Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(kami_ @ 2018 08 31, 18:41)
Laba smile.gif
Miegojosi naujame bute gerai smile.gif Vakar su mociute suvalgem pica ir isgerem putojancio vyno uz ikurtuves biggrin.gif
Namie balaganas, bet padetis jau taisosi, maisu mazeja, daiktai randa vietas.
O ryt bulviakasis laukia ax.gif
Vakar ir siandien “atostogavau” biggrin.gif ryt irgi jei ne lis poilsis  nenusimato biggrin.gif
Kai turesiu galimybe atsakysiu i kl smile.gif

Smagu! Įkurtuvės visad smagu. Geros jums kloties naujuoae namuose.

Ar esat matę filmuką Lefynmetis? Patiko?
Mačiusi visas dalis. Labai fainas filmukas. Negalvojau, kad užkabins žiūrėti, kai sūnus žiūrėdavo.
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 31, 17:13)
Ar jus vaikai taip pat kalba?

lyg ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 17:30)
Kas namuose iš namiškių?

vaikai, aš ir šuniukė

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 19:40)
Ar esat matę filmuką Lefynmetis?  Patiko?

taip ir taip

Jūsų blakstienos natūralios, ar priklijuotos? (natūralios)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 31, 19:50)
Jūsų blakstienos natūralios, ar priklijuotos? (natūralios)

Natūralios.

Ar seniai kepėt miltinius blynus?
Šiandieną po pertraukos kepiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 31 rugpjūčio 2018 - 19:13
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 19:53)

senokai

grybavot jau šiemet? (dar ne, bet manau, kad gal rugsėjo antroj pusėj važiuosim)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 31, 20:26)
senokai
grybavot jau šiemet? (dar ne, bet manau, kad gal rugsėjo antroj pusėj važiuosim)

Irgi ne. Bet labai noriu. Gal rytoj sustosiu miške.

Ar elektra pas jus yra dieniniu/naktiniu tarifu?
Vilniuje-taip.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 14:41)
Paskutinis keptas/darytas desertas-gaminys?

Šokoladinis pyragas

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 16:28)
Kokios gėlės pasodintos ant jūsų tėvų (diedukų) kapų?

Našlaitės

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 31, 17:04)
esate valgę omarų?

Ne

Vakar snekejau su drage gyvenancia LT, tai ji pasakojo,kad jos vaikai ( mokyklinio amziaus) kalbedami vartoja labai daug anglisku zodziu  unsure.gif.Atseit, Lietuvoje tai dabar labai madinga  blink.gif .  Ar jus vaikai taip pat kalba?

Kažkiek anglicizmų vartoja, bet nėra labai daug

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31)
Kas namuose iš namiškių?

Visi

Laba smile.gif
Miegojosi naujame bute gerai smile.gif Vakar su mociute suvalgem pica ir isgerem putojancio vyno uz ikurtuves biggrin.gif
Namie balaganas, bet padetis jau taisosi, maisu mazeja, daiktai randa vietas.

Kami, gerų įkurtuvių Jums su močiute 4u.gif

Kai vaikai maži buvo, esu lyg tai mačius, gal ne visą, bet epizodais. Man labiau įsiminė "Ratai", "La troškinys", "Simpsonų filmas", kadangi juos žiūrėjom kino teatre. O kai rodydavo per televizorių, tai aš nežiūrėdavau viso iš eilės

Jūsų blakstienos natūralios, ar priklijuotos?

Natūralios

Gal prieš pora savaičių

grybavot jau šiemet?

