Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Skalbėt šiandien ką nors?

Grindu skudura tik

Kada buvot svečiuose pas kažką?

Praeita savaite pas anyta

Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare? Taip,esu. Is pasakojimu,kaip atrodo pati,kaip atrodo jos buitis,seima. 

Atsakyti
Geras klausimas.
Absoliučiai apie kiekvieną narę ir jos šeimą esu susidėliojus vaizdą. Ir tas irgi įtakoja, dėl ko aš nenoriu gyvai.susitikt. Man patinka taip, kaip.esu susidėliojus mintyse.

O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?
Buvo visai neseniai. Ilgus metus darbo klausimais karts nuo karto tokiai moterai tekdavo paskambint. Susidariau apie ją vaizdą. Ir visai neseniai seminare pamačiau ją gyvai. Na niekaip, niekaip neatitinka mano sudėlioto vaizdo. Ir man tai nepatinka biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 20:10)
Ar perkat maisto gamybai jūros gėrybes?

Oi, ne – nevalgom mes šio „gėrio“

QUOTE(kulverstukis @ 2018 03 03, 20:36)
Kur dedate vaistus su pasibaigusiu galiojimo laiku?

Metu į šiukšliadėžę

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 21:53)
Ar esat prieraiši-žmonės, mašina, darbas, namai?

Namai ir darbas

QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 11:52)
namus tvarkotės pirmos dienos pusėj ar mėgstat ir popiet,vakarais?

rytais

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 14:46)

Taip, rūbus vaikų

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 15:18)

nepamenu

LABA VISOMS ax.gif

perskaičius TOKĮ straipsnį -
https://www.tv3.lt/n...ir-du-lietuviai
Jums nekelia siaubo, kokie mūsų tauta vis tik svetur apgailėtina?
(man tai gėda už "tokius")
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 22:53)
Mano namai ten kur širdis, kur mano šeima. Prie daiktų, žmonių neprisirišu. Nemėgstu, o ir labai to nenorėčiau. Aš pakankamai lengvai prisitaikau prie pokyčių. Aš toks žmogus, kad man reikia pokyčių, nemėgstu kai ilgai viskas tas pats ir tas pats. Kalbu, turiu omeny, plačiąją prasme. Nesu priklausoma nuo daiktų, bet nenorėčiau būt ir tokia prieraiši, kad važinėti n metų tuo pačiu automobiliu, ar visą likusį gyvenimą gyventi toje pačioje vietoje, tose pačiose namuose. Na, aš čia taip grubiai.
Man reikia to, kai viskas nauja, iš naujo, per nauja, to viso veiksmo ir pan. Va, tarkim prie niko esu prisirišus, o va prie avataro visiškai ne, pabostų tas pats ir tas pats.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 12:52)
namus tvarkotės pirmos dienos pusėj ar mėgstat ir popiet,vakarais?
Savaitgaliais pirmos dienos pusėje, jei darbo dieną, po darbo, tai antros dienos pusėje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 16:18)
Prieš savaitę.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 16:31)
Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare?
Plius minus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 16:38)
O jums buvo taip, kad susikūrėt virtualų vaizdą, o kai gyvai sutikot, niekaip nehalėjot priprast, kad žmogus kitoks, nei įsivaizdavot?
Buvo, bet pasitaikydavo viskas iš geros pusės, į gerą. Net negaliu prisiminti tokio atveju, kad būtų tekę nusivilti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 16:50)
Ne, aš niekad nepagalvoju, kad va mūsų tauta apgailėtina. Visaip elgiasi ir kitos tautos.

Laistėt šiandien kambarines gėles?
Taip, ką tik.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 14:38)

Buvo ir ne karta. Deja,mano vaizdas visad gerokai skirdavosi nuo tikrojo biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 14:50)

Kelia siauba,bet tauta is dalies agailetina ir svetur ir namuose

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 15:02)

Neturiu dar nei vienos

Artimiausias pirkinys namams? Mini radiatorius į miegamajį ir vazonėlis velykų žolytei
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 15:50)

Bijau rašyt atvirai, kad ne taip mane supras išvykę narės. Nes tai jautri tema.
Bet aš visad sakiau, kad prasidėjus emigracijai tapo lengviau kvėpuoti Lietuvoj, bo su išvykusiais išsinešdino ir daugiau nei pusė padugnių. Ir nieko nėra baisiau, kai tokie padugnės grįžta. Didelė valdžios klaida bus, jei pradės skatint grįžtamumą. Apsaugok, Viešpatie nuo to. Kas nužudė žurnalistę Viltę jos namuose-grįžęs padugnė iš užsienio. Kas nužudė studrntę Justę, kuri per FB susirado pakeleivį, kad parvežtų iš tėviškės į studijas-grįžęs padugnė; išniekino ir paliko kūną, uždengtą šakomis. Nenustebsiu, kad iš prabangių automobilių lupa detales ir vagia tie patys grįžę padugnės. Tad geriai jau būtų, kad valdžia būtų įžvalgi ir leistų ir toliau lengvai kvėpuoti.
Taip, kad mano nuomonė tokia. Yra išvykusių gerų žmonių, susikūrė ten sau gerovę, turi padorius darbus, jiems ten gerai. Tad nėra reikalo skatint padugnių sugrįžimo, nes geri žmonės,kurių gyvenimas jau verda ten, čia vis tiek negrįš.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 16:02)
Mano namai ten kur širdis, kur mano šeima. Prie daiktų, žmonių neprisirišu.

