Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 11, 16:50)
Kaip manot, kokia močiutė būsit, kai turėsit mažų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos,  pažiūrėsit,  paauginsit?

Nežinau, ar sulauksiu tokio laiko..

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 18:08)
O kaip Jums ta fraze "pagyventi del saves/ sau"?Kaip ja suprantat?

Kad kai vaikai užaugs, patys turės savo pajamų, gal tada ir galėsiu pagyvent dėl savęs

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 10:45)
O jums padėjo tėvai.augint vaikus?

taip

QUOTE(errachka @ 2018 10 12, 13:08)
kur darbe laikot rankinuką?-

Rūbinės spintelėj

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 13:29)
Ar yra kažkur kažkoks žmogus (tarp artimų, darbuotojų,draugų, SM narių-nesvarbu,  kur),  kur perdeda,  pagražina dažnokai kažką ir dėl to nelabai tikit tuo,  ką tas žmogus pasakoja?

Darbe yra

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 16:21)
Ar eisit šiandien vakare dar kur nors iš namų?

Taip, sūnaus iš klasės diskotekos pasitikti

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 16:28)
Kalbėjot daug su kuo šiandien telefonu? Su kuo?

Taip, su drauge

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 17:17)
Paskutinis matytas filmas?

У прошлого в долгу! (1-16 серии из 16) (Мирослав Малич) / [2018, мелодрама

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 18:48)
Perkat avinžirnius?  Jei taip,  ką gaminat?

ne

pietavote? (mes pramiegojom pietus unsure.gif )
Atsakyti
Sveikos tokį velniškai gražų ir šiltą rudenį!
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 09:36)
Skaudą ką nors?
Kojas, nes vakar labai daug vaikščiojome, visą dieną praktiškai lauke/gamtoje; buvome prie Žaliųjų ežerų paskui į Trakus važiavome. Grįžome į namus po 22h. Šiandien taip pat beveik visą dieną. Trumpam namuos tik užsukta. Oras pasakiškas, be jokių striukų buvom net kai taip šilta, o dabar tai jau pasiimsime, nes jau vakarėja.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 11, 16:50)
Kaip manot, kokia močiutė būsit, kai turėsit mažų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos, pažiūrėsit, paauginsit?
Manau, kad būsiu gera.
Kodėl gi ne, pažiūrėsim jei reiks. Svarbu, kad mylėtų, pasiilgtų, norėtų, prašytųsi pas senelius.
Paaugint tai nelabai norėčiau, nes esu linkusi manyti, kad vaikai turi augti su tėvais, būti šalia tėvų.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 18:08)
O kaip Jums ta fraze "pagyventi del saves/ sau"?Kaip ja suprantat?
Kai gyveni išskirtinai TIK savo malonumui ir išskirtinai TIK dėl savęs.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 11, 20:51)
Sveikos smile.gif [......] Linkejimai victory.gif
La! Linkėjimai sostinei! Senąjąm ir Naująjam Arbatui mirksiukas.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 10:45)
Nelabai reikėjo mums tos pagalbos, pavykdavo su vyru patiems (esu rašiusi čia kartą apie tai, nenoriu kartotis), o ir tėvai dirbantys, Vilniuje gyvenantys, tad labai minimaliai, na nebent pvz retsykiais vakarais pažiūrėti kol ten iš kokio vakarėlio grįšim. Viskas.
QUOTE(errachka @ 2018 10 12, 13:08)
kur darbe laikot rankinuką?
Spintoje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 13:29)
Ar yra kažkur kažkoks žmogus (tarp artimų, darbuotojų,draugų, SM narių-nesvarbu, kur), kur perdeda, pagražina dažnokai kažką ir dėl to nelabai tikit tuo, ką tas žmogus pasakoja?
Ne, nei artimų, nei darbuotojų nei draugų tarpe, nėra. O apie SM tai aš apskritai neturiu ką pasakyti, net minties tokios niekad nebuvo, nes asmeniškai nieko nepažįstu, nebendrauju, nedraugauju, nežinau, tad nei palygint, nei vertint vienaip ar ten kažkaip kitaip, jokio pagrindo neturiu ir negaliu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 16:21)
Taip, netrukus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 16:28)
Su mama tik.
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 17:17)
Trileris-drama"Disconnect"
https://www.youtube....h?v=2nYbj2jNzlc

