Negalvoju, kad dėl skiepų.
Vasarą netepu dažnai.
Ar norėtumėt į kalnus, pamatyt juos, pajaust jų galią ?
Labai norėčiau. Kai gyvai juos pamačiau, tai buvo kažkas tokio, ko negaliu iki šiol pamiršt. Nemoku nupasakot.
Kai jūs buvot mokinukės, pradinukės, kad su jumis būdavo, kol tėvai grįždavo iš darbo?
Brolis
kaip žinia - pilnatis, koks buvo Jūsų miegas, greitai užmigot vakar?
Greitai
Jeigu jūsų kolegė absoliučiai nieko nepasakotų apie savo asmeninį gyvenimą-nei apie tėvus, nei apie šeimą, nei apie draugus, na absol absol nieko, ar pagalvotumėt, kad jos toks būdas, ar, kad turi kažkokių dalykų,kurių nenori pasakot?
Kad toks būdas. Aš irgi nemegstu pasakotis apie save ir nėra darbe "mados" klausinėti kažko apie žmogų. Na nežinau..gal uždari tie norvegai,gal bando būti taktiški
Kokių vaisių turit namuose?
Obuolių tik
Planuojat šią savaitę su drauge susitikt?
Gal nežinau net dar
Kaip manot, ar dėl skiepų atsirado autizmas ir alergijos? Kokie Jūsų pamąstymai, kodėl XXI amžiuje padaugėjo šių lygų atvejų?
Maisto,aplinkos. Skiepų nekaltinu tikrai
būna dienų, kai ant veido nieko netepat-net paptasto kremo?
Kai naudodavau ne ekologiškus kremus veidui,tai darydavau dažniau,dabar,kai naudoju tik eko kremus,tai būna,kad kremo visai netepu,kažkaip sumažėjo poreikis,nei tempimo jausmo,nieko
Ar norėtumėt į kalnus, pamatyt juos, pajaust jų galią ?
Ne,kažkaip manęs jie niekada netraukė..matau kasdien juos kaip įprastą vaizdą pro langą ir nulis emocijų,na ta prasme,noro kažkokio nėra kopti į kalnus. Va man daug galingesnė atrodo jūra. Bet aš jos bijau,man ji didinga ir negailestinga atrodo iš b pasakojimų.
Sutvarkot savo darbo vietą ir priemones prieš išeidama namo?
Be abejo
Išeinant iš darbo , ištraukiat iš rozetės el.virdulio laidą?
Nėra tokio pas mane darbe
Sveikos būna,kad dingsta koks daiktas ir negalit rast? buvo vakar,nukrito iš rankų pincetas ir viskas,neberandu :blink:miegamasis mūsų mažiukas,grindis išliaužiojom,nu nėra einu dabar vėl ieškot..
Turit pasą ar asmens tapatybės kortelę?
Turiu tik pasa
Anksti šiandien kėlėtės?
Siandine 6.10 val. o sestadieni 7.45val.
O jūs dažnai su drauge susibėgat pasilabint, pasikavint?
Nedaznai
Šią žiemą senį besmegį lipdėt?
Ne, ziurejau tik kaip vaikai lipdo
įsivaizduokite, kad prieš Jus padėta didelė vaza šokoladinių saldainių (įvairių - ir Jūsų mėgstamų, ir ne). Kiek vnt galėtumėte suvalgyti iškart?
2-3
Žodžiai, kurie labiausiai pagerina Jūsų nuotaiką:
a) "Aš Tave myliu";
b) "Išpardavimas";
c) "Jei reikia pinigų, nusigrynink
d) Jūsų variantas, koks?
(c variantas )
a)
Ar jūs galėtumėt 2 metų vaiką palikti miegot namuose vieną, nes jis nepabudinėja naktį, o pati išvažiuot pašėlt į kavinę?
Niekada