Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 13:03)
Turit namuose dulkių siurblį robotą?

Neturiu,bet tikiu,kad geras pagalbininkas

QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 20:49)
Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją?

nežinau irgi,greičiau ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 21:22)
Jūsų balsas storas?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 21:42
[b)
Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai?[/b]

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 06:08)
Kai pasidarot kavos, ją išmaišot, ar šaukštelį aplaižot ir tuomet dedat ant lėkštutės ar kažkur kitur, ar nelaižytą dedat?

niekada nemaišau kavos

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 08:38)
Ar daug artimųjų, pažįstamų vyko popiežiaus pažiūrėt?

Keli berods tik

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 08:47)
Ar jums patinka viržiai?

taip,labai

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 09:11)
O Jūs pavyzdžiui bijote likti vienos?

Žiūrint kuria prasme vienos
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 09:33)
Nešiojatės rankinėj vazeliną? Gal dar kažkur esat palikusi, kad būtų po ranka?

Rankinėj yra

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 10:19)
Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo,  jums geriau skystalai,  kaip kad Fervex užlilami miltukai,  ar tabletės?

Nėra skirtumo

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 11:47)
Kas turit noro atidarinėt nuorodą ir komentuot-kaip jums šis butas? Kodėl toks pigus-tik dėl to, kad pirmas aukštas ir be tarpininkų. ar dar kažką įžvelgiat ne taip?
https://www.aruodas....utas-1-2598287/

Kitoms klausimas - ar esat lindę į vyro telefoną arba į piniginę?

Neturiu ką pakomentuot dėl buto,kai neseku LT NT rinkos,tai man čia žalias miškas 4u.gif butas atrodo neblogas,daugiau nepasakysiu nieko 4u.gif sėkmės paieškose,mes irgi skęstam šitam reikale,atrodo niekada nerasim tinkamo 4u.gif
Į telefoną esu,į piniginę ne,kažkaip neprireikė biggrin.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 12:54)
Pradžiugino kas?

Aha,anyta sukėlus nuo ryto visus ant kojų dėl niekų biggrin.gif šiaip ne,niekas nepradžiugino

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 13:44)
jeigu patiktų kažkoks butas labai, bet būtų per brangus, o jį pardavinėtų per tarpininkus-t.y.per brokerį, ar bandytumėt susirasti šeimininkus, kad pigiau nupirkti?

ne,pirkčiau per brokerį,jei labai jau norėčiau

QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 20:20)
Daug žymių žmonių, vlogerių sekat soc. tinkluose?

Nelabai daug,daugiau žiūriu be sekimo

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 20:49)
Kada paskutinį kartą buvot užsidėję šalmą?

Nepamenu net
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 09 25, 21:19)
jei del sveikatos privaletumet visiskai atsisakyti cukraus arba druskos, kurio labiau pasigestumet? unsure.gif

Druskos vienareikšmiškai

QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 21:29)
Pykotės su kažkuo neseniai?

ne,bet man regis bręsta vienas konfliktas darbe su kolege,ramybes neduoda,pristojo kaip nežinia kas,nebegaliu atsikratyt

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 22:21)
Parašykir kažkokį pirmą į galvą šovusį prisiminimą iš vaikystės.

Mama kepa bulvinius blynus,o aš bėgu pažiūrėt ar neateina brolis iš mokyklos,pamačius,kad ateina jau,atlekiu į virtuve,atsidėdu patenkinta ant kėdės ir mosikuoju kojomis iš laimės biggrin.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 26, 07:31)
Ar naktimis gerai miegat? Ar nesapnuojat kažkokių košmarų arba šiaip-ar neprabudinėjat?

Be problemu

QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 12:12)
Yra tekę jodinėti?

Taip normaliai,tai ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 20:10)
FB esu grupėje "Nėštumas ir viskas apie tai", ten periodiškai, kiekvieną dieną, atsiranda mamų, kurios pristato ką tik gimusius savo vaikus (kai kurios ir su nuotraukom  doh.gif ). Parašo kažką tokio: "Sveikučiai, prisistatome ir mes. Antaniukas 26.09 12:00 3,540g". Ir man pastoviai kyla klausimas. Nu kam tai įdomu?  hmm.gif Maža to, po kiekvienu postu atsiranda keliasdešimt sveikinimų komentarų  doh.gif Ką jūs manot? Matot tame esmę kažkokią ar tiesiog dėmesio trūkumas?

