Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 09 24, 13:46)
Ką pirmadienio vakarą?
Tradiciškai; į kiną varysim, kavinėj pasėdėsim prieš kiną. Norim veiksmo komedijos.
https://www.youtube....h?v=-Qv6p6pTz5I
Užvažiuosiu po darbo nupirkti 4 bilietus.

Noriu šiandieną ilgiau padirbti, kad anksčiau išeičiau kitą dieną.

Turit namuose dulkių siurblį robotą?
Neturiu. Nelabai man jo reikia mažame plote. Bet kas turi erdvesnius namus, galvoju, didelis pagalbininkas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 07:18)
Jums graži Vilniaus (Kauno) oro uosto darbuotojų aprangos spalva?
Niekada apie tai negalvojau, bet dabar kai pasakei, prisimenu, kad ji niekuo neypatinga, nekrentanti į akis, blanki tokia. Gal galėtų būti kiek žaismingesnė.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 22, 09:33)
jeigu vyras ieskotu automobilio,kuris bus naudojamas kaip pagrindinis šeimos automobilis,Jus kažkaip kištumetes,iškeltumet reikalavimu?
Pasakyčiau pageidavimus, kartu rinktume, manau. Jei tai būtų tik jo automobilis - nesikiščiau, lai vairuoja kas patinka.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 17:32)
ar naktį lyjo?
Taip, ir dieną irgi.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 18:29)
būna, kad su vyru nesutariat dėl vaikų auklėjimo ir..kai nuomonės nesutampa, susipykstat?
Nesusipykstam, nes visada randam kompromisą. Vyras šiaip griežtesnis auklėjime ir šiaip jo labiau klausosi.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 19:57)
kas yra kamziūlė, ar žinote?
Ne, pirmą kartą girdžiu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 22, 20:07)
Ar esat bandę kokios nors rūšies narkotikų, "žolės"?
Ne. Žolės esu turėjusi ne vieną progą pabandyt, bet kažkaip nebuvo noro. Esu Amsterdame tik bandžiusi įvairių bandelių, pyragų ir pan. su tuo. Bet jokio poveikio, bent jau man biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 06:02)
O jūs gerę samanukės?  Ir kaip jausmas,  skonis?
Bjaurus skonis biggrin.gif
QUOTE(kami_ @ 2018 09 23, 07:27)
Šiuo metu esate namie, svečiuose?
Namuose.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 08:38)
Kažką skansus gaminsit?
Žemaičių blynai buvo vakarienei.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 08:49)
kas nors sugedo paskutiniu metu namuose?
Ne, lyg nieko.
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 23, 09:31)
Įsivaizduokit, kad neliktų grynų pinigų, visi mokėjimai būtų atliekama tik per banką. Ar Jums tai tiktų? Ar nebūtų problemų?
Gyvenčiau, priprasčiau. Bet man labai nepatiktų.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 10:03)
Ar ir pas Jus aplinkoje yra tokiu zmoniu,kurie megsta rasyti sms ar internetu pvz i facebook netinkamu paros metu?
Kaip ir nėra, arba man tai netrukdo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 23, 11:11)
ar būna, kad pusryčiams iškepat bulvinių blynų?
Pusryčiams turbūt ne. Nors buvo kartas pavasarį, kai pusę šešių ryto, po baliuko (ar dar baliavojant) kepėm bulvinių blynų, nes visiems baisiai užsinorėjo biggrin.gif Išsikepėm, suvalgėm. Pamenu grietinės nebuvo, tai su sviestu ir kas norėjo - ikrais. biggrin.gif Pavalgėm ir miegot nuvarėm biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 11:51)
Kaip manot,  kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim,  ji inteligentė,  jis-puschamis,  ji-abstinentė,  jis-mėgstantis alutį,  ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis,  bet gyvena dršimtmečiais,  nesiskiria?
Įvairių priežasčių galima prigalvoti, įvairių ir girdėjusi esu. Vieni bijo skirtis, laiko save per senais arba, kad nesuras kažko kito, tai geriau taip nei vienam. Kitos iš išskaičiavimo gyvena. Dar kažką realiai priešingybės traukia arba sutampa kiti pomėgiai ir t.t.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 23, 12:43)
