Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 09, 17:38)
Kas neturit, klausimas-ar pilat plaktą kiaušinį į sriubą?

Nepilu

QUOTE(Alkaja @ 2018 09 09, 18:39)
Ar jau turit nusipirkę bilietus į kokį nors būsiantį renginį iš anksto?

Nepirkus,bet jau gavau pakvietimą į įmonės kalėdinį vakarėlį gruodį

QUOTE(kami_ @ 2018 09 09, 19:21)
Kada paskutini karta matete eismo ivyki?

Taip iš arti,tai senokai

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 09, 19:55)
perkate iš el.parduotuvės Pigu.lt?

Pirkdavau seniau,kol parduotuvės neperdavė lenkams. Nuo to laiko man jį labai suprastėjo

QUOTE(Nastya @ 2018 09 09, 20:44)
Įsivaizduokit, išsiskiriat su vyru, o po kurio laiko su juo "susideda" jūsų draugė. Galėtumėt toliau bendrauti, kartu tiktis?

Negalėčiau

QUOTE(errachka @ 2018 09 10, 07:33)
kokio karštumo kavą mėgstat?

Pravėsusią irgi
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 11, 13:07)
Kada darbe buvo paskutinį kartą susirinkimas?

Ketvirtadienį neeilinis buvo ir pagaliau naudingas kažkuom

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 11, 13:20)
Kai vyksta namuose šeimoje pietūs/vakarienė,  kaip.yra su maisyo.įdėjimu-kiekvienas sau įsideda,  ar kaip?

Įvairiai

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 11, 14:57)
Jūsų telefono ekranas skilęs?

Ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 11, 18:15)
Labai ačiū visoms už sveikinimus, jūs nerealios!  oro_buckis.gif

Pavėluotai ir aš sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 09 11, 18:16)
O jei reiktų pasirinkti uogienę prie sūrio, kokią tuomet?

Spanguolių/bruknių

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 11, 18:30)
Esat gaminę obuolių sūrį; pavyko?

Nesu

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 11, 18:49)
Turit jau nunatę kandidatą į orezidentus?

Nors ir nebalsuosiu,bet neturiu
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 11, 21:56)
ačiū visoms už pasisakymus, bet kodėl nei viena neparašėte, kad skolintumėtės iš vyro?

Kaip galima skolintis iš vyro,kai biudžetas bendras? ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 09 12, 08:59)
Ar jūsų, jūsų šeimos narių telefonai apdrausti?

Ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 12, 10:23)
Kolegė po keleto savaičių išeina į dekretą; į palankynas pas ją neisiu, bet išeinant kažką noriu nupirkti, nes ji man ir draugė. Gal kokių idėjų turit, ką simboliškai nupirkti (albumas netinka,nenori).

Ekologiškų kūdikių prausiklių,gal,kol visai mažiukas nereikės,bet vėliau sunaudos,jei galiojimas leis. Kokį mygduką,eterinių aliejų mišinį nuo slogos (yra populiarus puslapis jų mamoms). Aišku,aliejus gal smulkmena labiau,nei pagrindinė dovana

QUOTE(Nastya @ 2018 09 12, 12:05)
Jei tektų rinktis vieną iš trijų: cola, fanta ar sprite?

Sprite

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 12, 14:07)
Jeigu reikėtų rinktis tarp konservuotų pomidorų ir konservuotų agurkų, kuriuos rinktumėtės?

Pomidorus greičiausiai,nebent agurkai rauginti,tada juos smile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 12, 16:34)
Šiandien ryte rengėtės striukę?

Jau labai seniai su striuke vaikštau
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 12, 21:55)
Ar ant viryklės tuščią,  išplautą  puodą paliekat,  ar visad į spintelę padedat?

į spintelę

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 13, 06:22)
Ar yra taip buvę,  kad kryptelėjo koja ir paskui dėl to net vaikščiot buvo sunku?

buvo

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 13, 08:19)
Jeigu darot/kaitinat grietininį padažą,  dažniausiai naudojat grietinę ar grietinėlę?

Grietinę
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 09 13, 15:58)
Ar geriat kokius vitaminus?

Žuvų taukus,vitaminus plaukams

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 13, 17:47)
Ar seniai čierkutę darėt?

Vyno gėriau praeitą savaitgalį berods

QUOTE(Nastya @ 2018 09 13, 20:24)
Tai tradiciškai, ką savaitgalį? Turit jau planų?

Nieko ypatingo neveikiam

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 13, 20:30)
mėgstate, perkate jogurtus?

Perku

QUOTE(Visgi @ 2018 09 14, 06:43)
O sveikinsit šį mėnesį ką nors su gimtadieniu?

