Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(errachka @ 2018 09 10, 08:33)
kokio karštumo kavą mėgstat?-pavėsusią

Į karštesnę pusę.

Ar kas dieną nešiojat rankinį laokrodį?
Tik namyise jo neužsidedu, o taip.tai visur su juo.
Atsakyti
Laba! smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 08, 18:03)
yra nutikę kokiam nors prekybos centre, kad norėjot pažiūrėt prekę, ir staiga ji Jums ..iškrito iš rankų ar pan.?
Man regis yra buvę, labai seniai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 08, 19:28)
Skynėtės obuolių žiemai? Gal davė kažkas kaimiškų žimienukų?
Kad ne.
QUOTE(kami_ @ 2018 09 08, 20:19)
75 metai smile.gif
Koks garbingas amžius.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 08, 21:34)
Kaunas šiandien skendo renginiuose - ir Rudens gėrybių mugė Kauno Senamiestyje, ir Kakės Makės renginys - Šeimų piknikas su gyvo garso koncertais grupių "16 Hz" ir Donatas Montvydas, ir gyvas susitikimas su žymiais krepšininkais Kauno Akropolyje, o kaip kiti miestai žymėjo šią dieną?
Vilnius praėjusį savaitgalį skendo renginiuose. Dabar apyramis buvo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 09, 00:30)
Ar žinit,  ką reiškia žodis ABRŪSAS? ax.gif
Jau žinau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 09, 09:15)
koks nusimato sekmadienis?
Poramis, šeimyniškas, ir namie ir ne namie.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 09, 10:21)
Megstat ilgus pasivaiksciojimus?
Jei suplanuotas su tam tikru tikslu, sumanymu, tai taip, net labai patinka. O jei tik šiaip, be tikslo, eit kad tik eit, tai ne, nemėgstu, nepatinka taip. Jau tada man geriau dviračiu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 09, 10:26)
Jūsų šeimyna mėgsta "kaštonus"? perkat, o gal pačios kepat?
Tikriausiai ne jei neperkam ir nekepu.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 09, 13:46)
Buvo šį savaitgalį kažkokių gerų naujienų?
Jokios naujienos nepasiekė mūsų šį savaitgalį. O tave pasiekusi žinia tikrai džiugi.

Papildyta:

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 09, 16:06)
Ko jūs geriausiai atsigeriat, kai norit gert?
Tik vandeniu visad.
QUOTE(grange @ 2018 09 09, 17:13)
Ar zaidziat dar kokius zaidimus kartais telefonu?
Ne, nežaidžiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 09, 17:13)
Mokat uzmigti diena?
Jei labai pavargus ar prie žemės traukia, tai taip, be didelių pastangų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 09, 18:38)
Tos,  kurios turit namus/sodybas, samdot kažką, kad aplinką sutvarkytų, ar patys viską darot?  Sutvarkytos, tvarkingos jūsų sodybos.?

Kas neturit, klausimas-ar pilat plaktą kiaušinį į sriubą?
Ir patys ir yra kas tvarko. Mūsų tai labai tvarkinga, labai prižiūrėta.

Ne. Pirmą kartą tą girdžiu. O kam tai_skaniau ar dėl ko? Į visas sriubas galima pilti? Kaip įdomiai bigsmile.gif
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 09, 19:39)
Ar jau turit nusipirkę bilietus į kokį nors būsiantį renginį iš anksto?
Turėjom, vakar vakarui. Į krepšinį vykusį Siemens arenoje. Lietuva su Latviais.
QUOTE(kami_ @ 2018 09 09, 20:21)
Kada paskutini karta matete eismo ivyki?
Gal prieš porą savaičių.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 09, 20:55)
perkate iš el.parduotuvės Pigu.lt?
Neperku.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 09, 21:44)
Įsivaizduokit, išsiskiriat su vyru, o po kurio laiko su juo "susideda" jūsų draugė. Galėtumėt toliau bendrauti, kartu tiktis?
Sunkus atvejis, vis vien jau ne tas būtų
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 10, 07:24)
Valgysit šiandien torto?
Nemanau, nenusimato.
kokio karštumo kavą mėgstat?
Šiek tiek atvėsusią. Nemoku/negaliu iškart karštos gerti.

