Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 19:22)
Norėtumėte 2018-12-01 19.00 val dalyvauti Vilniaus Kalėdų eglės įžiebime?
Tikrai labai norėčiau. Man patinka tas suburiantis, suvienyjantis jausmas, tos gražios emocijos, tas jaukus Kalėdų miestelis.
https://www.kaledossostineje.lt/

Įžiebime-ne. Bet vėliau būtinai visi trys eisime, kaip ir kas met.

QUOTE(Aidos @ 2018 10 04, 21:18)
Ar mėgstat penktadienio vakarui pasigaminti kažko skanesnio,nei įprastą dieną? Galit gal pasidalinti pavyzdžiais? Na pvz ryt laukia vištienos sparneliai,kasdienis patiekalas,bet retai darom,tai bus kažkas įvairesnio,nes visą savaitę nieko nedariau valgyt visiškai,trūko laiko

Jau tradicija tapo, kad kiekvieną penktadienį pas mus vakaroja sūnaus draugas ir aš kepu miltinius blynus vaikams.

QUOTE(Nastya @ 2018 10 04, 22:39)
Turit namuose šildomų grindų? - Taip, gėris tikras.

Aš tą Estijos eurovizinę dainą dar vis karts nuo karto paklausau. Kažką tokio ji turi.

Alkaja, labai užkabino SAVAITĖ PARYŽIUJE!

Ten, kur esat dabar, kas ant palangės yra?
Vazonas su gėle.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 17:43)
Ar buvot pati ką sugadinusi ne taip seniai?

nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 18:08)
O jūs mokat apsipykę su vyru, nekalbėt? 

galiu

QUOTE(kami_ @ 2018 10 04, 19:01)
Esat turėję pilną narkozę?
//
Svogūnų sriubą teko virti?

Taip, ir ne kartą;
///
neteko

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 19:06)
Ar darbe jau sirguliuoja kažkas peršalimo ligomis?

Kiek žinau, taip

QUOTE(Visgi @ 2018 10 04, 19:22)
Norėtumėte 2018-12-01 19.00 val dalyvauti Vilniaus Kalėdų eglės įžiebime?

Kad ir Kaune tą pačią dieną bus eglutės įžiebimas

Ar mėgstat penktadienio vakarui pasigaminti kažko skanesnio,nei įprastą dieną?

kartais

Turit namuose šildomų grindų? –

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 04, 22:50)

Printeris ir lentyna dokumentams

na, ką mielosios, įsivaizduokite, kad mūsų tema - tai RESTORANAS su daug darbuotojų. Kaip žinia, kiekviena iš mūsų mokate gaminti valgyti, moka indus suplauti, kambarius, namus susitvarkyti, moka susikalbėti keliomis kalbomis, moka iškalbingai pasisakyti, taip pat moka gerai skaičiuoti, žino LR įstatymus ir t.t., ir pan. Todėl kiekvienai iš mūsų reikia sugalvoti pareigas darbui kavinėje mūsų. Reikia direktorės, buhalterės, administratorės, gamybos vadovės, virėjų, barmenių, padavėjų.
Taigi, mano manymu_

Agrefa - buhalterė
Nastya – gamybos vadovė
Visgi - administratorė
alkaja - direktorė
Aidos – virėja
grange - virėja
kulverstukis - rūbininkė
k@mylye – barmenė
errachka - padavėja
kami_ - padavėja
spoorga – barmenė

KAIP MANOTE, AR SUGEBĖTUMĖTE DIRBTI TUO, kuo surašiau?

Atsakyti

Turit namuose šildomų grindų?

Neturiu,bet teko gyvent,kur jos buvo,tai labai patiko. Pas tave ir miegamajame sildomos grindys? Nebuna per silta ten? Nes dauguma nerekomenduoja ten det sildomu grindu,nepagaunu kodel :D gal per silta sakau buna..as labai noreciau vonioj,virtuvej,svetainej. Miegot megstu vesumoj tik

Atsakyti

Žvakės

na, ką mielosios, įsivaizduokite, kad mūsų tema - tai RESTORANAS su daug darbuotojų. Kaip žinia, kiekviena iš mūsų mokate gaminti valgyti, moka indus suplauti, kambarius, namus susitvarkyti, moka susikalbėti keliomis kalbomis, moka iškalbingai pasisakyti, taip pat moka gerai skaičiuoti, žino LR įstatymus ir t.t., ir pan. Todėl kiekvienai iš mūsų reikia sugalvoti pareigas darbui kavinėje mūsų. Reikia direktorės, buhalterės, administratorės, gamybos vadovės, virėjų, barmenių, padavėjų.
Taigi, mano manynu

Aidos – virėja

Sugebėčiau manau

Ko namie nera,bet vis nenusiperkat? Druskos! Visa savaite uztad valgom papildomai nesudyta maista :D 

Atsakyti
Ar mėgstat penktadienio vakarui pasigaminti kažko skanesnio,nei įprastą dieną?
Kad nelabai man tas penktadienis išskirtinis gaminimu.
Kartais taip, kartais ne, kartais užsakom į namus ką nors.
Turit namuose šildomų grindų?
Taip, turim.
Nieko nėra, nes palangės nėra.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 04, 23:27)
[....] Visgi - administratorė [....]
Taip, sugebėčiau.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 05, 00:01)
Ko namie nera,bet vis nenusiperkat?
Galvojau, galvojau, ir pasirodo nieko tokio nėr, visko yra, nieko netrūksta.

