Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 19, 15:31)
Turit donoro kortelę?

Neturiu

QUOTE(Nastya @ 2018 09 19, 21:34)
Ar prisimenate pirmą kartą kai pabandėte rūkyti? Kada tai buvo?

Prisimenu: po 9-os klasės, vasarą išmokino klasiokė, kuri tuo metu buvo mano draugė ir turėjo jau nemenką rūkymo stažą. Ji vis stebėjosi - kaip gi aš nemoku rūkyti

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 20, 06:14)
prekinatės p/c "RIMI"?

Prekinuosi retai, nes nepakeliui

QUOTE(Visgi @ 2018 09 20, 15:57)
Grynųjų yra piniginėje?

Yra kažkiek

QUOTE(Aidos @ 2018 09 20, )
Jus pati planuotas vaikas esat?

Labai planuota, norėta ir laukta

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 21:00)
Neramina kažkas?

Reikalai dėl darbo, dar šis bei tas dėl šeimos reikalų.

Agrefa, kaip Tavo skrandis?

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 06:02)
O jūs gerę samanukės?  Ir kaip jausmas,  skonis?

Esu ragavusi. Fui... Man jau vien tas kvapas, atbaido iškart

QUOTE(kami_ @ 2018 09 23, 07:27)
Šiuo metu esate namie, svečiuose?

Namie. Išsiploviau galvą, kai išdžius plaukai, važiuosiu apsipirkt

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 08:38)
Kažką skansus gaminsit?

Planuose - lazanija. Bet dar neaišku, ar tikrai

QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 08:49)
kas nors sugedo paskutiniu metu namuose?

Plaukų džiovintuvas. Reiks prie progos kokio geresnio pasiieškot. Retai man jo prireikia, tai kaip neskubu.
Ir dar - vakar sūnus valėsi dviratį, nulūžo grandinės kažkokia dalis, reikia naujos.

Agrefa, sveikit.
Mano sūnus irgi nuo ketvirtadienio nėjo į mokyklą, nes stipri sloga, gerklė. Būtinai reikėjo išsigulėt. O aš penktadienį vakare irgi blogai pasijutau, baisulinė sloga, silpnumas. Tai vakar su pertraukėlėmis irgi daug laiko pragulinėjau. Šiandien jau lyg šiek tiek geriau, nors sloga dar nepraėjo ir galva sunki. Bet aš irgi arbatom gydausi.

Įsivaizduokit, kad neliktų grynų pinigų, visi mokėjimai būtų atliekama tik per banką. Ar Jums tai tiktų? Ar nebūtų problemų?
Būtų problemų: apsipirkimai turguje, beveik niekas neturi bankinių kortelių skaitytuvų. Kišenpinigiai sūnui, visokios rinkliavos mokykloj. Kelionėse kai kur būtų problemos. Taksi, autobusai. Darbe - rinkliavos arba susimetimas ant ko nors. Ir dar visokių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 23 rugsėjo 2018 - 08:32

Įsivaizduokit, kad neliktų grynų pinigų, visi mokėjimai būtų atliekama tik per banką. Ar Jums tai tiktų? Ar nebūtų problemų?

Man nekiltu problemu,cia niekada neturiu grynuju,visur korteliu skaitytuvai yra,ukininkai,autobusuose,taksi,visur kortele vien

Ar ir pas Jus aplinkoje yra tokiu zmoniu,kurie megsta rasyti sms ar internetu pvz i facebook netinkamu paros metu? Turiu,anyta. Tai pries 12nakties paraso ka veikiam,tai anksti ryte (man siandien pries 8,bet garsa isjungtas buvo). Va katik pas b supypsejo telefonas,na jau 9,dar laikas “protingas”,bet buna sestadieni ir kokia 6 paraso,be jokio tikslo,ka veikiam ar miegam jau,ka valgysim

pusryciams ir pan. Del to stengiames isjungt garsa nakciai,nes prasymai nerasyti anksti ir velai nepadeda

Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 23, 09:31)

jei nebūtų kitos išeities, bet tiktų

QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 10:03)
Ar ir pas Jus aplinkoje yra tokiu zmoniu,kurie megsta rasyti sms ar internetu pvz i facebook netinkamu paros metu?

ne

ar būna, kad pusryčiams iškepat bulvinių blynų? (taip, šiandien buvo toks rytas)
Atsakyti
kas nors sugedo paskutiniu metu namuose? Taip,atsisveikinau su mikseriu namuose. Dabar reikia naujo dairytis,nes tikrai reikalingas daiktas</p>

Kad ne, niekas nesugedo.

