Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 16, 10:06)
Perkat loterijos bilietus?

Retai. Iš tiesų nieko nelaimiu.

Labas vakaraa,
Rankinėj nešiojatės šukas ar šepetį?
Nešiojuosi šukas.
Atsakyti
Retsykiais.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 16, 18:38)
Nešioju.
Kur dingus buvai? 4u.gif

Laba mirksiukas.gif
Būtumėt už metro Vilniuje, ar prieš? - Aš nesu prieš pačią idėją, bet žinant kaip viskas vyks (kaip visokie projektai vyksta Lietuvoje) ir žinant, kad projektas tikrai grandiozinis, labiau esu prieš. Tegul pradžiai visiškai atnaujina autobusų ir troleibusų parkus, plečia jų maršrutus, A juostų tinklą, naujų gatvių projektavimą ir statymą.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 16, 20:48)
Kur dingus buvai?  4u.gif

Laba  mirksiukas.gif
Būtumėt už metro Vilniuje, ar prieš? - Aš nesu prieš pačią idėją, bet žinant kaip viskas vyks (kaip visokie projektai vyksta Lietuvoje) ir žinant, kad projektas tikrai grandiozinis, labiau esu prieš. Tegul pradžiai visiškai atnaujina autobusų ir troleibusų parkus, plečia jų maršrutus, A juostų tinklą, naujų gatvių projektavimą ir statymą.

4u.gif
Buvau klasės susitikime. Tiek šėlom iki paryčių, tiek šokom, tiek.espresijos, kad porą dienų nieko nesinorėjo daryt biggrin.gif .
Bet jau grįžau į realybę. smile.gif

Gal labiau už, nei prieš. Bet yra tiesos tavo pastebėjimuose.

Gal žinot, kaip suranda pašnekovus į tv laidas?
Nežinau. Gal ieško pažįstami tarp pažįstamų. Nerikėtai sulaukiau skambučio iš vienos laidos. Nesuprantu, kaip telefono nr. ten papuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 16 spalio 2018 - 21:09
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 22:41)
Ar kepat/mėgstat vėdarus?

ne ir ne

QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 23:03)
Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?

Marijonas Mikutavičius

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 23:37)
Aiškinčiausi iki galo. Kol prisikasčiau iki tiesos. Jei taviškis - nekaltas, apginsi jo gerą vardą.

bandysiu, tik mąstau, kaip po tokios viešumos mano sūnus mokysis toje m-kloje, klasėje?

QUOTE(Visgi @ 2018 10 14, 00:19)
Linkiu rasti tinkamą sprendimą 4u.gif Laikykitės console.gif

4u.gif

SVEIKOS 4u.gif

darbe pas Jus atidaryti langai dieną, kai lauke taip karšta? (ne, ir mane TAI siutina, nes dirbu kaip pirty)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 16, 22:02)
Nežinau. Gal ieško pažįstami tarp pažįstamų. Nerikėtai sulaukiau skambučio iš vienos laidos. Nesuprantu, kaip telefono nr. ten papuolė.
Kur tave pakvietė? biggrin.gif
Mane tada kvietė pamačius mano komentarus FB grupėje. Dabar tiesiog toj pačioj grupėj mačiau postą, kad ieško norinčių pasifilmuot kažkokiai laidai per LNK, bet reikia būtent tokių kurie emigravo, susitaupė būstui Lietuvoje, grįžo ir čia nusipirko. Žinau, kad ir per pažįstamus, pažįstamų pažįstamus ieško. Arba jei tikslas išjuokt kažką tai tiesiog iš interneto ką pakviečia, kas jau buvo sukėlęs atgarsį.

Labiau mėgstat didelius, masyvius auskarus ar mažesnius? - Mažesnius.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Aidos @ 2018 10 14, 23:30)
Paskutinis pirmas kartas yra..?
Neprisimenu, tikriausiai dar nieko naujai.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 15, 09:11)
Pasiilgot kažko?
Nesugalvoju kol kas ko.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 15, 20:09)
Teta tikrai pagerinta, bet jinai tokia yra, toks žmogus, toks jos gyvenimo būdas. Amžinas negatyvas visais klausimais. Viskas blogai, visiems nepasiseks, viskas negražu, nu kam to reikia, ką žmonės pasakys ir t.t. [.....] Rytoj eisit kur be darbo?
Buvo mintis, kad gal ji vaikų neturi... O va mat kaip, turi.

