Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:59)
laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai? Kadangi pas mus didelė svetainė,tai skirsim svetaine pertvara ir atsikelsim savo miegamąjį ten. Žodžiu,bus dar vienas papildomas kambarys  smile.gif tai tokie maži pasitvarkymai bus

La bigsmile.gif bigsmile.gif

Ne, nieko nedarysiu, nenoriu investuoti. Bet jei likčiau čia gyventi, remontuočiau.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:11)
Ilgaplaukės naktį miegat susirišusios plaukus ar palaidais? Trumpaplaukės,rytais nereikia taisyti šukuosenos,kad plaukai nestyrotu į šalis?</strong> Aš tai į kasą susipinu nakčiai,nes miegant labai trukdo ir man ir b tie plaukai,bet,kai turėjau kažkada trumpesnius plaukus,tai ryte būdavo ką veikti,kol susitvarkydavau </p>

Pas mane iki pečių plaukai. Nesusirišusi miegui.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:17)
Namie pelėsio yra?</strong> Aha,yra šiek tiek  huh.gif amžinas lietus čia,kaip nebus jo  hmm.gif​ </p></div></div><p></p>

Vilniuje saulėtas ir šviesus butas. Nėra jokio pelėsio.
Sodyboje yra, jaučiasi. Nežinau, kaip išnaikint. Gal sunkiai. Nes yra medžių, ne visos pusės saulėtos.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:47)
Naktį telefono garsą įjungiat?</strong> Išjungiu</p>

Kol mama gyva buvo, visada garsas buvo įjungtas ir naktį, kad girdėčiau, jei kartais skambintų. Nors ji niekada taip ir neskambino naktį.
O dabar kartais vibro įjungiu nakčiai.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:54)
Jei po baliaus lieka namuose maisto,kitą dieną ruošiat pietus ar stengiatės valgyt likučius,kad neišmest?</strong> Valgysim kas liko,ir tingisi gamint ir maisto išmest nenoriu smile.gif </p>

Kaip balius praėjo? smile.gif

Valgom likučius, bet sriubos vis tiek išverdu.

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 02, 11:28)
Ilgai miegojot?</strong></p>
<p>Jo. 10 val tik išlipau iš lovos. </p>

Ne, niekada ilgai nemiegu.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 12:44)
tos, kurios rytoj lydės savo vaikus mokyklinukus į mokyklą, ar gėles pirkote šiandien, ar rytoj ryte pirksite? (šiandien jau nupirkau)

Rytoj nupirksiu. Sakė, nuo pusės 8 gėlininkė bus, dar gėlių gaus. Tad pakeliui eidama nupirksiu. Šiaip visada iš vakato irgi pirkdavau.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 12:54)
Agrefa_oho bigsmile.gif Kokia tu šaunuolė. Tikrai myli temą, puoselėtoja tu jos!

Kur ir kaip praleidot šeštadienio vakarą
Buvom centre, Katedros aikštės koncerte, senamiestyje. Žmonių daug, visi tokios šventinės nuotaikos, oras fainas dėkingas, taip smagu, toks geras jausmas buvo, labai faina. Grįžom vėlai, atsigulėm apie 01 val.

Ačiū! 4u.gif

Dieną tėviškėj buvau, darbavausi.
Vakare buvau restorane pavalgyt, labsi norėjau kažko skanaus. Vėl nustebau, kad vos gavau vietą ir kad visi susirinkę, kiek akys matė, ne tai, kad gurkšnojo, bet užsisakinėjo kepsnius, kurie nebuvo pigūs. Aš link to lenkiu, kad lietuviai tikrai labai gerai gyvena, tik pripratę bėdavot.

Po namus kaip vaikštot apsirengę?
Paskutiniu metu geltona suknute.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 16:52)
Bendraujat su krikšto mama?

nesam susipyke, bet ir labai nebendraujam. na jei susitiktume tai taip, bet siaip nesiskambinam pvz.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 01, 17:34)
Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja?

visiskai ne. turi omeny pacia pacia pirma klase? jei velesnius metus tai taip..

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 20:14)
Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl?

