Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 08, 06:52)
laikrodį visada nešiojate ant dešinės rankos, kaip priklauso?
Tai, kad ant kairės priklauso. Ant jos ir nešioju.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 08, 08:15)
Norėtumėt dar ką pasimokyt, studijuot?
Kad kažkaip ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 08:46)
Atoatogos šiais netais kartu ar atskirai su vyru?
Kaip ir kartu daugiau mažiau.
QUOTE(errachka @ 2018 08 08, 12:00)
namie turit ventiliatorių?
Neturime.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 12:16)
Kaip manot,  kodėl  žmonės būna egoistais?
Manau tiesiog nuo žmogaus priklauso.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 08, 15:28)
Skaitėk kada kokią knygą apie vaikų auklėjimą?
Skaičiau kelias kuomet laukiausi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 15:39)
Tapkes šlepetes nešiojat tas,  kur pet puršta persikiša ar paprastai įmaunamas?
Ir tokias ir tokias turiu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 08, 22:19)
Jūsų vaikai namuose nešioja tapkes?
Kad ne, nenešioja tokių kaip tapkių. Dukros visą laiką basos arba su kojinėmis. Tik sūnus mėgsta su tokiais kroksiukais vaikščiot.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 23:41)
Ar seniai-kada turėjot,  kai dainavot visi drauge,  šokot,  vėl dainavot-na apiw tikrą balių kalbu?
Pas mus turbūt kas antras pasisedėjimas sodyboj ar kur kitur toks būna. Vienužo linksmai mes visada smile.gif Savoj kompanijoj, nebūna labai daug žmonių ir nebūna jokių balių. O jei grynai kokiam didesniam baliuje tai gal prieš pusę metų.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 09, 07:01)
ar per karščius nešiojate juodos spalvos rūbus?
Pasitaiko.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 09, 08:03)
Kada ir ką turėjot paskutiį kartą svečių; tikėti ar nelabai?
Šiandien vakare. Tikėti. Užsuko mūsų darbuotojas-draugelis (tas su kuriuo ir po darbo bendraujam), reikėjo jam šiokių tokių popierių skubiai, nes išskrenda ryt iš ryto į Maskvą su darbiniais reikalais. Užsuko su vaiku, tai vaikai dar pažaist spėjo, mes arbatos išgėrėm.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 09, 09:06)
Kokius garsus šiuo metu girdite?
Vyras kažką per TV žiūri.

Sveikos gyvos 4u.gif Pagaliau pareinu į temą 4u.gif Grįžom šiandien jau į Vilnių smile.gif

Jei pamatytumėt moterį su išpurvintu veidu, na tarkim ne vietoj lūpdažis, tušas ar pan., ar pasakytumėt jai? - Pasakyčiau. Ir šiandien parduotuvėj gražiai pasakiau, nu nes klaikiai atrodo, o dar visi eina ir žiūri. Aš ir pati norėčiau, kad man pasakytų tokiu atveju.
174
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 08 09, 13:43)
paskutinė matyta įžymybė?
Jurkutė Jūrmaloj.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 09, 20:25)
Ar esat energingos? Turit daug energijos per karščius?
Aš būnu energinga kaip ir visada.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 09, 22:08)
Kada tik.su vyru dviese kavinėj gėrėt kavos?
Kad ir vakar oro uoste.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 09, 22:33)
Ar turit savo normalų, gerą CV susikūrę?
Nea, pasenęs jau kaip reikiant, bet ir nėra būtinybės jo kurt.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 09, 22:36)
klausimus sugalvojate iš anksto, ar tik paskaičiusios postus?
Būna visaip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 09, 23:02)
Ar turit namuose kažkokių vaistų nuo nemigos arba tiesiog,  kai kažko jaufinatės,  nervinatės,  kad greičiau užmigt?
Neturiu, neprireikia.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 10, 09:22)
Savaitgalio planas?
Artimiausio savaitgalio planas - baidarės.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 10, 11:08)
Ar dabar daug obuolių valgot?
Valgau kažkiek, bet nepasakyčiau, kad daug. Man jų nesinori. Va ir šiandien iš sodybos kelis maišus parsivežėm. Kažkiek sau, kažkiek išdalinimui. Nu nėr kur jų dėt šiais metais. Kažkiek mama kompotų pastatys, kažkiek sulčių prileisim, nu bet vistiek.
QUOTE(errachka @ 2018 08 10, 12:22)
kai einat į kavinę valgyt, gert pasiimat?
Ta prasme pačioje kavinėje ar užsisakau? Taip, dažniausiai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 10, 12:44)
Norėtumėt ledų dabar?
Nea.

