Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 10:21)
Kaip manot, ar dėl skiepų atsirado autizmas ir alergijos? Kokie Jūsų pamąstymai, kodėl XXI amžiuje padaugėjo šių lygų atvejų?</strong></p><p>Man labiau norisi tikėti, kad tai visgi labiau kaltas perdirbtas maistas, visokie sintetiniai priedai maiste. Juk leliuką įtakoją viskas ką mama valgo. </p>

Negalvoju, kad dėl skiepų.

QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 11:43)
būna dienų, kai ant veido nieko netepat-net paptasto kremo?aga, padarau tokių "iškrovų"

Vasarą netepu dažnai.

Ar norėtumėt į kalnus, pamatyt juos, pajaust jų galią smile.gif?
Labai norėčiau. Kai gyvai juos pamačiau, tai buvo kažkas tokio, ko negaliu iki šiol pamiršt. Nemoku nupasakot.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 09:55)
SITUACIJA.
Jūsų vaikas su draugu išvažiuoja į kito vaiko gimtadienį. Tasai jūsų vaiko draugas gimtadieny labai negražiai elgiasi, šokiruoja jubiliato tėvus ir aplinkinius. Jubiliato mama nebendrauja su to "blogiuko" vaiko mama, bet bendrauja su jumis ir apie tai papasakoja.
Ar jūs papasakojate apie tai kitai mamai, kad ji žinotų apie savo vaiką, ar nieko nesakot?
Nieko nesakiau. Ir nežinau - gerai, blogai padariau.
Priklausytų nuo to ar aš tą mamą apskritai pažinočiau ir koks esamas ryšis būtų tarp manęs ir tos mamos, gal aš jos akyse net nemačiusi ir nepažįstu. Nes kaip suprantu kalba eina ne apie mažiukus, o apie vyresnius vaikus, kai jau vaikas su draugu išvažiuoja, vienudu, savarankiškai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 10:54)
Batai "pensinikai" buvo veltiniai tarybiniais laikais. Su jais labai nenoriai eidavo panos, nes tokį kaip ir bobiškumą reiškė.
Bet jie turbūt labai šilti būdavo...
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 10:55)
Ar tikrai šiais metais bus Rumšiškėse?? Juk pernai per festivalį (nepamenu kokį) sudegė vienas statinys. Ar tik nebuvo svarstymų, neberengt ten festivalių.
Taaaip. Kaip ir rašiau, bilietai jau senokai įsigyti.
https://www.bilietai...ve-2018-235535/
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 10:59)
Planuojat šią savaitę su drauge susitikt?
Ne, neplanuoju.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 11:21)
Kaip manot, ar dėl skiepų atsirado autizmas ir alergijos? Kokie Jūsų pamąstymai, kodėl XXI amžiuje padaugėjo šių lygų atvejų?
Aplinka, tarša, mityboje esantys priedai ir pan.
QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 12:43)
būna dienų, kai ant veido nieko netepat-net paptasto kremo?
Taip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 13:55)
Norėčiau, esu buvus, ir tikrai labai patinka.

Sutvarkot savo darbo vietą ir priemones prieš išeidama namo?
Tai, visada. Rašiklis ir tas bus padėtas į vietą. Patinka atėjus rasti viską tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 13:07)
Tai, visada. Rašiklis ir tas bus padėtas į vietą. Patinka atėjus rasti viską tvarkingai.

Žinoma, kad taip.

Išeinant iš darbo , ištraukiat iš rozetės el.virdulio laidą?
Visada ištraukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 05 kovo 2018 - 13:21

Kai jūs buvot mokinukės, pradinukės, kad su jumis būdavo, kol tėvai grįždavo iš darbo?

Brolis

kaip žinia - pilnatis, koks buvo Jūsų miegas, greitai užmigot vakar?

Greitai

Jeigu jūsų kolegė absoliučiai nieko nepasakotų apie savo asmeninį gyvenimą-nei apie tėvus, nei apie šeimą, nei apie draugus, na absol absol nieko, ar pagalvotumėt, kad jos toks būdas, ar, kad turi kažkokių dalykų,kurių nenori pasakot?

Kad toks būdas. Aš irgi nemegstu pasakotis apie save ir nėra darbe "mados" klausinėti kažko apie žmogų. Na nežinau..gal uždari tie norvegai,gal bando būti taktiški

Atsakyti

Kokių vaisių turit namuose?

Obuolių tik

Planuojat šią savaitę su drauge susitikt?

