Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 08 22, 23:23)
1. Koregavau mitybos dienotvarkę, įpročius.Tikrai viskuo. Išvaizda tenkina, svoris tenkina (užsibrėžiau numest 15 kg ir numečiau). Sveikata visapusiškai tenkina; prieš atostogas nusipirkau mokamas-norimas tyirimo paslaugas_nuo A iki Z; skydliaukės, hormonų, iki ... Viskas ok. Susirūpinusi buvau tuo, kad pavalgydavau kartą į dieną ir buvau soti, o paskutinis lašas buvo tame, kai per visą dieną suvalgydavau pvz tik 3 krabų lazdeles ir jaučiausi persivalgiusi.

2. Jūsų aplinkos rate_yra motinystės atostogose?

1. Šaunuolė Tu 4u.gif
O kaip koregavai mitybą, gal kokį mitybos planą buvai nusipirkus? Jei gali, papasakok smulkiau
O tai kodėl nevalgydavai? Kas buvo, jei visi tyrimai geri?

2. Kad lyg nėra

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 23, 06:43)
kaip manote, ar yra šioje narė kuri savo postais visada stengiasi išsiskirti?

Manau, kad nėra. Tiesa, visų mūsų postai yra skirtingi, kaip ir mes pačios, bet kažkokio pasikėlimo, o tuo labiau paniekos, nematau nei vienos poste. O pasigyrimai nėra blogai, juk kaip kitaip kitos kažką sužinos apie mus, jei pačios nepasigirsim.

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 07:25)
Ar pastebėjot, kad dabar labai dideli išpardavimai parduotuvėse? Perkat kažką?

Išpardavimų pastebėjau, bet, kol neprireikia kažko išsirinkt. Rinkom ir sūnui kedus ir man basutes kelionei, kad patogios būtų, tai išpardavimų modeliai nei vienas nepatiko arba jei kažkiek ir patiko, tai likę tik visai maži arba labai dideli dydžiai. Žodžiu, nieko gero, galų gale nusipirkom tuos, kurie buvo ne iš išpardavimų.

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 23, 09:40)
Ką paskutinio nešėt taisyti, tvarkyti?

Kompiuterio vaizdo plokštę pagal garantinį, bet buvo netaisoma. Vistiek reikėjo naują pirkt.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 23, 09:42)
Sveikatos pažymą vaikui/vaikams jau turit naujiems mokslo metams?

Turim, sūnus pats susitvarkė viską birželio mėnesį

QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 23, 10:42)
Jusu vaikai arba jus kai buvote vaikas "vaiketes" madu?

Kad labai, tai nesivaikėm. Viskas - normos ribose

QUOTE(Visgi @ 2018 08 23, 11:15)
Kada skalbėt patalynę?

Šiandien skalbiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 11:16)
Ar esat iš tų, kuri turit vieną vienintelę pačią pačiausią draugę ir kitų jums nereikia, ar turit keletą draugių?

Keletą

QUOTE(Visgi @ 2018 08 23, 12:02)
Ar turit kokių riešutų namuose?

Graikiškų ir migdolų

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 12:41)
Ar dažnai nešiojat žiedus?

Tik vestuvinį, kai kur einu. Grįžus namo, būtinai turiu nusiimti visus papuošalus.

Ruošiuosi kelionei, bet kažkoks nerimas graužia, negaliu, net pilvą skauda.

Sapnavau paryčiais Agrefą, kad ruošėmės į kažkokį filmą, bet ji mane perspėjo, kad negalėsiu ramiai žiūrėt, būtinai turėsiu daug su ja kalbėtis filmo metu, nes ji taip mėgsta. Žodžiu, kažkokią nesąmonę susapnavau. Gal net nesu sapnavus niekad temos narių, nepamenu.

Ką veikiat lėktuve, kol skrendat arba autobuse, kažkur toli važiuodamos?
Dažniausiai skaitau knygą arba žurnalą lėktuve, autobuse dar kartais po internetą landžioju

Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 08 23, 13:01)
jūsų vaikai turi ūgio matuokles?-aga

Specialios neturi.

QUOTE(Alkaja @ 2018 08 23, 16:28)
Sapnavau paryčiais Agrefą, kad ruošėmės į kažkokį filmą, bet ji mane perspėjo, kad negalėsiu ramiai žiūrėt, būtinai turėsiu daug su ja kalbėtis filmo metu, nes ji taip mėgsta. Žodžiu, kažkokią nesąmonę susapnavau. Gal net nesu sapnavus niekad temos narių, nepamenu.

