Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Yra Jums kas nors BRITKU (šlykštu) pas Jus, ar kur nors svečiuose? 

Paskutinį kart, kai maximoj spaudė morkų sultis. Tiesiog ėmė neluptas, neplautas ir galiukais nenupjautais iš maišo ir spaudė sultys. Vat tai tokios maximos šviežios sultys. 

Labas rytas smile.gifpatinka anksti rytais atsikelt?

Patinka, nes galima daugiau ką pasidaryti. Po to daugiau laisvo laiko būna. Bet patinka ir gerai išsimiegoti. 

Žinot, kad mirė Virgilijus Noreika?

taip. 

Turit pasą ar asmens tapatybės kortelę? Ar ir tą, ir tą?

turiu tik kortelę

Jūsų megstamiausia grupe,kurios dainų galit klausyt ir klausyt? 

neturiu vienos tokios 

Anksti šiandien kėlėtės?

Apie 9 val atsikėliau 

O jūs dažnai su drauge susibėgat pasilabint, pasikavint?

Retai 

Šią žiemą senį besmegį lipdėt?

Ne. nes beveik ištisai minusas ir sniegas visai nelimpa.

įsivaizduokite, kad prieš Jus padėta didelė vaza šokoladinių saldainių (įvairių - ir Jūsų mėgstamų, ir ne). Kiek vnt galėtumėte suvalgyti iškart? 

Jei tai būtų rafaelo, tai 10 tikrai. Visokių kitokių kokius 2-3

Dar laukia koks darbas namuos padaryti?

kažką tikrai dariau 

Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 08:36)
kada buvoot pašte?-vakar

Šiais metais nebuvau dar.

SITUACIJA.
Jūsų vaikas su draugu išvažiuoja į kito vaiko gimtadienį. Tasai jūsų vaiko draugas gimtadieny labai negražiai elgiasi, šokiruoja jubiliato tėvus ir aplinkinius. Jubiliato mama nebendrauja su to "blogiuko" vaiko mama, bet bendrauja su jumis ir apie tai papasakoja.
Ar jūs papasakojate apie tai kitai mamai, kad ji žinotų apie savo vaiką, ar nieko nesakot?
Nieko nesakiau. Ir nežinau - gerai, blogai padariau.
Atsakyti

Ar bandėt šiandien kažkur vykt, važiuot? Slidu?

nebandžiau

Žodžiai, kurie labiausiai pagerina Jūsų nuotaiką:
a) "Aš Tave myliu";
b) "Išpardavimas";
c) "Jei reikia pinigų, nusigrynink
d) Jūsų variantas, koks?
(c variantas bigsmile.gif)

net nežinau. daugybe žodžių gali pagerinti nuotaiką. B- tai visai nejaudintų. 

Ar jūs galėtumėt 2 metų vaiką palikti miegot namuose vieną, nes jis nepabudinėja naktį, o pati išvažiuot pašėlt į kavinę?

Jokiu būdu. 

buvot Kaziuej?

nea

Ar kada nors galvojot apie emigraciją?

Šiaip tik buvau pagalvojus, kas būtų, jei būtų. 

kaip/kuo gydote nosies slogą? 

jūros vanduo, šildymas, inhaliacija. 

Ar perkat maisto gamybai jūros gėrybes?

nea

Kur dedate vaistus su pasibaigusiu galiojimo laiku? 

skystus išpilu, tabletes irgi nuleidžiu tuolete. 

Ar esat prieraiši-žmonės, mašina, darbas, namai?

taip. tik mašinai ne. 

Atsakyti

Labas rytas smile.gifnamus tvarkotės pirmos dienos pusėj ar mėgstat ir popiet,vakarais?

Pirmos dienos pusėje

Skalbėt šiandien ką nors?

ne. šeštadienį skalbiau 

Kada buvot svečiuose pas kažką?

senokai

Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare? . 

TAip. 

O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?

nebuvo. Esu tik su vienom forumietėm susitikusi. Bet jau pažinojom kažkaip viena kitą per FB. 

perskaičius TOKĮ straipsnį -
https://www.tv3.lt/n...ir-du-lietuviai
Jums nekelia siaubo, kokie mūsų tauta vis tik svetur apgailėtina?

Ne vien lietuviai dar buvo.Buvo ir airiai. Visur visko yra. Pavyzdžiui man  kelia siaubą, kaip amerikoj vaikai ateina ir pradeda šaudyti į bendraklasius, mokytojus. Kelia siaubą visi terorizmo išpuoliai. 

Laistėt šiandien kambarines gėles?

nea

Artimiausias pirkinys namams?

Negaliu pasakyti. Keleto daiktų reikia. Kuris bus pirmiau, bus matyt. 

Ar žinot, kokią avalynę vadindavo pensininkais biggrin.gif?

Tikrai ne. Pirmą kartą girdžiu. 

Ka veikiat be sm? 

Daugiau nieko.

