Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 10 09, 21:10)
Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?
Nežinojau, kol sūnus nepasakė.

Ne, nežinojau to.

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 21:29)
Ar kepate nesaldžius pyragus, pvz. mėsos, grybų ir pan.?
Ne, niekada nesu tokių kepus. Kažko netraukia, man pyragas turi būti saldus

Irgi nekepu. Gal ir susivalgytų visai skaniai, bet mannesiniro skirt tiek laiko virtuvėj ir trepsėt. Aš atidirbu tėviškėj ir atitrepsiu. O Vilniuj verčiau knygą paskaitau, sau laisvo laiko skiriu sudėtingesnio maisto gaminimo sąskaita.

Alkaja, dabar skaitysiu NAMELIS NAKTIES PAKRAŠTY. Dar neįsitraukiau, šiandien nepaėmiau į rankas knygos.

Ar esat virę sriubą su kokosų pienu? Gavosi?
Nesu virusi, bet man l.skanu. reikėtų padigooglint recepto ir pabandyt kada nors.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 09, 22:53)
kur galima sustabdyti laiką?

Irgi nežinau. Gal fotografijoj. rolleyes.gif
Tikiu, kad pavargai. Ta pirma diena po petraukos iš tiesų nuvargina.

Visgi, rimtų svečių turėjai.
Alkaja, o tebesiieškai darbo?
Atsakyti
Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?

Buvau girdėjus apie tai. Gal dėl to, kad chemikalų į kraują patenka?

Nelabai supratau klausimo esmę. Bet gal - kine? Paveiksle? Muziejuje?

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 23:01)
1. Alkaja, dabar skaitysiu NAMELIS NAKTIES PAKRAŠTY. Dar neįsitraukiau, šiandien nepaėmiau į rankas knygos.
2. Ar esat virę sriubą su kokosų pienu? Gavosi?
3. Alkaja, o tebesiieškai darbo?

1. Šita knyga man labai patiko. Šeimos istorija, aš tokias labai mėgstu
2. Niekad nevirus. Galvoju, kad net ir neragavus netgi kavinėse. Jei rasi kokį fainą receptą ir išbandysi - papasakok ir mums
3. Žinoma, kad ieškausi. Tik neskubinu savęs, nes jau pasimokiau, ką reiškia, kai paskubėjau ir nuėjau dirbti ten, kur pasiūlė ir nepasigilinau, kas ir kaip.

Ar mėgstat avokadus? Dažnai perkat?
Perku labai retai. Nebent į kokias salotas įpjaustau. Nors šiaip - visai skanu. Net nežinau, kodėl retai perku, tiesiog nepasigendu jų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 09 spalio 2018 - 22:28

ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 23:27)

net nesu jų ragavusi

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 22:42)
Artėja Boso diena. Kaip.sveikinsit Bosą?

Mūsų „bosė“ atostogose. O, ar sveikins visas kolektyvas – nežinau. Po slaugos „bilieto“ grįžus nlb man jau įdomu, kas ir kaip darbe/ nes TOKIOS PLETKININKĖS, kad....

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 23:27)
Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gif Jūs nepradedat po biškį dar galvot?
//
Kur visos dingusios? 

Taip, kalėdoms jau ruošiuosi;
Nedingus, tiesiog nuo vakar pradėjau dirbt, tai nlb norisi prie kompo po fizinės darbo dienos

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 23:40)
Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju,  simpatija,  na buvusiu vaikinu?

ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 09, 08:55)
Perkat/užsisakinėjat žurnalus? Kokius?

Už gerą darbą Avon kampanija yra metams laiko padovanojusi „LAIMA“ prenumaratą, o perku visada „Prie kavos“, „JI“

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 09:03)
Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo?  Patenkintos?

nieko nesu

QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 19:49)
Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?

