Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 09 07, 10:15)
Šiandien, nuo labo ryto, jums laikas slenka lėtai ar greitai bėga?
Man, nuo ankstaus ryto iki 9h greit pralėkė, o dabar slenka itin lėtai unsure.gif

Slenka greitai ir net labai.

Jūsų vyras arba jūs užimat vadovaujamas pareigas-yra direktorius arba pavaduotojas?
Galima ir neatsakyti. Būtų kitas klausimas-jeigu grybaujat, ar renkat tik tuos vadinamus aukštesnės klasės grybus , kaip kad baravykus, voveruškas, rudmėses, ar ir prastesnius, kaip kad ūmėdes.

Vyras-taip. Aš ne. Tik kad vedėją daugybę metų pavaduoju, kai atostogauja ar serga.

Papildyta:
Ūmėdžių nerenku.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 18:09)
Ar teisingai supratau,  kad tavo gimtadienis? smile.gif
Jei taip-gyvenk,  tobulėk, džiaukis,  būk mylima ir laiminga!  4u.gif !
Ar jums skanu troškinukai?  Gaminat dažnai juos?
Skanu,  mėgstam,  dažokjai gaminu.

aga, ačiū bigsmile.gif
taip, tik gaminu retokai
QUOTE(Nastya @ 2018 09 05, 21:03)
Errachka, su gimtadieniu! vartotojo įkelta nuotrauka

Seimas ruošiasi uždrausti dirbti didiesiems prekybos tinklams sekmadieniais ir švenčių dienomis. Jūs už ar prieš?

bigsmile.gif
man nemaišytų
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 05, 22:32)
Ar patogu, jauku gyventi, kai langai yra nuo lubų iki žemės, kaip kad dabar yra dažnuose namuose?
Klausimas kilo, kad sapnavau, jog perkam būstą, o langai nuo lubų iki grindų. Ir man taip nejauku, nemoku atsipalaiduot, būt savimi - kaip nuoga jaučiuosi. Tad įdomu, kaip iš tiesų yra smile.gif.

man faina
QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 09:53)
errachka[/b], su praėjusiu! (jei teisingai supratau) 4u.gif
Paskutiniu metu yra darbe kokia naujai atsiradusi pora, kuri draugauja ir pan,.?
Yra. Neseniai pradėjo jau kartu gyventi.

bigsmile.gif
ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 06, 10:19)
Yra dabar kas Jus nervina? </strong></p><p>Jo. Net čieli du asmenys. Dėl savo neprofesionalumo ir dar bandymų "atsifutbolinimo" nuo kažkokių elementarių dalykų, kurie jiems priklauso padaryti.  </p>

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 06, 20:01)
ką veikiat? (džiausčiau vaikų rūbus)

dirbu
QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 21:02)
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui? - Net nežinau  unsure.gif Aš šiaip daugiau po miestą maluosi, bet ir jam tragedija būtų.

vyrui
QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 23:27)
Nuplaukė šiandien kokie rytojaus planai?
Nuplaukė. Turėjome ryt po darbų 5-kiese kavinėje susitikti; paskanauti, pabendrauti, ir pan,. Ir šiandien pačiame vakare vienam žmogui kardinaliai pasikeitė planai, išvažiuoja, ir hasta la vista! Na, bet nieko, sutarėm sekmadieniui visi.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 23:42)
Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų? - Turiu. Nežinau ką daryt su gimtadieniu  biggrin.gif Daugiau mažiau visada paminiu. Kažkaip ir šiemet buvo kaip ir mintys susirinkt sodyboj. Nieko audringo, tiesiog savame rate. Bet dabar BAC ir nebenoriu  blink.gif Nežinau kodėl. Be priežasties. Galvoju gal tiesiog kavinėj pasedėt visus artimiausius sukvietus.

nea
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 08:14)
Ar esat gyvenime atsargi?
taip, tikrai taip. Kiekvienas sprendimas, kiekvienas žingsnis ir poelgis apgalvotas, apsvarstytas, pasvertas.

