Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Jūsų vyrai turi barzdą. O gal dabar nešioja ir barzdą ir tą kuoduką viršugalvyje?

Nei barzdos,nei kuodo

Ar jau pasiilgote šiltesnių rūbų, megstinių, striukių, kelnių, rudenininių batų ir t.t.? 

Nešioju jau juos senokai,tai nepasiilgau :D :D 

Kai perkate kažką parduotuvėje, pasakot ačiū (nežiūrint į tai, kad pardavėja pasako ačiū)?

Kartais pasakau,čia daugiau įprasta palinkėti vienas kitam kažko apsipirkus,geros dienos ar gražaus savaitgalio/vakaro

Jei reikia į vaistinę tai visada einate į tą pačią ar tiesiog į tą kuri arčiau?

Tik vieną turim mieste,tai jokio pasirinkimo kitur eit :) jei įmanoma,vaistus perku maisto prekių parduotuvėje,paracetamolį pvz

Ar užsisakinėjat į vaistinę vaistys per internetinį psl?

Būna užsakinėju Lietuvoje,bet dažniau parašau į jų asmeninį el.paštą ir užsakau vaistų didesnius kiekius

Reikia jums kokio naujo daikto?

Grynai man,tai kompiuterio

esat kepę/kepat duoną?

Esu

Ar turit kažkur pasodinę levandų? Visumoj, ar patinka jums jos?

Nesu,bet patinka ir man :)

Atsakyti

Ar jau pasiilgote šiltesnių rūbų, megstinių, striukių, kelnių, rudenininių batų ir t.t.? 

šiek tiek pasiilgau. Vasara buvo puiki. Bet ir kiti sezonai patinka. 

Kai perkate kažką parduotuvėje, pasakot ačiū (nežiūrint į tai, kad pardavėja pasako ačiū)?

Taip

Nusikaliau kaip ciucikas, bet pagaliau persikrausteme smile.gif

Labai faini rūpestėliai. Sekmės. 

Jei reikia į vaistinę tai visada einate į tą pačią ar tiesiog į tą kuri arčiau? 

kuri arčiausiai

Ar užsisakinėjat į vaistinę vaistys per internetinį psl?

ne. tikrai perku labai mažai vaistų. 

Reikia jums kokio naujo daikto?

reikia. Išmečiau visus savo paltus striukes. Noriu naujų. Kad nekiltų pagunda tą reikalą atidėti kitiem metam, todėl viską "šveičiau į šiukšledežę"

esat kepę/kepat duoną?

taip esu. 

Ar turit kažkur pasodinę levandų? Visumoj, ar patinka jums jos?

ne. 

Klausot šiuo metu ką nors įsijungę YouTube'je?

ne

Esat pasipuošę šiuo metu kokia sage ar kaklo papuošalu?

Kadangi dar su pižama tai niekuo. Tik auskarai. 

Atsakyti

Klausot šiuo metu ką nors įsijungę YouTube'je?

Taip,Beissoul Einius - Innocent Black Coffee

Esat pasipuošę šiuo metu kokia sage ar kaklo papuošalu?

Tik žiedu

Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne?

Niekada 

Ar būna, kad draugės jums paskambina pasitarti, kaip jai geriau pasielgti kažkuriuo klausimu, klausia nuomonės?

Būna. Smagu,kai pasitiki

Kiek suprantu, esate šeimoje ne vienos-yra dar brolis ar sesuo. Vienų tėvai dar visai jauni, kitų ne taip jau ir labai, tad klausimas būtų toks-pagalba tėvams, padėjimas, rūpestis yra daugiau iš jūsų pačios, ar ne? Kiek daug rūpinatės tėvais?

Mama dar gan jauna,pasirūpina pati savim :)

Paskutinis keptas/darytas desertas-gaminys?

Rafaelo tortas b gimtadieniui

Kokios gėlės pasodintos ant jūsų tėvų (diedukų) kapų?

Nepasakysiu tikrai kas ant senelių kapų,retai lankau kapus,gėlių neįsimenu niekada

Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto?

Mokykloj baisu būdavo :D atrodydavo suvalgys tave ten,nors ir mokiausi gerai,bet kažkaip vistiek,nemalonu buvo

esate valgę omarų?

ne

Kas namuose iš namiškių?

Viena,vyras darbe trumpam

Atsakyti

Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne? 

užsimaunu. 

