Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 26, 18:48)
Sveikit!
--
Turit namuose kaimiškų obuolių?

4u.gif
--
kaimiškų obuolių turiu - bendradarbė atvežė

QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 21:10)
Sima, Ugnei  4u.gif Mano mažius irgi įsisirgo  doh.gif Ryt keliausim pas gydytoją.
--
Ką jūs manot? Matot tame esmę kažkokią ar tiesiog dėmesio trūkumas?

4u.gif
Tavo mažiukui irgi sveikatos 4u.gif
--
manau, kad dėmesio trūkumas

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 26, 21:20)
Sveikatos dukrytei  4u.gif

4u.gif

LABOS visoms 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums tai - pagal naujus mokslinius tyrimus namu darbai uzduodami mokiniams jokios naudos neduoda  blink.gif . Vaikas geriausiai isisavina tai kas yra daroma mokykloje, namu darbai tik tucias laiko gaisimas  blink.gif .
Nu jopstararai, man tai didziausia nesamone. Bet tai, anot mokslininku, tiesa. Mano vaikai dar praeitais mokslo metais minimaliai gaudavo kazkokiu namu darbu, siemet jau nebe. Viskas yra daroma mokykloje. Na man tai tikrai patogu, be truksta kazkotai  blink.gif  biggrin.gif . Per susirinkima pasake, mes matome vaikus mokykloje, ir jei kazkam kazkas sekasi sunkiau tai visada yra galimybe skirti papildoma mokytoja ir dirbti su tuo vaiku daugiau. Man, kai uzaugusiai su namu darbu kruva tai nesuprantamas dalykas  rolleyes.gif
Na kenkt gal nekenkia, o dėl naudos tai visiems skirtingai. Gal ne tai, kad visai juos naikint (nors nebūčiau prieš), bet žymiai apmažinti tikrai būtina (kalbu apie Lietuvą). Sprendžiant pagal save, tai aš gerai įsisavindavau medžiagą pamokų metu. Man jos pilnai užtekdavo. Prieš kontrolinį arba egzą mokydavausi max kelias valandas vakare (dieną prieš). Ir man visiškai to pakakdavo, mokiausi tikrai gan gerais pažymiais. Būčiau mokiusis daugiau, net neabejoju, kad būčiau dešimtukininkė cool.gif

Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti? - Mes vaikystėje darydavom. Nupiešdavom bilietus, rinkdavom po litą ar tai du iš kiekvieno. Ar tai koncertą, ar šiaip kokius pasirodymus. Ką išmokdavom mokykloj dainuoti - tą ir dainuodavom, eilėraščius, šokdavom, su kokia fleita grodavom, madų šou visokiom temom kurdavom. Nu viską kas šaudavo į galvą. Pamenu kaime vasarą sustadydavom kėdes, sceną pažymėdavom, kažkas "renginio" vedėjas būdavo, viskuo rūpinosi. O kiti savo numeriams ruošdavosi. Po visko dalinomės pinigus ir toks fainas jausmas būdavo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
FB esu grupėje "Nėštumas ir viskas apie tai", ten periodiškai, kiekvieną dieną, atsiranda mamų, kurios pristato ką tik gimusius savo vaikus (kai kurios ir su nuotraukom  doh.gif ). Parašo kažką tokio: "Sveikučiai, prisistatome ir mes. Antaniukas 26.09 12:00 3,540g". Ir man pastoviai kyla klausimas. Nu kam tai įdomu?  hmm.gif Maža to, po kiekvienu postu atsiranda keliasdešimt sveikinimų komentarų  doh.gif Ką jūs manot? Matot tame esmę kažkokią ar tiesiog dėmesio trūkumas?

Kažkoks susireikšminimas begalinis. Ot nemėgstu tokių.