Dabar atrodo daug idomiu, bet jei pagalvoji, kiekviena profesija, kai ja dirbi, yra kasdienybe, ir gali but nuobodu, kad ir to paties gido, atrodo va fainai, vazineja po salis, daug pamato, bet kai pagalvoji, tas pats per ta pati, per lietu, per saule pasakot ta pati... nuobodu pasidarytu jauciu. pvz mokslininko atrodo idomi, kai kazka atranda, ko kiti dar nezino, nekalbu apie sunkuma ar mokejima, bet atrodo idomu.
rezisieriaus - idomu po ilgo darbo pamatyti rezultata, sukurta kina pvz.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 22:05)
Kai lakuoja nagus,  visų pirštų spalva vienoda?

siuo metu esu visu vienodais, bet eisiu persilakuot, tai nzn kaip pasidarysiu, gal keli bus skirtingi, man grazu kartais.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 08:59)
laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai?
Kadangi pas mus didelė svetainė,tai skirsim svetaine pertvara ir atsikelsim savo miegamąjį ten. Žodžiu,bus dar vienas papildomas kambarys  smile.gif tai tokie maži pasitvarkymai bus

fainai bus pas jus, vis kazkas naujo. o kokio dydzio dabar svetaine bigsmile.gif man patinka erdvios svetaines ax.gif . pala bet tai jusu nuomotas ar jusu butas, jei nuomotas, leidzia taip daryti?
pas mus dabar 35 kv, atrodo pakankamai didele (su virtuve jau cia)
o pas mus kad ne lygtais nieko. ai reikia viena maza dali nudazyt sienos prie indaploves, nes kai ja reikejo traukt, nusilupo dalis. bet vis neprisiruosiam...

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:11)
Ilgaplaukės naktį miegat susirišusios plaukus ar palaidais? Trumpaplaukės,rytais nereikia taisyti šukuosenos,kad plaukai nestyrotu į šalis?

as galva plaunuos rytais, tai man taip nebuna. o jei jau buna diena, kai neplaunu, tai kazkaip atrodo normaliai, jei jau labai kas styro, pasitiesinu

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:17)
Namie pelėsio yra?

nea tfu tfu beda su juo, kai isimeta unsure.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:47)
Naktį telefono garsą įjungiat?

ne, palieku. bet mes niekada neimam telefonu i miegama, tai nemaiso

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:54)
Jei po baliaus lieka namuose maisto,kitą dieną ruošiat pietus ar stengiatės valgyt likučius,kad neišmest?

valgom kas lieka, nesinori ismesti.

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 02, 10:28)
Ilgai miegojot?

beveik 10 islipom, nors prabudau 9.15

kokio tipo jus daugiau - pavalgot du ar tris kartus normaliai ir be daznu uzkandeliu, ar daznai bet kazka uzkandat, retai kas rimto? darbo dienom as pirmas variantas, bet savaitgalis tai vaje vaje unsure.gif negerai is ties. normaliai dar atrodo nieko nevalgiau, tai tas, tai anas, visokie sudniekiai, negerai taip.
Papildyta:

QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 11:54)

netflix ziurejau, nesinorejo niekur eit, nes diena buvom mieste.

QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 14:15)
Yra kas darbe laukiasi šeimos pagausėjimo?

yra. viena kaip tik penktadieni pabaige paskutine diena savo. tai dabar laukiam ziniu, jos data 09/11 tai jau gali but kita savaite, pirmas vaikas.
kita yra bet dar pradzia, iseis kazkada vasari.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 14:26)

kai silta su sukne arba bridzais, siandien plonom kelnem ir maike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 02 rugsėjo 2018 - 14:30
QUOTE(grange @ 2018 09 02, 15:33)
kokio tipo jus daugiau - pavalgot du ar tris kartus normaliai ir be daznu uzkandeliu, ar daznai bet kazka uzkandat, retai kas rimto? darbo dienom as pirmas variantas, bet savaitgalis tai vaje vaje  unsure.gif  negerai is ties. normaliai dar atrodo nieko nevalgiau, tai tas, tai anas, visokie sudniekiai, negerai taip.

Visad būna karštas mėsiškas patiekalas. Bet, nežiūrint į tai, vis tiek dažnai lendam į šaldytuvą dar kažko valgomo pagraužt unsure.gif .

Turit prisišaldę ledukų?
Man atrodo, kad nėra. Labai labai retai jų man prireikia.
Atsakyti

namie su vaikais

QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 15:15)

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 15:26)

juodi bridžai ir pilka bluzelė

kokio tipo jus daugiau - pavalgot du ar tris kartus normaliai ir be daznu uzkandeliu, ar daznai bet kazka uzkandat, retai kas rimto?

ryte - kava, darbe per pietus - dienos pietūs, namie, vakare - koks nors vaisius, kava - tad nežinau, prie kokių aš...

