Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 10 15, 20:09)
Rytoj eisit kur be darbo? -

Tik namo

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 16, 10:06)
Perkat loterijos bilietus?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 16, 18:38)
Rankinėj nešiojatės šukas ar šepetį?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 10 16, 20:48)
Būtumėt už metro Vilniuje, ar prieš? -

Būtų super

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 16, 22:02)
Gal žinot, kaip suranda pašnekovus į tv laidas?

Patys žmonės juk kreipiasi į tas laidas

QUOTE(Nastya @ 2018 10 16, 22:56)
Labiau mėgstat didelius, masyvius auskarus ar mažesnius? -

mažesnius

QUOTE(Visgi @ 2018 10 17, 07:59)

LABAI SUPER BŪTŲ

gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER? (nerandu niekaip)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 17 spalio 2018 - 20:48
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 16, 22:42)
darbe pas Jus atidaryti langai dieną, kai lauke taip karšta?
Atidaryti.
Tegul.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 17, 09:30)
Kaip darote, jei niekaip neišeina atsibusti, jaučiatės mieguista?
Nieko.
QUOTE(errachka @ 2018 10 17, 11:55)
kaip dažnai keičiat akių tušą?
Gal panašiai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 17, 16:59)
Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?
Pabandyčiau pašnekėt dėl to, bet gimtadienis jo, tai ir sprendimą pats priimtų, o aš jau prisiderinčiau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 17, 17:19)
Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?
Visada taip kai toks oras. Vieniem šilta, kitiem šaltas. Dar kaip Agrefa minėjo visi skirtingu laiku išeina iš namų, skirtingai keliauja. Man su mašina važinėjant visai ok iš ryto su švarkeliu ar megstuku kokiu, o po to su maike, palaidine.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 17, 19:07)
teko kada sukt laimės ratą?
Tikro ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 17, 21:28)
gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER?
Kiek prisimenu tai: Insert -> Page number -> ir pasirenki kurioje vietojo to numerio nori.

Laba smile.gif
Turit gertuvę? - Neturiu, daug kas su savimi tamposi. Man nėra poreikio jai, o ir šiaip tik vietą užima.
Papildyta:
Kaip filmas "Taip gimė žvaigždė"? Aš dar nebuvau, bet ketinu.
Patiko, verta nueit.
toks jausmas, kad žmogiškas pavydas, kad jūs turit galimybę keliaut
Kad nėra jai ko pavydėt, jinai pati daugiau keliauja biggrin.gif Ir ne į Maskvą kažkokią, o egzotines, tolimas šalis. Nebent kaip yra žmonių rūšis, nes pavydi, ne dėl to, kad patys negali turėti, o dėl to, kad ir TU ar JIE tai irgi gali turėt. Mano draugės vyras toks. Pats visko turi, bet baisiai visiems pavydi (akivaizdžiai tuo reiškia nepasitenkinimą), kad ne jis vienas toks, kad ir kiti gali tą patį sau leist biggrin.gif Nu žodžiu, o teta, tai sakau, grynai toks jos gyvenimo būdas - amžinas negatyvas. Tai jinai ir iš tų kelionių grįžta ir amžinai jai viskas blogai. Amžinai. Viešbutis blogas, žmonės nedraugiški, maistas prastas, brangu, daugiau nevažiuosiu, paskutinis kartas, skaityk pinigus išmečiau, draugas kuris "įkalbėjo" važiuot - kaltas (tiesa sakant, nežinau kaip jis su ja gyvena), lėktuvas šudas, ekskursijose nieko įdomaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 17, 22:59)
Kiek prisimenu tai: Insert -> Page number -> ir pasirenki kurioje vietojo to numerio nori.
//
Turit gertuvę? -

dėkui
--
turiu, bet nenaudoju

Geriu stiprią kavą juodą

kaip dažnai keičiat akių tušą?-

Kas pusmetį

Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?