vienur labai-kitur oi kaip rizikuoju biggrin.gif
Man, nuo ankstaus ryto iki 9h greit pralėkė, o dabar slenka itin lėtai unsure.gif

greit
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 10:38)
Jūsų vyras arba jūs užimat vadovaujamas pareigas-yra direktorius arba pavaduotojas?
Galima ir neatsakyti. Būtų kitas klausimas-jeigu grybaujat,  ar renkat tik tuos vadinamus aukštesnės klasės grybus ,  kaip kad baravykus,  voveruškas,  rudmėses,  ar ir prastesnius,  kaip kad ūmėdes.
Papildyta:
Ūmėdžių nerenku.

abu

kada darbe buvo/bus kokia cementovkė?-ryt
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 09 07, 11:09)
kada darbe buvo/bus kokia cementovkė?-ryt

Nebūna pas mus darbe iš viso tokių dalykų. Nebūna jokia proga tūsų, alkoholio. Bet į spektaklius einam visos karts nuo karto.

Laukia darbe kažkokios permainos?
Taip, laukia ir šį mėn., ir dar vėliau.

Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 06, 07:09)
Ar patogu, jauku gyventi, kai langai yra nuo lubų iki žemės, kaip kad dabar yra dažnuose namuose?

Manau, kad nuosavam name patogu turėtų būti

QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 09:53)
Paskutiniu metu yra darbe kokia naujai atsiradusi pora, kuri draugauja ir pan,.?

Dar tik pradėsiu dirbti, tai nieko nežinau apie naujos darbovietės poreles

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 06, 10:19)
Yra dabar kas Jus nervina? 

Niekas nenervina kol kas

Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui?

Gal vyrui, jam būtų psichologiškai skaudu, kirstų per ego. Aš - išgyvenčiau

Niekas nenuplaukė

Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų?

Jau antrą kartą žadu atšaukti savo vizitą pas gydytoją, tai nežinau, kada vėl prisiruošiu. O galvojau pasiimti visokius tyrimus

Kai kur esu atsargi, kai kur - darau be jokių skrupulų

Žiauriai greitai, 2,5 val buvau darbo pokalbyje. Dar - apsipirkau, užėjau į kavinę sušių ir kapučino ir tik neseniai namie atsiradau. O jau pusė dienos prabėgę

Nei vienas

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 14:24)

Didžiausia permaina man - naujas darbas, kas ten vyks - dar tik matysiu

Mėgstamiausia miego poza?
Ant šono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 07 rugsėjo 2018 - 13:41
Kaip kada. Daug kur esu linkusi ir rizikuoti. Nes kas nerizikuoja - tas negeriau šampano ax.gif Man pasiteisina. Tačiau vistiek apgalvoju visus įmanomus scenarijus ir visada turiu planą B, o būna net ir C.
Vidutiniškai taip kažkaip.
---
Galima ir neatsakyti. Būtų kitas klausimas-jeigu grybaujat,  ar renkat tik tuos vadinamus aukštesnės klasės grybus ,  kaip kad baravykus,  voveruškas,  rudmėses,  ar ir prastesnius,  kaip kad ūmėdes.
Abu užimam.
---
Būna vienas kitas ir "prastesnis" pasitaiko, bet šiaip vengiu.
kada darbe buvo/bus kokia cementovkė?
Kai įsikursim naujoj vietoj gal kažką paplanuosim ax.gif
Taip, gan didelės. Pagaliau visai neužilgo kelsimės į savas patalpas, nesinuomosim. Laukia persikraustymai, jau dalinai įvykusi reoganizacija, kažkiek naujų žmonių.
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 07, 14:41)
Ant pilvo/šono, ranka po pagalve.

Laba smile.gif
Kokį prašymą ir kam rašėt paskutinį kart? - Tele2, dėl vieno verslo numerio atsisakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 07 rugsėjo 2018 - 14:06
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 07, 14:41)
Sveikos, damos 4u.gif

Ant šono

Laaa smile.gif !
Sveikinu, susiradus. Ir taip.greitai radai! Garaus valiooo!
Toje pat srityje?

