Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 22:42)
Artėja Boso diena. Kaip.sveikinsit Bosą? Gal jus pačią sveikins!
Nastya,  tave gal sveikins kolektyvas?
Mūsų pagrindinis bosas - vyras, bet pasveikina ir mane. Pernai kolektyvas mums padovanojo bosų puodukus biggrin.gif , tortą, atviruką nuo kolektyvo. Šiemet sugalvojo dovanot boso linksmų taisyklių lentą kažkokią, bet nemačiau aš jos dar. O aš vyrui, kaip bosui, atskirai dar sugalvojau padovanot dokumentų dėklą/portfeliuką. Taip ar taip reik ax.gif

Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gif Jūs nepradedat po biškį dar galvot? - Oi ne ne ne. Toli dar. Lapkričio gale pas mane tokios mintys visada atsiranda. Tikrai ne spaliui prasidėjus.
Papildyta:
Kur visos dingusios? rolleyes.gif Dviese su Agrefa palaikom temą šiandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 23:27)
Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gif Jūs nepradedat po biškį dar galvot? - Oi ne ne ne. Toli dar. Lapkričio gale pas mane tokios mintys visada atsiranda. Tikrai ne spaliui prasidėjus.
Papildyta:
Kur visos dingusios?  rolleyes.gif  Dviese su Agrefa palaikom temą šiandien  ax.gif

Kalėdinės mintys atsiranda po Vėlinių. Tada jau ir parduotuvės padeda puoštis. Tada jaučiasi Kalėdinė nuotaika.

Aš irgi pasigedau visų. Labai nebendraujančios visos. Kodėl unsure.gif ?

Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju, simpatija, na buvusiu vaikinu?
Negalima to pavadint neištikimybe. Bet nėra labai ir ištikima kažkuria prasme. Nenorėčiau, kad, tarkim, vyras susirašinėtų.
Bet ir didelio blogo kažko tame iš tiesų neįžvelgiu.

Atsakyti

Kiek laiko išvaikštot, išlaiko jums gelinis lakavimas?

2 savaites normaliai. 3 jau matosi nuaugimas.

Norit kokius filmus artimiausiu metu pažiūrėti kino teatre?

"Taip gimė žvaigždė". ir "Tarp pilkų debesų". Bet pastarąjį daugiau iš cekavumo. 

Esat turėję pilną narkozę? 
Svogūnų sriubą teko virti? 

ne ir ne 

Norėtumėte 2018-12-01 19.00 val dalyvauti Vilniaus Kalėdų eglės įžiebime?

Ne

Ar mėgstat penktadienio vakarui pasigaminti kažko skanesnio,nei įprastą dieną?

Būna arba kažkas įdomaus, arba kažkas labai lengvo ir greito. 

Turit namuose šildomų grindų? 

Taip. Kolidoriuje,virtuvėje ir antro aukšto tuolete. Kadangi vonia uvo pati pirma suremontota, kai dar nebuvo pakeista visa šildymo sistema tai joje ir nėra. Bet būtų labai faina, jei ir ten būtų. 

Agrefa - buhalterė
Nastya – gamybos vadovė
Visgi - administratorė
alkaja - direktorė
Aidos – virėja
grange - virėja
kulverstukis - rūbininkė
k@mylye – barmenė
errachka - padavėja
kami_ - padavėja
spoorga – barmenė

manau taip

Ko namie nera,bet vis nenusiperkat? 

Šiuo metu nieko tokio. Bet paskutinį kartą tai niekaip nesugebėjom dantų pastos nusipirkti. Nueini į parde ir lyg kas iš atminties ištrina, kad reikia. 

Žinote, kad Darbo birža pakeitė pavadinimą?

taip

Jeigu prisimint močiutę, ką va dabar pirmiausia prisiminėt?

Iš tėčio pusės - tai pamenu kaip ji sėdėdavo lovoje ir nerdavo servėtėles. Labai dailiai ir gražiai.

Iš mamos pusės gyvendavo netoliese. Tai labai skanūs jos žagarėliai būdavo. 

Atsakyti

ką radikalesnio savy keičiat?

nieko

Kai skalbiat,kaip smarkiai nustatot grezti skalbinius? Dabar maximuma statau 1400 apsuku,nes daug dregmes namie,bet ziema,kai namuose sausa,statau 800,kad butu daugiau dregmes,bet ir tai rubai isdziuna labai greitai

/600/800/1000 - priklauso nuo drabužių. 

