Kai kažkur vykstat, iš anksto susiperkat viską, ar tą dieną?
Dazniau is anksto
ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje? parkas - juk vieša vieta... (neišdrįsčiau
)
Priklauso nuo aplinkybiu
pietavote?
Pramiegojau irgi,bet pasidarem vietoj vakarienes viska
Vaikams pavojingesnės tėvų skyrybos ar tėvų tarpusavio karas?
Be abejo tevu tarpusavio karas
Ar turit dar nors vieną senelį ar močiutę?
Turiu
ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
a) ar geriau palikti situaciją tyloje neviešinant?
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?
d) gyvenate kaip gyvenusi, bet Jus vistiek graužia sąžinė?
e)sprendziu situacija be jokio viesumo ir tiek
Kodel tokio varianto nera?
Ar kepat/mėgstat vėdarus?
Niekada nekepiau,nemegstu
Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?
Galvojau galvojau ir manau,kad nera tokio
žinokit, noriu išgirsti ne tik Jūsų vienos nuomonę, Alkaja
Manau sitoje istorijoje yra daug melo,zandikauliai neskyla nuo pliaukstelejimo per veida,jeigu isvis yra skyle. Teisingiausiai tau pakomentavo viska Alkaja,as sutinku su ja. Pati eiciau aiskintis,nes arba a)mano vaikas meluoja b)mano vaika nori kazkas apjuodinti
Labas rytas Kadangi gyvenam antram namo aukste,pirmajam neseniai apsigyveno vyresniu zmoniu pora (vyresni tokie,kad tinkantys abu i tevus pagal amziu). Tikejomes ramiu kaimynu,bet gaunam klausytis muzikos savaitgaliais nuo 6-7 ryto,tokio visiskai bumciko,kazkokio transo. Nezinau ka daryt,eit prasyt nejungt muzikos? Nes man asmeniskai geda tokio amziaus zmonems kazka dar mokyti kaip gyventi,atrodo turetu buti supratingi jau
O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja?
Kad mano aplinkoje visi dar tik tuokiasi,zieduojasi,pirmus vaikus planuoja,kol kas jokiu skyrybu aplink
Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos?
Manau nedidele beda tikrai
Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..?
Parduočiau,tiesiog ne mano mašina yra BMW kad ir kokio modelio,taip pat ir ne vyro
Paskutinis pirmas kartas yra..? Apsipirkau ali,taip taip,tik dabar laukiu dabar siuntos,zinau,atsibos laukt,tai kraunu jau nauja krepseli,kalediniu papuosimu
Labas rytas
Kadangi gyvenam antram namo aukste,pirmajam neseniai apsigyveno vyresniu zmoniu pora (vyresni tokie,kad tinkantys abu i tevus pagal amziu). Tikejomes ramiu kaimynu,bet gaunam klausytis muzikos savaitgaliais nuo 6-7 ryto,tokio visiskai bumciko,kazkokio transo. Nezinau ka daryt,eit prasyt nejungt muzikos?
Bet gal reiktų nueiti ir paprašyti. Sakykit, kad visą savaitę dirbat ir tiesiog savaitgalį norit ilgiau pamiegoti.
O ar jus savo aplinkoje turite tokiu poru kurios ir po skyrybu graziai bendrauja? Taip ir net kelias
nežinau. nes išsiskyrusių beveik nežinau, kas turėtų bendrų vaikų. Tik MB sesuo. Bet ji su niekuo nemoka gražiai bendraut. O kiti buvo be vaikų, tai ir poreikio bendraut neturi.
Ar manote, kad MANO atveju didelė bėda, kad dukra praleido kelias dienas mokyklos?
Nėra bėda. Aš esu prieš varžybas leidus neiti į mokyklą ir leidusi išsimiegoti. Nes ten tokios pamokos ir tebuvo. Kūno kultūra, dailė ir pan.
Mačiau Lietuvos draudimas šiemet vėl paskelbęs akciją, kad draudžiantis pas juos galima laimėti vieną iš dviejų BMW X6. Jei laimėtoja būtumėt jus, ką darytumėt su tuo automobiliu? Važinėtumėt pati/vyras, parduotumėt..?
Parduotume. Man visai nepatinka BMW. MB irgi.
Paskutinis pirmas kartas yra..?
Vakar buvom pirma kartą prasieiti Ekologiniu Talkšos taku.
Pasiilgot kažko?
Taip. Aš pasiilgau lietaus.