Ar būna, kad draugės jums paskambina pasitarti, kaip jai geriau pasielgti kažkuriuo klausimu, klausia nuomonės?

ne

Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto?

bijodavau. Jei nemokėdavau tai ir bijodavau. 

Kiek suprantu, esate šeimoje ne vienos-yra dar brolis ar sesuo. Vienų tėvai dar visai jauni, kitų ne taip jau ir labai, tad klausimas būtų toks-pagalba tėvams, padėjimas, rūpestis yra daugiau iš jūsų pačios, ar ne? Kiek daug rūpinatės tėvais?

vienodai

Paskutinis keptas/darytas desertas-gaminys?

nepamenu. 

esate valgę omarų? 

ne. bet jaučiu man jis patiktų

Vakar snekejau su drage gyvenancia LT, tai ji pasakojo,kad jos vaikai ( mokyklinio amziaus) kalbedami vartoja labai daug anglisku zodziu unsure.gif.Atseit, Lietuvoje tai dabar labai madinga blink.gif. Ar jus vaikai taip pat kalba?

ne. nenaudoja. bet va suaugę mėgsta tikrai pavartoti. Panašiai trisdešimtmečiai. 

Kas namuose iš namiškių?

visi

Ar esat matę filmuką Lefynmetis? Patiko?

Esu. 

Jūsų blakstienos natūralios, ar priklijuotos? 

natūralios 

Atsakyti

Ar elektra pas jus yra dieniniu/naktiniu tarifu?

Ne

Įsivaizduokit, kad mūsų tema - tai knyga arba filmas. Kuri mūsų temos narė yra pats teigiamiausias personažas, turintis daugiausia pozityvumo savyje?

Taip pat Visgi :)

Ar jums patinka, kai prieš miegą už lango lija?

Patinka lietus,arba audra

Ar mėgstat slyvas?

Taip

Pasakykit pirną į galvą šovusį drabužių spalvinį derinį?

Balta geltona

Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena?

Grynai rugsėjo 1 neminim,čia vaikai pradeda anksčiau eiti į mokykla,tad čia rugsėjo 1 eilinė diena

Kaip vakar penktadienį praleidot?

Susitvarkiau namus,vyras dirbo,tik išlindau iš dušo,išgirdau,kaip beldžia kažkas,šeimininkas namo atvyko,persimetėm pora žodžiu,pakviečiau į vidų apsižiūrėti kaip gyvenam,tai minutej užbėgo tik,paskui pasidariau pietus,vėl užsuko šeimininkas vyrui grįžus,visi paplepėjom prie arbatos,aptarėm planus dėl namo pertvarkymo,apie kaimynus daugiau papasakojo mums,parodėm kelis filmukus apie Lietuvą,daug keliaujantis jis,išmaišęs visą Aziją,buvęs ir Lietuvoje,bet tik Klaipėdoje :) na o vakare dar nulekėm iki kitos miesto apsipirkt,ieškojom radiatoriaus,neradom reikiamo,apsipirkau maisto,grįžus greit tortą pagaminau,sutepiau ir į lovą

Buvo kada minčių išeit iš temos?

Kartą buvo,nes nebebuvo laiko visiškai,tai maniau negražu neužeiti mėnesiais ir neatsakynėti..

Naktį telefono garsą įjungiat? Išjungiu

Atsakyti

Ar seniai kepėt miltinius blynus?

praeitą savaitę

grybavot jau šiemet?

aš negrybauju. Vyras grybauja. Vakar buvo. Nieko nerado. 

Ar elektra pas jus yra dieniniu/naktiniu tarifu?

vieno tarifo

Įsivaizduokit, kad mūsų tema - tai knyga arba filmas. Kuri mūsų temos narė yra pats teigiamiausias personažas, turintis daugiausia pozityvumo savyje?

Jėzau, net negaliu išskirti. Visos man savotiškai pozityvios. Vienos vienaip., kitos kitaip. Galėčiau tik pesimistiškiausią išskriti, bet tai irgi paaiškinama. 

Ar jums patinka, kai prieš miegą už lango lija?

Patinka

Ar mėgstat slyvas?

mėgsta

Pasakykit pirną į galvą šovusį drabužių spalvinį derinį?

juoda raudona.

Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena? 

net nežinau. Kol kas nieko neplanuojam. Po pietų man reiks grįžti į darbą. 

Kaip vakar penktadienį praleidot? -

namuose. Nieko ypatingo. 