Ar esate atostogavusi rudeni Palangoje? Jeigu taip, tai kur esate apsistoje?
Turim plotą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 13:29)
Norėtumėt pažiūrėt į ateitį-kas bus po 10 metų?
Kad gal ne.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 15:43)
Turit namie elektrine rubu dziovykle?
Taip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 18:20)
Kokios spalvos dieninės užuolaidos pas jus?
Svetainėj - baltos, paprastos be jokių raštų.
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 23, 19:12)
1. Aš neturiu ką pasakoti, jei ką.
---
Ar jau išsitraukėte šiltesnius rūbus, o vasarinius sudėjote kitai vasarai?
4u.gif
---
Labai dar nieko netraukiau ir neslėpiau. Darysiu artimiausiu metu, kai kiek sumažės darbo, spintų reviziją, tada viską ir sutvarkysiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 19:23)
Noretumet dirbti slenkanciu grafiku?
Nežinau, tikrai. Matau savų pliusų, savų minusų.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 23, 21:58)
kurios turit vaikų - sveiki, sergantys?
Mažius sloguoja.
QUOTE(grange @ 2018 09 24, 00:30)
Ar vakare einant miegot isjungiat visus prietaisus is rozeciu?
Neišjungiam.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 05:41)
Kokį gėrimą Baltarusijoj skanavai? ax.gif
---
Ar buvo taip,  kad darbe per pietus valgytumėt lašinius?
Viskas prasidėjo nuo šampės, o pasibaigė - tekila. Mėgstu ją, bet jau jos mažai nesigauna man. Žodžiu, vakarą pabaigiau dainuodama хуторянка (tokią dainą ištraukiau) karaokę doh.gif doh.gif Jezau, jezau kokia gėda kai pažiūriu iš šono, bet visiems patiko biggrin.gif Laimėjau gi šampo butelį baro sąskaita bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif Apie kitas dainas, net nešnekėsiu biggrin.gif Bet ten jau po kelis, visu staliuku dainavom. Vienok ne pirmą kartą pas mane su tom karaokėm, patinka man visai kartais. O dar mūsų draugelis iš BY tikras karaokių guru, tai ramu su juo nebūna. Kai atvažiuoja pas mus į sodybą, tokių šou mums padaro su savo aparatūra, kad jomajo. biggrin.gif Nenupasakosiu net, matyt reikia.
---
Nebuvo, kad darbe valgyčiau.
QUOTE(errachka @ 2018 09 24, 08:43)
jūs įprastai kiek miegat naktį
Irgi 6-7.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 24, 09:28)
ruduo lauke, ar tikite, kad dar bus "vasara"?
Nežinau. Bus kaip bus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 10:00)
Norit šiandien valgyt?
Į vakarą norėjosi, net labai kažkaip.
QUOTE(Visgi @ 2018 09 24, 11:04)
Ar naudojate šeimos biudžeto apskaitos programą?
Ne, nemanau, kad man to reikia.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 11:13)
Aš su drauge šeštadienį irgi vakare bandėm pavalgyt šiame restorane, bet eilė net lauke buvo išsivyniojusi, tad nuėjom į Gruzinų restoraną (prie Parko Outlet). Nerealiai patiko, skaniai pavalgėm.
---
kai gaminat, druską beriat į pačią pabaigą, prieš išjungiant viryklę, ar anksčiau?
Aš paskutinį kartą irgi į Grill London neužėjau dėl eilės unsure.gif . O beje, kokiam gruzinų restorane buvot? Kur ten yra? Verta? Reikia prie progos apsilankyt. Man labai gruziniškas maistas patinka. Bet kol kas pirmoje vietoje Araksas (į Molėtus važiuojant prie HBH'o).
---
Anksčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 12:01)
Virtuvėj turit stovą su peiliais?
Taip.
Atsakyti
Ką pirmadienio vakarą?
Nieko, namuose. Dieną dirbau, darbe viską pakavomės, ryt/poryt persikraustinėsim. Reikia patalpas perdavimui paruošt ir atsisveikint su Perkūnkiemio ofisu rolleyes.gif Grįžusi visiškai neplanuotai nutariau žemaičių blynų gamint. Po to laikas su vaikais. Suguldžius, su vyru aptarėm kai kuriuos darbinius reikalus ir neužilgo eisim serialo žiūrėt.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 14:03)
Turim, bet kampai jo silpnoji vieta ir baisiai nepatinka jis mano šuniui biggrin.gif