Kaip filmas "Taip gimė žvaigždė"? Aš dar nebuvau, bet ketinu.

Nežinau dar, kol kas aiškių planų nėr.
Retai, va buvom savaitgalį iki Kauno palėkę, tai ten paėmėm vieną.
Šukas dabar.
Būtumėt už metro Vilniuje, ar prieš?
Paskaičiau, tai aš Už
http://www.vilniausm..._vilniaus_metro
Nežinau. Mes patys buvom davę savo kontaktus, skambino, kvietė, bet buvom su vyru toli, tai ir nevažiavom, atsisakėm, tiesiog nenorėjom visko mest ir važiuot.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 16, 22:42)
darbe pas Jus atidaryti langai dieną, kai lauke taip karšta?
Taip, atidaryti/atsidarau.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 16, 22:56)
Labiau mėgstat didelius, masyvius auskarus ar mažesnius?
Mažesnius.

Ką manot?
Vėlines linkę skelbti ne darbo dieną

Manau gera mintis. Ne visi gal spėja per vieną dieną aplankyti, o jei dar nemaži atstumai...
Atsakyti

Rankinėje ne. Mašinoje turiu. 

Pritariu tavo nuomonei. 

Nežinau. Kokia tema kvietė?

darbe pas Jus atidaryti langai dieną, kai lauke taip karšta? 

Jei yra poreikis - atsidatom

mažesnius

Gera. Bet šiais metais nebespės to priimti. Ateinančius du metus išpuola savaitgaliais ta 2 diena. Taip kad man čia kažkoks labiau pasirodymas tiesiog prieš rinkėjus, nei reali nauda. O po tu dviejų metu gali ir vėl atšaukt. 

Kaip darote, jei niekaip neišeina atsibusti, jaučiatės mieguista?

Va sėdžių ir žiovauji ištisai. Neina susikaupti darbui. Kava negelbėja. 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 09:10)
rytais vėdinant namus? Taip,man vos prabudus norisi iškart gryno oro,tai pirmas dalykas ką padarau,praveriu langą ir einu toliau pasnaust dar

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:06)
O kiek pas jus šilumos?

kokie 23
QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 10:24)
Grindis plaunat tik su vandeniu ar naudojat kazkokiu priemoniu dar? Ipilu Ajax del kvapo,labai skaniai kvepia namai paskui,svara tokia</p>

priemonė iš tribio
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:40)
Kai kažkur vykstat, iš anksto susiperkat viską, ar tą dieną?
Visad viską iš anksto.

iš anksto
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 16:37)
ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje? parkas - juk vieša vieta... (neišdrįsčiau blink.gif )

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 17:30)
pietavote? (mes pramiegojom pietus unsure.gif )

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 18:02)
Vaikams pavojingesnės tėvų skyrybos ar tėvų tarpusavio karas?
Tėvų tarpusavio karas.

karas
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 19:46)
Ar turit dar nors vieną senelį ar močiutę?
Ne, jau nei vieno

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 22:10)
ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
a) ar geriau palikti situaciją tyloje neviešinant?
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?
d) gyvenate kaip gyvenusi, bet Jus vistiek graužia sąžinė?
(a ir b - renkuosi, nes esu atsidūrusi akligatvyje)
sunku atsakyt, bet turbūt b
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 22:41)
Ar kepat/mėgstat vėdarus?
Man skanu, bet niekada nesu pati jų kepusi. Vien pagalvojus, kad reikėtų prikimšinėti gličią žarną, sukyla atmetimo reakcija

