Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Ar pari turėjot gerbėją, draugavot su žinomu, per tv rodomu žmogjmi?

Ne

Galėtumėt gyvent visiškai be užuolaidų ar žaliuzių?

Negaleciau. O cia siaurej nenaudoja jie vadinamu dieniniu uzuolaidu. Tik naktines ir tai jas traukia tik vasara,kai saule nuolatos sviecia. Tai ir pas mane namie uzuolaidos,ale naktines,bet istikro tokios visai visai lengvutes,persvieciamos beveik

Jums stringa SM?

Sunkiai krauna istikro

Jau visi vasaros planai įvykdyti, ar dar kažkas liko?Visur nuvažiavot, pabuvojot, padarėt?

Visi

Kokias daržoves dabar dažniausiai valgot prie mėsos patiekalų? Pirktos parduotuvėje, ar namuoae augintos?

Pirktas

Seniai gėlių pirkot?

I namus pora vazonu neseniai

Atsakyti

Dažnai pasižiūriu sodybų idėjas ir man labai nertažu, kai sodyboje krauta, prikrauta, ant kiekvieno kampo prisodinta gėlių. Man labai neskoninga. O jums kaip?

Per daug ir man negrazu

planuojat savaitei, ką valgysit?

Ne,o noreciau planuotis savaitei i prieki

Va kaip įpratau taip, tai ir nevalgydavau, nenorėdavau, galiausiai visai dingo apetitas..

Ar turite namuose purškiamo aliejaus?

Va va,su tais nevalgymais kaip pavojinga,suleteja medziagu apykaita visiskai

paskui. Tavo aprasyti metodai grynai yra sveikos mitybos principai,turiu mitybos plana,esme jo tokia pati,kaip tavo maitinimosi. Tikriausiai nereikia tiketis,kad bus israstas naujas dviratis del svorio metimo :) 

Neturiu

Ar maudosi šiuo metu kas duše/vonioje?

Niekas

Kaip leidziat/leidot penktadienio vakara? Lovoj nuo 18val su pizama. Apsirgau 🤷🏻♀

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 24, 09:35)
Jau visi vasaros planai įvykdyti, ar dar kažkas liko?Visur nuvažiavot, pabuvojot, padarėt?

Taip, kas buvo šiandien suplanuota

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 24, 10:13)
Kokias daržoves dabar dažniausiai valgot prie mėsos patiekalų? Pirktos parduotuvėje,  ar namuoae augintos?

Ir tokias, ir tokias

QUOTE(Nastya @ 2018 08 24, 12:22)
Seniai gėlių pirkot? -

senai

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 24, 12:59)
Dažnai pasižiūriu sodybų idėjas ir man labai nertažu, kai sodyboje krauta, prikrauta, ant kiekvieno kampo prisodinta gėlių. Man labai neskoninga. O jums kaip?

gražu

QUOTE(errachka @ 2018 08 24, 17:11)
planuojat savaitei, ką valgysit?

Ne, nes pagrinde perku darbe savikaina, o gaminu tik savaitgaliais

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 17:58)
Ar turite namuose purškiamo aliejaus?

ne

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 18:45)

ne

QUOTE(Aidos @ 2018 08 24, 20:53)
Kaip leidziat/leidot penktadienio vakara?

Prie kompo
SVEIKATOS PAČIAI

SVEIKOS,

lyja? (o, dar ir kaip)
Atsakyti
Kaip leidziat/leidot penktadienio vakara? Lovoj nuo 18val su pizama. Apsirgau
Viena namuose; gal serialą toliau pažiūrėsiu, gal šiaip youtube'je panaršysiu, bus matyt ką sugalvosiu.

Vajeeee... Kaip čia dabar taip? Linkiu pasveikti 4u.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 21:14)
lyja?
Ne, bet kažkaip labai anksti įtartinai aptemo, labai šilta, vėjas toks neaiškus, jaučiu naktį gali būti lietaus. Skaičiau, kad Plungę, Rietavą, Telšius nusiaubė škvalas, keli tūktančiai žmonių liko be elektros...

Turit numatę kino teatre kokią komediją (-as) pažiūrėti ar pusiau komediją (-as)?
Aha, turim numatę dvi; su Ponu Bynu ir Draugus.

