Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 10:11)
O Jūs pavyzdžiui bijote likti vienos?</strong>
</p><p>Aš ne. Nebijau. Aš žinau, kad visada rasiu ką veikti.  </p>

Labai geras ir įdomus klausimas. Ir nesugebėčiau atsakyti vienu sakiniu į jį, nes atsakymas susidėliotų iš daugybės pasvarstymų ir sakinių.
Iki kokių 35 metų absoliučiai nebijojau nei likti viena, nei skyrybų, nes tai buvo amžius, kai visada turėjau šalia daug draugių, tikrai būčiau turėjusi vyrišką dėmesį, jei būčiau likusi viena, turėjau savo būstą ir neblogą atlyginimą. Nebuvo jokios baimės likti vienai, nes viena vis tiek nebūčiau buvusi.
Pasikeitė požiūris po to, kai iš labai arti susidūriau su ilgalaikiais rūpesčiais dėl vyro tėvų ir savo mamos senatvės. Tokiu momentu jokiais būdais nenorėjau būti viena, nes tie žmonės, į kuriuos rėmiausi ir laikėmės kumštyje, buvo tik šeima. Visi kiti svetimi žmonės (draugai, tetos, pusseserės) šalia būna tol, kai rūpestis būna trumpas. Kai rūpestis ar bėda ilgalaikė, šalia tavęs svetimo žmogaus nebus, nes visi turi savo gyvenimus ir kažkokius rūpesčius. Niekas neprivalo gyventi tavo gyvenimo ir tavo bėdų. Tokios žaizdos išsilaižomos savyje arba savo šeimoje. Labai laiminga, kad turėjau šalia suprantantį, atsidavusį vyrą ir sūnų.
Taipogi nenorėčiau būti viena, turėdama namą. Jeigu neturtėčiau vyro, turėčiau parduoti tėviškės namus, nes be vyriškų rankų, su kaimo pijokais, kur nėra ko nusamdyt, aš tikrai neįstengčiau susitvarkyt. O apšiurusių namų tikrai nenorėčiau laikyt-man arba tobula ir išlaižyta, arba nereikia nieko. Šiurenos neleistų sąžinė turėti.
Tai čia gal tokie savanaudiški dalykai, kuriuos išvardinau.
Šiaip viena tikrai išgyvenčiau, susitvarkyčiau, nes visada buvau ir esu organizuota, valdinga, nepasimetanti dėl kažkokių situacijų. Bet šiuo metu, tarkim, tikrai nenorėčiau būti viena. Man gera, kai namuose esam trise, man smagu, kai susirenkam ir būnam tame viename kambaryje, kai gyvenam vienas kito džiaugsmais ir rūpesčiais. Man patinka valgyt kartu prie vieno stalo, patinka, kad grįžus po darbų apsikabinam, pasibučiuojam, sprendžiam iškilusius klausimus,patinka, kad jaučiu vyro dėmesį, šilumą, atsidavimą. Tikrai nenoriu gyvent viena. Bet kartais pabūti-noriu biggrin.gif .

Nešiojatės rankinėj vazeliną? Gal dar kažkur esat palikusi, kad būtų po ranka?
Turiu rankinėj, turiu darbo stalčiuj, dar turiu namuose vonios kambary.
Nebijočiau, bet tikrai nenorėčiau likti viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 rugsėjo 2018 - 09:34

Ar buvo taip, kad darbe per pietus valgytumėt lašinius?

ne

jūs įprastai kiek miegat naktį-6-7 val

ne. 8 val

ruduo lauke, ar tikite, kad dar bus "vasara"?

Bobų dar vasara gal bus

Norit šiandien valgyt?

ne

Ar naudojate šeimos biudžeto apskaitos programą?

ne. bandžiau, bet man nepatikos. Daug laiko tenka sugaišti

kai gaminat, druską beriat į pačią pabaigą, prieš išjungiant viryklę, ar anksčiau?

anksčiau

lyja ? 

ne

Virtuvėj turit stovą su peiliais?

ne

Ką pirmadienio vakarą?

namučiai namučiai 

Turit namuose dulkių siurblį robotą?

ne. bet apie jį susimastau. Ketinu ateityje nusipirkti. 

Atsakyti

Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją? 

Taip. Nes pas mane ne tik trumparegystė bet ir astigmatizma. Taigi, kai regėjimas nusilps iki tam tikros ribos, tada norėčiau darytis korekcija lazeriu. 

Jūsų balsas storas?

vidutinis 

Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai? 

šiaip nr. bet turiu sena komoda. Ji mums labai gražiai įsikomponavo miegamajam. Bet daugiau tokių baldų neplanuojam turėti. 

kai Jūsų vaikai sirgdavo, ar buvo taip, kad kelias dienas temperatūra nekrito?

buvo. kai ausies uždegimas būdavo. Bet jei kokia angina tai max parą tempa būdavo. 

