Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 09 20, 21:50)
Vilnietės, kaunietės, eisit į popiežių "pažiūrėt"? - Nea, neplanuojam.

Irgi neplanuoju.

Nusimato kažkoks smagus balius?
Bus klasės susitikimas. Norėčiau, kad jis būtų smagus. Iki šiol visada būdavo smagūs.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 08:23)
Kam ir ką paskutinį kartą teikėt dovanų?

broliui rugsėjo 4 - gimimo diena

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 20, 14:45)
Situacija: Jūs esate nepatenkinta savo vaiko mokytoja. Jums atrodo,kad kažką negerai daro, ne taip kalba su vaikais kaip turėtų, pagal savo įsivaizdavimą. Kažko gal būt nedadaro?

Nieko nedarau

QUOTE(Visgi @ 2018 09 20, 15:57)
Grynųjų yra piniginėje?

12, 50 eur

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 16:55)
Kieno vaikai nedideli-ar būna prailgintoje grupėje?
Kieno dideli-ar kalbasi/kalbėjosi su jumis apie kažkokias problemas klasėje ar mokykloje?

Į prailgintą grupę neina, nes užbrangino šiemet – tiek neuždirbu
Kartais kalbasi, o kartais pati turiu klaust, kas ir kaip

QUOTE(Aidos @ 2018 09 20, 19:49)
Jus pati planuotas vaikas esat?

Taip, bet tėvai laukė Simuko, nes medikai taip prognozavo. O gimė mergaitė – aš - Simona

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 21:00)
Neramina kažkas?

Sūnaus neįgalumo grupę reikt sutvarkyti iki ateinančio antradienio, nes nuplauks pinigai spalio mėn.

Vilnietės, kaunietės, eisit į popiežių "pažiūrėt"? -

Ne, ką tem į jį žiūrėt?

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 22:33)

Sekmadienį vyro ir mūsų šeimos draugas pakvietė į savo 34-tą gimtadienį, kurį švęs Vilniuje, Dvarčionyse, sodyboje – vis dar mąstom..

SVEIKOS 4u.gif

jei Jums reikia biuletenio dėl sveikatos savo, vaiko, ar apie tai pranešate savo darbdaviui? (taip, pranešiau vakar, tai, kai užsivedė, kad nuo kt. savaitės daug kas atostogų išeina, nebus kam dirbt. Bet kaip sakė dauguma kolegių, geriau būčiau nesakius..)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 19, 16:57)
Turit prisišaldę tarkuotų morkų?
Turiu. Sudėjusi po gerą saują-dvi. Patogu gaminant.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 19, 20:01)
šį šeštadienį Vingio parke, Vilniuje vyks tarptautinis fejerverkų festivalis, gal vilnietės esate buvę? ar vertas dėmesio renginys? (lyg planuojam su šeima važiuoti... bet nežinom dar)

nebuvau, bet ten faina
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 19, 20:53)
sakoma, kad jei turėsite kišenėje kaštoną, tai sėkmė. Turite kaštoną? (taip, turiu striukės kišenėje)

negirdėjau to
QUOTE(Nastya @ 2018 09 19, 21:34)
Ar prisimenate pirmą kartą kai pabandėte rūkyti? Kada tai buvo? - Prisimenu kaip dabar. Su klasioke pabandėm būdamos 4 klasėje, po balkonu besislėpdamos  biggrin.gif  doh.gif  Kai kosėt pradėjom, greit noras praėjo.  biggrin.gif

aga, tik univere
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 20, 06:14)
prekinatės p/c "RIMI"? (ne, nepatinka, nes brangu)

taip, nėra ten brangu. Prekių įvairovė didesnė.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 08:23)
Kam ir ką paskutinį kartą teikėt dovanų?
Šiandien į dekretą išeinančiai kolegei padovanojau leliukui žaisliuką -  kramtuką, pirštinytes ir seilinuką.

sesei muilas, padėkliukas
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 20, 14:45)
Situacija: Jūs esate nepatenkinta savo vaiko mokytoja. Jums atrodo,kad kažką negerai daro, ne taip kalba su vaikais kaip turėtų, pagal savo įsivaizdavimą. Kažko gal būt nedadaro? Jūsų veiksmai.</p><p>1. Nieko daug negalvoję, galbūt pakalbėję su keliais kitais tėvais keliaujate rašyti skundą tiesiai į administraciją</p><p>2 Problemas keliate tiesiai mokytojai artai tėvų susirinkimo metu. </p><p></p><p>2 variantas. </p>

2
QUOTE(Visgi @ 2018 09 20, 15:57)
Grynųjų yra piniginėje?
Nėra. Viskas kortelėje.

aga
Neramina kažkas?
Neramina,  kad kelinta diena skrandį skauda.

aga
Vilnietės, kaunietės, eisit į popiežių "pažiūrėt"? - Nea, neplanuojam.

oi ne, dumsim iš miesto
Papildyta:
Bus klasės susitikimas. Norėčiau,  kad jis būtų smagus. Iki šiol visada būdavo smagūs.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 21, 06:37)
jei Jums reikia biuletenio dėl sveikatos savo, vaiko, ar apie tai pranešate savo darbdaviui? (taip, pranešiau vakar, tai, kai užsivedė, kad nuo kt. savaitės daug kas atostogų išeina, nebus kam dirbt. Bet kaip sakė dauguma kolegių, geriau būčiau nesakius..)