Gal rinkčiaus balių, nes kelionių nemėgstu aš

1. O gal reikėtų pamąstyti, kaip jis toliau mokysis, jeigu yra nekaltas ir visi jį erzins, kad jis nukentėjo nekaltai. O ir pats kaip jausis, jei žinos, kad galima daryti bet ką, teisybė vis tiek neišaiaškinama. Kažin kuri blogybė didesnė? O pasitikėjimas savo tėvais, kurie negali jo apginti, nes bijo kažkokių pasekmių.
///
Vakar su dukra grožėjomės Vilniumi.  Aplankėm Vasiljevo parodą, daug vaikščiojom. Pastebėjau labai kontrastingą žmonių apsirengimą - vieni eina su trumpom rankovėm, plonom bliuskutėm ir pan.,  kiti - su kailinukais, kepurėm, šiltais batais. Gal čia tik didesniuose miestuose taip, pas save mieste tokių ryškių kontrastų lyg tai nepastebiu. Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?

Taip, žinoma, pagalvojau PIRMIAUSIAI, kaip mano sūnus mokysis toliau toje pačioje mokykloje, toje pačioje klasėje, jei aš su of.raštu nueisiu pas direktorių. Mokykloje veikia „klanas“ ir vėl padėtis be išeities.
//
Gal gražu, kam gražu

labos, rytoj ryte einu į mokyklą - tegu bus, kaip bus, bet pastovėsiu už savo vaiką.
Atsakyti
Sim, sėkmės mokykloj 4u.gif Turėtų viskas būt ok mirksiukas.gif

Kas paskutinio patiko? - Šis Lietuvą pristatantis video. Nu nerealus. Geriausias iš visų kažkada buvusių. Ir jokių viešųjų pirkimų, jokių ale milijoninių išlaidų tokio video sukūrimui. Vaikinas tiesiog paėmė ir sukūrė labai kokybišką video.
Atsakyti
teko kada sukt laimės ratą? (ne)

Tik Oze kažkokį biggrin.gif .

Turit gertuvę? - Neturiu, daug kas su savimi tamposi. Man nėra poreikio jai, o ir šiaip tik vietą užima.

Neturiu ir taipogi nesuprantu to tampymo jos. Man tos gertuvės toks "durackas reikalas", kad nemoku apsakyt. Bet kažkam patinka, viskas ok.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 17, 23:33)
Kas paskutinio patiko? - Šis Lietuvą pristatantis video. Nu nerealus. Geriausias iš visų kažkada buvusių. Ir jokių viešųjų pirkimų, jokių ale milijoninių išlaidų tokio video sukūrimui. Vaikinas tiesiog paėmė ir sukūrė labai kokybišką video.

Klasės susitikimas patiko dar labiau nei visada, patiko klasiokų laisvumas, nuoširdumas ir šokiai.

Labas rytas,
Ar seniai gaminot čenachus; ar mėgstat juos, ar dažnai gaminat?
labai mėgstu ir aš, ir v9isa šeimyna. Bet gaminu ne taip ir dažnai, nes po darbų grįžus per ilgu tiek laukt, kol jie išsitroškins. Bet šiandieną būtent juos ir gaminsiu. Gaminau prieš gerą pusmetį paskutinį kartą.

Sim, sėkmės tau mokykloj! Linkiu išsiaiškinti tikrąją tiesą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 18 spalio 2018 - 05:54

kaip dažnai keičiat akių tušą?-kas 2*3 mėn

Irgi panašiai 

Nedaryčiau baliaus, neprievartaučiau savęs.

Jei norėtų baliaus, būtų balius. Juk ne mano gimtadienis. Bet užsiminčiau, ką norėčiau dovanoti. Bet jeigu visgi norėtų baliaus. Neprievartaučiau vyro važiuoti į kelionę. 