Picą seniai valgėt? 

Picerijoj, tai per sūnaus gimtadienį. 

Ar pas jus klasėj buvo klasiokas arba klasiokė, kurie buvo l.gabūs, talentigi, bet gyvenime ne tai, kad nepasiekė, bet iš viso smuko?

nežinau tokių. Kad lyg visi normaliai gyvena. 

Kiek kuro per mėnesį išvažinėjat? 

jei tik kasdieniams reikalams - 1

kada pask kart buvo padauginus alkoholio, na taip gerokai - 5ienį, vakar visą dieną gaivaliojaus smile.gif

tikrai seniai

Ar patiko jums šis savaitgalis? Nuveikėt ką naudingo? 

Patiko. Nieko labai naudingo nenuveikiau. 

Kokią paskutinę mišrainę ar salotas gaminot; iš ko ji pagaminta?.

Perlinių kruopų su pomidorais, agurkais, morkom pagal beatą  

Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu? 

vaisinę

Man skaniausia stipri mėtinė.

Ką rinktumėtės vakarienei:
A. Pica.
B. Suši
C. Hamburgeris

C

Atsakyti

Vis ta pica minit, norisi man jos. Rytoj reiks varyt rolleyes.gifBuna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?

būna

Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gifJūs nepradedat po biškį dar galvot? 

Aš ne. bet sūnus jau spangsta ko norėtų gaut. 

Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju, simpatija, na buvusiu vaikinu?

Tokia gal moraline tik. Bet žiūrint dar kaip susirašinėje ir apie ką rašo. 

Perkat/užsisakinėjat žurnalus? Kokius?

Ne. Jokių. Jei ką užsimanau paskaityti, tai paimu knygą. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 09, 08:55)
"Perkat/užsisakinėjat žurnalus? Kokius?</strong></p><p>Ne. Jokių. Jei ką užsimanau paskaityti, tai paimu knygą. </p>

Irgi neperku. Skaitau knygas, paimtas iš bibliotekos.

Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo? Patenkintos?
Esu pirkusi suknutes, palaidinukes. Man patinka.
Atsakyti

Irgi neperku. Skaitau knygas, paimtas iš bibliotekos.

Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo? Patenkintos?

Kažkada kažkokią maikutę esu pirkusi. Bet tai labai seniai. Bet šiaip man Audimas drabužių modelių atžvilgiu labiau patinka. Ai dar berodts anksčiau maksimoje vaikiški golfiukai būdavo būtent Utenos trikotažo. Tai vat tų esu nemažai pirkusi vis sūnui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 09 spalio 2018 - 12:18
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 07:14)
Teko bandyt slidinėt ar bent stovėt ant snieglentės?

Neteko

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 18:42)
Kokią paskutinę mišrainę ar salotas gaminot; iš ko ji pagaminta?

Pomidorus su svogūnų laiškais ir su grietine

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 18:49)
Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu?

Mėtinę

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 19:07)
A. Pica.
B. Suši
C. Hamburgeris

Sušius. Karštus

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 22:34)
Buna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?

Būna

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, )
Artėja Boso diena. Kaip.sveikinsit Bosą? Gal jus pačią sveikins!

Kol kas neturiu jokio boso ax.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 23:27)
Man šiandien vienas žmogus pasakė, kad jau pradėjo galvot apie kalėdines dovanas ohmy.gif Jūs nepradedat po biškį dar galvot?

Dar ne. Per anksti man ir nesinori dar apie tai galvoti.

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 23:40)
Ar laikytimėt savotiška neištikimybe el.susirašinėjimą su kažkokiu jaunystės laikų gerbėju,  simpatija,  na buvusiu vaikinu?

Šiaip nelaikyčiau neištikimybe. Bet žinau, kad mano vyrui nepatiktų toks dalykas.

QUOTE(k@mylye @ 2018 10 09, 08:55)
Perkat/užsisakinėjat žurnalus? Kokius?

Taip, prenumeruoju " Moterį". Tai mano pats mylimiausias žurnalas jau nemažai metų. Ir dabar užprenumeravom " Žmonių" žurnalą dukrai, buvo labai gera prenumeratos akcija. O ji vis tiek jį perkasi, tai susitaupys nemažai per metus. Ir šiaip mėgstu žurnalus ir perku dažnai, jei sudomina žurnalo temos. Čia mano silpnoji vieta bigsmile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 09:03)
Ar perkat kažką iš Utenos trikotažo?  Patenkintos?

