Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 09:11)
Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją? Galbūt vaikai kažkaip sveikins? - Aš paskambinsiu vėliau savo auklėtojai, labai faina jinai buvo tai kasmet pasveikinu mokytojų dienos proga. O dukrai daviau saldainių dėžę, tai irgi pasveikins, nes nereali mokytoja ir vaikams labai patinka ir mums, tėvams.

Sūnus sveikino savo mokytoją su rože.
Aš rytoj važiuosiu ant kapų-lankysiu A.A. Mamą, savo pirmąją mokytoją. Nuverkiau posmą darbe dėl Mamos, trūksta man jos.
Ir dar paskambinau savo auklėtojai, labai gražiai pakalbėjom.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 10 05, 11:40)
Mano bendradarbe turi 5 anukus ir kai anukas svencia gimtadieni bendradarbe su vyru vezasi ji i kokia nors kelione. Tai nebutinai kazkokia tolima kelione, gali but kelione ir I gretima miesta, bet butinai su nakvyne viesbutyje. Taip, anot bendradarbes, jie nori kad uzauge anukai turetu kazkokiu prisiminimu apie senelius. Man tai taip grazu wub.gif .... O jus turite kazkokiu siltu ir graziu prisiminimu is savo seneliu? As, deja, ne. Toli jie gyveno, labai retai matemes, sutikdavau daugiausia karta per metus, ir galima sakyti, kad net prisibijojau ju  unsure.gif

Tikrai labai graži tradicija. Nuostabi tiesiog.
Nėra man iš vaikystės kažkokių itin šiltų prisiminimų. Pamenu tik, kad labai laukdavau močiutės iš mamos pusės, ji buvo labai šiltas žmogus. Kai atvykdavo aplankyti, pasisvečiuodavo keletą dienų. Labai laukdavau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 05, 11:43)
jau ryšit skareles po kaklu, ar dedatės šalikus? (skarelę)

Ne, nieko. Kad aš nelabai mėgėja jų.

Ką paskutinio perskaitėt, apie ką, arba kokius žodžius?
Aš tokius žodžius: "Žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties".
Atsakyti
[quote=Agrefa,2018 10 03, 22:42]
Ar esat galvoję, numanot, žinot, kur/ kuo mūsų temutės narės dirba?
[/quote]
lyg žinau
[quote=Alkaja,2018 10 03, 22:57]
Jei ieškotumėt darbo, ar pasikliautumėt savo nuojauta?
[/quote]
taip ir buvot
[quote=Agrefa,2018 10 03, 23:09]
Jeigu susitiktumėt netikėtai dešimt ar daugiau metų nematytą jaunystės laikų draugą ir keletą val.kažkur su juo kalbėtumėtės, pasakytumėt apie tai vyrui?
[/quote]
taip
[quote=Nastya,2018 10 03, 23:11]
Kaip vertinate naują draudimą draudžiantį pėstiesiems naudotis telefonu perėjose? -
[/quote]
iš esmės gerai, asmeniškai kaip bus - pamatysim
[quote=Agrefa,2018 10 03, 23:25]
Buvot kažkada nusideginę burnos dangų? Seniai?
Va dabar skausmą didelį jaučiu, jet obuolio negaliu atsikąst, kai liečia. Na toks skausmas
[/quote]
buvo, en kartą, senokai
[quote=Visgi,2018 10 03, 23:36]
Vilniuje Kalvarijų gatvėje veikia išmanusis šviesoforas (turi būti ar jau yra Žirmūnų g), kuris suprogramuotas yra taip, kad jei kas iš vairuotojų viršija leistiną greitį, visai gatvei yra uždegama raudona šviesa. Kaip žiūrite į tai?
[/quote]
labai teigiamai
[quote=Nastya,2018 10 03, 23:43]
Seniai obuolį valgėt? - Dabar valgau.
[/quote]
vakar
[quote=Visgi,2018 10 04, 00:02]
Turit bambuko pluošto naktinius?
[/quote]
nea
[quote=Nastya,2018 10 04, 02:05]
Turit kokių naujų minčių, projektų, veiklų numatytų? - Taip, padedu brolio žmonai imtis verslo. Turim išdirbtą neblogą idėją, turi noro, bet trūksta patirties tame, gal motyvacijos, spyrio pradžiai.
[/quote]
yra
[quote=Agrefa,2018 10 04, 07:13]
Dažnai kalbama apie pensijinio amžiaus ilginimą. Kokia jūsų nuomonė?
[/quote]
nemanau, kad 65 m žmogus gali būt itin darbingas - reikia ilsėtis ir užsiimti malonia veikla jau
[quote=Sim@,2018 10 04, 07:52]
kaip vertinate naują, nuo kt. metų įsigaliojantį įstatymą, jog bus apmokestinami vizitai pas gydytojus? (manau, kad iš vienos pusės - lb gerai, iš kt.- ne visi galės sau tai leisti)
[/quote]
sakyčiau piktnaudžiavimo atveju ok, bet tam tikras kiekis turėtų būti for free
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 09:01)
Jūs, (jei nevairuojat pati, jūsų antra pusė) turit parsisiuntę parkingo programėlę, kad už pakavimąsi susimokėt telefonu?
Turiu, labai patogus dalykas. Tik taip ir moku.