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 16:08)
Turit prisišaldę ledukų?

ne

Jūsų nuomonė neįdomiausia profesija? (bibliotekininkės manau, nes juk tas pats per tą patį)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 16:17)
Jūsų nuomonė neįdomiausia profesija? (bibliotekininkės manau, nes juk tas pats per tą patį)

Kokia nors muziejaus prižiūrėtoja, kuri turi visą dieną sėdėt ir nuobodžiai stebėt, tiesiog, laukt, kol darbo diena baigsis.

O jūsų darbas įdomus; kaip jūs pati galėtumėt įvardint?
Labai įdomus, tik.streso per daug.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 17:52)
Bendraujat su krikšto mama?
Bendraujam. Gan dažnai ir artimai.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 01, 18:34)
Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja?
Pačios pirmosios nepamenu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 21:14)
Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl?
Kriminalistų arba tų kieno darbas susijęs su kelionėmis.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 23:05)
Kai lakuoja nagus,  visų pirštų spalva vienoda?
Dabar vienoda. Bet būna ir skirtinga.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:59)
Labas rytas  4u.gif laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai?
Ne, bet ateičiai yra planų sodyboj.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:11)
Ilgaplaukės naktį miegat susirišusios plaukus ar palaidais? Trumpaplaukės,rytais nereikia taisyti šukuosenos,kad plaukai nestyrotu į šalis?
Dažniausiai palaidais miegu.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:17)
Namie pelėsio yra?
Nea.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:47)
Naktį telefono garsą įjungiat?
Būna įjungtas. Niekas be reikalo man kažkaip neskambinėja.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:54)
Jei po baliaus lieka namuose maisto,kitą dieną ruošiat pietus ar stengiatės valgyt likučius,kad neišmest?
Valgom kas likę. Dajedalkės būna biggrin.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 02, 11:28)
Ilgai miegojot?
Vis dar lovoj biggrin.gif Namo po vakar vėlai grįžom, šeštą ryto. Miegojom iki kokių 12. O po to šiaip, pasidarėm tinginiadienį šiandien. Valgėm lovoj, visą dieną žiūrim filmus. Bet va tuoj turi tėvai vaikus atvežt, reiks visus maudyt, suruošt rytojui dukrą, pavalgidint, suguldyt miegot.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 12:44)
tos, kurios rytoj lydės savo vaikus mokyklinukus į mokyklą, ar gėles pirkote šiandien, ar rytoj ryte pirksite?
Pirksim ryt ryte.
Va šitą brendį Torres10 ir mes perkam jei yra reikalas, neturiu to tokio specifinio skonio ir kvapo kaip kiti.
---
Man jis irgi vienintelis iš brendžių patinka, nes aš šiaip nesu jų mėgėja.
---
Buvom irgi centre, senamiesty. Koncerte prie Katedros (vakar daug geresnis, nei užvakar), o po to padarėm šiek tiek gastroles po Vilniaus g. Žmonių tikrai pilna. Patinka man toks šurmulys, judesys.

Kiti atsakymai ir klausimas po to. Vaikus atvežė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 02, 10:28)
Ilgai miegojot?

Ne,kaip tik labai trumpai

QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 11:54)

Šventėm B gimtadienį

QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 14:15)
Aidos, man patinka, kai tu rašai apie tenykščią aplinką, orus, ir pan,. kaip tikrai tose norvegiškuose filmuose, na tikrai, dvelkia tokia mažo miestelio egzotika 4u.gif

Smagu,kad patinka. Aš pati gal retai fotografuoju,pasakoju,nes kai gyveni čia,nebeįvertini to grožio,aplinkos bigsmile.gif
Yra,kaip ir sakiau,darbe nuolat yra nestuke.gif dažnai po kelias
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 14:26)
Kaip balius praėjo? smile.gif

Laba,ačiū,kad teiraujies,visai gerai bigsmile.gif tikrai smagiai pasisedėjom,gan anksti išsiskirstėm, 1 biggrin.gif
Jogos kelnės iš Lidl ir maikutė

QUOTE(grange @ 2018 09 02, 14:33)
fainai bus pas jus, vis kazkas naujo.  o kokio dydzio dabar svetaine  bigsmile.gif  man patinka erdvios svetaines  ax.gif . pala bet tai jusu nuomotas ar jusu butas, jei nuomotas, leidzia taip daryti?
pas mus dabar 35 kv, atrodo pakankamai didele (su virtuve jau cia)

kokio tipo jus daugiau - pavalgot du ar tris kartus normaliai ir be daznu uzkandeliu, ar daznai bet kazka uzkandat, retai kas rimto?