Dažniausiai skaitau knygą arba žurnalą lėktuve, autobuse dar kartais po internetą landžioju

Geras bigsmile.gif . O man patiko, kad mane susapnavai ax.gif . Kalbėtis filmo metu tikrai nebūčiau, nes visad žiūriu tylomis, be komentarų. O po filmo tikrai būčiau norėjus aptarti smile.gif .
Chm, gal ir nueisim kada abi į filmą.

Kai skrendu, tiesiog sėdžiu.

Ar žinojot, kad dar yra gyvenamųjų namų, kuriuose šiuklšlės metamos per šiukšliių vamzdį, esantį daugiabučio viduje, t.y už liftų kažkur?
Galvohau, kad tokių dalykų jau nėra. Bet kai buvom vieno buyo Baltupiuose pažiūrėt. Ir ten šiukšlės metsmos laipyinėne per šiukšlių vamzdį. Patikėkit, koks tvaikas laiptinėse. Šlykštuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 23 rugpjūčio 2018 - 17:08
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 21, 18:47)
ar pastebėjote, kad dabar atėjo laikai, kai NIEKAM NIEKO NEREIKIA?

Nepastebėjau

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 21, 19:27)
Ar Kalėdoms dovanas jau planuojate vaikams, artimiesiems?

Dar ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 08 21, 19:54)
Ar verdat kompotus, jei turit daug obuolių ar slyvų? Ne žiemai, bet greitam gėrimui?

Ne,mums tik vanduo atsigert iš krano tinka

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 21, 19:55)
Kokios Jūsų pareigybės darbe, žinoma, jei ne paslaptis – parašykite?

Nenoriu sakyt

QUOTE(Alkaja @ 2018 08 21, 20:08)
Aidos, Tavo istorija su kolege, kažkokia mistinė. Aš, jei man taip būtų, ją visiškai ignoruočiau, nenori bendraut - nereikia. Parodyčiau, kad ji man nėra svarbi ir kad puikiai galiu apsieiti ir be jos. Jei nori pykti, tegul pyksta, neuždrausi gi žmogui to daryti.

Ar turit/turėjot namie lanką? Mokat sukti?

Tai aš taip ir darau,ignoruoju ją. Ji prisigalvojo problemų,tegu jose ir gyvena smile.gif
Turiu,sukt nemoku. Rimtai,nu neišeina blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 21, 20:49)
Ar pastebėjote, kad kai tik AŠ grįžtu į temą, visos kažkur pradingsta?

Nepastebėjau

QUOTE(Nastya @ 2018 08 21, 21:53)

Yra tekę miegot ant šieno? - Vieną kartą prieš kokių 15 metų teko.

Ne,neteko

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 21, 23:12)

Būna,  kad darbe kraunat mobilųjį?

Labai retai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 22, 05:34)

šiai akimirkai Jūsų piniginėj, kiek popierinių eurų yra?

10 eurų,guli,laukia atostogų Lietuvoj vėl

QUOTE(Nastya @ 2018 08 22, 05:48)

Neturit baimės važiuoti liftu? - Aš ne, nebaisu man.

neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 22, 05:55)
Su kuo paskutinį kartą labai gražiai, jaukiai pasisėdėjot, pasibendravot?

Su kita bendradarbe (ne ta,nenormalia biggrin.gif )

QUOTE(errachka @ 2018 08 22, 11:01)
laukia jūsų gyvenime naujų iššūkių?

Lyg ne,nebent netikėtai atsiras jų. O tau sėkmės naujam darbe 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 22, 13:48)
Ką po darbo?

Į parduotuves ir namo

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 22, 18:18)
perkat, mėgstat tokius ledus?

Perku

QUOTE(Nastya @ 2018 08 22, 21:53)
Su kokia pagalve mėgstat miegot?

Minkšta,maža

Būna,kad po darbo neturit jėgų visai? Ką darot tuo metu,ilsitės ar vistiek darot kažką? Ilsiuosi,velniai nematę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 08 22, 22:23)
Jūsų aplinkos rate_yra motinystės atostogose?

Pas mus darbe nebūna,kad nebūtų neštukų,tai dabar neseniai dvi mačiau su pilvukais lakstančias kolidoriais. Juokaujam,kad užkrečiama čia pas mus biggrin.gif nes bent viena,dvi visada su pilvukais,kelios jau dekrete. Taip ir sukasi ratu

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 23, 05:43)

kaip manote, ar yra šioje narė kuri savo postais visada stengiasi išsiskirti? (taip, yra. Ir kartais jos postuose galima įžvegt panieką blink.gif )

Nepastebėjau. Apie kurią narę šneki?

