Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 20:49)
Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?

jokios

QUOTE(Visgi @ 2018 10 09, 21:10)
Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?

nežinojau

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 21:29)
Ar kepate nesaldžius pyragus, pvz. mėsos, grybų ir pan.?

Labai retai
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 07:15)
Sim, parašyk, kada sustoja laikas.
//
O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?

LAIKAS SUSTOJA NUOTRAUKOSE!!! Pasirodo
//
Būdavo, kai dirbau raštinės vedėja - archyvare

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 12:46)
Buvo vakar pas jus mobiliojo ryšio trikdžiai?
//
Gal žinot, turit savo kokį laiko patikrintą čirvinių blynų receptą?

Taip, buvo. Kažkas su Tele2 tinklu nebuvo įmanoma prisiskambint
//
Turiu, visada kepu pagal šį_
https://www.lamaista...ai-blynai-31375

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 14:46)
Ar valgot riešutų sviestą arba kažkokį moliūgų, sezamo sėklų sviestą?

Oi, ne

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 18:34)
Gal ryt kas varot į Siemens Areną?

Ne, nes mes savo kaime turėsim šeštadienį labai gražų renginį_
vartotojo įkelta nuotrauka

kalba, kad sulaukėme "Bobų" vasaros. Gal žinote, kodėl būtent taip pavadinta? (kažkaip niekada nesidomėjau, bet šiandien darbe diskutavom su kolegėm..)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 21:37)
Mano vyras ir sūnus mėgėjas sekmadienio vakarais palėkt į Fabų barą pažaisti biliardo. Nastya manau tikrai žino tą barą. Ten karštus ant akių krosnyje kepa, porcijos didelės, pasirinkimas pačiam susikomplektuoti prie karštų <..>.

Turit namuos karšto rūkymo žuvies?
Yra. Skumbrės, lašišos.

Žinau tą barą l.gerai. Su grupiokėm ten l.dažnai lankydavomės. Jis l.seniai gyvuoja ir ten labai skanūs šašlykai. Nebuvus ten keletą metų, nes paskutinį kartą kai buvau, man pritrūko "lygio". Ta prasme, viskas skanu, tikrai, bet ne tas, kaip restoranuose. GRIL LONDON yra restoranas. Ir tas lygis išties yra restorano. Bet, sakau, aš buvau prieš keletą metų ir mano nuomonė paskutinė buvo va tokia. Gal dabar ten viskas kitaip.

Ne, neturiu karšto rūkymo žuvies. Yra tik silkės su čili paprika.

O turit svarainiukų?
Turiu, cukruotų. Su vyru supjaustėm skiltelėm, sirupą viriau, o cukruje mirkytas skilteles šiaip valgom.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 21:21)
Kami,  kaip.tau selasi? Kaip.naujoje vietoje miegasi?
Rytais jūs pirma išeinat iš namų?

Normaliai, daug dirbu (siandien metai kai pradejau dirbti siame skyriuje), po darbo namie sportuoju, tobulinuosi anglu, siaip visokie reikalai. Miegasi gerai, apsipratom jau smile.gif
As.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 21:37)
Mano vyras ir sūnus mėgėjas sekmadienio vakarais palėkt į Fabų barą principas toks kaip Grill London restorane.

Zinau ta bara, tik neteko buti. O Grill Londone teko kazkada trumpai dirbti, tikrai gera vieta smile.gif

Seniai buvot pamirsusi koki nors slaptazodi?
Siandien prisijungimo prie darbinio kompiutero, o kai atkure tada atsiminiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:03)
O turit svarainiukų?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 20:07)
Jau kelintą rudenį pastebiu,  kad dažna šeimininkė,  auginanti cukinijas,  moliūgus ir dar daug kitų datžovių,  vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne,  nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?

nežinau

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 20:39)
Boulingą seniai žaidėt ar ne taip seniai?

Oi, labai labai senai

QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 20:47)
Mokat biliardą žaisti?

nemoku

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 21:21)

taip

jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą? ("gal kažkas su sveikata..")
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 21:56)
kalba, kad sulaukėme "Bobų" vasaros. Gal žinote, kodėl būtent taip pavadinta? (kažkaip niekada nesidomėjau, bet šiandien darbe diskutavom su kolegėm..)

Kažkada per radiją kalbėjo apie tai. Bet niekaip nepasakysiu, kodėl. Neatsimenu.

QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 22:07)
Siandien prisijungimo prie darbinio kompiutero, o kai atkure tada atsiminiau doh.gif

Airbnb pamiršau. Telefone programėlė parsiųsta. O iš kompo ir neprisiminiau slaptažodžio.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 22:08)
jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą? ("gal kažkas su sveikata..")

Jei tiek pat valgyčiau, kaip anksčiau, bet labai augtų, gal.skydliaukės kaltė būtų.

Ar seniai buvot išsitraukę bulviatarkę?
Tikrai seniai. Visai norėčiau kokio kugelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 10 spalio 2018 - 21:23
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 21:56)
LAIKAS SUSTOJA NUOTRAUKOSE!!!

Turiu, visada kepu pagal šį_

kalba, kad sulaukėme "Bobų" vasaros. Gal žinote, kodėl būtent taip pavadinta
Tikrai! Esu girdėjusi tą.

Ačiū 4u.gif

Nežinau. Va gerai, kad užvedei ant kelio, bus proga pasidomėti kodėl grįžta tie atšilę orai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:03)
Žinau tą barą l.gerai. Su grupiokėm ten l.dažnai lankydavomės. Jis l.seniai gyvuoja ir ten labai skanūs šašlykai. Nebuvus ten keletą metų, nes paskutinį kartą kai buvau, man pritrūko "lygio". Ta prasme, viskas skanu,  tikrai, bet ne tas, kaip restoranuose. GRIL LONDON yra restoranas. Ir tas lygis išties yra restorano. Bet, sakau, aš buvau prieš keletą metų ir mano nuomonė paskutinė buvo va tokia. Gal dabar ten viskas kitaip.

O turit svarainiukų?
Ai, šia prasme? Tai man tuomet nei vienas nei kitas tikro restorano lygio. Restorano tinklas ir tiek.

Ne, neturiu.
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 22:07)
Ne taip seniai, vakar. Administruoju darbovietės internetinį puslapį ir vakar paskambino man, kad kai ką ten reiktų pakoreguoti, tai koregavau iš namų tolimuoju būdu, bet kaip užkrito taip užkrito, bet man su juo amžiais taip, nes panašus ir prisijungimas ir slaptažodis. Reiktų jau galų gale pakeisti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 22:08)
jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą?
Jei valgyčiau įprastai ir taip nutiktų, tai tuomet pagalvočiau, kad kažkas su sveikata, medžiagų apykaita ir pan,.

Kada bažnyčioje paskutinį kartą buvote?
Gegužę, kai buvo mėnesio mišios už tetą.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:22)
Ar seniai buvot išsitraukę  bulviatarkę?
Vidurvasarį.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 22:25)
Va gerai, kad užvedei ant kelio, bus proga pasidomėti kodėl grįžta tie atšilę orai.Ai, šia prasme? Tai man tuomet nei vienas nei kitas tikro restorano lygio. Restorano tinklas ir tiek.

Kada bažnyčioje paskutinį kartą buvote?
Gegužę, kai buvo mėnesio mišios už tetą.
Papildyta:
Vidurvasarį.

Nu aš ta prasme, kad man Fabai toks biskį kaniūšnia. Su svečiais į jį aš nevažiuočiau. Į Grill London važiuočiau. Bet gal dabar jis kitoks. Reikės nuvažiuot ir tada bus teisinga nuomonė.

Buvau cerkvėj rugsėjo 28 d.

Turėsit atostogų dar šiais metais?
Keletą dienų neužilgo turėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 10 spalio 2018 - 21:50
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:33)
Nu aš ta prasme, kad man Fabai toks biskį kaniūšnia  :4u . Su svečiais į jį aš nevažiuočiau. Į Grill London važiuočiau. Bet gal dabar jis kitoks. Reikės nuvažiuot ir tada bus teisinga nuomonė.

Turėsit atostogų dar šiais metais?
Nuo pat pradžių akcentavau patį principą; maisto gamybą, pasirinkimą prie karštų ir pan,. 4u.gif O kad skirtingai skirtingi tai faktas.

Galėčiu turėti jei norėčiau, nes turiu pasikaupusi dar laisvų, bet neimsiu, kitąmet sužaisiu.