Žinote, kad Darbo birža pakeitė pavadinimą?
Nežinojau, bet šįryt peržvelgiau naujienas ir sužinojau. Dabar vadinasi Užimtumo tarnyba.

Labas rytas
Atsakyti
Turit namuose šildomų grindų? - Taip, gėris tikras.

Ne.

Taigi, mano manymu_

Agrefa - buhalterė
Nastya – gamybos vadovė
Visgi - administratorė
alkaja - direktorė
Aidos – virėja
grange - virėja
kulverstukis - rūbininkė
k@mylye – barmenė
errachka - padavėja
kami_ - padavėja
spoorga – barmenė

Taip, sugebėčiau.
O šiaip visą kolektyvą, save irgi, palikčiau savaitei virėjomis dirbt, kad savo išmonę parodyti, ir dar savaitę-indų plovėjomis, kad pajausti tokio darbo skonį.

Ko namie nera,bet vis nenusiperkat? Druskos! Visa savaite uztad valgom papildomai nesudyta maista biggrin.gif </p>

Reikia naujų vonios lentynėlės laikiklių. Vakar iš namų jau taip tingėjo vyras važiuot, kad atidėjom dar kitai dienai.

QUOTE(Visgi @ 2018 10 05, 06:37)
Nežinojau, bet šįryt peržvelgiau naujienas ir sužinojau. Dabar vadinasi Užimtumo tarnyba.

Geras bigsmile.gif . Ne, nieko nežinojau!

Labas ryta,
Ką savaitgaliui suplanavę-poilsis, darbai, kelionė, svečiai? Kur būsit, ką veiksit?
Važiuosiu į tėviškę. Praeitą savaitgalį nebuvau, tai bus prikritę obuolių tuntais. Lapus irgi jau reikės grėbti. Plius kapus aplankyti noriu, jau reikia išrauti gėles, bus negražios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 05 spalio 2018 - 06:31
Orchidėja ir toks kaip 4 aukštų dokumentų stovas. Pamiršau kaip jis vadinas.
Nastya – gamybos vadovė

Manau sugebėčiau, bet pas mane daugiau direktorės patirties, nei, kad gamybos vadovės.
QUOTE(Aidos @ 2018 10 04, 23:49)
Neturiu,bet teko gyvent,kur jos buvo,tai labai patiko. Pas tave ir miegamajame sildomos grindys? Nebuna per silta ten? Nes dauguma nerekomenduoja ten det sildomu grindu,nepagaunu kodel biggrin.gif gal per silta sakau buna..as labai noreciau vonioj,virtuvej,svetainej. Miegot megstu vesumoj tik
Ne per visą kambarį, bet yra. Pastoviai nešildom tai nebūna per karšta. Kiti nededa šildomų miegamajam ale kelia dulkes nuo žemės biggrin.gif bet ką žinau, pas mane tiek dulkių nėra, kad kažką keltų, o ir šiaip nieko nejaučiu.
Visko kaip ir yra.
Girdėjau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 05, 07:24)
Ką savaitgaliui suplanavę-poilsis, darbai, kelionė, svečiai? Kur būsit, ką veiksit?
Namuose būsim, nebent kas į svečius užsuks. Darysiu spintos reviziją ir generalinę tvarką bigsmile.gif Pagaliau prisiruošiau ax.gif

Labas rytas,
Kelintą šiandien atsikėlėt? - 5:20. Nuo 7 jau darbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 08:02)
Kelintą šiandien atsikėlėt? - 5:20. Nuo 7 jau darbe smile.gif

6,10 val. Darbe buvau 6,45 val.

Jeigu prisimint močiutę, ką va dabar pirmiausia prisiminėt?
Iš tėčio pusės-kaip ji eina per virtuvę link spintutės ištraukt kažkokių vaišių.
Iš mamos pusės-kai, pamačiusi, kad ateina kaimynas, taisosi skarelę, taisosi suknutę, kad, sėdinčiai ant kėdės, nesimatytų pusplikių kojų.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 05, 08:42)
Jeigu prisimint močiutę,  ką va dabar pirmiausia prisiminėt?
Nežinau kodėl bet su viena prisiminimas kaip kortom žaidžiam ant lovos, o su kita kaip prie upelio stovim ir klausomės čiurlenimo, šnekamės.

Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją? Galbūt vaikai kažkaip sveikins? - Aš paskambinsiu vėliau savo auklėtojai, labai faina jinai buvo tai kasmet pasveikinu mokytojų dienos proga. O dukrai daviau saldainių dėžę, tai irgi pasveikins, nes nereali mokytoja ir vaikams labai patinka ir mums, tėvams.

Atsakyti

Laikrodis.

