Sveikos
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 15:31)
Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare?
Be abejo, yra susidėliojęs šioks toks vaizdinys apie kiekvieną
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:38)
O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?
Kažkokio nusivylimo nebuvo tuo klausimu, nors kai kurie įsivaizdavimai neatitiko realaus pamatyto vaizdo, bet greit mintys persiorientuodavo į tai, kaip žmogus atrodo realybėj
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 15:50)
perskaičius TOKĮ straipsnį -
https://www.tv3.lt/n...ir-du-lietuviai
Jums nekelia siaubo, kokie mūsų tauta vis tik svetur apgailėtina?
Mano galva, kiekvienoj šaly yra padugnių, Lietuva - ne išimtis.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 16:02)
1. Mano namai ten kur širdis, kur mano šeima.
2.
Laistėt šiandien kambarines gėles?
Taip, ką tik.
1. Šiuo klausimu, man labai artimas Visgi požiūris.
2. Vakar laisčiau
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:00)
Artimiausias pirkunys namams?
Daug ko reikėtų, o ką pirksim pirmiausia - dar nežinau
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 18:34)
Jums gražu, kai tarkim vasarą prie Nėries krantinės prie Balto tilto ant žolės daug jaunimo; studentų, jaunų šeimų, ir ne tik, prisėdę yra, laiką leidžia? Kas gyvena kituose miestuose, ar ne LT, tai ten pas jus, jums tai gražu?
Labai gražu. Pirmą kartą tokius susibūrimus, kai žmonės poilsiauja parkuose, skaito, bendrauja, o dirbantys per pietų pertrauką išsineša pietus į šalia darbo esančius parkelius, pamačiau seniai, kai pirmą kartą nuvykau į Londoną. Vilniuj tada dar nebuvo įprasta. Labai smagi tradicija
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 18:56)
tiek vakar, tiek šiandien nuo 12 iki 16 val.miegojau (vaikai abu tuomet lauke buvo su klasiokais) ir pati savęs klausiu, gal man kas su sveikata negerai? nes pabudus, įleidus vaikus, paruošus jiems pavalgyti, prisėdus prie kompo, aš ir vėl noriu miego. Kas man kaip manote? (nežinau, nes miegu niekada nesiskundžiau. Beje, dvi savaites dirbau kitokio pobūdžio darbą mini bare kaip pagalbinė darbuotoja ir labiau pavargau nei dirbdavau savo įprastą darbą..Gal tai nuovargis?)
Man irgi panašiai dažnai būna. Atrodo, kad jei galėčiau, iš lovos nelipčiau visą dieną. Bet žinodama šiek tiek save, žinau, kad taip mane veikia ne nuovargis, bet stresai ir įtampa. Aišku, būna ir nuovargis, bet mane taip labiau veikia ne jis
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:00)
Turit namuose angeliukų-paveiksliuką ar kaūkokį molio dirbinį ir pan?
Turiu keraminę angelo statulėlę. Kai dukra mokėsi keramikos, būdavo mugės, esu kelis dirbinius pirkus, bet man jie labai gražūs, tuolab, kad žinau ir juos gaminusius jaunuolius.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:09)
Kokio maisto dabar noretumete?
Absoliučiai jokio. Pietūs pas mus buvo vėlyvi, beveik 18.30, nes vyrukai buvo išvykę.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:13)
Ar būna taip, kad per išeigines niekur neišeinat, tik namuose būnat?
Kad visai neišeičiau iš namų, labai retai būna. Dažniausiai nors apsipirkt nueinu
Jei nebedirbtumėte tuo, kuo dirbat dabar, kokį darbą galėtumėt gerai dirbti? Kaip jaučiat, kokiam darbui turit reikiamų charakterio savybių?
Manau, kad būčiau gera gydytoja. Įsitikinau jau ne kartą, kad turiu tam reikiamų savybių. Nors niekada niekada, net vaikystėje, nenorėjau būti gydytoja. Netraukė manęs ta profesija. O dabar galvoju, kad be reikalo