QUOTE(Nastya @ 2018 09 07, 15:05)
Kokį prašymą ir kam rašėt paskutinį kart? - Tele2, dėl vieno verslo numerio atsisakymo.

Mokyklai rašiau.

Būna, kad norisi tiesiog pagulėt, nes nuovargį jaučiat.
Būna!
Atsakyti
Nastya, smagu, kad persikraustot! Liuks!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 12:18)
Ar jūs turit namuose tą senovišką gyvsidabrio termometrą?

Turiu jau šimtą metų. Mes jo beveik nenaudojam, retai prireikia. Išmest jo negalima, tai ir stovi

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 05, 12:43)
Ar esate kada nors pamirse uzrakinti duris nakciai?

Nepamenu tokio atvejo

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 13:07)
Ar naktį pasidedat prie lovos gert?

Niekada nesidedu. Užsilakstyčiau į tualetą, jei naktį gerčiau

QUOTE(errachka @ 2018 09 05)
kada buvot/dalyvavot bulviakasy?

Jau labai labai seniai nekasus bulvių, nes neturim kur tą daryti

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 18:09)

Man skanu. Gaminu retai, nes vaikai nemėgsta

QUOTE(Nastya @ 2018 09 05, 21:03)
Seimas ruošiasi uždrausti dirbti didiesiems prekybos tinklams sekmadieniais ir švenčių dienomis. Jūs už ar prieš?

Vat šitam reikalui esu visiškai abejinga. Man tas pats. Žinosiu, kada nedirbs, tai apsipirksiu kitą dieną. Aktualumo man neturi šitas reikalas, esmė tame, kad pats uždraudimo procesas šiais laikais kelia susirūpinimą, ar pas mus tikrai demokratija Lietuvoje. Su tokio lygio draudimais, kaip ir su alkoholio gėrimu, nesveiko maisto apribojimu ir pan. - gero nebus.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 05, 22:32)
mėgstat, valgot, perkat kriaušes, o gal turit

Mėgstu ir retsykiais nuperku, bet retokai

Nieko nežinau, tik pirmadienį pradėsiu naujam darbe dirbti

QUOTE(Nastya @ 2018 09 07, 15:05)
Kokį prašymą ir kam rašėt paskutinį kart?

Pati nerašiau, bet užpildžiau jau paruoštą formą sūnaus gimnazijai

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 15:37)
1. Sveikinu, susiradus. Ir taip.greitai radai! 
Toje pat srityje?

2. Būna,  kad norisi tiesiog pagulėt,  nes nuovargį jaučiat.

1. Gavosi taip, kaip ir norėjau. Du mėnesius vasarą pailsėjau ir atėjus rudeniui jau vėl eisiu į darbą. Tai trečia vieta, kur sudalyvavau pokalby ir iš karto, po pokalbio pasiūlė dirbt.
Sritis man nauja visiškai, bet darbas panašus į buvusį. Taigi, bet kokiu atveju, jei ir neilgai padirbsiu (jei man netiks arba darbdaviui neįtiks mano darbas), būsiu dar vieną naują patirtį įgavus.
Man patiko, kad laisva atmosfera darbe ir kolektyvas fainas pasirodė. O dar ir ofisas - labai geroj vietoj.

2. Būna, aišku, kad norisi pavargus pagulėt. Ir ne tik pavargus - kartais norisi tiesiog ramiai ištiest kojas ir paskaityti knygą ar žurnalą

Agrefa, FB paskyroj pas Beatą mačiau platino žinutę pirkti draugės butą. Naujos statybos, man visai patiko. Pažiūrėk, gal ir Tau patiks.

