Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Kai kažkur vykstat, iš anksto susiperkat viską, ar tą dieną?

Dazniau is anksto

ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje? parkas - juk vieša vieta... (neišdrįsčiau blink.gif)

Priklauso nuo aplinkybiu

Atsakyti

pietavote?

Pramiegojau irgi,bet pasidarem vietoj vakarienes viska

Vaikams pavojingesnės tėvų skyrybos ar tėvų tarpusavio karas?

Be abejo tevu tarpusavio karas

Ar turit dar nors vieną senelį ar močiutę?

Turiu

ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
a) ar geriau palikti situaciją tyloje neviešinant?
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?
d) gyvenate kaip gyvenusi, bet Jus vistiek graužia sąžinė?

e)sprendziu situacija be jokio viesumo ir tiek

Kodel tokio varianto nera?

Ar kepat/mėgstat vėdarus?

Niekada nekepiau,nemegstu

Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?

Galvojau galvojau ir manau,kad nera tokio

žinokit, noriu išgirsti ne tik Jūsų vienos nuomonę, Alkaja 4u.gif

Manau sitoje istorijoje yra daug melo,zandikauliai neskyla nuo pliaukstelejimo per veida,jeigu isvis yra skyle. Teisingiausiai tau pakomentavo viska Alkaja,as sutinku su ja. Pati eiciau aiskintis,nes arba a)mano vaikas meluoja b)mano vaika nori kazkas apjuodinti

Labas rytas :) Kadangi gyvenam antram namo aukste,pirmajam neseniai apsigyveno vyresniu zmoniu pora (vyresni tokie,kad tinkantys abu i tevus pagal amziu). Tikejomes ramiu kaimynu,bet gaunam klausytis muzikos savaitgaliais nuo 6-7 ryto,tokio visiskai bumciko,kazkokio transo. Nezinau ka daryt,eit prasyt nejungt muzikos? Nes man asmeniskai geda tokio amziaus zmonems kazka dar mokyti kaip gyventi,atrodo turetu buti supratingi jau

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:40)

Is anksto.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 16:37)

ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje?

Na vidury baltos dienos tai gal ne ax.gif , bet sutemus visai galimas variantas rolleyes.gif . Tiesa, parke, tamsoje.... na ir drasi tu Alkaja biggrin.gif mirksiukas.gif (as cia ne apie gerima, o apie sedejima parke tamsoje blink.gif ).

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 17:30)

pietavote?

Aha, vyras antra diena pietus gamina neprasytas blink.gif , man jau itarimas pradeda kilti rolleyes.gif , ar tik nebus ko prisidirbes biggrin.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 18:02)

Manau, kad karas.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 19:46)

Oi, ne, nera gimineje tokiu ilgaamziu mirksiukas.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 22:10)

ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?
(a ir b - renkuosi, nes esu atsidūrusi akligatvyje)

Butent del vaiku I tokia situacija nebuvau pakliuvusi.

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 22:41)

Megstu, nekepu, bet vyras kepa kartais. Labai kruopsciai isvalo visas zarnas, jokio kvapo nebuna.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 23:03)

Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?

Sunkus klausimas unsure.gif. Stasaityte visada patikdavo, is vyru sunkiau, kazkaip neturejau kazkokio tokio pacio paciausio.... Zalgirio kapitonas patikdavo zalioj jaunystej... oi, kaip pavarde uzkrito unsure.gif Agrefa, gelbek, pamenu tu lyg tais irgi krepsininkais zavejaisi biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 23:19)

patarkit, kokiu keliu eitumėte mano situacijoje bet kuri iš Jūsų?

As eiciau ir aiskinciausi, kalbeciau su visas kas mate, kas dalyvavo, mokytojos nuomone tikrai neapsiribociau. Tikrai to nepraleisciau pro pirstus, nes jeigu mano vaikas kaltas butu, tai matydamas, kad as niekaip nereaguoju toliau meluotu ir mustusi unsure.gif . O jei jis nekaltas butu ir matytu mano abejinguma jaustu nuoskauda galbut net ir visa savo gyvenima, kad pats artimiausias jam zmogus jo neapgyne.

