Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 09 04, 20:59)
Teko šiandien į liūtį patekti?
Vakar tuo metu automobilyje buvau, bet normaliai grįžau namo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 04, 22:17)
Jūsų vaikai turi paspirtukus?
Turi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 05:25)
Ar esat sapnavę,  kad matuojatės suknutes?
Atrodo ne.
QUOTE(Visgi @ 2018 09 05, 09:14)
Kaip manot, vienu sakiniu, kada žmogus pradeda jau senti?
Agrefos atsakymui pritariu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 05, 09:38)
Jūsų manymu, kokia agresyviausia mūsų visuomenės dalis?
---
Man atrodo kad visi "žalieji", vadinamos "supermamos" (aš apie tas kur neskiepija vaikų, gimdo namuose ir t.t.) ir panašiai. Kartais paskaitau FB diskusijas, tai kažkoks siaubas. Koks yra iš Jų pusės puolimas, smerkimas ant kitaip manančių, menkinimas. Neturi jokios tolerancijos kitai nuomonei, o iš kitų jos reikalauja.
Asocialai.
---
Kiek man teko tokių diskusijų skaityti, tai abi pusės kitos nuomonės nepriima ir puola viena kitą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 12:18)
Ar jūs turit namuose tą senovišką gyvsidabrio termometrą?
Turim.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 05, 12:43)
Ar esate kada nors pamirse uzrakinti duris nakciai?
Yra buvę, bet jau name gyvenant. Bet pas mus į kiemą taip paprastai irgi nepateksi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 13:07)
Ar naktį pasidedat prie lovos gert?
Mineralinio būna, bet aš jį prieš miegą ir atsibudus išgeriu. Naktį negeriu.
QUOTE(errachka @ 2018 09 05, 15:30)
kada buvot/dalyvavot bulviakasy?
Gal prieš kokių metų dešimt.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 05, 18:09)
Ar jums skanu troškinukai?  Gaminat dažnai juos?
Dažnai negaminu, bet skanu.

Errachka, su gimtadieniu! vartotojo įkelta nuotrauka

Seimas ruošiasi uždrausti dirbti didiesiems prekybos tinklams sekmadieniais ir švenčių dienomis. Jūs už ar prieš?
Lyg jau kažkada minėjau, kad esu prieš. Bet po šiandien esu dar labiau prieš. Pasirodo, kad įstatyme numatyta drausti ne tik prekybos centrų darbą, o visoms mažmeninės prekybos įmonėms. T.y. nesvarbu ar jos didžiulės parduotuvės, ar kioskas, ar drabužių ar dar kokios parduotuvės. blink.gif Idiotizmas aukščiausiam lygy. Dar dar dar suprasčiau didžiųjų prekybos tinklų parduotuves. Tebūnie. Ok. Bet kitose šalyse, tokiu atveju jei jas imam kaip pavyzdį visame kame, gali dirbti mažos parduotuvėlės, kioskai ir panašiai. Juk taip skatinami maži verslai. Žodžiu, neturiu žodžiu. Reik laukt kol šitie išsinešdins ir atėję nauji panaikins visuos šituos durnus draudimus. O tai pradžiai padaro, po to galvoja. Kaip ir su tais žurnalų lapų plėšymais, kai uždraudė alkoholio reklamą. Žadėjo keist įstatymą. Spėkit, pakeitė? Ne. Įstatymas pažeidžiamas, bet ir baudos neskiriamos. Nu tai ar ne durnių laivas?
Atsakyti
Ar esat sapnavę,  kad matuojatės suknutes?

ne, neteko

QUOTE(Visgi @ 2018 09 05, 09:14)
Kaip manot, vienu sakiniu, kada žmogus pradeda jau senti?

kai pradeda nusikalbėti blink.gif

jaunimas

jau nebe

oi, ne vieną kartą bigsmile.gif

oi, ne

lb senai

Ar jums skanu troškinukai?  Gaminat dažnai juos?

gaminčiau, bet valgančių nėra

QUOTE(Nastya @ 2018 09 05, 21:03)
Seimas ruošiasi uždrausti dirbti didiesiems prekybos tinklams sekmadieniais ir švenčių dienomis. Jūs už ar prieš?