Susireikšminimas žmonių biggrin.gif man asmeniškai visi vaikai vienodi,kol savų neturiu smile.gif tiesiog,nei gražūs,nei ką,vaikas kaip vaikas,nematau ko lydytis dėl svetimų vaikų smile.gif

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 26, 20:20)
Kaip jums tai - pagal naujus mokslinius tyrimus namu darbai uzduodami mokiniams jokios naudos neduoda  blink.gif . Vaikas geriausiai isisavina tai kas yra daroma mokykloje, namu darbai tik tucias laiko gaisimas  blink.gif .

Žinant skandinavų mokymosi lygį,tai aš už namų darbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 20:58)
Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti?

aš nerengdavau,brolio vaikai rengia biggrin.gif tai ir dainų ir šokių ir šiaip visokiu kamuolio paspardimų būna pasirodyme biggrin.gif šiaip smagu,tokie drąsus vaikai,prieš kaimynus drąsiausiai dainuoja visu balsu,šoka. Aš kažko gėdyjausi tokių dalykų mažytė smile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 27, 06:33)
Su draugėm dažniau rašotės,  skambinatės ar susitinkat?

Susirašom

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 27, 07:04)
Jus pakviečia į vakarėlį, į kurį reikia atsinešti kažką skanaus ar malonaus. Bet tai turi būti iš Jūsų pirmos vardo raidės.
Kas tai būtų?

Eklerai ir kibinai biggrin.gif

QUOTE(errachka @ 2018 09 27, 12:38)

esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?-namus buvau padegus

Oho,gera zbitka biggrin.gif aš matyt nieko ypatingo,nepamenu net

QUOTE(Visgi @ 2018 09 27, 21:11)
Norėtumėte, kad jau šildymą įjungtų?

Neaktualu,įjungtas jau

QUOTE(Nastya @ 2018 09 27, 21:13)
Jūsų plaukų ilgis visada buvo toks kaip dabar?

Gerokai paaugo dabar

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 28, 09:37)
Na ir kokie planai savaitgaliui?

dar neturiu jokių,noriu į svečius tik nueit kavos

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 28, 11:27)
darbe kas kiek val.geriate kavą?

kad negeriu darbe aš kavos,ypatingai retais atvejais

Labas smile.gif kas sergat,ar vaikai serga,tiem sveikatos 4u.gif

Jums rytais sunku išsibudint? Aha,labai. Sunkiai išsikrapštau iš lovos. Aisku,jei su žadintuvu keliuosi,tai lipu iškart,jei be,tai vajetau,vartausi lovoj valandą dar kaip niekur
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 27, 22:11)
Neaktualu. Patys jungiam. Mes jau šildomės.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 28, 10:37)
Šiandien pas brolį į svečius eisim, o ryt į sodybą važiuosim.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 28, 12:27)
Arbatą darbe jei ir geriu tai max vieną kartą, o dažniausiai visai negeriu.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 28, 13:07)
Jums rytais sunku išsibudint?
Dažniausiai ne, jau pripratus.

Aidos, kaip ten ta tavo draugė? Vis dar slapstosi nuo tavęs? Nebuvot susitikę kur netyčiom, nešnekėjot?

bye1.gif
Kaip nuotaika šiandien? - Labai puiki. Šiandien pas mus darbe įkurtuvės happy.gif Šventę pasidarėm, maisto prisisakėm, saldumynų, šampės iššovėm. Visus nuo rimtesnių darbų atleidom, aptarėm naujoves tik. Visi laimingi, visiems smagu rolleyes.gif
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 11:46)
Ar salta syrit buvo?
Nepasakyčiau vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 12:47)
Kas turit noro atidarinėt nuorodą ir komentuot-kaip jums šis butas? Kodėl toks pigus-tik dėl to, kad pirmas aukštas ir be tarpininkų. ar dar kažką įžvelgiat ne taip?

Kitoms klausimas - ar esat lindę į vyro telefoną arba į piniginę?
Visai nieko butas. Kaina nesikandžioja. Gal yra kažkokie saviti niuansai. Reiktų paskambinti ir pasiteirauti kas ir kaip.