Kaip jums tai - pagal naujus mokslinius tyrimus namu darbai uzduodami mokiniams jokios naudos neduoda  blink.gif . Vaikas geriausiai isisavina tai kas yra daroma mokykloje, namu darbai tik tucias laiko gaisimas  blink.gif .
Nu jopstararai, man tai didziausia nesamone. Bet tai, anot mokslininku, tiesa. Mano vaikai dar praeitais mokslo metais minimaliai gaudavo kazkokiu namu darbu, siemet jau nebe. Viskas yra daroma mokykloje. Na man tai tikrai patogu, be truksta kazkotai  blink.gif  biggrin.gif . Per susirinkima pasake, mes matome vaikus mokykloje, ir jei kazkam kazkas sekasi sunkiau tai visada yra galimybe skirti papildoma mokytoja ir dirbti su tuo vaiku daugiau. Man, kai uzaugusiai su namu darbu kruva tai nesuprantamas dalykas  rolleyes.gif

Aš irgi nesuprantu. Man urhi priimtina, kad reiia pasimokyt ir namuose, tik gal mažiau, nwi dabar užduoda.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 21:58)

Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti? - Mes vaikystėje darydavom. Nupiešdavom bilietus, rinkdavom po litą ar tai du iš kiekvieno. Ar tai koncertą, ar šiaip kokius pasirodymus. Ką išmokdavom mokykloj dainuoti - tą ir dainuodavom, eilėraščius, šokdavom, su kokia fleita grodavom, madų šou visokiom temom kurdavom. Nu viską kas šaudavo į galvą. Pamenu kaime vasarą sustadydavom kėdes, sceną pažymėdavom, kažkas "renginio" vedėjas būdavo, viskuo rūpinosi. O kiti savo numeriams ruošdavosi. Po visko dalinomės pinigus ir toks fainas jausmas būdavo blush-anim-cl.gif

Kad lyg ne. Tai va, dėl to ir karaoke prizus imi, ir verslą turi-viskas iš vaikystės atėjo smile.gif .

Laba,
Su draugėm dažniau rašotės, skambinatės ar susitinkat?
Rašausi ir susitinku
Pliurpt nepatinka.
Atsakyti
Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti? -

ne, iki tiek nesugalvodavau

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 27, 07:33)
Su draugėm dažniau rašotės,  skambinatės ar susitinkat?

dažniau skambinamės

LABAS RYTAS ax.gif

nesugalvoju klausimo, todėl "pasivogiau" klausimą iš facebooko bigsmile.gif

Jus pakviečia į vakarėlį, į kurį reikia atsinešti kažką skanaus ar malonaus. Bet tai turi būti iš Jūsų pirmos vardo raidės.
Kas tai būtų?
(Saldainiai ir saliamis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 24, 09:28)
ruduo lauke, ar tikite, kad dar bus "vasara"? (tikėjausi, kad šiandien bus "vasara", nes gismeo.lt rodė)

norėčiau
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 10:00)
Norit šiandien valgyt?
Labai. Nuo pat ryto.

aš visada noriu biggrin.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 09 24, 11:04)
Ar naudojate šeimos biudžeto apskaitos programą?
Taip. Anksčiau naudojau, vėliau nustojau, dabar vėl grįžau. Labai gerai vizualiai matyti išlaidų ir pajamų pasiskirstymą, ir dar procentais kiekvienai sričiai.

exsel
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 11:13)
kai gaminat, druską beriat į pačią pabaigą, prieš išjungiant viryklę, ar anksčiau?
Visada anksčiau. Ir dar, kol verda, kelis kartus ragauju, ar užtenka druskos, prieskonių.

anksčiau
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 24, 11:33)
lyja ? (jau nebe, saulė bando lysti)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 12:01)
Virtuvėj turit stovą su peiliais?
Yra. Man patogu,  patinka. Nors iš visų ten susmeigtų peilių naudoju tik 2 dažniausiai.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 14:03)
Turit namuose dulkių siurblį robotą?
Neturiu. Nelabai man jo reikia mažame plote. Bet kas turi erdvesnius namus, galvoju,  didelis pagalbininkas.