tik UŽ

mėgstat, valgot, perkat kriaušes, o gal savų turit? (tik aš,vaikai nemėgsta, turim savų iš senelio sodo)
Atsakyti
Lyg jau kažkada minėjau, kad esu prieš. Bet po šiandien esu dar labiau prieš. Pasirodo, kad įstatyme numatyta drausti ne tik prekybos centrų darbą, o visoms mažmeninės prekybos įmonėms. T.y. nesvarbu ar jos didžiulės parduotuvės, ar kioskas, ar drabužių ar dar kokios parduotuvės.  blink.gif Idiotizmas aukščiausiam lygy. Dar dar dar suprasčiau didžiųjų prekybos tinklų parduotuves. Tebūnie. Ok. Bet kitose šalyse, tokiu atveju jei jas imam kaip pavyzdį visame kame, gali dirbti mažos parduotuvėlės, kioskai ir panašiai. Juk taip skatinami maži verslai. Žodžiu, neturiu žodžiu. Reik laukt kol šitie išsinešdins ir atėję nauji panaikins visuos šituos durnus draudimus. O tai pradžiai padaro, po to galvoja. Kaip ir su tais žurnalų lapų plėšymais, kai uždraudė alkoholio reklamą. Žadėjo keist įstatymą. Spėkit, pakeitė? Ne. Įstatymas pažeidžiamas, bet ir baudos neskiriamos. Nu tai ar ne durnių laivas?

Irgi visada pasisakau taip, kaip tu. Aš už patogumą ir komfortą. Tegul darbdaviai moka už šventines dienas daugiau ir darbuotojai dar pešis dėl darbo savaitgaliais.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 05, 22:32)
mėgstat, valgot, perkat kriaušes, o gal savų turit? (tik aš,vaikai nemėgsta, turim savų iš senelio sodo)

Nėra taip, kad svaigstu dėl jų taip, kaip dėl obuolių, bet skanu. Ypač iš tėviškės sodo.

Labas rytas,
Ar patogu, jauku gyventi, kai langai yra nuo lubų iki žemės, kaip kad dabar yra dažnuose namuose?
Klausimas kilo, kad sapnavau, jog perkam būstą, o langai nuo lubų iki grindų. Ir man taip nejauku, nemoku atsipalaiduot, būt savimi - kaip nuoga jaučiuosi. Tad įdomu, kaip iš tiesų yra smile.gif.
Atsakyti
Laba ax.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 09 04, 07:26)
Kaip išsimiegojot?
Gerai, tik paryčiui prabudau nuo stipraus kojų mėšlungio.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 04, 10:59)
Kur laikot tapkes, kuriom.persiaunat grįžus?
Guli batų dėžėje, retai kada traukiu, po namus mėgstu be.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 04, 20:24)
Mėgstat/turit/nešiojat sportbačius?
Taip. Man jie komfortas derinant prie sporto laisvalaikio stiliaus; pasivaikščioti, dviračiu važiuoti ir pan,.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 04, 22:17)
Jūsų vaikai turi paspirtukus?
Turėjo.
Ar esat sapnavę, kad matuojatės suknutes?
Taip, esu sapnavusi, kad matuojuos vestuvinę.
Ta specifinė tokia 'rūšis'- kurie dedasi visažiniais teisuoliais, individais, kai perdėtai plaikstosi su savo nuomone iki užsimušimo, absurdo. Juoką kelia stebint iš šalies, bent jau man.
Taip, yra.
Ir ne kartą. O dienos metu apskritai retai kada užsirakinam.
Niekada.
errachka, su praėjusiu! (jei teisingai supratau) 4u.gif
Užpraeitais metais man regis.

Paskutiniu metu yra darbe kokia naujai atsiradusi pora, kuri draugauja ir pan,.?
Yra. Neseniai pradėjo jau kartu gyventi.
Atsakyti

Ar jums skanu troškinukai? Gaminat dažnai juos?

nelabai mėgstam 

daugiau jau nei prieš 10 metų

kartais 

taip 

ne

Lyg jau kažkada minėjau, kad esu prieš. Bet po šiandien esu dar labiau prieš. Pasirodo, kad įstatyme numatyta drausti ne tik prekybos centrų darbą, o visoms mažmeninės prekybos įmonėms. T.y. nesvarbu ar jos didžiulės parduotuvės, ar kioskas, ar drabužių ar dar kokios parduotuvės. blink.gifIdiotizmas aukščiausiam lygy. Dar dar dar suprasčiau didžiųjų prekybos tinklų parduotuves. Tebūnie. Ok. Bet kitose šalyse, tokiu atveju jei jas imam kaip pavyzdį visame kame, gali dirbti mažos parduotuvėlės, kioskai ir panašiai. Juk taip skatinami maži verslai. Žodžiu, neturiu žodžiu. Reik laukt kol šitie išsinešdins ir atėję nauji panaikins visuos šituos durnus draudimus. O tai pradžiai padaro, po to galvoja. Kaip ir su tais žurnalų lapų plėšymais, kai uždraudė alkoholio reklamą. Žadėjo keist įstatymą. Spėkit, pakeitė? Ne. Įstatymas pažeidžiamas, bet ir baudos neskiriamos. Nu tai ar ne durnių laivas?