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 23, 08:40)

Kol kas nieko,bet laukia šilumos siurblio remontas kelių savaičių bėgyje

QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 23, 09:42)

Gal kažkiek

QUOTE(Visgi @ 2018 08 23, 10:15)
Kada skalbėt patalynę?

savaitgalį

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 10:16)
Ar esat iš tų, kuri turit vieną vienintelę pačią pačiausią draugę ir kitų jums nereikia, ar turit keletą draugių?

Turiu kelias,bet ta pati pati yra tik viena

QUOTE(Visgi @ 2018 08 23, 11:02)

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 11:41)

vestuvinį kasdien,sužadėtuvių rečiau,nes erzina,kai kliūna visur..
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 23, 15:28)

Autobuse internete skaitinėju ką nors,lėktuve miegu,dažnai šampaną geriu,jei skrydis į priekį,arba miegu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 17:07)

Ar žinojot,  kad dar yra gyvenamųjų namų,  kuriuose šiuklšlės metamos per šiukšliių vamzdį,  esantį daugiabučio viduje, t.y už liftų kažkur?

Nežinojau. Kažkoks apsileidimas,girdėjau,kad nuo tų angų šiukšlėms tarakonų daug užsiveisia
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 22, 23:23)
Jūsų aplinkos rate_yra motinystės atostogose?
Taip, bet ne artimam rate.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 23, 06:43)
kaip manote, ar yra šioje narė kuri savo postais visada stengiasi išsiskirti?
Aš to nepastebėjau.
Nastya, kaip vystosi toliau ta istorija dėl vagystės, ką tie mimozos kalba?
---
Pasiūlė pinigų, kad atsiimtume pareiškimą biggrin.gif Galit kas norit paspėliot kiek ax.gif
---
Tiesą sakant, išpardavimai Lietuvoje yra juokingi. Jokie tai ne išpardavimai. Gal šiokios tokios akcijos. Nieko labai ypatingo nepastebėjau. Buvau akropoly tai keliose batų parduotuvėse daugiau akcijų vasarinei kolekcijai ir tiek.
Suknelę trumpinau.
Sutvarkyta jau.
Mano gal dar per maži, bet aš vyriausios dukros pati visada paklausiu kas labiau patinka, kas jai gražiau, tai visada turi savo nuomonę. Na, o man, kiek mama pasakojo, tai bet ko tikrai neįsiūlysi ir neaprengsi, labai išranki buvau. rolleyes.gif
Kada skalbėt patalynę?
Pirmadienį.
Pati pačiausia viena, bet turiu dar kelias geras smile.gif
Šiuo metu ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 12:41)
Karts nuo karto.
Papildyta:
QUOTE(errachka @ 2018 08 23, 13:01)
jūsų vaikai turi ūgio matuokles?
Nea, bet turim vietą namuose kur žymim vaikų ūgį kasmet.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 23, 16:28)
Labai įvairiai būna. Jei su vaikais tai jais užsiimu, filmukai, valgymai, žaidimai kokie. Jei be jų tai žurnalą skaitau, įsijungiu kokį filmą, arba šiaip šneku su kuo skrendu, būna pavalgom ar išgeriam ko.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 18:07)
Ar žinojot,  kad dar yra gyvenamųjų namų,  kuriuose šiuklšlės metamos per šiukšliių vamzdį,  esantį daugiabučio viduje, t.y už liftų kažkur?
Tai, kad daug kur taip yra dar. Ten kur teko būt tai jokio kvapo nėra, gal tau pasitaikė tiesiog netvarkingas namas? Tie vamzdžiai, dabar kur prisimenu tai pilaitėj, pašilaičiuose, fabuose, žirmūnuose, karoliniškėse tai šimtu proc. Tik aišku devynaukščiuose.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 23, 18:26)
Būna,kad po darbo neturit jėgų visai? Ką darot tuo metu,ilsitės ar vistiek darot kažką?
Pasitaiko, būna namie tiesiog laiką leidžiam, jau niekur neinam tada. O būna vistiek kažką sugalvoju. Įvairiai. Su vaikais visiškai nieko neveikt vistiek nesigauna, nors ir norisi kartais smile.gif

Laba smile.gif
Kokie planai savaitgaliui? - Važiuosim į sodybą rytoj. Šeštadienį baidarėm plauksim, gal pasiseks su oru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 08 23, 18:26)
Būna,kad po darbo neturit jėgų visai? Ką darot tuo metu,ilsitės ar vistiek darot kažką? Ilsiuosi,velniai nematę  ax.gif

Galima sakyti, kad beveik nuolat taip. Grįžtu stiklinėm akim l.dažnai. Ilsiuosi namuose, tiesiog būnu su šeimyna namuose. Myliu savo namus. Kaip ten sako-mano namai, mano tvirtovė.