Gal nežinau net dar

Kaip manot, ar dėl skiepų atsirado autizmas ir alergijos? Kokie Jūsų pamąstymai, kodėl XXI amžiuje padaugėjo šių lygų atvejų?

Maisto,aplinkos. Skiepų nekaltinu tikrai

būna dienų, kai ant veido nieko netepat-net paptasto kremo?

Kai naudodavau ne ekologiškus kremus veidui,tai darydavau dažniau,dabar,kai naudoju tik eko kremus,tai būna,kad kremo visai netepu,kažkaip sumažėjo poreikis,nei tempimo jausmo,nieko

Atsakyti

Ne,kažkaip manęs jie niekada netraukė..matau kasdien juos kaip įprastą vaizdą pro langą ir nulis emocijų,na ta prasme,noro kažkokio nėra kopti į kalnus. Va man daug galingesnė atrodo jūra. Bet aš jos bijau,man ji didinga ir negailestinga atrodo iš b pasakojimų. 

Be abejo

Išeinant iš darbo , ištraukiat iš rozetės el.virdulio laidą?

Nėra tokio pas mane darbe

Sveikos :) būna,kad dingsta koks daiktas ir negalit rast? buvo vakar,nukrito iš rankų pincetas ir viskas,neberandu  :blink:miegamasis mūsų mažiukas,grindis išliaužiojom,nu nėra  :hmm: einu dabar vėl ieškot..

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 14:20)
Išeinant iš darbo, ištraukiat iš rozetės el.virdulio laidą?
Nėra pas mane kabinete virdulio.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 05, 14:33)
būna,kad dingsta koks daiktas ir negalit rast?
Būna. Rodos kaip skradžiai žemę prasmego; nukrenta ir nors užsimušk negali rasti.

