Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(errachka @ 2018 10 05, 15:15)
ką radikalesnio savy keičiat?-šukuoseną

Kodėl nusprendei smile.gif ?

Nieko nekeičiu.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 05, 18:49)
Jūsų vaikai namie šiuo metu? (tik dukra. Sūnus su riedlente dar lauke važinėjasi)

Miega sūnus.

QUOTE(kami_ @ 2018 10 05, 20:38)
Picą seniai valgėt? Ne, šiandien. Darbe turim tradiciją valgyti picas kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį, bet kadangi du kolegos išėjo dirbti į kitą skyrių tai pasidarėm picų dieną šiandien.

Šią sav.gabaliuką suvalgiau.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 22:14)
Kaip manote, ten kur šiuo metu dirbate, gaunate konkurencingą atlyginimą? Turiu omeny būtent jūsų darbo sritį ir kiek jums moka darbdavys. Ar kitur už tą patį gautumėt panašiai, daugiau, mažiau? - Nors ir dirbu pas vyrą, bet oficialiai atlyginimas mano panašus kiek ir kitur būtų (bent jau kiek teko girdėti ir matyti skelbimų), na gal čiut didesnis. Bet irgi labai priklauso nuo įmonės.

Nelabai gal sulygint būtų su kuo, bet šiaip visumoj per mažas, nes darbas tikrai labai sudėtingas.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 06, 10:23)
Ketinat šiandien ką nors kepti?
Vargu.

Nieko nekepiau ir iš viso mažai valgiau, nes nebuvo kada.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 06, 13:55)
kurios namie turite radijas, ar klausotės TOP'ų, domitės, kas tarkim pirmam trejetuke ir pan.? (labai retai)

Nesidomiu, tik kad paklausau.

Laba,
Ar pas jus klasėj buvo klasiokas arba klasiokė, kurie buvo l.gabūs, talentigi, bet gyvenime ne tai, kad nepasiekė, bet iš viso smuko?
Buvo toks klasiokas, daktarės sūnus. L.gabus, gražus, merginos alpo dėl jo. Bet nesugebėjo pabaigt mokslų. Sukūrė šeimą, bet su žmona nusivažiavo ir prasigėrė dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 06 spalio 2018 - 22:30
QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 23:08)
Kaip manot,ar yra aplink jus tokiu žmoniu,kurie su jumis palaiko ryšius vien dėl kažkokios naudos?
Jeigu ir yra tai aš to nejaučiu. Yra buvę, kad jaučiau tą, bet tokios "draugystės" pas mane ilgai netrunka.
Ketinat šiandien ką nors kepti?
Neketinau, bet neplanuotai kepiau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Į instagramą kėliau (todėl su užrašu) biggrin.gif
kurios namie turite radijas, ar klausotės TOP'ų, domitės, kas tarkim pirmam trejetuke ir pan.?
Radiją klausau tik mašinoje ir niekuo papildomai nesidomiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 06, 23:28)
Ar pas jus klasėj buvo klasiokas arba klasiokė, kurie buvo l.gabūs,  talentigi,  bet gyvenime ne tai,  kad nepasiekė, bet iš viso smuko?
Taip, kad jau visiškai, tai ne. Bet yra toks fenomenas, kad geriau gyvena dvejetukininkai, nei dešimtukininkai. Tie labiau gyvenime prasisuko. Na, bent jau toks vaizdas iš išorės susidaro.

Laba ax.gif
Kiek kuro per mėnesį išvažinėjat? - 2-3 pilnus bakus.
Atsakyti
Ar pas jus klasėj buvo klasiokas arba klasiokė, kurie buvo l.gabūs,  talentigi,  bet gyvenime ne tai,  kad nepasiekė, bet iš viso smuko?

lyg ne

jau pietavote? (dar ne)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 05, 18:49)
Jūsų vaikai namie šiuo metu? (tik dukra. Sūnus su riedlente dar lauke važinėjasi)

lauke
QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 19:53)
Kai skalbiat,kaip smarkiai nustatot grezti skalbinius? Dabar maximuma statau 1400 apsuku,nes daug dregmes namie,bet ziema,kai namuose sausa,statau 800,kad butu daugiau dregmes,bet ir tai rubai isdziuna labai greitai</p>

400 arba 800
QUOTE(kami_ @ 2018 10 05, 20:38)
Picą seniai valgėt? Ne, šiandien. Darbe turim tradiciją valgyti picas kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį, bet kadangi du kolegos išėjo dirbti į kitą skyrių tai pasidarėm picų dieną šiandien.

5ienį
QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 22:14)
Kaip manote, ten kur šiuo metu dirbate, gaunate konkurencingą atlyginimą?

manau rinkos kaina
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 05, 22:43)
Jūsų antros pusės jau miega? (nežinau, nes išvykęs į kadenciją)

ne
[b]Ketinat šiandien ką nors kepti?

ne
kurios namie turite radijas, ar klausotės TOP'ų, domitės, kas tarkim pirmam trejetuke ir pan.? (labai retai)

nelabai jau
Kodėl nusprendei  smile.gif ?

mano kirpėjas nusprendė biggrin.gif
tokio smukimo nea
QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 13:29)

2
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 07, 13:47)
jau pietavote? (dar ne)

aga

kada pask kart buvo padauginus alkoholio, na taip gerokai - 5ienį, vakar visą dieną gaivaliojaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 07, 13:47)
jau pietavote?
Tokiu metu dar nebuvau papietavus.
QUOTE(errachka @ 2018 10 07, 16:13)
kada pask kart buvo padauginus alkoholio, na taip gerokai
Kai buvome Baltarusijoje, prieš dvi savaites.

