Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 28, 23:12)
Ar turit pažįstamų tarpe miksinčių žmonių?
Ne, neturim.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 28, 23:22)
Pas jus automobilyje ant galinio vaizdo veidrodėlio kažkas pakabinta?
Ne, niekas, nemėgstu jokių pričindalų automobilyje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 28, 23:25)
Ką paskutinį kartą pamiršot?
Kad nieko, kad ir kaip stengiausi prisiminti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 28, 23:25)
ar rašant skaičius jums automatiškai kompe persiverčia kalba, ar rankiniu būdu turite nustatyti? (turiu nustatyti rankiniu būdu)
Rašant skaičius kalba automatiškai nepasikeičia.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 29, 07:01)
Ar šią naktį gerai miegojot, lengvai užmigot?
Taip, gerai, lengvai, greitai užmigau ir be prabudimų. 22:30h atsiguliau 6.00h atsikėliau be žadintuvo.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 29, 13:38)
Vilnietės, lankysitės sostinės dienose?

Ne vilnietės (bet gali atsakyt visos), kiek lūpdažių turit?
Ketinam. Dar gailiuosi, kad šiandien Kalnų parke į SEL'o koncertą neįsigijau bilietų vakar siūlomų per pažįstamus.

Oi, tikrai labai nemažai, skaičiaus nepasakysiu, nes ne namie esu, darbe.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 29, 20:00)
kuo užimtos?
Čia rašau, kavos pasidariau, darbo paštą tikrinu, ir kai viską baigsiu, kibsiu į darbą.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 29, 21:23)
Iš pažįstamų išsilaikė teises kažkas neseniai?
Ne, nebuvo laikančių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 29, 22:41)
Turit namuose žuvies? Kokios?
Neturiu jokios. Ketinu pirkti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 30, 06:42)
ar pasitaiko, kad susimaišo dienos?
Pasitaiko, kad susimakaluoja.

Klausot šiuo metu ką nors įsijungę YouTube'je?
Taip, Daddy Was A Milkman - "Mr. Nevermet"
Atsakyti
Grįžusioms iš kelionių, atostogų 4u.gif
kami_su įkurtuvėmis! 4u.gif
QUOTE(errachka @ 2018 08 30, 08:13)
dar su trumpom rankovėm drabužiai?
Taip, dar su trumpom.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 30, 09:18)
Jūsų vyrai turi barzdą. O gal dabar nešioja ir barzdą ir tą kuoduką viršugalvyje?
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 07:22)
Ūsai ūsams nelygu, kaip ir barzda barzdai, o dar ir norint_ne visiems tinka pagal veido formą. Man visada patiko ir gražu minimalistiškai.
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiuo metu ir mano vyras ir mano brolis_taip.
Jie tai būna su, kai užsimano, tai būna be, kai užsimano, bet jiems abiems labai tinka, ir man taip gražiau, kaip ir brolio žmonai.
Agrefai atsakiau į panašų klausimą, tai dėl barzdos nesikartosiu.
Kuodelio viršugalvyje_ne. Man nepatinka, vyrui netiktų, o ir nepatinka man toks tipažas, stilius.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 30, 12:29)
Ar jau pasiilgote šiltesnių rūbų, megstinių, striukių, kelnių, rudenininių batų ir t.t.?
Dar ne ir nesvarbu, kad ruduo alsuoja į nugarą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 30, 12:32)
Kai perkate kažką parduotuvėje, pasakot ačiū (nežiūrint į tai, kad pardavėja pasako ačiū)?
Visada. Ir ačiū, ir laba diena sakau kai labinasi.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 30, 23:09)
Jei reikia į vaistinę tai visada einate į tą pačią ar tiesiog į tą kuri arčiau?
Mėgstu dažniausiai į tą pačią, į Eurovaistinę, bet būna, kad kartais jokio skirtumo ir užsuku pakeliui jei yra kur pro šalį važiuojant.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 30, 23:40)
Ar užsisakinėjat į vaistinę vaistys per internetinį psl?
Ne, neužsakinėju.
QUOTE(errachka @ 2018 08 31, 08:05)
esat kepę/kepat duoną?
Tą tikrąją ne, nesu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 08:41)
Ar turit kažkur pasodinę levandų? Visumoj, ar patinka jums jos?
Turim, labai patinka.