Žiūrėjot vakar naujo sezono Lietuvos balsas 2018?
https://www.youtube....h?v=QN58IwXxxFg
Ne. Bet gal kurią dieną ir pažiūrėsiu atsisukus.
Papildyta:

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 10, 10:57)
Taip, kas dieną.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 10, 12:17)
Ne. Pirmą kartą tą girdžiu. O kam tai_skaniau ar dėl ko? Į visas sriubas galima pilti? Kaip įdomiai bigsmile.gif

Tai vietoje virto kiaušinio, tarkim, į rūgštynių sriubą. Čia nauja mada tokia, naujovė. Kadangi aš virtu kiaušiniu pagerinu ne tik rūgštynių, bet ir burokėlių, dilgėlių sriubas, vakar bandžiau pirmą kartą tai padaryti su burokėlių su grybais sriuba. Man nepatiko. Nepatiko tai, kad tasai kiaušinis kaip kokios šieno pavidalu pasiskirsto po tą puodą, jokio estetini vaizdo. Nesuprantu, kame čia mada ir kame čia grožis. Aš daugiau taip nedarysiu.
Radau google nuotrauką, kaip panašiai atrodo vaizdas su įmaišytu išplaktu kaiušiniu. Va taip:
vartotojo įkelta nuotrauka

Žiūrėjau. man patinka Lietuvos balsas. žiūriu būtent jį kiekvieną sezoną. X faktoriaus nežiūriu, man patinka būtent Lietuvos balsas, čia daugiau talento, stiprūs pasirodymai.

Seniai remontavotės namus?
Vilniuje seniai, sodyboje daug ką tvarkėmės vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 10, 13:18)
[.......]
Supratau dabar. Na, man kaip ir įdomiai žiūrisi, neblogas gan vaizdas, bent iš nuotraukos.

Nelabai seniai.

Pažįstamų jūsų ar jūsų artimųjų rate, buvo atvejis, kad autoįvykio metu neišsiskleistų automobilio saugos pagalvės?
Ne, nebuvo tokio atvejo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 10, 15:33)
Pažįstamų jūsų ar jūsų artimųjų rate, buvo atvejis, kad autoįvykio metu neišsiskleistų automobilio saugos pagalvės?
Ne, nebuvo tokio atvejo.

Perkračiau atmintį, kažkaip.Dievulis saugojęs nuo autoįvykių, nelabai buvę paskutiniu metu tokių atvejų artimųjų rate unsure.gif . Tfu tfu tfu.

Ar pažįstat, teko pažinot žmonių, kurie labai moka pateikt save. Ir jei nepažinotum, atrodytų, kad ten kažin kas, o kai pažįsti, tai ten tiek blogumų, problemų žmonės turi, tik.tas noras parodyti save labai gerai yra begalinis?
Pažinojau ir pažįstu. Nėra jie man artimi, bet pažįstu tiek, kad galėčiau tai teigt. Man ir SM buvo tokių atvejų, narių, kai pagauni, kad žmogus labai nori save parodyt kitokį, kitaip, nei kad yra iš tikrųjų, kad perdeda.

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 10, 16:35)
Ar pažįstat, teko pažinot žmonių, kurie labai moka pateikt save. Ir jei nepažinotum, atrodytų, kad ten kažin kas, o kai pažįsti, tai ten tiek blogumų, problemų žmonės turi,  tik.tas noras parodyti save labai gerai yra begalinis?
Ne, neteko pažinot, nepažįstu. Pas mane atvirkštinis variantas_sutikus esu ir pažįstu tokių apie kuriuos atrodytų net nepagalvotum, kad iš tiesų jie yra labai kokie, o dar ir kokie.

Sloguoja kas iš šeimos?
Taip, sūnus, visą savaitę jau vargsta.
Atsakyti
Valgysit šiandien torto?
Ne, nevalgiau.
kokio karštumo kavą mėgstat?
Arbatą irgi šiek tiek pavėsusią mėgstu.
Ne kasdien, bet gana dažnai.
Nea, nežiūrėjau ir neplanuoju. Nebent kada ant fono įsijungsiu.
Kai statėm.
Ne, nėra buvę tokio įvykio, kad turėjo išsiskleist ir neišsiskleidė.
Ar pažįstat,  teko pažinot žmonių,  kurie labai moka pateikt save. Ir jei nepažinotum,  atrodytų,  kad ten kažin kas, o kai pažįsti,  tai ten tiek blogumų,  problemų žmonės turi,  tik.tas noras parodyti save labai gerai yra begalinis?
Teko pažinot. Bet juk daugiau mažiau visi save stengiasi parodyti iš gerosios pusės, nepuola šnekėti apie problemas ir panašiai smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 09 10, 17:48)
Sloguoja kas iš šeimos?
Ne, visi sveiki.

Laba vakara mirksiukas.gif
Jeigu daugiabutis 9 aukštų, kuriame aukšte rinktumėtės gyvent? - 8 arba 7. Man patinka aukščiau, bet paskutinio aukšto nesinorėtų, jeigu tiesiai virš jo stogas.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 09, 21:44)
Įsivaizduokit, išsiskiriat su vyru, o po kurio laiko su juo "susideda" jūsų draugė. Galėtumėt toliau bendrauti, kartu tiktis? -

Su tokia jau nebendraučiau

Valgysit šiandien torto?

ne

kokio karštumo kavą mėgstat?-

Vidutinio karštumo

Taio, nešioju. Tik darbe nusiiimu, nes dirbu su vandeniu

ne

senokai

Nk nežinau apie tai

Ar pažįstat,  teko pažinot žmonių,  kurie labai moka pateikt save. Ir jei nepažinotum,  atrodytų,  kad ten kažin kas, o kai pažįsti,  tai ten tiek blogumų,  problemų žmonės turi,  tik.tas noras parodyti save labai gerai yra begalinis?