Ne, į telefoną tikrai ne, nei ten man įdomu nei reikalo yra. Net slaptažodžių mes neesam užsidėję, guli tie telefonai dieną naktį matomoj vietoj, niekam neįdomu vartotojo įkelta nuotrauka
Į piniginę nebent jei reikia vaikui į mokyklą dienpinigių ir smulkių neturiu, arba pačiai jei reikia iškeist, tada taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 13:20)
jau po pietų pertraukos?
Nėr pas mus oficialių pietų pertraukų, kada nori tada pietauji, kavą geri, kad ir 5 kart į dieną daryk tai.
Bet jei apie pietavimą, tai pietūs valgiau 12val.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 13:54)
Pradžiugino kas?
Nei nuliūdino nei pradžiugino, tylu ramu, viskas ok. Prajuokino tik, pasijuokiau net balsu biggrin.gif
Nabagai vyrai vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 14:32)
Zinote kelintais metais statytas jusu gyvenamas namas?
2005
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 14:44)
jeigu patiktų kažkoks butas labai, bet būtų per brangus, o jį pardavinėtų per tarpininkus-t.y.per brokerį, ar bandytumėt susirasti šeimininkus, kad pigiau nupirkti?
Net nežinau žinok. Jei labai užlaužta kaina, bet labai patiktų, labai norėtųsi, tai gal ir būtų bandymas, nes be proto permokėti irgi nelabai norėtųsi.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 21:20)
Daug žymių žmonių, vlogerių sekat soc. tinkluose?
Nepasakyčiau vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 21:49)
Kada paskutinį kartą buvot užsidėję šalmą?
Gal prieš 2 mėnesius. Kai pusbrolis iš Vilniaus į sodybą su motociklu atvažiavo (taip sakant užsimanė покататься), o žmona paskui_su automobiliu su dvimečiu sūnumi. Jie abudu motociklo teises išsilaikę. Jis ir Vilniuj į darbą motociklu važinėja, ne automobiliu, sako jokios rytinės spūstys nebaisos. O dirba prie Europos PC, Konstitucijos prospekte, tai ten gi oho rytais spūstys.
Na tai va, va tada sodyboje jis mane ir pavežiojo, tai buvo proga ir šalmą užsidėti.
QUOTE(grange @ 2018 09 25, 22:19)
jei del sveikatos privaletumet visiskai atsisakyti cukraus arba druskos, kurio labiau pasigestumet?
Pasigesčiau druskos, be cukraus galiu gyvent. O pvz va kokia ten kepta žuvis man neskanu be druskos.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 22:29)
Pykotės su kažkuo neseniai?
Ne, nesipykau vartotojo įkelta nuotrauka

Kas įstrigo šiandien paskutinio perskaityto?
Kad Vilniuje šiandien pradedamas šildymo sezonas; visuose darželiuose bei sveikatos priežiūros įstaigose.
Įstrigo todėl, kad man regis niekad dar taip anksti nebuvo jungiamas. O gal klystu?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 23:21)
Parašykir kažkokį pirmą į galvą šovusį prisiminimą iš vaikystės.
Kai gana tolokai nuo senelių sodybos įlipau į kaštoną ir bijojau nulipti. Verkiau ir laukiau kol ateis kas iš namiškių manęs ieškoti ir nukels.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 26, 08:10)
kai sirgdavo Jūsų vaikai, biuletenį dažniau imdavo Jūs, ar Jūsų vyras?
Vyras kelis kart tik, aš dažniau, bet visumoj tų biletėnių teko ir ne tiek daug imt, darbai pas mus buvo dėkingi, pavykdavo pakaitoms priežiūrą susiderint sergančių vaikų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 26, 08:31)
Ar naktimis gerai miegat? Ar nesapnuojat kažkokių košmarų arba šiaip-ar neprabudinėjat?
Labai gerai miegu, be prabudimų, košmarų nesapnuoju.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 13:12)
Ne turbūt. Pirmą kartą girdžiu. Kas organizuoja?
Yra tekę jodinėti?
Neprisimenu dabar žinok, ten FB yra info, prisimenu tik, kad suaugusiems bilietas po 6€, o vaikams po 3€.
Yra tekę, Riešės žirgyne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 26, 17:50)
koks oras šią akimirką lauke pas Jus?
Permainingas.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 26, 18:48)
Turit namuose kaimiškų obuolių?
Yra. Pavaišino.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 21:10)
FB esu grupėje "Nėštumas ir viskas apie tai", ten periodiškai, kiekvieną dieną, atsiranda mamų, kurios pristato ką tik gimusius savo vaikus (kai kurios ir su nuotraukom doh.gif ) Parašo kažką tokio: "Sveikučiai, prisistatome ir mes. Antaniukas 26.09 12:00 3,540g". Ir man pastoviai kyla klausimas. Nu kam tai įdomu? hmm.gif Maža to, po kiekvienu postu atsiranda keliasdešimt sveikinimų komentarų doh.gif Ką jūs manot? Matot tame esmę kažkokią ar tiesiog dėmesio trūkumas?
Kai aš taip nedarau, tai man tai labai svetima. Keista mada.
Va, kaip tik į temą biggrin.gif Tai čia dar maži skaičiai sakyčiau biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 26, 21:20)
Kaip jums tai - pagal naujus mokslinius tyrimus namu darbai uzduodami mokiniams jokios naudos neduoda blink.gif Vaikas geriausiai isisavina tai kas yra daroma mokykloje, namu darbai tik tucias laiko gaisimas blink.gif
Neatrodo man taip, kad jau visai bergždžias reikalas tie namų darbai. Vis vien gi kažką įsisavini, lieka galvoje. Tik gal nevertėtų tiek daug tų namų darbų užduoti.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 21:58)
Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti?
Tokių, kad susimokėti, ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 27, 07:33)
Su draugėm dažniau rašotės, skambinatės ar susitinkat?
Susitinkama dažniau. Mėgstu konkrečiai. Pliurpt nemėgstu telefonu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 27, 08:04)
Jus pakviečia į vakarėlį, į kurį reikia atsinešti kažką skanaus ar malonaus. Bet tai turi būti iš Jūsų pirmos vardo raidės. Kas tai būtų?
Jūros gėrybės, jogurtins tortas, Jim Beam black viskį biggrin.gif
QUOTE(errachka @ 2018 09 27, 13:38)
esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?
Aha, seneliams vos kluono nepadegėm.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 27, 22:13)
Jūsų plaukų ilgis visada buvo toks kaip dabar?
Ne, ne visada. Buvo poilgiai, buvo trumpi iki pečių, dabar vėl žemiau pečių. Pas mane labai greit auga.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 28, 10:37)
Dar nežinau, bet kad iš Vilniaus niekur nevažiuosim, tai faktas.
Ryte apie kokią 9-10h ir 12-14val. O kartais būna, kad kartą į dieną arba visai negeriu, tik žalios arbatos. Tai vidurkis būtų 4val.
Ne, nesunku man, gana greitai pavyksta, net negulinėju.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 28, 14:13)
Kaip nuotaika šiandien?
Gera.
O jums sėkmės, pelno ir geros kloties linkiu 4u.gif