Atsakyti
Batai "pensinikai" buvo veltiniai tarybiniais laikais. Su jais labai nenoriai eidavo panos, nes tokį kaip ir bobiškumą reiškė.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 21:40)
nieko neskauda? (galvos skausmas atsirado)
Kad ne, nieko, viskas gerai. Citramono išgerk jei nepraeina, ar tau nepadeda jis?
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 22:15)
Ar nemanot, kad nuolatinės greitųjų kreditų reklamos įklampino daugybę žmonių į beprotiškas skolas?
Ne, aš taip nemanau, nes netikiu, kad taip gali būti, ta prasme, kad daugybė žmonių yra tokie patiklūs ir be jokio kritinio mąstymo, kad puola va taip prie greitųjų kreditų. O jei taip yra, tai tada man baisu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 22:16)
sunki darbo savaitė nusimato, ar įprasta?
Na, tokia paturbinta, kiek įtariu, pagal dienotvarkę savaitės.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 23:05)
Jei tema nustotu gyvuoti,ar bandytumete susisiekti su naremis asmeninemis zinutemis ar kitais budais,jog pabendrauti?
Yra tokių, kur aš su jomis susitinku kitose temose, o ir spėju, kad gal atsirastų kitoks temos formatas ir ten dauguma mūsų sugūžėtų smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 00:12)
Kai jūs buvot mokinukės, pradinukės, kad su jumis būdavo, kol tėvai grįždavo iš darbo?
Viena. O paskui ne viena, su mažesniu/jaunesniu broliu būdavau; parvesdavau net kartais iš darželio.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 05, 07:40)
kaip žinia - pilnatis, koks buvo Jūsų miegas, greitai užmigot vakar?
Man pilnatis niekaip neveikia. Vakar po 22h jau buvau lovoje, turbūt apie 23h smigau, ir va vos 07:45h atsikėliau. Labai gerai ir kietai miegojau. Atsikėliau pailsėjusi, kupina jėgų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 08:02)
Jeigu jūsų kolegė absoliučiai nieko nepasakotų apie savo asmeninį gyvenimą-nei apie tėvus, nei apie šeimą, nei apie draugus, na absol absol nieko, ar pagalvotumėt, kad jos toks būdas, ar, kad turi kažkokių dalykų,kurių nenori pasakot?
Pagalvočiau, kad toks būdas. Man tai priimtina. Jei manęs neklausia, tai ir aš nieko ir nepasakoju. Darbe daug ko nežino, čia temoje, jus šimtą kart daugiau žinote.
QUOTE(errachka @ 2018 03 05, 09:36)
kada buvoot pašte?
Gal lapkričio mėnesį, ir tai, tik dėl to, kad bankomatas davė € stambiomis kupiūromis, tai užėjau vien todėl, kad pasmulkint juos.

Kokių vaisių turit namuose?
Šįkart tik obuolių.
Atsakyti

Ar esat buvę savaitgaliniame festivalyje Granatos Live kur kasmet rugpjūčio mėnesį vyksta Rumšiškėse?
Mes su vyru ne, bet sūnus jau trečią kartą. Bilietus nusipirkęs beveik prieš pusmetį jau.
Pramogos įvairios nemokai; žymios lietuviškos, užsienio grupės, dainininkai, didžėjai, tokie kaip: Alan Walker, Ellie Goulding, David Guetta ir t.t. ir pan,.

Granatos Live 2016 | Official Aftermovie
Granatos Live 2017 | Official Aftermovie

Ne. Nebuvau. Ar tikrai šiais metais bus Rumšiškėse?? Juk pernai per festivalį (nepamenu kokį) sudegė vienas statinys. Ar tik nebuvo svarstymų, neberengt ten festivalių. 

Ar perkat moliūgų sėklas, valgot?

Kartais 

O  jūs kanapių sėklas naudojat?

nea

Turit namuose mineralinio?

Nea 

Velykoms jau ruošiatės? 

nea

Jums gražu, kai tarkim vasarą prie Nėries krantinės prie Balto tilto ant žolės daug jaunimo; studentų, jaunų šeimų, ir ne tik, prisėdę yra, laiką leidžia? Kas gyvena kituose miestuose, ar ne LT, tai ten pas jus, jums tai gražu?

Ištikro faina

tiek vakar, tiek šiandien nuo 12 iki 16 val.miegojau (vaikai abu tuomet lauke buvo su klasiokais) ir pati savęs klausiu, gal man kas su sveikata negerai? nes pabudus, įleidus vaikus, paruošus jiems pavalgyti, prisėdus prie kompo, aš ir vėl noriu miego. Kas man kaip manote? (nežinau, nes miegu niekada nesiskundžiau. Beje, dvi savaites dirbau kitokio pobūdžio darbą mini bare kaip pagalbinė darbuotoja ir labiau pavargau nei dirbdavau savo įprastą darbą..Gal tai nuovargis?)

ko gero nuovargis. Bet gal dar kokio vitamino trūksta organizmui. 

Turit namuose angeliukų-paveiksliuką ar kaūkokį molio dirbinį ir pan?

Turiu drambliuką eteriniams aliejams kaitinti. 

Kokio maisto dabar noretumete?

kebabo

Ar būna taip, kad per išeigines niekur neišeinat, tik namuose būnat?

nebūna. bet kartais norėčiau taip. 

