Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 18:39)
Ar į savo darbą galėtumėt patekti naktį ar šiaip ne darbo laiku - savaitgalį ir pan. (jei to reikėtų ir norėtumėt)? - Galėčiau.
Papildyta:
Labai fainai papasakojai  4u.gif  thumbup.gif Buvau Egipte jau senokai, bet taip ir išoko visokie Mohamedai prieš akis su savo "Madam, pokupai. Madam krasivaja"  biggrin.gif Ir asilus Kairo gatvėse irgi prisimenu  biggrin.gif

Nebandžiau. Jaučiu, reikėtų apsaugai darbo pažymėjimą rodyt ir aiškintis. Šiaip parastai tikrai neįleistų niekas.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 19:04)
Truputis nuotraukų smile.gif antra nuotrauka - žuvų turgus  mirksiukas.gif

Ar visuomet palaikot savo vyrą? Nežinau,dabar jis sugalvojo pats susitvarkyti skalbimo mašiną. Žiūrint į išardytą detalėmis skalbimo mašiną,labai stipriai abejoju juos šiuo atveju ar viskas gerai baigsis..  unsure.gif

Visų pirma - būkit laimingi ir gyvenkit santarvėj mirksiukas.gif 4u.gif !
Na su visokiais įspūdžiais jūsų kelionė tikrai. Mes buvom Hurgadoj, bet kelionė grynai buvo poilsinė, nes su 8 mėn.sūneliu buvom. Smėlio.audroj irgi teko pabuvot, pamenu iki šiol.

Buvau krikštynose, kuriose buvo tiek.daug vaiko foto-ant saldainių popieriukų, dovanų dėžutėse (lauktuvės svečiams sudėtos), ant šokolado, ant šokolado butelių. Kur jūs viską dedat/dėtumėt, kai suvalgot, kai dėžutė tuščia lieka, kai pabaigiat lauktuvėms įdėtus saldainius ir lieka tik popieriukai su vaiko.atvaizdu?
Suplėšiau, sukarpiau ir išmečiau. Tuštybių mugė. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Aidos, didžiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif Būkit laimingi 4u.gif O kelionė gera buvo Jūsų bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 20:34)
O baltą mišrainę seniai valgėt?

Senokai, prieš du mėnesiu gal.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 23:12)
Kai jūs buvot mokinukės, pradinukės, kad su jumis būdavo, kol tėvai grįždavo iš darbo?

Mama dirbdavo iki pietų, tėtis dirbo slenkančiu grafiku.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 07:02)
Jeigu jūsų kolegė absoliučiai nieko nepasakotų apie savo asmeninį gyvenimą-nei apie tėvus, nei apie šeimą, nei apie draugus, na absol absol nieko, ar pagalvotumėt, kad jos toks būdas, ar, kad turi kažkokių dalykų,kurių nenori pasakot?

Arba, kad toks žmogaus būdas arba, kad kažką slepia, nenori kažko pasakoti.

QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 08:36)
kada buvoot pašte?

Prieš 3 mėnesius gal.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 09:55)
Kokių vaisių turit namuose?

Apelsinų, obuolių.

QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 11:43)
būna dienų, kai ant veido nieko netepat-net paptasto kremo?

Labai labai retai būna

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 12:55)
Ar norėtumėt į kalnus, pamatyt juos, pajaust jų galią smile.gif?

Esu buvusi, noriu dar.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 13:07)
Sutvarkot savo darbo vietą ir priemones prieš išeidama namo?

Visada sutvarkau.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 13:33)
būna,kad dingsta koks daiktas ir negalit rast?

Būna doh.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 13:52)
Darbalaukio foną/paveikslėlį/temą dažnai keičiat?

Nepasakyčiau, kad dažnai.
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 15:22)
Ar statėt šią žiemą kur nors lesyklėlę paukščiams?

Nestačiau.

QUOTE(Metute @ 2018 03 05, 15:37)
Prisimenant savo vaikyste/paauglyste ar daug gavote meiles, apkabinimu is tevu?

