Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 01, 22:10)
Pagerinto sūrio.receptas
Pagerinto sūrio receptas
---
O Kijeve tikrai l.faina. Nesu tikra, ar čia tikrai  buvo paskutinis apsilankymas.
---
O ką į patarėjas rinktumėt?
---
O visumoj visoms rasčiau darbo ten.
Ačiū, sudomino. Išsiseivinau, bet bijau, kad laiko nebus arba tingėsiu. Bet gal kada prie progos ax.gif
---
Mano tai tikrai ne paskutinis, aplamai man Ukraina patinka va taip pabūt. Lvovas, Kijevas, Odesa. Visur patiko ir kada nors vėl prie progos - būtinai lėksim.
---
Alkaja.
---
drinks_cheers.gif

Kažko norėjau klaust tavęs, bet kol atsakiau - pamiršau doh.gif

Skaitot dabar ką? - Aha, dar viena gera knyga pasitaikė po ranka "Dinamiškų žmonių įgūdžiai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 01 spalio 2018 - 21:23
QUOTE(kami_ @ 2018 09 29, 18:01)
Ar nesenai kas nors iš artimųjų, draugų pažįstamų, giminaičių išvažiavo gyventi ir dirbti į kitą šalį? Taip, pusbrolis, kol kas metams į Kanadą, poto žiūrėsim kaip ten bus.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 29, 21:52)
Kaip manot,  ar kaimo,  ar miesto žmonės ilgiau gyvena?
Gal panašiai vienodai. Kaimo žmonės tik  labiau suvarvę yranuo sunkių fizinių darbų. Bet gyvena gal panašiai.

manau panašiai
QUOTE(Visgi @ 2018 09 29, 22:24)
Buvote šiandien kirpykloje?
Aha, pusę vienuolikos išvariau, bet tik galiukus pakirpti.

ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 30, 10:06)
O ko Jūs vaikystėje ypač nemėgdavot, o dabar net labai patinka?</strong></p><p>Balandėliai</p><p></p></div><p></p>

nėra tokio maisto
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 30, 10:39)
paskutinė rugsėjo diena, ar turite gimusių šią dieną? (taip, geriausia vaikystės draugė)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 30, 11:37)
Ar dažnsi verdat koldūnus, ar jums skanu?
Retai. Man visai skanu,  bet kažkaip neprilipęs šitas patiekalas mūsų šeimoje.

skanu, bet retai, kaip ier blynus beje
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 30, 12:01)
jau gal pajungė šildymą namuose? (dar ne)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 30, 12:31)
Ar jūs pati dar apsimaunat vilnones kojines,  nešiojat?
Nenešioju šiaip. Bet turiu A. A. Mamos megztas šiltas,  apsiaunu namuose,  kai šaltis krečia arba kai šisip sušąlus būnu. Bet jos lyg nevilnonės.

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 09 30, 22:30)
Ar geriau kai suaugusių vaikų santykiai su tėvais išlieka glaudūs ar nutolsta?
Ne perdėtai prieraišūs, bet glaūdus.

pritariu
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 30, 22:50)
Ką darot,  kai jaučiat,  kad kažkas įvyks bogo, bet nežinot,  kas?
Nieko nedarau. Žinau,  kad tai,  kas turi įvykt,  tas ir įvyks. Tai lyg užprogramuota.

nieko jau nebepadarysi
QUOTE(Visgi @ 2018 10 01, 09:41)
Kaip manote, socialiniuose tinkluose nėra lengva ar gan paprasta supriešinti žmones dėl menkiausių smulkmenų, nežiūrint to, kad nuomonės gali sutapti dėl daugybės kitų dalykų?
Aš manau, kad labai laibai lengva ir gan paprasta supriešinti, nei bendraujant akis į akį, nes bendraujant akis į akį elgiamasi kitaip - ieškoma sąlyčio taškų.