Koks etapas su vyru jums patiko labiausiai, kuris buvo mieliausias, fainiausias ir pan? Galėtumėt tokį išskirt? - Man pats pačiausias etapas buvo pažinties pradžioje, tie pirmi keli mėnesiai.
175
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 08 10, 23:23)
Ko labiau asmeniško norėtumėt paklausti kurios nors šios temos dalyvės?
Spoorgos - kur taip dingo ir kodėl? Nors rašė man ji čia kažkada į privatą vienu klausimu, bet kodėl dingo iš temos neklausiau, nenorėjau lysti. Norėtų būtų pasakius visoms smile.gif
Kami - kiek pamenu, sakei, kad gyvenat su močiute nuomojamam bute (ar kažką maišau? unsure.gif ). Įdomu ar tavo močiutė vilnietė, jei ne, kaip ji atsirado Vilniuje/panoro į jį ir kaip taip gavosi, kad su ja nuomojatės smile.gif
Agrefa - tai kelių kambarių butą apsisprendėt pirkti, dviejų ar trijų? Ar svarstot abu variantus? smile.gif
Aidos ir Kulverstukis - ar su vyru/šeima svarstytumėt grįžimą gyventi į Lietuvą kadanors?
Lyg viskas ką prisiminiau, bet čia taip labai ekspromtu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 11, 17:53)
Ko noriau išgertumėt - taurę šampano.ar vyno?
Dabar nieko, bet šiaip manau šampano.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 11, 19:12)
Nastya - kiek mokat auklei?
---
Kokį maisto produktą paskutiniu metu pirkot ir buvot labai patenkintos, nes buvo labai skanu?
Normali ir mano lūkesčius atitinkanti auklė tikrai nėra pigu. Nelabai norėčiau ir nelabai galėčiau įvardinti tikslios sumos, bet būna įvairiai, nes nėra taip, kad visada vienodai jinai pas mus būtų. Kartais po visą dieną prižiūri vaikus, o kartais tos priežiūros būna valanda ar kelios per dieną arba kurį laikotarpį mums jos visai nereikia. Džiaugiuosi, kad auklė pensininkė ir lengvai prisitaiko prie mūsų "grafiko". Šiaip tikrai mokame virš rinkos kainos, nes ir mano reikalavimai auklei nėra maži, be to, nesinori nuvertinti auklės darbo su vaikais.
---
Šiandien pirkau turkiško jogurto gėrimo airano, labai skanu.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 11, 19:36)
Svečiams turit tapkiu pasiūlyt?
Šiaip atskirai ne, bet surasčiau kažkokių jei kam reikėtų. Mano svečiam dažniausiai nereikia. Kaip ir man.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 11, 20:14)
Ar esate vaziavusi kabrioletu?
Aha, smagu rolleyes.gif Kažkada buvau užsidegus nusipirkt kokį vasarai palakstyt biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 11, 22:39)
Nusimato kažoks balius?
Kažkokio tokio baliaus baliaus nenusimato. Pasisedėjimų tai tikrai bus smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 11, 23:45)
kaip manote, ką dažniau ir daugiau valgote - bulves, makaronus, ryžius, grikius - kaip garnyrą prie mėsos?
Šiaip įvairiai, bet gal ryžius/makaronus dažniau. Grikius rečiausiai iš išvardintų. O asmeniškai man nieko nereikia, geriausia kokių daržovių.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 12, 01:00)
Dažnai stveriat vyra?
Irgi bangom, bet iš esmės gana dažnai. Būna prie geros nuotaikos ir galimybės (laiko atžvilgiu) ir po kelis kart per dieną pavarom biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 12, 10:44)
esate kepę sumuštinius su lydytu sūriu?
Lygtais, kad taip.

