Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 10 11, 09:05)
.
Žinote, kad nuo 11.01d. naujas degalų ženklinimas degalinėse?
Žinau, prieš savaitę apie tai skaičiau. Nieko labai sudėtingo ir painaus, įsidėmėti tik reikės ir tiek.

Ne, negirdėjau to. Reikės pasidomėti.

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 09:36)
Skaudą ką nors?</strong></p><p>Taip. Raumenukus. Grįžau į sporto salę po vasaros. Tai jaučiasi buvusi tinginystė. </p>

Ne, paskutiniu metu nieko neskauda.

Po pertraukos sportuoji, ar jau nuolat? Anksčiau irgi sportavai - į pavasarį lyg?

Kaip manot, kokia močiutė būsit, kai turėsit mažų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos, pažiūrėsit, paauginsit?
Taip. Nebent kokia ligota būsiu, tada ne.
Klausimas kilo iš to, kad mano kolegei, kai ji laukėsi, jos mama pasakė, kad nežiūrės vaikų, nes nori sau pagyventi, pasidžiaugti. Tai kolegės mamai tada buvo apie 50 metų.
Atsakyti

Ne, negirdėjau to. Reikės pasidomėti.

Ne, paskutiniu metu nieko neskauda.

Po pertraukos sportuoji, ar jau nuolat? Anksčiau irgi sportavai - į pavasarį lyg?

Kaip manot, kokia močiutė būsit, kai turėsit mažų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos, pažiūrėsit, paauginsit?

Jo. Po gan ilgos pertraukos. Praktiskai 3 men buvo pertrauka. Zadejau grizti rugseji, bet kol sunui nusistovejo grafikas tai ir spalis atejo. 

Manau kad busiu ta kuri retkarciais pasiims pas save, dar i keliones visoikias. Man mano vaikas sunkumu nesudaro. Ir nera to, kad va uzaugs or tada pagyvensiu sau. As ir dabar darau dalyku daug kurie man patinka. Ir kai vaikas uzaugs tikrai neturiu supratimo ka tokio veisksiu ko dabar negaliu. Kai noro yra tada viska imanoma.

O kaip Jums ta fraze "pagyventi del saves/ sau"?Kaip ja suprantat?

Atsakyti
Sveikos smile.gif As niekur nedingus, pasirodau. Esam isvaziave i RU. Grisim sekmadieni, tai kol esam cia, kolkas nelabai buvo laiko prisijungti. Vyro gimtadieni atsventem, siaip darbu irgi buvo, na ir turim ka aplankyt, draugus, vyro tevus, brolio seima. Jus tikiuosi pasivyt grizus smile.gif Oras grazus, sauletas. Tikras fainas ruduo. Patinka man toks. Girdejau ir pas jus panasiai. Linkejimai victory.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, 18:08)
O kaip Jums ta fraze "pagyventi del saves/ sau"?Kaip ja suprantat?</p>

Supranti tai kaip pagyvenimą be rūpesčių-eit su draugėm kur nori, važiuot ilsėtis kur nori, kada nori, valgyt daryt, nedaryt, į kavinę eit kada nori ir kur nori. Gal tikslingiausia,daryt tai, ką nori, nesiderinant su kitais šeimos nariais. Ir jei sunkiai mama vaikus augino, gal.iš tiesų ji nenori nuolat padėt augint savo anūkų, tik ekstra atveju.
Mano šeimoj buvo kitas pavyzdys, mama labai padėjo sesei-kai ji neakivaizdžiai studijavo, per sesijas mes su mama pasilikdavom sesės metukų dukrytę keliom savaitėm. Ir vasarą per atostogas visada mergaitės pas mamą buvo, ir į keliones mama sesę su vyru išleisdavo, o aš su mama žiūrėjom mergaites. Tai ir man toks modelis susidėliojęs, kad mamos turėtų padėt augint anūkus.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 11, 20:51)
Sveikos smile.gif As niekur nedingus, pasirodau. Esam isvaziave i RU. Grisim sekmadieni, tai kol esam cia, kolkas nelabai buvo laiko prisijungti. Vyro gimtadieni atsventem, siaip darbu irgi buvo, na ir turim ka aplankyt, draugus, vyro tevus, brolio seima. Jus tikiuosi pasivyt grizus smile.gif Oras grazus, sauletas. Tikras fainas ruduo. Patinka man toks. Girdejau ir pas jus panasiai. Linkejimai  victory.gif

Gero laiko! Lauksim sugrįžtant!