Laba mirksiukas.gif
Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją? - Nežinau, tikriausiai ne.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 21:22)
Viskas prasidėjo nuo šampės, o pasibaigė - tekila. Mėgstu ją, bet jau jos mažai nesigauna man. Žodžiu, vakarą pabaigiau dainuodama

Aš paskutinį kartą irgi į Grill London neužėjau dėl eilės  unsure.gif . O beje, kokiam gruzinų restorane buvot? Kur ten yra? Verta? Reikia prie progos apsilankyt. Man labai gruziniškas maistas patinka. Bet kol kas pirmoje vietoje Araksas (į Molėtus važiuojant prie HBH'o).

Smagiai jūs biggrin.gif !

Buvom Chinkalnia Vilnius. Man patiko ten. Toka įdomiai posiauris ir poilgis, bet jaukus, o ir maistas kokybiškas.
Esu ne kartą buvusi Molėtų pl.restorane. Geras! Ir seniai ten lygį laiko!

Www.facebook.com/vilniuschinkalnia/

QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 21:49)
Nieko, namuose. Dieną dirbau, darbe viską pakavomės, ryt/poryt persikraustinėsim. Reikia patalpas perdavimui paruošt ir atsisveikint su Perkūnkiemio ofisu  rolleyes.gif

Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją? - Nežinau, tikriausiai ne.

Jauti sentimentus, ar nelabai?

Kad gal ne, nes bijočiau, kad nepavyks ir kad bus dar blogiau.

Jūsų balsas storas?
Mano-ne. Bet vienos mano draugės-storas.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 22:22)
Buvom Chinkalnia Vilnius. Man patiko ten. Toka įdomiai posiauris ir poilgis,  bet jaukus, o ir maistas kokybiškas.
---
Jauti sentimentus,  ar nelabai?
---
Jūsų balsas storas?
Eisiu bandyt prie progos smile.gif 4u.gif
---
Kad gal nelabai, nebuvau prisirišus.
--
Ne.

Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai? - Nea, visiškai ne mano skonis.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 12:01)
Virtuvėj turit stovą su peiliais?

taip, turiu, cielus 2. Vieną pirkau iš pigu.lt, kitą Delimano gavau iš Avon kampanijos už gerą darbą

Ką pirmadienio vakarą?

namie, nes dukra serga

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 14:03)

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 21:49)
Jeigu turėtumėt prastą regą, ar darytumėt regos korekcinę operaciją? -

jei tai būtų neišvengiamą, tai taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 24, 22:22)
Jūsų balsas storas?

lyg ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 22:42)
Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai? -

gražu

SVEIKOS ax.gif

kai Jūsų vaikai sirgdavo, ar buvo taip, kad kelias dienas temperatūra nekrito? (taip, yra. Kažko mano dukrai nuo šeštadienio laikosi +38.1 blink.gif Vaistus geriam, bet kažkas ne to)
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 24, 22:42)
Jums patinka įvairūs antikvariniai baldai? - Nea, visiškai ne mano skonis.