QUOTE(Nastya @ 2018 08 23, 20:55)
Kokie planai savaitgaliui? - Važiuosim į sodybą rytoj. Šeštadienį baidarėm plauksim, gal pasiseks su oru  ax.gif

Į tėviškę. Pakeliui užsuksiu pas draugę.

Pajutot, kad pastaruoju metu alga padidėjo?
SoDros atstovai kalba, kad apie 12 proc.padidėjo alga, ypač statybiniam sektoriuj. Mano alga nedidėjo. Manau, kad didėja ten, kur po atititinkamų institicijų tikrinimų darbdaviai mažina vokeliuose mokamą užmokestį, tuo pačiu didindami oficialų darbo užmokestį.
Atsakyti

Kad jau baigėsi tie išpardavimai...liepos mėn.buvo

Nepamenu, kad gal nieko

Taip, susitvarkėm dar birželio mėn., prieš savaitę ir iš stomatologės pažymas pasiėmėm

Mano vaikai nieko nesivaiko, o kai aš buvau vaikas – tam neturėjau galimybių, nes nešiojau tai, kas likdavo nuo vyresnės sesės. O dar vėliau, kai pati atsistojau ant kojų ir pati užsidirbau, tai gal vienu tarpu buvo „banga“, kai norėjosi turėti VISKĄ, kas madoj. Tada galėjau sau leist, nes nei buto mokesčiai, nei vaikai, nei renovacija, nei maistu šaldytuve rūpintis

Kada skalbėt patalynę?

nepamenu

Turiu tą vieną, bet šiuo metu – neturiu. Esu pati sau draugė

Neturiu jk

SVEIKOS 4u.gif

Jūsų nuomonė? Ar verta TOKIĄ "GERIETĘ" į laisvę?
gerai visos pamenate, kaip tokia Bružaitė -
nuteistoji du savo vaikus (8 ir 12 metų) tyčia nužudė dėl asmeninių paskatų: 2007 m. kovo 20 d., apie 14 val., savo namuose, esančiuose Kelmės rajone, lydėdama į koridorių išeinantį savo mažametį sūnų, būdama už jo nugaros, šiam ant kaklo užmetė smaugvirvę, ją užveržė bei laikė tol, kol jis mirė dėl pasmaugimo. Maždaug po pusvalandžio ji pasmaugė ir antrąjį vaiką – koridoriuje, lydėdama į treniruotę išeinantį savo sūnų, jam taip pat ant kaklo užmetė smaugvirvę, ją užveržė ir laikė tol, kol jis mirė dėl pasmaugimo. Po nužudymo moteris vaikus paslėpė rūsyje, o vėliau juos išvežė ir paskandino upelyje. Vaikų nužudymas sukrėtė visą Lietuvą – jų motina iš pradžių žurnalistams pasakojo, kad vaikai esą dingo iš namų. Bet kai po dviejų parų jie buvo rasti pasmaugti, įtarimai krito ant viešai atgailaujančios motinos – netrukus ji buvo sulaikyta ir apkaltinta tyčiniu nužudymu.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt....d?id=78870885#
---
savo namuose, 2007 m., pasmaugė abu savo vaikus ir po ilgų tyrimų, buvo pasodinta už grotų iki gyvos galvos. Šiai dienai ši "dama" yra VIENINTELĖ moteris Lietuvoje kalinti už grotų ir prašo malonės prašymo, kad išleistų į laisvę, kai tik įsigalios LT įstatymas..kad bus išleidžiami visi kaliniai praleidę už grotų pagal amnestiją...
(be komentarų)
Atsakyti
Galvoju, kad ji bando pasinaudot kaliniui suteikiama galimybe prašytis malonės. Bet aš netikiu, kad jai bus suteikta laisvė. Be galo sunkus nusikaltimas. Visa šalis sekė bylos eigą. Neišleis jos tiesiog. O prašyt ji gali visko, ko įstatymai leifžia prašyt. Bet netikiu, kad jai duos tai, ko ji prašo.
H. Daktaras jau daugybę metų daug ko prašo. Bet dar vis jo didžiausi norai neišpildyti ir kažin, ar bus išpildyti.

