tarp pilkų debesų"? Kaip nuomonė apie jį? Šiaip atsiliepimai labai skirtingi - vieni geri, kiti, kad prastas filmas. Aš skaičiau knygą, patiko, bet nebuvo kažko ypatingo.

nea
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 18:53)
Grįžę po darbų daugiau laiko leidžiat ptie tv, prie knygų, apsitvarkot ir einat miegot ar kaip?
Pagaminu valgyt, pavalgom, indus vyras suplauna ir tada aš sėdu prie knygos ,  vyras žiūri tv.

tvarkymesi, ruošoje
Ko paskutinio labai stipriai užsinorėjot? - Kolos, nu taip norėjau, kad specialiai užsukau į pardą ir nusipirkau. Atsigėriau, taip gera pasidarė  biggrin.gif Skamba juokingai, bet būtent taip ir buvo  biggrin.gif

salootų
Nežinau kodėl, bet aš netikiu.

taip
O jums praėjusi krizė stipriai smogė? -

irgi ne, kai kas net į gerą išėjo
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 06:34)
Buvau 6,15 val. Ankstyva aš šiandien, nenoriu miego nuo.5 val.ryto.

8,10
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 19, 06:47)

aiškinčiausi
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 07:49)
Ką darysit už 10 min?
Turėtų jau ateiti kolegė, pagaliau padidarysiu kavos, nes dar negėriau.

namoo

reikia kokio naujo prietaiso namie?-aga, virdulio
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 19, 09:12)
Kuo šiandien džiaugiatės?</p><p>Kad penktadienis. Ir kad šiandien vakare nereiks sūnaus vežti į treniruotę. </p>

Iš pradžių džiaugiausi, paskui tas džiaugsmas tapo rūpesčiu.

QUOTE(errachka @ 2018 10 19, 15:51)
reikia kokio naujo prietaiso namie?-aga, virdulio

Šiaip tai ne. Tai, ką turiu, dar veikia, tfu tfu tfu.

Kas turot pssiėmę būsto paskolą-kiek jis metų bus, kai ją numatyta atiduoti pagal grafiką.

Kitas klausimas visoms - kiek metų jūdų šaldytuvui?
Daug, kokia 14 metų bus.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 15, 13:14)
Jūsų aplinkoje yra kas domisi Kabala?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 10 15, 19:09)
Rytoj eisit kur be darbo?

Kasdien po darbo į kalbos kursus

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 16, 09:06)
Perkat loterijos bilietus?

ne
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 16, 17:38)
Rankinėj nešiojatės šukas ar šepetį?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 16, 21:02)
Gal žinot, kaip suranda pašnekovus į tv laidas?

šiais laikais per fb

QUOTE(Nastya @ 2018 10 16, 21:56)
Labiau mėgstat didelius, masyvius auskarus ar mažesnius?

Mažesnius

QUOTE(Visgi @ 2018 10 17, 06:59)

Manau absurdas,jau ir taip Lietuvoj daug ne darbo dienų yra

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 17, 08:30)
Kaip darote, jei niekaip neišeina atsibusti, jaučiatės mieguista?

Nieko,pralaukiu,arba geriu žalios arbatos,jei turiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 17, 15:59)
Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?

Daryčiau balių,jeigu namuose,tai su vyru dviese viską ruoštume,jeigu namie nesinorėtų,užsakyčiau ką nors

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 17, 16:19)
Vakar su dukra grožėjomės Vilniumi.  Aplankėm Vasiljevo parodą, daug vaikščiojom. Pastebėjau labai kontrastingą žmonių apsirengimą - vieni eina su trumpom rankovėm, plonom bliuskutėm ir pan.,  kiti - su kailinukais, kepurėm, šiltais batais. Gal čia tik didesniuose miestuose taip, pas save mieste tokių ryškių kontrastų lyg tai nepastebiu. Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?

Rengiasi taip,kaip kiekvienam atrodo tinkamiausia pagal tokį orą. Aš irgi Lietuvoj tikriausiai esu laikoma beprote,kai žiema einu su atsegta striuke ir paprasta maikute apačioj,nu bet man šilta Lietuvoj,ką daryt,kailinių nesidėsiu iš idėjos,kad žiema ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 10 17, 21:59)
Turit gertuvę?

Turiu,gavau darbe dovanų nuo bendradarbiaujančios firmos,tai nuo to laiko jau įsigijau ir antra ir be jos niekur,darbe visad su manim

QUOTE(Nastya @ 2018 10 17, 22:33)
Kas paskutinio patiko? - Šis

Esu mačius,patiko video,tik ne vaikinukas biggrin.gif toks besimaivinantis ax.gif o man kas patiko,net nežinau. Kad penktadienis,pagaliau biggrin.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 05:53)
Labas rytas,
Ar seniai gaminot čenachus; ar mėgstat juos, ar dažnai gaminat?

Mėgstu,senokai gaminau,sakiau šį savaitgalį darysiu,bet jau susigalvojau kitus patiekalus gamint

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 18, 10:01)
Kai užsimanote ko saldžiai, ką renkatės: bandelę, pyragaitį, šokoladą ar ką kitą?