ne, bet norėčiau
QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 21:49)
Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją? - Nežinau, tikriausiai ne.

ui, rimtai nežinau šiuo metu
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 22:22)
Jūsų balsas storas?
Mano-ne. Bet vienos mano draugės-storas.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 22:42)
Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai? - Nea, visiškai ne mano skonis.

nea
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 06:16)
kai Jūsų vaikai sirgdavo, ar buvo taip, kad kelias dienas temperatūra nekrito? (taip, yra. Kažko mano dukrai nuo šeštadienio laikosi +38.1 blink.gif Vaistus geriam, bet kažkas ne to)

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 07:08)
Kai pasidarot kavos, ją išmaišot, ar šaukštelį aplaižot ir tuomet dedat ant lėkštutės ar kažkur kitur, ar nelaižytą dedat?
Nelaižytą dedu.

dedu į indaplovę
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 09:38)
Ar daug artimųjų, pažįstamų vyko popiežiaus pažiūrėt?</strong></p><p>Nelabai. Keleta tik žmonių. </p>

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 09:47)
Ar jums patinka viržiai?

nekaifuoju biggrin.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 10:11)
O Jūs pavyzdžiui bijote likti vienos?</strong>
</p><p>Aš ne. Nebijau. Aš žinau, kad visada rasiu ką veikti.  </p>

trumpu laiku ne, ilguoju -taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 10:33)
Nešiojatės rankinėj vazeliną? Gal dar kažkur esat palikusi, kad būtų po ranka?
Turiu rankinėj, turiu darbo stalčiuj, dar turiu namuose vonios kambary.
Nebijočiau, bet tikrai nenorėčiau likti viena.

mokausi tai daryt smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 11:19)
Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo,  jums geriau skystalai,  kaip kad Fervex užlilami miltukai,  ar tabletės?
Tabletės. Nemėgstu arbatų,  kad ir vaistų geriamų. Man nepatinka.

sirupai
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 11:46)
Ar salta syrit buvo? Aha, ryte tik +1  unsure.gif

jau nebe
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 12:47)
Kitoms klausimas - ar esat lindę į vyro telefoną arba į piniginę?
Esu lindusi  rolleyes.gif . Lindau tada, kai atrodė jis keistas  rolleyes.gif .

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 13:20)
jau po pietų pertraukos? (kadangi esu namie, turiu dukros slaugos biuletenį, tai pietūs buvo ankstoki, apie 11.30 val.)

aga
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 13:54)
Pradžiugino kas? - Ne tai, kad pradžiugino, bet maloniai nustebino tai, kad Steak Supply nuo šiol bendradarbiaus su Barbora ir galima bus užsisakyti mėsos iš jų  bigsmile.gif

pokalbis su bosu
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 14:32)
Zinote kelintais metais statytas jusu gyvenamas namas? Aha, 1969  blink.gif

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 14:44)
jeigu patiktų kažkoks butas labai, bet būtų per brangus, o jį pardavinėtų per tarpininkus-t.y.per brokerį, ar bandytumėt susirasti šeimininkus, kad pigiau nupirkti?

nemanau
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 21:49)
Kada paskutinį kartą buvot užsidėję šalmą?
Praeitą savaitę teko.

ui seniai
QUOTE(grange @ 2018 09 25, 22:19)
jei del sveikatos privaletumet visiskai atsisakyti cukraus arba druskos, kurio labiau pasigestumet?

to cukraus ne., druskos grynos irgi nevartoju
QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 22:29)
Pykotės su kažkuo neseniai? - Taip rimtai ne, bet apsižodžiavom su vienu žmogum.

su vyru kažkiek
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 23:21)
Parašykir kažkokį pirmą į galvą šovusį prisiminimą iš vaikystės.
Tėtė virtuvėj neria tinklą, o mama kambary mezga. Uždegta šviesa, tamsu lauke ir ateina kaimynė kažko paprašyt.