Kokio dydžio nepasakysiu,bet nemaža tikrai,bet dabar liks mažutė,miegamasis bus didesnis ax.gif čia seniau buvo siena,bet kažkada panaikino ją (kaži kodėl?) ir liko viena didelė svetainė,o dabar pačio šeimininko iniciatyva siūlo mums tą sieną vėl padaryt. Viską apmokės,mums tik darbuotojus įleist lieka ir baldus persinešt,na dulkes išsivalyt dar biggrin.gif tai kodėl ne,vienas papildomas kambarys pravers manau,o svetainėj tilpsim ir mažesnėj smile.gif nes mūsų miegamasis mažiukas labai labai,lovos neįmanoma apeit iš visų pusių smile.gif
Aš dažniau rimčiau.be užkandėlių,nors būna visaip,dažnai dabar nėra apetito

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 15:08)
Turit prisišaldę ledukų?

Visada yra,deduosi į maišiuką ir ant galvos,kai migrena puola 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 15:17)
Jūsų nuomonė neįdomiausia profesija?

Žinok mano draugė dirba bibliotekininke vaikų,tai iš jos pasakojimų neatrodo nuobodu smile.gif o aš nežinau,visi darbai kažkiek nuobodūs,rutina vistiek yra

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 16:01)
O jūsų darbas įdomus;  kaip jūs pati galėtumėt įvardint?

Mano suvokimu,tai neįvardinčiau jo įdomiu rolleyes.gif bet esu dirbus ir nuobodesnius darbus

Paprastą juodą arbatą mėgstat,be jokio skonio tokią? Nelabai,stengiuosi kokia su skoniu pirkti,bent aromatu stipresniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 15:08)
Turit prisišaldę ledukų?

as ne vandeni saldau, bet tuos plastikiukus ar kaip cia pavadint. tai jie visada saldikly. man jie patinka daug labiau nei tikri ledukai, nes neatskiedzia gerimo visai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 15:17)

tai bet juk daugmaz visuose darbuose tas pats per ta pati.
man neidomios tos, kur nereikia visai nieko galvot, smegenys neveikia.

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 16:01)

taip, man tikrai idomus ir patinka. ir daug ivairiu dalyku vyksta, ir itampos aisku,buna, bet kur jos nebuna. Bet man patinka dirbti tarptautineje kompanijoje, kur galybe tautybiu, sutinki ivairiu zmoniu, bendravimas su klientais, ambasadom, ivairiom institucijom, reikia ir logisko mastymo, ir kruopstumo, ir greitumo,ir supratimo. ir nevisada gali but pasiruoses visom situacijom, tai tuo ir zavi, nes kasdien atrodo kazkas naujo islenda. reikia moket dirbt ir vienai, ir priimt sprendimus, bet taipogi dirbti su kolegom, kur esam vienas nuo kito priklausomi. Zodziu, as jauciuos savose veziose ir dziaugiuos si darba atradus.

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 18:13)
Kokio dydžio nepasakysiu,bet nemaža tikrai,bet dabar liks mažutė,miegamasis bus didesnis  ax.gif čia seniau buvo siena,bet kažkada panaikino ją (kaži kodėl?) ir liko viena didelė svetainė,o dabar pačio šeimininko iniciatyva siūlo mums tą sieną vėl padaryt. Viską apmokės,mums tik darbuotojus įleist lieka ir baldus persinešt,na dulkes išsivalyt dar biggrin.gif tai kodėl ne,vienas papildomas kambarys pravers manau,o svetainėj tilpsim ir mažesnėj smile.gif nes mūsų miegamasis mažiukas labai labai,lovos neįmanoma apeit iš visų pusių smile.gif

Paprastą juodą arbatą mėgstat,be jokio skonio tokią?

tai tada zinoma, jei viska apmoka tai ko nesutikt. o gal ir geriau bus, jei miegamas bus didesnis ir fainai.

