Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 18:46)
Ar perkat moliūgų sėklas, valgot?
Ne, man neskanu, nemėgstu.
QUOTE(errachka @ 2018 03 04, 19:04)
o jūs kanapių sėklas naudojat?
Ne, tik duoną perkame su kanapių sėklomis, arbata kanapių geriama, nupirkta yra.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:14)
Turit namuose mineralinio?
Ne, nėra.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:22)
Velykoms jau ruošiatės?
Ne, dar mintimis aš ne su Vėlykomis.

Jums gražu, kai tarkim vasarą prie Nėries krantinės prie Balto tilto ant žolės daug jaunimo; studentų, jaunų šeimų, ir ne tik, prisėdę yra, laiką leidžia? Kas gyvena kituose miestuose, ar ne LT, tai ten pas jus, jums tai gražu?
Man gražu, faina, kai va taip ilsisi, ir visa krantinė žmonėmis nusėta ant žolės sėdinčiais. Gražu žiūrėt. Dar kokie oro balionai makaluojasi čia pat, tai visai visumoj gražus reginys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 15:31)
Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare?

Esu, tik nežinau, ar mano tokia laki vaizduotė atitiktų realybę

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:38)
O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?

Taip, buvo

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 16:02)
Laistėt šiandien kambarines gėles?

Neturiu tokių

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:00)
Artimiausias pirkinys namams?

Koridoriaus kilimas sugeriantis drėgmę

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 17:01)
Ar žinot, kokią avalynę vadindavo pensininkais biggrin.gif ?

nežinau

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:13)
Ka veikiat be sm?

Antra diena miegu

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 17:19)
Ar esat buvę savaitgaliniame festivalyje Granatos Live kur kasmet rugpjūčio mėnesį vyksta Rumšiškėse?

nesu

tiek vakar, tiek šiandien nuo 12 iki 16 val.miegojau (vaikai abu tuomet lauke buvo su klasiokais) ir pati savęs klausiu, gal man kas su sveikata negerai? nes pabudus, įleidus vaikus, paruošus jiems pavalgyti, prisėdus prie kompo, aš ir vėl noriu miego. Kas man kaip manote? (nežinau, nes miegu niekada nesiskundžiau. Beje, dvi savaites dirbau kitokio pobūdžio darbą mini bare kaip pagalbinė darbuotoja ir labiau pavargau nei dirbdavau savo įprastą darbą..Gal tai nuovargis?)
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 18:22)
Velykoms jau ruošiatės? Tik tiek,kad planuoju velyku žolytę sodinti jau ir dabar pastebėjau,kad jau yra velyku papuošimu parduotuvėse,manau nusipirksiu ryškiai geltonu žvakiu</p>

Dar ne,bet jau galvoju apie jas. Dovanos pradėjau ieškot vyro brolio berniukui.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 18:34)
Jums gražu, kai tarkim vasarą prie Nėries krantinės prie Balto tilto ant žolės daug jaunimo; studentų, jaunų šeimų, ir ne tik, prisėdę yra, laiką leidžia? Kas gyvena kituose miestuose, ar ne LT, tai ten pas jus, jums tai gražu?
Man gražu, faina, kai va taip ilsisi, ir visa krantinė žmonėmis nusėta ant žolės sėdinčiais. Gražu žiūrėt. Dar kokie oro balionai makaluojasi čia pat, tai visai visumoj gražus reginys smile.gif

Gražu, patinka. Yra kur pabūt lauke tiems, kam norisi pabėgt nuo asfalto.

Turit namuose angeliukų-paveiksliuką ar kaūkokį molio dirbinį ir pan?
Yra sekcijoj molinė kaip žvakidė. Man gražu, patinka.

Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 18:56)

tiek vakar, tiek šiandien nuo 12 iki 16 val.miegojau (vaikai abu tuomet lauke buvo su klasiokais) ir pati savęs klausiu, gal man kas su sveikata negerai? nes pabudus, įleidus vaikus, paruošus jiems pavalgyti, prisėdus prie kompo, aš ir vėl noriu miego. Kas man kaip manote? (nežinau, nes miegu niekada nesiskundžiau. Beje, dvi savaites dirbau kitokio pobūdžio darbą mini bare kaip pagalbinė darbuotoja ir labiau pavargau nei dirbdavau savo įprastą darbą..Gal tai nuovargis?)