Kad nieko neturiu iš jų ir nepamenu, ar esu pirkusi

Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?
Turiu tokios. Pvz. nusipirkau lietuvišką " Nidos" veido valiklį, netiko, išbėrė veidą. Dar yra kažkokių, kurių jau žinau, kad nenaudosiu. Be to, turiu daug visokių mėginukų, kurių irgi nepanaudoju. Galvoju, kad surinksiu viską į maišiuką ir paliksiu pakabintą prie konteinerio.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 09, 19:49)
Kol kas neturiu jokio boso ax.gif

Ar turit kosmetikos, kurios nenaudojat, nes Jums netinka arba pasibaigė galiojimas? Kur ją dedate?
Turiu tokios. Pvz. nusipirkau lietuvišką " Nidos" veido valiklį, netiko, išbėrė veidą. Dar yra kažkokių, kurių jau žinau, kad nenaudosiu. Be to, turiu daug visokių mėginukų, kurių irgi nepanaudoju. Galvoju, kad surinksiu viską į maišiuką ir paliksiu pakabintą prie konteinerio.

Nenoriu lįsti į akis...

Kad nelabai tokios turiu. Gal 1 kremas, kurį dovanų gavau . Bet ir jis sueina, pasitept po depiliacijos.

Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?
Šeštadienį viržius sodinau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 06, 13:55)
sako, kad nuo šiandien "bobų" vasara prasideda. Tai, jei jau pas kažką šildymas, kai lauke +18, tai absurdas blink.gif
Tai ko gero jį sumažins/prisuks atsižvelgiant į tokią pliusinę oro temperatūrą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 06, 23:28)
Ar pas jus klasėj buvo klasiokas arba klasiokė, kurie buvo l. gabūs, talentigi, bet gyvenime ne tai,  kad nepasiekė, bet iš viso smuko?
Tokių nusivažiavusių ne, nebuvo.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 13:29)
Dabar 1,5. t.y. kai darbai-namai, savi reikalai ir viskas; t.y. be mokslų, be būrelių, be korepetitorių; apie Vilniaus užribį nekalbu_ sodyba, šiaip kur tolėliau, ir pan,.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 07, 13:47)
jau pietavote?
Tądien tokiu laiku kaip tik, nes mano pusbrolis su žmona ir FR Kanų atskrido, kaip ir kasmet.
QUOTE(errachka @ 2018 10 07, 16:13)
kada pask kart buvo padauginus alkoholio, na taip gerokai
Prieš 3 metus, bet pamenu, kad atsikėliau apie 12 val ir viskas buvo gerai, nebuvo ta bendra būsena šūdina.
QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 22:01)
Ar patiko jums šis savaitgalis? Nuveikėt ką naudingo?
Patiko. Naudingo turiningai sau (buvo mano pusbrolis su žmona ir FR, Kanų, atskridę, kaip ir kasmet). Geras, gražus, šiltas oras. Gražus šiltas susitikimas buvo; senamiestis, kavinės, namuos jaukus pasibuvimas. Dar važiavome į tą prie Siemens Arenos automobilių ir jo aparatūros pasirodymą (pusvalandį dar net neprivažiavus Šeškinės kalvas ties Akropoliu prastovėjome spūstyje, kol nuvažiavome į Siemens Arenos į tą nusileidimo alkūnę ties degaline, ten turbūt dar kažkas vyko Compensa kitoje pusėje kelio, nes tokia buvo automobilių spūstis, kad nesuprasi ar ten sekmadienio popiet ar ten darbo dienos rytas buvo). Vakar buvo vestuvių metinės mūsų. Išlydėjom mūsų svečius. Man buvo visą pusdienį miego trūkumas, bet atsigavau, sugebėjau ir lietinių, ir bulvinių, ir pyrago iškepti.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 07, 23:36)
Stvėrėt šiandieną?
Ne.
Teko bandyt slidinėt ar bent stovėt ant snieglentės?
Ne, neteko.
Šiandien_avokadas, karšto rūkymo lašiša.

