Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 09 01, 12:49)
Kaip vakar penktadienį praleidot? -

su vaikais buvom aplankyt senelio, dg - namie

QUOTE(Visgi @ 2018 09 01, 14:07)
Buvo kada minčių išeit iš temos?

buvo ir išėjus buvau ne kartą..

šiandien pietums kažkas šventiško, ar ne? (ne, plovas ir ..saldumynai)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 09:26)
Agrefa - ji man Žvaigždė; antroj vietoj - Visgi; paskum - Alkaja, Nastya,

Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena? (eilinė, bet tuoj su vaikais eisime pasveikint a.a.Mamos)

Nuoširdus ačiū 4u.gif . Tiesiog, tu mane labai seniai žinai...

Net nežinau, ar bus paminėta. Kad gal ne.

[b]Kaip vakar penktadienį praleidot? - Buvom visi su vaikais ir mano tėvais mieste. Nuėjome ant Gedimino kalno, tada į Bernardinų sodą, kavinėje pasėdėjom. Vėliau tėvai su vaikais išvažiavo, o mes su vyru prasiėjome Gedimino prospektu, paklausėmė šiek tiek koncerto prie katedros (kuris man nepatiko  biggrin.gif ), susitikome su draugais ir dar šiek tiek senamiestyje panaktinėjome.

Ramiai, su vaikais.

Temutėje esu 9 metai. Esu pripratus, kad narės ateina ir išeina. Visada temutėje kartu buvo ir erracka bei Sim. Man pačiai niekada nekilo mintys išeiti. Čia man kaip namai, čia man patinka. Norėčiau, kad temutė ilgai gyvuotų.

Į kokį klausimą, su kuo susijusį labiausiai nenorit atsakinėti?
Apie darbą
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 14:27)
Į kokį klausimą,  su kuo susijusį labiausiai nenorit atsakinėti?

apie asmeninį gyvenimą

kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima? (manau, kad neimsiu, bet ne todėl, kad neprekiaujama ir, kad negalima, bet šiaip - nesinori ir tiek)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:37)
kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima? (manau, kad neimsiu, bet ne todėl, kad neprekiaujama ir, kad negalima, bet šiaip - nesinori ir tiek)

Abejoju, ar gurkšnosiu. Kažkaip neteikia malonumo šitas dalykas pastaruoju metu.

Kas netikėyo.buvo šiandieną?
Radau porą saujų voveruškų. Bet ne tą norėjau pasakyt-imdama iš po lapų voverušką kartu ir rupūžę į rabką paėmiau biggrin.gif . Sim, ar tik ne tu jų bjauriesi? smile.gif
Atsakyti
Lyg ne, kiek pamenu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:26)
šiandien pietums kažkas šventiško, ar ne?
Mes namuose dviese su vyru, nieko labai negaminom. Koldūnų išviriau ir apkepiau su sūriu. Visai ok. O vakare vistiek į miestą lysim kur nors pasedėt.
Jeigu klausi apie tai ko būtent nelabai noriu/norėčiau atsakynėt, tai klausimai apie pinigus. Bet jų beveik ir nepasitaiko. O šiaip nelabai mėgstu tokių klausimų kaip: "lyja?", "ką veiksit po 10min?" ir panašiai. Bet pilnai suprantu, kad klausimai kartais nesigalvoja ir nėra ko paklausti. Pačiai taip būna.
kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima?
Namie negersim. Vakare kavinėje tik. Bet jei reikėtų tai bare daug ko yra pas mus. Blogiausiu atveju, žinau bent tris taškus Vilniuje kur įsigysi bet ko ir betkokiu metu. Dar ir atvežt pasiūlys jei daugiau imsi biggrin.gif Tiesiog sakau, kad tie kas nori - ras kaip išgerti.
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 15:32)
Kad lyg nieko.
O tu tėviškėj?
Beje, nustebau, kai pasakei, kad temoje esi 9 metus bigsmile.gif Ta prasme, taip ilgai. bigsmile.gif Bet ir aš jau apie tris. Kaip greit laikas bėga unsure.gif

Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? - Brendžio su kola. Torreso dešimtukas. Skanus jis man.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 09 01, 16:33)
O tu tėviškėj?
Beje, nustebau, kai pasakei, kad temoje esi 9 metus  bigsmile.gif Ta prasme, taip ilgai.  bigsmile.gif Bet ir aš jau apie tris. Kaip greit laikas bėga  unsure.gif

Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? - Brendžio su kola. Torreso dešimtukas. Skanus jis man.