O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja? Taip ir net kelias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 23:40)
Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju,  simpatija,  na buvusiu vaikinu?
Neištikimybe nelaikyčiau, o šiaip priklauso nuo susirašinėjimo turinio.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 09, 08:55)
Perkat/užsisakinėjat žurnalus? Kokius?
Pastoviai kažkokio vieno neperku, bet pasitaiko karts nuo karto: Žmonės, Happy 365, Ikona, Moteris. Anksčiau prikdavau panelę, o kai laukiausi - tuos įvairius mamyčių žurnalus. Kai galvojom apie namo statybas, pirkau namų žurnalus pasivartymui, labai daug idėjų iš ten prisirinkau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 09:03)
Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo?  Patenkintos?
Neturiu nieko.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 19:49)
Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?
Išmetu arba kažkam atiduodu. Kartais dukrai atiduodu, jinai turi tokią lėlės galvą realistišką, kurią galimą dažyt, pint plaukus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 20:49)
Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?
Kieme į vazoniukus sodinau viržius.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 09, 21:10)
Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?

Nežinojau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 21:29)
Ar kepate nesaldžius pyragus, pvz. mėsos, grybų ir pan.?
Porą kart esu kepus mėsos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 23:01)
Ar esat virę sriubą su kokosų pienu? Gavosi?
Nea, sriubos su kokosų pienu neteko virt.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 23:27)
Ar mėgstat avokadus? Dažnai perkat?
Mėgstu, ir visi pas mus mėgsta. Gan dažnai perku. Sueina į salotas, ant sumuštinių ir pan.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 06:39)
kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą?
Na jeigu tektų tai ir dirbčiau.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 07:15)
O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?
Kažkaip ne. Būna visokių svarstymų, problemų ir t.t., bet miego metu aš nuo jų kažkaip atsiriboju.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 14:46)
Ar valgot riešutų sviestą arba kažkokį moliūgų, sezamo sėklų sviestą?
Aha, labai skanu.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 18:34)
Gal ryt kas varot į Siemens Areną?
Nevarėm, buvom RU. Siūlė man draugė Kaune varyt kai vyks tas renginys. Bet nesinori man.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 20:07)
Jau kelintą rudenį pastebiu,  kad dažna šeimininkė,  auginanti cukinijas,  moliūgus ir dar daug kitų datžovių,  vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne,  nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?
Gerai auga ir nereikia jų tiek daug. Bet pas mus jos visai sueina.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 20:39)
Boulingą seniai žaidėt ar ne taip seniai?
Pavasarį.
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 20:47)
Mokat biliardą žaisti?
Sakyčiau, kad neblogai sekasi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 21:21)
Rytais jūs pirma išeinat iš namų?
Kaip kada. Dažniau vyras su dukra.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 21:37)
Turit namuos karšto rūkymo žuvies?
Šiuo metu ne.

Sveikos mirksiukas.gif
Biški ne į temą: Šiandien grįžom iš RU, iškart namo iš oro uosto nuvažiavom. Maisto visiškai nėr, šaldytuvas tuščias. Ir čia aš suprantu, nu kaip gi gerai, kad dirba tos parduotuvės sekmadieniais. Sėdau, nuvariau į pardą, prisipirkau visko, šaldytuvas vėl pilnas, visi laimingi. Nežinau ką reikėtų daryt jei nedirbtų viskas blink.gif Ne nu, išgyventume, yra bulvių, ryžių, kruopų, košių ir panašių dalykų, bet labai man nepatiktų taip.