Vakar su dukra grožėjomės Vilniumi. Aplankėm Vasiljevo parodą, daug vaikščiojom. Pastebėjau labai kontrastingą žmonių apsirengimą - vieni eina su trumpom rankovėm, plonom bliuskutėm ir pan., kiti - su kailinukais, kepurėm, šiltais batais. Gal čia tik didesniuose miestuose taip, pas save mieste tokių ryškių kontrastų lyg tai nepastebiu. Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?

Toks laikas. Kasmet taip. Vieni jau su ilgais batais, kiti dar su batukais. Aš irgi jau velkuosi paltuką. Ryte šaltoka. 

ne 

gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER? (nerandu niekaip)

Pas mane 2016 offisai. Tai Iterpimas -> Puslapio numeris-> ir tada pasirinkti, kur nori to puslapio numerio. 

Aha. Ir man tas patiko. Ne tik kad video, bet ir pats jaunuolis labai nuotaikingai pristatė. Jo kalba ir pan. Smagu buvo žiūrėti. 

Kokį kartą. Nelabai patiko. O gal ką ne taip dariau. 

Kai užsimanote ko saldžiai, ką renkatės: bandelę, pyragaitį, šokoladą ar ką kitą?

Praktiškai visada šokoladuką. Bandelės niekada. 

Atsakyti
Žalios arbatos išgeriu.
kaip dažnai keičiat akių tušą?
kas 2 mėn
Pati nedaryčiau, kavinėje arba restorane būtų. Vyro gimtadienis, jo teisė norėti taip kaip nori.
Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?
Labai normaliai.
Nežinau, kas tai?

teko kada sukt laimės ratą?
Mokslas apie bendrąją pasaulėdarą, apie tam tikrus gyvenimo dėsnius, sąsajas, sąveikas, išmintį, kad ne viskas yra atsitiktinumas, apie tam tikrą požiūrį ir suvokimą į tam tikrus dalykus. Čia aš savais žodžiais. Mano pusseserė šiek tiek domisi, tai būna labai įdomu apie tai diskutuoti.
Pvz patiko man vienas apie įvaikinimą. Tai turi būti daroma vaiko naudai, t.y. žmogus turi galvoti ne apie tai, kad nori vaikų, ir todėl juos turi, o suprasti, ką nori duoti vaikui. Ir tuomet jis gali įsivaikinti.
Paprastai įvaikius myli labiau nei savus vaikus, nes į juos deda didžiules pastangas, nuolatos įrodydami sau savo tinkamą santykį su jais.

Neteko.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 17, 21:28)
gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER?
Jau matau atsakė.
Turit gertuvę?
Pas mus jų nemažai, skirtingiems atvejams, ir labai dažnai naudojamos. Vandens_į sporto salę, dviračiais važinėjant, ir karštiems gėrimams- kavai, arbatai. Labai geras reikalas. Važžiuojant į darbą, aš asmeniškai, į automobilį niekad neimu, net ir žiemą pvz, o va pvz mano vyras ypatingai dažnai, net ir vasarą, pasidaro kavos, juodos ar žalios arbatos ir visad ima į automobilį, jam patinka kamščiuose stovint skanauti. Va dar ir savaitgalį sporto prekių parduotuvėje nupirkom dvi gertuves į sporto salę.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 17, 23:25)
rytoj ryte einu į mokyklą - tegu bus, kaip bus, bet pastovėsiu už savo vaiką.
Sėkmės ir tvirtybės 4u.gif Šaunuolė tu! 4u.gif
Kas paskutinio patiko?
Drago varžybos. Laimėjo vairuotojas ir jo automobilis (kitaip ir nepasakysi) per 6,4s pravažiavęs 200 metrų išvystęs greitį 187. Per 6,4 sekundes!!! Sumavo viską- ir reakciją iš vietos ir greitį, tai bendroje sumoje viskas per 6,4s. Žinoma, variklis turi tūkstantis arklio galių. Vienu žodžiu vaizdai, nuotaikos ir emocijos buvo superi!
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 06:53)
Aš jų apskritai negaminu.