Padovanoju per Sm

LABAS RYTAS 4u.gif

kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą? (kaip pvz., mano - valgyklos salės darbuotoja - kasdien nešioti į salę, kad netrūktų padėklų, įrankių, stiklinių; atleidime, kad netrūktų lėkščių. Tiesiog Jūsų darbo diena vadintųsi, kaip kad mano dukra kartą pabuvus, pasakė: "Mano mamytė eina ir eina". Kasdien žmonių tūkstančiai praeina)

Atsakyti
Perku labai retai. Nebent į kokias salotas įpjaustau. Nors šiaip - visai skanu. Net nežinau, kodėl retai perku, tiesiog nepasigendu jų

Avokadus labai labai mėgstu. Man jie tikrai skanu. Mėgstu bet kur-salotose, net ir vienus, užteptus ant Beatos duonos. Bet nėra taip, kad jų nuolat pas mane yra, arba, kad pirkčiau iš karto, kai tik baigėsi (tarkim, morkos tik baigiasi ir vėl perku, kad nuolat jų būtų šaldytuve). Bet karts nuo karto nusiperku.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 10, 06:39)
kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą? (kaip pvz., mano - valgyklos salės darbuotoja - kasdien nešioti į salę, kad netrūktų padėklų, įrankių, stiklinių; atleidime, kad netrūktų lėkščių. Tiesiog Jūsų darbo diena vadintųsi, kaip kad mano dukra kartą pabuvus, pasakė: "Mano mamytė eina ir eina". Kasdien žmonių tūkstančiai praeina)

Sim, parašyk, kada sustoja laikas.

Tavo darbas varginantis. Aš ne kartą pagalvojau, kad grįžti iš darbo nusikalusi ir be jėgų. Aš neišstovėčiau visą dieną ant kojų.
Tik noriu pasakyt, kad protinis darbas irgi labai išsunkia. Kas baisiausia, kad nepailsi ir naktį, nes smegenys toliau dirba, sprendžia problemą. Dažnai naktį pabundu, nes kažkokia idėja, mintis gera kyla, susijusi su darbu, sprendimo būdas ateina. Aš atsinešu popieriaus, pieštuką, užmiegotom akim bandau parašyt viską ant lapo. O ryte bandau įskaityt tai, ką parašiau.

O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 10 spalio 2018 - 06:17
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 18:49)
Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu?
Vaisinę Orbit, kur kriaušių...
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 19:07)
Ką rinktumėtės vakarienei:
A
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 22:34)
Buna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?
Yra buvę.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 22:42)
Artėja Boso diena. Kaip.sveikinsit Bosą? Gal jus pačią sveikins!
Nežinau
Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gif Jūs nepradedat po biškį dar galvot?
Apie kalėdines dovanas tikrai dar ne, man ryškiai per anksti. Man pačiai turi jaustis ta prieškalėdinė nuotaika renkant dovanas.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 23:40)
Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju,  simpatija, na buvusiu vaikinu?
Neištikimybe gal ne, per stipriai pasakytą, bet man atrodo taip negerai, neturėtų taip būti. Lygiai taip pat jei mano vyras susirašinėtų su jaunystės laikų gerbėja, simpatija, buvusia mergina. Faktas, kad man tai nepatiktų ir būtų nemalonu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 09, 08:55)
Perkat/užsisakinėjat žurnalus?
Nebe.
Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo? Patenkintos?
Dabar nebe, bet esu pirkusi ir buvau patenkinta.
Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?
Labai nedaug. Metu lauk.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 20:49)
Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?
Neprisimenu.

Buvo vakar pas jus mobiliojo ryšio trikdžiai?
Buvo. Daug kam buvo ir iš mūsų rato, artimųjų.
Žinojom, kad bus, nes buvo vakar vyras užėjęs į saloną ir ten perspėjo, kad taip bus.
Papildyta:
Nekepu, bet norėčiau pvz su grybais. Senokai jau mintį apie tai kedenu.
Pasakose.
Ar esat virę sriubą su kokosų pienu?
Nesu bandžiusi, bet būtų įdomu išbandyti.
Mėgstam. Labai. Visad šaldytuve yra.
kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą?
Gal ir galėčiau, tik vargu ar kasdien pajėgčiau. Jaučiu labai sunku būtų, o jei dar visą dieną ant kojų, tai vaje vaje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 07:15)
O jums būna taip, kad naktį prabundat dėl darbo minčių, kažką užsirašinėjat arba, tiesiog, naktį sprendžiat darbo klausimus, negalit užmigti?
Yra buvę tokių kartų.
Papildyta:
Gal žinot, turit savo kokį laiko patikrintą čirvinių blynų receptą?
Seniai kepiau. Norėčiau šeimynai iškepti šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 12:46)

Gal žinot, turit savo kokį laiko patikrintą čirvinių blynų receptą?