Esat ežere rinkusi/gaudžiusi vėžių? - Yra tekę kelis kart. Paskutinį kartą jau gan seniai, prieš kelis metus.
176
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 08 19, 21:45)
Sveikos gyvos  4u.gif Pagaliau pareinu į temą  4u.gif Grįžom šiandien jau į Vilnių  smile.gif

Jei pamatytumėt moterį su išpurvintu veidu, na tarkim ne vietoj lūpdažis, tušas ar pan., ar pasakytumėt jai? - Pasakyčiau. Ir šiandien parduotuvėj gražiai pasakiau, nu nes klaikiai atrodo, o dar visi eina ir žiūri. Aš ir pati norėčiau, kad man pasakytų tokiu atveju.

Laba,
Smagu, kad sugrįžai smile.gif.

Jaučiu, kad irgi pasakyčiau. Bet susidūrusi su tokia situacija nebuvau arba nepamenu.

QUOTE(Nastya @ 2018 08 20, 00:23)
Koks etapas su vyru jums patiko labiausiai, kuris buvo mieliausias, fainiausias ir pan? Galėtumėt tokį išskirt? - Man pats pačiausias etapas buvo pažinties pradžioje, tie pirmi keli mėnesiai.

Dabar, t.y. kokie metai. Po paskutinių su juo pykčių. Nežinau, kaip tai pavadinti, nežinau, kaip apibūdinti, bet tai, kas yra dabar, yra nerealu. Bijau garsiai tai ir sakyti, nes laimė myli tylą. Bet esu laiminga su juo, jaučiamės kaip įsimylėjėliai, kaip vaikai, iki tokio lygio, kad sodyboj, išsiuntę vaiką šiukšlių į konteinerį išmest, "laižomės" kaip pacanai, siuntinėjam žinutes su širdutėm ir meilės tekstais, daug laiko praleidžiam kartu, daug juokiamės. Nežinau, kiek visa tai tęsis ir kuo baigsis, be dabar yra taip.

QUOTE(Nastya @ 2018 08 20, 01:12)
Agrefa - tai kelių kambarių butą apsisprendėt pirkti, dviejų ar trijų? Ar svarstot abu variantus? smile.gif

Esat ežere rinkusi/gaudžiusi vėžių? - Yra tekę kelis kart. Paskutinį kartą jau gan seniai, prieš kelis metus.
176

Žinok, aš nuo tų paieškų jau tuoj nudurnėsiu. Visokius žiūrim variantus-ir 2, ir 3. Ir kuo daugiau važinėjam žiūrėti, tuo labiau šiurpstam. Dabar jau ta stadija pas mus, kad įeinam į laiptinę, pamatom šiukšles ir kvapą pajaučiam ir iš karto sakom, kad čia gyvenime nepirksim. Vienžo, nudurnėjimas biggrin.gif.

Nesu gaudžiusi, tik esu mačiusi ropojančius.