vartotojo įkelta nuotrauka

Vaikams pavojingesnės tėvų skyrybos ar tėvų tarpusavio karas?
Tėvų tarpusavio karas.
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 23:10)
Jūsų sėdimi baldai tokie,  kur atkėlus sėfimą dalį ir daimtų dėžė yra?

Tik pas vaikus kambariuose lovos atsikelia

QUOTE(errachka @ 2018 10 13, 09:04)
esat gėlininkė - na namie daug augalų ir pan?

Ne gėlininkė, bet augalų turiu nemažai

QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 09:10)
rytais vėdinant namus?

Pas mus visada praverta šiuo metu, visada vėdinasi

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:06)
O kiek pas jus šilumos?

Nežinau, bet šilta tikrai

QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 10:24)
Grindis plaunat tik su vandeniu ar naudojat kazkokiu priemoniu dar?

dažniausiai nieko nepilu

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:40)
Kai kažkur vykstat, iš anksto susiperkat viską, ar tą dieną?

Visaip būna, kartais ir paskutinę minutę kažko lekiu pirkt

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 16:37)
užkliuvo Alkajos postas: "Su drauge po buteliuką Mixo išgėtėm besišnekučiuodamos parke ant suoliuko. "..[SIZE=1]

atsiprašau iškart, bet iš jos posto atsirado ir klausimas..

ar Jūs nebijotumėte gurkšnoti mixs'ų viešoje vietoje? parkas - juk vieša vieta...

Sim, prajuokinai bigsmile.gif Kaip kokia dorovės policija blink.gif Dienos metu tikrai negerčiau, bet mes buvome apie 20 val vakaro, buvo jau tamsu. Niekas ten nebūtų įžiūrėjęs, ar mixo buteliukas, ar koka kolos. Sėdėjom ant suoliuko po medžiais, buvom apie pora valandų, nei vienas žmogus pro mus nepraėjo, tik tolumoje kažkur girdėjosi paauglių šūkavimai.
O be to, net nežinau, kas blogiau: ar kai niekam nematant išgeri buteliuką silpno mixo, ar kai dienos metu mamkos ganydamos mažus vaikučius, šalia jų rūko vieną po kitos cigaretes ir keikiasi visokiais žodžiais.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 17:30)
pietavote?

Pietavom

QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 18:02)

Aišku, kad tėvų tarpusavio karas. Juk būna žmonės išsiskiria taikiai, gražiai, civilizuotai. Ir toliau bendrauja dėl vaikų. Abi pusės gražiai bendrauja ir dalinasi vaikų priežiūra.
O būna, kad net neišsiskyrus tėvams, vaikams tenka pastoviai matyti tėvų išgėrinėjimus, girdėti rietenas ir net būna smurtas, muštynės. Tai skaitau, kad tai yra tūkstantį kartų blogiau už normalias, taikias skyrybas. Ir vaikai kenčia žymiai labiau tokiu atveju, nuolat gyvendami baimėje.

Ar turit dar nors vieną senelį ar močiutę?
Ne, jau nei vieno

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 13, 18:02)

manau, kad ir viena, ir kita

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 19:46)
Sim, prajuokinai bigsmile.gif Kaip kokia dorovės policija blink.gif
---
O be to, net nežinau, kas blogiau: ar kai niekam nematant išgeri buteliuką silpno mixo, ar kai dienos metu mamkos ganydamos mažus vaikučius, šalia jų rūko vieną po kitos cigaretes ir keikiasi visokiais žodžiais.   
------
Ar turit dar nors vieną senelį ar močiutę?