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 23:03)
Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?
Man buvo ir yra vieninteliai- per amžius Marijonas Mikutavičius (charizma, laisvumas, prikimęs balsas...) ir Asta Valentaitė (subtili elegancija, rafinuotas stilius ir minimalistinis natūralus įvaizdis)

man Valinskas, o vat moterų vienos išskirt nepavyksta ..reik pagalvot
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 23:19)

visus prie vieno stali r aiškintis situaciją - prieš tai su kiekvienu vaiku atskirai, tada akistata, tada atskirai tėvai su mokytojais, galiausiai visi kaetu. Bet čia nešališko psichologo darbo žingsniai - ką daryčiau aš 4u.gif
QUOTE(kulverstukis @ 2018 10 14, 17:11)
O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja? Taip ir net kelias  4u.gif

taip
QUOTE(Nastya @ 2018 10 14, 17:34)
Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos? - Prieš išvažiuojant įspėjau mokytoją, kad dukros nebus, paprašiau visos medžiagos ką vaikai per tas dienas praeis, paėmėm ir šiaip užduotėlių, viską atlikom ir išmokom. Kame bėda?
236

toks jausmas, kad žmogiškas pavydas, kad jūs turit galimybę keliaut
QUOTE(Nastya @ 2018 10 14, 21:39)
Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..? - Parduočiau.

pavcažinėtume
QUOTE(Visgi @ 2018 10 15, 14:14)
Jūsų aplinkoje yra kas domisi Kabala?
Yra.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 10 15, 20:09)
Rytoj eisit kur be darbo? - Aha, su draugėm į vakarą ruošiamės į filmą "Taip gimė žvaigždė". Į tą dėl kurio dabar visi pasinešę, girdėjau daug gerų atsiliepimų.

ne
Perkat loterijos bilietus?</strong></p><p>ne. </p>

ne
Papildyta:
Nešiojuosi šukas.

ne
Būtumėt už metro Vilniuje, ar prieš? -

kuo daugiau viešojo transporto, tuo geriau

nea
darbe pas Jus atidaryti langai dieną, kai lauke taip karšta? (ne, ir mane TAI siutina, nes dirbu kaip pirty)

atsidarom

mažesnius šiuo metu
QUOTE(Visgi @ 2018 10 17, 07:59)
Ką manot?

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 17, 09:30)
kaip darote, jei niekaip neišeina atsibusti, jaučiatės mieguista?</strong></p><p>Va sėdžių ir žiovauji ištisai. Neina susikaupti darbui. Kava negelbėja. </p>

pasivaikščiot

kaip dažnai keičiat akių tušą?-kas 2*3 mėn
Atsakyti

Atidaryti ir darbe, ir namuose!

Kur tave pakvietė?  biggrin.gif

Laida STAMBIU PLANU

Mažų nemėgstu, bet ir labai masyvių nemėgstu. Viduriuką.

Ką manot?
Vėlines linkę skelbti ne darbo dieną

Manau gera mintis. Ne visi gal spėja per vieną dieną aplankyti, o jei dar nemaži atstumai...

Mintis gal.ir gera. Bet dabar žmonėd nebijo ir prieš tai aplankyti, nebūtinai tą dieną. Anksčiau tai būdavo būtent Lapkričio 1. Dabar visaip žmžnės daro, tad kam nesigauna lapkričio 1 d.,važiuoja savaitę prieš. Mažiau kamščių.

Kaip darote, jei niekaip neišeina atsibusti, jaučiatės mieguista?</strong></p><p>Va sėdžių ir žiovauji ištisai. Neina susikaupti darbui. Kava negelbėja. </p>

Tokia ir būnu, apsiblausus. Apie pietus praeina.

QUOTE(errachka @ 2018 10 17, 11:55)
kaip dažnai keičiat akių tušą?-kas 2*3 mėn

Prieš metus pirkau, dar naudoju.

Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?
Nedaryčiau baliaus, neprievartaučiau savęs.
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos?

Manau, kad čia ne problema, svarbu susitarti su mokytoja

Šepetį

Būtumėt už metro Vilniuje, ar prieš?

Idėja būtų gera ir sveikintina, bet labai dideli pinigai, o ar sugebėtų gerai pastatyti - čia klausimas.

Nežinau

1. bandysiu, tik mąstau, kaip po tokios viešumos mano sūnus mokysis toje m-kloje, klasėje?
4u.gif

2. darbe pas Jus atidaryti langai dieną, kai lauke taip karšta?