Labas rytas,
Kokį daiktą, drabužį, bet ne maisto produktą pirkot su nuolaida?
Lyg basutes.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 08:44)
Pardavėte kažką neseniai?
Aš ne, aš kažkaip nieko nepardavinėju, o va sūnus taip. Likęs buvo nuo senų laikų BMW (vadinamo bumeriu) magas, įdėjo jis į skelbimą ir tą pačią dieną atsirado pirkėjas iš Maljorkos, ir nupirko tą magą už 160€. Vienu žodžiu sendaiktačiai turi savo vertę. O aš taip būčiau jau seniai išmetus lauk tą magą biggrin.gif
Dabar va sakiau, kad paimtų ir parduotų 2 planšetes, nes namuose yra 1 stacionarus kompas, 4 nešiojami (kiekvienas savo turi), ir 3 planšetes, tiesa buvo 2, bet gavome dovanų dar vieną planšetę su neribotu internetu, kad ir grybaujant miške, visur pasiekiamas. Tai jau nebereik tų 2-jų, guli tik nenaudojami. Tegu parduoda, pasidalina pinigais su broliu, ras kur juos išleist.

Agrefa, kaip tau pirma darbo diena po atostogų? Buvai jau pasiilgusi darbinės aplinkos, kolegių? 4u.gif
QUOTE(grange @ 2018 08 17, 09:37)
Ar vis dar atisspauzdinat nuotraukas, laikot albumuose?as nebe unsure.gif bet man patinka ir vis zadu zadu pasidaryt..
ir labas visoms, pasiilgau mirksiukas.gif
Aš lygiai taip pat, žadėjau vis žadėjau ir niekaip neprisiruošiau, bet dabar vargu ar tą darysiu, todėl kad tų nuotraukų susikaupusių keli tūkstančiai tai tikrai.

Laba laba! 4u.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 08 17, 18:28)
Sveikos bigsmile.gif situacija nutikusi kątik. įsivaizduokit turit bendradarbę,dirba ji kitam skyriuj,tai darbe prasilenkiat tik valgykloj ar prie durų,bet po darbo dažnai susitinkat,bendraujat sms,einat apsipirkti,pasikviečiat ją į svečius savaitgalį,smagiai laiką leidžiat. Po kurio laiko pastebit,kad ji pradėjo jūsų vengt,darbe stengiasi nebūt valgykloj tuo metu,į sms neatrašo. Sutikus parduotuvėj po darbo,lekia į kitą skyrių nuo jūsų. Parašot grįžus po apsipirkimo į fb kodėl nepasisveikino parduotuvėj ir ji jus užblokuoja fb. Va taip iš niekur biggrin.gif kaip elgtumėtės? Aš tai nuoširdžiai sakau,nežinau rolleyes.gif ir prišikta viduj atrodo,nes aš tokia esu,į savo namus labai saugau ką įsileidžiu,jau ten mano tvirtovė,mano lizdelis artimų žmonių. Šiaip atrodo tiek bendrauta,tiek visko prisikalbėta kartu,prisijuokta,o čia tokie vaikų žaidimai vyksta  ax.gif vengt manau nevengsiu aš jos,bet turbūt po labas nebeklausiu kaip sekasi smile.gif kaip bjauru ištikro ir kartu vaikiška

Neturiu žinok,nebent galiu tau iš ivairių fb grupių pakopijuot rekomenduojamus lietuvaičių norvegijoje 4u.gif

Kad apgadintų dar nebuvo,bet čia aplink briedžių švelniai tariant pilna. Va ir vakar vos pajudėjom nuo namų,jau šeimyna vaikštinėja aplink kelią wub.gif sakiau ir sakysiu,bent jau šiaurės norvegija,tai jų namai,ne mūsų biggrin.gif tad visi čia su jais draugiškai elgiamės,nepykstam,nepypsinam pamatę kelyje.