Kai pasidarot kavos, ją išmaišot, ar šaukštelį aplaižot ir tuomet dedat ant lėkštutės ar kažkur kitur, ar nelaižytą dedat?

Pamaišau ir iškart nuplaunu. Nelaižau :D

Ar jums patinka viržiai?
virziai-52385d710c5f8.jpg

Taip gražu. 

Taip. Turiu visada. Kaip ir rankų kremą. 

Jūsų vaikas mokykloje yra tas kur gerietis, ar tas kuris yra padauža?

Tas gerietis. Jį greičiaų kas nuskriaustų, nei jis ką. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 11:14)
Jūsų vaikas mokykloje yra tas kur gerietis, ar tas kuris yra padauža?</strong></p><p>Tas gerietis. Jį greičiaų kas nuskriaustų, nei jis ką. </p>

Lygiai taip pačiai. Gerietis ir labai teisingas.

Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo, jums geriau skystalai, kaip kad Fervex užlilami miltukai, ar tabletės?
Tabletės. Nemėgstu arbatų, kad ir vaistų geriamų. Man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 21:49)

Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją?

Nezinau net unsure.gif, baisu butu, jei tas regejimas toliau ne prastetu tai gal ir nedaryciau nieko.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 22:22)

Jūsų balsas storas?

Ne,rodos.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 22:42)

Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai?

Nea.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 06:16)

Budavo, priklauso nuo viruso, kartais jo jokie vaistai neveikia unsure.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 07:08)

Labas rytas,
Kai pasidarot kavos, ją išmaišot, ar šaukštelį aplaižot ir tuomet dedat ant lėkštutės ar kažkur kitur, ar nelaižytą dedat?

Nelaizau.

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 09:38)

Ar daug artimųjų, pažįstamų vyko popiežiaus pažiūrėt?

Zinau, kad sese tom dienom Vilniuje buvo, bet ar mate nezinau, nekalbejom dar rolleyes.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 09:47)

Ar jums patinka viržiai?
vartotojo įkelta nuotrauka

Taip, grazus augaliukas.
P.S. aciu, kad foto idejai, o tai vel buciau I google lindus biggrin.gif

O Jūs pavyzdžiui bijote likti vienos?

Vienos, ta prasme, be vyro? Be vyro - nebijau, be seimos- bijociau blink.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 10:33)

Nešiojatės rankinėj vazeliną?

Nea, nusiperku tik kai orai atsala, bet retai kada naudoju ax.gif

Darzelyje ir pradzioje mokyklos abu buvo angeliukai, dabar matau, kad mazajam ragiukai po biski kalasi unsure.gif Pasidare toks velniuku priedes blink.gif. Bet kol kas saikingai, toks viduriukas tarp geriecio ir padauzos. O didysis kaip buvo geras taip ir liko bigsmile.gif tik jautrus be galo. Vakar pasisake, kad jis tures sakyti padekos kalba mokytojams baznycioje mokyklos baigimo proga, tai man jau plaukai siausiasi kaip jis pakalbes, nes zinau, kad apsiverks garantuotai ax.gif

Ar salta syrit buvo? Aha, ryte tik +1 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 11:46)
Ar salta syrit buvo? Aha, ryte tik +1  unsure.gif

Pati nespėjau pajaust, nes namuose mašiną pasistatau prie pat laiptinės durų, darbe taip pat prie pat durų, tai nieko nesupratau. Bet 11,30 val.ėjau iki turgelio. Tai supratau kaip reikalas, kad šalta.

Kas turit noro atidarinėt nuorodą ir komentuot-kaip jums šis butas? Kodėl toks pigus-tik dėl to, kad pirmas aukštas ir be tarpininkų. ar dar kažką įžvelgiat ne taip?
https://www.aruodas....utas-1-2598287/

Kitoms klausimas - ar esat lindę į vyro telefoną arba į piniginę?
Esu lindusi rolleyes.gif . Lindau tada, kai atrodė jis keistas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 07:08)

niekada nelaižau, tiesiog padedu į kriauklę

nežinau, nesidomėjau

Ar jums patinka viržiai?

gražūs. Tėtis ant mamos kapo pasodino tokius

nebijau, nieko nėra amžino

ne, net neturiu tokio

gerietis

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 11:19)
Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo,  jums geriau skystalai,  kaip kad Fervex užlilami miltukai,  ar tabletės?

geriau tabletės

Ar salta syrit buvo?