Turit namuose medaus?
Neturiu namuose. Turiu darbe, turiu sodyboj. Bet namams dar nenupirkau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 21:40)
Pajutot,  kad pastaruoju metu alga padidėjo?
Man nedidėjo, nepakėlė vyras biggrin.gif biggrin.gif O šiaip tai darbe vidutinis atlyginimas pastaruoju metu pakilo 6%. Nuo metų pradžios gal 10. Bent jau mes tai tikrai keliam atlyginimus karts nuo karto. Dar kartą jie bus peržiūrėti spalio mėnesį, o po to jau naujais metais sausį-vasarį.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 23, 21:43)
Nuomonė? Mirties bausmė jai reikalinga, o ne laisvė. Nesiplėsiu, nes ne kartą rašiau ką apie tai manau.

Ar (pavyzdžiui) draugės, giminaičiai žino kiek jus uždirbate? - Kai kas žino, bet apytiksliai.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 08 23, 22:07)
Ar (pavyzdžiui) draugės, giminaičiai žino kiek jus uždirbate? - Kai kas žino, bet apytiksliai.

Nežino. Man kažkodėl atrodo, kad galvoja, jog daugiau, nei yra iš tikrųjų. biggrin.gif

Ar būna jūsų kelyje tokių, kurie tiesiai šviesiai paklausia-o kiek tu uždirbi ?
Kad lyg ne, lyg neklausė niekas paskutiniu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 23 rugpjūčio 2018 - 21:20

Kokie planai savaitgaliui?

Pagal ora planuosim :) gal grybaut

Pajutot, kad pastaruoju metu alga padidėjo?

Pajutau,kitamet vel kils pavasari kiek

domejausi

(be komentarų)

Tai as irgi be komentaru

Turit namuose medaus?

Turiu

Ar (pavyzdžiui) draugės, giminaičiai žino kiek jus uždirbate?

Ne,be vyro niekas nezino daugiau

Ar būna,kad nutylit savo nepasitenkinima,slepiat susierzinima prieš vyra? Šiandien slepiau,nutare pasikviest svečiu gimtadieniui,nors prieš tai sutarėm,kad dviese paminėsim tik. O aš visai jokio noro neturiu ne tik virtuvėj suktis,bet ir bendrauti per daug su žmonėm,na tiesiog priimti svečius,jais rūpintis. Nutylėjau vien dėl to,kad bus jo šventė,bet dar giliai viduje tikiuosi,kad apsigalvos..

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 08 23, 22:30)
Ar būna,kad nutylit savo nepasitenkinima,slepiat susierzinima prieš vyra? Šiandien slepiau,nutare pasikviest svečiu gimtadieniui,nors prieš tai sutarėm,kad dviese paminėsim tik. O aš visai jokio noro neturiu ne tik virtuvėj suktis,bet ir bendrauti per daug su žmonėm,na tiesiog priimti svečius,jais rūpintis. Nutylėjau vien dėl to,kad bus jo šventė,bet dar giliai viduje tikiuosi,kad apsigalvos..</p>

Galvoju, kad jau tiesiog nepavyksta paslėpti.
Suprantu tave. Aš irgi susierzinčiau. Bet visumoj gal labai smagiai pasisėdėsit.

Ar visumoj lengvai, greitai užmiegat?
Nea verysad.gif. Kartais nervuojuosi, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 22:19)
Ar būna jūsų kelyje tokių,  kurie tiesiai šviesiai paklausia-o kiek tu uždirbi ?
Yra buvę keli kartai. Atsakau, kad kiek uždirbu tiek pakanka.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 23, 22:30)
Tai as irgi be komentaru
---
Ar būna,kad nutylit savo nepasitenkinima,slepiat susierzinima prieš vyra?
biggrin.gif
---
Pasitaiko. Bet mes ir šiaip linkstam į kompromisus. Vieną kartą nusileidžiu aš, kitą kart jis. Kažkaip pavyksta susitarti.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 23, 22:39)
Ar visumoj lengvai,  greitai užmiegat?
Visumoj, taip. Greitai ir lengvai.

Ar galėtumėt į svečius nueit visiškai tuščiom rankom? - Šiaip ne. Visada kažko paimu su savim. Ar tai butelį kokį ar iš maisto ko. O būna ir to ir to. Kažkaip nemalonu eit ir nieko neatnešt. Bet yra buvę keli išimtiniai atvejai, kai visiškai neplanuotai ir vėlai kažkur papuoli.
Atsakyti