Nu tai sveikos
Aidos, su didžiuoju gyvenimo įvykiu
Kad viskas Jums klostytųsi gerai, kad gyventut santarvėj ir meilėj
Fainai papasakojai apui Egiptą
Nu kaip man patinka, kai mes ne tik atsakinėjam į klausimus, bet ir pasakojamės įspūdžius. Būtų liuks idėja, kad visos po kelionės nors trumpai papasakotų, kas kaip kodėl, kas patiko, kas nepatiko
Agrefa, ir aš gegužę į Krokuvą varau, tik tiksliai dienų dar nežinau, nes bilietų dar nepirkom.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 17:22)
Važiuosit, eisit kur po darbo?
Kadangi buvau su mašina, tai užpyliau kuro ir nulėkiau į didelę Maximą
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 18:39)
Ar į savo darbą galėtumėt patekti naktį ar šiaip ne darbo laiku - savaitgalį ir pan. (jei to reikėtų ir norėtumėt)?
Laisvai patekčiau bet kuriuo paros metu. Turiu visus raktus ir kodus.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 19:04)
Ar visuomet palaikot savo vyrą?
Ne visuomet
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 )
Buvau krikštynose, kuriose buvo tiek.daug vaiko foto-ant saldainių popieriukų, dovanų dėžutėse (lauktuvės svečiams sudėtos), ant šokolado, ant šokolado butelių. Kur jūs viską dedat/dėtumėt, kai suvalgot, kai dėžutė tuščia lieka, kai pabaigiat lauktuvėms įdėtus saldainius ir lieka tik popieriukai su vaiko.atvaizdu?
Smulkiai suplėšyčiau ir į šiukšles
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 21:20)
Ar kas nors pradžiugino šiandien?
Nieko tokio nebuvo.
Kami, baltai pavydžiu Tau Romos. Lauksiu įspūdžių, nes ir mano mintyse ji yra
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 21:58)
Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti?
Greit tikrai netekėčiau, net jei vyrukas labai norėtų. Man turbūt reiktų laiko apsiprast su ta mintim
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 22:07)
1. Ką galima būtų nupirkt 9 metų mergaitei dovanų-sūnus į gimtadienį eina, nežinau apie mergaičių madas.
2. Juokėtės iš kažko vakare?
1. Neturiu supratimo apie tokio amžiaus mergaites. Jos gali būti labai skirtingos. Gal reiktų apsiklausti, kokie jos pomėgiai?
2. Ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 22:25)
Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu?
Ėdu ir einu užsidarau miegamajam su knyga
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 22:27)
Dar ne. Noriu paskaityt
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 22:39)
Ar jūs ėjot kada nors burtis?
Buvau vieną kartą. Jau seniai. Nieko nepamenu, ką būrė. Kažkokias nesąmones. Pamenu tik, kad sakė, kad dar vieną vaiką turėsiu. O jau abu šitus vaikus tuomet turėjau. Neišsipildė... jau tuomet žinojau, kad turbūt neišsipildys, širdim jaučiau.
Ar turit dar gyvų senelių? O Jūsų antra pusė ar turi?
Ne, nei vienas nei vieno neturim