Taip

QUOTE(Visgi @ 2018 09 14, 10:00)
Kaip jums patiktų praleisti atostogas?

a) Didelėje pirtyje, prie jūros. Gera draugija, muzika, bendri pusryčiai, pietūs, vakarienė...
b) Mažame, atkampiame, ramiame vasarnamyje
c) Ramiai su šeima.[/b]

Visi variantai tinka
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 14, 20:02)
Kada paskutinį kartą buvot susitikę gyvai su savo drauge?

seniai

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 08:39)
Kokia jūsų svetainės minkštos dalies spalva? Ar rinktumėtės tą pačią spalvą?

Juoda

QUOTE(errachka @ 2018 09 15, 08:43)
tvarkotės rytais ar vakarasi?-rytais

Rytais

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 10:37)
Šiandien žlanuojat kažką pramėtyt?

Tvarkėmės po remonto šį savaitgalį namuose,tai iš namų į sandėlį iškeliauja staliukas ir didelis stalas. Šiandien žiūrėsim kaip toliau bus,bet lyg niekas nebekliūna. Svetainė mažesnė pasidarė,tai reikia pramesti baldu

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 16:52)
Mieliau renkatės duoną su saulėvrąžom,  ar be?

Geriau su

QUOTE(Alkaja @ 2018 09 15, 21:00)
Ar dažnai pamirštate, kur ką pasidėjote? Kur reikia nueiti? Ką padaryti?   

Pasitaiko tikrai

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 22:04)
Ar yra kažkas, kažkoks vyriškis,  kas jums rodo dėmesį,  kad ir nežymų,  arba žymų,  bet jūs tą dėmesį matot, žinot,  pastebit ?

Yra darbe
Papildyta:
Drėgmės namie daug turit? Yra nemažai,nuo amžino lietaus čia. Va ir dabar prabudau,o langai per sprindį užrasojo per naktį. Vakar pirkom drėgmės surinktuvą,per kelias valandas 10litrų surinko aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 09 16, 08:21)
Drėgmės namie daug turit? Yra nemažai,nuo amžino lietaus čia. Va ir dabar prabudau,o langai per sprindį užrasojo per naktį. Vakar pirkom drėgmės surinktuvą,per kelias valandas 10litrų surinko  aggressive.gif

Buvo neseniai šitas ar tai panašus klausimas. Vilniuje butas saulėtas ir šviesus, nėra jojios drėgnės.
Tėviškėje-yra.

Laba,
Kokį saldumyną paskutinį kartą valgėt?
Pagerintą tinginį-ne su sausainias, bet su šakočiu darytą
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 09 15, 09:37)
su prajėusiu bigsmile.gif  4u.gif
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 09:39)
Kokia jūsų svetainės minkštos dalies spalva? Ar rinktumėtės tą pačią spalvą?
Tamsiai ruda, šokolado. Manau, kad tą pačią šiems namams.
QUOTE(errachka @ 2018 09 15, 09:43)
tvarkotės rytais ar vakarasi?
Dažniausiai apsitvarkau dieną, kai miega vaikai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 11:37)
Šiandien žlanuojat kažką pramėtyt?
Ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 15, 13:41)
kokie planai?
Grįžtam iš sodybos namo, jokių planų. Tik pailsėti, susiruošti naujai savaitei.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 17:52)
Su.
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 15, 22:00)
Retai, bet aš daug ką užsirašau. Ką kada padaryti, nueiti, nuvažiuoti, ką kam išsiųsti ir panašiai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 23:04)
Ar yra kažkas, kažkoks vyriškis,  kas jums rodo dėmesį,  kad ir nežymų,  arba žymų,  bet jūs tą dėmesį matot, žinot,  pastebit ?
Yra.
Pavėluotai ir aš sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
---
Drėgmės namie daug turit?
Ačiū ačiū 4u.gif
---
Nea. Rūsy kažkaip laikėsi anksčiau, irgi surinkinėdavom tuo surinkėju, bet dabar lyg tais ok.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 11:04)
Guminukų.

Laba smile.gif
Daug visokių raktų turit? - Nemažai, gan daug, bet jų visų nesinešioju.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 16, 15:42)
Daug visokių raktų turit? - Nemažai, gan daug, bet jų visų nesinešioju.

Yra, yra irgi.

Ar turit kojinytes, kur tik pirštus degia ir ant penties užsimauna, na kur iš batelių neišlenda, nesimato?
Turiu, bet tik nuo šiosvasaros nešiot pradėjau. Labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 10:04)
Buvo neseniai šitas ar tai panašus klausimas. Vilniuje butas saulėtas ir šviesus,  nėra jojios drėgnės.

Tas tiesa,daug klausimų temoje kartojasi 4u.gif
Pyragą kepiau šiandien,deja,nepaliko įspūdžio

QUOTE(Nastya @ 2018 09 16, 14:42)
Daug visokių raktų turit?