Ar norėtumėte, kad Jūsų vaikai emigruotų mokytis ir dirbti į kitą šalį?
Šiaip nenorėčiau, bet, jei jie to norės kada nors - palaiminsiu ir padėsiu, kuo galėsiu

Atsakyti
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui? -

vyrui, nes teisės - jo pragyvenimo šaltinis

nieko nebuvau suplanavus

Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų? -

taip, dėl renovacijos mokėjimo - iš ko man ją pradėt mokėt, jei neužtenka pajamų mėn. blink.gif

taip, stengiuosi

nuo vakar žiauriai lėtai

nei aš, nei vyras - abu paprasti tarnautojai

kada darbe buvo/bus kokia cementovkė?-

pas mus darbe tokių nebūna - per senas kolektyvas bigsmile.gif

taip, nuo pirmadienio 2 sav. dirbsiu grynai tik indų plovėja (nes kolegė atostogų išėjo), tai ryte atėjus reikės atleidimą ir valgyklos salę išplaut, o daugiau tik plaut, plaut ir plaut indus su indaplovėmis

LABA VAKARA,

Errachka - su praėjusiu 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 07, 19:25)
Gavosi taip, kaip ir norėjau. Du mėnesius vasarą pailsėjau ir atėjus rudeniui jau vėl eisiu į darbą. Tai trečia vieta, kur sudalyvavau pokalby ir iš karto, po pokalbio pasiūlė dirbt.
Sritis man nauja visiškai, bet darbas panašus į buvusį. Taigi, bet kokiu atveju, jei ir neilgai padirbsiu (jei man netiks arba darbdaviui neįtiks mano darbas),  būsiu dar vieną naują patirtį įgavus.
Man patiko, kad laisva atmosfera darbe ir kolektyvas fainas pasirodė. O dar ir ofisas - labai geroj vietoj.

Agrefa, FB paskyroj pas Beatą mačiau platino žinutę pirkti draugės butą. Naujos statybos, man visai patiko. Pažiūrėk, gal ir Tau patiks.

Šiaip nenorėčiau, bet, jei jie to norės kada nors - palaiminsiu ir padėsiu, kuo galėsiu

Šaunuilė! Gero starto mirksiukas.gif ! Nuo.pirmadienio?

Pažiūrėjau-na jooo, nekuklus butas, prabangus 😊. Bet man per brangus. Nė prie gerų norų neįpirkčiau už tokią kainą.
Nusižiūrėjau vieną, labai patiko. Bet gerokai brangesnis, nei kad nuplanavę. Ir dar baldus reikėtų visis susipirkt, nes ten naujos statybos, niekieno negyventa. Gautųsi, kad pats sau ant kako kilpą užsiverži...Bet jau ir žiūrėt nieko nemoriu, nes šitas akyse stovi. Ir palikau viską likimo valiai.

Nė už ką nenorėčiau, kad emigruotų. Nė už ką.

Labas rytas,
SITUACIJA.
Kaip elgtumėtės, jei kažkur netiiese gyvetnų vyresnio amžiaus moteris, kurios vienturtė dukra gyventų užsieny, mamos aplankyti atvyksta kartą arba dar rečiau per metus, bet mamai paskambina. Senilės sveikata silpsna, giminių ji nelabai turi, nrlabai su ku bendrauja. Jau kartą, kitą jūs ir greitąją iškviečiat. Tuomet paliekat savo kontaktus, kai senolę paguldo į ligoninę, ligoninė jums skambina ir jums po truputį užsikrauna rūpesčiai, kuriuos turėtų nešti dukra. Tie rūpesčiai jus slegia, nes turit savošeimą ir daug probemų.
Paskambint dukrai į užsienį, pasakot, kad jau reikia žmogaus šalia jos mamos, kad pasirūpintų ja. Bet užsienietė dukra tepasako, kad niekaip negali nutraukti darbų užsieny, negali parvykti ir nustoja skambint mamai, nustoja kelti ragelį jums. Kaip jūs elgiatės toliu? Pati užsiimti senole negalit, nes savo rūpesčių.per akis turit. O ir nenorit. Kur kreipiatės, ką darot, kam sakot ir t.t?
Suprasčiau, kad toji ašta nuo mano oečių nenukrito, kad reikia eiti į seniūniją, rašyti raštą su prašymu, kad kažkas moterėle pasirūpinti. Pakeliauti dar po keletą instancijų, kad būtų sutvsrkyti dokumentsi dėl senolės pasirūpinimo. Ir tada jau gal paengvėtų, kai paskirtų ateinantį soc.darbuotoją. Bet ir tai, kol senolė dar galėtų dalinai savimi pasirūpinti, jos niekas nepaimtų į nuolatinės gobos namus. O soc.darbuotoja, įtariu, ne kasdieną ateitų.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 09 02, 18:40)
toks praktinis klausimas, su kuo valot orkaite, sieneles? daug reklamu matau, bet reikia kazko efektyvaus. yra senos demes ant orkaites sieneliu, noreciau isvalyt,kad neapleist, bet nezinau kas veiksmingo. matau geru is HG serijos, gal ten kas. ka naudojat?