Beveik visada šokoladą,nors bandelės mano silpnybė,galėčiau kasdien jas valgyt pusryčiams,pietums ir vakarienei,bet privengiu to. Šokolado iš esmės nemėgstu,bet renkuosi jau geriau jį,nei bandelę

QUOTE(Visgi @ 2018 10 18, 10:18)
Su kuo paskutinį kartą buvote kavinėje?

Su vyru

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 17:53)

Kažką užkandam greit,tada fonui pasileidžiu žinias,besitvarkydama paklausau,į dušą ir į lovą,anksti einu miegot šią savaitę,tai nieko gero neveikiu po darbų

QUOTE(Nastya @ 2018 10 18, 20:47)
Ko paskutinio labai stipriai užsinorėjot?

Aš tai nieko,bet būna kartais,kad irgi taip užsinoriu kažko smarkiai biggrin.gif tik paskutiniu metu nieko
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 21:45)

Gali būti,kad artėja

QUOTE(Nastya @ 2018 10 18, 23:11)
O jums praėjusi krizė stipriai smogė?

Nepajutau,buvau studentė,gaudavau stipendijas,netas buvo galvoje

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 05:34)

Atvažiavom kaip įprastai,be kelių minučių 7 ryto.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 19, 05:47)
kaip manote, mokykloje jei vaiką pavadinu p......., yra gerai, ar tiesiog nereaguot? skambintumėte auklėtojai, jog taip vadinama ir kreipiamąsi į Jūsų vaiką KASDIEN?

Faktas,kad negerai,dar klausimas kyla? unsure.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 06:49)
Ką darysit už 10 min?

Manau jungsiu atgal youtubą pažiūrėt klipų

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 19, 08:12)

Kad pagaliau penktadienis,kad pagaliau ryt laisva nuo darbo

QUOTE(errachka @ 2018 10 19, 14:51)
reikia kokio naujo prietaiso namie?

Šiaip iš principo ne,viskas lyg gerai

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 18:50)
Kas turot pssiėmę būsto paskolą-kiek jis metų bus, kai ją numatyta atiduoti pagal grafiką.

Kitas klausimas visoms - kiek metų jūdų šaldytuvui?

Neturim
Nežinau,pirkom iš senų nuomininkų,jei tikėt jais,tai prie naujesnių. Panašu,kad taip ir yra

Jūsų miegamojo lova su atlošu ar be? Be,žūtbūt man jo reikia,tai ryt tikiuosi nusipirkt biggrin.gif o jei klausit kam reikia,tai dėl grožio smile.gif

Nastya,pamenu rašei,kad iš ali žaislai kalėdiniai atėjo vasarį tik,tai pastebėjau,kad iš Kinijos į Norvegiją greičiau siunčia,dauguma siuntų bent žada ateiti per kelias savaites. Matysim kaip ten iš ax.gif tikro
Atsakyti
Mes miegam ant išskleisto kampo, tai yra atlošas.

Kolegė nusipirko butą renovuotame name, kuriame senulyčių gyvena. Ir atėjo tarakonai, sugadino el.viryklę-sugadino mikroschemą. Nepataisomai. Dabar pirks naują.ir ji taip.susakė,kad dabartiniai el.prietaisai po2 metų išeina iš rikiuotės. O pas jus yra tokios el.buitinįs techikos, kuri greitai sugedo, apgedo?
Šaldytuvas, skalbimo mašina yra geri, ilgaamžiai.
Buvo laikas, kai el.virdulys kas 2 metai gesdavo. Bet dabartiniam gal 5 metai, viskas ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 19 spalio 2018 - 21:31

Kolegė nusipirko butą renovuotame name, kuriame senulyčių gyvena. Ir atėjo tarakonai, sugadino el.viryklę-sugadino mikroschemą. Nepataisomai. Dabar pirks naują.ir ji taip.susakė,kad dabartiniai el.prietaisai po2 metų išeina iš rikiuotės. O pas jus yra tokios el.buitinįs techikos, kuri greitai sugedo, apgedo?

Nėra,netikiu,kad dabar viskas po keliu metu genda

Gal ka naujo gaminot neseniai? Kazkoki nauja patiekala? Gaminau taco,visai skanu,tiko penktadieniui,lengva vakariene tokia

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 07:49)
Ką darysit už 10 min?

Tokiu metu rengiausi darbo rūbinėje

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 19, 09:12)

Kad mokykloje SUJUDO kažkas 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2018 10 19, 15:51)
reikia kokio naujo prietaiso namie?-

Naujos čirvinių blynų keptuvės

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 19:50)
kiek metų jūdų šaldytuvui?

Dar tik metai

QUOTE(Aidos @ 2018 10 19, 21:59)
Jūsų miegamojo lova su atlošu ar be?

Su

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 19, 22:30)

skalbiankė

QUOTE(Aidos @ 2018 10 19, 23:17)
Gal ka naujo gaminot neseniai? Kazkoki nauja patiekala?

Nieko nebegaminu, nes dažniausiai perku darbe už savikainą jau iškeptą šviežiai, pagamintą gatavai produkciją

SVEIKOS 4u.gif

mėgstat alkoholinius kokteilius ne tuos standartinius, bet tarkim, savo pačios sugalvotus? (kadangi alkoholiu nepiktnaudžiauju, bet kartais mėgstu pabandyti kitokius skonius. ..Tarkim, Vanna Talin ir..natūralios obuolių sultys - be galo skanu)

Atsakyti