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 11:16)
Turit Niutono lopšį?

ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 04, 12:02)
Kas yra moteriška moteris?</strong></p><p>Nežinau. Sunku apibrėžti. Tai toks dalykas kuris eina iš vidaus. </p>

sunku papasakot žodžiais - tai ne tik išvaizda..minkštumas/švelnumas visame kame
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 12:23)
Ar yra kolektyve žmogus, kuris jus erzina?
Ne, nėra tokio. Fainas kolektyvas pas mane.

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 14:09)
Ką veikėt neseniai?
Sūnaus prašymu iškepiau lietinių blynų. Sūnui buvo langas mokykloje, tai vyras nuvažiavo ir atvežė iš mokyklos, sūnus papietavo ir vyras vėl atgal nuvežė į mokyklą.

atrankoj buvau
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 14:23)
Kiek laiko išvaikštot, išlaiko jums gelinis lakavimas?
Taip labai normaliai tai 2 savaites. Būna, kad 3-is išvaikštau, bet tada matosi nuaugimas nago, reikia palakuoti pačiai. tad taip gerai-2 savaites.

irgi 2-3 sav
QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 14:39)
Norit kokius filmus artimiausiu metu pažiūrėti kino teatre?
Noriu "Grobuonis" ir kur atvažiuoja dabar su Lady Gaga ir Bradliu Cooperiu "Taip gimė žvaigždė".

kol kas ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 14:50)
Su kuo paskutiniu buvot apsipykę?
Dabar nebuvau su niekuo susipykusi. buvau užpykusi ant vyro prieš keletą savaičių.

su vyru
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 04, 17:33)
pas Jus namie prie kompo kokia stovi kėdė? (ofisinė su ratukais)

irgi
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 17:43)
Ar buvot pati ką sugadinusi ne taip seniai?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 18:08)
O jūs mokat apsipykę su vyru, nekalbėt?  Žinau,  kad Visgi, taipogi mano kolegė, to nedaro. O aš galiu,  ir dar kaip galiu ir moku  ax.gif  rolleyes.gif .

aga
QUOTE(kami_ @ 2018 10 04, 19:01)
Esat turėję pilną narkozę? Taip, 5 kartus.
Svogūnų sriubą teko virti? Teko, paskutinė buvo du naminiu sultiniu wub.gif

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 19:06)
Ar darbe jau sirguliuoja kažkas peršalimo ligomis?
Jau pradeda.

taip
QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 19:22)
Norėtumėte 2018-12-01 19.00 val dalyvauti Vilniaus Kalėdų eglės įžiebime?

nea, man tokei renginiai nelabai, kai daug strumdymosi ir chaoso
QUOTE(Aidos @ 2018 10 04, 21:18)
Turit namuose šildomų grindų? - Taip, gėris tikras.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 22:50)
Ten, kur esat dabar, kas ant palangės yra?
Vazonas su gėle.

kolegos prisidėję popierių
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 04, 23:27)
KAIP MANOTE, AR SUGEBĖTUMĖTE DIRBTI TUO, kuo surašiau?

visiškai ne mano profilis
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 10 05, 06:37)
Žinote, kad Darbo birža pakeitė pavadinimą?
Nežinojau, bet šįryt peržvelgiau naujienas ir sužinojau. Dabar vadinasi Užimtumo tarnyba.

