QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 21:56)
LAIKAS SUSTOJA NUOTRAUKOSE!!!
Turiu, visada kepu pagal šį_
kalba, kad sulaukėme "Bobų" vasaros. Gal žinote, kodėl būtent taip pavadinta
Tikrai! Esu girdėjusi tą.
Ačiū
Nežinau. Va gerai, kad užvedei ant kelio, bus proga pasidomėti kodėl grįžta tie atšilę orai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:03)
Žinau tą barą l.gerai. Su grupiokėm ten l.dažnai lankydavomės. Jis l.seniai gyvuoja ir ten labai skanūs šašlykai. Nebuvus ten keletą metų, nes paskutinį kartą kai buvau, man pritrūko "lygio". Ta prasme, viskas skanu, tikrai, bet ne tas, kaip restoranuose. GRIL LONDON yra restoranas. Ir tas lygis išties yra restorano. Bet, sakau, aš buvau prieš keletą metų ir mano nuomonė paskutinė buvo va tokia. Gal dabar ten viskas kitaip.
O turit svarainiukų?
Ai, šia prasme? Tai man tuomet nei vienas nei kitas tikro restorano lygio. Restorano tinklas ir tiek.
Ne, neturiu.
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 22:07)
Seniai buvot pamirsusi koki nors slaptazodi?
Ne taip seniai, vakar. Administruoju darbovietės internetinį puslapį ir vakar paskambino man, kad kai ką ten reiktų pakoreguoti, tai koregavau iš namų tolimuoju būdu, bet kaip užkrito taip užkrito, bet man su juo amžiais taip, nes panašus ir prisijungimas ir slaptažodis. Reiktų jau galų gale pakeisti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 22:08)
jei Jums staigiai pradėtų augt svoris, kokia pirma mintis šautų į galvą?
Jei valgyčiau įprastai ir taip nutiktų, tai tuomet pagalvočiau, kad kažkas su sveikata, medžiagų apykaita ir pan,.
Kada bažnyčioje paskutinį kartą buvote?Gegužę, kai buvo mėnesio mišios už tetą.
Papildyta:QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 22:22)
Ar seniai buvot išsitraukę bulviatarkę?
Vidurvasarį.