žaidžiam su draugėm su lėlėm iš gėlių
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 26, 08:10)
kai sirgdavo Jūsų vaikai, biuletenį dažniau imdavo Jūs, ar Jūsų vyras? (visada aš)

be biuletenių išsisukam
QUOTE(Visgi @ 2018 09 26, 08:25)
Gal eisit į ekskursiją po Vilniaus Rotušę spalio 14d?
Nežinau, bet visai nieko būtų.

nežinojau to
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 26, 08:31)
Ar naktimis gerai miegat?

aga
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 09 26, 13:12)
Yra tekę jodinėti? - Taip, kelis kart.

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 26, 17:50)
koks oras šią akimirką lauke pas Jus? (dangus su žeme maišosi -lyja, kruša - žodžiu, jei dar ir sūnus "kris", tai lapkrity dirbsiu už ačiū blink.gif )

saulė ir vėjuota
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 26, 18:48)
Yra pila pintinė. Įsivaizduoju,  kiek obuolių pas mane tėviškėj prikritę po šitų vėjų. Bus nuklota pilna žemė.

aga
FB esu grupėje "Nėštumas ir viskas apie tai", ten periodiškai, kiekvieną dieną, atsiranda mamų, kurios pristato ką tik gimusius savo vaikus (kai kurios ir su nuotraukom  doh.gif ). Parašo kažką tokio: "Sveikučiai, prisistatome ir mes. Antaniukas 26.09 12:00 3,540g". Ir man pastoviai kyla klausimas. Nu kam tai įdomu?  hmm.gif Maža to, po kiekvienu postu atsiranda keliasdešimt sveikinimų komentarų  doh.gif Ką jūs manot? Matot tame esmę kažkokią ar tiesiog dėmesio trūkumas?

visi serga dabar šia liga-tokia karta

namų darbai turi lavinti ir būt jau įgūdžio lavinimui, jei neišmokai pamokoj, namų darbai nepadės išmokt to
Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti? -

na to nebuvo už pinigus
Rašausi ir susitinku
Pliurpt nepatinka.

raųomės
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 27, 08:04)
Jus pakviečia į vakarėlį, į kurį reikia atsinešti kažką skanaus ar malonaus. Bet tai turi būti iš Jūsų pirmos vardo raidės.
Kas tai būtų?
(Saldainiai ir saliamis biggrin.gif )

macaroonsai

esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?-namus buvau padegus
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 22:22)
Jūsų balsas storas?
Tikrai nestoras ir kad labai plonytis būtų irgi ne.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 22:42)
Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai?
Iš tolo tik pažiūrėt gražu, o šiaip tai ne, ne mano tai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 06:16)
kai Jūsų vaikai sirgdavo, ar buvo taip, kad kelias dienas temperatūra nekrito?
Yra buvę.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 07:08)
Kai pasidarot kavos, ją išmaišot, ar šaukštelį aplaižot ir tuomet dedat ant lėkštutės ar kažkur kitur, ar nelaižytą dedat?
Aš iškart išplaunu po tekančiu vandeniu ir padedu kur priklauso.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 09:38)
Ar daug artimųjų, pažįstamų vyko popiežiaus pažiūrėt?
Artimų tai nei vienas, pažįstamos, t.y. darbo kolegės_dvi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 09:47)
Ar jums patinka viržiai?
Man gražu. Graži rudens puošmena.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 10:11)
O Jūs pavyzdžiui bijote likti vienos?
Namuose tai ne, bet be savo šeimos, savų artimų ir artimųjų, tai taip, labai. Draugų, pažįstamų, veiklos_neužskaitau, nes tai nėra vienas ir tas pats. Viena galėčiau ir sugebėčiau gyvent, neprapulčiau, tik aš to nenoriu ir nenorėčiau. Ne mano natūra būt vienišu vilku.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 10:33)
Nešiojatės rankinėj vazeliną? Gal dar kažkur esat palikusi, kad būtų po ranka?
Ne, net neturiu tokio.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 11:14)
Jūsų vaikas mokykloje yra tas kur gerietis, ar tas kuris yra padauža?
Pirmas variantas. Nei vienas padauža nebuvo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 11:19)
Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo, jums geriau skystalai, kaip kad Fervex užlilami miltukai, ar tabletės?
Man visiškai jokio skirtumo.