Kad ne,atsikračiau nemažai,tai kasdien turiu tik namų,sandėlio ir darbinius kelis

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 17:22)
Ar turit kojinytes,  kur tik pirštus degia ir ant penties užsimauna,  na kur iš batelių neišlenda,  nesimato?

Ne,neturėjau tokių niekad

Produktyvi diena buvo? Aha,labai,daug visko pasidariau,ot ką reiškia atsikelt iš lovos 7 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 17:52)

taip, visada tik su saulėgražomis

QUOTE(Alkaja @ 2018 09 15, 22:00)

oi, būna geriausia, kai namie pasidedu be garso savo mob.tel.ir pamirštu

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 15, 23:04)

realiai ne, virtualiai - taip

Kaip galima skolintis iš vyro,kai biudžetas bendras?  ax.gif
--
Drėgmės namie daug turit?

pas mus biudžetas bendras niekada nebuvo ir nebus, tai viena, o antra, pamaniau, kodėl turiu skolintis iš savo pensininko tėčio, kai turiu gerai uždirbantį vyrą ir, kuris yra registruotas mano bute
--
dėl drėgmės nežinau

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 11:04)

meduolius

QUOTE(Nastya @ 2018 09 16, 15:42)
Daug visokių raktų turit? -

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 18:22)
Ar turit kojinytes,  kur tik pirštus degia ir ant penties užsimauna,  na kur iš batelių neišlenda,  nesimato?

neturiu

QUOTE(Aidos @ 2018 09 16, 21:10)
Produktyvi diena buvo?

ne

LABA VAKARA 4u.gif

ką naudingo nuveikėte šiandien? (nieko, pragulėjau lovoj, žiūrėjau filmą)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 18:22)
Turiu.
Produktyvi diena buvo?
Vidutinė. Nieko ypatingo nepadariau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 16, 21:27)
ką naudingo nuveikėte šiandien?
Nieko ypatingo.

Yra kokia daina jums šiuo metu įstrigus? - Dvi tokios. Viena lietuviška, na neišeina iš galvos jau kelios dienos nors tu ką - Rinkis mane. Labai graži daina man. O kita Only thing we know. Irgi labai patiko ir įstrigo.
Atsakyti
Produktyvi diena buvo? Aha,labai,daug visko pasidariau,ot ką reiškia atsikelt iš lovos 7  rolleyes.gif

Daug visur buvau, veikiau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 16, 21:27)

ką naudingo nuveikėte šiandien? (nieko, pragulėjau lovoj, žiūrėjau filmą)

Vėl buvau tautų mugėj, paskui prekybos centre, paskui sūnų vežiau pas draugą, paskui parvežiau. Dar tarp visko valgyt padariau, skalbinius išdžiausčiau.

Ar prie lovos, kur gulit, yra kažkoks kilimėlis patiestas? Kokios spalvos?
Ne, nieko nėra.
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 09 16, 21:36)
Yra kokia daina jums šiuo metu įstrigus? - Dvi tokios. Viena lietuviška, na neišeina iš galvos jau kelios dienos nors tu ką - Rinkis mane. Labai graži daina man. O kita Only thing we know. Irgi labai patiko ir įstrigo.

Ne, įstrigusios nėra. Bet jeigu leidžiu muziką, pirmiausia daina visad būna Lemon Joy NE APIE MUS.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 16, 21:44)
Ar prie lovos,  kur gulit,  yra kažkoks kilimėlis patiestas? Kokios spalvos?
Nėra.

O jums patinka/patikdavo/patiktų tie visi mokykliniai/darželiniai vaikų projektukai kur tėvai taip pat turi įdėt pastangų? Turiu omeny visokios rudens šventės ir pan.? - Man pačiai, kaip vaikui, nepatikdavo. Dabar nepatinka irgi. Užduoda vaikams, daryt turi tėvai. Man čia grynai nesąmonė. Tegul vaikai daro patys, su klasiokais grupelėse. O dabar tėvams galvos skausmą padaro. Norėčiau užsiimčiau pati tuo su vaikais... Ir užsiimu kartais visokiais tokiais ar panašiais dalykais.
Visą savaitgalį darėm kažkokį rudens piešinį panaudojant visokias žoles, lapus ir t.t.. Šeimos projektas, ale. Sakau dukrai pati daryk - ne, vos ne į verksmus, kad mokytoja pasakė visa šeima daryt doh.gif wacko.gif
Atsakyti

ką naudingo nuveikėt šiandien?