Esat pasipuošę šiuo metu kokia sage ar kaklo papuošalu?
Ne, tik žiedai keli, auskarai, laikrodis ir karoliukų apyrankės komplektas prie laikrodžio.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 30, 23:40)
Ar užsisakinėjat į vaistinę vaistys per internetinį psl?
Ne, neužsakinėju.
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 07:22)
Reikia jums kokio naujo daikto?
Nesugalvoju, tai turbūt ne.
QUOTE(errachka @ 2018 08 31, 08:05)
esat kepę/kepat duoną?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 08:41)
Ar turit kažkur pasodinę levandų? Visumoj, ar patinka jums jos?
Patinka visai, bet niekur jų neturiu.
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 09:47)
Dabar ne, bet tik ką išjungiau. Klausiau naują S. Prūsaičio dainą. "Merginos šoks" ar kažkoks toks pavadinimas. Nelabai man.
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 10:53)
Grandinėle.

Laba,
na ką, paskutinė vasaros diena. Liūdna man cry.gif Taip greit prabėgo, šakės.

Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne? - Ne, be pirštinių pilu.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 31, 08:43)
su paskutine vasaros diena wub.gif

Tave taip pat! smile.gif

Dar gailiuosi, kad šiandien Kalnų parke į SEL'o koncertą neįsigijau bilietų vakar siūlomų per pažįstamus.

Taip, Daddy Was A Milkman - "Mr. Nevermet"

Čią tų, bilietų, kur su Darbo partija susiję mirksiukas.gif biggrin.gif ?

Nea, dirbu.

Ne, tik žiedai keli, auskarai, laikrodis ir karoliukų apyrankės komplektas prie laikrodžio.

Ne, nesu.

QUOTE(Nastya @ 2018 08 31, 12:45)
Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne? - Ne, be pirštinių pilu.

Paskutiniu metu irgi neužsidedu, bet anksčiau visada užsidėdavau.

Ar būna, kad draugės jums paskambina pasitarti, kaip jai geriau pasielgti kažkuriuo klausimu, klausia nuomonės?
Labai dažnai taip būna,. Visada nuoširdžiai pasakau savo nuomonę, bet tuo pačiu priduriu, kad taip aš pati elgčiausi, bet ji turi nuspręst pati ir tik pati, ar ir ji nori taip elgtis, kaip aš galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 13:37)
Ar būna, kad draugės jums paskambina pasitarti, kaip jai geriau pasielgti kažkuriuo klausimu, klausia nuomonės?
Pasitaiko.

Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto? - Dažniausiai nesukeldavo, nebijodavau, buvau drąsi. Nenorėdavau tik pas vieną mokytoją pakliūt prie lentos, nes ta tai tiesiog iš prigimties nenormali būdavo biggrin.gif Kabindavosi prie visko ko įmanoma, o jei neįmanoma, tai padarydavo/išsukdavo viską taip, kad vistiek blogai. Labai demotyvuodavo. Nekokia iš jos pedagogė.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 08 31, 14:02)
Pasitaiko.

Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto? - Dažniausiai nesukeldavo, nebijodavau, buvau drąsi. Nenorėdavau tik pas vieną mokytoją pakliūt prie lentos, nes ta tai tiesiog iš prigimties nenormali būdavo  biggrin.gif Kabindavosi prie visko ko įmanoma, o jei neįmanoma, tai padarydavo/išsukdavo viską taip, kad vistiek blogai. Labai demotyvuodavo. Nekokia iš jos pedagogė.