Norėtumėte, kad jau šildymą įjungtų?
Man tai nėra aktualu, mes galim kada norim šildytis.
Atsakyti
Kaip su kokia.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 27, 08:04)
Kas tai būtų?
Abrikosai, aguonų pyragas biggrin.gif Pirmi į galvą šovę žodžiai.
QUOTE(errachka @ 2018 09 27, 13:38)
esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?
Dabar kažko tokio labai didelio ir nepamenu, gal net ir nebuvo hmm.gif

Laba vakara smile.gif
Jūsų plaukų ilgis visada buvo toks kaip dabar? - Plius minus visada panašus. Yra minčių apsikirpt iki pečių, bet vis stabdau.
Atsakyti

Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo, jums geriau skystalai, kaip kad Fervex užlilami miltukai, ar tabletės?

visaip. tinka man ir tokie ir tokie

Ar salta syrit buvo?

Šalta 

Kitoms klausimas - ar esat lindę į vyro telefoną arba į piniginę?

Esu, bet be jokių kėslų. Tiesiog buvo poreikis kitiems reikalams 

jau po pietų pertraukos? 

ne

Pradžiugino kas? 

Kad nieko 

Zinote kelintais metais statytas jusu gyvenamas namas? 

2013

jeigu patiktų kažkoks butas labai, bet būtų per brangus, o jį pardavinėtų per tarpininkus-t.y.per brokerį, ar bandytumėt susirasti šeimininkus, kad pigiau nupirkti?

Ne. Nes abejoju ar tai padėtų

Daug žymių žmonių, vlogerių sekat soc. tinkluose? -

Instragrame tai nemažai

Kada paskutinį kartą buvot užsidėję šalmą

kaži ar išvis buvau

jei del sveikatos privaletumet visiskai atsisakyti cukraus arba druskos, kurio labiau pasigestumet? unsure.gif

druskos pasigesčiau

Atsakyti

Pykotės su kažkuo neseniai?

ne

Parašykir kažkokį pirmą į galvą šovusį prisiminimą iš vaikystės.

kai lipom į darželio teritoriją ant supynių suptis. 

kai sirgdavo Jūsų vaikai, biuletenį dažniau imdavo Jūs, ar Jūsų vyras? 

60 proc aš 40 proc vyras. 

Gal eisit į ekskursiją po Vilniaus Rotušę spalio 14d?

ne

Ar naktimis gerai miegat? Ar nesapnuojat kažkokių košmarų arba šiaip-ar neprabudinėjat?

vieną naktį tik blogai miegojau. Vis sukosi mintys, kaip vienam klientui situaciją išvinioti kaip reikia. 

Yra tekę jodinėti?

Taip

koks oras šią akimirką lauke pas Jus? 

blank saule ir labai vėjuota

TAip

FB esu grupėje "Nėštumas ir viskas apie tai", ten periodiškai, kiekvieną dieną, atsiranda mamų, kurios pristato ką tik gimusius savo vaikus (kai kurios ir su nuotraukom doh.gif). Parašo kažką tokio: "Sveikučiai, prisistatome ir mes. Antaniukas 26.09 12:00 3,540g". Ir man pastoviai kyla klausimas. Nu kam tai įdomu? hmm.gifMaža to, po kiekvienu postu atsiranda keliasdešimt sveikinimų komentarų doh.gifKą jūs manot? Matot tame esmę kažkokią ar tiesiog dėmesio trūkumas?

Ai man išvis tas feisbukinis seilėjimasis kvailas yra. Kaip ir kas įkelia savo nuotrauką ir paski irgi keliasdešimt postų: graži, faina, gražuolė ir t.t. 

