Laba
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:26)
šiandien pietums kažkas šventiško, ar ne?
Ne, vakar nieko negaminau pietums šventiško, nes susiskambinę susikooperavome kavinėje pasėdėti: mano tėvai, mes su šeima, mano brolis su šeima, vyro sesuo su šeima, vyro brolis su žmona. Patys artimiausi, 16 žmonių, labai faina buvo. Aš kiek prisimenu, tai pas mus dažniausiai Rugsėjo 1-oji kavinėje būna, nežinau, va tokia savaiminė tradicija gavosi; mano brolio dukra pradėjo lankyti mokyklą, mūsų sūnus pradėjo lankyti, ir va mes taip susitinkam progai papietauti. Nors mes ir taip dažnai, nereik ir Rugsėjo 1-mos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 14:27)
Temutėje esu 9 metai. [....]
Į kokį klausimą, su kuo susijusį labiausiai nenorit atsakinėti?
Agrefa_oho
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Kokia tu šaunuolė. Tikrai myli temą, puoselėtoja tu jos!
Su kuo susijusį labiausiai, hm, net nežinau tiesą pasakius, tikrai negaliu atsakyti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:37)
kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima?
Bare neturim ir taip, ir kavinėje vakar nieks neužsakinėjo iš mūsų ten susirinkusių, tad buvo galima, bet nieks nenorėjo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 15:32)
Kas netikėto buvo šiandieną?
Radau porą saujų voveruškų. Bet ne tą norėjau pasakyt-imdama iš po lapų voverušką kartu ir rupūžę į rabką paėmiau
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Kad nieko netikėto. Eina sau
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
Nu man tikrai ji negraži, tokia lėta dar... kaip ir tie karkvabaliai, brrr
QUOTE(Nastya @ 2018 09 01, 16:33)
Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? - Brendžio su kola. Torreso dešimtukas. Skanus jis man.
Šampaną su spraitu ir ledukais, bet čia senokai jau.
Va šitą brendį Torres10 ir mes perkam jei yra reikalas, neturiu to tokio specifinio skonio ir kvapo kaip kiti. Kokteiliams tai tikrai labai tinka.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 17:52)
Bendraujat su krikšto mama?
Bendrauju, mano mamos pirmos eilės pusseserė ji, tik kad labai retai susitinkame, va paskutinį kartą matėmės balandžio mėn pabaigoje.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 01, 18:34)
Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja? Nea, visiskai nieko nepamenu, isliko tik nuotrauka, kurioje as stoviu laikydama rankoje tris, vos ne uz pacia didesnius, kardelius
Aš pamenu, o ypač dar labai gerai pamenu, kai tuomet reikėjo pirmokėliams vasaros pradžioje apsilankyti mokykloje, susipažinti su mokytojais, mokytojai turėjo įvertinti moka ir kiek moka rašyti, skaityti, sudėti atimti, bendrus klausimus užduodavo ir pan,. Mano žinias įvertino gerai ir pasakė, kad vasarą nereiks man tų pamokėlių lankyti (kaip kad ir dabar yra mokyklose atviros dienos pirmokėliams būsimiems), jetau kaip aš buvau nusiminus, verkiau man regis net, ir taip norėjau būt ten su tais, kurių žinios buvo prastesnės ir turėjo savaitę ar dvi lankyti tas pamokėles. Šito aš turbūt niekad nepamiršiu, buvau būsima pirmokėlė didžiai nusivylusi gyvenimu
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 21:14)
Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl? (policininko, nes jie bent aplanko daug žmonių, sužino jų kasdienybę ir t.t.)
Specialiųjų operacijų pajėgų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 23:05)
Kai lakuoja nagus, visų pirštų spalva vienoda?
Dažniausiai taip.
QUOTE(Aidos @ 2018 09 02, 09:59)
laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai?
Kol kas ne, nenumatytą.
Kur ir kaip praleidot šeštadienio vakarąBuvom centre, Katedros aikštės koncerte, senamiestyje. Žmonių daug, visi tokios šventinės nuotaikos, oras fainas dėkingas, taip smagu, toks geras jausmas buvo, labai faina. Grįžom vėlai, atsigulėm apie 01 val.