Daug ir iš močiutės bei krikšto mamos daug gavau.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 16:06)
Pavargot per dieną?

Pavargau.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 17:22)
Važiuosit, eisit kur po darbo?

Į IKI užėjusi buvau.

Ar į savo darbą galėtumėt patekti naktį ar šiaip ne darbo laiku - savaitgalį ir pan. (jei to reikėtų ir norėtumėt)?

Savaitgalį galėčiau, kitu metu nebent manau jei kokia rimta priežastis.

Ar kas nors pradžiugino šiandien? Taip, pagaliau nusipirkau lėktuvo bilietą į Romą wub.gif Dar kasininkas malonus, su humoro jausmu buvo.
Atsakyti
Truputis nuotraukų smile.gif
---
Ar visuomet palaikot savo vyrą?
Gražios nuotraukos 4u.gif
---
Stengiuos, bet visko būna. Jeigu koks durnas sprendimas tai tikrai nepalaikysiu ir bandysiu atkalbėt.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 19:26)
Buvau krikštynose, kuriose buvo tiek.daug vaiko foto-ant saldainių popieriukų, dovanų dėžutėse (lauktuvės svečiams sudėtos), ant šokolado, ant šokolado butelių. Kur jūs viską dedat/dėtumėt, kai suvalgot, kai dėžutė tuščia lieka, kai pabaigiat lauktuvėms įdėtus saldainius ir lieka tik popieriukai su vaiko.atvaizdu?
Nežinau, pas mus to nebuvo, o ir nenorėčiau, nepatinka man.
Aš visada, kai apie tai pasisuka kalba, prisimenu kaip FB mirgėjo po kažkokių vestuvių prišiukšlinta vieta gamtoje. Ten liko ir šampo buteliai su jaunųjų nuotraukomis biggrin.gif Tai bet taip jiems ir reikia, kiaulėms. Tikiuosi bent ta vieša gėda juos išmokė nešiukšlint.
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 21:20)
Ar kas nors pradžiugino šiandien?
Nea.
Smagu dėl Romos. Kada lėksi? smile.gif

Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti? - Nežinau, būsiu optimistiška, per 3 mėnesius. Bet gal ne Lietuvoje, o užsienyje. Su užsieniečiais gal lengviau ir greičiau būtų šiuo klausimu. O jei išvis fantazuot tai gal ir per naktį, kokiame Las Vegase gerai užtūsinus hihihi.gif
Atsakyti
Ar kas nors pradžiugino šiandien? Taip, pagaliau nusipirkau lėktuvo bilietą į Romą wub.gif Dar kasininkas malonus, su humoro jausmu buvo.

kami, super! bigsmile.gif Nu duodi tu! Kada?

Šiandien niekas stipriai nepradžiugino. Kažkaip darbe nesisekė šiandien, subjuro nuotaika ir paskui jau kažkaip nefaina buvo.

Ką galima būtų nupirkt 9 metų mergaitei dovanų-sūnus į gimtadienį eina, nežinau apie mergaičių madas. Gal jūsų pažįstamų ratw yra tokio amžiaus mergaičių?
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 21:58)

Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti? - Nežinau, būsiu optimistiška, per 3 mėnesius. Bet gal ne Lietuvoje, o užsienyje. Su užsieniečiais gal lengviau ir greičiau būtų šiuo klausimu. O jei išvis fantazuot tai gal ir per naktį, kokiame Las Vegase gerai užtūsinus  hihihi.gif

Mano kursiokė ištekėjo po 3-jų pasimatymų, būdama 21-erių bigsmile.gif . Vyras buvo nuostabus, puikiai sutarė, susilaukė dukros. Ar ir dabar jie dar kartu-nežinau. Nes praėjo 25 metai,o ryšiai mūsų nutrūkę.

Juokėtės iš kažko vakare?
Labai nuoširdžiai iš Oresto ir Džildis Vaigauskų. Daug kam jie nepatinka,bet mane jie privertė kvatotis šiandien.