Oi, vidurinėj bijodavau. Aš iki tol, kol nebaigiau vidurinės, labai kukli buvau. O paskui net nežinau, kodėl, kaip taip atsitiko, kad tapau patrakus ir drąsi, "šustra" ir pasiutusi. Nežinau, kaip tai paaiškinti, bet va taip jau buvo. Dabar šiek tiek vėl aprimus esu, bet tik šiek tiek biggrin.gif .

Kiek suprantu, esate šeimoje ne vienos-yra dar brolis ar sesuo. Vienų tėvai dar visai jauni, kitų ne taip jau ir labai, tad klausimas būtų toks-pagalba tėvams, padėjimas, rūpestis yra daugiau iš jūsų pačios, ar ne? Kiek daug rūpinatės tėvais?
Rūpinausi daugiau, nei sesuo. Bet nesiplėsiu per daug, nes tą istoriją visos atmintinai jau žinot biggrin.gif .
Atsakyti
Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne?
Ne, porą kartų tik gal buvau užsimovusi.
Čią tų,  bilietų, kur su Darbo partija susiję mirksiukas.gif biggrin.gif ?

Nieko apie tai nežinau_apie bilietus ir partiją. Mes su vyru jokiai nepriklausom. Sūnaus pažįstama negali vykti, pasikeitė planai, tai vakar siūlė-pardavinėjo, ir dar taip papigiai, tai dabar bezbožnai gailiuosi
https://www.bilietai...vilnius-246193/

Pasitart_taip, o jei ten kokios asmeninės problemos, tai labai retai, nes laikausi nuo tokių dalykų per rankos atstumą.
Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto?
Nebijodavau, kaip ir salėje per šventes ar ten kokius minėjimus išėjusi viena kažką ten sakyti.

Paskutinis keptas/darytas desertas-gaminys?
Kokosiniai sausainiai.
Šaldytų uogų, šaldyto banano, pieno - ledai.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 14:12)
Kiek suprantu, esate šeimoje ne vienos-yra dar brolis ar sesuo. Vienų tėvai dar visai jauni, kitų ne taip jau ir labai, tad klausimas būtų toks-pagalba tėvams, padėjimas, rūpestis yra daugiau iš jūsų pačios, ar ne? Kiek daug rūpinatės tėvais?
Jokios tokios realios pagalbos mūsų tėvams dar nereikia. Rūpestis dėmesiu, bendravimu, ir pan,. pas mus su broliu tikrai yra apylygiai tėvų atžvilgiu. Jau ką ką, bet tėvai - šventas reikalas, mes kitaip ir neįsivaizduojam. Labai glaudūs ryšiai tarp mūsų visų. Jokio susvetimėjimo, jokių nuoskaudų, tpu tpfu tpfu, nei tarp mūsų kaipo vaikų (manęs ir brolio), nei kaip tarp tėvų-vaikų (turiu omeny save ir brolį bei tėvus).
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 31, 14:41)

Mano šeimoje nėra kepinių/desertų mėgėjų, išskyrus mane pačią. Bet dėl savęs neitin dažnai kepu. Tad jeigu bus užskaityta, iš paskutinių mano darytų/gamintų būtų vaisių+pieno kokteiliai ir įvairios uogienės su visokiais ingridientais-eksperimentais.

Kokios gėlės pasodintos ant jūsų tėvų (diedukų) kapų?
Ant mano tėvų-karališkos sprigės, ant vyro, bei ant diedukų-begonijos.
Atsakyti

retai kada klausau per čia

ne, nemėgstu jų

Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne? -

nesu vairuotoja

nesitaria su manim nk draugės, turi savo galvas ant pečių

Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto? -

taip, bijojau ir jei pakviesdavo, verkdavau

a.a. mama rūpinausi tik aš ir mano vyresnis brolis. Dar gyvu tėčiu dg rūpinasi mano vyresnis brolis

jau senai nieko nekepu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 16:28)

jei atvirai - net nežinau

esate valgę omarų? (ne)
Atsakyti

Nea.

Nea.

Degalinėje, pilantis kurą, užsidedate tą peršviečiamą pirštinę ar ne?