1. O gal reikėtų pamąstyti, kaip jis toliau mokysis, jeigu yra nekaltas ir visi jį erzins, kad jis nukentėjo nekaltai. O ir pats kaip jausis, jei žinos, kad galima daryti bet ką, teisybė vis tiek neišaiaškinama. Kažin kuri blogybė didesnė? O pasitikėjimas savo tėvais, kurie negali jo apginti, nes bijo kažkokių pasekmių.
2. Kai prireikdavo, tai ir atsidarydavau

Mažesnius ir vidutinio dydžio

Man neatrodo, kad tai gera mintis

Kaip darote, jei niekaip neišeina atsibusti, jaučiatės mieguista

20 pritūpimų ir atsibusi bigsmile.gif

QUOTE(errachka @ 2018 10 17, 11:55)
kaip dažnai keičiat akių tušą?

Keičiu tada, kai jau matau, kad pradeda džiūti, prastai dažo

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 17, 16:59)
Kaip elgtumėtės, jei vyras jubiliejaus proga norėtų baliaus, o jūs pati balių nekenčiat daryt ir norit jubiliejaus proga kelionę padovanot į vyro trokštamą šalį?

Bandyčiau įkalbėt vyrą kelionei, o jei nepavyktų - jo gimtadienis, jo noras - tektų padėt su baliaus ruošimu

Vakar su dukra grožėjomės Vilniumi. Aplankėm Vasiljevo parodą, daug vaikščiojom. Pastebėjau labai kontrastingą žmonių apsirengimą - vieni eina su trumpom rankovėm, plonom bliuskutėm ir pan., kiti - su kailinukais, kepurėm, šiltais batais. Gal čia tik didesniuose miestuose taip, pas save mieste tokių ryškių kontrastų lyg tai nepastebiu. Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?
Aišku, čia kiekvieno reikalas, kaip jis rengiasi, bet visgi, jei lauke 22 laipsniai šilumos, tai ką aš žinau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 17 spalio 2018 - 16:22
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 17, 17:19)
Vakar su dukra grožėjomės Vilniumi.  Aplankėm Vasiljevo parodą, daug vaikščiojom. Pastebėjau labai kontrastingą žmonių apsirengimą - vieni eina su trumpom rankovėm, plonom bliuskutėm ir pan.,  kiti - su kailinukais, kepurėm, šiltais batais. Gal čia tik didesniuose miestuose taip, pas save mieste tokių ryškių kontrastų lyg tai nepastebiu. Kaip Jums atrodo tokie aprangos kontrastai?
Aišku, čia kiekvieno reikalas, kaip jis rengiasi, bet visgi, jei lauke 22 laipsniai šilumos, tai ką aš žinau....

Oooooooo bigsmile.gif !!! Vasiljevo drabužių parodos bisad nustebina! Aš su darbo panom.buvau kelis kartus ir visad su gide. Labai įdomu paklausyt. Ypač įstrigo kai pasakojo apie kolekcijas, kurvsuknutės ar sijonai su ilgais užtfauktukaod. Sakė, tai vadinasi "vyrai skuba"(potekstė aiški biggrin.gif ).

Gal todėl.taip apsirengę, kad vieni išeina l.anksti ryte, eina pėstute arba viešuoju važiuoja. O kiti vėliau, arba su mašinom. Bet yra tavo tiesos, kad vyrauja kontrastai.

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 14, 21:39)
Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..? -

Parduočiau, nes pati nevairuoju, o vyras gali ir pats sau nusipirkti

QUOTE(Visgi @ 2018 10 15, 14:14)
Jūsų aplinkoje yra kas domisi Kabala?

Nežinau, kas tai?

QUOTE(Aidos @ 2018 10 14, 23:30)
Paskutinis pirmas kartas yra..?

Prekinausi kažkada iš zzz.lt, atvežė ne tos rūšies vaisvandenius, tai dg nebeperku iš ten

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 15, 09:11)
Pasiilgot kažko?

Taip, vėsumos, nes jau ta „bobų“ vasara nusibodo
QUOTE(kulverstukis @ 2018 10 14, 17:11)
O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja?

ne

Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos? -

Nemanau

SVEIKOS ax.gif

teko kada sukt laimės ratą? (ne)
Atsakyti