Tėviškėj. Grįžau tik kapų aplankyt, apšuot ir gėlių kieme-levandų-pasodint. Tai baigėsi tuo, kad obuolius krituolius ištąsiau išmest, lapus grėbiau ir žolę nupjoviau viename plote. O dabar gelinį padarys ir grįšiu į Vilnių.
Taip, aš čia l.seniai. Atėjau ir pasilikau, nes žavėjausi tokia nare Perlen. Tik.ji gal.pu pusmečio paliko temą, o aš čia limau suvisam. Paskyi atėjo Sim ir errachka.

Šampaną😀.

Bendraujat su krikšto mama?
Nelabai bendravom. Minimaliai. Šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 21:54)

Pasakykit pirną į galvą šovusį drabužių spalvinį derinį?

Juoda balta biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 09:26)

Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena?

eiline.

Kaip vakar penktadienį praleidot?

Kadangi nedirbau, tai po namus tryniausi, tvarkiausi, o vakare vaikus I sporta veziau, po jo uzejom I kavine pavakarieniaut.

Buvo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 14:26)

šiandien pietums kažkas šventiško, ar ne?

Ner progos kazka svest unsure.gif

Nezinau... gal i kazkoki labai asmeniska rolleyes.gif

kaip žinia, šiandien pagal LR įstatymą neparduodamas alkoholis, ar imsite tiesiog šventei paminėti iš savo baro atsargų, ar neimsite, nes negalima?

O kodel negalima blink.gif , gi tik prekiaut negalima biggrin.gif, o gert nieks neuzdraude tongue.gif .

Kad nieko unsure.gif

Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio?

Nepamenu, gal sampana ax.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 17:52)

Ne, net nezinau ar gyva dar unsure.gif

Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja? Nea, visiskai nieko nepamenu, isliko tik nuotrauka, kurioje as stoviu laikydama rankoje tris, vos ne uz pacia didesnius, kardelius biggrin.gif
Atsakyti
Radau porą saujų voveruškų. Bet ne tą norėjau pasakyt-imdama iš po lapų voverušką kartu ir rupūžę į rabką paėmiau  biggrin.gif . Sim,  ar tik ne tu jų bjauriesi? smile.gif

netikėto nieko nebuvo, o aš ne tik bjauriuosi, bet aš jų ir bijau. Tavo vietoj, jei man taip, tai būčiau užsiklykus

Ką paskutinio gėrėt iš alkoholio? -

balto vyno, tokio - vyras atsiuntė iš Danijos
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Agrefa @ 2018 09 01, 17:52)

jau nebe, nes kai mirė mano mama, tai viskas ir nutrūko

QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 01, 18:34)
Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja?

ne, senai tai buvo

Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl? (policininko, nes jie bent aplanko daug žmonių, sužino jų kasdienybę ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 09 01, 18:34)
Ar pamenat savo pirma rugsejo pirmaja? Nea, visiskai nieko nepamenu, isliko tik nuotrauka, kurioje as stoviu laikydama rankoje tris, vos ne uz pacia didesnius, kardelius  biggrin.gif

Kažkokias Rugsėjo 1-ąsias iš pradinių klasių pamenu, bet ar tai pirmosios klasės buvo-nepasakysiu, visko gali būti, kad ne.

QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 21:14)
Jūsų nuomone, kokia profesija yra įdomiausia ir kodėl? (policininko, nes jie bent aplanko daug žmonių, sužino jų kasdienybę ir t.t.)