Sunervino vienas žmogus (teta ta, kuri viskuo nepatenkinta, jau esu pasakojus). Sužinojo, kad buvom Rusijoj. Paskambino pakalbėt, pasicekavint ir prasidėjo.... prasidėjo mokymas kaip gyventi, kaip viską blogai darau, kaip tas ir anas, o kaip Petrauskai daro tu pažiūrėk, o tu pagalvok, o ką žmonės pasakys ir kaip čia taip dukra mokyklą praleido. Dvejetais mokysis, viskas žlugus jinai. Žodžiu. Numečiau aš jai ragelį, po to skambino dar, nepakėliau. Užp*so. Nu jinai visada tokia, tik kartais labiau, kartais mažiau, bangom. Taigi iš to ir klausimas:
Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos? - Prieš išvažiuojant įspėjau mokytoją, kad dukros nebus, paprašiau visos medžiagos ką vaikai per tas dienas praeis, paėmėm ir šiaip užduotėlių, viską atlikom ir išmokom. Kame bėda? Aš asmeniškai jokios bėdos neįžvelgiu ir tikrai atvirai sakau, kad jei reikės tai ir dar pasiimsiu iš mokyklos (su tom pačiom sąlygom, kad patys padarysim ir pasivysim klasiokus). Man rodos blogiau kai vaikai serga po N savaičių per metus. Mano dukra pirmoj klasėj ir dabar antroj dar nepraleido nei vienos dienos dėl sirgimo.

236
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 14 spalio 2018 - 16:33

SVEIKOS 4u.gif ačiū už pasisakymus. visą savaitgalį nerandu sau vietos. sprendimą labai sunku priimti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 14 spalio 2018 - 18:57
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 14, 19:55)
SVEIKOS 4u.gif ačiū už pasisakymus. visą savaitgalį nerandu sau vietos. sprendimą labai sunku priimti blink.gif

Labas vakaras,
Sim, visų patarimai yra nuoširdūs, vertingi. Net nieko kito ir nepridursiu.
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:03)
O turit svarainiukų?
Savų svarainių neturim, bet nemažai davė seneliai iš kaimo. Pas juos yra, buvo davę ir mums pasisodint kelis kart, bet neprigyja. Vyras iš jų trauktines daro.
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 22:07)
Seniai buvot pamirsusi koki nors slaptazodi?
Net neprisimenu. Pas mane pora slaptažodžių su skirtingom skaičių kombinacijom, tai max kelis kart jungiuosi jei pamirštu kuris būtent.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 22:08)
jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą?
Kad reikia mažiau valgyti.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:33)
Turėsit atostogų dar šiais metais?
Oficialiai ne, bet lapkritį dar į Londoną skrisim, tai bus tų laisvesnių dienų.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 22:54)
Audžiat kokią žemišką mintį paskutiniu metu?
Gal arčiau žiemos vėl zumbą lankyt pradėsiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 23:21)
Pasipasakojo jums kažkas paskutiniu metu kokį nors slaptą dalyką, pasitikėdamas jumis?
Taip.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 11, 09:05)
Žinote, kad nuo 11.01d. naujas degalų ženklinimas degalinėse?
Aha, girdėjau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 09:36)
Skaudą ką nors?
Ne, nieko.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 11, 16:50)
Kaip manot, kokia močiutė būsit, kai turėsit mažų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos,  pažiūrėsit,  paauginsit?
Stengsiuosi. Kokį pavyzdį mačiau, tokį ir pati turbūt perimsiu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 18:08)
O kaip Jums ta fraze "pagyventi del saves/ sau"?Kaip ja suprantat?
Kai gali daryti tai ką nori nederinant nieko su kitais.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 10:45)
O jums padėjo tėvai.augint vaikus?
Padėjo ir padeda. Ganėtinai daug. Bet mano tėvai ir patys nori vaikus pasiimt, kartu važiuoja į sodybą, prie jūros, šiaip kažkur. Dažniau savaitgalį, nes šiaip dirbantys jie. Bet būna ir į kelionę mus išleidžia. Na ir tiesiog tikrai supratingi yra. Nežinau kaip kas, bet mums dar ir "palakstyt" norisi ir su draugais ar tiesiog dviese kur išeit, pakeliaut, į svečius nuvaryt ir t.t. Mes tai darome ir su vaikais, bet kartais norisi ir be jų. Nežinau, gal būsim ramesni kai bus kokie 40 metų biggrin.gif Nors... vyrui ne už kalnų tie 40. Bet jauna žmona neleis susent anksčiau laiko biggrin.gif Mums kol kas patinka toks gyvenimo ritmas. Ir kiek dabar galvoju nenorėčiau ramesnio to gyvenimo, patinka man judesys, šiurmuliukas pastovus. Bet bus kaip bus.
QUOTE(errachka @ 2018 10 12, 13:08)
kur darbe laikot rankinuką?
Ant palangės.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 13:29)
Ar yra kažkur kažkoks žmogus (tarp artimų, darbuotojų,draugų, SM narių-nesvarbu,  kur),  kur perdeda,  pagražina dažnokai kažką ir dėl to nelabai tikit tuo,  ką tas žmogus pasakoja?
Atrodo, kad ne.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 16:21)
Ar eisit šiandien vakare dar kur nors iš namų?
Šiandien jau niekur nėjom. Grįžom namo ir aš viena tik į pardą buvau išvarius.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 16:28)
Kalbėjot daug su kuo šiandien telefonu? Su kuo?
Su vyro brolio žmona, su mama, su teta, su drauge, su aukle, su admine iš darbo. Rodos tiek.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 17:17)
Paskutinis matytas filmas?
Nepamenu pavadinimo, pradėjom žiūrėt, pasirodė neįdomus ir išjungėm.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 18:48)
Perkat avinžirnius?  Jei taip,  ką gaminat?
Neperku.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 12, 19:48)
imsit (kaip Agrefa sako "darysit čierkutę") šį vakarą?
Šiandien ne.

Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..? - Parduočiau.

238
Atsakyti

O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja?

Kad mano aplinkoje visi dar tik tuokiasi,zieduojasi,pirmus vaikus planuoja,kol kas jokiu skyrybu aplink

Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos?

Manau nedidele beda tikrai

Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..?

Parduočiau,tiesiog ne mano mašina yra BMW kad ir kokio modelio,taip pat ir ne vyro

Paskutinis pirmas kartas yra..? Apsipirkau ali,taip taip,tik dabar :D laukiu dabar siuntos,zinau,atsibos laukt,tai kraunu jau nauja krepseli,kalediniu papuosimu :D

Atsakyti

Labas rytas :) Kadangi gyvenam antram namo aukste,pirmajam neseniai apsigyveno vyresniu zmoniu pora (vyresni tokie,kad tinkantys abu i tevus pagal amziu). Tikejomes ramiu kaimynu,bet gaunam klausytis muzikos savaitgaliais nuo 6-7 ryto,tokio visiskai bumciko,kazkokio transo. Nezinau ka daryt,eit prasyt nejungt muzikos? 

Bet gal reiktų nueiti ir paprašyti. Sakykit, kad visą savaitę dirbat ir tiesiog savaitgalį norit ilgiau pamiegoti. 

O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja? Taip ir net kelias 4u.gif

nežinau. nes išsiskyrusių beveik nežinau, kas turėtų bendrų vaikų. Tik MB sesuo. Bet ji su niekuo nemoka gražiai bendraut. O kiti buvo be vaikų, tai ir poreikio bendraut neturi. 

Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos?

Nėra bėda. Aš esu prieš varžybas leidus neiti į mokyklą ir leidusi išsimiegoti. Nes ten tokios pamokos ir tebuvo. Kūno kultūra, dailė ir pan. 

Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..? 

Parduotume. Man visai nepatinka BMW. MB irgi. 

Paskutinis pirmas kartas yra..? 

Vakar buvom pirma kartą prasieiti Ekologiniu Talkšos taku. 

Pasiilgot kažko?