Irgi ne, ne mano skonis. Visiškai ne mano.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 25, 06:16)
kai Jūsų vaikai sirgdavo, ar buvo taip, kad kelias dienas temperatūra nekrito? (taip, yra. Kažko mano dukrai nuo šeštadienio laikosi +38.1 blink.gif Vaistus geriam, bet kažkas ne to)

Taip, tikrai buvo ir žinau, kodėl taip buvo maniškiui:
1. Jeigu vaikui gerklė arba ausų uždegimas, vaistukai, lašiukai nepadės, padeda tik antibiotikai. Sūnus, kaip ir tavieji, turėjo sunkios eigos atopinį dermatitą, prie viso to turėjom didelę bėdą-nuo nepraeinančios alerginės (arba peršalimo) slogos viskas komplikuodavosi į ausų uždegimą. Staigiai tai nutikdavo ir niekada nėra praėję be antibiotikų. Tekdavo sugerti jų kursą. Nes jei tik šiaip su vaistais, temperatūra nusimuš tik šiek tiek, bet ji vėl po kelių valandų užkils.
2. Sūnus labai jaučia neitin aukštą temperatūros buvimą - 37,4 jam jau yra katastrofa; jis gulinėja, inkščia, kaip šuniukas. Tai va, kai jam buvo tokia temperatūra, aš paklausiau supermamašų ir nemušiau, kaip kad jos įrodinėjo, temperatūros iki tol, kol po kelių dienų jam pakilo temperatūra virš 38. Tada jau poliklinika nepadėjo, teko į ligoninę guldyt. O ten po lašalinėm gulėjo 2 paras, kol pradėjo nusimušinėt temperatūra-net leidžiami vaistai negalėjo to pažaboti. Gydytoja tuomet pasakė, kad mama ir tik mama žino savo vaiko organizmą, ir ne mamašų klausyti reikia, o savęs, kaip tokiu atveju elgtis.

Labas rytas,
Kai pasidarot kavos, ją išmaišot, ar šaukštelį aplaižot ir tuomet dedat ant lėkštutės ar kažkur kitur, ar nelaižytą dedat?
Nelaižytą dedu.
Atsakyti

Grynųjų yra piniginėje?

yra

Kieno vaikai nedideli-ar būna prailgintoje grupėje?

taip. Labai džiaugiuosi, kad gavom vietą

Jus pati planuotas vaikas esat? 

negalėčiau to pasakyti.

Neramina kažkas?

Taip. Yra nerimas dėl šio bei to. Dar praeis dvi savaitės kol išsispręs. 

Vilnietės, kaunietės, eisit į popiežių "pažiūrėt"? 

Ne vilnietė ir ne kaunietė, bet ne. Nevyksiu. 

Nusimato kažkoks smagus balius?

kad ne

jei Jums reikia biuletenio dėl sveikatos savo, vaiko, ar apie tai pranešate savo darbdaviui? 

Tokios situacijos dar nebuvo, kad žinočiau iš anksto. Bet jei žinočiau, tai taip. Praneščiau. Susiderintume tam tikrus darbus 

nusimato didesnis pirkinys?

Taip. Planuojama susipirkti naujus svetainės baldus. 

Iš artimųjų atostogauja kas ne Lietuvoje?

kad ne

Nebūtinai šioje temutėje, bet kai yra įkeliamos nuorodos į kažką, visada atidarot?

ne visada

Ar daug artimųjų, pažįstamų vyko popiežiaus pažiūrėt?

Nelabai. Keleta tik žmonių. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 25, 09:38)
Ar daug artimųjų, pažįstamų vyko popiežiaus pažiūrėt?</strong></p><p>Nelabai. Keleta tik žmonių. </p>

Draugė vyko, jai labai patiko.

Ar jums patinka viržiai?
vartotojo įkelta nuotrauka

Man labai gražu. Praeitais metais buvau pasodinusi ir tėviškėj gėlyne, ir ant kapų. Šiemet tik ant kapų planuoju juos sodinti.
Atsakyti

Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet? 

manau, kad taip.

Ar esat kada pati buvusi kažlokiam fabrike arba gamykloj, ar kepykloj, bet būtent ten, kur gaminamas produktas kažkoks?

Esu buvusi Rinkuškių alaus ale ekskursija su degustacija. 

Kiek namuose šilumos rodo?

net neįsivaizduoju. nėra termometro 

Ar žinot, kas yra zacyrka?

jo. miltų tešlos sriuba. 

Norėtumėte senamiestyje gyventi? 

jei nebūtų vaikų, tada taip. 