Galvoju, kad poilsio reikia, todėl. Pervargai.
Atsakyti

Grazu labai

tiek vakar, tiek šiandien nuo 12 iki 16 val.miegojau (vaikai abu tuomet lauke buvo su klasiokais) ir pati savęs klausiu, gal man kas su sveikata negerai? nes pabudus, įleidus vaikus, paruošus jiems pavalgyti, prisėdus prie kompo, aš ir vėl noriu miego. Kas man kaip manote?

Nuovargis,kas daugiau..

Ne,stengiuosi vengt suvenyru namuose

Kokio maisto dabar noretumete? Uzsimaniau cili sriubos. Aisku,uzsimaniau ir praeis,bet taip gerai butu dabar pasisildyt su astria sriuba.. :D 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:09)
Kokio maisto dabar noretumete? Uzsimaniau cili sriubos. Aisku,uzsimaniau ir praeis,bet taip gerai butu dabar pasisildyt su astria sriuba.. biggrin.gif </p><p></p><p></p>

Nieko absoliučiai šią minutę, nes visą dieną šlamščiau Kaziuko skanėstus.

Ar būna taip, kad per išeigines niekur neišeinat, tik namuose būnat?
Nea,taip nebūna. Nebent sergu stipriai, tuomet tik.namai.
Atsakyti

Na,i parduotuve reikia nuvaziuot,tai nebuna taip. Siaip,kad be parduotuves jokiu planu daugiau,tai labai daznai. Kai daug darbo,kad miegui laiko neturiu normaliai,tai gavus laisva diena nekisu nosies niekur.  Va siandien nebuvau niekur,net kieme

Darbe su valytojomis bendraujat? Taip,visad pasisveikinu,pakalbinu. Pastebejau,kad dauguma bendradarbiu pro jas praeina kaip pro nematomas. Man nesmagu del to,tikiuosi tai vyksta ne del to,kad jos valytojos

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:25)
Darbe su valytojomis bendraujat? Taip,visad pasisveikinu,pakalbinu. Pastebejau,kad dauguma bendradarbiu pro jas praeina kaip pro nematomas. Man nesmagu del to,tikiuosi tai vyksta ne del to,kad jos valytojos</p><p></p><p></p>

Šaunuolė tu!
Aš nematau valytojų, jos po darbo ateina. Bet kai aš atvažiuoju į darbą apue 6,15 val., daūnai.kiemsargis dar šluoja teritoriją ir visada jį pasisveikinu.

Žiūrėsit MES VIENO KRAUJO?
Pabandysiu-gal užkabins.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 19:56)
Gal darbas kaltas...
Nors man taip buvo, kai buvo hemoglobinas labai nukritęs. Darbe tekdavo atsistoti nuo stalo ir atsiremti rankas padėjus ant tokios aukštos lentynos, kad neužmigti, nes jau aš nežinojau kaip išsivaduoti nuo miego noro.
Pasitaikė atostogos trumpos, ir ką, nuveždavau sūnų į mokyklą, ir kol važiuodavau atgal namo, už vairo nieko daugiau nesvajodavau, kad kuo greičiau grįžt ir miegoti. Taip ir būdavo. Grįždavau šiek tiek po 08h ir tiesiu taikymu guldavau, tik turėdavau dar proto žadintuvą užsistatyti tai valandai, kai vaikui baigdavosi pamokos, kad nuvažiuoti paimti iš mokyklos.
Neištvėriau, nuvariau pas gydytojus, akurat, hemoglobinas žiauriai nukritęs, taip ir pasakė, jei jis nukritęs, gali labai miego traukti. Išrašė 2-3 mėnesiams geležies tablečių.
Tiesą pasakius net prisimint nenoriu. Tikrai labai ne kažką tokia būsena. Labai jau nuvargina.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 20:00)
Neturiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 20:09)
Kokio maisto dabar noretumete?
Šatibarščių gal.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 20:13)
Nebūna taip, nebent sergu/savijauta prasta.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 20:25)
Darbe su valytojomis bendraujat?
Taip. Visada pasilabinu, persimetu vienu kitu žodžiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 20:30)
Aš nežinau kas tai. Lietuviškas filmas?