Airaną seniai gėrėt (ar esat apskritai gėrę)?
Vakar gėriau. Esu gėrusi ir anksčiau.

Sergantiems linkiu greičiau pasveikti, nenusiminti labai, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

ne

Kaip nuotaika šiandien? -

nekokia

QUOTE(Visgi @ 2018 09 28, 14:31)

nieko neskaičiau

QUOTE(Visgi @ 2018 09 28, 15:31)

nesu gėrus:(

kraujo, šlapimo ir kt.tyrimus darotės kas kažkiek laiko, ar tik, kai jau gyd.paskiria? (tik, kai gyd.paskiria)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 28, 15:35)
kraujo, šlapimo ir kt.tyrimus darotės kas kažkiek laiko, ar tik, kai jau gyd.paskiria? (tik, kai gyd.paskiria)
Aš irgi tik tada, kai gydytoja paskiria. Šiemet tik buvo išimtis, kai pati savo iniciatyva daug mokamų tyrimų dariausi, kraujo taip pat tame tarpe.

Ar matėt šiandien vaivorykštę?
Mačiau šiandien neseniai, va ką tik neseniai, prieš septynias, nes lauke buvau, tai net dvi vienu metu buvo, viena šalia kitos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 27, 08:04)
Jus pakviečia į vakarėlį, į kurį reikia atsinešti kažką skanaus ar malonaus. Bet tai turi būti iš Jūsų pirmos vardo raidės.
Kas tai būtų?
(Saldainiai ir saliamis biggrin.gif )

Mandarinų, martinio, macaroonsų.

QUOTE(errachka @ 2018 09 27, 13:38)
esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?-namus buvau padegus

Esu už ūkinių pastatų skiedras uždegusi, kad lėlėms vandenį pašildyti.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 27, 22:11)
Man tai nėra aktualu, mes galim kada norim šildytis.

Ga dar nei.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 27, 22:13)
Jūsų plaukų ilgis visada buvo toks kaip dabar? - Plius minus visada panašus. Yra minčių apsikirpt iki pečių, bet vis stabdau.

Buvo ilgesni gerokai.

darbe kas kiek val.geriate kavą? (darbe išvis negeriu kavos)

Turiu galimybę kiek noriu ir kada noriu. Dažniausiai iki pietų 3 puodukus išgeriu.

Jums rytais sunku išsibudint? Aha,labai. Sunkiai išsikrapštau iš lovos. Aisku,jei su žadintuvu keliuosi,tai lipu iškart,jei be,tai vajetau,vartausi lovoj valandą dar kaip niekur

Visai nesunku, pati pabundu.