O jums padėjo tėvai.augint vaikus?
Nepadėjo,nes jau fiziškai negalėjo padėt. Jei būtų sveikatoj buvę, galvoju, būtų padėję.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 22:01)

Ar patiko jums šis savaitgalis? Nuveikėt ką naudingo? -

gaivaliojaus biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 07, 23:36)
Stvėrėt šiandieną?
Aha. Buvo tas dalykas  rolleyes.gif .

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 07:14)
Teko bandyt slidinėt ar bent stovėt ant snieglentės? - Ne, and snieglentės ne, tik ant slidžių. Gal ir įdomu būtų kada prie progos.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 18:42)
Kokią paskutinę mišrainę ar salotas gaminot; iš ko ji pagaminta?
Šiandien gaminau iš krabų lazdelių, žirnelių,  paprikos,  svogūnų ir majonezo.

lapai, balzamiko kremas, tunas ir saiul4j džiovinti pomikai-vakar
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 18:49)
Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu? - Aš paprastą.

irgi
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 19:07)
Ką rinktumėtės vakarienei:
A. Pica.
B. Suši
C. Hamburgeris

vakarienei nė vieno, bet jei reik - sušius
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 22:34)
]Buna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?[/b]

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 22:42)
Artėja Boso diena. Kaip.sveikinsit Bosą? Gal jus pačią sveikins!
Nastya,  tave gal sveikins kolektyvas?
Mes savo Bosei nupirksim saldainių rinkinį iš Ali šokoladinės.

aga, knygą imsim
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 23:27)
Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gif Jūs nepradedat po biškį dar galvot? - Oi ne ne ne. Toli dar. Lapkričio gale pas mane tokios mintys visada atsiranda. Tikrai ne spaliui prasidėjus.

galvoju jau
aš tai darbuose prapuolus smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 23:40)
Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju,  simpatija,  na buvusiu vaikinu?

žiūrint koks turinys-bet labaiu ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 09, 08:55)
Perkat/užsisakinėjat žurnalus? Kokius?</strong></p><p>Ne. Jokių. Jei ką užsimanau paskaityti, tai paimu knygą. </p>

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 09:03)
Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo?  Patenkintos?
Esu pirkusi suknutes,  palaidinukes. Man patinka.

nea
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 19:49)
Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?

metu, šiuo metu jau nebėr tokios
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 20:49)
Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?
Šeštadienį viržius sodinau.

aš ne-vyras neseniai kaktusą
QUOTE(Visgi @ 2018 10 09, 21:10)
Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?
Nežinojau, kol sūnus nepasakė.

ne
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 21:29)
Ar kepate nesaldžius pyragus, pvz. mėsos, grybų ir pan.?
Ne, niekada nesu tokių kepus. Kažko netraukia, man pyragas turi būti saldus

su lašiša tik
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 09, 22:53)
kur galima sustabdyti laiką?

miegant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 23:01)
Ar esat virę sriubą su kokosų pienu? Gavosi?

nesu
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 23:27)
Ar mėgstat avokadus? Dažnai perkat?
Perku labai retai. Nebent į kokias salotas įpjaustau. Nors šiaip - visai skanu. Net nežinau, kodėl retai perku, tiesiog nepasigendu jų

labai, dažnai
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 06:39)
kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą? (

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 07:15)
O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?

neužsirašinėju
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 12:46)
Buvo vakar pas jus mobiliojo ryšio trikdžiai?
Gal žinot, turit savo kokį laiko patikrintą čirvinių blynų receptą?
Seniai kepiau. Norėčiau šeimynai iškepti šiandien.

ne
mes įprastai - be cukraus, su jogurtu, ir nenormaliais miltais
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 14:46)
Ar valgot riešutų sviestą arba kažkokį moliūgų, sezamo sėklų sviestą?

taip, ir neatsivalgau vis smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 18:34)
Gal ryt kas varot į Siemens Areną?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 20:07)
Jau kelintą rudenį pastebiu,  kad dažna šeimininkė,  auginanti cukinijas,  moliūgus ir dar daug kitų datžovių,  vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne,  nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?

nes mažai reikalauja pastangų, gerai auga, ir trūksta fantazijos kaip panaudot
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 20:39)
Boulingą seniai žaidėt ar ne taip seniai?

prieš metus
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 20:47)
Mokat biliardą žaisti? Nelabai, nes nelabai sekasi taisyklingai mušti kamuoliuką biggrin.gif

silpnai
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 21:21)
Rytais jūs pirma išeinat iš namų?
Aš. Anksti iš tiesų aš išeinu.

ne visada
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 21:37)
Turit namuos karšto rūkymo žuvies?
Yra. Skumbrės, lašišos.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 21:56)
O turit svarainiukų?
Turiu, cukruotų. Su vyru supjaustėm skiltelėm,  sirupą viriau, o cukruje mirkytas skilteles šiaip valgom.