Johnny English Strikes Again (2018) - Official Trailer (HD)
Friends: The Movie (2019 Trailer)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 21:26)
Turit numatę kino teatre kokią komediją (-as) pažiūrėti ar pusiau komediją (-as)?

neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 12:41)
Ar dažnai nešiojat žiedus?

Jk nenešioju

QUOTE(errachka @ 2018 08 23, 13:01)
jūsų vaikai turi ūgio matuokles?-

neturi

QUOTE(Alkaja @ 2018 08 23, 16:28)
Ką veikiat lėktuve, kol skrendat arba autobuse, kažkur toli važiuodamos?

miegu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 18:07)
Ar žinojot,  kad dar yra gyvenamųjų namų,  kuriuose šiuklšlės metamos per šiukšliių vamzdį,  esantį daugiabučio viduje, t.y už liftų kažkur?

Taip, pas mus kaime bendrabučiuose taip yra įrengta

QUOTE(Aidos @ 2018 08 23, 18:26)
Būna,kad po darbo neturit jėgų visai? Ką darot tuo metu,ilsitės ar vistiek darot kažką?

Taip, ir šiandien yra TOKIA DIENA. Ką darau – viešai nerašysiu - nesuprastumėt

QUOTE(Nastya @ 2018 08 23, 20:55)
Kokie planai savaitgaliui? -

Namai ir dar kartą namai

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 21:40)
Pajutot,  kad pastaruoju metu alga padidėjo?

Ne, nes man asmeniškai man tai kaip tik sumažėjo, kai priėmė tą debilišką įstatymą – „pinigai už vaikus už tavo pačios uždirbtus pinigus moka valstybė"

šią akimirką Jūs.....? ( klausau muzikos per ausines, geriu colą su ledukais ir citrina - dukra paruošė ir sėdžiu prie kompo - man PENKTADIENIO vakaras)
Atsakyti

SVEIKATOS PAČIAI

lyja?

Ačiū 🎈

Aha,nulijo smarkiai eilini syki

Vajeeee... Kaip čia dabar taip? Linkiu pasveikti 4u.gif
Johnny English Strikes Again (2018) - Official Trailer (HD)
Friends: The Movie (2019 Trailer)

Ai neklausk,kažkaip sugebėjau🤷🏻♀Na ir orai nelepina,lauke 8 tik,amžinas lietus,tai daug nereikia

Šiaip nebuvau,bet Taviškiai numatytieji verti demesio. Tik idomu del Draugu filmo,ar nenuvils

šią akimirką Jūs.....?

Guliu lovoj,narsau internete ir laukiu B griztancio namo

Pirmieji persalimo pozymiai,kaip gydotes? Isspaudziu citrinos sulciu,uzpilu karstu vandeniu ir isgeriu,kai pravesta :) daznai padeda

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 21:49)
šią akimirką Jūs.....? ( klausau muzikos per ausines, geriu colą su ledukais ir citrina - dukra paruošė ir sėdžiu prie kompo - man PENKTADIENIO vakaras)
Klausau/žiūriu šiuo metu Tina Turner & Eros Ramazzotti
Tina Turner & Eros Ramazzotti - Cose Della Vita Live - Munich 1998 (HD 720p) ir čia rašau.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 24, 21:56)
Pirmieji persalimo pozymiai,kaip gydotes?
Arba arbata su medumi arba niekaip.
Visko gali būti su tais Draugais, kartais ir nepasiteisina grįžimas. Na, pagyvensim pamatysim kaip bus.

Petražolių turit šaldytuve?
Yra.
Atsakyti
Pirmieji persalimo pozymiai,kaip gydotes?

juoda arbata su šaukšteliu medaus ir daug citrinos

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 22:29)

taip, kameroj guli

Jūsų vaikai mėgsta/geria kakavą? (jau nebe, matyt išaugo blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 23:08)
Kažkada gėrė, patiko, dabar nebe.