Nea, labai labai retai pilu kura, tai vyras daro rolleyes.gif

Nea, savarankiskos mano drauges biggrin.gif

Mokykloj bijodavot, kad gali pakviesti prie lentos ar jums tai nesukeldavo diskomforto?

Visko budavo, irgi turejom tokia mokytoja, kuri ir prie stulpo sugebedavo prisikabinti unsure.gif

Kaip zinia, gyvenu tolokai, tai mano rupestis pagrinde apsiriboja skambuciais ir pokalbiais unsure.gif. Va ir syrit skambinau.... ka darai?... tapetus plesiu, zinai sugalvojau didziajam kambary remonta pasidaryti tongue.gif .... mamai - 78 biggrin.gif . Nerami ji pas mane wub.gif

Joks, metem su vyru cukru valgyt, tai desertu stengiuos nebedaryti, kad ir vaikai maziau cukraus gautu mirksiukas.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 31, 16:28)

Va cia pasirodysiu visiska gluse unsure.gif - nezinau as geliu pavadinimu, va ir tavo sodinamas geles goglinau biggrin.gif . Begoniju yra ir ant mano tevuko kapo, o as kazkokias dideliais karpytais ziedais pasodinau.

Vakar snekejau su drage gyvenancia LT, tai ji pasakojo,kad jos vaikai ( mokyklinio amziaus) kalbedami vartoja labai daug anglisku zodziu unsure.gif.Atseit, Lietuvoje tai dabar labai madinga blink.gif . Ar jus vaikai taip pat kalba?
Mano vaikai angliskai kalba labai gerai, bet niekada neiterpia nei vieno anglisko zodzio, nors zaidimai, filmai ir t.t. ziurimi daznai anglu kalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 31, 17:04)
esate valgę omarų? (ne)

Žinok, neatsimenu, ar jų esu valgiusi. Bet kokius 10 metų tai tikrai ne.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 31, 17:13)
Va ir syrit skambinau.... ka darai?... tapetus plesiu, zinai sugalvojau didziajam kambary remonta pasidaryti  tongue.gif .... mamai - 78  biggrin.gif . Nerami ji pas mane  wub.gif

Vakar snekejau su drage gyvenancia LT, tai ji pasakojo,kad jos vaikai ( mokyklinio amziaus) kalbedami vartoja labai daug anglisku zodziu  unsure.gif.Atseit, Lietuvoje tai dabar labai madinga  blink.gif .  Ar jus vaikai taip pat kalba?
Mano vaikai angliskai kalba labai gerai, bet niekada neiterpia nei vieno anglisko zodzio, nors zaidimai, filmai ir t.t. ziurimi daznai anglu kalba  unsure.gif

Šaunuolė. Bet ji dėl to ir yra lakstanti, kad nesėdi vienoj vietoj, bet eina ir eina. Mano A. A.mama tokia buvo. Iki pat paskutinių nelaimės dienų pati kas dieną vis sau šilto mėsiško maisto išsivirdavo.

Kad ne, maniškis taip nekalba. Bet mes ir šeimoj nenaudojam nei suanglintų, nei surusintų žodžių, man l.negražu, nepatinka visokie "tolkova, pūtiova, zažigalka " ir pan. Nekalbam taip.

Kas namuose iš namiškių?
Nieko, tik.aš. Relaksuoju. Tuoj iš kiemo sūnus su draugu parbildės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 31 rugpjūčio 2018 - 16:31
Laba smile.gif
Miegojosi naujame bute gerai smile.gif Vakar su mociute suvalgem pica ir isgerem putojancio vyno uz ikurtuves biggrin.gif
Namie balaganas, bet padetis jau taisosi, maisu mazeja, daiktai randa vietas.
O ryt bulviakasis laukia ax.gif
Vakar ir siandien “atostogavau” biggrin.gif ryt irgi jei ne lis poilsis nenusimato biggrin.gif
Kai turesiu galimybe atsakysiu i kl smile.gif
Atsakyti