Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 16:22)
O tu nustebinai, kad kartu su vyru dirbi bigsmile.gif Rimtai! Kažkaip net minčių nebuvo, kad galėtumėt kartu dirbti.

O jums ar buvo taip, kad labai nustebot kažko kažkuo, kai pasisakė narė?
Rimtai? Yra dvi pareigybės, du darbai; visaip kaip gali būti mirksiukas.gif

Kada paskutinį kartą šokot su savo vyru?
Šiandien, kai jaunėlis užleido Shakin' Stevens - Give me your heart tonight
Vienu žodžiu, su vyru nusprendėm, kad norim varyt į šokių 'būrelį'
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 25, 21:19)
Šiandien, kai jaunėlis užleido Shakin' Stevens - Give me your heart tonight
Vienu žodžiu, su vyru nusprendėm, kad norim varyt į šokių 'būrelį'

Geras klausimas. Kažkur prieš 2 metus.

Visgi, taviškis jau suvisam sugrįžęs gal? Aš vis klausiu, ir vis neužfiksuoju.

Man kažkaip susirodė, kad taip staigiai iškeliavo vasara, kaip kas nukirtęs būtų. Vakar dar kaitra begalinė, šiandien jau tikrų tikriausias ruduo. Rytoj irgi panaši diena, kaip šiandien. Ar ir jums taip atrodo, kad akimirksniu vasara išnyko?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 21:52)
Visgi, taviškis jau su visam sugrįžęs gal? Aš vis klausiu, ir vis neužfiksuoju.

Man kažkaip susirodė, kad taip staigiai iškeliavo vasara, kaip kas nukirtęs būtų. Vakar dar kaitra begalinė, šiandien jau tikrų tikriausias ruduo. Rytoj irgi panaši diena, kaip šiandien. Ar ir jums taip atrodo, kad akimirksniu vasara išnyko?
Niekada nebūna su visam grįžęs; būna skambutis/žinia ir į trasą; visada budėjimo rėžimas įjungtas, visada. Šiandien vyras šalia_ryt nėra. Aš taip įpratus, vaikai taip pat, yra kaip yra..

Tikrai taip, jausmas toks, kad ta vasara - momentinė.

Mylit savo vyrą?
Labai
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 23:17)
O jūs pati, seniai gėrėt kakavą?

negeriu jos

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 08:56)
Ką šiandien?

nieko įdomaus, tiesiog per lietų eit niekur nesinori, todėl gaminau pietus, laukiau vaikų, gulėjau, žiūrėjau filmus

QUOTE(Visgi @ 2018 08 25, 09:55)
Jūs ir jūsų vyras tame pačiame darbe dirbate?

OI, NE

O jums ar buvo taip, kad labai nustebot kažko kažkuo,  kai pasisakė narė?

nepamenu

nepamenu

Ar ir jums taip atrodo,  kad akimirksniu vasara išnyko?

ne, man tik atostogos greit ištirpo

QUOTE(Visgi @ 2018 08 25, 22:24)
Mylit savo vyrą?

praleisiu šį klausimą. nors norėjau atsakyti, bet..tiek to

SVEIKOS ax.gif

Jau lovose? (dar ne)
Atsakyti
Mylit savo vyrą?
Labai

Galvoju, kad taip.Bet iki to visiško idealo, kokio aš norėčiau, šiek tiek dar trūksta biggrin.gif . Bet čia klausimas ne apie tai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 25, 23:22)
praleisiu šį klausimą. nors norėjau atsakyti, bet..tiek to

Jau lovose? (dar ne)

Atsakyk, jei norėjosi 4u.gif .

Vakar jau miegojau tokiu metu.

Labas rytas,
Klausimas kilo, tęsiant Visgi klausimą apie vyrą. Ar vyras yra visiškas idealas, toks kokio jūs norit, įsivaizduojat visu 100 proc?
Kažkiek trūksta. Daug ką pasidėliojau, "pasistačiau" pagal save. Bet iki idealo dar vis tiek trūksta. Kad ir mokėjimo tikskiau suplanuoti laiką ir darbus ir t.t. Aš suprantu, kad idealų nebūna. Nesupraskit to klausimo klaidingai. Gal.tikslesnis klausimas būtų, ar yra kažkokių dalykų, kad ir smulkmenų, kurias jūa norėtumėt pakeist, kurias matot ir kažkiek suerzina.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 17:58)
Ar turite namuose purškiamo aliejaus?
Yra.