Ne dar

Įsivaizduokit, kad mūsų tema - tai knyga arba filmas. Kuri mūsų temos narė yra pats teigiamiausias personažas, turintis daugiausia pozityvumo savyje?
Man teigiamiausias ir pilnas pozityvumo žmogus yra Visgi. Pas ją nieko neigiamo nėra: vaikai - gerai išauklėti, padeda namie, nieko neiškrečia, vyras - geras ir mylintis, darbai - pas abudu puikūs, gerai apmokami, materialinė padėtis - puiki, nieko netrūksta, namai - puikūs, gerai įrengti, santykiai su tėvais, kitais artimaisiais - labai geri. Be to, turi daug laiko sau, daug keliauja, yra gera šeimininkė, mėgsta ir puikiai gamina, turi daug pozityvumo savyje, yra liekna ir graži ir t.t ir t.t.
Visgi, tikiuosi neįsižeisi, nes aš labai nuoširdžiai ir su didele pagarba tai rašau. Ir labai tikiuosi, kad tikrai taip ir yra, kaip man atrodo. Man belieka Tavim tik žavėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 31 rugpjūčio 2018 - 20:20
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 31, 20:56)
Įsivaizduokit, kad mūsų tema - tai knyga arba filmas. Kuri narė yra pats teigiamiausias personažas mūsų temoje?
Man teigiamiausias žmogus yra Visgi. Pas ją nieko neigiamo nėra: vaikai - gerai išauklėti, padeda namie, nieko neiškrečia,  vyras - geras ir mylintis,  darbai - pas abudu puikūs, gerai apmokami, materialinė padėtis - puiki, nieko netrūksta, namai - puikūs, gerai įrengti, santykiai su tėvais, kitais artimaisiais - labai geri. Be to, turi daug laiko sau, daug keliauja, yra gera šeimininkė, mėgsta ir puikiai gamina, turi daug pozityvumo savyje, yra liekna ir graži ir t.t ir t.t.
Visgi, tikiuosi neįsižeisi, nes aš labai nuoširdžiai ir su didele pagarba tai rašau. Ir labai tikiuosi, kad tikrai taip ir yra, kaip man atrodo. Man belieka Tavim tik žavėtis.

Klausimas geras. Teigiamiausiu imčiau tą žmūgų, kurio tikrumu ir teigiamumu tikėčiau ir kurio tikrumas nekelia man abejonių . Tai būtų tas žmogus, kuris ir tai, kas blogai, ir tai, kas gerai nebijotų parodyti, taipogi tas, kuris turi kažko ir neigiamo, nes vien tik teigiamo gyvenime niekaip negali būti-visur yra balansas, taip surėdytas pasaulis. Vienoje vietoje teigiama, bet kažkurioje-neigiama. Rinkčiau tą narę, kuri tiesiog nėgautųsi gyvenimu ir turėtų daug pozityvo. Tad būtų Nastya.
O visumoj aš teigiamomis įvardinčiau visas nuoširdžias nares.

Ar jums patinka, kai prieš miegą už lango lija?
Taip, labai patinka.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 07:22)
Reikia jums kokio naujo daikto?

Iš daiktų - nieko labai nereikia, galiu dar apsieiti su senaisiais

QUOTE(errachka @ 2018 )
esat kepę/kepat duoną?

Niekada nesu kepus

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 08:41)
Ar turit kažkur pasodinę levandų? Visumoj, ar patinka jums jos?

Neturiu pasisodinus niekur. Patinka

QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 09:47)
Klausot šiuo metu ką nors įsijungę Yuotubej

Nieko neklausau

QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 10:53)
Esat pasipuošę šiuo metu kokia sage ar kaklo papuošalu?

Namie esu, tai nepasipuošus.
Sagių iš viso nei vienos neturiu

QUOTE(Nastya @ 2018 08 31, 12:45)
Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne?

Nesidedu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 13:37)
Ar būna, kad draugės jums paskambina pasitarti, kaip jai geriau pasielgti kažkuriuo klausimu, klausia nuomonės?

Nelabai, sprendimus priima pačios, nesitardamos

QUOTE(Nastya @ 2018 08 31, 14:02)
Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto?

Jei mokėdavau pamoką, tai eidavau prie lentos be problemų, ramiai. Jei nemokėdavau, tada jau šiek tiek virpuliukai eidavo per kūną

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 14:12)
Kiek suprantu, esate šeimoje ne vienos-yra dar brolis ar sesuo. Vienų tėvai dar visai jauni, kitų ne taip jau ir labai, tad klausimas būtų toks-pagalba tėvams, padėjimas, rūpestis yra daugiau iš jūsų pačios, ar ne? Kiek daug rūpinatės tėvais?