Nepajaučiau, nepastebėjau. Gal nesinaudojau tuo metu telefonu, kai buvo.

Neturiu, nekepu jų.

Ar valgot riešutų sviestą arba kažkokį moliūgų, sezamo sėklų sviestą?
Taip, čia man naujas atradimas. Dabar skanauju sezamo sėklų sviestą. Man patinka.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 10 spalio 2018 - 13:47
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 14:46)
Ne, aš nevalgau, bet yra namuose riešutų sviestas, sūnus vėl nupirko, o jis man nelimpa.

Gal ryt kas varot į Siemens Areną?
http://www.ve.lt/nau...ilkiku-1667971/
Aš, t.y. mes su vyru ne, bet sūnus taip, varo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 18:34)
Gal ryt kas varot į Siemens Areną?
http://www.ve.lt/nau...ilkiku-1667971/
Aš, t.y. mes su vyru ne, bet sūnus taip, varo.

Ne, į Siemens-ą ryt nevažiuoju. Ryt po darbo eisiu plaukų dažyt.

Jau kelintą rudenį pastebiu, kad dažna šeimininkė, auginanti cukinijas, moliūgus ir dar daug kitų datžovių, vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne, nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?
Todėl, kad čia ne ta daržovė, kuri yra tarp gerųjų gretų. Na man liežuvis neapsiverčia sakyti, kad ji prasta. Bet tos, kurios augina šitas daržoves, tikrai augina ir svogūnus. Bet niekas niekada nenešė ir nekamšiojo darbe svogūnų ar burokėlių. Kamšioja ir tempia būtent cukinijas ir moliūgus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 20:07)
Jau kelintą rudenį pastebiu, kad dažna šeimininkė, auginanti cukinijas, moliūgus ir dar daug kitų datžovių,  vis neša būtent cukinijas ir moliūgus ir dalina. Ypač pas mus darbe jautėsi: -imk cukiniją,moliūgą; ne, nenoriu. Tada kita vėl.atneša ir kažkam kiša. Ir kažkas vėl nenori. Kaip manot, kodėl tas cukinijas ir moliūgus taip kamšioja veltui?
Čia gal tas atvejis, kai daug uždera ir paskui neturi kur dėt, o jų ir ne taip daug reik, jie gi vienetais galingi, arba kitas atvejis, kai patys nelabai karštus patiekalus valgo iš jų, na pvz tirštasriubes ir pan, o tik pvz marinuoja ar ten konservuoja. Kai man tų moliūgų gali per amžius nebūti, tai būčiau ta šeimininkė kuri jų ir nesodintų, bat va cukinijas valgau, tai jų pasisodinčiau, bet taip saikingai, sau tik, o ne taip, kad paskui dalybas žaist. Nemėgėja aš siūlyti, tai todėl.

Boulingą seniai žaidėt ar ne taip seniai?
Senokai jau. Tai va kaip tik ką tik pirmadieniui Akropolyje rezervavau takelį mums, t.y. šeimai, o paskui palėksim iki Ozo, į kiną.
Atsirado pas mus tokia savaiminė tradiciją kažką būtinai būtent pirmadieniai veikt. Bet gal taip ir gerai, būtent taip darbo savaitę pradėti. Jau žiūrėk ir bruzdesys atsiranda, skambinam vieni kitiems jei namuose nespėjam apsitarti_na, ką veiksim šiandien, kur ir į kur varom ir pan,.
Atsakyti
Laba smile.gif

Ne, dar ankstoka apie tai galvoti.

Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo?  Patenkintos?

Kol kas dar nieko nepirkusi iš ten.

Neturiu.