ŠAUNUOLĖ, kad užsimaskavus buvai 4u.gif ir nesupyk tik mirksiukas.gif
---
kai jaunos mamos rūko ir keikiasi prie savo mažų vaikų - baisu, bet kai tos pačios jaunos mamos, stumdamos vežimėlį eina su cigarete dantyse - kelia siaubą;
---
nei senelių, nei močiučių neturiu seniai

ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
a) ar geriau palikti situaciją tyloje neviešinant?
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?
d) gyvenate kaip gyvenusi, bet Jus vistiek graužia sąžinė?
(a ir b - renkuosi, nes esu atsidūrusi akligatvyje)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 22:10)
1. ŠAUNUOLĖ, kad užsimaskavus buvai 4u.gif ir nesupyk tik mirksiukas.gif
2. ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?

1. O ko čia pykt? Buvo taip, kaip buvo.
2. Yra buvę visokių ir mano gyvenime situacijų ir galvosūkių, svarstymų, kaip geriau pasielgti. Nemiegodavau per naktis, jei turiu didelių problemų, sutrinka mano miegas. Ir, kaip jau po to parodydavo gyvenimas, ne visada priimdavau patį geriausią sprendimą. Bet toks jau tas gyvenimas, visi kartais darome klaidas.
Sim, kaip suprantu, situacija liečia kažkurį Tavo vaiką? Kažkas turbūt negero atsitiko ir Tu nežinai, kaip pasielgti? Bet gal galėtum pasitarti, pasikalbėti apie tai su pvz.mokyklos psichologu ar socialiniu darbuotoju? Mes Tau nepatarsim nieko, nes nežinom situacijos, bet kartais pokalbis su protingu žmogum iš šalies, kuris gali objektyviai, nešališkai viską įvertint, tikrai padeda.

Ar kepat/mėgstat vėdarus?
Man skanu, bet niekada nesu pati jų kepusi. Vien pagalvojus, kad reikėtų prikimšinėti gličią žarną, sukyla atmetimo reakcija
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 18:48)
Perkat avinžirnius?
Neperku.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 12, 19:48)
imsit (kaip Agrefa sako "darysit čierkutę") šį vakarą?
Ne, nei vakar nei šiandien.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 20:02)
Klausimas pusiau iš Sim kažkada užduoto klausimo-iš savo pirmos vardo raidės kokį gėrimą alkoholinį neštumėtės į svečius?
QUOTE(kami_ @ 2018 10 12, 21:29)
Savaitgalį praleisite namuose ar ne?
Šiandien, kaip ir vakar, ne namie, ryt taip pat ne namie, atsikėlę papusryčiavę važiuosim į Kauną, į uždarymą http://autorenginiai...zono-uzdarymas/
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 21:33)
Ar visi šiuo metu namie pas jus?
Visi
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 23:10)
Jūsų sėdimi baldai tokie,  kur atkėlus sėfimą dalį ir daimtų dėžė yra?
Ne
QUOTE(errachka @ 2018 10 13, 09:04)
7
QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 09:10)
rytais vėdinant namus?
Visada
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 13, 10:06)
O kiek pas jus šilumos?
+27
QUOTE(Aidos @ 2018 10 13, 10:24)
Naudojam grindų plovimo spec skystį ten kažkokį, neprisimenu pavadinimo dabar.

Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?
Man buvo ir yra vieninteliai- per amžius Marijonas Mikutavičius (charizma, laisvumas, prikimęs balsas...) ir Asta Valentaitė (subtili elegancija, rafinuotas stilius ir minimalistinis natūralus įvaizdis)

Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 13, 22:41)
Sim, kaip suprantu, situacija liečia kažkurį Tavo vaiką? Kažkas turbūt negero atsitiko ir Tu nežinai, kaip pasielgti? Bet gal galėtum pasitarti, pasikalbėti apie tai su pvz.mokyklos psichologu ar socialiniu darbuotoju? Mes Tau nepatarsim nieko, nes nežinom situacijos, bet kartais pokalbis su protingu žmogum iš šalies, kuris gali objektyviai, nešališkai viską įvertint, tikrai padeda.