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 05, 07:24)
Ką savaitgaliui suplanavę-poilsis, darbai, kelionė, svečiai? Kur būsit, ką veiksit?
Važiuosiu į tėviškę. Praeitą savaitgalį nebuvau, tai bus prikritę obuolių tuntais. Lapus irgi jau reikės grėbti. Plius kapus aplankyti noriu, jau reikia išrauti gėles, bus negražios.

su kolegom, su drauge susitkimai
QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 08:02)
Kelintą šiandien atsikėlėt? - 5:20. Nuo 7 jau darbe smile.gif

6,20
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 05, 08:42)
Jeigu prisimint močiutę,  ką va dabar pirmiausia prisiminėt?

cepelinų darymą
Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją? Galbūt vaikai kažkaip sveikins? - Aš paskambinsiu vėliau savo auklėtojai, labai faina jinai buvo tai kasmet pasveikinu mokytojų dienos proga. O dukrai daviau saldainių dėžę, tai irgi pasveikins, nes nereali mokytoja ir vaikams labai patinka ir mums, tėvams.

ne, kolegas su šypsenos diena
Mano bendradarbe turi 5 anukus ir kai anukas svencia gimtadieni bendradarbe su vyru vezasi ji i kokia nors kelione. Tai nebutinai kazkokia tolima kelione, gali but kelione ir I gretima miesta, bet butinai su nakvyne viesbutyje. Taip, anot bendradarbes, jie nori kad uzauge anukai turetu kazkokiu prisiminimu apie senelius. Man tai taip grazu wub.gif .... O jus turite kazkokiu siltu ir graziu prisiminimu is savo seneliu? As, deja, ne. Toli jie gyveno, labai retai matemes, sutikdavau daugiausia karta per metus, ir galima sakyti, kad net prisibijojau ju  unsure.gif

irgi ne..

skarelės
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 05, 12:55)
Aš tokius žodžius: "Žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties".

vartotojo įkelta nuotrauka

ką radikalesnio savy keičiat?-šukuoseną
Atsakyti

"Gyvenimas - kova. Todėl reikia kartais pakovoti už save, jei nori tapti nugalėtoja"...

QUOTE(errachka @ 2018 10 05, 15:15)
ką radikalesnio savy keičiat?-

nieko. bandžiau atsisakyt KT..deja, organizmas pripratęs

Jūsų vaikai namie šiuo metu? (tik dukra. Sūnus su riedlente dar lauke važinėjasi)
Atsakyti

Skaiciau

Ką savaitgaliui suplanavę-poilsis, darbai, kelionė, svečiai? Kur būsit, ką veiksit?

Nieko ypatingo,apsipirkti,pietus,mokytis dar. Gal bus sveciu,noreciau,ar pati nueiti

Kelintą šiandien atsikėlėt? - 5:20. Nuo 7 jau darbe smile.gif

5:35 siandien

Jeigu prisimint močiutę, ką va dabar pirmiausia prisiminėt?

Namus

Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją? Galbūt vaikai kažkaip sveikins?

Ne

Klausimas kilo is Agrefos klausimo apie mociutes...
Mano bendradarbe turi 5 anukus ir kai anukas svencia gimtadieni bendradarbe su vyru vezasi ji i kokia nors kelione. Tai nebutinai kazkokia tolima kelione, gali but kelione ir I gretima miesta, bet butinai su nakvyne viesbutyje. Taip, anot bendradarbes, jie nori kad uzauge anukai turetu kazkokiu prisiminimu apie senelius. Man tai taip grazu wub.gif.... O jus turite kazkokiu siltu ir graziu prisiminimu is savo seneliu?

Turiu,bet tik su viena mociute. Kita manes nemego,tad jokiu prisiminimu teigiamu su ja neturiu

jau ryšit skareles po kaklu, ar dedatės šalikus?

Ne

Atsakyti

Kad nieko tokio isimintino

ką radikalesnio savy keičiat?