Alergija jus kokia nors kamuoja?
Ne.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:00)

taip, yra

sriubos - pietums viriau agurkinę, tai ir valgysiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:13)

taip, nes darbe pavargstu labai

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 19:25)
Darbe su valytojomis bendraujat?

taip, nors tokių nėra pas mus

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:30)

ne, per tv 3 įdomesnė laida

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 19:34)

ant rankų atsirado kažkokie keisti raudoni pabėrimai - kolegė sakė, kad nuo "proškų", bet netikiu..

žiūrite Lietuvos 100-mečiui skirtą koncertą per tv 3_? (taip, nes gana įdomu, kai rodė per anonsą, kas buvo per tuos šimtą metų Lietuvoje)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 15:31)
Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare?

Be abejo, yra susidėliojęs šioks toks vaizdinys apie kiekvieną

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:38)
O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?

Kažkokio nusivylimo nebuvo tuo klausimu, nors kai kurie įsivaizdavimai neatitiko realaus pamatyto vaizdo, bet greit mintys persiorientuodavo į tai, kaip žmogus atrodo realybėj

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 15:50)
perskaičius TOKĮ straipsnį -
https://www.tv3.lt/n...ir-du-lietuviai
Jums nekelia siaubo, kokie mūsų tauta vis tik svetur apgailėtina?

Mano galva, kiekvienoj šaly yra padugnių, Lietuva - ne išimtis.

1. Mano namai ten kur širdis, kur mano šeima.
2. Laistėt šiandien kambarines gėles?
Taip, ką tik.

1. Šiuo klausimu, man labai artimas Visgi požiūris.
2. Vakar laisčiau

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:00)
Artimiausias pirkunys namams?

Daug ko reikėtų, o ką pirksim pirmiausia - dar nežinau

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 18:34)

Labai gražu. Pirmą kartą tokius susibūrimus, kai žmonės poilsiauja parkuose, skaito, bendrauja, o dirbantys per pietų pertrauką išsineša pietus į šalia darbo esančius parkelius, pamačiau seniai, kai pirmą kartą nuvykau į Londoną. Vilniuj tada dar nebuvo įprasta. Labai smagi tradicija

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 18:56)

Man irgi panašiai dažnai būna. Atrodo, kad jei galėčiau, iš lovos nelipčiau visą dieną. Bet žinodama šiek tiek save, žinau, kad taip mane veikia ne nuovargis, bet stresai ir įtampa. Aišku, būna ir nuovargis, bet mane taip labiau veikia ne jis

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:00)

Turiu keraminę angelo statulėlę. Kai dukra mokėsi keramikos, būdavo mugės, esu kelis dirbinius pirkus, bet man jie labai gražūs, tuolab, kad žinau ir juos gaminusius jaunuolius.

Absoliučiai jokio. Pietūs pas mus buvo vėlyvi, beveik 18.30, nes vyrukai buvo išvykę.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 19:13)

Kad visai neišeičiau iš namų, labai retai būna. Dažniausiai nors apsipirkt nueinu

Jei nebedirbtumėte tuo, kuo dirbat dabar, kokį darbą galėtumėt gerai dirbti? Kaip jaučiat, kokiam darbui turit reikiamų charakterio savybių?
Manau, kad būčiau gera gydytoja. Įsitikinau jau ne kartą, kad turiu tam reikiamų savybių. Nors niekada niekada, net vaikystėje, nenorėjau būti gydytoja. Netraukė manęs ta profesija. O dabar galvoju, kad be reikalo
Atsakyti

Ne

Ne

žiūrite Lietuvos 100-mečiui skirtą koncertą per tv 3_? 

Ne

Jei nebedirbtumėte tuo, kuo dirbat dabar, kokį darbą galėtumėt gerai dirbti? Kaip jaučiat, kokiam darbui turit reikiamų charakterio savybių?