itin lengva
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 01, 10:44)
kokia spalva dažote antakius, kai juos sutvarkote? (juodos rudos mišiniu)

tamsiai ruda
QUOTE(Visgi @ 2018 10 01, 11:04)
Kaip manot, būna, kad tėvai arba vaikai piktnaudžiauja tarpusavio ryšiu?
Manau, kad būna, kai piktnaudžiauja, spekuliuoja.

tikrai taip
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 01, 11:48)
Nagus kokia spalva labiausiai mėgstate lakuoti?</strong></p><p>Tamsiai raudona. </p>

irgi
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 01, 12:35)
būna, kad ateina diena, kai nebežinot, kuo šeimyną nustebint, ką valgyt pagaminti? (taip, bet tai būna tik tada, kai tenka sėdėt slaugos "biliete")

retokai
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 01, 13:49)
Ar turit pasilikę namuose prisiminimui tą pirmąjį mobilų telefoną, kaip raciją? biggrin.gif
ne, neturiu, o gal visai faina būtų.

vaikui žaist, bet jau ne pirmas
QUOTE(kami_ @ 2018 10 01, 19:05)
Ką pagaliau prisiruošėt padaryt? biggrin.gif Įsijungti kompą biggrin.gif Nuo tada kai šitam bute gyvenam nei karto nebuvau įjungus.

vairuot
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 01, 19:16)
Šiemet labai daug obuolių ir daug žmonės sulčių prisispaudė. O jūs turit naminių?
Turim gana nemažai. Tik nesam jų gerbėjai,  mums mineralinio reikia. Bet karts muo karto įsipilam.

su metinėm 4u.gif
aga
QUOTE(Nastya @ 2018 10 01, 21:24)
Jeigu rinktume prezidentę iš šios temos narių, kurią rinktumėt? - Rinkčiau Visgi į prezidentes. Visgi for president  lithuania.gif

agree
Papildyta:

tave
QUOTE(Nastya @ 2018 10 01, 22:22)
Skaitot dabar ką? - Aha, dar viena gera knyga pasitaikė po ranka "Dinamiškų žmonių įgūdžiai".

ne

domitės politika kaip tokia?-aga
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 10 01, 11:48)
Nagus kokia spalva labiausiai mėgstate lakuoti?
Vienos nėra_patinka tamsios spalvos ir labiau į tamsumą atspalviai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 01, 12:35)
būna, kad ateina diena, kai nebežinot, kuo šeimyną nustebint, ką valgyt pagaminti?
Pasitaikydavo anksčiau, kad rodos imi ir išsisemi.
Ar turit pasilikę namuose prisiminimui tą pirmąjį mobilų telefoną, kaip raciją?
Pas mane tokio nebuvo.
Ką pagaliau prisiruošėt padaryt?
Kad nieko tokio nebuvo uždelsto.
Šiemet labai daug obuolių ir daug žmonės sulčių prisispaudė. O jūs turit naminių?
Ne, neturim. Praėjusiais metais nemažai prisispaudę turėjom, tai vos šiemet pabaigėm.
Jeigu rinktume prezidentę iš šios temos narių, kurią rinktumėt?
Niu ačiū ačiū vartotojo įkelta nuotrauka Perskaičius ne kvatojau kurį laiką biggrin.gif Bet ir sugalvok gi tu man tokį klausimą
vartotojo įkelta nuotrauka

Kadangi, prezidentų debatuose jau dalyvavai, daug keliavai, svetur gyvenai, užsienio kalbą žinai, konkurencijos skonį žinai, verslą išmanai, pelną ir investicijas pritraukti moki, verslas sėkmingai plečiasi, vadinasi esi ir geras strateguotojas. Ta va todėl aš rinkčiau tave Nastya smile.gif
Aidos smile.gif
Skaitot dabar ką?
Ne, nieko neskaitau.
QUOTE(errachka @ 2018 10 02, 08:42)
domitės politika kaip tokia?
Dėl bendro išprusimo, bet įnikusi labai nesu.

Pardon, klausimas vėliau, nes turi jau važiuoti, jau ir taip vėluosiu.
Atsakyti
Kažko norėjau klaust tavęs, bet kol atsakiau - pamiršau  doh.gif

Parašyk, kai prisiminsi biggrin.gif .