Geras klausimas. Gal.gido, žurnalisto.

Kai lakuoja nagus, visų pirštų spalva vienoda?
Paskutinius kartus darau ne vienodas. Po vieną pirštą iš abiejų rankų kažkaip papuošia , bet neįkyriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 01 rugsėjo 2018 - 22:19
QUOTE(Visgi @ 2018 08 27, 08:48)
Migrena kamuoja jus? Pasireiškia?

Kamuoja unsure.gif

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 27, 09:12)
Kaip dabar apsirengusi?

Pižama

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 27, 09:54)
Ar turit artimoje aplinkoje vaikiną, kuris yra labai gerai išauklėtas, turtingas, sportu užsiimantis, negeriantis, nerūkantis ir būtent dėl to, kad labai teigiamas sunkiai suranda savęs vertą merginą?

Neturiu

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 28, 05:48)
ar pas Jus darbe yra kondicionieriai?

Yra

Labas rytas 4u.gif laukia remontai kažkokie namuose ar maži pasitvarkymai? Kadangi pas mus didelė svetainė,tai skirsim svetaine pertvara ir atsikelsim savo miegamąjį ten. Žodžiu,bus dar vienas papildomas kambarys smile.gif tai tokie maži pasitvarkymai bus
Atsakyti

Kokiu vyro darbu, poelgiu ar pan. paskutinį kartą jūs mintyse pasidžiaugėt, pasididžiavot, pagyrėt?

Kad vakar beveik viską pats padarė savo gimtadienio šventei :) aš iš tikro minimaliai prisidėjau

namie vaikštot su batais? 

Niekada

Ar seniai gulėjot ligoninėj dėl savęs?

Prieš 10 metų Santariškėse teko pabūti 12 dienų

Ar jūsų vyras su ūsais? Patinka jums ūsuoti?

Be ūsų,nepatinka man ūsuoti,na pažiūrėt tik gražu :)

Valgot kokį maistą su actu? 

Oi ne,tikrai ne :D 

Sunkiai įsibėgėja savaitė? Turit kažkokių rūpesčių, nerimo, nervavimosi?

Sunki ši savaitė buvo,ir apsirgom abu su b,aš atkritau,b nuo manęs užsikrėtė,apsipykom paskui per tą nuovargį,bet galutinai viskas gerai baigėsi :)

Ilgaplaukės naktį miegat susirišusios plaukus ar palaidais? Trumpaplaukės,rytais nereikia taisyti šukuosenos,kad plaukai nestyrotu į šalis? Aš tai į kasą susipinu nakčiai,nes miegant labai trukdo ir man ir b tie plaukai,bet,kai turėjau kažkada trumpesnius plaukus,tai ryte būdavo ką veikti,kol susitvarkydavau 

Atsakyti

Kelinta siandien isejot is namu ir kada grizote?

Šiandien dar nebuvau iškišus nosies iš namų,o tą dieną,kai klausei,tai išėjau panašiai 14val grįžau 00:30 man regis..

Ar turit pažįstamų tarpe miksinčių žmonių?

Yra

Pas jus automobilyje ant galinio vaizdo veidrodėlio kažkas pakabinta?

Kvapukas,bet savo auto nekabinčiau,man asmeniškai nepatinka

Ką paskutinį kartą pamiršot?

Kur laikau termosinį puodelį,b ieškojo į darbą šiandien,tai teko keltis padėt ieškot

ar rašant skaičius jums automatiškai kompe persiverčia kalba, ar rankiniu būdu turite nustatyti? 

Pas mane klaviatūra su skaičiais atskirai

kuo užimtos? 

Niekuom,lovoj

Iš pažįstamų išsilaikė teises kažkas neseniai?

Niekas

Turit namuose žuvies? Kokios?

Lašišos rūkytos

ar pasitaiko, kad susimaišo dienos?

Kad ne,ypač retai

Namie pelėsio yra? Aha,yra šiek tiek  :huh2: amžinas lietus čia,kaip nebus jo  :hmm:​ 

Atsakyti