Rūpinamės abi, sesuo vienaip, daugiau finansiškai paremia, nes užsieny gyvena ir retai grįžta, aš kitaip - daugiau buitiškai, vežu kur reikia, padedu kasdienybėj.

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 21:22)
Ar jums patinka,  kai prieš miegą už lango lija?

Man labiausiai patinka, kai naktį lyja, o ryte vėl šviečia saulutė ir būna gaivus, kvepiantis oras.

Ar mėgstat slyvas?
Labai mėgstu, ypač nerūgščias, saldžias. Parsivežiau iš sodo slyvų, ryt darysiu uogienę su šokoladu pagal Beatą. Kažkuriais metais bandžiau, patiko
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 31, 21:46)
Ar mėgstat slyvas?
Labai mėgstu, ypač nerūgščias, saldžias. Parsivežiau iš sodo slyvų, ryt darysiu uogienę su šokoladu pagal Beatą. Kažkuriais metais bandžiau, patiko

Irgi labai. Daug viriau ir kompotų dariau. O su šokoladu yra nerealus derinys. Bus tikrai l.skanu. Net ir serbentų uogienė su šokolafu yra nereali.

Alkaja, kaip.tau sekasi? Ar kažkokiu uždarbiu užsiimi, kol surasi norimą darbą?

Pasakykit pirną į galvą šovusį drabužių spalvinį derinį?
Juoda ir raudona.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 20:41)

nežinau

Įsivaizduokit, kad mūsų tema - tai knyga arba filmas. Kuri mūsų temos narė yra pats teigiamiausias personažas, turintis daugiausia pozityvumo savyje?

Agrefa - ji man Žvaigždė; antroj vietoj - Visgi; paskum - Alkaja, Nastya, spoorga

kartais

Ar mėgstat slyvas?

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 21:54)

žalia geltona:)

LABAS RYTAS 4u.gif
Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena? (eilinė, bet tuoj su vaikais eisime pasveikint a.a.Mamos)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 14:12)
Kiek suprantu, esate šeimoje ne vienos-yra dar brolis ar sesuo. Vienų tėvai dar visai jauni, kitų ne taip jau ir labai, tad klausimas būtų toks-pagalba tėvams, padėjimas, rūpestis yra daugiau iš jūsų pačios, ar ne? Kiek daug rūpinatės tėvais?
Tos kažkokios pagalbos, rūpesčio jiems dar visiškai nereikia. Patys dirba, gerai uždirba, viskuo apsirūpina. O su broliu tiesiog gerai sutariame tarpusavyje ir su tėvais. Aš gal su mama artimesnė, mes kaip draugės greičiau.
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 14:41)
Paskutinis keptas/darytas desertas-gaminys?
Obuolių pyragas.
Aš kaip ir kulverstukis. Nežinau aš tų pavadinimų biggrin.gif Tuo labiau lietuviškai. Nors ir rusiškai ne ką daugiau turbūt... Gėlės gražios, ryškiai rožinės spalvos tokios, nedidelės. Nu net paskambinau močiutei paklaust biggrin.gif Begonijos smulkiažiedės, liaudyje dar ledinukais vadinamos.
esate valgę omarų?
Taip.
Vakar snekejau su drage gyvenancia LT, tai ji pasakojo,kad jos vaikai ( mokyklinio amziaus) kalbedami vartoja labai daug anglisku zodziu  unsure.gif.Atseit, Lietuvoje tai dabar labai madinga  blink.gif .  Ar jus vaikai taip pat kalba?
Būna įterpia kur nekur.
Kas namuose iš namiškių?
Vyras ir aš tik. Vaikai pas mano tėvus.
Taip, nieko toks.
Natūralios.
Prieš kelias dienas.
grybavot jau šiemet?
Kelis kartus. Bet tie mano grybavimai tai tokie... keliolikai minučių. Išbėgi į mišką iš sodybos, surenki saują tam kartui ir viskas.
Papildyta:
Vienas tarifas berods. Sodyboj du.
Klausimas geras, bet neišskirčiau vienos. Man Visgi, Alkaja, Agrefa, Kami labai pozityvios. Nesakau, kad kitos nėra tokios, tiesiog iš šių narių gal daugiausiai jaučiasi, jos labiau atsiveria, daugiau rašo.
Tad būtų Nastya.
---
4u.gif
---
Kažkaip 0 emocijų man dėl to.
Ar mėgstat slyvas?
Taip. Sodyboj šiemet labai skanios, didelės, saldžios.
Mėlyna-balta.
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 09:26)
Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena?
Pirmadienį nueisim į kavinę.