Iškepiau pyraga,pagaminom su b cebureku,susitvarkem nauja miegamaji,susistumdem baldus,spinta pernese jis,as tuomet turejau proga rubus nuo a iki z persitvarkyt,tuomet ciupom svetaine susitvarkyt,ten vel stumdem baldus,mastem kur ka geriau statyt,tuomet valanda grozio proceduru duse ir viskas. Atrodo nedaug,bet vien ceburekai daug laiko atime

Yra kokia daina jums šiuo metu įstrigus?

B siandien leido kazkokia atlikejo BA daina,tai ji ir teskamba mintyse,siaip daugiau jokios

Ar prie lovos, kur gulit, yra kažkoks kilimėlis patiestas? Kokios spalvos?

Kaip tik turiu mintyse nusipirkt dabar du iš abieju pusiu,ieskau tradiciskai kazko sviesiai pilko,pamegau sia spalva kazkaip

O jums patinka/patikdavo/patiktų tie visi mokykliniai/darželiniai vaikų projektukai kur tėvai taip pat turi įdėt pastangų? Turiu omeny visokios rudens šventės ir pan.?

Man paciai kaip vaikui niekada nepatikdavo visokie tokie darbeliai,man jau tada nebudavo grazu pvz pjaustytos cukinijos ir panasiai,dabar tuo labiau. Be to,daznai bent seniau laaaabai ryskiai matydavosi kur tevai per daug prikiso ranku ir tai yra visiskai nesazininga kitu vaiku atzvilgiu. As irgi uz tai,jeigu vaikui reikia daryt,tegu jis ir daro vienas

Vienas is tradiciniu klausimu,kas nors nustebino/suerzino/pralinksmino si savaitgali? Prapleciu,kad butu daugiau atsakymu,nei tik i viena varianta. Mane nustebino,kad kelininkai kelkrasciuose jau sudejo raudonus zymeklius sniego kiekiui matuoti. Reiskias ruosiasi ziemai jau taip anksti :( bet tikriausiai nera ko stebetis,paciose siaurinese salose Norvegijoje jau prisnigo. Aisku,man dar toli iki sniego lauke,bet kazkaip nugasdino,kad anksti kaip niekad siemet,ar gal tiksliau

primine sniega..Ai bet ir B siandien sake,kad uz menesio ziemines padangas teks detis jau

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 09 17, 00:14)
Vienas is tradiciniu klausimu,kas nors nustebino/suerzino/pralinksmino si savaitgali?
Tai vat ir sierzino šiek tiek tie dukros darbeliai, nes labai nemėgstu primestų darbų. O pralinksminusių momentų irgi buvo, bet jie tokie kasdieniai.

Labas rytas,
Sausus pusryčius seniai valgėt? - Šiandien, tik ką. Kažkaip užsinorėjau.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 16, 21:51)
O jums patinka/patikdavo/patiktų tie visi mokykliniai/darželiniai vaikų projektukai kur tėvai taip pat turi įdėt pastangų? Turiu omeny visokios rudens šventės ir pan.?

Ačiū Dievui, kad vaikas lankė privatų darželį ir nebuvo tokių visokių nesąmonių. Ir kai kolegės guosdavosi, kad nemiegojo pusę nakties, nes kažkokią kirmėlę vėrė iš kaštonų, aš niekada nesu apturėjusi to jausmo ir to dalyko, nes pas mus absoliučiai nieko tokio nebuvo. Vaikai viską patys su auklėtoja darydavo darželyje. Jeigu būdavo kažkokia parodėlė, būdavo parašoma, kad kas norit dalyvauti, atneškite paruoštą. Bet niekada tai nebuvo taip pasakoma, parašoma, kad vaikai turėtų padaryti. Visada būdavo-tiems, kas nori dalyvauti.
Mokykloje kažkaip irgi nėra tokių dalykų arba dar nebuvo.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 17, 00:14)
Vienas is tradiciniu klausimu,kas nors nustebino/suerzino/pralinksmino si savaitgali?

Nustebino, kad Tautų mugėje pirkta turkiška pistacijų chalva man nepaliko absoliučiai jokio įspūdžio. Aš ieškojau būtent turkiškos, kažkada klausinėjau, kur būtent tokios Vilniuje rasti. Kai radau, paragavau ir nustebau, nusivyliau. Kaina didelė ir visai neverta tos kainos - aišku, čia mano akimis smile.gif.
Suerzino vyras. Bambėjau jam ir lesiau smegenis, nes nepatiko elgesys.

Labas rytas,
Ar turit kažkur pažįstamų, tikriausiai, tai būtų daugiau vyresnio amžiaus, pas kuriuos dar būtų namuose tas senas laidinis telefonas, kur renkant skaičius reikia sukti ratuką smile.gif ? Įkeliu, kaip atrodo:

vartotojo įkelta nuotrauka
Ne,nežinau jau, kad pas kažką būtų.
Atsakyti