taip. atspėjai, tai liečia mano sūnų Matą. Įvyko incidentas mokykloje ketvirtadienį. Apie jį pirmiausia sužinojau iš klasės auklėtojos ketvirtadienį. Ji pranešė, kad mano sūnus su savo klasioku susimušė ir kad apie įvykį jai pranešė berniuko mama, nes mano sūnus taip sužalojęs jos sūnų, kad jam SKILO ŽANDIKAULIS, SUTINO DANTENOS, SKAUDA PILVĄ.
Po darbo grįžusi pasikalbėjau su sūnumi. Vėl paskambinau klasės auklėtojai, ji pasakė, kad rytoj pasikvies soc. darbuotoją, mano sūnų, kitą berniuką, kuris neva nukentėjo nuo mano sūnaus ir viską išsiaiškins.
o incidentas buvo toks - Sūnus papasakojo taip: "Per pertrauką norėjau prieiti prie vieno klasioko, kuris mokykloje lanko stalo teniso būrelį, ir paklausti, kokiom dienom ir val.vyksta minėtas būrelis, nes jis yra nemokamas. Priėjo kitas klasiokas V ir mane pastūmė, kad jį praleisčiau. V pastūmimas buvo gana stiprus ir aš pargriuvau galva atsitrenkdamas į sieną. Pakilau supykęs ir paklausiau V: „Kodėl stūmdaisi?“. V trenkė į petį, o aš jam ranka į skruostą, o jis nueidamas mane išvadino p,,,,u. Tuo viskas ir baigėsi. Buvo skambutis į pamoką. Todėl visi nuėjome į pamoką."
Vakar, gryžęs iš mokyklos, sūnus man paskambino ir pasakė, kad apklausoje dalyvavo tik jis vienas, klasės auklėtoja ir socialinė, ir jos abi nutarė, kad KALTAS mano sūnus. Ir tiek man, tiek mano vyrui klasės auklėtoja pateikė telefonu kitą incidento versiją: "per pertrauką koridoriuje mušėsi mano sūnaus 2 klasiokai - geriausi draugai - jau minėtas Vakaris ir Mantas, o mano sūnus, eidamas pro šalį, trenkė Vakariui į veidą, norėdamas, kad liautųsi muštynės ir taip sužalojo pastarąjį."

va tokie dalykai dedasi mokykloje. klasės auklėtoja, pasitarus su socialine, pakeičia incidento versiją ir ja bando įtikinti tiek mane, tiek mano vyrą, kad mūsų sūnus meluoja, kad jam reikalinga rimta psichologo pagalba.
O kai aš klasės auklėtojai telefonu primenu, ką ji man sakė vakar vakare, tai ji nukreipia kalbą kita linkme, kad neva "vaikai - šeimos veidrodžiai".
kai klasės auklėtojos paklausiau, kodėl buvo apklaustas tik vienas mano vaikas, tai atsakymas buvo trumpas: "Vakario motina pasakė, jog ji nenori jokių aiškinimųsi, ji norinti, kad jos sūnų Vakarį paliktų ramybėje."
tai kyla klausimas, kodėl "sužeistojo" motina nenori viešumos?
koks tikslas pakeisti incidento versiją?
vien dėl to, kad esi silpnesnis ir paranku suversti kaltę ant tokio?
ar laimėtų tokioj situacijoje tas, kurio tėvai geriau, daugiau patepa?

žinokit, noriu išgirsti ne tik Jūsų vienos nuomonę, Alkaja 4u.gif

patarkit, kokiu keliu eitumėte mano situacijoje bet kuri iš Jūsų? (kelių daug..tik baimė, kad sūnui dar 4 metus mokytis toje pačioje mokykloje. Be to, ar nepakenksiu savo vaikui? ar nekeršys klasės auklėtoja, socialinė?
ar geriau pasirinkti kelią, vardu TYLA ir toliau gyvent, numojus ranka, bet su sąžinės graužatimi, kad sūnus labai išgyvena ir mato, kad mama - jo globėja, gynėja bijo eit į viešumą, kad jam nepakenkt?)