Prisiminiau, kad tarybiniais laikais buvo madoje namuose turėt stiklinį ragą, iš kurio tipo per vestuves gerdavo šampaną pamergės, pabroiai, jaunieji, kol dar po metrikacijos sk.nebūdavo grįžę į namus. Ar pas jūsų tėvus yra toks ragas?

nebuvo tokio

Jums graži Vilniaus (Kauno) oro uosto darbuotojų aprangos spalva?

nepamenu kokia ji buvo. 

Labas rytas :) jeigu vyras ieskotu automobilio,kuris bus naudojamas kaip pagrindinis šeimos automobilis,Jus kažkaip kištumetes,iškeltumet reikalavimu? 

kažkiek taip. 

ar naktį lyjo? 

nepamenu

būna, kad su vyru nesutariat dėl vaikų auklėjimo ir..kai nuomonės nesutampa, susipykstat? 

kažkaip ne. Geras tas mūsų vaikas, tai kažkokių ypatingų ir auklėjimo priemonių nereikia. 

Atsakyti

kas yra kamziūlė, ar žinote?

ne

Ar esat bandę kokios nors rūšies narkotikų, "žolės"?

ne. man tai visiškai nepriimtina

O jūs gerę samanukės? Ir kaip jausmas, skonis?

lyg neteko

Šiuo metu esate namie, svečiuose? 

darbe

Kažką skansus gaminsit?

nieko ypatingo

Labas rytas :) kas nors sugedo paskutiniu metu namuose? 

kad ne

Įsivaizduokit, kad neliktų grynų pinigų, visi mokėjimai būtų atliekama tik per banką. Ar Jums tai tiktų? Ar nebūtų problemų?

Man trūktų grynųjų. Aišku priprasčiau, bet patogiau kai jų yra. 

Ar ir pas Jus aplinkoje yra tokiu zmoniu,kurie megsta rasyti sms ar internetu pvz i facebook netinkamu paros metu? 

YRa. Pvz jei man parašo vos nevidurnaktį ta kai ryte keliuosi į darbą. tada atrašau iškart. Tyliai keršiju, nes žinau, kad tas asmuo miega :devil: 

ar būna, kad pusryčiams iškepat bulvinių blynų? 

kokį kartą buvo. 

Kaip manot, kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim, ji inteligentė, jis-puschamis, ji-abstinentė, jis-mėgstantis alutį, ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis, bet gyvena dršimtmečiais, nesiskiria?

DAug priežasčių  jau įvardijo. Visos jos galimos. 

O Jūs pavyzdžiui bijote likti vienos?

Aš ne. Nebijau. Aš žinau, kad visada rasiu ką veikti.  

Atsakyti

Ar esate atostogavusi rudeni Palangoje? Jeigu taip, tai kur esate apsistoje?

Esam buve kelias dienas nusipirkę sanatorijoj. Labai labai patiko. Rami tyli Palanga. 

Norėtumėt pažiūrėt į ateitį-kas bus po 10 metų?.

ne

Turit namie elektrine rubu dziovykle? 

ne

Kokios spalvos dieninės užuolaidos pas jus? Gal su kokiais kitos spalvos ornamentais?

pas mus roletai. jų spalva pagal kambario interjerą derinama. 

ką veikiat? (buvau IKI, pagaminau vėlyvus pietus, dabar ilsėsiuosi)

geriu kavą. atsakinyju į SM klausimus

Ar jau išsitraukėte šiltesnius rūbus, o vasarinius sudėjote kitai vasarai?

Pas mane viskas drabužinėje. Taigi nieko nekeičiu. Labiau vasariniai drabužiai turi savo lentyną, šiltesni savo. 

Noretumet dirbti slenkanciu grafiku? 

net nežinau

kurios turit vaikų - sveiki, sergantys? 

sveikas

Jūsų vyras labiau mėgsta kaklaraiščius ar varlytes?

kaklaraisčius

Ar vakare einant miegot isjungiat visus prietaisus is rozeciu? 

Tik pakrovėjus. 

Atsakyti