Agrefa, kaip Tavo skrandis?
Agrefa, sveikit.
Mano sūnus irgi nuo ketvirtadienio nėjo į mokyklą, nes stipri sloga, gerklė. Būtinai reikėjo išsigulėt. O aš penktadienį vakare irgi blogai pasijutau, baisulinė sloga, silpnumas. Tai vakar su pertraukėlėmis irgi daug laiko pragulinėjau. Šiandien jau lyg šiek tiek geriau, nors sloga dar nepraėjo ir galva sunki. Bet aš irgi arbatom gydausi.

Būtų problemų: apsipirkimai turguje, beveik niekas neturi bankinių kortelių skaitytuvų. Kišenpinigiai sūnui, visokios rinkliavos mokykloj. Kelionėse kai kur būtų problemos. Taksi, autobusai. Darbe - rinkliavos arba susimetimas ant ko nors. Ir dar visokių...

Skrandis jau gerai, bet pati nelabai kaip jaučiuosi, tokia į norinčią apsirgt. Nusipirkau vaistinėj tablečių, pagersiu.
Sveikatos ir jūsų šeimai!

Ar ir pas Jus aplinkoje yra tokiu zmoniu,kurie megsta rasyti sms ar internetu pvz i facebook netinkamu paros metu? Turiu,anyta. Tai pries 12nakties paraso ka veikiam,tai anksti ryte (man siandien pries 8,bet garsa isjungtas buvo). Va katik pas b supypsejo telefonas,na jau 9,dar laikas “protingas”,bet buna sestadieni ir kokia 6 paraso,be jokio tikslo,ka veikiam ar miegam jau,ka valgysim
</p><p>pusryciams ir pan. Del to stengiames isjungt garsa nakciai,nes prasymai nerasyti anksti ir velai nepadeda</p>

Kad ne, nėra. Visi ilgiau miega, nei aš.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 23, 11:11)
ar būna, kad pusryčiams iškepat bulvinių blynų? (taip, šiandien buvo toks rytas)

kad gal ne.

Alkaja, errachka, papasakokit apie naujus darbus; kas patinka, kas nepatinka.

Kaip manot, kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim, ji inteligentė, jis-puschamis, ji-abstinentė, jis-mėgstantis alutį, ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis, bet gyvena dršimtmečiais, nesiskiria?
Vienija labai stipriais saitais lovos reikalai, abu ten sėkingai medų kopinėja. ax.gif Man taip atrodo. Kad tas duoda kokia 70 proc.
Papildyta:
Jei nrliktų grynųjų, visai ir apsieičiau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 19:57)

kas yra kamziūlė, ar žinote?

Nezinau, bet speju, kad kazkoks rubas.
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 22, 20:07)

Ar esat bandę kokios nors rūšies narkotikų, "žolės"?

Oi, ne, net ir minties tokios nesu turejusi.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 06:02)

O jūs gerę samanukės?  Ir kaip jausmas,  skonis?

Kazkada karta gilioj jaunystej. Pamenu, kad tik smirdejo baisiai blink.gif , is ko ja verda, kad tokiu meslu smirda unsure.gif ?

QUOTE(kami_ @ 2018 09 23, 07:27)

Šiuo metu esate namie, svečiuose?

Namie.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 08:38)

Kažką skansus gaminsit?

Kad ne, isvis tingiu gaminti unsure.gif
kas nors sugedo paskutiniu metu namuose?

Dar ne, bet tuoj suges unsure.gif , kaitlente vis pagrybaut pradejo verysad.gif

Oi, ne jokiu problemu.
Ar ir pas Jus aplinkoje yra tokiu zmoniu,kurie megsta rasyti sms ar internetu pvz i facebook netinkamu paros metu?

Kad ne unsure.gif O tau pasiseke, kad tokia rupestinga anyta turi biggrin.gif ...juokauju mirksiukas.gif

ar būna, kad pusryčiams iškepat bulvinių blynų?

Nebuna, nes vaikai nevalgo.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 11:51)

Kaip manot,  kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim,  ji inteligentė,  jis-puschamis,  ji-abstinentė,  jis-mėgstantis alutį,  ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis,  bet gyvena dršimtmečiais,  nesiskiria?

Priesingybes traukia. Daug kas lemia - prisirisimas/iprotis, gal baime skirtis, baime likti vienam ir nieko daugiau nesusirasti, vaikai ir dar daug kas. O lovos reikalai ne visiems, manau, tokie svarbus. Pvz. tas alucio megejas vargu ar turi dideli poreiki seksui mirksiukas.gif Ir tie skirtumai visai suderinami gali buti mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Ar esate atostogavusi rudeni Palangoje? Jeigu taip, tai kur esate apsistoje?
Palangoje isvis nesu atostogavusi net vasara biggrin.gif , o va dabar noriu kelias dieneles ten pabuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 23, 12:43)
O lovos reikalai ne visiems, manau, tokie svarbus. Pvz. tas alucio megejas vargu ar turi dideli poreiki seksui  mirksiukas.gif Ir tie skirtumai visai suderinami gali buti  mirksiukas.gif

Sveikutes  4u.gif
Palangoje isvis nesu atostogavusi net vasara  biggrin.gif , o va dabar noriu kelias dieneles ten pabuti ax.gif

Moterims tikiu, kad ne tokie svarbūs. Bet jau vyrams... ax.gif . Jie ir miršta geisdami biggrin.gif .

IIgam grįžtat? 4u.gif Esu tik.sutikusi Naujuosius Palangoje , žiemą
Ilsėtis tik vasarą buvau.

Norėtumėt pažiūrėt į ateitį-kas bus po 10 metų?
Visai ne, nenorėčiau. Nenorėčiau gyvent kažkokiu nerimu ar laukimu. Nė už ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 23 rugsėjo 2018 - 12:52

Ne,nebūna

Esu tik naujus sutikus Palangoje,ilsejomes sodyboje Dziugas ar panasiai vadinas,jau pamirsau. Patiko

Ne

Turit namie elektrine rubu dziovykle? Ne,bet jau pradedu noret,erzina siek tiek slapi rubai namuose padziauti. O ten sumeti,isdziuna ir ramu

Atsakyti

Kaip manot, kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim, ji inteligentė, jis-puschamis, ji-abstinentė, jis-mėgstantis alutį, ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis, bet gyvena dršimtmečiais, nesiskiria?

Sunku pasakyt net,priesingybes traukia,bet reiskia zmones ir pakankamai proto turi,kad sugeba islikti kartu 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 15:43)
Turit namie elektrine rubu dziovykle? Ne,bet jau pradedu noret,erzina siek tiek slapi rubai namuose padziauti. O ten sumeti,isdziuna ir ramu</p>

Neturiu, man jos kaip ir nereikia. Bet tikiu, kad tai superinis dalykas.

Kokios spalvos dieninės užuolaidos pas jus? Gal su kokiais kitos spalvos ornamentais?
Šampano spalvos. Kadangi nededu naktinių užuolaidų, dieninių nenorėjau baltos spalvos.
Atsakyti
Kaip manot,  kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim,  ji inteligentė,  jis-puschamis,  ji-abstinentė,  jis-mėgstantis alutį,  ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis,  bet gyvena dršimtmečiais,  nesiskiria?

manau, kad dėl to, jog yra posakis: "Priešingybės traukia"

teko kažkada. Buvau per grupinis.lt ir beta.lt nusipirkus kuponus, tai teko poilsio namuose apsistoti

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 13:29)

gal

Turit namie elektrine rubu dziovykle?

ne, nes nebūna tiek skalbinių. Išdžiūsta puikiai ir lauko balkone

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 18:20)
Kokios spalvos dieninės užuolaidos pas jus? Gal su kokiais kitos spalvos ornamentais?

nėra jokių užuolaidų

ką veikiat? (buvau IKI, pagaminau vėlyvus pietus, dabar ilsėsiuosi)
Atsakyti

Ne, pas mane tokių įkyruolių nėra

Niekada nesu kepus jų pusryčiams. Bulviniai blynai pas mane būna tik pietums

1. Alkaja,  errachka,  papasakokit apie naujus darbus; kas patinka,  kas nepatinka.

2. Kaip manot,  kodėl gyvena kartu l.skirtingi žmonės-tarkim,  ji inteligentė,  jis-puschamis,  ji-abstinentė,  jis-mėgstantis alutį,  ji-mylinti teatrą, jis-rusiškas komedijas. Susipykę gali ištylėti savaitėmis,  bet gyvena dršimtmečiais,  nesiskiria?

1. Aš neturiu ką pasakoti, jei ką. Ne viešumai. Kitos savaitės pabaigoj tikiuosi būti jau laisva nuo to košmaro. Manau daug ką apie įmonę pasako tai, kad per 4 mėn. 6 žmonės toj vietoj prasisuko. Jau pamačiau puikiai, dėl ko tai vyksta ir aš nebūsiu atpirkimo ožys. Gaila neklausiau savo nuojautos, kai darbinausi. Bet nieko: viskas gerai, kas gerai baigiasi (tikiuosi, kad gerai baigsis). Per 20+ metų darbo praktikos toks bardakas man pasitaikė pirmą kartą. Bet gyveni žmogus ir mokaisi - prieš einant į naują darbovietę, reikia labai labai daug kuo pasidomėt, pasikalbėt su žmonėm.

Tikiuosi, kad Errachkai sekasi žymiai geriau nei man bigsmile.gif

2. Nemanau kažkodėl, kad pirmam plane atsiduria lovos reikalai. Man atrodo, kad yra vis tiek kažkokie žmonių bendrumai, panašūs pomėgiai ar dar kažkas, ko iš paviršiaus kiti žmonės nemato.

Buvom Palangoj kažkada po vestuvių rugsėjo pradžioje. Apsistoję buvom privačiai pas žmones

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 13:29)

Gal ne

Turit namie elektrine rubu dziovykle?

Neturiu. Ir netilptų ji šiuo metu pas mus. Be to, pas mane labsi gerai viskas balkone džiūsta. Kambariuose nereikia džiovint

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 18:20)

Šiuo metu naktinės yra tik dukros kambary - baltos. Kituose kambariuose nėra.

Agrefa, ar radai ką skaityti?

Ar jau išsitraukėte šiltesnius rūbus, o vasarinius sudėjote kitai vasarai?
Dar ne, bet šiltesnius traukiu po truputį, ko prireikia. O vasarinius dar reiks visus peržiūrėt, perskalbt ir tada sudėt į spintos antresoles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 23 rugsėjo 2018 - 18:15

Neturiu dieniniu uzuolaidu,naktines ir tas permatomas

ką veikiat?

Priguliau pailset

Aš neturiu ką pasakoti, jei ką. Ne viešumai. Kitos savaitės pabaigoj tikiuosi būti jau laisva nuo to košmaro

Ar jau išsitraukėte šiltesnius rūbus, o vasarinius sudėjote kitai vasarai?

Nustebinai🎈bet gerai darai,kad begi is ten. Kodel sakai,kad tikiesi,jog busi laisva? Jei bandomasis tau,ar ne per 3 darbo dienas iseit gali? Nebent ka pakeite.. na sekmes

paieskose pagaliau normalaus darbo🎈

Jau senokai atsisveikinau su vasariniais rubais,jau kita savaite pas mus naktim tik +1,o diena vos +5 ir lietus lietus lietus..

Noretumet dirbti slenkanciu grafiku? Ne,nenoreciau. Dirbau,nepatiko visai,laisvi savaitgaliai ir sventes man labai svarbu

Atsakyti