Būtent dabar neskaitau dar, bet jau esu užsakiusi keletą SM rekomenduotų knygų, laukiu, kol jos atsilaisvins.

su metinėm 4u.gif

domitės politika kaip tokia?-aga

Ačiū 4u.gif .

Dabar vėl domiuosi, vėl įdomu tai.

Taigi, klausimas, kokias pareigas kitoms priskirtumėt:
Alkaja - prezidentė
k@mylye - patarėja
Sim@ - prezidentės sekretorė. Man atrodo, kad jei kažkoks prieglušis psichas norėtų įgriūtų pas prezidentę į kabinetą, SIM ne tik kad sutvarkytų situaciją, bet tas psichas dar gerokai ir nuo pačios SIM atsiimtų, kad kelią pamirštų ten, kur nereikia biggrin.gif. Taipogi be priekaištų įvykdytų visas jai pavestas funkcijas. Mokėtų užimti laukiančius asmenis, per daug nesiplečiant ir neišpliurpiant , ko nereikia. Vienžo, būtų tas patikimas žmogus, stovintis šalia Prezidentės.
Visgi - atstovė spaudai. Manau, tobulai, rišliai sudėliotų akcentus ir labai įdomu būtų klausyti jos pranešimų.
Nastya būtų atsakinga už gynybinius/krašto apsaugos klausimus. Jei reikėtų, ši motera sugebėtų pravesti puikias derybas, kad kažkokia priešiška šalis nekištų nosies ten, kur nereikia.
kami_ - puikiai pasirūpintų visais klausimais, jei prezidentei reikėtų vykti į svečią šalį. Išsiaiškintų esminius tos šalies kultūrinius elementus, puikiai išrinktų dovaną/suvenyrą kitos šalies prezidentui, patartų, kaip elgtis ir kaip nesielgti.
errachka puikiai patartų, kuo rengtis, kaip puoštis, kaip šukuotis, kokia apranga tiktų konkrečiam reikalui, taip pat puikiai mokėtų suderinti atvykstantiems svečiams priėmimo smulkmenas, jų laisvalaikio grafiką ir pan.
Aidos būtų puiki ekonomikos grupės vadovė.
kulverstuki skirčiau švietimo ir mokslo grupės vadove.
grange - vidaus politikos grupės vadove.

Ar nepamiršau kažkurios ? unsure.gif
Papildyta:
Noriu, kad ir kitos pasakytų savo nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 02 spalio 2018 - 08:56
domitės politika kaip tokia?
Paskutiniu metu minimaliai.
QUOTE(Visgi @ 2018 10 02, 09:43)
Ta va todėl aš rinkčiau tave Nastya smile.gif
4u.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 02, 09:53)
Parašyk, kai prisiminsi  biggrin.gif .
---
Taigi, klausimas, kokias pareigas kitoms priskirtumėt:
Taip ir neprisiminiau biggrin.gif
---
Nu bet ir paskyrei mane biggrin.gif Už nacionalinį saugumą biggrin.gif 4u.gif

Aš taip skirčiau:
Visgi - prezidentė
Alkaja - patarėja visais reikalais biggrin.gif
kami_ - sekretorė
k@mylye - ekonominė ir socialinė grupė
Sim@ - nacionalinis saugumas
Aidos - teisė
kulverstuki - švietimas ir mokslas
grange - užsienio politika
errachka - spauda
Agrefa - vidaus politika

Hello mirksiukas.gif
Kur šiandien pietavote? Kavinėj, namuose, darbe dar kažkur? - Pietavom "Lauro lapas", labai skanu ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 02, 15:25)
Kur šiandien pietavote? Kavinėj, namuose, darbe dar kažkur? - Pietavom "Lauro lapas", labai skanu ten  ax.gif

Darbe pietavau, o vakarieniausiu Oze kažkur. Einu su drauge į filmą ir prieš tai kažkur pasisėdėsim.

Nežinojau šios kavinės, kur tu valgei. Bet aš ten retokai būnu, nebent specialiai kažkada nuvažiuoti.