Taip. Aš pasiilgau lietaus.  :P​ 

Atsakyti
Įvairiai pasitaiko, tačiau dažniau mylim tądien.
ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje? parkas - juk vieša vieta...
Jei nieko nebūtų parke, tai nebijočiau.
pietavote?
Taip, tądien Etno dvare.
Jau nebe...
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 22:10)
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?
(a ir b - renkuosi, nes esu atsidūrusi akligatvyje)
Į tokią neteko, bet teko į kitą, tačiau tą patį vakarą jau iškart žinojome kokius veiksmus atliksime. Pirmas buvo, kad rytoj iš labo ryto su vyru eisime į mokyklą dėl tos situacijos. Tą ir padarėme. Esu aš apie tai čia rašiusi, nenoriu kartotis vėl.
Nekepu, skanu, ir šimtą metų jau nevalgiusi jų.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 14, 10:01)
Kadangi gyvenam antram namo aukste,pirmajam neseniai apsigyveno vyresniu zmoniu pora (vyresni tokie,kad tinkantys abu i tevus pagal amziu). Tikejomes ramiu kaimynu,bet gaunam klausytis muzikos savaitgaliais nuo 6-7 ryto,tokio visiskai bumciko,kazkokio transo. Nezinau ka daryt,eit prasyt nejungt muzikos? Nes man asmeniskai geda tokio amziaus zmonems kazka dar mokyti kaip gyventi,atrodo turetu buti supratingi jau
Oho, ir man nepatiktų šis diskomfortas. Bandyčiau gražiai taktiškai paprašyti, ar negalėtų ne taip garsiai ankstyvą rytą savaitgaliais.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 10 14, 17:11)
O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja?
Yra 1 pora po skyrybų. Bendrauja gražiai.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 14, 17:34)
Sunervino vienas žmogus (teta ta, kuri viskuo nepatenkinta, jau esu pasakojus). Sužinojo, kad buvom Rusijoj. Paskambino pakalbėt, pasicekavint ir prasidėjo.... prasidėjo mokymas kaip gyventi, kaip viską blogai darau, kaip tas ir anas, o kaip Petrauskai daro tu pažiūrėk, o tu pagalvok, o ką žmonės pasakys ir kaip čia taip dukra mokyklą praleido. Dvejetais mokysis, viskas žlugus jinai. Žodžiu. Numečiau aš jai ragelį, po to skambino dar, nepakėliau. Užp*so. Nu jinai visada tokia, tik kartais labiau, kartais mažiau, bangom. Taigi iš to ir klausimas:
Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos? - Prieš išvažiuojant įspėjau mokytoją, kad dukros nebus, paprašiau visos medžiagos ką vaikai per tas dienas praeis, paėmėm ir šiaip užduotėlių, viską atlikom ir išmokom. Kame bėda? Aš asmeniškai jokios bėdos neįžvelgiu ir tikrai atvirai sakau, kad jei reikės tai ir dar pasiimsiu iš mokyklos (su tom pačiom sąlygom, kad patys padarysim ir pasivysim klasiokus). Man rodos blogiau kai vaikai serga po N savaičių per metus. Mano dukra pirmoj klasėj ir dabar antroj dar nepraleido nei vienos dienos dėl sirgimo.
Bet teta tai tikrai pagerinta, kad taip gali brautis į kitų, suaugusių, žmonių erdvę, šeimą, ir tokia nuostata pamokslauti. O kodėl tu jai taip leidi su savimi kalbėtis, nervus ir nuotaiką gadinti? Ar jau čia beviltiška, kad ir ką bedarytum nieks nepadeda? Na, suprasčiau dar mama būtų, tai dar dar, o čia teta... Ji gi nei jūsų šeimos dalis, nei narys, bet čia jau ko gero tokia žmogaus natūra, prigimties žmogaus nepakeisi, bet tam tikros ribos vis tik turėtų būti, o jei jų nemato, tai gal parodyk. Geležinė tavo kantrybė 4u.gif

Jokios čia kriminalo tikrai nepadarėt, būk rami. Mes va kiek kartų esam išvykę vidury mokslo metų, ir vaikai kai buvo dar ir žymiai mažesni, ir nieko, ir jokių problemų, parašai prašymą direktoriaus vardu, jis įsakymą, išleidžia, pamokas pateisina mokytoja ir viskas. O tėvai pažįsta savo vaikus, jaučia ir žino, kad didelių spragų nebus, pasivys, ne pusmečiui gi. Mes net nieko niekad neėmėm ir nedarėm jokių užduočių iš anksto. O buvo taip, kad vidury mokslų ir beveik visam mėnesiui išvykę su vaikais, ir ne per vaikų mokyklines atostogas.
Taip, kad всё пучком ir neimk į galvą.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 14, 21:39)
Jei matyčiau reikalą kur kitur investuoti ar tiesiog reiktų pinigų, parduočiau.