Taip, ką tik.

Nenorėčiau niekada, kaip čigonka, lakstyt paskui šeimą. Manau, kad šeima turi būt stabili, santykiai joje irgi, o joje gyvenantys žmonės turi žinot, ką kuria ir kodėl.kuria ax.gif . O ne tai, kad šiandien taip, o rytoj jau kitaip tongue.gif .

Ne, tai padariau penktadienį.

Ar žinot, kokią avalynę vadindavo pensininkais biggrin.gif ?
Žinau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 16:01)
Bijau rašyt atvirai, kad ne taip mane supras išvykę narės. Nes tai jautri tema.
Bet aš visad sakiau, kad prasidėjus emigracijai tapo lengviau kvėpuoti Lietuvoj, bo su išvykusiais išsinešdino ir daugiau nei pusė padugnių. Ir nieko nėra baisiau, kai tokie padugnės grįžta. Didelė valdžios klaida bus, jei pradės skatint grįžtamumą. Apsaugok, Viešpatie nuo to. Kas nužudė žurnalistę Viltę jos namuose-grįžęs padugnė iš užsienio. Kas nužudė studrntę Justę, kuri per FB susirado pakeleivį, kad parvežtų iš tėviškės į studijas-grįžęs padugnė; išniekino ir paliko kūną, uždengtą šakomis. Nenustebsiu, kad iš prabangių automobilių lupa detales ir vagia tie patys grįžę padugnės. Tad geriai jau būtų, kad valdžia būtų įžvalgi ir leistų ir toliau lengvai kvėpuoti.
Taip, kad mano nuomonė tokia. Yra išvykusių gerų žmonių, susikūrė ten sau gerovę, turi padorius darbus, jiems ten gerai. Tad nėra reikalo skatint padugnių sugrįžimo, nes geri žmonės,kurių gyvenimas jau verda ten, čia vis tiek negristu

Is dalies sutinku su tavimi,cia daug padugniu yra,as ir vyras pernai patys turejom reikalu su tokiais. Bet tuo paciu nereikia ir taip drastiškai. Jonaitienė nebuvo emigrantė smile.gif na ir daug kitu įvykių.

Žinau biggrin.gif

Ka veikiat be sm? Žiūrim su b Ne vienas kelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 18:00)
Artimiausias pirkinys namams?
Noriu naujo pietų stalo su kėdėmis.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 18:01)
Nenorėčiau niekada, kaip čigonka, lakstyt paskui šeimą. Manau, kad šeima turi būt stabili, santykiai joje irgi, o joje gyvenantys žmonės turi žinot, ką kuria ir kodėl.kuria ax.gif O ne tai, kad šiandien taip, o rytoj jau kitaip tongue.gif

Nesupratai. Aš kitką turėjau omenyje. Namai namais, kas porą metų jų nekeiti gi, bet jei keist namus, tai išgyvensiu, man tai nėra baisu, man svarbu, kad šeima būtų kartu, o jei taip bus, tai man visur bus gerai.
Ką esi sukūręs, tai kas tikrai tikra, tuomet tai niekur nedings, neišsibarstys, visada bus su tavimi. O namas, automobilis, tai nekilnojamas turtas ir tiek.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 18:13)
Ka veikiat be sm?
Ką tik baigiau su vyru kalbėti ir va čia pabaigiu atrašynėti.

Ne. nežinau.

Ar esat buvę savaitgaliniame festivalyje Granatos Live kur kasmet rugpjūčio mėnesį vyksta Rumšiškėse?
Mes su vyru ne, bet sūnus jau trečią kartą. Bilietus nusipirkęs beveik prieš pusmetį jau.
Pramogos įvairios nemokai; žymios lietuviškos, užsienio grupės, dainininkai, didžėjai, tokie kaip: Alan Walker, Ellie Goulding, David Guetta ir t.t. ir pan,.

Granatos Live 2016 | Official Aftermovie
Granatos Live 2017 | Official Aftermovie
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 17:13)

Žaidžiu su sūnum "atspėk žodį"ir gulinėju su vyru.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 17:19)
Ar esat buvę savaitgaliniame festivalyje Granatos Live kur kasmet rugpjūčio mėnesį vyksta Rumšiškėse?
Mes su vyru ne, bet sūnus jau trečią kartą. Bilietus nusipirkęs beveik prieš pusmetį jau.
Pramogos įvairios nemokai; žymios lietuviškos, užsienio grupės, dainininkai, didžėjai, tokie kaip: Alan Walker, Ellie Goulding, David Guetta ir t.t. ir pan,.

Granatos Live 2016 | Official Aftermovie
Granatos Live 2017 | Official Aftermovie

Nea. Man nepatinka tos vietos, kur daug jaunimo ir alkoholio . Netraukia.

Ar perkat moliūgų sėklas, valgot?
Man skanu. Tai į salotas įsimetu, tai tiesiog vienas valgau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 19:44)

kas buvo pietums? (kadangi pusryčiai vėlyvi buvo, tai pietūs pas mane tik

buvom DonSimon-vyrai picukes valgė, o aš NEREALIAS cezario slotas-vilnietės, rekomenduoju bigsmile.gif
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 20:24)
Ar kada nors galvojot apie emigraciją?
Daug kartų

nee
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 20:41)
kaip/kuo gydote nosies slogą? (česnaką uostau)

plaunu nosį
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 03, 21:10)
Ar perkat maisto gamybai jūros gėrybes?
Neperku, nes mano šeimyna nenori, nors kelis kartus siūliau kažką iš jų pagaminti. Ne ir viskas, tokio atsakymo sulaukiu

aga
QUOTE(kulverstukis @ 2018 03 03, 21:36)
Kur dedate vaistus su pasibaigusiu galiojimo laiku? Kai kuriuos vartoju ir toliau pvz. tabletes, skystus sudedu i maiseli ir isnesu i vaistine.

išmetu
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 22:53)
Taip, esu. Jei yra gerai man, neieškau specialiai dar kažko.kito, kad va gal  bus dar geriau ir gražiau.

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 11:37)
Errachka, nuo pusės 9 Kaziuke ieškojau chalvos. Sušalom su vaiku, nuėjom kavinėj sušilt, paskui vėl ieškojom. Bet buvo iki tiek šalta, kad maisto nusipirkon ir išvažuavom, bet chalvos nepriėjom.
Tik gerą kitą dalyką nusipirkau-moliūgų sėklų aliejų. Salotoms nerealus dalykas.

rimtai?nejau jie tik vieną dieną buvo?Ji nereali-šian pusę ir sulesiau: be cuktaus, be jokių gkliukozių sirupų, tirpsta burnoj wub.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 12:52)
namus tvarkotės pirmos dienos pusėj ar mėgstat ir popiet,vakarais? Tik pirmos dienos pusėj. Daugiausiai jėgų  rolleyes.gif

irgi
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 15:46)
Aha, patalus. Pakeičiau patalynę.

ne
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 16:18)
Vakar vakare.

prieš kokį mėn
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 16:31)
>Ar esat susidarusios vaizda kaip atrodo viena ar kita temos nare? Taip,esu. Is pasakojimu,kaip atrodo pati,kaip atrodo jos buitis,seima. </p>

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 16:38)

yra buvę
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 04, 16:50)

sorry, bet neskaitau tokių straipsnių..
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 17:02)
Taip, ką tik.

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 18:00)
Artimiausias pirkinys namams? Mini radiatorius į miegamajį ir vazonėlis velykų žolytei

kol kas nieko
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 18:01)
Žinau  tongue.gif .

nea
QUOTE(Aidos @ 2018 03 04, 18:13)

Beatos picos receptu ieškosiu
QUOTE(Visgi @ 2018 03 04, 18:19)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 04, 18:46)
Man skanu. Tai į salotas įsimetu, tai tiesiog vienas valgau.

taip ir naudoju labai daug kurt
o jūs kanapių sėklas naudojat?-nusipirkau, tai ir tas pradedu visur bert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 03 04, 18:04)
buvom DonSimon-vyrai picukes valgė, o aš NEREALIAS cezario slotas-vilnietės, rekomenduoju bigsmile.gif

rimtai?nejau jie tik vieną dieną buvo?Ji nereali-šian pusę ir sulesiau: be cuktaus, be jokių gkliukozių sirupų, tirpsta burnoj wub.gif

o jūs kanapių sėklas naudojat?-nusipirkau, tai ir tas pradedu visur bert biggrin.gif

Negirdėta-prašom plačiau ax.gif .

Jie tikrai buvo per keletą vietų, bet buvo taip šalta, o aš dar vaiką pasiėmiau, kad nesugebėjau iki jų daeit. Aosisumok ir grįžom. Aš juos penktad.mačiau, tik kad nepirkau, kol neturėjau atsiliepimų.

Irgi. L.pikantišką skonį duoda ax.gif .

Turit namuose mineralinio?
Jau baigėm. Ir tingim iki.pardės tystis. O taip noriu rolleyes.gif .
Atsakyti

Nesu,privengiu tokiu vietu. B buvo ne taip ir seniai,is jo pasakojimu susidariau bloga vaizda apie festivalius

Perku,skanu

o jūs kanapių sėklas naudojat?

Labai skanios kanapiu,berods turiu maiseli dar

Turit namuose mineralinio?

Neturim,nerandam cia skanaus,tai perkam labai retai

Velykoms jau ruošiatės? Tik tiek,kad planuoju velyku žolytę sodinti jau ir dabar pastebėjau,kad jau yra velyku papuošimu parduotuvėse,manau nusipirksiu ryškiai geltonu žvakiu

Atsakyti