Bet pradžioje ir lyg kalbėjo, kad smulkio parduotuvėm leis dirbti. Bet man būtų nepatogų jei sekmadieniais nedirbtų, nes man kaip tik patinka labiau važiuoti apsipirkti būtent sekmadieniais. 

mėgstat, valgot, perkat kriaušes, o gal savų turit? 

mėgstam. Skinam pas kaimyną. Labai skanių turi. 

Ar patogu, jauku gyventi, kai langai yra nuo lubų iki žemės, kaip kad dabar yra dažnuose namuose?

jei užuolaidos yra, tada būtų viskas ok. 

Yra dabar kas Jus nervina? 

Jo. Net čieli du asmenys. Dėl savo neprofesionalumo ir dar bandymų "atsifutbolinimo" nuo kažkokių elementarių dalykų, kurie jiems priklauso padaryti.  

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 06, 07:09)

nelabai

QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 09:53)
Paskutiniu metu yra darbe kokia naujai atsiradusi pora, kuri draugauja ir pan,.?

ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 06, 10:19)

taip, kad dar neįpusėjo rugsėjis, o jau grūdami mokami būreliai, kad užsirašyt, kad lankyt. Bet nk nepaklausia, ar mama turi tiek pinigų..

SVEIKOS,

ką veikiat? (džiausčiau vaikų rūbus)
Atsakyti
Galiu suvalgyt vieną kitą. Šiaip neperkam, savų irgi neturim.
Man normaliai. Patinka. Šviesu namuose. Be užuolaidų tai nebūtų jauku, bet čia langų dydis man neturi reikšmės. Pas mus yra roletai, užuolaidos.
Taip, kad abu būtų iš darbo tai ne.
Yra irgi pora žmonių.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 06, 20:01)
ką veikiat?
Pastačiau skalbimą.

Hey mirksiukas.gif
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui? - Net nežinau unsure.gif Aš šiaip daugiau po miestą maluosi, bet ir jam tragedija būtų.
Atsakyti
Ar jums skanu troškinukai? Gaminat dažnai juos?
Skanu. Nepasakyčiau, kad dažnai. Anksčiau dažniau gaminau.
Uždraudus mirt nenumirsiu, bet aš už komfortą, patogumą. Aš pvz neįsivaizduoju nedirbančio Akropolio (prekybos ir pramogų centro) savaitgaliais ir švenčių dienomis, na nebent paliks pramogų sferas. Man geriau pirmadienui apsipirkti sekmadienį nei pirmadienui penktadienį, na nesąmonė.
Skanu, valgom, bangom užplaukia_tai perkam tai nebe, nors ir turime sodyboje savų, tų normalių, neseniai sodintų, ne laukinių ten kažkokių, tik tiek kad retai į sodybą nuvažiuojam. Tai tiek ir gėrio iš tų kriaušių.
Labai, labai, labai! Be galo! Kitaip nesivaizduoju ir nenorėčiau, jokių būdu. Pas mus tiek į lauką durys, tiek virtuvės zonoje langas iki žemės (be jokių užuolaidų). Vien šviesos kiek patenka, kiek sezoninio grožio: tai žalia čia pat, tai ruduo, tai sniegas balta balta, pusto... Na visaip kaip man tame pliusų yra.
Ne, nėra.
ką veikiat?
Savo YouTube's paskyroje naršiau. Žiūrėjau ką esu įsidėjus į savo paskyrą, tai va, spalio mėnesį (nežinau ar čia rašiau) į Vilniaus kino teatrus atvažiuoja Lady Gaga pagrindiniam vaidmeny, nė nepažint jos (iš balso tik pažint), na rimtai, žvilgtelkit. Bradley Cooper tai man patiko ir patinka, bet Lady Gagos tokios nesitikėjau
https://www.imdb.com/title/tt1517451/
Star Is Born (2018)

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 21:02)
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui?
Abiem. Bet jei tai liestų mane asmeniškai, tai man tai būtų tolygu katastrofai, viską atiduočiau, viską: telefoną, intiką, kompą, išgyvenčiau be to, bet tik ne teises, be šito negalėčiau, nes tai surištų rankas visaip kaip ir visame kam, visom prasmėm, gyvenimo kokybė smuktelėtų ne juokais.