O jūs pati, seniai gėrėt kakavą?
Senokai.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 08 24, 17:11)

planuojat savaitei, ką valgysit?a-apmąstau dažniausiai

Ne, niekada to nedarau. Valgau,gaminu tai, ko noriu tą dieną. Vyras neišrankus maistui, tad šiuo klausimu žiūriu savęs. Jei gaminu tai, ko sūnus nevalgo, jam išverdu pieniškos sriubos, pasiima vėliau vytintų dešryčių.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 18:45)

Nea, dar guli maniškia.

Kaip leidziat/leidot penktadienio vakara? Lovoj nuo 18val su pizama. Apsirgau 🤷🏻♀</p>

Susitikom su puskės šeimyna, vaikštinėjom.

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 21:14)
lyja? (o, dar ir kaip)

Vakar-labai. O aš vairavau per liūtį ir žaibus blink.gif .

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 21:26)

Nea. Laukiu gero siaubiako arba kito įtempto filmo.

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 21:49)

Geriu kavą.

Pirmieji persalimo pozymiai,kaip gydotes? Isspaudziu citrinos sulciu,uzpilu karstu vandeniu ir isgeriu,kai pravesta smile.gif daznai padeda</p>

Arba išsispaudžiu 2 citrinas ir išgeriu sultis, arba liepžiedžių arbatos su medumi geriu. Bet reiia kafa man tai padeda. Dažniausiai koks vaistas imti reikia.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 22:29)
Yra.

Yra pernykščių. Nelabai jas naudoju unsure.gif .

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 24, 23:08)

Lygiai tad pats.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 24, 23:17)
O jūs pati, seniai gėrėt kakavą?
Senokai.

Seniai, gana seniai.

Visgi, šaunu dėl mitybos! Mano pažįstamos, kur herbalif geria, irgi būtinai valgo pusryčus.

Labas rytas,
Ką šiandien?
Jetau, kiek darbo prisidariau. Pasakiau draugei, kad dievinu naminius pomidorus. Patikėkit, du kibiriukus pomidorų ir 2 slyvų davė. Dabar laukia vakavimai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 25, 08:56)
Labas rytas,
Ką šiandien?
Jetau,  kiek darbo prisidariau. Pasakiau draugei, kad dievinu naminius pomidorus. Patikėkit, du kibiriukus pomidorų ir 2 slyvų davė. Dabar laukia vakavimai.
Labą rytą,
Namuos namučiuose šiandien.

Agrefa, morališkai aš su tavimi! Padėk Dieve biggrin.gif Bet draugė tai gera, maladec, tikra draugė, nu nesakyk biggrin.gif
Na bet rimtai, kiek darbo dabar turėsi, jergau margau. Na bet gi skanu bus kai padarysi.

Jūs ir jūsų vyras tame pačiame darbe dirbate?
Taip. Tik tiek, kad visiškai nesimatome per dieną, nei kartelio, susitinkame tik namuose.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 25, 09:55)
Agrefa, morališkai aš su tavimi! Padėk Dieve biggrin.gif Bet draugė tai gera, maladec, tikra draugė, nu nesakyk  biggrin.gif
Na bet rimtai, kiek darbo dabar turėsi, jergau margau. Na bet gi skanu bus kai padarysi.

Jūs ir jūsų vyras tame pačiame darbe dirbate?
Taip. Tik tiek, kad visiškai nesimatome per dieną, nei kartelio, susitinkame tik namuose.

Ačiū biggrin.gif . Jau baigiu. Slyvų uogienės ir užpiltų sirupu iš viso gavosi apie 15 litrų. O dar pilnas šaldytuvas visokių rūšių obuolienių, yra vyšnių uogienės. Mano vyras kas vakarą valfo obuolienę su sūriu.
Dabar dar 8 litrus pomidorų vakuoju. Kitus tiesio su grietine valgyt palikau. Nes pirną kartą pomidorus vakuoju, bijau, kad gali nesigauti.

Ne, kartu nedirbam ir nedirbom niekada.

O tu nustebinai, kad kartu su vyru dirbi bigsmile.gif . Rimtai! Kažkaip net minčių nebuvo, kad galėtumėt kartu dirbti.

O jums ar buvo taip, kad labai nustebot kažko kažkuo, kai pasisakė narė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 rugpjūčio 2018 - 15:26