Tinginį dažnai darot? Labai retai,dabar radau kažkokį kokosinį,tai jau šaldytuve stingsta ax.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 08 18, 13:43)
Tęsiant istoriją,šiandien važiavom apsipirkti,gyvenam juk mažam miestely sąlyginai,tai pamačiusi mus pravažiuojančius,net nusuko galvą ji į tvorą smile.gif nežaisiu tokių vaikiškų žaidimų su ją,kažkaip jaučiuosi suaugusi jau tokiems dalykams. Suaugę žmonės šnekasi,kai turi bėdų manau :rolleyes
Bet rimtai labai keista situacija. Elgesys kaip mažvaikės ne kaip suaugusio žmogaus, atsiprašau, kad aš taip, na bet tikrai.
Irgi būčiau žado netekus; ir bendrauta normaliai buvo ir į namus savo įsileista buvo, ir staiga toks kardinaliai pasikeitęs elgesys, kad net nesiteikia pasakyti/parašyti/atrašyti kame reikalas, maždaug susiprotėk pati; ko aš čia įsižeidus, pykstu. Na, čiūda juda, ne kitaip. Aš pagalvočiau, kad jai kažkas kažkokias nesąmones pričiulbėjęs arba ji pati kažką tavo/jūsų atžvilgiu ir tiesiog dabar nori laiku atsiriboti, kol tavęs/jūsų tai nepasiekė, arba pati sau kažko prisifantazavusi. Kito paaiškinimo aš nežinau, nes kitu atveju žmogus tikriausiai nesišalintų, nebėgtų į kitą skyrių, neblokuotų, o pasakytų kame reikalas, bent jau man taip atrodo.

Kaip aš elgčiausi?
Jei būtų vis tik labai labai įdomu sužinoti jos atsakymą, tai pasitaikius progai, kai ji to negalėtų išvengti/pabėgti, paklausčiau_kame reikalas? Kokia tavo problema mano atžvilgiu?
Arba viską palikčiau savieigai ir lai ji ir toliau stresuoja savo situacijoje_bijodama sutikti, galvodama pastoviai kur ir kada neiti, kad išvengti susidūrimo akis į akį, tegu ir toliau jaučia tokį diskomfortą jei ją tas tenkina.

Ačiū Aida už gražius ketinimus 4u.gif Aš susiradau.

Įsivaizduoju koks grožis tokia vaikščiojanti šeimyna!

Anksčiau dažniau darydavau, dabar rečiau. Ar skanus gavosi tas kokosinis?
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 22:28)
Ar užmiegat mašinoj, kai kažkas veža?
Retai užmiegu.
QUOTE(grange @ 2018 08 17, 22:53)
Ar skaitote etiketes kai perkat kokius produktus, nebutinai maisto. ar buna del vienos ar kitos priezasties padedate ta produkta? jei pvz yra kazkoks produktas, kuri visada perkat ir tik dabar pamatot ant etiketes kazka bloga, ar nustosit pirkt?
Skaitau, ypač maisto. Taip, nebeperku.
turit namie daug pledų?
3 pledus turim
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 18, 21:45)
Ko šiandien daug suvalgėt arba išgėrėt?
Kad lyg nieko kad galėčiau išskirti.
Jei pamatytumėt moterį su išpurvintu veidu, na tarkim ne vietoj lūpdažis, tušas ar pan., ar pasakytumėt jai?
Tikrai pasakyčiau, yra buvę tokių situacijų. Būčiau dėkinga jei ir man kas pasakytų jei kas ne taip būtų
Koks etapas su vyru jums patiko labiausiai, kuris buvo mieliausias, fainiausias ir pan? Galėtumėt tokį išskirt?
Visada išskirtiniu liks pažintis, draugystė.

Trys paskutiniai jūsų telefono numerio skaičiai?
144
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 20, 11:47)
Agrefa, kaip tau pirma darbo diena po atostogų? Buvai jau pasiilgusi darbinės aplinkos, kolegių? 4u.gif

144

Ačiū, kad teiraujiesi smile.gif. Labai viskas tekinom, nes iš karto vedėją pavaduoti stojau, nes atostogaut išėjo, o jos nesusitikau. Iš pat ryto buvo darbų sudėtingų ir skubių, tai kažkaip labai su tempu prasidėjo savaitė. Bet kolektyvo pasiilgau, viskas gerai.

O kaip tau darbe?