Taip, mano sesuo tokia

Sloguoja kas iš šeimos?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 10, 20:19)
Jeigu daugiabutis 9 aukštų, kuriame aukšte rinktumėtės gyvent? -

3

SVEIKOS,

turit raudonos spalvos batelius? (ne)
Atsakyti
Sloguoja kas iš šeimos?
Taip, sūnus, visą savaitę jau vargsta.

Sveikatos sūnui!

Kol kas sveiki.visi.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 10, 20:19)
Jeigu daugiabutis 9 aukštų, kuriame aukšte rinktumėtės gyvent? - 8 arba 7. Man patinka aukščiau, bet paskutinio aukšto nesinorėtų, jeigu tiesiai virš jo stogas.

Nastya, tu ne taip klausimą mano supratai. Suprantu, kad mes vusi stengiamės problemų nekelt į viešumą. Aš apie kitokį tipą žmonių, kurie moka pateikt save perteiktai. Na, tarkim, susipažįsti su jaunuoliu ir jis giriasi, koks jis krūtas, kad turi 2014 m.krūtą BMW. Pamatai jo mašiną, ji nupirkta be bamperių, su daužtu šonu, ir jis net nesiruošia jos remontuot, kažmur užmiesty tarp kaimų varinėja ir net negalvoja remontuot ir neturi už ką. Tai va, bet pateikė save kitaip, kad krūtas mašiniukas, o ten barachlo paskutinis.
Arba:
kur dirbi?
- Prokuratūroj.
Oho! O.kuo?
- Valytoja biggrin.gif .

Jeigu anksčiau būtum klausiusi, būčiau sakiusi 2-ras arba 3-čias. Bet būtent dabar sakau, kad kuo aukščiau. Jeigu naujos statybos, tai pačiam paskutiniam, kad nieko virš galvos nebūtų. Senos statybos pabijočiau kiauro stogo.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 10, 20:36)
turit raudonos spalvos batelius? (ne)

Neturiu.

Sim, kaip Matui sekasi? Jis 5-tokas dabar? Jau ne pas vieną mokytoją?

Persivalgėt šiandien?
Labai. Kažkaip be saiko valgiau nuo.pat ryto
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 10, 20:36)
turit raudonos spalvos batelius?
Turiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 10, 21:01)
Nastya,  tu ne taip klausimą mano supratai.
---
Persivalgėt šiandien?
Aha, būsiu kiek ne taip supratus. Bet teko irgi tokių pažinoti.
---
Kad ne. Skaniai pavalgiau ir to maisto buvo kaip tik tiek kiek norėjau. Nei per daug, nei per mažai.

Skaitot dabar ką? - Nepatikėsit, bet skaitau. Vat taip gavosi, kad užkabino knyga "Lyderis be titulo".
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 10, 21:01)
Sim,  kaip Matui sekasi?  Jis 5-tokas dabar?  Jau ne pas vieną mokytoją?
----------
Persivalgėt šiandien?

gerai sekasi, labai laukė mokyklos. Turi klasės auklėtoją - istorijos mokytoja, lb miela ir pas vaikšto į pamokas į skirtingus kabinetus. Matui patinka, nes įdomu
--
ne

QUOTE(Nastya @ 2018 09 10, 21:12)
Skaitot dabar ką? -

ne, nieko neskaitau

Jūsų vaikai vakarais visada valosi dantukus, ar būna, kad pamiršta? (dukrai būna visko, o sūnus, tai visada)
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 10, 21:12)
Skaitot dabar ką? - Nepatikėsit, bet skaitau. Vat taip gavosi, kad užkabino knyga "Lyderis be titulo".

Ne, dar neskaitau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 10, 21:52)
gerai sekasi, labai laukė mokyklos. Turi klasės auklėtoją - istorijos mokytoja, lb miela ir pas vaikšto į pamokas į skirtingus kabinetus. Matui patinka, nes įdomu
--
Jūsų vaikai vakarais visada valosi dantukus, ar būna, kad pamiršta? (dukrai būna visko, o sūnus, tai visada)

Super!

Ne visada. Sūnui vis priminti reikia, kad valytųsi.

Jeigu 2 savaitėm vasaros metu kaimo turizmo sodyboje reikėtų iš šių dalykų kažkurio vieno atsisakyti, ko atsisakytumėt :
1) elektros;
2) automobilio;
3) telefono.

Atsisakyčiau elektros. Telefoną automobilyje pasikraučiau, o dėl kitų dalykų išsiversčiau. Kavos išsivirčiau ant dujinės viryklės.
Atsakyti