Ką valgot dažnai ir dar vis neatsivalgot?
pik-nik sūrio lazdeles. Vis perku ir perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 02 spalio 2018 - 16:08
Ar turit pasilikę namuose prisiminimui tą pirmąjį mobilų telefoną, kaip raciją? biggrin.gif

Oi, ne

Ką pagaliau prisiruošėt padaryt?

Sutvarkyt namus

Pas mus kaip šiemet ne obuolių metai

Jeigu rinktume prezidentę iš šios temos narių, kurią rinktumėt? -

Nastya

Agrefa, Visgi, alkaja

Skaitot dabar ką?

nieko

domitės politika kaip tokia?-

nesidomiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 10 02, 09:53)
Kokias pareigas kitoms priskirtumėt:

Nastya – šalies prezidentė;
errachka – prezidentės sekretorė;
kulverstuki, Alkaja - prezidentės patarėjos
k@mylye - finansų ministrė;
Visgi - švietimo ministrė
kami_ – kultūros ministrė;
Aidos – užsienio reikalų ministrė;
grange – apsaugos sistemos ministrė.

SVEIKOS 4u.gif
klausimai nesigalvoja, todėl tik pranešu, kad nuo vakar jau ir sūnus namie, dar be temperatūros, bet su patinusiom gerklom ir skaudama gerkle (vakar ryte su V buvo pas šeimos gyd.), gyd. liepė neleisti mokyklon, o ir aš jau su +37.2 blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 02, 21:38)
vakar jau ir sūnus namie, dar be temperatūros, bet su patinusiom gerklom ir skaudama gerkle (vakar ryte su V buvo pas šeimos gyd.), gyd. liepė neleisti mokyklon, o ir aš jau su +37.2 blink.gif )

Sveikit! Neįsisirkit!

Žiūrit koncertą Policijos dienos proga?
Žiūrim. Patinka.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 02, 17:07)
Ką valgot dažnai ir dar vis neatsivalgot?
Lyg nieko tokio šiuo metu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 10 02, 21:38)
klausimai nesigalvoja, todėl tik pranešu, kad nuo vakar jau ir sūnus namie, dar be temperatūros, bet su patinusiom gerklom ir skaudama gerkle (vakar ryte su V buvo pas šeimos gyd.), gyd. liepė neleisti mokyklon, o ir aš jau su +37.2 blink.gif )
Sveikatos 4u.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 10 02, 22:35)
Žiūrit koncertą Policijos dienos proga?
Nežiūrėjau, net nežinojau apie tokį.

https://domoplius.lt...se-4707928.html
Kaip jums toks namukas? Jūsų skonio? - Kai ką pakeisčiau, bet iš esmės patinka man, mano skonio. Brangus tik aišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 02, 23:21)
https://domoplius.lt...se-4707928.html
Kaip jums toks namukas? Jūsų skonio? - Kai ką pakeisčiau, bet iš esmės patinka man, mano skonio. Brangus tik aišku  ax.gif

Namas iš tiesų gražus, labai kokybiškai ir preciziškai įrengtas, bet ne mano skonio. Čia prabanga kvepia, bet man ji tokia diediška, vyresnio amžiaus žmonių. Man viso to poer daug yra. Bet jei vienu žodžiu apibūdinant-labai gražu.

Labas rytas,
Rašėt paskutiniu metu kažkokį prašymą, ar šiaip kažką pildėt, ką reikėjo priduoti jūsų darbovietei arba kažkokiai institucijai?
Darbe pildžiau tokią spec.formą su klausimais, susijusiais su kelione į Ukrainą ir mokykloj reikėjo surašyti vaiko duomenis. Nes bus sudaryta draudimo sutartis nuo nelaimingų atsitikimų vykstant į/iš mokyklos.

Atsakyti
Kur prapuolėt?
Atsakyti
Aš po opetacijos, Santaros klinikose. Būsiu stipresnė_atsakysiu į klausimus, nes po pilnos narkozės dar galva svaigsta.

Labas rytas
Atsakyti