Nežinau net.. Sunku dabar staiga sugalvoti,kad tiktu mano savybes. Kazkada norejau dirbti kelioniu vadove,maniau,kad tikciau ten,baigiau turizma. Bet dabar nenoreciau blaskytis po pasauli be seimos. Bet pagal charakterio savybes galbut tikciau

Jeigu vyras staiga netektu darbo (nebutu nei papildomu pajamu),Jusu atlyginimo uztektu islaikyti seimai,jog jai nieko netruktu ir nesijaustu trukumo? Uztektu,isgyventume. Bet geriau tokiu situaciju nereikia gyvenime

Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 03 01, 20:24)
Yra buvę taip, kad sužinojot, kad jus kažkas apkalbinėja?

Esu.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 01, 22:23)
Paskutiniai sumokėti pinigai buvo už ką?

Už traukinio bilietą.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 08:28)
Daiginat jau kokius nors augalus?

Ne.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 10:28)
Su savo tiesioginiu vadovu bendraujat kaip ir su kitais kolegom ar formaliau?

Kaip su kolega.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 11:25)
Kaip galvojat, neatsibosta kunigams klausytis žmonių išpažinčių?

Manau, kad atsibosta.

QUOTE(errachka @ 2018 03 02, 12:04)
einat išpažinties?

Labai labai retai.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 12:37)
Ką valgėt paskiausiai?

Sūrio ir virtų kiaušinių užtepėlę.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 19:18)
Dalyvavot šiandien nacionalinio diktanto rašyme?

Nedalyvavau.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 19:55)
Kepėt kažką keptuvėj šiandien?

Nekepiau.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 02, 21:20)
nieko neskaudena?

Šiek tiek kaklą.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 21:29)
Kokius garsus dabar girdit?

Muziką.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 22:35)
Ką tokio perskaitėt paskutinį kartą, kad prajuokino ar tiesiog patiko?

Geležinės lapės postas: #faktas tu į džinsus neįlendi, o torčiukas į tave - be problemų ir komentaras po juo: Kaip tik napoleona kepti ruošiuosi. Bet ne į visus džinsus jis telpa. Kišim į kalgotkes. Kaip vėdarą.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 12:21)
Žinot, kad mirė Virgilijus Noreika?

Sužinojau tik perskaičiusi tavo postą.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 12:33)
Turit pasą ar asmens tapatybės kortelę? Ar ir tą, ir tą?

Ir tą, ir tą turiu.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 13:12)
Anksti šiandien kėlėtės?

Šiandien ne, o vakar 6:20 val. kėliausi.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 13:41)
Šią žiemą senį besmegį lipdėt?

Ne.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 13:50)
įsivaizduokite, kad prieš Jus padėta didelė vaza šokoladinių saldainių (įvairių - ir Jūsų mėgstamų, ir ne). Kiek vnt galėtumėte suvalgyti iškart?

3-5 vnt. manau.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 03, 14:18)
Dar laukia koks darbas namuos padaryti?

Nelaukia.

QUOTE(errachka @ 2018 03 03, 18:28)
buvot Kaziuej?

Nebuvau.
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 19:24)
Ar kada nors galvojot apie emigraciją?

Taip ir po šiai dienai dar apie ją galvoju rolleyes.gif

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 20:10)
Ar perkat maisto gamybai jūros gėrybes?

Perku, nes labai mėgstu jas.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 21:53)
Ar esat prieraiši-žmonės, mašina, darbas, namai?

Nesu.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 11:52)
namus tvarkotės pirmos dienos pusėj ar mėgstat ir popiet,vakarais?

Dažniausiai pirmoje dienos pusėje.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:18)
Kada buvot svečiuose pas kažką?

Praėjusį šeštadienį.

Laistėt šiandien kambarines gėles?

Nelaisčiau.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:13)
Ka veikiat be sm?

Klausausi muzikos.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 17:19)
Ar esat buvę savaitgaliniame festivalyje Granatos Live kur kasmet rugpjūčio mėnesį vyksta Rumšiškėse?

Nesu.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 17:46)
Ar perkat moliūgų sėklas, valgot?

Labai retai, nebent kokiam gaminam patiekalui jų reikės tada perku.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 18:14)
Turit namuose mineralinio?

Turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 04 kovo 2018 - 20:18