315

kaip dažnai šveičiat vonią, vonios kriauklę?
Taip ščyrai - savaitgalį.
Atsakyti

Jei pamatytumėt moterį su išpurvintu veidu, na tarkim ne vietoj lūpdažis, tušas ar pan., ar pasakytumėt jai?

Net nezinau unsure.gif , priklauso nuo situacijos, jei ta moteris atsistotu salia tai pasakyciau, jei eitu ir nueitu tai turbut nesivyciau rolleyes.gif

Koks etapas su vyru jums patiko labiausiai, kuris buvo mieliausias, fainiausias ir pan? Galėtumėt tokį išskirt?
175

Gal laukiantis antrojo vaiko wub.gif

Aidos ir Kulverstukis - ar su vyru/šeima svarstytumėt grįžimą gyventi į Lietuvą kadanors?

Esat ežere rinkusi/gaudžiusi vėžių?

Kaip tik vakar kalbejom ta tema, kartais aplanko tokios mintys, bet siuo metu tai neimanoma del vaiku. Lietuviskoj mokykloj jie negaletu mokintis unsure.gif , nebent surastumem angliakalbe mokykla unsure.gif . Bet is esmes tokiu minciu yra ir gal but po 9-10 meteliu tai ir ivyks ax.gif

Veziu negaudziau niekada blink.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 20, 07:17)

Siandien vaikam rubu. Dieve, kur jie taip stiebiasi blink.gif . Koja tai isvis pas abu kaip pas mane blink.gif

Kaip fainiai ten pas jus, Agrefiuk wub.gif , vos ne kaip medaus menuo biggrin.gif

291
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 20, 12:11)

Vonios neturim, tai duso kabina man mazius valo, jam labai patinka, o kriaukle tai daznokai valau, o dabar dar kai orai lietingi tai vos ne kasdien, nes ten suniui kojas plaunam mirksiukas.gif

Vaikam mokyklai daug planuojate isleisti? Mokykliniu priemoniu pirkti nereikia, kupriniu irgi vaikai nauju nenorejo, tai tik rubai- sporto rubai, batai kiemui ir salei, na ir seip rubai, batai, guminiai.... Suma tikrai nemaza susidare, nors ir kai ka su nuolaida pirkau unsure.gif Visai pavydziu tevams, kuriu vaikams reikia mokyklines uniformos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 15, 07:42)
Kai geriat pirmą puoduką kavos (kas negeriat kavos,  tuomet arbatos),  geriat ją vieną,  ar kažkuo užkandat-sūrelis, sumuštinis,  sūris ir t.t?
Vieną. Atsigeriu kavą. O tada jau kažkuriuo metu tarp 10-11,30 val.būna mano pusryčiai/pietūs.

su kažkuo
QUOTE(Nastya @ 2018 08 15, 23:37)
Kai buvot vaikai, ar yra tekę simuliuoti ligą tėvams, kad neiti į mokyklą? - Gal porą kartų yra taip buvę  biggrin.gif Pamenu termometrą prie radiatoriaus laikiau, kad temperatūra užkiltų  biggrin.gif
Papildyta:
173

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 07:33)
Ar dar ryškiom spalvos nagus lakuojat? O gal.rudeninės nuotaikos pas.jus?
Dar rožinę spalvą pasirinkau. Bet kitą.kartą jau tamsesnę rinksiuosi.

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 11:44)

bigsmile.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 13:35)
Per šiuos dar nesibaigusius metus kiek kartų, ir kur, jau buvote prie jūros?
4 kartus: Turkijoje, Nidoje, Batumyje, Nidoje.
Ką reiškia, kai labai dėkingai sutapo mano ir vyro atostogos. Visai kitas reikalas.