na taip

nusimato didesnis pirkinys?-aga, automobilis
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 20, 16:55)
Kieno dideli-ar kalbasi/kalbėjosi su jumis apie kažkokias problemas klasėje ar mokykloje?
Yra buvę keli niuansai, bet jie buvo trumpalaikiai. Ir apskritai kiek mokosi_klasė, mokytojai, mokykla ir jos aplinka- neproblematiška, jokių rūpesčių ar neramumų nekelia.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 20, 19:49)
Jus pati planuotas vaikas esat?
Netikėtas, bet iš didelės meilės, mat tėvai dar buvo nesusituokę. Tėtis mamą įsimylėjo vos pamatęs autobuse (važiavo tuo pačiu). Aiškinosi per draugus_gal kas pažįsta kas tokia, kur gyvena, kur mokosi, kuo vardu. Ir kažkas tėtei mamos vardą pasakė visai kitą, suklydo tiesiog, nes tiksliai nežinojo. Ir tėtis pradėjo mamai rašyti laiškus kreipdamasis į ją visai kitu vardu, kuris kaip diena ir naktis skyrėsi nuo tikrojo vardo biggrin.gif
Neramina kažkas?
Neramina,  kad kelinta diena skrandį skauda.
Kad ne.
O tu gal pas šeimos gydytoją nueik jei nepraeina unsure.gif
Vilnietės, kaunietės, eisit į popiežių "pažiūrėt"?
Neplanuojam.
Nusimato labai smagus_dviejų dienų, su muzikantais ir pan,. bet nedalyvausim, nes negaliu.
jei Jums reikia biuletenio dėl sveikatos savo, vaiko, ar apie tai pranešate savo darbdaviui?
Informuoju.
QUOTE(errachka @ 2018 09 21, 09:20)
nusimato didesnis pirkinys?
Irgi automobilis bigsmile.gif

Iš artimųjų atostogauja kas ne Lietuvoje?
Taip. Mano brolis su šeima Turkijoje, o vyro brolis su žmona Ispanijoje.
Atsakyti

Visada pranešu.

QUOTE(errachka @ 2018 09 21, 09:20)
nusimato didesnis pirkinys?-aga, automobilis

bigsmile.gif kaip faina.
Ne, nieko absol nenusimato.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 21, 09:35)
Taip. Mano brolis su šeima Turkijoje, o vyro brolis su žmona Ispanijoje.

Taip, ir ne viena.

Nebūtinai šioje temutėje, bet kai yra įkeliamos nuorodos į kažką, visada atidarot?
Ne visada. galima sakyti, kad retai kada. rolleyes.gif . Nebent, ieškau sau kažkokios labai konkrečios, rūpimos info, tuomet atidarau, jei nuorodos į įstatymą ar straipsnį, susijusios su rūpimu klausimu.

Atsakyti

Neramina kažkas?

Ne,neturiu jokiu “kirmeliuku”. O tau,praejo? 

Atsakyti

Gavom jau pakvietimus i imones kaledini vakareli. Kaip ir kasmet,siemet fancy šmancy bus viesbuty su nakvyne,vakariene,koncertu,apdovanojimais ir panasiai. Tik siemet dalyvaus visas koncernas,tai nezinau ar ten balius bus ar grustis keliu simtu zmoniu..

jei Jums reikia biuletenio dėl sveikatos savo, vaiko, ar apie tai pranešate savo darbdaviui?

Niekada nesu turejus nedarbingumo,jeigu reiktu,pasiimciau ir nepranesciau,nepriklauso man pranesti is anksto. Esu emus laisva diena (turiu apmokamu laisvu dienu kieki i metus,kuri galiu pasiimti). Paskambinau pranesti,jokiu problemu,jokio pykcio. Palinkejo sveikatos

nusimato didesnis pirkinys?

Dabar esam automobilio paieskose,ji pirksim netolimoj ateity,o tolimoj ateity nusimato namo isigijimas

Berods niekas

Nebūtinai šioje temutėje, bet kai yra įkeliamos nuorodos į kažką, visada atidarot?

Beveik niekada neatidarineju

Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet? Keisiu,planuoju. Tikiuosi pavyks,bet dar noriu “apšilti sparnus” 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 09 21, 17:16)
Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet? Keisiu,planuoju. Tikiuosi pavyks,bet dar noriu “apšilti sparnus” </p>

Nenoriu keist, man čia patika. Bet nežinau, kas gali būt ateity. Čia dažnai visoios reorganizacijos vyksta.

