QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 18:09)
Ar jums skanu troškinukai? Gaminat dažnai juos?
Skanu. Nepasakyčiau, kad dažnai. Anksčiau dažniau gaminau.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 05, 21:03)
Seimas ruošiasi uždrausti dirbti didiesiems prekybos tinklams sekmadieniais ir švenčių dienomis. Jūs už ar prieš?
Uždraudus mirt nenumirsiu, bet aš už komfortą, patogumą. Aš pvz neįsivaizduoju nedirbančio Akropolio (prekybos ir pramogų centro) savaitgaliais ir švenčių dienomis, na nebent paliks pramogų sferas. Man geriau pirmadienui apsipirkti sekmadienį nei pirmadienui penktadienį, na nesąmonė.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 05, 22:32)
mėgstat, valgot, perkat kriaušes, o gal savų turit?
Skanu, valgom, bangom užplaukia_tai perkam tai nebe, nors ir turime sodyboje savų, tų normalių, neseniai sodintų, ne laukinių ten kažkokių, tik tiek kad retai į sodybą nuvažiuojam. Tai tiek ir gėrio iš tų kriaušių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 06, 07:09)
Ar patogu, jauku gyventi, kai langai yra nuo lubų iki žemės, kaip kad dabar yra dažnuose namuose?
Labai, labai, labai! Be galo! Kitaip nesivaizduoju ir nenorėčiau, jokių būdu. Pas mus tiek į lauką durys, tiek virtuvės zonoje langas iki žemės (be jokių užuolaidų). Vien šviesos kiek patenka, kiek sezoninio grožio: tai žalia čia pat, tai ruduo, tai sniegas balta balta, pusto... Na visaip kaip man tame pliusų yra.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 06, 10:19)
Yra dabar kas Jus nervina?
Ne, nėra.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 06, 20:01)
ką veikiat?
Savo YouTube's paskyroje naršiau. Žiūrėjau ką esu
įsidėjus į savo paskyrą, tai va, spalio mėnesį (nežinau ar čia rašiau) į Vilniaus kino teatrus atvažiuoja
Lady Gaga pagrindiniam vaidmeny, nė nepažint jos (iš balso tik pažint), na rimtai, žvilgtelkit.
Bradley Cooper tai man patiko ir patinka, bet Lady Gagos tokios nesitikėjau
https://www.imdb.com/title/tt1517451/Star Is Born (2018)
![vartotojo įkelta nuotrauka](https://b.radikal.ru/b14/1809/b9/6394843486d6.jpg)
QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 21:02)
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui?
Abiem. Bet jei tai liestų mane asmeniškai, tai man tai būtų tolygu katastrofai, viską atiduočiau, viską: telefoną, intiką, kompą, išgyvenčiau be to, bet tik ne teises, be šito negalėčiau, nes tai surištų rankas visaip kaip ir visame kam, visom prasmėm, gyvenimo kokybė smuktelėtų ne juokais.
Nuplaukė šiandien kokie rytojaus planai?Nuplaukė. Turėjome ryt po darbų 5-kiese kavinėje susitikti; paskanauti, pabendrauti, ir pan,. Ir šiandien pačiame vakare vienam žmogui kardinaliai pasikeitė planai, išvažiuoja, ir hasta la vista! Na, bet nieko, sutarėm sekmadieniui visi.
Labas vakaras ir labanaktis