Darbalaukio foną/paveikslėlį/temą dažnai keičiat?
Nepasakyčiau, kad dažnai. Jau turbūt antras mėnuo kaip vienas ir tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 23:17)
Reiks ryt kur tolėliau važiuoti, už savo gyvenamo miesto ribų?
Ne.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 03, 12:09)
patinka anksti rytais atsikelt?
Šiaip aš mėgstu pamiegoti, bet žiūrint iš tos pusės, kad visko daugiau spėji tai tikrai gerai ir patinka.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 12:21)
Žinot, kad mirė Virgilijus Noreika?
Žinau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 12:33)
Turit pasą ar asmens tapatybės kortelę? Ar ir tą, ir tą?
Ir tą ir tą turiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 03, 13:03)
Nastya,mačiau klausei apie Egiptą,atsigausiu po kelionės (vakar grįžom į NO) ir parašysiu įspūdžius,lieku skoloj  4u.gif o pasakojimas apie Kijevą patiko man,buvau girdėjus kažkur apie tuos slaptus restoranus,geras čia biggrin.gif o iš kur slaptažodį sužinot reikia,norint į jį patekt? Klaust jau buvusių ten?
---
Jūsų megstamiausia grupe,kurios dainų galit klausyt ir klausyt?
Lauksiu pasakojimo apie Egiptą 4u.gif
O slaptažodį tai bent jau mes internete iš visokių atsiliepimų sužinom. Aš dažnai mėgstu prasičekint visokius trip advisor ar panašiai atsiliepimus, be to šiaip domėjausi, skaičiau apie miestą, ką pamatyt, kur pabūt ir ten perskaitai smile.gif Mes Kijeve iki to restorano už slaptų parduotuvės durų nedaėjom, draugai pasakojo, bet Lvove 2 tokiuose buvom. Man atrodo pasakojau, ar ne? Abiejuose jokių iškabų, turi konkrečiai žinot kur, klausinėt žmonių ar tiesiog internete rast iš kažkieno pasakojimų. Pirmame reik pasibelst į medines duris, atidaro kareivis, klausia "koks slaptažodis?". Atsakai "Slava Ukraine", jis pasako "gerojam slava" ir įleidžia į vidų, viduj įpila visiems po shotą (50gr) medovuchos (trauktinė su medum, man skani). Nori geri nori negeri aišku ir tada laiptais leidiesi į rūsį kuriame ir yra tes restoranas. Paprastas toks, labiau karine tematika, viskas kaip kokiose kareivinėse, bunkeriuose įrengta, bet šiaip žiauriai faina ir skanu skanu, yra tiras pašaudyt, gyva muzika būna kartais. O išeini iš restorano jau pro kitą pusę, pradžiai įeini į tokią kaip suvenyrų parduotuvę ir jau iš jos normaliai į gatvę.
O antras restoranas tai konkrečiai užėjimas kaip į paprastą butą. Pasibeldi į medines buto duris, atidaro toks senas vyras ir taip truputį piktai klausia "Ko čia norit?!". Atsakai, kad į restoraną nori. Jis tave įleidžia į savo namus, o ten grynai sovietinio tipo butas, virtuvėlė, išdžiaustyti drabužiai, jis skaito laikraštį, eina radijas, ant vyryklės verda puodas, o tas vyras tik ranka numoja "Va ten praeikit koridorium", praeini tuo koridoriumi bute kuris išklyjuotas tokiais sovietiniais tapetais ir staiga patenki į tokį visai prabangiai atrodantį restoraną. Atsisėdi, duoda meniu. Ir čia net išsigast gali. Viskas nerealiai brangu. Kava pavyzdžiui 13eur biggrin.gif Bet čia vėl reik paprašyt padavėjų, kad duotų normalų meniu, tada duoda kitą su normaliom kainom biggrin.gif
Va ką dar prisiminiau, tai yra restoranas kur meniu be kainų. Mokėsi tiek kiek susiderėsi. Rimtai. Mes iki jo nedaėjom, gal dabar kai būsim Lvove apsilankysim. Bet irgi draugai pasakojo ir skaičiau atsiliepimų. Yra kas ir nemokamai pavalgo ten. Nežinau kaip jum, bet man visokie tokie dalykai žiauriai smagūs ir patinka. Ir šiaip daug visokių tokių vietų Ukrainoj, tai smagiai ir nebrangiai praleist laiką - pats tas bigsmile.gif
---
Vienos neišskirčiau.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 13:12)
Anksti šiandien kėlėtės?
6:30
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 13:17)
O jūs dažnai su drauge susibėgat pasilabint, pasikavint?
Susibėgam karts nuo karto, ne su viena tai su kita.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 13:41)
Šią žiemą senį besmegį lipdėt?
Kelis kartus.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 13:50)
įsivaizduokite, kad prieš Jus padėta didelė vaza šokoladinių saldainių (įvairių - ir Jūsų mėgstamų, ir ne). Kiek vnt galėtumėte suvalgyti iškart?
3-4.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 16:09)
Žodžiai, kurie labiausiai pagerina Jūsų nuotaiką:
a) "Aš Tave myliu";
b) "Išpardavimas";
c) "Jei reikia pinigų, nusigrynink
d) Jūsų variantas, koks?
Daug visokių žodžių būna, jei iš šių tai a.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 16:58)
Ar jūs galėtumėt 2 metų vaiką palikti miegot namuose vieną, nes jis nepabudinėja naktį, o pati išvažiuot pašėlt į kavinę?
Tikrai ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 18:25)
tos, kurios auginat mažamečius vaikus ir leidžiat jiems eiti savaitgaliais pas draugus/drauges pasibūt jų namuose, ar Jūs išeinančiam vaikui pasakote:
a) kiek val.būti leidžiate draugo/draugės namuose;
b) griežtai pasakote, jog Jūsų vaikas pasisvečiavęs, pats/pati paskambintų Jums ir pasakytų, jog jau pareis namo;
c) Jūsų vaikas pareina pats be Jūsų raginimų tel.;
d) nieko nesakote_?