Nuplaukė šiandien kokie rytojaus planai?
Nuplaukė. Turėjome ryt po darbų 5-kiese kavinėje susitikti; paskanauti, pabendrauti, ir pan,. Ir šiandien pačiame vakare vienam žmogui kardinaliai pasikeitė planai, išvažiuoja, ir hasta la vista! Na, bet nieko, sutarėm sekmadieniui visi.

Labas vakaras ir labanaktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 rugsėjo 2018 - 22:29
QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 23:27)
Kad ne, rytojui viskas kaip suplanuota buvo taip ir liko.

Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų? - Turiu. Nežinau ką daryt su gimtadieniu biggrin.gif Daugiau mažiau visada paminiu. Kažkaip ir šiemet buvo kaip ir mintys susirinkt sodyboj. Nieko audringo, tiesiog savame rate. Bet dabar BAC ir nebenoriu blink.gif Nežinau kodėl. Be priežasties. Galvoju gal tiesiog kavinėj pasedėt visus artimiausius sukvietus.
Atsakyti
Yra. Neseniai pradėjo jau kartu gyventi.

Tarp tų žmonių, su kuriais aš bendrauju, nėra. Bet visumoj darbe-nežinau, nes labai didelė mano darbovietė ir labai daug darbuotojų, visų net nepažįstu ir nėra galimybės pažinti. Tad tikiu, kad yra porų ir ne viena.

Yra dabar kas Jus nervina? </strong></p><p>Jo. Net čieli du asmenys. Dėl savo neprofesionalumo ir dar bandymų "atsifutbolinimo" nuo kažkokių elementarių dalykų, kurie jiems priklauso padaryti.  </p>

Būtent dabar - gal ne. Bet jei būtum paklaususi praeitą ketvirtadienį, būčiau pasakiusi, kad tikrai nervina.

ką veikiat? (džiausčiau vaikų rūbus)

Su kolege pasikalbėjom ir ruošiamės dirbti toliau.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 21:02)
Kam būtų "baisiau" prarasti teises, jums ar vyrui? - Net nežinau  unsure.gif Aš šiaip daugiau po miestą maluosi, bet ir jam tragedija būtų.

Abiems vienodai gal. Bet aš išgyvenčiau tikrai. Tiesiog neišvažiuočiau į tėviškę, o Vilniuj be problemų būtų išgyventi, tik tektų išeit iš komforto zonos, prarasčiau kažkiek laiko. Ir niekada nenorėčiau sugrįžt į tą periodą, kai nevairavau, neturėjau teisių, neturėjau automobilio.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 06, 23:27)
Nuplaukė. Turėjome ryt po darbų 5-kiese kavinėje susitikti; paskanauti, pabendrauti, ir pan,. Ir šiandien pačiame vakare vienam žmogui kardinaliai pasikeitė planai, išvažiuoja, ir hasta la vista! Na, bet nieko, sutarėm sekmadieniui visi.

Ne, niekas nenuplaukė, niekas nesudrumstė ramybės dėl planų.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 23:42)
Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų? - Turiu. Nežinau ką daryt su gimtadieniu  biggrin.gif Daugiau mažiau visada paminiu. Kažkaip ir šiemet buvo kaip ir mintys susirinkt sodyboj. Nieko audringo, tiesiog savame rate. Bet dabar BAC ir nebenoriu  blink.gif Nežinau kodėl. Be priežasties. Galvoju gal tiesiog kavinėj pasedėt visus artimiausius sukvietus.

Elkis taip, kaip sako širdis mirksiukas.gif .

Yra apmąstymų, yra norų, bet įsijungęs protas stabdo tuos norus. Tad apmąstymų tikrai yra.

Labas rytas,
Ar esat gyvenime atsargi?
taip, tikrai taip. Kiekvienas sprendimas, kiekvienas žingsnis ir poelgis apgalvotas, apsvarstytas, pasvertas.
Atsakyti
Sveikos!
QUOTE(Nastya @ 2018 09 06, 23:42)
Turit kokių apmastymų dėl savo kažkokių planų?
Yra, bet pas mane viskas daugmaž aišku, be dvejonių.
O tu daryk taip kaip jauti vidumi mirksiukas.gif Kaip sakoma_intuicija arba pirma mintis visada teisi 4u.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 07, 08:14)
Ar esat gyvenime atsargi?
Ganėtinai. Man patinka gyvenime jaustis gerai dėl savo sprendimų, pasirinkimų. Aš esu savo gyvenimo architektas: aš statau pamatus ir sprendžiu, kas bus viduje.

Šiandien, nuo labo ryto, jums laikas slenka lėtai ar greitai bėga?
Man, nuo ankstaus ryto iki 9h greit pralėkė, o dabar slenka itin lėtai unsure.gif
Atsakyti