Nieko,paskutiniu metu charakteris tik sutvirtejo,nuo visokiu bjauriu zmoniu aplink

nieko. bandžiau atsisakyt KT..deja, organizmas pripratęs

Gali papasakot kas vyksta,kokie pozymiai? Negeri ir toliau,ar pradejai ir vel? Manes irgi tas laukia,idomu kaip sureaguos organizmas po tiek metu

Kai skalbiat,kaip smarkiai nustatot grezti skalbinius? Dabar maximuma statau 1400 apsuku,nes daug dregmes namie,bet ziema,kai namuose sausa,statau 800,kad butu daugiau dregmes,bet ir tai rubai isdziuna labai greitai

Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 19:06)
Ar darbe jau sirguliuoja kažkas peršalimo ligomis?

Keli žmonės.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 19:22)
Norėtumėte 2018-12-01 19.00 val dalyvauti Vilniaus Kalėdų eglės įžiebime?

Norėčiau.

QUOTE(Aidos @ 2018 10 04, 21:18)
Ar mėgstat penktadienio vakarui pasigaminti kažko skanesnio,nei įprastą dieną?

Aš labiau savaitgaliais mėgstu, bet galiu ir paprastą dieną, neišskiriant pirmadienis ar penktadienis

QUOTE(Nastya @ 2018 10 04, 22:39)
Turit namuose šildomų grindų?

Ne.

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 22:50)

Aš tą Estijos eurovizinę dainą dar vis karts nuo karto paklausau. Kažką tokio ji turi.
Ten, kur esat dabar, kas ant palangės yra?

Aš šiandien irgi ją paklausiau.
Kambarinė antena ir pakrovėjas.

QUOTE(Sim@ @ 2018 10 04, 23:27)
KAIP MANOTE, AR SUGEBĖTUMĖTE DIRBTI TUO, kuo surašiau?

Sugebėčiau.

QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 00:01)
Ko namie nera,bet vis nenusiperkat?

Klevų sirupo, bet arba pamirštu arba kitam kartui atidedu.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 05, 06:37)

Nežinojau.

Dirbsiu.

Kelintą šiandien atsikėlėt?

5:45 val, tada pusvalandžiui užsnūdau, atsikėliau iš lovos 6:15.
Papildyta:
Jeigu prisimint močiutę,  ką va dabar pirmiausia prisiminėt?

Tėčio mama, kaip sėdėjo ant fotelio mezgė kojines ir viena akimi žiūrėjo televizorių.
Mamos mama kai tvarkė parduotuvės dokumentus, o aš sėdėjau mamai ant kelių priešais ją ir kažką piešiau, tėtis nufotografavęs tą kadrą turi wub.gif

Dar ne.

Человек может стать тебе близок за три дня. А тот, кто живет рядом с тобой годами, может так и не узнать, какой твой любимый цвет.

Picą seniai valgėt? Ne, šiandien. Darbe turim tradiciją valgyti picas kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį, bet kadangi du kolegos išėjo dirbti į kitą skyrių tai pasidarėm picų dieną šiandien.
Atsakyti
O jus turite kazkokiu siltu ir graziu prisiminimu is savo seneliu?
Per kone visas mokyklos atostogas važiuodavau pas senelius į kaimą. Dažnai ir vasaromis (su pertraukom, t.y. savaitę pabūnu ten, savaitei grįžtu ir pan). Broliui kaime ne taip patikdavo, tai jis kartais pasilikdavo, kartais ne. Man labai patikdavo, niekad nenorėdavau išvažiuoti ir vėl eiti į mokyklą biggrin.gif Močiutė labai lepindavo, kiekvieną dieną klausdavo ką pagaminti rytoj, viskas pagal mano/mūsų su broliu užsakymus. Pamenu per kalėdų atostogas turėjau sąsiuvinį, kur kiekvieną vakarą su močiute rašydavom laiškus kalėdų seneliui ir dėdavom po eglute. Tie laiškai būdavo kaip praleidau dieną, ką norėčiau rasti po kalėdų eglute kitą rytą ir palinkėjimas kalėdų seneliui, padėkojimas, kad kažką atneša. Tie norai būdavo labai paprasti - mandarinai, šokoladas, naujas sąsiuvinys ar tušinukas. Ir kiekvieną rytą tie norai buvo pildomi bigsmile.gif Nu žodžiu, buvau tikra lepunėlė ax.gif rolleyes.gif Likę labai šilti prisiminimai ir dabar puikiai sutariam su seneliais, tik kažkaip taip dažnai nebendraujam, o ir jie patys į Vilnių persikėlė "ant pensijos", čia gyvena, o kaime būna tik vasaromis.
Dar ne.
Nėra pasaulyje labiau ištroškusio ir alkanesnio žmogaus už vaiką, kuriam pasakai, kad laikas miegoti.
Pas mus irgi kartais taip būna. Tik laikas miegoti ir prasideda, valgyti, gerti, šikti, dar valgyti biggrin.gif Toks veidmainiavimas biški.
Kad nieko tokio.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 05, 18:49)
Jūsų vaikai namie šiuo metu?
Taip, miega.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 19:53)
Kai skalbiat,kaip smarkiai nustatot grezti skalbinius?
800 dažniausiai.
QUOTE(kami_ @ 2018 10 05, 20:38)
Picą seniai valgėt?
Kažkaip ir senokai, buvo čia noras užėjęs kurią dieną, bet nebuvo progos.