Kaip jums tai - pagal naujus mokslinius tyrimus namu darbai uzduodami mokiniams jokios naudos neduoda blink.gif. Vaikas geriausiai isisavina tai kas yra daroma mokykloje, namu darbai tik tucias laiko gaisimas blink.gif.

kaip ten rusiškas posakis повторение мать учения. Aš už namų darbus. Yra dalykų kuriuos reikia ir pakalti. Suprantu matematika, lietuvių galim išdirbti pamokų metu. Na bet istorija, kai reikia daugybė datų atsiminti. Arba geografijos - po vienos pamokos kaži ar įmanoma atsiminti šalis ir jų sostines.  Aišku dar priklauso apie kokią amžiaus grupę kalbama. 

Atsakyti

Gal vaikystėje pačios darydavot, ar daro/darydavo jūsų vaikai visokius koncertus, pasirodymus, kur suaugę turėdavo po kažkiek susimokėti?

ne. mūsų žaidimai būdavo kitokie. Statydavom būstines iš adijalų ir visokie kiemo judrus žaidimai: gaudynės, kvadratas, slėpynės...

Su draugėm dažniau rašotės, skambinatės ar susitinkat?

rašomes, susitinkam

Kas tai būtų?

riestiniai :D

esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?

kad lyg ne. 

Taip. Darbe šaltoka 

Jūsų plaukų ilgis visada buvo toks kaip dabar? 

ne. Buvau trumpais kokius 3 metus. Dabar šiek tiek žemiau pečių. 

Na ir kokie planai savaitgaliui?

Gal padarysiu kokį šopingą. Namuose reikia daugiau pasitvarkyti. Vis grįžtam vėlai namo, tai nedatvarkis toks. Labai laukiau savaitgalio. Morališkai sunki savaitė buvo.

Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 09 27, 13:38)
esat kokią didelę zbitką iškrėtę vakystėj?-

taip. Buvo vienu tarpu "ant bangos" - turėti kaučiuko. Tai esu namo bendrijos pirmininkui gerą gabalą kaučiuko užlipinus ant priekinių mašinos ratų. Jau tada jo niekas nekentė, net ir mes, namo vaikai;

QUOTE(Visgi @ 2018 09 27, 22:11)

OI, NE.
APSAUGOK VIEŠPATIE

QUOTE(Nastya @ 2018 09 27, 22:13)
Jūsų plaukų ilgis visada buvo toks kaip dabar? -

ne, buvo mokykloj ilgi iki pečių

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 28, 10:37)
Na ir kokie planai savaitgaliui?

nežnia

SVEIKOS 4u.gif

darbe kas kiek val.geriate kavą? (darbe išvis negeriu kavos)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 23, 20:58)
kurios neturi - Jūs pati, Jūsų šeimos nariai sveiki, ar serga?

sveiki

QUOTE(Nastya @ 2018 09 23, 21:46)
Jūsų vyras labiau mėgsta kaklaraiščius ar varlytes?

varlytės jam labiau tinka

QUOTE(grange @ 2018 09 23, 23:30)
Ar vakare einant miegot isjungiat visus prietaisus is rozeciu? na turiu omeny tv, kompiuterius..

neišjungiu nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 04:41)
Ar buvo taip,  kad darbe per pietus valgytumėt lašinius?

Ne,niekada. Dėl manęs lašinių galėtų ir nebūti visai

QUOTE(errachka @ 2018 09 24, 07:43)
jūs įprastai kiek miegat naktį

9 man geriausiai

QUOTE(Visgi @ 2018 09 24, 10:04)
Ar naudojate šeimos biudžeto apskaitos programą?

Ne,bet reikėtų naudoti

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 10:13)
kai gaminat, druską beriat į pačią pabaigą, prieš išjungiant viryklę, ar anksčiau?

Anksčiau

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 11:01)
Virtuvėj turit stovą su peiliais?

Ne,bet norėčiau,patogu
Atsakyti