Atsakyti

Ismetu. Man cia isdurnejimas jau.. 

Aciu uz palinkejima🎈

Laba smile.gif
Aidos, didžiausi sveikinimai wub.gif4u.gifBūkit laimingi 4u.gifO kelionė gera buvo Jūsų

Ar kas nors pradžiugino šiandien? Taip, pagaliau nusipirkau lėktuvo bilietą į Romą wub.gifDar kasininkas malonus, su humoro jausmu buvo.

Aaačiū🎈🎈

Smagu del Romos,pavydziu :) manes niekas nepradziugino siandien,priesingai emociskai sunki diena

Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėt?

Nezinau,dar nebuvau taip isimylejus,jog krist i santykius visiskai be mastymo. Apie menesius nekalbu,man 1 metai butu ypatingai greitai

Buvau ir as juos isijungus :) bet nelabai juokiausi,ramus vakaras man sis

Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu? Buna,kad bandau pabegt nuo blogos nuotaikos pasidarius arbatos,palindus po dusu,isijungus youtube tiesiog bandau nukreipt mintis kitur

Atsakyti
Smagu dėl Romos. Kada lėksi?  smile.gif
Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti?

Gegužės 15-22 d. 4u.gif
Hm, gal po mėnesio nuo pažinties pradžios.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 22:07)
kami, super!  bigsmile.gif Nu duodi tu! Kada?

05.15-05.22 Šiap planavau aš kelionę gegužę, nors ir kolegė netikėtai pasiūlė į Varšuvą, visvien kelionė gegužę buvo minty, tik galvojau tarp Barselonos, nes kolegė yra kelis mėnesius gyvenusi, daug pasakojo apie ją ir tarp Romos. Nugalėjo Roma wub.gif Visad jaučiau meilę jai. Galima sakyti kelionės bilietas ir nakvynė tetos dovana su gimtadieniu, nes gavau pinigų sumą gimtadienio proga būtent kelionei į Romą smile.gif
Iš kolegės žinutės.

Jau eisit miegoti? Aha, užsivėlinau truputį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 05 kovo 2018 - 22:27
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 22:25)
Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu? Buna,kad bandau pabegt nuo blogos nuotaikos pasidarius arbatos,palindus po dusu,isijungus youtube tiesiog bandau nukreipt mintis kitur</p>

Net ir nežinau. Šiandien buvau liūdna. Galvojau, taip ir prastumsiu dieną, o rytojus gal bus geresnis. Bet užsikvatojau nuo Oresto ir Džildos. Aš l.juokiausi, kai pačioj pabaigoj ji susinervino, kad mašina neužsivedė, bo varikliukas užšąlo biggrin.gif ir kad nesigavo balandėlių nuvažiuot į svečius. Va ten aš klykiau....

Ar jūs ėjot kada nors burtis?
Ėjau. Esu tos nuomonės, kad eini burtis, kai kažkokios nesėkmės ar nelaiminga meilė užgriūna. Kai viskas gerai,žmogus neina-taip manau.
Aš irgi ėjau tada, kai nesėkmių buvo. Važiavau pas tokią bobulytę Minsko plente, ji tais laikais labai žinoma buvo. Pamenu tą vizitą, nors daug metų praėjo.
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2018 03 05, 22:27)
Gegužės 15-22 d. 4u.gif

Jau eisit miegoti? Aha, užsivėlinau truputį.

Ir vėl mes, kaip.susitarę, ir tu, ir aš gegužės mėn.skrisim. Net dienos beveik.sutampa, tik.tu ilgesniam. smile.gif

Jau lovoj, bet nenoriu miego.
Yra naktinėjančių?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 22:39)
Yra naktinėjančių?

Yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 05, 22:45)

Oooooooo wub.gif
Laukiam pasisakymų ax.gif .
Atsakyti
Ne.
Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu?
Oi visaip būna.
Jau eisit miegoti?
Neužilgo.
---
Yra naktinėjančių?
Esu buvus.
---
Kolkas yra smile.gif

Kur gaunat/perkat medų? - Pusbrolis pas mus sodyboj laiko bites tai visada turim savo medaus ax.gif O anksčiau močiutė iš pažįstamų gaudavo.
Atsakyti
Nu tai sveikos 4u.gif

Aidos, su didžiuoju gyvenimo įvykiu 4u.gif Kad viskas Jums klostytųsi gerai, kad gyventut santarvėj ir meilėj 4u.gif

Fainai papasakojai apui Egiptą bigsmile.gif

Nu kaip man patinka, kai mes ne tik atsakinėjam į klausimus, bet ir pasakojamės įspūdžius. Būtų liuks idėja, kad visos po kelionės nors trumpai papasakotų, kas kaip kodėl, kas patiko, kas nepatiko

Agrefa, ir aš gegužę į Krokuvą varau, tik tiksliai dienų dar nežinau, nes bilietų dar nepirkom.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 17:22)
Važiuosit, eisit kur po darbo?

Kadangi buvau su mašina, tai užpyliau kuro ir nulėkiau į didelę Maximą

Ar į savo darbą galėtumėt patekti naktį ar šiaip ne darbo laiku - savaitgalį ir pan. (jei to reikėtų ir norėtumėt)?

Laisvai patekčiau bet kuriuo paros metu. Turiu visus raktus ir kodus.

Ar visuomet palaikot savo vyrą?

Ne visuomet

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 )

Smulkiai suplėšyčiau ir į šiukšles

Ar kas nors pradžiugino šiandien?

Nieko tokio nebuvo.

Kami, baltai pavydžiu Tau Romos. Lauksiu įspūdžių, nes ir mano mintyse ji yra

Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti?

Greit tikrai netekėčiau, net jei vyrukas labai norėtų. Man turbūt reiktų laiko apsiprast su ta mintim

1. Ką galima būtų nupirkt 9 metų mergaitei dovanų-sūnus į gimtadienį eina, nežinau apie mergaičių madas.

2. Juokėtės iš kažko vakare?

1. Neturiu supratimo apie tokio amžiaus mergaites. Jos gali būti labai skirtingos. Gal reiktų apsiklausti, kokie jos pomėgiai?
2. Ne

Kai buna bloga nuotaika,kaip bandot save pralinksmint ar nebandot visai,issiverkiat ir tiek ziniu?

Ėdu ir einu užsidarau miegamajam su knyga

Jau eisit miegoti?

Dar ne. Noriu paskaityt

Buvau vieną kartą. Jau seniai. Nieko nepamenu, ką būrė. Kažkokias nesąmones. Pamenu tik, kad sakė, kad dar vieną vaiką turėsiu. O jau abu šitus vaikus tuomet turėjau. Neišsipildė... jau tuomet žinojau, kad turbūt neišsipildys, širdim jaučiau.

Ar turit dar gyvų senelių? O Jūsų antra pusė ar turi?
Ne, nei vienas nei vieno neturim

Atsakyti
Pafantazuokim, kaip manot per kokį trumpiausią laiko tarpą sugebėtumėt ištekėti? - N

per mėn.

Ką galima būtų nupirkt 9 metų mergaitei dovanų-sūnus į gimtadienį eina, nežinau apie mergaičių madas. Gal jūsų pažįstamų ratw yra tokio amžiaus mergaičių?
---

9-metei nupirki kokį nors stalo žaidimą - tikrai tiks;
nesijuokiau iš nieko

jau nebeverkiu

Jau eisit miegoti?

nenusimato dar, nes su savo ketvirtoku ruošiu lietuvių k,namų darbus blink.gif blink.gif blink.gif

---
Yra naktinėjančių?

nėjau, bet kai buvau studentė, tai labai norėjau
naktinėju dar aš

QUOTE(Nastya @ 2018 03 05, 22:55)
Kur gaunat/perkat medų? -

tėtė perka iš ūkininko

SVEIKOS ax.gif

šioje temoje yra Jums kuom nors keista narė? Jei taip, kas ji? (kami_)
Atsakyti