Neturiu ką patart,pačiai reiktu efektyvesnio valiklio ax.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 09 02, 20:48)
Turit tatuiruotę?

ne,bet norėčiau,mintyse kuriu piešinį jau

QUOTE(Nastya @ 2018 09 02, 23:11)
Teko nors kartą "matuotis" bokso pirštines?

Teko

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 03, 06:33)
Laukiat kažko?

Laukiu,dabar labiausiai,kol B pasveiks. Šiaip didesnių,mažesnių laukimų pas mane visad yra
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 09 03, 10:04)
Ar turit gerą apetitą?

Paskutiniu metu neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 03, 17:48)
O jums kelia kad ir mini graudulį Rugsėjo 1-mosios šventė?

Nė trupučio

QUOTE(Nastya @ 2018 09 03, 19:44)
Pažįstat anstolių arba notarų?

ne

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 03, 20:05)
Ar daznai ziurite televizoriu?

Retai

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 04, 06:14)
Pati prabundat į darbą tokiu oru, kai rudenėja, ar tik su žadintuvu?

Su žadintuvu visada

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 04, 09:59)
Kur laikot tapkes,  kuriom.persiaunat grįžus?

Miegamajame

QUOTE(Nastya @ 2018 09 04, 19:24)
Mėgstat/turit/nešiojat sportbačius?

Mėgstu,pamėgau pradėjus NO gyvent
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 04:25)
Ar esat sapnavę,  kad matuojatės suknutes?

esu

QUOTE(Visgi @ 2018 09 05, 08:14)
Kaip manot, vienu sakiniu, kada žmogus pradeda jau senti?

Kai amžinai nieko nenori ir tik skundžiasi daug

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 05, 08:38)
Jūsų manymu, kokia agresyviausia mūsų visuomenės dalis?

Irgi super mamos,nes neklaustos savo nuomone reiškia visur ir jaučiasi labai svarbios ir teisios nuolatos

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 11:18)
Ar jūs turit namuose tą senovišką gyvsidabrio termometrą?

Turiu

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 05, 11:43)
Ar esate kada nors pamirse uzrakinti duris nakciai?

Gal labai seniai buvo

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 12:07)
Ar naktį pasidedat prie lovos gert?

niekada

QUOTE(errachka @ 2018 09 05, 14:30)
kada buvot/dalyvavot bulviakasy?

Prieš 100 metų biggrin.gif su praėjusiu 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 17:09)

Skanu,bet kažkaip nemoku jų gamint
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 09 05, 20:03)

Už,atrodo tokia priklausomybė parduotuvėms yra,jog jei nedirbs vieną dieną per savaitę,jau didžiausia bėda 4u.gif nedirbs sekmadienį,dirbs šeštadienį ir viskas. O tos,kurios sakot,kad žmonės eina savo noru dirbt per šventes,nes daugiau moka ir panašiai,tai tikriausiai nedirbot niekad jokiam pc ir nežinot tikrosios virtuvės,kaip ten kas vyksta ir kaip savo noru ten žmonės dirba ar džiaugiasi,jog išpuolė dirbt pagal grafiką ir "pripaišė" pagalba visai dienai 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 06, 06:09)

Patogu,daug šviesos

QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 08:53)

Nebent nežinau,bet lyg nėra

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 06, 09:19)
Yra dabar kas Jus nervina? 