Kaip manote, ten kur šiuo metu dirbate, gaunate konkurencingą atlyginimą? Turiu omeny būtent jūsų darbo sritį ir kiek jums moka darbdavys. Ar kitur už tą patį gautumėt panašiai, daugiau, mažiau? - Nors ir dirbu pas vyrą, bet oficialiai atlyginimas mano panašus kiek ir kitur būtų (bent jau kiek teko girdėti ir matyti skelbimų), na gal čiut didesnis. Bet irgi labai priklauso nuo įmonės.
Atsakyti
Gali papasakot kas vyksta,kokie pozymiai? Negeri ir toliau,ar pradejai ir vel?
//

KT pradėjau gert būdama 24 m., nes ...
Taigi, KT geriu jau daug metų. Organizmas pripratęs. O pamenu, kai sulaukiau 40-ties, vyras važinėjo į ilgus reisus - po mėn., kelis nebūdavo namie, tai buvau nusprendus - tiesiog imt ir nebegert..ir "užtrukau" lygiai 40-čiai dienų - gyvenimas apsivertė kelis kart ir mintyse sukosi tik viena mintis: "o, kas - jei man, kaip mano a.a.mamai - irgi gimdos vėžys?? kas vaikus užaugins?". Pirkau ne vieną NT. Laimei, visi buvo neigiami. Aplankiau kelis gerus Kauno ginekologus - nieko. Kai savo noru atsidūriau Kauno onkologinėje ligoninėje ir kai padarė pilną echoskopiją, pasakė, kad man tiesiog susilaikymas, nes organizmas negauna KT ir taip man iškrėtė pokštą. Todėl gyd. paskyrė sav.laiko gerti Duphaston (tai toks preparatas tabletėmis, yra ir leidžiamas), kuris iššaukia MM. Užteko vienos tabletės ir mm apsilankėsmile.gif
Keturis metus gėriau vėl KT nepraleisdama. Bet, kai darbe kolegės pradėjo sakyt, kad labai sustorėjau, susimąsčiau, kad gal tai nuo KT, nes buvau skaičius, kad auga svoris ne iškart, o palaipsniui. Tada vėl pamaniau, kad gal reik nustot vartot KT, bet man mm jau ir taip 5 d.būna, o kai organizmas negauna Lt, tada jau gaunas, kad su mm "draugauju" kelias savaites. Mane tai vargina morališkai, o ir finansiškai kenčiu.
Taigi, vėl geriu KT. Netgi, nuolatiniam vartojimui šiandien šeimos gyd. išrašė receptą, nes kaip žinia, Lietuvoje absurdiški įstatymai - yra vaistinių, kuriose KT nenusipirksi be recepto blink.gif O geriausia, kad dar paklausia, o kiek Jums metų? blink.gif

--
dėl gręžimo nenusimanau, bet kai ištraukiu skalbinius, tai matau, kad būta vidutinio gręžimo

QUOTE(kami_ @ 2018 10 05, 20:38)
Picą seniai valgėt?

praeitą savaitgalį

QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 22:14)
Kaip manote, ten kur šiuo metu dirbate, gaunate konkurencingą atlyginimą? Turiu omeny būtent jūsų darbo sritį ir kiek jums moka darbdavys. Ar kitur už tą patį gautumėt panašiai, daugiau, mažiau? -

man atlyginimas mokamas pagal Kauno Klinikų nustatytą minimalų DU koeficientą

Jūsų antros pusės jau miega? (nežinau, nes išvykęs į kadenciją)
Atsakyti

Picą seniai valgėt? 