ne
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 22:07)
Seniai buvot pamirsusi koki nors slaptazodi?
Siandien prisijungimo prie darbinio kompiutero, o kai atkure tada atsiminiau doh.gif

neseniai, banko vieno
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 22:08)
jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą? ("gal kažkas su sveikata..")

irgi
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:22)
Ar seniai buvot išsitraukę  bulviatarkę?
Tikrai seniai. Visai norėčiau kokio kugelio.

senokai
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 22:25)
Kada bažnyčioje paskutinį kartą buvote?
Gegužę, kai buvo mėnesio mišios už tetą.
Papildyta:
Vidurvasarį.

prieš 2 sav
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:33)
Turėsit atostogų dar šiais metais?
Keletą dienų neužilgo turėsiu.

ne
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 22:54)
Audžiat kokią žemišką mintį paskutiniu metu?

atostogų
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 23:21)
Pasipasakojo jums kažkas paskutiniu metu kokį nors slaptą dalyką, pasitikėdamas jumis?
Aha,  viena draugė labai džiugų jai dalyką papasakojo,  pasipasakojo.

ištisai darbe
[b]Žinote, kad nuo 11.01d. naujas degalų ženklinimas degalinėse?

ne
Skaudą ką nors?</strong></p><p>Taip. Raumenukus. Grįžau į sporto salę po vasaros. Tai jaučiasi buvusi tinginystė. </p>

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 11, 16:50)
ų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos,  pažiūrėsit,  paauginsit?

tikiuosi

tą ir reškia - ne vaikai/ne darbas - tik savo malonūs dalykai
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 12, 10:45)
O jums padėjo tėvai.augint vaikus?
Nepadėjo,nes jau fiziškai negalėjo padėt. Jei būtų sveikatoj buvę, galvoju,  būtų padėję.

ne

kur darbe laikot rankinuką?-stalčiuj
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 10 12, 13:08)
kur darbe laikot rankinuką?-stalčiuj

Spintoje.

Kaip tau darbe? Jau visai gal apsipratai? Jaučiu, tau patinka 😉.

Ar yra kažkur kažkoks žmogus (tarp artimų, darbuotojų,draugų, SM narių-nesvarbu, kur), kur perdeda, pagražina dažnokai kažką ir dėl to nelabai tikit tuo, ką tas žmogus pasakoja?
Taip, pastebėjau tai, susidariau tokią nuomonę apie vieną žmogų, pradėjau kreipt dėmesį į tai ir vis dažniau pagaunu, kiek tasai žmogus pagražina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 12 spalio 2018 - 12:30
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 06:39)
kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą?

Žiūrint kokį fizinį darbą. Bet šiaip galėčiau. Mano sveikatai ir sprandui fizinis darbas būtų geriau šimtą kartų negu sėdimas. Be to, norėčiau tokio darbo, kad atidirbi dieną, pareini namo ir viskas - nereikia nešt didelės atsakomybės ir sukt galvos, kaip ką geriau padaryti. Kai dirbau, net naktį pribudus galvodavau apie darbą, negalėdavau užmigt, kol nerasdavau sprendimo. Mane tas labai veikė, nebuvo nei vienos nakties, nei dienos, nei savaitgalio, kad negalvočiau apie darbą. Užtat dabar, kol nedirbu, vėl supratau, ką reiškia gera psichologinė savijauta ir koks turi būti normalus nakties miegas.

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 07:15)
O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?

Kaip jau rašiau, taip būdavo kiekvieną naktį. Tik kad neužsirašinėdavau. Bet to ir nereikėdavo, naktį išgimdyti sprendimai įstrigdavo giliai į smegenis, jų nepamiršdavau ryte

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 14:46)
Ar valgot riešutų sviestą arba kažkokį moliūgų, sezamo sėklų sviestą?

Riešutų sviestą esu pirkus tik tradicinio skonio. Tokių, kur įmetei, neragavus dar

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 20:07)
Jau kelintą rudenį pastebiu,  kad dažna šeimininkė,  auginanti cukinijas,  moliūgus ir dar daug kitų datžovių,  vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne,  nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?

Gal todėl dalina, kad jos visada gerai užauga. Ir dideliais kiekiais. Pas tėvus sode irgi užauga. Man moliūgai patinka, ypač trintos sriubos. Kadangi šįmet turiu laiko, tai dar išbandžiau pasigaminti džiovintų moliūgų cukatas. Ir moliūgų- paprikų mišrainę. Pernai buvau virus moliūgų džemą, man patiko skonis. Bet visumoj, su moliūgais ir cukinijom reikia laiko užsiimt, nors rezultatas skanus būna

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 20:39)
Boulingą seniai žaidėt ar ne taip seniai?