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 18:45)
Ar maudosi šiuo metu kas duše/vonioje?
Aha, sūnus.
Papildyta:
Visada primetu ką maždaug, kad tą ir aną.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 21:14)
lyja? (o, dar ir kaip)

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 21:26)
šią akimirką Jūs.....? ( klausau muzikos per ausines, geriu colą su ledukais ir citrina - dukra paruošė ir sėdžiu prie kompo - man PENKTADIENIO vakaras)

ruošiu pusryčius
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 22:29)
Petražolių turit šaldytuve?
Yra.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 23:08)
Jūsų vaikai mėgsta/geria kakavą? (jau nebe, matyt išaugo blink.gif )

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 23:17)
Senokai.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 08:56)
Ką šiandien?
Jetau,  kiek darbo prisidariau. Pasakiau draugei,  kad dievinu naminius pomidorus. Patikėkit,  du kibiriukus pomidorų ir 2 slyvų davė. Dabar laukia vakavimai.

poilsis
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 08 25, 09:55)
Taip. Tik tiek, kad visiškai nesimatome per dieną, nei kartelio, susitinkame tik namuose.

ne

yra buvę

prieš kokį mėn
Man kažkaip susirodė,  kad taip staigiai iškeliavo vasara,  kaip kas nukirtęs būtų. Vakar dar kaitra begalinė,  šiandien jau tikrų tikriausias ruduo. Rytoj irgi panaši diena,  kaip šiandien. Ar ir jums taip atrodo,  kad akimirksniu vasara išnyko?

nea dar
Mylit savo vyrą?
Labai

taip
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 25, 23:22)
Jau lovose? (dar ne)

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 26, 07:10)
Klausimas kilo,  tęsiant Visgi klausimą apie vyrą. Ar vyras yra visiškas idealas,  toks kokio jūs norit,  įsivaizduojat visu 100 proc?

manau, nebūna ištisai idealas, bet esminiai dalykai taip

kada pask kart buvot svečiuose?vakar
Atsakyti

Kokias daržoves dabar dažniausiai valgot prie mėsos patiekalų?

ir pirktas ir namines. 

Seniai gėlių pirkot? 

pati senokai

Dažnai pasižiūriu sodybų idėjas ir man labai nertažu, kai sodyboje krauta, prikrauta, ant kiekvieno kampo prisodinta gėlių. Man labai neskoninga. O jums kaip?

Man irgi nepatinka. Dažnai peržiūriu parduodamas sodybas. Buvo viena tokia senovinėja. Tiesiog nesimėto jokių babakų, visur gražiai nupjauta pieva, dideli seni medžiai ir jokių darželių, alpiunariumų ir gėlių. Grožis neapsakomas. Labai viskas jaukiai atrodė. 

planuojat savaitei, ką valgysit?

ne. bet kai prasidės mokslo metai tuomet bandysiu planuoti. Nes prasidės labai užimtos savaitės ir kad nereikėtų kvaršintis galvos, bandysiu viską susipirkti savaitgalį. Kažką gal net pasiruošti. 

Ar turite namuose purškiamo aliejaus?

tik plaukams purškiamas aliejukas yra. 

Ar maudosi šiuo metu kas duše/vonioje?

niekas

Kaip leidziat/leidot penktadienio vakara? Lovoj nuo 18val su pizama. Apsirgau 🤷🏻♀

įsijungiau siaubo filmą. 

lyja? 

ne. bet vakar labai lijo

Turit numatę kino teatre kokią komediją (-as) pažiūrėti ar pusiau komediją (-as)?

Ne. Nelabai ištikro mėgstu eiti į kino teatrą. MAn labiau patinka susirangyti ant sofos namuose ir pažiūrėti filmą. 

šią akimirką Jūs.....?

Žiūriu serialą "Younger". Labai smagus ir lengvas. Net nepastebėjau, kaip atėjo  5 sezonas. 

Atsakyti

Pirmieji persalimo pozymiai,kaip gydotes? 

Geriu žolelių arbatos. Daug geriu. Nes ir darbe ir namuose faktiškai tokią tik ir geriu. Dar citrinos įsimetu. Ilsiuosi kiek įmanoma daugiau. 

Nea. Aš jų nemėgstu. 

Jūsų vaikai mėgsta/geria kakavą? 