Žinojau, kadangi kas kelis mėnesius būnuū kraujo donorė ir planuoju darytis tatuiruotę, tai teko pasidomėti apie tai.

Retkarčiais kepu.

Esu, gavosi.

Retokai perku, bet labai mėgsttu, salotose, gvakamolę.

kaip manote, ar galėtumėte kasdien dirbti fiziškai sunkų darbą?

Manau, kad ne, nes teko bandyti.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 07:15)

Būnas kartas nuo karto.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 12:46)

Man nebuvo, tėvams, tetai buvo, skambino klausti biggrin.gif Man į paštą darbe pranešimai apie tokius ir panašius dalykus ateina.

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 14:46)

Valgau, sudominai, reikės nusiprikti pabandymui.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 20:39)

Smagi tradicija smile.gif Vasarį atrodo, o penktadienį einam su kolegom biliardo žaisti.

Mokat biliardą žaisti? Nelabai, nes nelabai sekasi taisyklingai mušti kamuoliuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 10, 20:39)
Kai man tų moliūgų gali per amžius nebūti

Senokai jau. Tai va kaip tik ką tik pirmadieniui Akropolyje rezervavau takelį mums, t.y. šeimai, o paskui palėksim iki Ozo, į kiną.
Atsirado pas mus tokia savaiminė tradiciją kažką būtinai būtent pirmadieniai veikt. Bet gal taip ir gerai, būtent taip darbo savaitę pradėti. Jau žiūrėk ir bruzdesys atsiranda, skambinam vieni kitiems jei namuose nespėjam apsitarti_na, ką veiksim šiandien, kur ir į kur varom ir pan,.

Man irgi taip pačiai. Ne daržovė, o nesusipratimas. Kai kamšioja, aš net neimu. Galvoju, verčiau 5 bulves atndškit, o ne moliūgą. Bet ne,bulvių niekas netąso ir nesiūlo, tik moliūgus ir cukinijas.

Prieš kokius 2 metus buvau. Dėl išvaržos negaliu aš jo žaist.

QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 20:47)
Mokat biliardą žaisti? Nelabai, nes nelabai sekasi taisyklingai mušti kamuoliuką biggrin.gif

Nemoku, net nesu bandžiusi. Netraukia kažkodėl.

Kami, kaip.tau selasi? Kaip.naujoje vietoje miegasi?

Rytais jūs pirma išeinat iš namų?
Aš. Anksti iš tiesų aš išeinu.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 10 10, 20:47)
Mokat biliardą žaisti?
Moku, bet tikrai ne taip gerai kaip boulingą, norėčiau biliardą tikrai gerai mokėti žaisti.
Pas mus vyrija tai labai gerai moka, labai net. Patinka mano vyrui, broliui, puskių vyrams, kai susitinkame kur tai visad sužaidžia partijas kelias.
Mano vyras ir sūnus mėgėjas sekmadienio vakarais palėkt į Fabų barą pažaisti biliardo. Nastya manau tikrai žino tą barą. Ten karštus ant akių krosnyje kepa, porcijos didelės, pasirinkimas pačiam susikomplektuoti prie karštų kas ką nori, principas toks kaip Grill London restorane. Jau be išankstinės rezervacijos ten tai galima sakyti ne tik kad faktiškai bet ir praktiškai be šansų. Klientūros marios, reputaciją gerą turi, gyvuoja ilgai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 10, 21:21)
Rytais jūs pirma išeinat iš namų?
Vyras dažniau pirmas. Pas mus rytas kaip itališkoje šeimynoje, nes visi vienu metu keliames, tai ir šviesos beveik visur sujungiamos, dar kartais TV labas rytas koks eina, dar dažniausiai spėju į orkaitę ką nors karšto tai dienai pašauti ir iškepti, vienu žodžiu bruzdesys, šurmulys, viskas judesy, gyvenimas užverda nuo labo ryto, nes beveik visiems darbai ir mokslai nuo 8h. Tai faktiškai vieni paskui kitus išeiname pro namų duris 10-ties minučių intervalais.

Turit namuos karšto rūkymo žuvies?
Yra. Skumbrės, lašišos.
Atsakyti