Jūsų aplinkoje yra kas domisi Kabala?
Yra.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 20:02)
iš savo pirmos vardo raidės kokį gėrimą alkoholinį neštumėtės į svečius?
Pirmas į galvą šovęs - amareto.
QUOTE(kami_ @ 2018 10 12, 21:29)
Savaitgalį praleisite namuose ar ne?
Ne, buvom Maskvoje.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 21:33)
Ar visi šiuo metu namie pas jus?
Visi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 23:10)
Jūsų sėdimi baldai tokie,  kur atkėlus sėfimą dalį ir daimtų dėžė yra?
Nėra.
QUOTE(errachka @ 2018 10 13, 09:04)
esat gėlininkė - na namie daug augalų ir pan?
Nedaug pas mane gėlių, kelios orchidėjos, palmė nedidelė ir šiaip kažkokia vazone kur net pavadinimo nežinau, dar šiek tiek kieme.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 09:10)
rytais vėdinant namus?
Rytais kaip kada, ne visada.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:06)
O kiek pas jus šilumos?
Dabar 21. Vakar grįžom šalta man buvo, rodė 18.
Priklauso nuo to kur vykstu ir ką reikia nusipirkt.
ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje? parkas - juk vieša vieta...
Nebijočiau.
pietavote?
Salotas tik ir bananą.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 18:02)
Karas aišku.
Turiu, vienas senelis tik miręs.
Pati jų negaminu, niekad nepasiilgstu.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 23:03)
[b]Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?
Sunku pasakyt. Man patinka Daina Bosas, Simona Nainė, Asta Valentaitė, taip pat patinka Agnė Jegelavičiūtė, kažkuom Gintarė Gurevičiūtė patraukli. Iš vyrų neišskirčiau nieko, na gal Mikotavičius irgi.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 23:19)
patarkit, kokiu keliu eitumėte mano situacijoje bet kuri iš Jūsų?
Tikrai aiškinčiausi iki galo viską.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 14, 10:01)
Nezinau ka daryt,eit prasyt nejungt muzikos?
Aš tai eičiau pašnekėt, gražiai be pykčių paaiškinčiau situaciją. Normalūs žmonės suprastų.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 10 14, 17:11)
Pas mane asmeniškai nelabai yra tokių kur išsiskyrę ir turi vaikų. Tarp mamos draugių yra, tai vieni tikrai normaliai bendrauja žinau.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 14, 23:30)
Paskutinis pirmas kartas yra..? Apsipirkau ali,taip taip,tik dabar biggrin.gif laukiu dabar siuntos,zinau,atsibos laukt,tai kraunu jau nauja krepseli,kalediniu papuosimu biggrin.gif
Pernai lapkričio pradžioj užsisakiau kalėdinių papuošimų iš ali, atsiuntė vasario mėnesį biggrin.gif Na nieko, bus šiems metams. Bet čia vienintelis toks atvejis kai kažką taip ilgai siuntė. Ir grąžino man jie pinigus.
Aš nieko tokio nesugalvoju unsure.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 15, 09:11)
Pasiilgot kažko?
Nieko lyg.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 15, 14:14)