Apytiksliai pasakau, po to paskambinu ir pasakau, kad atvažiuosiu pasiimti jau. Būna dar susitariam, kad biški pabus, o būna neprieštarauja ir važiuoju iš karto.
QUOTE(errachka @ 2018 03 03, 18:28)
buvot Kaziuej?
Buvau, prisipirkau visko ko norėjau bigsmile.gif
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 19:24)
Nastya, įdomiai apie Kijevą papasakojai. Užsimaniau ir aš ten.
---
Ar kada nors galvojot apie emigraciją?
Žinok, bent man, Lvove labiau patiko. Nesakau, kad Kijevas blogai, gerai ir ten, bet jau visai kas kita, nėra to jaukumo, senamiesčio tokio. Kijeve nuo vieno prie kito restorano, lankytino objekto ar dar ko reikia daugiau važinėt, platūs prospektai, didžiulis miestas, o Lvove viskas atrodo ranka pasiekiama. Gyveni prie tos centrinės Turgaus aikštės ir visur viską pasieki pėsčiomis, na ir šiaip jis man kažkaip arčiau širdies.
---
Galvojau tik tiek, kad noriu studijuoti užsienyje. Tuo tikslu ir buvau išvykusi. Dabar kartais užplaukia mintys kaip aš fainai pagyvenčiau kažkur kitur, kur šilta. Ir net išvykusi nelaikiau aš savęs emigrante. Nežinau kodėl, tiesiog ne. Aš dažnai apsilankydavau Lietuvoje, visas šventes ten švenčiau, per metus susidarydavo bent 4 kartai mažiausiai, sutikus vyrą dar ir Rusijoje antras kalėdas atšvęsdavome ir iki šiol taip.
O šiaip esu minėjusi, kad jei ne vaikai ir vyras tai gyvenčiau po kažkiek metų skirtingose šalyse. Gal po kažkiek laiko atsibostų, tai apsistočiau ilgesniam laikui ten kur labiausiai man patinka. Ir visai tikėtina, kad tai būtų Lietuva su savais pliusais ir minusais. Va nors rytoj imčiau ir išvaryčiau į Majamį, po poros metų į Singapūrą, Tenerifę ar dar kur. Ir ne dėl to, kad man čia LT blogai. Tiesiog man taip patiktų. O ir nelaikytų manęs čia niekas. Bet va su vaikais neprilakstysi, ypač kai dabar dukra į mokyklą vaikšto, o ir vyras negali atitrūkt nuo verslo. Ir gal Agrefa pasakytų, kad aš lakstanti čigonka biggrin.gif bet mes visos skirtingos 4u.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 19:41)
kaip/kuo gydote nosies slogą?
Otrivin su mentoliu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 20:10)
Ar perkat maisto gamybai jūros gėrybes?
Kartais.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 03 03, 20:36)
Kur dedate vaistus su pasibaigusiu galiojimo laiku?
Išmetu. Žinau, negerai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 21:53)
Ar esat prieraiši-žmonės, mašina, darbas, namai?
Nelabai. Aš pritariu Visgi mintims.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 11:52)
namus tvarkotės pirmos dienos pusėj ar mėgstat ir popiet,vakarais?
Visaip būna, bet jei jau labiau tvarkausi tai kai vaikai miega pietų miego.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 14:46)
Skalbėt šiandien ką nors?
Šiandien ne, vakar skalbiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:18)
Kada buvot svečiuose pas kažką?
Ir vakar ir šeštadienį.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 15:31)
Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare?
Tikrai taip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:38)
O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?
Buvo, bet lengvai priprasdavau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 15:50)
perskaičius TOKĮ straipsnį -
https://www.tv3.lt/n...ir-du-lietuviai
Jums nekelia siaubo, kokie mūsų tauta vis tik svetur apgailėtina?
Ne, nekelia. Visur visokių yra.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 16:02)
Laistėt šiandien kambarines gėles?
Ne.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:00)
Artimiausias pirkinys namams?
Nieko tokio pirkt neplanuojam.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 17:01)
Tad nėra reikalo skatint padugnių sugrįžimo, nes geri žmonės,kurių gyvenimas jau verda ten, čia vis tiek negrįš.
--
Ar žinot, kokią avalynę vadindavo pensininkais biggrin.gif ?
Šiaip daugumoj pritariu ką parašei, tikrai jaučiasi, kad Lietuva prasivalė ir daug visokių marozų ir budulių emigravo. Bet šitam tavo sakiniui nepritariu. Pažįstu ne vieną grįžusi žmogų, šeimą. Tvarkingus, turinčius gerus darbus, net iš labai aukštų pareigų, turinčių savo verslų ir panašiai. Visų pirma, asmeniškai sau aš esu puikus to pavyzdis, na ir ne vieną pavyzdį turiu iš pažįstamų, draugų, giminės aplinkų. O ir nepažįstamų begalės kurie jau grįžę ar planuoja grįžti ir pasakojasi savo istorijas, klausinėja vienokių ar kitokių dalykų. Yra fb tokia grupė, daug ten visokių istorijų, grįžta žmonės ir po 15 ar 20 metų svetur. Kiekvienam savo.
O tas grįžimo skatinimas tai vertinu dvejopai. Iš vienos pusės kas norės grįš ir be to, iš kitos pusės kitiems tai gal kaip padrąsinimas. O tie, padugnės, kaip vadini tai ir su skatinimu abejoju ar grįš, nes jiems čia VISKAS blogai, visi vagys, visi dirba tik už minimumą ir aplamai nėr čia ką veikt. biggrin.gif
----
Žinau.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 17:19)
Ar esat buvę savaitgaliniame festivalyje Granatos Live kur kasmet rugpjūčio mėnesį vyksta Rumšiškėse?
Būtent šiame nesu buvusi.
Atsakyti