oi, netgi labai

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 12:47)
Kas turit noro atidarinėt nuorodą ir komentuot-kaip jums šis butas? Kodėl toks pigus-tik dėl to, kad pirmas aukštas ir be tarpininkų. ar dar kažką įžvelgiat ne taip?
--

butas kaip butas
--
oi, ne kartą

jau po pietų pertraukos? (kadangi esu namie, turiu dukros slaugos biuletenį, tai pietūs buvo ankstoki, apie 11.30 val.)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 06:16)
Kiek pamenu, ne.
Nedaug, keli žmonės.
Ar jums patinka viržiai?
Nieko tokie, gražiai atrodo.
Viena kaip? Be vyro? Ne. Turiu ir turėčiau užtikrintas ir geras pajamas, net jei vyras išmestų iš darbo, turėčiau kur gyvent, dėl kitų dalykų tuo labiau nepergyvenu. O jei aplamai vienai likt, tai taip, labai bijočiau. Aš esu kompanijos žmogus. Man reikia šeimos, vaikų, giminių, draugų, bendravimo, šiltų santykių ir panašiai.
Žiemą kartais nešiojuos, o šiaip namuose visada yra.
Bent jau kol kas tai gerietė, rami. O kaip bus po to, bus matyt. Aš irgi iki kokios penktos-šeštos klasės rami buvau, o vėliau pasikeičiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 11:19)
Jeigu geriat vaistus nuo peršalimo,  jums geriau skystalai,  kaip kad Fervex užlilami miltukai,  ar tabletės?
Tabletės.
Ar salta syrit buvo?
Taip, ir dieną šalta.
---
Butas realiai visai neblogas, o kaina irgi sakyčiau, kad mažoka. Įdomu. Gal dėl pirmo aukšto ir, kad be tarpininkų. Paskambink pašnekėk jeigu sudomino, gal kokių skolų yra pavyzdžiui. O gal šiaip skubiai nori parduoti.
---
Mano vyras neturi piniginės, nėra kur ir lyst biggrin.gif O į telefoną vieną kartą lindau, puikiai pamenu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 13:20)
jau po pietų pertraukos?
Jau po darbų, namuose, po pietų. Greit susisukau šiandien ax.gif

hi.gif
Pradžiugino kas? - Ne tai, kad pradžiugino, bet maloniai nustebino tai, kad Steak Supply nuo šiol bendradarbiaus su Barbora ir galima bus užsisakyti mėsos iš jų bigsmile.gif
Atsakyti

Gal mokesciai labai dideli ax.gif , seip butui tai remonto reikia, gal kaimynai priedurniai, gyvent neduoda, o gal tikrai zmonem labai greit pinigu reikia.

I vyro telefona lindau viena karta bendro gyvenimo pradzioje biggrin.gif , o I pinigine tai daznokai ilendu biggrin.gif , nes retai kada grynu pinigu turiu, bet jis tai zino mirksiukas.gif , pas mus tai norma vienam po kito pinigine palandziot biggrin.gif

jau po pietų pertraukos?

Siandien nedirbu, jau po pietu.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 13:54)

Pradžiugino kas?

Jokiu dziaugsmu siandien ax.gif

Zinote kelintais metais statytas jusu gyvenamas namas? Aha, 1969 blink.gif
Atsakyti
jau po pietų pertraukos? (kadangi esu namie, turiu dukros slaugos biuletenį, tai pietūs buvo ankstoki, apie 11.30 val.)

Jau po pietų senokai. Dabar mini pertraukėlę tarp darbų pasidariau ir vėl darbuosiuosi.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 25, 13:54)
Pradžiugino kas? - Ne tai, kad pradžiugino, bet maloniai nustebino tai, kad Steak Supply nuo šiol bendradarbiaus su Barbora ir galima bus užsisakyti mėsos iš jų  bigsmile.gif

Net nežinojau unsure.gif .

Niekas nenustebino. Norėčiau, kad kas nors maloniai nustebintų, kad būtų kažkokia džiugi naujiena. smile.gif ax.gif

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 14:32)
Zinote kelintais metais statytas jusu gyvenamas namas? Aha, 1969  blink.gif

Tiksliai nežinau metų, bet tikrai iš tų senesnių.

jeigu patiktų kažkoks butas labai, bet būtų per brangus, o jį pardavinėtų per tarpininkus-t.y.per brokerį, ar bandytumėt susirasti šeimininkus, kad pigiau nupirkti?
Kad gal ne. Man atrodo, kad labai griežtas sutartis pasirašo šeimininkas su brokeriu ir pats šeimininkas kažkaip gal negali parduoti arba vis tiek turi mokėti mokestį brokeriui už pardavimą, nors jį parduotų pats. Man kažkas lyg pasakojo apie tai, apie tokias taisykles.

Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 25, 14:32)
Zinote kelintais metais statytas jusu gyvenamas namas?
Patys statėm, 2015.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 25, 14:44)
jeigu patiktų kažkoks butas labai, bet būtų per brangus, o jį pardavinėtų per tarpininkus-t.y.per brokerį, ar bandytumėt susirasti šeimininkus, kad pigiau nupirkti?
Manau, kad ne. O šiaip tai priklauso nuo sutarties sudarytos tarp brokerio ir savininkų, visaip gali būti.

Daug žymių žmonių, vlogerių sekat soc. tinkluose? - Instagram'u daugiausiai naudojuos tai nemažai seku, mėgstu storius peržiūrėt kartais.
Atsakyti
Neseku.

Kada paskutinį kartą buvot užsidėję šalmą?
Praeitą savaitę teko.
Atsakyti