Bet teta tai tikrai pagerinta, kad taip gali brautis į kitų, suaugusių, žmonių erdvę, šeimą, ir tokia nuostata pamokslauti. O kodėl tu jai taip leidi su savimi kalbėtis, nervus ir nuotaiką gadinti? Ar jau čia beviltiška, kad ir ką bedarytum nieks nepadeda? Na, suprasčiau dar mama būtų, tai dar dar, o čia teta... Ji gi nei jūsų šeimos dalis, nei narys, bet čia jau ko gero tokia žmogaus natūra, prigimties žmogaus nepakeisi, bet tam tikros ribos vis tik turėtų būti, o jei jų nemato, tai gal parodyk. Geležinė tavo kantrybė 4u.gif
---
Jokios čia kriminalo tikrai nepadarėt, būk rami. Mes va kiek kartų esam išvykę vidury mokslo metų, ir vaikai kai buvo dar ir žymiai mažesni, ir nieko, ir jokių problemų, parašai prašymą direktoriaus vardu, jis įsakymą, išleidžia, pamokas pateisina mokytoja ir viskas. O tėvai pažįsta savo vaikus, jaučia ir žino, kad didelių spragų nebus, pasivys, ne pusmečiui gi. Mes net nieko niekad neėmėm ir nedarėm jokių užduočių iš anksto. O buvo taip, kad vidury mokslų ir beveik visam mėnesiui išvykę su vaikais, ir ne per vaikų mokyklines atostogas.
Taip, kad всё пучком ir neimk į galvą.
---
Teta tikrai pagerinta, bet jinai tokia yra, toks žmogus, toks jos gyvenimo būdas. Amžinas negatyvas visais klausimais. Viskas blogai, visiems nepasiseks, viskas negražu, nu kam to reikia, ką žmonės pasakys ir t.t. Aš su ja bendravimą palaikau ant tiek minimalų, kad matausi retsykiais tik per kalėdas, na ir karts nuo karto sugalvoja ji man paskambint. Kartais nekeliu ragelio, kartais pakeliu. Pas ją jokių ribų nėra. Prisimenu sužinojusi, jog į Lietuvą grįžtam iš UK - "nu ką jūs čia veiksit", "nu badausit", "nu čia gi niekas normaliai negyvena". Ok. Lietuvoj pradedam verslaut - "nu kas čia pirks", "čia visi ūbagai", "kam išvis to reikia", "porą mėnesių išgyvensit po to prisiminsit ką sakiau". Ok. Statom namą - "nu kam tas namas", "neapsikraukit", "nesuprantat ką darot", "nu kam toks didelis", "neturit kur pinigų dėt", "rajonas siaubas", "tik neįsirenkit baisiai", "įvažiuosit gyvent dar tris metus remontuose gyvensit". Ok. Sužinojo apie trečią vaiką - "o dĖve, kam tiek vaikų", "vienas, nu daugiausiai du, nesuprantu", "ir kaip jie augs". Ok. Ir galėčiau tęst be galo biggrin.gif Ten pas ją tokių perliukų prisiklausyt galima, kad siaubas biggrin.gif Bet aš ant to neužsiciklinu, į galvą neimu ir man tai nuotaikos negadina, greičiau net pralinksmina. Nu bet ko norėt, su ja net jos sūnus (pusbrolis mano) nebendrauja, na, labai labai minimaliai telefonu, pasveikina ir panašiai. Vienužo išsiplėčiau, ne pirmą kartą čia apie ją pasakoju. Gerai nedažnai susidurt tenka biggrin.gif
---
Jokio kriminalo ir neįžvelgiu smile.gif Pas direktorių nėjom dėl kelių dienų, susitarėm tik su mokytoja. Užduočių ten irgi minimaliai, savo noru paėmėm, nes vistiek padaryt reikės ar grįžus ar ten. Kažkuo užsiimt reikia, o dukra noriai mokosi.
---
Kas tai? Neteko girdėt, tai turbūt ne. Būtų "pasigyrę" biggrin.gif

Laba mirksiukas.gif
Rytoj eisit kur be darbo? - Aha, su draugėm į vakarą ruošiamės į filmą "Taip gimė žvaigždė". Į tą dėl kurio dabar visi pasinešę, girdėjau daug gerų atsiliepimų.
Atsakyti

Artimoje aplinkoje ne. Bet yra čia, darbo kaiminystėje tokia kirpėja, kuri domisi. 

Rytoj eisit kur be darbo? 

Į sporto klubą.

Perkat loterijos bilietus?

ne. 

Atsakyti