Atsakyti
Sim, pasisakys ir kitos merginos, kai galės šituo klausimu. Bet šiuo metu, perskaičius Tavo pasakojimą, man kyla keli klausimai:
1. Ar buvo liudininkų, kurie matė įvykį? Gi turėjo būti, juk pertrauka. Ką jie sako?
2. Rašai, kad kitam berniukui skilo žandikaulis. Bet tai rimta trauma. Ar užfiksavo kažkoks medikas jo sužalojimus? Ar čia tik vaiko mamos versija? Juk turėtų būti apžiūrėjusio mediko išvados.
3. Jei tikrai skilo žandikaulis, turėjo būti nemenkas smūgis. Ar tai galėjo būti tik plekštelėjimas per veidą?
4. Ar Tu tiki savo vaiku? Ar esi pagavus meluojant, išsisukinėjant prieš tai?

Bet kokiu atveju, nepalikčiau to reikalo. Aiškinčiausi iki galo. Kol prisikasčiau iki tiesos. Jei taviškis - nekaltas, apginsi jo gerą vardą.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 13, 23:19)
Įvyko incidentas mokykloje ketvirtadienį.[.......]

žinokit, noriu išgirsti ne tik Jūsų vienos nuomonę, Alkaja 4u.gif

patarkit, kokiu keliu eitumėte mano situacijoje bet kuri iš Jūsų? (kelių daug..tik baimė, kad sūnui dar 4 metus mokytis toje pačioje mokykloje. Be to, ar nepakenksiu savo vaikui? ar nekeršys klasės auklėtoja, socialinė?
ar geriau pasirinkti kelią, vardu TYLA ir toliau gyvent, numojus ranka, bet su sąžinės graužatimi, kad sūnus labai išgyvena ir mato, kad mama - jo globėja, gynėja bijo eit į viešumą, kad jam nepakenkt?)
Labai nesmagi situacija, tikrai, užjaučiu tave, tavo sūnų, net širdį suspaudė.

Bet žinok Sim@ dažniausiai taip ir būna, kad atpirkimo ožiais padaro silpnesnius, ar ten kaip sakai vaikai - šeimos veidrodis ir tada tiesiog patogiau, kad situacija nusirašytų į tuos vartus. O taip tikrai neturėtų būti, bet taip būna. Būna, kad ir patys pedagogai, vadovybė, nenori gvildenti ir kišti rankas į tai kas nemalonu, nepatogu, neparanku. Nori, kad greičiau viskas užsirauktų ir viskas. Visaip būna.

Aš tikrai taip nepalikčiau, ne todėl, kad akis draskyti ar ten iš principo, bet mane pačią sąžinė užgraužtų, negalėčiau nustoti galvoti apie tai, kad mano sūnus jaučia neteisybę, nuoskaudą, o aš, mama, kuri esu suaugusi, nieko nedariau, taip ir palikau.

Pasakyčiau, kad man rūpi mano vaikas, kad man rūpi ši situacija, kad mano pareiga, kaip mamos, žinoti kas ir kaip vyksta mano vaiko mokyklos gyvenime. Viskas. Paprašyčiau, kad visus dalyvavusius apklaustų su tėvų žinia/sutikimais ir/ar tėvais šalia (nes be tėvų, be jų žinios, negali vaikų apklausti, tai draudžiama daryti įstatymiškai); kad kas ką matė per tą pertrauką_liudininkų paieškotų ir jų pasiteirautų. Nes kaip kitaip sužinoti kaip iš tiesų buvo ir kas iš tiesų kaltas_gali būti ir abi pusės kaltos, vienas taip padarė nes kitas išprovokavo. Išprovokavimas irgi nėra nekaltas menas. O gal tikrai kaltas tik vienas, arba ir tas kitas, o kaltę nurašo nieko dėtam.