paprastos taip juodos negeriu. Arba tada pilu pieno arba darom mes su prieskoniais, cia is maniskio labiau kilus, galima pavirti arba i puodeli - cinamono lazdele sulauzyta, na keli gabaliukai, kardamonas ir gvaizdikeliai. niam toki skani ir kvapni. bet siaip as labiausiai megstu metu arbata.

toks praktinis klausimas, su kuo valot orkaite, sieneles? daug reklamu matau, bet reikia kazko efektyvaus. yra senos demes ant orkaites sieneliu, noreciau isvalyt,kad neapleist, bet nezinau kas veiksmingo. matau geru is HG serijos, gal ten kas. ka naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 09 02, 15:15)
Nėra.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 15:26)
Šortukai ir maikė.
Per dieną rimtai/normaliai pavalgau 1-2 kartus, bet ir užkandų pasitaiko karts nuo karto.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 16:08)
Turit prisišaldę ledukų?
Taip, šaldytuve automatiškai pasidaro, bet turim ir tokius metalinius kamuoliukus, kurie irgi puikiai atvėsina gėrimą.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 16:17)
Jūsų nuomonė neįdomiausia profesija?
Apsaugininkų. Tie kur stovi prie parduotuvės įėjimo ir viskas. Nusišaut iš nuobodumo galima, o dar ant kojų visą dieną.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 17:01)
Darbas kaip darbas, man patinka ką darau. Bet įdomumo kažkokio didelio nėra.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 19:13)
Paprastą juodą arbatą mėgstat,be jokio skonio tokią? Nelabai,stengiuosi kokia su skoniu pirkti,bent aromatu stipresniu  ax.gif
drinks_cheers.gif

Turit tatuiruotę? - Nea, nei vienos. Kažkaip niekada ir nebuvo noro pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 02, 17:01)

man jis - kasdienybė - esu valgyklos "akys" - esu atsakinga, kad nieko netrūktų

QUOTE(Nastya @ 2018 09 02, 17:22)
Koncerte prie Katedros ...

rodė tiesiogiai per LNK TV. Jei ne paslaptis, kokia proga tas koncertas? ax.gif

Paprastą juodą arbatą mėgstat,be jokio skonio tokią?

kartais

QUOTE(grange @ 2018 09 02, 19:40)
toks praktinis klausimas, su kuo valot orkaite, sieneles?

su kažkokiu orkaičių valikliu - pieneliu

QUOTE(Nastya @ 2018 09 02, 21:48)
Turit tatuiruotę? -

neturiu

jau lovose? (dar ne, bet tuoj eisiu - ryt su vaikais į mokyklą eisiu, paskui į darbą dar važiuosiu)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 22:50)
rodė tiesiogiai per LNK TV. Jei ne paslaptis, kokia proga tas koncertas? ax.gif
---
jau lovose?
Vilniuje 3 dienas vyko "sostinės dienos". Daug koncertų, renginių ta proga vyko centre/senamiestyje.
---
Jau taip.

Teko nors kartą "matuotis" bokso pirštines? - Teko gal du kartus.
Atsakyti
Paprastą juodą arbatą mėgstat,be jokio skonio tokią? Nelabai,stengiuosi kokia su skoniu pirkti,bent aromatu stipresniu  ax.gif

Nemėgstu arbatų. Dievinu kavą.

QUOTE(grange @ 2018 09 02, 19:40)
toks praktinis klausimas, su kuo valot orkaite, sieneles? daug reklamu matau, bet reikia kazko efektyvaus. yra senos demes ant orkaites sieneliu, noreciau isvalyt,kad neapleist, bet nezinau kas veiksmingo. matau geru is HG serijos, gal ten kas. ka naudojat?

Valikliu ecco.Gras.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 02, 21:48)
Turit tatuiruotę? - Nea, nei vienos. Kažkaip niekada ir nebuvo noro pasidaryti.

Neturiu.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 22:50)
jau lovose? (dar ne, bet tuoj eisiu - ryt su vaikais į mokyklą eisiu, paskui į darbą dar važiuosiu)

Vakar ilgai neužmigau, naltį irgi prastai miegojau.

QUOTE(Nastya @ 2018 09 03, 00:11)
Teko nors kartą "matuotis" bokso pirštines? - Teko gal du kartus.

Nea smile.gif . Jaučiu ir neteks.

Labas rytas,
Visas mokinukų mamas sveikinu su Rugsėjo 1-mąja. Gražios šventės!

Laukiat kažko?
Ne, absoliučai nieko. Apatija viskam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 03 rugsėjo 2018 - 06:49