Kad Vilniuje šiandien pradedamas šildymo sezonas; visuose darželiuose bei sveikatos priežiūros įstaigose.
Įstrigo todėl, kad man regis niekad dar taip anksti nebuvo jungiamas. O gal klystu?

Apie svetur išgarsėjusią kaip aktorę dzūkaitę, kuri išvykusi nebendrauja du ją užauginusiom močiutėm.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 28, 15:35)

Tik kai paskiria.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 28, 19:28)
Mačiau šiandien neseniai, va ką tik neseniai, prieš septynias, nes lauke buvau, tai net dvi vienu metu buvo, viena šalia kitos bigsmile.gif

Ne, nemačiau.

Laba,
Kokias, kieno varžybas jūs tikrai pralaimėtumėt, jei tai būtų ne su kažkokiais profesionalais ar pažengusiais-parašykit pirmas į galvą šovusias?
Važiavimo su riedučiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 28 rugsėjo 2018 - 21:43
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 28, 22:42)
Kokias, kieno varžybas jūs tikrai pralaimėtumėt, jei tai būtų ne su kažkokiais profesionalais ar pažengusiais-parašykit pirmas į galvą šovusias?
Tikrai daug kokias/kurias pralaimėčiau. Galiu pasakyt tik ką tikrai labai labai gerai žaidžiu, tikrai gerai, tai boulingą.

Kokioje krautuvėlėje paskutinį kartą lankėtės?
Penktadienio vakarą (vakar) "Rūtos", Jeruzalės g. HIPER RIMI, pirkau kilogramą razinas šokolode.
Vaikai mėgsta.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 29, 01:31)
Penktadienio vakarą (vakar) "Rūtos", Jeruzalės g. HIPER RIMI, pirkau kilogramą razinas šokolode.
Vaikai mėgsta.

Kijevo supermarkete Mandarinas. O jei būtent atskiroje kažkokioje, tai Kijevo Rochen.

Labas rytas,
Ar virtuvėje šaldytuvas įjungtas tiesiai į rozetę, ar per prailgintuvą?
Per prailgintuvą, kaip.ir kompiuteris kambaryje, TV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 29 rugsėjo 2018 - 07:33
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 29, 08:32)
Labas rytas smile.gif

Tiesiai, nes įmontuotas.

Kaip manote, ar gali intravertai tapti psichologais, ar nėra sunku jiems?
Gal ir nėra labai paprasta ar lengva, bet jei moka labai gerai atsiriboti, tai gali.
Manau intravertai yra nuostabūs klausytojai, o gebėjimas klausytis yra nepakeičiamas bruožas psichologui.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ne, nesunku

Kaip nuotaika šiandien?

Kol kas gera

Nastya, su įkurtuvėm 4u.gif
Smagu ten pas Jus turėjo būti

Kad kažkoks, neturintis teisių dundukas su tėvo mašina nukirto tris ant šaligatvio ėjusias merginas, kurių būklė dabar labai sunki. Čia Vilniuje

QUOTE(Visgi @ 2018 09 28, 15:31)

Negėrus visai

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 )
kraujo, šlapimo ir kt.tyrimus darotės kas kažkiek laiko, ar tik, kai jau gyd.paskiria?

Kai paskiria

QUOTE(Visgi @ 2018 09 28, 19:28)

Jau seniai nemačiau

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 28, 22:42)
Kokias, kieno varžybas jūs tikrai pralaimėtumėt,  jei tai būtų ne su kažkokiais profesionalais ar pažengusiais-parašykit pirmas į galvą šovusias?

Plaukimo

QUOTE(Visgi @ 2018 09 29, 01:31)

Prie namų yra nedidelė "Čia Market" parduotuvėlė, tai tik ten vakar buvau

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 29, 08:32)

Tiesiai į rozetę

Agrefa, tai Tu Kijeve?
Geros kelionės Jums. Kada grįšit?
Lauksim įspūdžių

QUOTE(Visgi @ 2018 09 29, 09:05)
Kaip manote, ar gali intravertai tapti psichologais, ar nėra sunku jiems?

Manau, kad gali. Intravertai irgi ne visi vienodi.

Ar mėgstate kavą su pienu? O gal geriate dar kokią nors - su sirupu, grietinėle ar pan.?
Visada gerdavau tik juodą kavą su šaukšteliu cukraus. Aišku, kartais kavinėse išgerdavau latte ar kapučino. O dabar nuo vasaros pripratau gerti rytais didelį puoduką kavos su pienu. Man taip skanu, kartais net vakare guluosi ir galvoju, kaip bus faina, kai atsikelsiu, manęs lauks kava su pienu
Atsakyti