Ar patiko jums šis savaitgalis? Nuveikėt ką naudingo? - Labai patiko. Neblogas oras džiugino. Sutvarkiau spintas, visų rūbus. Kai ką išmečiau, kai ką atidavimui sudėjau, kai ką į skelbimus sumečiau parduot. Šiaip tvarką pasidariau visuose daiktuose, rūbuose, batuose. Kieme susitvarkiau. Po to draugė su vaiku buvo atvarius, pasedėjom, pasivaikščiot prie ežero buvom. Nu žodžiu, toks ramus, fainas savaitgalis buvo.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 23:08)
Kaip manot,ar yra aplink jus tokiu žmoniu,kurie su jumis palaiko ryšius vien dėl kažkokios naudos? Paskutiniu metu supratau,kad yra kolega vienas,kuris iš esmės daugiau nei “labas” man nepasako per diena (arba nepasako ir tiek). Bet kai jam kažka reikia sužinoti apie planuojamus darbus į priekį,na tada laikykis,didelis draugas pasidaro</p>

Dabar lyg nėra. Bet buvo vieni. Atsiribojau, nesusitinku, nepalaikau absol jokių ryšių.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 13:29)

Gal šiek tiek mažiau, o gal panašiai. Bet aš į tėviškę važinėju, todėl. Vilniuj mažiau lakatau.

QUOTE(errachka @ 2018 10 07, 16:13)
kada pask kart buvo padauginus alkoholio, na taip gerokai - 5ienį, vakar visą dieną gaivaliojaus smile.gif

Liepos mėn., kai susitikom su jaunystės laikų dauge ir jos vyru. O toji mano draugė nesupranta, kaip galima negerti. Pas ją geria visi, kas susirinkę. Nu tai ir buvo didelis tūsas, ir šokom, ir dainavom. O kita diena buvo išbraukta iš gyvenimo.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 07, 22:01)
Ar patiko jums šis savaitgalis? Nuveikėt ką naudingo? - Labai patiko. Neblogas oras džiugino. Sutvarkiau spintas, visų rūbus. Kai ką išmečiau, kai ką atidavimui sudėjau, kai ką į skelbimus sumečiau parduot. Šiaip tvarką pasidariau visuose daiktuose, rūbuose, batuose. Kieme susitvarkiau. Po to draugė su vaiku buvo atvarius, pasedėjom, pasivaikščiot prie ežero buvom. Nu žodžiu, toks ramus, fainas savaitgalis buvo.

Gal...L.daug dirbau tėviškėj. Vos iki lovos nusitysiau paskui. Bet geras tuo savaitgalis, kad viską pasidariau, ką buvau suplanavusi.

Alkaja, perskaičiau SAVAITĖ PARYŽIUJE. Labai gera knyga. Gavau el.laišką, kad dar viena knyga atsilaisvino, tad rytoj pasiimsiu jau.
Pasipasakok, kaip tau pikalby sekėsi. Gal jau kitur dirbi?

Stvėrėt šiandieną?
Aha. Buvo tas dalykas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 07, 23:36)
Stvėrėt šiandieną?
Stvėriau ax.gif

Labas rytas,
Teko bandyt slidinėt ar bent stovėt ant snieglentės? - Ne, and snieglentės ne, tik ant slidžių. Gal ir įdomu būtų kada prie progos.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 07:14)
Teko bandyt slidinėt ar bent stovėt ant snieglentės? - Ne, and snieglentės ne, tik ant slidžių. Gal ir įdomu būtų kada prie progos.

Nea. Neišsilaikyčiau aš, reikėtų pasimokint.

Kokią paskutinę mišrainę ar salotas gaminot; iš ko ji pagaminta?
Šiandien gaminau iš krabų lazdelių, žirnelių, paprikos, svogūnų ir majonezo.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 18:42)
Kokią paskutinę mišrainę ar salotas gaminot; iš ko ji pagaminta?
Graikišką: raudonas svogūnas, pomidorai, agurkai, fetos sūris, alyvuogės.

Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu? - Aš paprastą.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 18:49)

Kramtomą gumą mėgstat paprastą mėtinę ar su kažkokiu skoniu? - Aš paprastą.

Man skaniausia stipri mėtinė.

Ką rinktumėtės vakarienei:
A. Pica.
B. Suši
C. Hamburgeris
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 08, 19:07)
Ką rinktumėtės vakarienei:
A. Pica.
B. Suši
C. Hamburgeris
Siandien butu buve sushiai. O pati? mirksiukas.gif

Agrefa, tau patinka visokie saldumynai. Rekomenduoju kada prie progos uzsukt i KingWinn gedo prospekte. Nu labai skanu bigsmile.gif

Vis ta pica minit, norisi man jos. Rytoj reiks varyt rolleyes.gif Buna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 08, 22:34)
Siandien butu buve sushiai. O pati?  mirksiukas.gif

Agrefa, tau patinka visokie saldumynai. Rekomenduoju kada prie progos uzsukt i KingWinn gedo prospekte. Nu labai skanu  bigsmile.gif

Vis ta pica minit, norisi man jos. Rytoj reiks varyt  rolleyes.gif Buna jums taip, kad is vakaro zinot ko noresit rytoj labai valgyt?

Pamiršau atsakyti-irgi sušiai 😉.

Nežinojau apie KingWinn. Reikės pasigoogint ir nuvažiuoti. Ačiū už rekomendacijas, reikės išbandyt.

Irgi taip būna, kad kažko įsinoriu ir žinau, kad būtent tai ir valgysiu kitą dieną.

Artėja Boso diena. Kaip.sveikinsit Bosą? Gal jus pačią sveikins!
Nastya, tave gal sveikins kolektyvas?
Mes savo Bosei nupirksim saldainių rinkinį iš Ali šokoladinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 08 spalio 2018 - 21:43