Labas rytas,
Ar esat kada pati buvusi kažlokiam fabrike arba gamykloj, ar kepykloj, bet būtent ten, kur gaminamas produktas kažkoks?
Mano draugė turi saldumynų kepyklėlę. Kažkada teko pabuvot ir pamatyt patį kepėjų darbą. Jos tikrai kaip.tos darbščiosios bitelės, visą dieną ant kojų, visą dieną dūzgia. Prisėsti nėra kada.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 21, 12:10)
Šioje temoje beveik visada, nes tai dažniausiai susiję su klausimu.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 21, 17:16)
Kaip manot,dar keisit darba kada nors gyvenime ar neplanuojat,net nenoretumet?
Manau kad dar keisiu ateity.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 22, 05:30)
Ar esat kada pati buvusi kažlokiam fabrike arba gamykloj, ar kepykloj,  bet būtent ten,  kur gaminamas produktas kažkoks?
Ne, nesu.

Kiek namuose šilumos rodo?
+27
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 06:19)
Labas rytasŠioje temoje beveik visada, nes tai dažniausiai susiję su klausimu. Manau kad dar keisiu ateity.Ne, nesu.

Kiek namuose šilumos rodo?
+27

Visgi, labas rytas bigsmile.gif ! Tu ankstyva labai! Man nesimiega, net nustebau, taip anksti atsakymą kažkieno pamačiusi bigsmile.gif !

Nežiau kiek, bet šilta. Aš tėviškėj, iš vakaro krosnį pasikūriau. Tai taip gera, panos, taip jauku.
O kodėl pas tave tiek daug? Tu gal ne LT?

Tiesa, dėl.skrandžio-na paskaudena dar vis.

Ar žinot, kas yra zacyrka? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 22, 06:25)
Visgi,  labas rytas  bigsmile.gif !  Tu ankstyva labai!  Man nesimiega,  net nustebau,  taip anksti atsakymą kažkieno pamačiusi  bigsmile.gif !

Nežiau kiek,  bet šilta. Aš tėviškėj, iš vakaro krosnį pasikūriau. Tai taip gera,  panos,  taip jauku.
O kodėl pas tave tiek daug? Tu gal ne LT?

Tiesa,  dėl.skrandžio-na paskaudena dar vis.

Ar žinot,  kas yra zacyrka? biggrin.gif
Labas labas iš ankstyvo labo ryto! Čia mes abi tokios dvi ankstyvos čiučiundros biggrin.gif Įpratau kažkaip taip anksti keltis.
O tu klausyk, tėviškėj, kaip faina, aš galvojau, kad tu Vilniuje. Tu ir tėviškėje taip anksti keliesi?

Klausyk, ar labai šaltas rytas, kaip kaip kad sakė, kad staigiai atvės?
Ne, aš Lietuvoj, bet va taip šilta namuose, vakar buvo +28 namuose, bukvaliai vasara unsure.gif

Bet tikrai, kaži kodėl jį tau paskaudena, dar jauti, nepraeina. Taigi taip neturėtų būti.

Jau kas yra zacirka tai aš ir pažadinta, užsimerkus, išpyškinčiau, žinau kas tai yr biggrin.gif

Norėtumėte senamiestyje gyventi?
Gal ir norėčiau, kažkada norėjau, bet dabar jau nežinau, nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 22, 06:44)
Labas labas iš ankstyvo labo ryto! Čia mes abi tokios dvi ankstyvos čiučiundros biggrin.gif Įpratau kažkaip taip anksti keltis.
O tu klausyk, tėviškėj, kaip faina, aš galvojau, kad tu Vilniuje. Tu ir tėviškėje taip anksti keliesi?

Klausyk, ar labai šaltas rytas, kaip kaip kad sakė, kad staigiai atvės?
Ne, aš Lietuvoj, bet va taip šilta namuose, vakar buvo +28 namuose, bukvaliai vasara unsure.gif

Bet tikrai, kaži kodėl jį tau paskaudena, dar jauti, nepraeina. Taigi taip neturėtų būti.

Jau kas yra zacirka tai aš ir pažadinta, užsimerkus, išpyškinčiau, žinau kas tai yr biggrin.gif

Norėtumėte senamiestyje gyventi?
Gal ir norėčiau, kažkada norėjau, bet dabar jau nežinau, nesu tikra.

Ir tėviškėje anksti keiuosi. Bet aš čia l.pavargstu, todėl anksti užmiegu. Vakar kokią 22-22,30 val.jau miegojau. O man 6 val.sočiai miegui, tai taip ir prabudau anksti.
Buvau neseniai lauke, dar nebuvo šalta. Bet tikrai atvės, nes toks kaip ir vėjas kyla, matosi, kad bus permainos. Nebus pamelavę sinoptikai.

Pažiūrėsim. ar kitos merginos žinos apie zacyrką biggrin.gif .

Irgi kažkada norėjau. Betman būtų sunku susitaikyt su garsu per renginius.

Prisiminiau, kad tarybiniais laikais buvo madoje namuose turėt stiklinį ragą, iš kurio tipo per vestuves gerdavo šampaną pamergės, pabroiai, jaunieji, kol dar po metrikacijos sk.nebūdavo grįžę į namus. Ar pas jūsų tėvus yra toks ragas?
Žinokit, yra biggrin.gif . Man atrodo, kad tik per sesers vestuves jis buvo naudotas. Daugiau lyg ne biggrin.gif .

Papildyta:
P. S. Jau paleido lyti tėviškėj.
Atsakyti