Turit pasą ar asmens tapatybės kortelę?

Turiu tik pasa

Anksti šiandien kėlėtės?

Siandine 6.10 val. o sestadieni 7.45val.

O jūs dažnai su drauge susibėgat pasilabint, pasikavint?

Nedaznai

Šią žiemą senį besmegį lipdėt?

Ne, ziurejau tik kaip vaikai lipdo

įsivaizduokite, kad prieš Jus padėta didelė vaza šokoladinių saldainių (įvairių - ir Jūsų mėgstamų, ir ne). Kiek vnt galėtumėte suvalgyti iškart? 

2-3

Žodžiai, kurie labiausiai pagerina Jūsų nuotaiką:
a) "Aš Tave myliu";
b) "Išpardavimas";
c) "Jei reikia pinigų, nusigrynink
d) Jūsų variantas, koks?
(c variantas bigsmile.gif)

a)

Ar jūs galėtumėt 2 metų vaiką palikti miegot namuose vieną, nes jis nepabudinėja naktį, o pati išvažiuot pašėlt į kavinę?

Niekada

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 17:46)
Ar perkat moliūgų sėklas, valgot?
Retsykiais.
QUOTE(errachka @ 2018 03 04, 18:04)
o jūs kanapių sėklas naudojat?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 18:14)
Turit namuose mineralinio?
Turim gal du blokus tongue.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 18:22)
Velykoms jau ruošiatės?
Nea, man jos dar taip toli atrodo. Bet realiai jau greičiau nei po mėn.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 18:34)
Jums gražu, kai tarkim vasarą prie Nėries krantinės prie Balto tilto ant žolės daug jaunimo; studentų, jaunų šeimų, ir ne tik, prisėdę yra, laiką leidžia? Kas gyvena kituose miestuose, ar ne LT, tai ten pas jus, jums tai gražu?
Labai gražu. Ir patys būna išvažiuojam pasedėt, papiknikiaut.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:00)
Turit namuose angeliukų-paveiksliuką ar kaūkokį molio dirbinį ir pan?
Neturiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:09)
Kokio maisto dabar noretumete?
Grybuko. Tuoj reikės paimt.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:13)
Ar būna taip, kad per išeigines niekur neišeinat, tik namuose būnat?
Retai.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:25)
Darbe su valytojomis bendraujat?
Bendrauju, dabar taip gavosi, kad namų tvarkytoja valo ir ofisą, įforminom darbe. Tik ofisą valo vakarais.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:30)
Žiūrėsit MES VIENO KRAUJO?
Ne.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 19:34)
Alergija jus kokia nors kamuoja?
Manęs ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 19:40)
žiūrite Lietuvos 100-mečiui skirtą koncertą per tv 3_?
Ėjo ant fono.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 04, 19:54)
Jei nebedirbtumėte tuo, kuo dirbat dabar, kokį darbą galėtumėt gerai dirbti? Kaip jaučiat, kokiam darbui turit reikiamų charakterio savybių?
Būčiau gide biggrin.gif Bet užsienyje kur nors ir su įdomiais objektais.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 20:15)
Jeigu vyras staiga netektu darbo (nebutu nei papildomu pajamu),Jusu atlyginimo uztektu islaikyti seimai,jog jai nieko netruktu ir nesijaustu trukumo?
Užtektų laisvai, bet vistiek tektų kažkiek susispaust. Prie gero gyvenimo greit priprantama, tad kažką galvotume finansinei padėčiai atstatyt.
QUOTE(kami_ @ 2018 03 04, 20:21)
Kepate tik vištienos sparnelius ar ir kalakutienos?
Dažniau vištienos.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 20:34)
O baltą mišrainę seniai valgėt?
Kaip tik vakar, bet nedaug.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 20:40)
nieko neskauda?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 21:15)
Ar nemanot, kad nuolatinės greitųjų kreditų reklamos įklampino daugybę žmonių į beprotiškas skolas?
Gal kažkiek įtakos ir turėjo, bet tikrai ne reklamos visa kaltė, kad žmonės nemoka valdyti savo finansų.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 21:16)
sunki darbo savaitė nusimato, ar įprasta?
Vidutiniška. Šiandien namuose dirbu, nes mažius susirgo.
Atsakyti