Sveikos mirksiukas.gif
Kaip vakar penktadienį praleidot? - Buvom visi su vaikais ir mano tėvais mieste. Nuėjome ant Gedimino kalno, tada į Bernardinų sodą, kavinėje pasėdėjom. Vėliau tėvai su vaikais išvažiavo, o mes su vyru prasiėjome Gedimino prospektu, paklausėmė šiek tiek koncerto prie katedros (kuris man nepatiko biggrin.gif ), susitikome su draugais ir dar šiek tiek senamiestyje panaktinėjome.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif Su rugsėju, su rudeniu!
Ant senelių_kažkokios mėlynos/žydros (nepamenu pavadinimo), begonijos dviejų rūšių.
esate valgę omarų?
Esu.
Vakar snekejau su drage gyvenancia LT, tai ji pasakojo,kad jos vaikai (mokyklinio amziaus) kalbedami vartoja labai daug anglisku zodziu unsure.gif Atseit, Lietuvoje tai dabar labai madinga  blink.gif Ar jus vaikai taip pat kalba?
Na, kad nepasakyčiau.
Kas namuose iš namiškių?
Visi apart vyro.
Laba smile.gif Miegojosi naujame bute gerai smile.gif Vakar su mociute suvalgem pica ir isgerem putojancio vyno uz ikurtuves biggrin.gif Namie balaganas, bet padetis jau taisosi, maisu mazeja, daiktai randa vietas. O ryt bulviakasis laukia ax.gif Vakar ir siandien “atostogavau” biggrin.gif ryt irgi jei ne lis poilsis  nenusimato :DKai turesiu galimybe atsakysiu i kl smile.gif
Kokie smagūs rūpesčiai, nauji namai, nauja aplinka! kami_bet tai tavo močiute kokia šaunuolė, o tu labai labai gera anūkė, tikrai! Primink, kiek tai tavo nuostabiai močiutei metų?
Smagaus bulviakasio ir gero derliaus!
Ar esat matę filmuką Lefynmetis? Patiko?
Esu. Patiko.
Natūralios.
Pirmadienį lyg. Vyresnis sūnus paprašė su sūrio ir kumpio įdaru.
grybavot jau šiemet?
Ne, aš nesu grybautoja.
Ne, nėra.

Buvo kada minčių išeit iš temos?
Buvo kartą ir labai rimtai.
Papildyta:
Geras ir sunkus klausimas. Jei galima, aš išskirčiau taip_teigiamiausias personažas kami_, turinti daugiausiai pozityvumo savyje_Aidos, Nastya.

Alkaja, labai ačiū 4u.gif
Ar jums patinka, kai prieš miegą už lango lija?
Labai.
Ar mėgstat slyvas?
Tikriausiai nelabai jei neužsimanau, bet man skanu tos geltonos saldžiosios, džiovintas mėgstu.
Žydra balta
QUOTE(Sim@ @ 2018 09 01, 09:26)
Rugsėjo PIRMOJI bus kažkaip paminėta, ar bus eilinė diena?
Eilinė, nebent į kavinę sugalvosim vakarop ar vakare, ir taip gali būti.
QUOTE(Nastya @ 2018 09 01, 12:49)
Kaip vakar penktadienį praleidot?
Centre buvom, svečiuose buvom.
Atsakyti