Ne,niekas

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 06, 19:01)
ką veikiat?

Lovoj

QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 20:02)
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui?

Vyrui

QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 22:27)

Nuplaukė beveik visi planai savaitgalio,teks tupėt namie,nors labai gražus oras,tikriausiai paskutinis toks savaitgalis gražus čia

QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 22:42)
Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų?

Turiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 07:14)

Greičiau neatsargi,nei atsargi. Bet kažkam turėčiau dėkoti už tai,kad dažnai nepagalvojus kažką darau,keičiu gyvenime viską aukštyn kojom ir visad lieku laimėtojo vietoj

QUOTE(Visgi @ 2018 09 07, 09:15)

Vakar tai greit bėgo diena,smagi tokia buvo,daug prisijuokėm darbe,tai nebuvo liūdna,darbo neturėjau visai,toks lengvas penktadienis buvo
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 09:38)

Renkam tik baravykus,voveraites ir raudonikius

QUOTE(errachka @ 2018 09 07, 10:09)

Nėr tokių dalykų pas mus

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 13:24)

Šiemet didesnių ne,nuo kitų metų prasidės labai didelės,stengiuosi negalvoti net kaip tada viskas vyks

QUOTE(Alkaja @ 2018 09 07, 13:41)

Ant pilvo

QUOTE(Nastya @ 2018 09 07, 14:05)
Kokį prašymą ir kam rašėt paskutinį kart?

Man regis paskutinis rašytas dėl mano gimimo įrašo bylos keitimo

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 14:37)
Būna,  kad norisi tiesiog pagulėt,  nes nuovargį jaučiat.

Būna

QUOTE(Alkaja @ 2018 09 07, 18:25)

Nenorėčiau,bet tuo pačiu žinau,kad manęs neklausytų niekas tikriausiai smile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 08, 05:24)
SITUACIJA.
Kaip elgtumėtės,  jei kažkur netiiese gyvetnų vyresnio amžiaus moteris,  kurios  vienturtė dukra gyventų užsieny, mamos aplankyti atvyksta kartą arba dar rečiau per metus,  bet mamai paskambina. Senilės sveikata silpsna,  giminių ji nelabai turi,  nrlabai su ku bendrauja. Jau kartą,  kitą jūs ir greitąją iškviečiat. Tuomet paliekat savo kontaktus,  kai senolę paguldo į ligoninę,  ligoninė jums skambina ir jums po truputį užsikrauna rūpesčiai,  kuriuos turėtų nešti dukra. Tie rūpesčiai jus slegia,  nes turit savošeimą ir daug probemų.
Paskambint dukrai į užsienį,  pasakot,  kad jau reikia žmogaus šalia jos mamos,  kad pasirūpintų ja. Bet užsienietė dukra tepasako,  kad niekaip negali nutraukti darbų užsieny,  negali parvykti ir nustoja skambint mamai,  nustoja kelti ragelį jums. Kaip jūs elgiatės toliu? Pati užsiimti senole negalit,  nes savo rūpesčių.per akis turit. O ir nenorit. Kur kreipiatės,  ką darot,  kam sakot ir t.t?

Bandau surasti kitų giminaičių,jei nerandu,tada į seniūniją

Labas rytas smile.gif mėgstat moliūgų sriubą? Labai rolleyes.gif gaila nerandu savam mieste moliūgų,tai norėčiau sriubos
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 09 08, 09:05)
Labas rytas smile.gif mėgstat moliūgų sriubą? Labai  rolleyes.gif gaila nerandu savam mieste moliūgų,tai norėčiau sriubos

Pati niekada nesugalvočiau virt ir kavinėj neprkčiau, jei būtų kitų sriubų. Bet valgyti galiu. Man cukinijos, moliūgai ne maistas. Pati niekada nieko negaminu iš jų.

Ką paskutinio pamiršot?
Raktus pamiršau paimt nuo sodybos ūkinių pastatų unsure.gif .

Atsakyti