Audžiat kokią žemišką mintį paskutiniu metu?
Aha, ramybės vis neduoda biggrin.gif Noriu prisijungti prie vyro ir sūnaus ir kartu šiaušti į sporto klubą. Artėja ilgi žiemos vakarai tai norisi man turėt sistemingo ritmiško veiksmo kada ne kada; darbe labai nenuvargstu, vaikai ne maži_dideli, savarankiški, laiko vakarais laisvo nemažai turiu, ko gi man ne.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 22:54)
Audžiat kokią žemišką mintį paskutiniu metu?
Aha, ramybės vis neduoda biggrin.gif Noriu prisijungti prie vyro ir sūnaus ir kartu šiaušti į sporto klubą. Artėja ilgi žiemos vakarai tai norisi man turėt sistemingo ritmiško veiksmo kada ne kada; darbe labai nenuvargstu, vaikai ne maži_dideli, savarankiški, laiko vakarais laisvo nemažai turiu, ko gi man ne.

Noriu tik su drauge išvažiuot į Birštoną. Žinau, koks sunkus laikas jai buvo, žinau, kad jai reikia mano palaikymo. O ir aš pati noriu porą dienų praleist be jokių rūpesčių. Tai va tokį planą turiu. Bet visokių išlaidų buvo ir dar nusimato, plius su šeimyna panašiam poilsiui išvažiuojam, tik ne į Birštonč, bet į Druskininkus, tai neaišku, kada tiksliai tai įvyvendinsiu.

Pasipasakojo jums kažkas paskutiniu metu kokį nors slaptą dalyką, pasitikėdamas jumis?
Aha, viena draugė labai džiugų jai dalyką papasakojo, pasipasakojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 10 spalio 2018 - 22:22
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 23:21)
Pasipasakojo jums kažkas paskutiniu metu kokį nors slaptą dalyką, pasitikėdamas jumis?
Ne, jokių paslapčių.

Žinote, kad nuo 11.01d. naujas degalų ženklinimas degalinėse?
Žinau, prieš savaitę apie tai skaičiau. Nieko labai sudėtingo ir painaus, įsidėmėti tik reikės ir tiek.

Laba!
Atsakyti

Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?

Šiuo metu ne. Kažkada buvo, bet jau senokai pramėčiau ir pasidariau tvarką. 

Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?

Tikrai nepamenu

Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?

Taip. Žinau. 

Ar kepate nesaldžius pyragus, pvz. mėsos, grybų ir pan.?

nesu kepus. bet gal būtų visai skanu. 

kur galima sustabdyti laiką?

jau paskaičiau atsakymą :D Nuotraukoje. 

Ar esat virę sriubą su kokosų pienu? Gavosi?

Gal net nesu tokios valgiusi

Ar mėgstat avokadus? Dažnai perkat?

Mėgstu. Bet perku retai. 

kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą? 

Taip. Galėčiau

O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?

Būna. Bet neužsirašinėju. 

Gal žinot, turit savo kokį laiko patikrintą čirvinių blynų receptą?

Ne. Neturiu. 

Atsakyti

Ar valgot riešutų sviestą arba kažkokį moliūgų, sezamo sėklų sviestą?

Ne, Nevalgau. 

Gal ryt kas varot į Siemens Areną?

ne

Jau kelintą rudenį pastebiu, kad dažna šeimininkė, auginanti cukinijas, moliūgus ir dar daug kitų datžovių, vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne, nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?

Nes prisiaugina belenkiek. Kiek tos cukinijos tereikia.  Dar jaučiu neša tas cukinijas jau tokias peraugusias. O jos geriausia tokios, kaip parduotuvėje. Tada daug kur galima jas panaudoti. Moliūgas visai nieko. Mūsų šeimai prireikia dviejų moliūgų. Iš vieno verdam trintą sriubą, kitas būna pjaustomas hellovynui. 

Beje kam patinka minkšti kugeliai, tai galima kartu su bulvėmis sutarkuoti trečdalį masės cukinijos. Gaunasi labai minkštutis toks. 

Boulingą seniai žaidėt ar ne taip seniai?

super seniai

Mokat biliardą žaisti? 

kad jau nelabai

mes pirmi su sūnum

ne

kalba, kad sulaukėme "Bobų" vasaros. Gal žinote, kodėl būtent taip pavadinta? 

Vienas iš populiarių aiškinimų, kodėl šis metas vadinamas bobų vasara – tai paskutinės metų dienos, kada senos moterys gali pasišildyti saulėkaitoje. Tačiau tautosakininkai ir filologai aiškina, kad bobų vasara susijusi ne su bobomis, o su "bobais" - taip liaudiškai buvo vadinami tie didoki vorai, rudenėjančiose pievose mezgantys besiplaikstančius voratinklius.

O turit svarainiukų?

ne

nelabai. 

Skaudą ką nors?

Taip. Raumenukus. Grįžau į sporto salę po vasaros. Tai jaučiasi buvusi tinginystė. 

Atsakyti