Tik namo
ne
ne
Būtų super
Patys žmonės juk kreipiasi į tas laidas
mažesnius
LABAI SUPER BŪTŲ
gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER? (nerandu niekaip)
kaip dažnai keičiat akių tušą?-kas 2*3 mėn
Irgi panašiai
Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?
Nedaryčiau baliaus, neprievartaučiau savęs.
Jei norėtų baliaus, būtų balius. Juk ne mano gimtadienis. Bet užsiminčiau, ką norėčiau dovanoti. Bet jeigu visgi norėtų baliaus. Neprievartaučiau vyro važiuoti į kelionę.
Vakar su dukra grožėjomės Vilniumi. Aplankėm Vasiljevo parodą, daug vaikščiojom. Pastebėjau labai kontrastingą žmonių apsirengimą - vieni eina su trumpom rankovėm, plonom bliuskutėm ir pan., kiti - su kailinukais, kepurėm, šiltais batais. Gal čia tik didesniuose miestuose taip, pas save mieste tokių ryškių kontrastų lyg tai nepastebiu. Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?
Toks laikas. Kasmet taip. Vieni jau su ilgais batais, kiti dar su batukais. Aš irgi jau velkuosi paltuką. Ryte šaltoka.
teko kada sukt laimės ratą? (ne)
ne
gal kuri žinote, kaip Windows10 Worde surasti, kad sunumeruot lapus, tą PAGE NUMBER? (nerandu niekaip)
Pas mane 2016 offisai. Tai Iterpimas -> Puslapio numeris-> ir tada pasirinkti, kur nori to puslapio numerio.
Kas paskutinio patiko? - Šis Lietuvą pristatantis video. Nu nerealus. Geriausias iš visų kažkada buvusių. Ir jokių viešųjų pirkimų, jokių ale milijoninių išlaidų tokio video sukūrimui. Vaikinas tiesiog paėmė ir sukūrė labai kokybišką video.
Aha. Ir man tas patiko. Ne tik kad video, bet ir pats jaunuolis labai nuotaikingai pristatė. Jo kalba ir pan. Smagu buvo žiūrėti.
Ar seniai gaminot čenachus; ar mėgstat juos, ar dažnai gaminat?
Kokį kartą. Nelabai patiko. O gal ką ne taip dariau.
Kai užsimanote ko saldžiai, ką renkatės: bandelę, pyragaitį, šokoladą ar ką kitą?
Praktiškai visada šokoladuką. Bandelės niekada.