Su kuo paskutinį kartą buvote kavinėje?
Su vyro seserimi vakar buvom susitikusios, pasėdėjom.

Laba
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 18, 11:01)
Kai užsimanote ko saldžiai, ką renkatės: bandelę, pyragaitį, šokoladą ar ką kitą?
Niekad nebuvau bandelių mėgėja kaip ir saldainių, bet jei užsimanysiu, tai ir suvalgysiu pvz Nomedą kokią, jei užsimanysiu kokią sluoksniuotą bandelę tai ir suvalgysiu, bet tas užsimanymas būna pvz į 2 mėn kartą, užsimanau torto gabalėlį su graikiniais riešutais, tai ir suvalgau. Vienu žodžiu ką užsimanau, tą ir suvalgau. Va ko man tikrai jau ilgą laiką nesinori, tai šokolado, jokio.
Atsakyti
Kai užsimanote ko saldžiai, ką renkatės: bandelę, pyragaitį, šokoladą ar ką kitą?</strong></p><p>Praktiškai visada šokoladuką. Bandelės niekada. </p>

Važiuoju iki Bijolos ir nusiperku torto gabaliuką.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 18, 11:18)
Su vyro seserimi vakar buvom susitikusios, pasėdėjom.

Dažnokai einu, tad net reikia pagalvot, su kuo buvo būtent paskutinis kartas hmm.gif - su bendradarbėm pirmadienį Gruzinų restorane, rašiau lyg. Dabar su drauge eisim į Restoraną Ibis viešbuty, kur naujai pastatytas (netoli buvusio Žalgirio stadiono). Eisiu pirmą kartą, labai išgirtas.

Kaip manot, ar dar pas kažką kažkur mieste yra blusų?
Galvoju, kad ne. Nors gal kažkur dar ir yra. Galvos gyvių, žinau, kad būna - pamenu, kaip daržely buvo parašyta, kad kažkurioje grupėje pas vaikus buvo rasta ir informuota apžiūrėti savųjų galvas. Košmaras unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 18 spalio 2018 - 11:44
Labas 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 17, 18:16)
Oooooooo  bigsmile.gif !!! Vasiljevo drabužių parodos bisad nustebina! Aš su darbo panom.buvau kelis kartus ir visad su gide. Labai įdomu paklausyt. Ypač įstrigo kai pasakojo apie kolekcijas, kurvsuknutės ar sijonai su ilgais užtfauktukaod. Sakė, tai vadinasi "vyrai skuba"(potekstė aiški  biggrin.gif ).

Aš buvau dar nei vienos jo parodos nemačius, ne visada pasitaiko į sostinę atvykt, kai jos būna. Šita nedidelė, bet mums su dukra patiko. O dar iš viso tam muziejuj nesu buvus, tai apžiūrėjom ir kitas ekspozicijas.

Rimi parduotuvėj dažnai būna visokios akcijos, kur reikia sukt laimės ratą. Tai tą esu sukusi. Kitokio - neteko.

Turit gertuvę?

Tik sūnus turi. Kiti - kai reikia, prisipilam į butelį.

Nastya, Tavo teta - "pagerinto" tipažo. Man būna sunku bendraut su tokiais žmonėm, aš nuo jų labai pavargstu.

Kas paskutinio patiko?

Patiko, kad pas sūnų pamokų metu gimnazijos vadovas daro vaikams susitikimus su įžymiu žmogumi. Paaugliams daug ką reiškia tokie susitikimai su jų autoritetais. Šį kartą buvo Andrius Tapinas atvykęs. Sūnus sakė, kad labai įdomu buvo jo klausytis

Kažkada turėjau tas čenachines ir gamindavau. Būdavo skanu ir sotu. Paskui atidaviau sesei. Nuo to laiko ir negaminau. Reiktų gal vėl nusipirkt

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 18)

Kas tik po ranka papuola. O jei reiktų rinktis iš tų paminėtų, tai imčiau pyragaitį.