Labai seniai

QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 20:47)
Mokat biliardą žaisti?

Nelabai

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 21:21)
Rytais jūs pirma išeinat iš namų?

Visaip būna.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 21:37)
Turit namuos karšto rūkymo žuvies?

Neturim

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:03)
O turit svarainiukų?

Neturim

QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 22:07)
Seniai buvot pamirsusi koki nors slaptazodi?

Senokai. Paprastai nepamirštu dažniau naudojamų. Pasimiršta nebent tų internetinių puslapių, kurie retai naudojami, pvz. sergu.lt, knyguklubas ir pan.

Ar eisit šiandien vakare dar kur nors iš namų?
Žadu eiti vėliau su drauge pasivaikščioti po gamtą
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 12, 16:21)
Sveikos, damos 4u.gif

Ar eisit šiandien vakare dar kur nors iš namų?
Žadu eiti vėliau su drauge pasivaikščioti po gamtą

La bigsmile.gif
Taip, darbinės mintys iš tiesų neleidžia ramiai gyventi.

Dar su vyru važiuosim mašiną nuplauti į plovyklą, dar kuro užsipilti.

Kalbėjot daug su kuo šiandien telefonu? Su kuo?
Su vyru, su sūnum, su klasioku.

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 22:08)
jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą?

Kad mažiau valgyt reikia

Neturiu jos. Rankom tarkuojam, nes cepelinų neverdu. Kugelį kepiau jau net nepamenu kada. O bulviniams blynams nedaug tų bulvių tereikia. Tai vyras sutarkuoja, kai blynų užsimano. Man tik iškept belieka

Jei kaip turistė - tai gal prieš pora mėnesių Vilniuje. Jei į mišias - tai labai jau seniai buvau

Dabar turiu

Daug minčių audžiu, bet dar nieko konkretaus nesusidėliojau

Pasipasakojo jums kažkas paskutiniu metu kokį nors slaptą dalyką, pasitikėdamas jumis?

Pasipasakojo keli žmonės apie save, bet nežinau, ar tie dalykai yra slapti

Skaičiau apie tai

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 11, )
Skaudą ką nors?

Nieko neskauda. Net keista, seniai taip bebuvo

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 11, 16:50)
Kaip manot, kokia močiutė būsit, kai turėsit mažų anūkų? Pasiimsit pas save pabūt juos,  pažiūrėsit,  paauginsit?

Būsiu gera močiutė. Tikrai pasiimsiu anūkus pabūt, išleisiu jaunimą kur išeit, išvažiuot, pasikultūrint.

Manau, kad kai yra šeima, vaikai, pareigos - neįmanoma gyventi tik dėl savęs. Vis tiek kažką reikia daryt šeimos labui, derintis prie šeimos narių. Manau, kad pagyventi tik dėl savęs galima tik tada, kai gali visus savo pinigus ir savo laiką leisti taip, kaip tuo metu norisi.
Nu pvz.šiandien man labai norisi kažkokios nepigios kelionės, kuri būtų visą mėnesį, aš išvykstu į ją, niekieno neatsiklausdama, negalvodama apie tai, kad jei išvyksiu - gali neužtekti pinigų kažkam kitam: už butą, kreditui, maistui, vaikui batams ir pan. Grįžus, teks mėnesį gyventi valgant kruopas, dirbti nuo ryto iki išnaktų, bet tai bus mano sprendimas ir su niekuo nereikės jo derinti, prieš nieką atsiskaitinėti. Ir niekas nenukentės dėl mano ekspromtinio sprendimo.
Užtat ir sakau, kad turint šeimą, turi derintis dėl visų dalykų, sprendimų. Ir negali gyventi tik sau, dėl savęs.

Paskutinis matytas filmas?
"Auklė Tulė"
Atsakyti
Filmas NEDIDELĖ PASLAUGA.

Perkat avinžirnius? Jei taip, ką gaminat?
Gaminau pirmą kartą. Troškinau juos su svogūnais, morkomis, parūkytomis dešrelėmis ir pomidoraisbe odelės.

Atsakyti

Neturiu tokios

Rugsėjo 11 per a.a.mamos 5-metį

Norėčiau, nes dar turiu neišnaudojus 10 d.d.

ne

ne

ne

Skaudą ką nors?

Ranką, koją

imsit (kaip Agrefa sako "darysit čierkutę") šį vakarą? (taip)
Atsakyti