TAip.Mėgsta ir geria. 

nea

Ką šiandien?

nežinau. Skambinsiu sūnui. Gal jau namo nori. Jau nuo savaitės vidurio vieši pas močiutę. 

ne. 

O jums ar buvo taip, kad labai nustebot kažko kažkuo, kai pasisakė narė?

Būdavo. bet dabar negaliu konkrečiai pasakyti atvejo. 

Labai seniai. Ištikro iš jo šokėjas ne koks. 

Ne. Man ji staigiai neišnyko. Viskas savu laiku. 

Mylit savo vyrą?

Taip. Labai. 

Atsakyti

Jau lovose? (dar ne)

Tokiu metu matyt jau miegojau. Vakar labai norėjau miego. 

Klausimas kilo, tęsiant Visgi klausimą apie vyrą. Ar vyras yra visiškas idealas, toks kokio jūs norit, įsivaizduojat visu 100 proc?

Ne. Ir nemanau, kad tai įmanoma. Kai praeina rožiniai akiniai, tada pamatai koks iš tikro yra žmogus. O ir vistiek santykių pradžioje žmonės nori parodyti tik savo gerąsias savybes, o blogesnes užslepia. Arba  tam tikri dalykai atsiskleidžia tik tam tikrose situacijose. Kažkur skaičiau, arba priimi tokį koks yra žmogus, arba nieko gero neišeis. Nežinau kiek ten tiesos yra. 

FB diskutuojat kokiose nors diskusijose?

Ne. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 26, 09:05)
Tiesiog nesimėto jokių babakų, visur gražiai nupjauta pieva, dideli seni medžiai ir jokių darželių, alpiunariumų ir gėlių. Grožis neapsakomas. Labai viskas jaukiai atrodė.

Ir man taip pačiai. Gali būti gėlynėlis, keli vazonai. Bet kai kiekvienam kampe ir ne kampe tai vežimas su gėlėm, tai vazonų dešimtys, tai gėlynas ir vėl gėlynas, ir dar gėlynas, o finale dar botuose įsodintos gėlės, tai net žiūrėt nesinori, kaip britku. Feu.

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 26, 09:31)
Ir nemanau, kad tai įmanoma. Kai praeina rožiniai akiniai, tada pamatai koks iš tikro yra žmogus. O ir vistiek santykių pradžioje žmonės nori parodyti tik savo gerąsias savybes, o blogesnes užslepia. Arba  tam tikri dalykai atsiskleidžia tik tam tikrose situacijose. Kažkur skaičiau, arba priimi tokį koks yra žmogus, arba nieko gero neišeis. Nežinau kiek ten tiesos yra. 

FB diskutuojat kokiose nors diskusijose?</strong></p><p>Ne. </p>

Aš irgi taip manau.
Dar galvoju, kad yra šeimos vyrai ir ne šeimos. Jeigu turi šeimos vyrą, tai ir laimės paukštę turi.

Irgi ne.

Nu tai toliau apie vyrus ax.gif tongue.gif .
O kokios vyro savybės jus žavi, didžiuojatės jomis?
Atsidavimas, ištikimybė, aš nuolat jaučiu jo meilę, rūpestį, šilumą. Jis niekada nėra ant manęs šaukęs. O jei pavadina ne mažybiniu žodžiu, pagalvoju, gal kažką ne taip padariau, kad pašaukia tiesiog vardu. Aišku, tas pats yra ir iš mano pusės jam.
Dievinu, kad viską moka daryt ūkiškai. Ypač sodyboj viską daro savo rankomis, ką daro, daro tobulai ir iki galo išbaigtai. Labai tvarkingas yra.
Dabar visą savaitę su sūnumi atostogavo sodyboj, aš viena buvau Vilniuje. Neradau,
Atvykus pas juos, nė vieno daikto, nepadėto ne savo vietoje. Kambariai išsiurbti, šilto maisto pagaminta, viskas gražu ir tvarkinga.
Galėčiau daug vardint ir vardint wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 26 rugpjūčio 2018 - 09:07
Visgi, užsuk į temą ŽODŽIO NARPLIONĖS. Ten tavęs reikia:).
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 21:29)

Ne

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 22:17)

seniai irgi

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 07:56)
Ką šiandien?

Vakar tai nieko,lovoj,šiandien jau po truputi kuičiuosi namie. O tu šauniai padirbėjai 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 08 25, 08:55)

Taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 15:22)

Buvo

Sveikos rolleyes.gif
Atsakyti