Žinot, kad po tatuiruotės darymo turi praeiti 6 mėnesiai jei norite kraujo donoru būti?
Nežinojau, kol sūnus nepasakė.
Atsakyti

QUOTE(kami_ @ 2018 10 05, 20:38)
Picą seniai valgėt?

Praeitoj savaitėj iš vaikų gabaliuką paragavau

QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 23:08)
Kaip manot,ar yra aplink jus tokiu žmoniu,kurie su jumis palaiko ryšius vien dėl kažkokios naudos?

Gal nėra tokių

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 06, 13:55)
kurios namie turite radijas, ar klausotės TOP'ų, domitės, kas tarkim pirmam trejetuke ir pan.?

Radiją įsijungiu tik virtuvėj, kai valgyt gaminu. Arba mašinoj, bet nedaug važinėju aš ja. Tai ir tais topais nesidomiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 06, 23:28)
Ar pas jus klasėj buvo klasiokas arba klasiokė, kurie buvo l.gabūs,  talentigi,  bet gyvenime ne tai,  kad nepasiekė, bet iš viso nusivažiavo

Kad nepažįstu tokių lyg tai

QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 13:29)

Mašina dalinamės abu su vyru. Kuro išnaudojam priklausomai nuo važiavimų gausos ir nuvažiuotų kilometrų. Dar vyras sūnų savaitgaliais mokina vairuot. Dar keliaujam - tai į gamtą, tai į kokį kitą miestą. Žodžiu, nemažai išnaudojam.

QUOTE(errachka @ 2018 10 07, 16:13)
kada pask kart buvo padauginus alkoholio, na taip gerokai

Oi, jau seniai, net nepamenu kada. Kadangi kitą dieną būna labai negerai po padauginimo, tai esu išmokus, kiek galiu gert ir ko, žinau savo ribas

1. Alkaja, perskaičiau SAVAITĖ PARYŽIUJE. Labai gera knyga. Gavau el.laišką,  kad dar viena knyga atsilaisvino,  tad rytoj pasiimsiu jau.
2. Pasipasakok, kaip tau pikalby sekėsi. Gal jau kitur dirbi?
3. Stvėrėt šiandieną?

1. Džiaugiuosi, kad patiko. Kokią dabar parsinešei?
2. Sekėsi gerai, pakvietė dirbt. Bet paklausiau nuojautos ir atsisakiau: palyginus maža alga, nelabai perspektyvi įmonė, visiškai nauja įmonės veiklos sritis, labai atkampi ir nemaloni įmonės vieta. Bet labai patiko direktorė, bent jau iš pirmo pokalbio. Pliusų būtų buvę, bet minusų - daug daugiau.
3. Nestvėriau

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 09, 20:49)
1. Nenoriu lįsti į akis
2. Kokią paskutinę gėlę jūs pati sodinot/persodinot?

1. Tikiuosi, kad atsakiau į Tavo klausimą
2. Nepamenu, gal alijošių.
Bet priminei man, kad reikėtų dar savo gėlėmis pasirūpinti prieš žiemą, persodinti kai kurias.

Ar kepate nesaldžius pyragus, pvz. mėsos, grybų ir pan.?
Ne, niekada nesu tokių kepus. Kažko netraukia, man pyragas turi būti saldus
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 22:01)
Ar patiko jums šis savaitgalis? Nuveikėt ką naudingo? -

Buvau su vaikais pas senelį sode, surinkom supuvusias kriaušes, sudėjom į duobę. Daugiau namie prabuvom

Stvėrėt šiandieną?

Ne, nes nėr ką stvert

Teko bandyt slidinėt ar bent stovėt ant snieglentės? -

Oi, ne

Pekinas, kons.žirneliai, geltonas pomidoras, majonezas

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 18:49)
Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu? -

Tik mėtinę

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 19:07)
A. Pica.
B. Suši
C. Hamburgeris

A

QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 22:34)
Buna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?

Tik savaitgaliais

SVEIKOS 4u.gif nuo vakar vėl dirbu,m tai lb išsekus jaučiuosi Todėl užduosiu Jums klausimą, kurį man pateikė mano 8 - metė dukra ir..GĖDA, bet atsakymo galvojau kokį pusvalandį, bet ..vistiek PASIDAVIAU. Pažiūrėkim, kaip seksis Jums? 4u.gif

kur galima sustabdyti laiką?
Atsakyti