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 09:55)

Šįkart tik obuolių.

Irgi obuolių.

Planuojat šią savaitę su drauge susitikt?
Planuoju trečiadienį, noriu į filmą su ja nueit. Vyras nemėgsta tokių rimtų.
Atsakyti

Darbe su valytojomis bendraujat? 

taip. visuose darbuose bendraudavau. ai su viena ne, bet ne dėl to, kad ji buvo valytoja, o todėl, kad vriednas žmogus. Man nėra nefasonas bendrauti su aptarnaujančiu personalu ar kažkas tokio. 

Žiūrėsit MES VIENO KRAUJO?

nea

Alergija jus kokia nors kamuoja?

Šiaip ne. Bet jau kokia 5 metai, kai pasigaunu slogą išberia keliom dienom krutinę. Kuo didesnė sloga, tuo labiau išberia. 

žiūrite Lietuvos 100-mečiui skirtą koncertą per tv 3_? 

ne

Jei nebedirbtumėte tuo, kuo dirbat dabar, kokį darbą galėtumėt gerai dirbti? 

architekte. 

Jeigu vyras staiga netektu darbo (nebutu nei papildomu pajamu),Jusu atlyginimo uztektu islaikyti seimai,jog jai nieko netruktu ir nesijaustu trukumo?

be šansu išgyvent. 

Ką neseniai veikėt?

kavą pasidariau

Kepate tik vištienos sparnelius ar ir kalakutienos? 

visaip

O baltą mišrainę seniai valgėt?

prieš kelias savaites

nieko neskauda? 

nieko 

Atsakyti

Ar nemanot, kad nuolatinės greitųjų kreditų reklamos įklampino daugybę žmonių į beprotiškas skolas?

taip. tikrai vilioja. 

sunki darbo savaitė nusimato, ar įprasta? 

normali

Jei tema nustotu gyvuoti,ar bandytumete susisiekti su naremis asmeninemis zinutemis ar kitais budais,jog pabendrauti? t

nerašyčiau. Bet gal kitose temose susitiktume. 

Kai jūs buvot mokinukės, pradinukės, kad su jumis būdavo, kol tėvai grįždavo iš darbo?

Ir viena, ir su sesėm (jos buvo gerokai vyresnės). Tėvai pamainom dirbdavo. Tai vistiek, jei ne vienas, tai kitas būdavo. 

kaip žinia - pilnatis, koks buvo Jūsų miegas, greitai užmigot vakar? 

Užmigau ir miegojau labai kietai. MB dar sakė, kad katinas atėjęs men nugarą minkė. Nieko nejutau. 

Jeigu jūsų kolegė absoliučiai nieko nepasakotų apie savo asmeninį gyvenimą-nei apie tėvus, nei apie šeimą, nei apie draugus, na absol absol nieko, ar pagalvotumėt, kad jos toks būdas, ar, kad turi kažkokių dalykų,kurių nenori pasakot?

tiesiog nenori pasakotis. 

kada buvoot pašte?

ne

Atsakyti

Jūsų vaikas su draugu išvažiuoja į kito vaiko gimtadienį. Tasai jūsų vaiko draugas gimtadieny labai negražiai elgiasi, šokiruoja jubiliato tėvus ir aplinkinius. Jubiliato mama nebendrauja su to "blogiuko" vaiko mama, bet bendrauja su jumis ir apie tai papasakoja.
Ar jūs papasakojate apie tai kitai mamai, kad ji žinotų apie savo vaiką, ar nieko nesakot?

Aš pasakyčiau. Pasistenkčiau kaip tik įmanoma taktiškiau.

obuolių

Planuojat šią savaitę su drauge susitikt?

ne

Kaip manot, ar dėl skiepų atsirado autizmas ir alergijos? Kokie Jūsų pamąstymai, kodėl XXI amžiuje padaugėjo šių lygų atvejų?

Man labiau norisi tikėti, kad tai visgi labiau kaltas perdirbtas maistas, visokie sintetiniai priedai maiste. Juk leliuką įtakoją viskas ką mama valgo. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 09:55)
SITUACIJA.

turbūt ne
QUOTE(Visgi @ 2018 03 05, 10:55)
Šįkart tik obuolių.

obuoliai ir bananas
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 05, 10:59)
planuojat šią savaitę su drauge susitikt?
Planuoju trečiadienį, noriu į filmą su ja nueit. Vyras nemėgsta tokių rimtų.

ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 05, 11:21)
Kaip manot, ar dėl skiepų atsirado autizmas ir alergijos? Kokie Jūsų pamąstymai, kodėl XXI amžiuje padaugėjo šių lygų atvejų?</strong></p><p>Man labiau norisi tikėti, kad tai visgi labiau kaltas perdirbtas maistas, visokie sintetiniai priedai maiste. Juk leliuką įtakoją viskas ką mama valgo. </p>

ne, aš irgi manau, kad visokie maisto priedai lemia daugiau

būna dienų, kai ant veido nieko netepat-net paptasto kremo?aga, padarau tokių "iškrovų"
Atsakyti