Turkijoj ir Palangoj
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 15:07)
Ar mokat surišti vyrišką kaklaraištį?
Nu ir nemoku. Rišau su youtube pagalba,  bet vis tiek vyrui nepatiko.

neidealiai
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 22:06)
Gal turite rekomenduoti kokių gerų norvegiškų serialų?

man rodos killing norvegų
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 23:43)
[b]Buvo jums asmeniškai toks atvejis, kai staiga į kelio važiuojamą dalį išbėgo miško žvėris ir apgadino automobilį?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 08:44)
Pardavėte kažką neseniai?
Sūnaus paspirtuką.

vaiko kombį
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 08 17, 09:37)
Ar vis dar atisspauzdinat nuotraukas, laikot albumuose?
as nebe  unsure.gif  bet man patinka ir vis zadu zadu pasidaryt..
ir labas visoms, pasiilgau  mirksiukas.gif  4u.gif

aga
QUOTE(Aidos @ 2018 08 17, 18:28)
Tinginį dažnai darot? Labai retai,dabar radau kažkokį kokosinį,tai jau šaldytuve stingsta  ax.gif

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 22:28)
Ar užmiegat mašinoj ,  kai kažkas veža?
Retai. Bet šiandien užmigau. Ant posūkio kaip šokau iš miego, sakiau ir kaklas nuluš.

retai
Labas rytas  rolleyes.gif turit namie daug pledų?

yra kokier 4 tikrai
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 18, 21:45)
Ko šiandien daug suvalgėt arba išgėrėt?
Mineralinio Vytautas. Per pusdienį šeimyna išgėrėm 6 litrus (4 buteliai po 1,5 L).

suvalgiau
174

aga
175

irgi bigsmile.gif
176

ne

Lyg basutes.

lūpdažį
Papildyta:
144

121
Ačiū, kad teiraujiesi smile.gif. Labai viskas tekinom, nes iš karto vedėją pavaduoti kaip dažnai šveičiat vonią, vonios kriauklę?
Taip ščyrai - savaitgalį.

kriauklę kas sav, vonią kas mėn

įdegusi esat?-aga
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 07, 21:34)
Turit ne pirktų parduotuvėje, bet naminių obuolių?
Taip, turim alyvinių iš sodybos.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 08, 06:52)
laikrodį visada nešiojate ant dešinės rankos, kaip priklauso?
Ant kairės.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 08, 08:15)
Norėtumėt dar ką pasimokyt, studijuot?
Studijuot tai ne, bet pasimokyt visai nieko būtų. Kaip tik šią vasarą ieškojau kokių trumpų kulinarijos kursų, ir neradau, o visai norėčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 08:46)
Atoatogos šiais netais kartu ar atskirai su vyru?
Kartu šiemet.
QUOTE(errachka @ 2018 08 08, 12:00)
namie turit ventiliatorių?
Taip, turim vieną.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 12:16)
Kaip manot, kodėl žmonės būna egoistais? Manau, kad auklėjimo padariniai.
Manau tai dėl įgimtų, įgytų savybių. Kad vien auklėjimo padariniai, tai negalėčiau pasakyti. Šiaip to tokio sveiko egoistiškumo nėra blogai turtėti, jo net ir reikia turėti. Skaičiau gerą knygą apie tai (nusipirkusi esu) "Pats žinau kas man geriausia. Menus būti egoistu" Josef Kirschner. Tikrai verta dėmesio knyga.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 08, 15:28)
Skaitėk kada kokią knygą apie vaikų auklėjimą?
Kažkada taip.
Dabar, t.y. kokie metai. Po paskutinių su juo pykčių. Nežinau, kaip tai pavadinti, nežinau, kaip apibūdinti, bet tai, kas yra dabar, yra nerealu. Bijau garsiai tai ir sakyti, nes laimė myli tylą. Bet esu laiminga su juo, jaučiamės kaip įsimylėjėliai, kaip vaikai, iki tokio lygio, kad sodyboj, išsiuntę vaiką šiukšlių į konteinerį išmest, "laižomės" kaip pacanai, siuntinėjam žinutes su širdutėm ir meilės tekstais, daug laiko praleidžiam kartu, daug juokiamės. Nežinau, kiek visa tai tęsis ir kuo baigsis, be dabar yra taip.