Buvo kada minčių išeit iš temos?

nebuvo

Atsakyti

šiandien pietums kažkas šventiško, ar ne?

Nedariau nieko pietums vakar,vakarienę tik sočią

Į kokį klausimą, su kuo susijusį labiausiai nenorit atsakinėti?

Kiekvienoj temoj matyt yra riba,kiek noriu šnekėti

Kas netikėyo.buvo šiandieną?
Radau porą saujų voveruškų. Bet ne tą norėjau pasakyt-imdama iš po lapų voverušką kartu ir rupūžę į rabką paėmiau biggrin.gif. Sim, ar tik ne tu jų bjauriesi? smile.gif

Omg,būčiau numirus matyt,aš jų taaaaiiipp nekenčiu..fui :D o man tai nieko nenutiko

Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? 

Šampano ir vyno raudono

Bendraujat su krikšto mama?

Ne

Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja?

Nelabai man regis pirmos pamenu jau

Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl?

Oi visų,kad prisideda prie kelionių,ekskursijų užsienyje

Kai lakuoja nagus, visų pirštų spalva vienoda?

Vienodai,bet labai gražu ir skirtingos man :)

Na va,pasivijau,pagaliau :D 

Jei po baliaus lieka namuose maisto,kitą dieną ruošiat pietus ar stengiatės valgyt likučius,kad neišmest? Valgysim kas liko,ir tingisi gamint ir maisto išmest nenoriu :) 

Atsakyti

ne. nieko tokio

Į kokį klausimą, su kuo susijusį labiausiai nenorit atsakinėti

net nežinau. 

kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima?

bus man einilis šeštadienis. Jei užsimanysiu kažko pagurkšnoti tuomet kažko pasiimsiu. Nenorėsiu neimsiu. 

kas netikėyo.buvo šiandieną?

kad nieko

Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? 

gal vyno.

labai mažai

Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja?

nelabai. pamenu aš tą uniforma. Tuos stovėjimus prie mokyklos. Bet ar tai buvo būtent 1 klasės, tai dar klausimas. 

Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl?

Archiologo, mosklininko visų tų kurie kažką nagrinėja, ieško atsakymų. 

visap būna

Labas rytas 4u.giflaukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai? 

yra dar pora kambarių kuriuos reikia suremontuoti. Po truputi imsimės. Kol nėra didelio poreikio, tai kažkaip ir užsiliko. 

Atsakyti

Naktį telefono garsą įjungiat?

Įjungtas

Ilgai miegojot?

Jo. 10 val tik išlipau iš lovos. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 23:05)
kai lakuoja nagus,  visų pirštų spalva vienoda?

taip

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:59)
laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai?

lyg ne

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:11)
Trumpaplaukės,rytais nereikia taisyti šukuosenos,kad plaukai nestyrotu į šalis?

nereikia

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:17)
Namie pelėsio yra?

ne

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:47)

taip, visada

QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:54)
Jei po baliaus lieka namuose maisto,kitą dieną ruošiat pietus ar stengiatės valgyt likučius,kad neišmest?

valgom likučius

QUOTE(k@mylye @ 2018 09 02, 11:28)
Ilgai miegojot?

iki 9 val.

LABA RYTA,

tos, kurios rytoj lydės savo vaikus mokyklinukus į mokyklą, ar gėles pirkote šiandien, ar rytoj ryte pirksite? (šiandien jau nupirkau)
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:26)
Ne, vakar nieko negaminau pietums šventiško, nes susiskambinę susikooperavome kavinėje pasėdėti: mano tėvai, mes su šeima, mano brolis su šeima, vyro sesuo su šeima, vyro brolis su žmona. Patys artimiausi, 16 žmonių, labai faina buvo. Aš kiek prisimenu, tai pas mus dažniausiai Rugsėjo 1-oji kavinėje būna, nežinau, va tokia savaiminė tradicija gavosi; mano brolio dukra pradėjo lankyti mokyklą, mūsų sūnus pradėjo lankyti, ir va mes taip susitinkam progai papietauti. Nors mes ir taip dažnai, nereik ir Rugsėjo 1-mos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 14:27)
Temutėje esu 9 metai. [....]

Į kokį klausimą, su kuo susijusį labiausiai nenorit atsakinėti?
Agrefa_oho bigsmile.gif Kokia tu šaunuolė. Tikrai myli temą, puoselėtoja tu jos!