Nezina nezinau ax.gif biggrin.gif

Kad lyg visko yra rolleyes.gif . Su druska man irgi daznai taip buna biggrin.gif

Girdejau per zinias ( vel TV pradejau ziuret unsure.gif ).

Dirbsiu.

Kelintą šiandien atsikėlėt?

6.45

Tecio mamos nesu macius, ji mire kai teciui 18 buvo. O kita mociute...mazai pas mane tu prisiminimu unsure.gif retai matydavomes, pamenu ji megdavo ant suoliuko prie savo namo sedet, net tokia nuotrauka pas mama yra smile.gif , toks grazus nors ir labai rauksletas veidas, ir beprotiskai grazus plaukai bigsmile.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 09:11)

[b]Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją?

Ne, nera cia tokios tradicijos unsure.gif , nors mokytoju diena tarptautine, bet nesvencia jie sios dienos. Bet uztai turi kitokiu, mano manymu, kvailu sveciu. Pvz. vakar buvo bulkuciu su cinamonu diena biggrin.gif Va sita diena svencia beveik visi, perka bandeles masiskai tongue.gif

Klausimas kilo is Agrefos klausimo apie mociutes...
Mano bendradarbe turi 5 anukus ir kai anukas svencia gimtadieni bendradarbe su vyru vezasi ji i kokia nors kelione. Tai nebutinai kazkokia tolima kelione, gali but kelione ir I gretima miesta, bet butinai su nakvyne viesbutyje. Taip, anot bendradarbes, jie nori kad uzauge anukai turetu kazkokiu prisiminimu apie senelius. Man tai taip grazu wub.gif .... O jus turite kazkokiu siltu ir graziu prisiminimu is savo seneliu? As, deja, ne. Toli jie gyveno, labai retai matemes, sutikdavau daugiausia karta per metus, ir galima sakyti, kad net prisibijojau ju unsure.gif
Atsakyti

sacharino

Nežinojau

Poilsis, tvarka namuose ir pasiruošimas naujai savaitei – aš jau į darbą, vaikai į mokyklą

Manau sugebėčiau, bet pas mane daugiau direktorės patirties, nei, kad gamybos vadovės.
//
Kelintą šiandien atsikėlėt? -

Gamybos vadovė, tai turėjau omeny, kad ta kuri su tiekėjais, užsakovais bendrauja...nes Tu pas mus esi iškalbinga, gudri, protinga
//
Atsikėliau 06.50 val., nes ėjau su vaikais į mokyklą – mokytojas pasveikint norėjo. Juk šiandien – Mokytojų diena

Mamos mamą prisimenu, nes man buvo 4 metai, ji mane migdydavo pietų, sekdavo pasakas ir ..mano akyse vieną dieną..mirė;
Tėčio mamos nepamenu, nes jau buvo mirusi

QUOTE(Nastya @ 2018 10 05, 09:11)
Sveikinot, sveikinsit šiandien kokią nors savo mokytoją? Galbūt vaikai kažkaip sveikins? -

Vaikai sveikino savo mokytojas, nešė po gvazdikėlių puokštę ir po ananasą. Dukra dar nėšė gėlių puokštę savo priešmokyklinės grupės auklėtojai ir padėkojo, kad labai gerai paruošė į pirmą klasę. Dar ir balto šokolado įteikėm.
Mano mokytoja buvo mano a.a. mama. Todėl pas ją nueisiu į kapines su gėlėmis

SVEIKOS 4u.gif

jau ryšit skareles po kaklu, ar dedatės šalikus? (skarelę)
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 03, 19:01)
Ar vaikštote pas veido kosmetologę dėl kokių nors problemų?
Nevaikštau, bet problemų turiu su veido oda. Gal reiktų pasiieškot kokią kosmetologę

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 03, 19:15)
O jūs turėjot spuogų?

aga
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 03, 19:33)
Kaip manot kokia pagrindinė vadovo funkcija yra plačiąją prasme (nesismulkinant į niuansus)?

rodyti verslo kryoti ir ugdyti darbuotojus
QUOTE(Nastya @ 2018 10 03, 21:06)
[b]Seniai kažką pasiėmėt iš / vežėt į oro uostą? - Ryt vešiu. Močiutė su drauge į Turkiją išskrenda. Pašildyt bulkų, kaip sako  biggrin.gif

nebuvo tokio dalyko
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 03, 21:22)
Ar verdat kada nors žuvienę?

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 10 03, 21:31)
Reikia kokios nors avalynės priežiūros priemonės nusipirkti?
Reikia. Impregnanto. Jau pasibaigė.

ne
QUOTE(Alkaja @ 2018 10 03, 22:04)
Apie kokią šalį ar valstybę norėtumėt sužinoti, paskaityti labiau?
Apie Japoniją. Sesers prašymu nupirkau Jai knygą A. Kleiva "Kaip veikia Japonija". Tai žadu ir pati perskaityti, kol sesei perduosiu

Šveicariją
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 03, 22:24)
ar pas Jus darbe sveikinamąsi tik rytais, ar ir atsisveikinama išeinant? (dažniausiai tik rytais)

ir vakare
Atsakyti