su vaikais buvom aplankyt senelio, dg - namie
buvo ir išėjus buvau ne kartą..
šiandien pietums kažkas šventiško, ar ne? (ne, plovas ir ..saldumynai)
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤
Kokiu vyro darbu, poelgiu ar pan. paskutinį kartą jūs mintyse pasidžiaugėt, pasididžiavot, pagyrėt?
Kad vakar beveik viską pats padarė savo gimtadienio šventei aš iš tikro minimaliai prisidėjau
namie vaikštot su batais?
Niekada
Ar seniai gulėjot ligoninėj dėl savęs?
Prieš 10 metų Santariškėse teko pabūti 12 dienų
Ar jūsų vyras su ūsais? Patinka jums ūsuoti?
Be ūsų,nepatinka man ūsuoti,na pažiūrėt tik gražu
Valgot kokį maistą su actu?
Oi ne,tikrai ne
Sunkiai įsibėgėja savaitė? Turit kažkokių rūpesčių, nerimo, nervavimosi?
Sunki ši savaitė buvo,ir apsirgom abu su b,aš atkritau,b nuo manęs užsikrėtė,apsipykom paskui per tą nuovargį,bet galutinai viskas gerai baigėsi
Ilgaplaukės naktį miegat susirišusios plaukus ar palaidais? Trumpaplaukės,rytais nereikia taisyti šukuosenos,kad plaukai nestyrotu į šalis? Aš tai į kasą susipinu nakčiai,nes miegant labai trukdo ir man ir b tie plaukai,bet,kai turėjau kažkada trumpesnius plaukus,tai ryte būdavo ką veikti,kol susitvarkydavau
Kelinta siandien isejot is namu ir kada grizote?
Šiandien dar nebuvau iškišus nosies iš namų,o tą dieną,kai klausei,tai išėjau panašiai 14val grįžau 00:30 man regis..
Ar turit pažįstamų tarpe miksinčių žmonių?
Pas jus automobilyje ant galinio vaizdo veidrodėlio kažkas pakabinta?
Kvapukas,bet savo auto nekabinčiau,man asmeniškai nepatinka
Ką paskutinį kartą pamiršot?
Kur laikau termosinį puodelį,b ieškojo į darbą šiandien,tai teko keltis padėt ieškot
ar rašant skaičius jums automatiškai kompe persiverčia kalba, ar rankiniu būdu turite nustatyti?
Pas mane klaviatūra su skaičiais atskirai
kuo užimtos?
Niekuom,lovoj
Iš pažįstamų išsilaikė teises kažkas neseniai?
Niekas
Turit namuose žuvies? Kokios?
Lašišos rūkytos
ar pasitaiko, kad susimaišo dienos?
Kad ne,ypač retai
Namie pelėsio yra? Aha,yra šiek tiek amžinas lietus čia,kaip nebus jo