Su kuo susijusį labiausiai, hm, net nežinau tiesą pasakius, tikrai negaliu atsakyti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:37)
kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima?
Bare neturim ir taip, ir kavinėje vakar nieks neužsakinėjo iš mūsų ten susirinkusių, tad buvo galima, bet nieks nenorėjo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 15:32)
Kas netikėto buvo šiandieną?
Radau porą saujų voveruškų. Bet ne tą norėjau pasakyt-imdama iš po lapų voverušką kartu ir rupūžę į rabką paėmiau smile.gif
Kad nieko netikėto. Eina sau blink.gif Nu man tikrai ji negraži, tokia lėta dar... kaip ir tie karkvabaliai, brrr
QUOTE(Nastya @ 2018 09 01, 16:33)
Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? - Brendžio su kola. Torreso dešimtukas. Skanus jis man.
Šampaną su spraitu ir ledukais, bet čia senokai jau.
Va šitą brendį Torres10 ir mes perkam jei yra reikalas, neturiu to tokio specifinio skonio ir kvapo kaip kiti. Kokteiliams tai tikrai labai tinka.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 17:52)
Bendrauju, mano mamos pirmos eilės pusseserė ji, tik kad labai retai susitinkame, va paskutinį kartą matėmės balandžio mėn pabaigoje.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 01, 18:34)
Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja? Nea, visiskai nieko nepamenu, isliko tik nuotrauka, kurioje as stoviu laikydama rankoje tris, vos ne uz pacia didesnius, kardelius biggrin.gif
Aš pamenu, o ypač dar labai gerai pamenu, kai tuomet reikėjo pirmokėliams vasaros pradžioje apsilankyti mokykloje, susipažinti su mokytojais, mokytojai turėjo įvertinti moka ir kiek moka rašyti, skaityti, sudėti atimti, bendrus klausimus užduodavo ir pan,. Mano žinias įvertino gerai ir pasakė, kad vasarą nereiks man tų pamokėlių lankyti (kaip kad ir dabar yra mokyklose atviros dienos pirmokėliams būsimiems), jetau kaip aš buvau nusiminus, verkiau man regis net, ir taip norėjau būt ten su tais, kurių žinios buvo prastesnės ir turėjo savaitę ar dvi lankyti tas pamokėles. Šito aš turbūt niekad nepamiršiu, buvau būsima pirmokėlė didžiai nusivylusi gyvenimu biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 21:14)
Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl? (policininko, nes jie bent aplanko daug žmonių, sužino jų kasdienybę ir t.t.)
Specialiųjų operacijų pajėgų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 23:05)
Dažniausiai taip.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:59)
laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai?
Kol kas ne, nenumatytą.

Kur ir kaip praleidot šeštadienio vakarą
Buvom centre, Katedros aikštės koncerte, senamiestyje. Žmonių daug, visi tokios šventinės nuotaikos, oras fainas dėkingas, taip smagu, toks geras jausmas buvo, labai faina. Grįžom vėlai, atsigulėm apie 01 val.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:11)
Ilgaplaukės naktį miegat susirišusios plaukus ar palaidais?
Visad palaidais.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:17)
Namie pelėsio yra?

amžinas lietus čia,kaip nebus jo hmm.gif​ 
Ne, nėra.

Aidos, man patinka, kai tu rašai apie tenykščią aplinką, orus, ir pan,. kaip tikrai tose norvegiškuose filmuose, na tikrai, dvelkia tokia mažo miestelio egzotika 4u.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:47)
Niekada neišjungiu nakčiai, visada įjungtas; maža kas su tėvais...
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 10:54)
Jei po baliaus lieka namuose maisto,kitą dieną ruošiat pietus ar stengiatės valgyt likučius,kad neišmest? Valgysim kas liko,ir tingisi gamint ir maisto išmest nenoriu smile.gif 
Mes lygiai taip drinks_cheers.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 09 02, 11:28)
Ilgai miegojot?
Iki 11 val
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 02, 12:44)
tos, kurios rytoj lydės savo vaikus mokyklinukus į mokyklą, ar gėles pirkote šiandien, ar rytoj ryte pirksite?
Mūsų 11-tokas sakė, kad ryt ryte pirks auklėtojai.

Yra kas darbe laukiasi šeimos pagausėjimo?
Yra, trečio vaikelio. Po poros mėnesių į dekretines.
Atsakyti