Su dukra, kai buvom Vilniuj

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 12:36)

Manau, kad yra. Juk kiek visokių bomžų, asocialų gyvena

Sim, puiku, kad ryžaisi nueit aiškintis dėl vaiko. Papasakok, kaip sekėsi

Ar jau matėt filmą "Tarp pilkų debesų"? Kaip nuomonė apie jį? Šiaip atsiliepimai labai skirtingi - vieni geri, kiti, kad prastas filmas. Aš skaičiau knygą, patiko, bet nebuvo kažko ypatingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 18 spalio 2018 - 17:14
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 18, 18:14)
Ar jau matėt filmą "Tarp pilkų debesų"? Kaip nuomonė apie jį? Šiaip atsiliepimai labai skirtingi - vieni geri, kiti, kad prastas filmas. Aš skaičiau knygą, patiko, bet nebuvo kažko ypatingo.

Nemačiau ir tikrai neisiu. Nenoriu negatyvo ir blogų emocijų. Tiek daug rūpesčių turėjau, kad norisi pagyventi kuo daugiau teigiamom emocijom.

Grįžę po darbų daugiau laiko leidžiat ptie tv, prie knygų, apsitvarkot ir einat miegot ar kaip?
Pagaminu valgyt, pavalgom, indus vyras suplauna ir tada aš sėdu prie knygos , vyras žiūri tv.
Atsakyti
Kas paskutinio patiko? -

Straipsnis Fb, kad nuo sausio pirmos pakels MMA

Nesu gaminus išvis

šokoladą

Kad nevaikštau į kavines nei viena, nei su kažkuo

Nežinau

Ar jau matėt filmą "Tarp pilkų debesų"? Kaip nuomonė apie jį?

nemačiau

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 18:53)
Grįžę po darbų daugiau laiko leidžiat ptie tv, prie knygų, apsitvarkot ir einat miegot ar kaip?

Apsitvarkau ir į lovą

SVEIKOS ax.gif
ačiū visoms už linkėtą sėkmę man mokykloje.
Neoficialiai pasikalbėjau su direktoriaus pavaduoja, kuri kuruoja 5 - 8 klases. Ji jau žinojo apie incidentą, jai socialinė pasakiusi. Man patarė - kaip pirmąkart neišpūsti burbulo, nehiperbolizuoti
-sąmoningas perdėjimas, ką nors apibūdinant - (labai pastarąjį žodį minėjo).
kadangi dir. pavaduotoja mane pažįsta asmeniškai, tai prašė nusiraminti, kadangi antroji pusė pretenzijų nepareiškė, tai ir neverta daryti akistatų.
Tiek, kaip bus toliau, laikas parodys.
Atsakyti
Oi seniai jau, net nepamenu kada. Bet kažkaip visai mielai suvalgyčiau dabar rolleyes.gif
Šokoladuką kokį arba pyragaitį.
Šiandien su kolega (tuo kur ir draugas mūsų).
Turbūt unsure.gif
Ar jau matėt filmą "Tarp pilkų debesų"? Kaip nuomonė apie jį?
Nea ir neplanuoju, ne mano skonio filmas.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 18, 18:53)
Diena dienai nelygi, visada skirtingu laiku grįžtu. Kartais tik vakare ar net vėlai vakare, o kartais per pietus. Būna ir visą dieną namie būnu. Bet šiaip su vaikais leidžiu laiką, gaminu valgyt, būna ant fono ir TV eina, apsitvarkau ką jei reikia.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 18, 20:04)
...kadangi antroji pusė pretenzijų nepareiškė...
Kaip suprantu, jei pretenzijų nepareiškė, tai joks žandikaulis skilęs ir nebuvo?

Sveikos mirksiukas.gif
Ko paskutinio labai stipriai užsinorėjot? - Kolos, nu taip norėjau, kad specialiai užsukau į pardą ir nusipirkau. Atsigėriau, taip gera pasidarė biggrin.gif Skamba juokingai, bet būtent taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti