Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 22, 07:04)
Prisiminiau,  kad tarybiniais laikais buvo madoje namuose turėt stiklinį ragą,  iš kurio tipo per vestuves gerdavo šampaną pamergės,  pabroiai,  jaunieji,  kol dar po metrikacijos sk.nebūdavo grįžę į namus. Ar pas jūsų tėvus yra toks ragas?
Žinokit,  yra  biggrin.gif . Man atrodo,  kad tik per sesers vestuves jis buvo naudotas. Daugiau lyg ne biggrin.gif .
Papildyta:
P. S.  Jau paleido lyti tėviškėj.
Kad žinok ir pas mano tėvuką yra, jam kažkas dovanų buvo atvežęs iš Gruzijos ar Armėnijos.

Oho unsure.gif Tai vadinas netrukus ir čia bus lietus, nors kol kas dangus toks cepelininės spalvos, bet matosi tolumoje, kad pareina jau tas aptemęs mėlynumas dangaus ir į Vilnių.

Jums graži Vilniaus (Kauno) oro uosto darbuotojų aprangos spalva?
Man tai negraži, baisi spalva. Visad apie tai pagalvoju, kai pamatau biggrin.gif

P.s. Agrefa, jau ir čia lyja. Dar ir kaip šniokščiančiai pradėjo.

Atsakyti

Ar esat kada pati buvusi kažlokiam fabrike arba gamykloj, ar kepykloj, bet būtent ten, kur gaminamas produktas kažkoks?

Esu

Kiek namuose šilumos rodo?

Nezinau,kol kas sildymas isjungtas,kai ijungiu,parodo bendra namu temperatura. Gal bus kokie 18,nes neatrodo salta

Ar žinot, kas yra zacyrka? biggrin.gif

Taip,zinau

Norėtumėte senamiestyje gyventi? 

Esu gyvenus. Dabar ne uz ka negrisciau,pagyvenus cia ivertinau ka reiskia ramybe,tyras oras,kalnai,jura salia,besiganancios avys aplink. Jokiais budais i senamiesti nenoreciau

Prisiminiau, kad tarybiniais laikais buvo madoje namuose turėt stiklinį ragą, iš kurio tipo per vestuves gerdavo šampaną pamergės, pabroiai, jaunieji, kol dar po metrikacijos sk.nebūdavo grįžę į namus. Ar pas jūsų tėvus yra toks ragas?

Oi ne,nesu macius net tokio dalyko

Atsakyti

O kokia spalva? Tamsiai melyna,lyg pilksva? Ar pasikeite?Kazkaip nekliuna,uniformos niekada nebuna labai jau stilingu spalvu

Labas rytas :) jeigu vyras ieskotu automobilio,kuris bus naudojamas kaip pagrindinis šeimos automobilis,Jus kažkaip kištumetes,iškeltumet reikalavimu? Nesikišu,duodu laisve jam ieškoti,paprašiau,kad tiesiog butu talpi bagažine,jog ateity nekiltu problemu dėl vežimo transportavimo. 

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 19, 12:15)
Tėvai pageidauja ne tik popamokinių grupių, bet ir priešpamokinių grupių savo vaikams (labiau orientuota į pradinių klasių), kad galėtų į mokyklą atvežti 7-8 valandomis ryto ir saugiai palikti. Kaip manot gera mintis? Būtumėt "už"?

gal

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 19, 12:35)
O kas jums atrodo labai nepatogu, apsikraunama rūpesčiais?

Be nuomonės

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 19, 15:31)
Turit donoro kortelę?

ne

QUOTE(errachka @ 2018 09 19, 16:48)
nešiojat akinius?-

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 19, 16:57)
Turit prisišaldę tarkuotų morkų?

neturiu

SVEIKOS ax.gif

ar naktį lyjo? (oi, dar ir kaip)
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 09 21, 09:20)
nusimato didesnis pirkinys?-

Kad lyg ne

QUOTE(Visgi @ 2018 09 21, 09:35)
Iš artimųjų atostogauja kas ne Lietuvoje?

niekas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 21, 12:10)
Nebūtinai šioje temutėje, bet kai yra įkeliamos nuorodos į kažką, visada atidarot?

būna

QUOTE(Aidos @ 2018 09 21, 17:16)
Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet?

Neketinu keisti bent jau kol kas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 22, 05:30)
Ar esat kada pati buvusi kažlokiam fabrike arba gamykloj, ar kepykloj,  bet būtent ten,  kur gaminamas produktas kažkoks?

Kai buvau studentė, teko praktiką atlikti Kauno konditerijos fabrike, tai mačiau, kaip „gimsta“ duona, batonas, įvairios bandelės

QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 06:19)

+29

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 22, 06:25)
Ar žinot,  kas yra zacyrka? biggrin.gif

gal pieniška sriuba?

būna, kad su vyru nesutariat dėl vaikų auklėjimo ir..kai nuomonės nesutampa, susipykstat? (o, taip. Vakar TAIP nutiko. )
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 06:44)

nelabai

Prisiminiau,  kad tarybiniais laikais buvo madoje namuose turėt stiklinį ragą,  iš kurio tipo per vestuves gerdavo šampaną pamergės,  pabroiai,  jaunieji,  kol dar po metrikacijos sk.nebūdavo grįžę į namus. Ar pas jūsų tėvus yra toks ragas?

Buvo pas tėvus toks ragas, nes mano tėvai ilgą laiką patys būdavo piršliais vestuvėse, visa giminė apženyjo

QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 07:18)

Nesu mačius

QUOTE(Aidos @ 2018 09 22, 09:33)
jeigu vyras ieskotu automobilio,kuris bus naudojamas kaip pagrindinis šeimos automobilis,Jus kažkaip kištumetes,iškeltumet reikalavimu?

Ne, niekada to nedarau, nes jam važinėt

kas yra kamziūlė, ar žinote?
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet?

Tikrai keisiu

Ar esat kada pati buvusi kažlokiam fabrike arba gamykloj, ar kepykloj,  bet būtent ten,  kur gaminamas produktas kažkoks?

Studentė būdama atlikau praktiką Kėdainių konservų fabrike

Virš 20, tai tikrai. Tingiu eit į virtuvę žiūrėt. Bet šilta, nws ir langai ir balkonai visur atidaryti per viršų

Ar žinot,  kas yra zacyrka?

Aišku, kad žinau. Dzūkijoj ( o gal ir kitur) verdama tokia pieniška sriuba su kleckiukais

Nenorėčiau

Esu tikrai pas kažką tokį mačius, bet mano tėvai neturėjo jo

Nekrinta į akį, kažkokia neutrali

QUOTE(Aidos @ 2018 09 22, )
jeigu vyras ieskotu automobilio,kuris bus naudojamas kaip pagrindinis šeimos automobilis,Jus kažkaip kištumetes,iškeltumet salygas

Nesikiščiau, tik norėčiau pamatyti prieš perkant

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 17:32)
ar naktį lyjo?

Naktį nelijo lyg tai, tik paryčihi, bet neilgai

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 18:29)
būna, kad su vyru nesutariat dėl vaikų auklėjimo ir..kai nuomonės nesutampa, susipykstat?

Yra ir pas mus buvę tokių atvejų

Ar esat bandę kokios nors rūšies narkotikų, "žolės"?
Nesu nei karto. Nors studentė būdama prašiau pas savo tuometinį vaikiną, kad suveiktų pabandyt, kas per skonis ir kaifas. Bet tas kategoriškai nesutiko.
Atsakyti
Man tai negraži, baisi spalva. Visad apie tai pagalvoju, kai pamatau biggrin.gif

Kažkaip nesu atkreipusi dėmesio, neužkliuvo, kad negraži. Reikės atidižiau apžiūrėti.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 22, 09:33)
jeigu vyras ieskotu automobilio,kuris bus naudojamas kaip pagrindinis šeimos automobilis,Jus kažkaip kištumetes,iškeltumet reikalavimu? Nesikišu,duodu laisve jam ieškoti,paprašiau,kad tiesiog butu talpi bagažine,jog ateity nekiltu problemu dėl vežimo transportavimo. </p>

Labukas smile.gif
Įtariu, kad kiščiausi, nes rieš daug metų kišausi. Pamenu, kad gimus vaikui vyras keitė mašiną, nes dėl bagažinės talpumo norėjo universalo. Buvo nusižiūrėjęs Volvo. Bet man ji kaip grbas atrodė, išlazdvojau. Tuomet nepirko Volvo, nusipirko Audi, abiems patiko.
Tai ir dabar įsikiščiau, jaučiu, jein nepatiktų.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 17:32)
ar naktį lyjo? (oi, dar ir kaip)

Vakare apie 20 val.paleido upeliais. Mane permerkė kiaurai, kol iš kavinės iki mašinos pribėgau, sūnų irgi. Reziume-prieš miegą abu jau krėtė šaltis ir perštėjo gerklę. Gėrė arbatas, aš ir vaistų. Lyg kažkiek.geriau dabar.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 18:29)
gal pieniška sriuba?

būna, kad su vyru nesutariat dėl vaikų auklėjimo ir..kai nuomonės nesutampa, susipykstat? (o, taip. Vakar TAIP nutiko. )

Taip, pieniška leistinukų sriuba. T.y.išplaki panašią, kaip blynams, tešlą ir ją suleidi į verdantį vandenį. Aš jos nė karto nevirusi, nemėgau. Bet A. A. Mama šeimai dažnokai vakarienei virdavo.

Būna kartais.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 19:57)

Ne, ir nežinau ax.gif .

QUOTE(Alkaja @ 2018 09 22, 20:07)
Sveikos, damos 4u.gif

Nesu nei karto. Nors studentė būdama prašiau pas savo tuometinį vaikiną, kad suveiktų pabandyt, kas per skonis ir kaifas. Bet tas kategoriškai nesutiko.

Labukas smile.gif ,
Ne, niekada nieko.

Labas rytas,
O jūs gerę samanukės? Ir kaip jausmas, skonis?
Taip, ne kartą rolleyes.gif . Dratas ir tiek biggrin.gif .
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 22:33)
Nusimato kažkoks smagus balius?

Ne.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 21, 06:37)
jei Jums reikia biuletenio dėl sveikatos savo, vaiko, ar apie tai pranešate savo darbdaviui?

Pranešdavau.

QUOTE(errachka @ 2018 09 21, 09:20)
nusimato didesnis pirkinys?

Nenusimato.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 21, 09:35)
Iš artimųjų atostogauja kas ne Lietuvoje?

Ne.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 21, 12:10)
Nebūtinai šioje temutėje, bet kai yra įkeliamos nuorodos į kažką, visada atidarot?

Visaip būna.

Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet? K

Tikrai keisiu.

Esu.

Nežinau.

Ar žinot,  kas yra zacyrka? biggrin.gif

Žinau biggrin.gif

Norėjau, o dabar nebent atokesnėje gatvelėje, kaip Gaono pavyzdžiui.
Papildyta:

Nemačiusi turbūt tokio, neturi tėvai.

Neatkreipiau dėmesio biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 22, 19:57)

Ne.

Ne.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 06:02)
Taip,  pieniška leistinukų sriuba. T.y.išplaki panašią,  kaip blynams, tešlą ir ją suleidi į verdantį vandenį. Aš jos nė karto nevirusi, nemėgau. Bet A. A. Mama šeimai dažnokai vakarienei virdavo.
O jūs gerę samanukės?  Ir kaip jausmas,  skonis?

O močiutė tai kiaip ala makaronus darydavo, pirmą kartą girdžiu apie tokį būdą smile.gif
Nesu.

Šiuo metu esate namie, svečiuose? Darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 09 23, 07:27)
Laba smile.gif
Šiuo metu esate namie, svečiuose? Darbe biggrin.gif

Labukas,
Esu namuose. Užstačiau skalbimą, išsiploviau galvą ir gal reikia kažkokių vaistų nuvažiuot į vaistinę, nes bijau įsisirgt. Su žolelėm ir arbatom nėra tikslo žsist jau.

Kažką skansus gaminsit?
Papirinau, padruskinau lašišą. Eisiu kept. Vakar Rimi buvo labai didelės nuolaidos -nuo 8 Eur iki 3 Eur/kg. Nusipirkau.
Atsakyti

ar naktį lyjo?

Taip,lijo taip smarkiai,jog prikele. 

Ne

Nesu

O jūs gerę samanukės? Ir kaip jausmas, skonis?

Nesu

Šiuo metu esate namie, svečiuose?

Namie

Kažką skansus gaminsit?

Obuoliu pyraga,o pietumis vyras rupinsis,tad nezinau nieko dar

Labas rytas :) kas nors sugedo paskutiniu metu namuose? Taip,atsisveikinau su mikseriu namuose. Dabar reikia naujo dairytis,nes tikrai reikalingas daiktas

Atsakyti

taip, esu

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 06:02)
O jūs gerę samanukės?  Ir kaip jausmas,  skonis?

taip, žinoma

QUOTE(kami_ @ 2018 09 23, 07:27)
Šiuo metu esate namie, svečiuose?

namie

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 23, 08:38)
Kažką skansus gaminsit?

nieko, gal kepsiu bulvinius blynus

QUOTE(Aidos @ 2018 09 23, 08:49)
kas nors sugedo paskutiniu metu namuose?

ne, niekas

LABAS RYTAS,

Atsakyti