Senokai. Čia nėra skaniu,pas mus darbe irgi būna visokio “nesveiko maisto”,tai pica tikriausiai prasčiausiais pasirinkimas. Tikriausiai valgiau paskutinį karta Lanzarotėj pica,kol laukėm su b skrydžio į Lietuva. Tad kažkur liepa

Kaip manote, ten kur šiuo metu dirbate, gaunate konkurencingą atlyginimą? Turiu omeny būtent jūsų darbo sritį ir kiek jums moka darbdavys. Ar kitur už tą patį gautumėt panašiai, daugiau, mažiau?

Gal mano valandinis įkainis ir būtu didesnis kitoje įmonėje (keliom kronok tik,kiek teko domėtis),bet vargu ar gaučiau tiek priedu už darba,kiek gaunu dabar. Tad bendroj sumoj,su priedais,čia gaunu daugiau. 

KT pradėjau gert būdama 24 m., nes ...
Jūsų antros pusės jau miega?

Ačiū už istorija 🎈na be abejo,tu ilgiau geri KT,nei aš,iš esmės ir pačios KT dabar pasikeitė per tiek laiko,tad gal ir šalutinis poveikis dėl to taip jaučiasi baigus gerti tau jas. Aš save nuteikinėju,kad nebus jokiu blogumu ir (ko labiausiai bijau) kad negrįžtu tikroji migrena,kuri apmažėjo nuo KT

Miega jau kuris laikas

Kaip manot,ar yra aplink jus tokiu žmoniu,kurie su jumis palaiko ryšius vien dėl kažkokios naudos? Paskutiniu metu supratau,kad yra kolega vienas,kuris iš esmės daugiau nei “labas” man nepasako per diena (arba nepasako ir tiek). Bet kai jam kažka reikia sužinoti apie planuojamus darbus į priekį,na tada laikykis,didelis draugas pasidaro

Atsakyti
Į kavinę ketinam, norim po senamiestį pasivaikščioti, noriu į kiną, gal į Tiškevičių davro rudens mugę pvažiuosim (oras gi geras, gražus, saulėta), su brolio šeima žadam susitikti, man dar pas odontologą šiandien 12 val, vienu žodžiu poilsinis šeimyninis savaitgalis šiandien ir ryt, tad dar ir ekspromtu bus visko.
Kelintą šiandien atsikėlėt?
7:30h, o vakar kai klausei, tai 4h.
Jeigu prisimint močiutę, ką va dabar pirmiausia prisiminėt?
Vasara, ramunėlių, kmynų arbata, sėdim prie namo sodo pavėsyje.
Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją
Ne, nesveikinau.
[......] O jus turite kazkokiu siltu ir graziu prisiminimu is savo seneliu?
Taip, ir labai daug, ir labai gražių ir labai šiltų. Jie buvo neatsiejama mano vaikystės dalis.
Dar kol kas nieko.
Mirė operos žvaigždė Montsserat Caballe.
Nieko radikalaus.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 05, 18:49)
Jūsų vaikai namie šiuo metu?
Tuo metu nebuvo namuose, buvo koncerte.
Max jei galima.

Ketinat šiandien ką nors kepti?
Vargu.

Laba!
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 23:08)
Ačiū už istorija 🎈
--
Kaip manot,ar yra aplink jus tokiu žmoniu,kurie su jumis palaiko ryšius vien dėl kažkokios naudos?

prašom 4u.gif tik jei kurį vakarą žinosi, jog vartosi alkoholį, tai negerk KT, geriau tada ryte atsikėlus, nes bent jau man, tai netinka.
--
tikiu, nes aplink mane vien darbe tokių N yra

QUOTE(Visgi @ 2018 10 06, 10:23)
Ketinat šiandien ką nors kepti?

ne, su vaikais užsisakėm iš vietos picerijos _Popajaus picas

SVEIKOS 4u.gif

sako, kad nuo šiandien "bobų" vasara prasideda. Tai, jei jau pas kažką šildymas, kai lauke +18, tai absurdas blink.gif

kurios namie turite radijas, ar klausotės TOP'ų, domitės, kas tarkim pirmam trejetuke ir pan.? (labai retai)
Atsakyti