Galų gale nenori vaikų apklausti, tuomet kad sukviestų tėvus tų dalyvių, o tėvai neturi to ignoruoti ir žaisti noriu nenoriu, tėvai privalo dalyvauti tai kas liečia vaiką ir mokyklą ir kas vyksta mokykloje. Sutartyje pasižiūrėk kur yra tėvų pareigos ir atsakomybė ir pan,. Ten turėtų būti. Galų gale mokykla turi tai spręsti, yra vaiko gerovės komisija ir pan.
Ir tau bus ramiau, jokios širdies graužaties, nes žinosi, kad padarei tai ką turėjai padaryti, žinosi kaip buvo iš tiesų.

Man net nesvarbu būtų jei mano sūnus pasirodytų tas kaltasis, nes vaikas pamatytų, kad sakyti netiesą nevalia, nepraslysi taip paprastai nes suaugusieji vis vien sužinos, o ir man ramiau būtų, nes sakau, negalėčiau ramiai būt besikamuodama, o ir vaiko gaila, kad atpirkimo ožiu daro. Jei paliksi likimo valiai tai taip ir nesužinosi.

Aš tiesiog parašiau kaip aš elgčiausi, o kad taip elgčiausi, tai tikrai, 100%

Linkiu rasti tinkamą sprendimą 4u.gif Laikykitės console.gif
Atsakyti

Abiejų tėvai padėjo kiek galėjo. Kiek sveikata leido. Bet pagrindinis pagalbininkas buvo auklė. Dar ir teta šiek tiek buvo padėjusi.  

kur darbe laikot rankinuką?-stalčiuj

Spintelėj, netoli savęs. 

Ar yra kažkur kažkoks žmogus (tarp artimų, darbuotojų,draugų, SM narių-nesvarbu, kur), kur perdeda, pagražina dažnokai kažką ir dėl to nelabai tikit tuo, ką tas žmogus pasakoja?

Buvo tokia persona anksteneme darbe. 

ne

Beveik ne. Jau buvo su visais atkalbėta penktadienį. 

Little boy

Perkat avinžirnius? Jei taip, ką gaminat?

Vieną kartą pirkau. Nesužavėjo. 

Klausimas pusiau iš Sim kažkada užduoto klausimo-iš savo pirmos vardo raidės kokį gėrimą alkoholinį neštumėtės į svečius? 

Raudonas vynas

Savaitgalį praleisite namuose ar ne?

daaugiau namuose

Ar visi šiuo metu namie pas jus?

Visi

Atsakyti

Jūsų sėdimi baldai tokie, kur atkėlus sėfimą dalį ir daimtų dėžė yra?

Yra tokių

visai ne

Labas rytas smile.gifrytais vėdinant namus? 

Taip

O kiek pas jus šilumos?

nežinau. nėra termometro. Bus apie 20

Visada ipilu kokio valiklio

Kai kažkur vykstat, iš anksto susiperkat viską, ar tą dieną?

Visaip būna. 

pietavote? (mes pramiegojom pietus unsure.gif)

taip

Karas 

Ar turit dar nors vieną senelį ar močiutę

Ne. jau nei vieno 

ar teko Jums pakliūti į tokią situaciją, kad apie ją galvojate atsikėlusi naktį, ryte, dienos metu darbe, namie, bet nors ir žinote kelius, kuriais Jūs, kaip mama, galėtumėte pasirinkti, bet svarstote:
b) ar renkatės viešumą?
c) numojate ranka?

nei ranka moju, nei v iešuma kelčiau. Aiškinčiau su kuo reikia tarpusavyje. 

Atsakyti

Ar kepat/mėgstat vėdarus?

Esu kepusi tik miežinių kruopų. 

Vyras ir moteris (iš lietuvių, Lietuvoje)_tas veidas kuris jums imponuoja, patraukliausias/gražiausias/simpatiškiausias ir visoks kitoks -iausias?

Net nežinau. 

patarkit, kokiu keliu eitumėte mano situacijoje bet kuri iš Jūsų?

Tikrai nemočiau ranka. Be to mano vaiko mokykloje yra kameros. Tai nelabai ir būtų ką aiškintis. 

Nesugalvoju klausimo. Vėliau parašysiu. ;)

Atsakyti