Labai gražūs jūsų santykiai, įsimylėti naujai vėl ir vėl. Linkiu, kad tai tęstųsi 4u.gif Svarbu, kad tai yra. Būna gi kaip_užsikonservuoja ir jokio proveržio, jokio per naują naujai jausmų pliūpsnio, meilės antplūdžio.

Avalynę pirkausi_basutes, batelius.
Ačiū, kad teiraujiesi smile.gif Labai viskas tekinom, nes iš karto vedėją pavaduoti stojau, nes atostogaut išėjo, o jos nesusitikau. Iš pat ryto buvo darbų sudėtingų ir skubių, tai kažkaip labai su tempu prasidėjo savaitė. Bet kolektyvo pasiilgau, viskas gerai.

O kaip tau darbe?

kaip dažnai šveičiat vonią, vonios kriauklę?Taip ščyrai - savaitgalį.
Įsivaizduoju. Visu pajėgumu taip sakant. Kažkodėl jaučiu, kad mano valdžia norės rugsėjį atostogų ir taip pat turėsiu pavaduoti. Prieš savo atostogas vadavau 7 mėnesius, nuovargį jaučiau nemažą, norėjau labai atostogų, pailsėti, net išėjau anksčiau nei ketinau, nes jau buvo nesvarbu.

Man ketvirtadienį į darbą, jei neprasitęsiu dar ketvirtadienio ir penktadienio. Galvoju dar. O šiaip tai jau pasiilgau.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 20, 13:30)
Vaikam mokyklai daug planuojate isleisti? Mokykliniu priemoniu pirkti nereikia, kupriniu irgi vaikai nauju nenorejo, tai tik rubai- sporto rubai, batai kiemui ir salei, na ir seip rubai, batai, guminiai... Suma tikrai nemaza susidare, nors ir kai ka su nuolaida pirkau unsure.gif Visai pavydziu tevams, kuriu vaikams reikia mokyklines uniformos 4u.gif
Minimaliai tikriausiai, nebent jei ko reiks dar papildomai, nes pagrinde viską turi ko reikia.

Darbe dirbat/turit vieną pareigybę?
Dvi.
Atsakyti
Kaip fainiai ten pas jus, Agrefiuk  wub.gif , vos ne kaip medaus menuo  biggrin.gif

Vaikam mokyklai daug planuojate isleisti? Mokykliniu priemoniu pirkti nereikia, kupriniu irgi vaikai nauju nenorejo, tai tik rubai- sporto rubai, batai kiemui ir salei, na ir seip rubai, batai, guminiai.... Suma tikrai nemaza susidare, nors ir kai ka su nuolaida pirkau  unsure.gif  Visai pavydziu tevams, kuriu vaikams reikia mokyklines uniformos  4u.gif

4u.gif

Visai nedaug. Be sąsiuvinių, aplankalų, rašalo "kasečių" nupirkau tik sportbačius kūno kultūrai. Viską nupirkau pavasarį per išpardavimus ir taip ir neužsidėjo, o dabar kaip tik ir kelnės mokyklai, ir kūno kultūrai. Tik šokiams šortukų dar neturiu, jų reikėtų paieškoti.

QUOTE(errachka @ 2018 08 20, 14:21)
Įdegusi esat?-aga

Aha, esu postipriai įdegusi.

Ar turite kreditinę kortelę; jei taip, ar labai patogus, reikalingas dalykas?
Neturiu, todėl ir įdomu sužinoti nuomonę ir atsiliepimus.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 08 20, 14:39)
Labai gražūs jūsų santykiai, įsimylėti naujai vėl ir vėl. Linkiu, kad tai tęstųsi 4u.gif Svarbu, kad tai yra. Būna gi kaip_užsikonservuoja ir jokio proveržio, jokio per naują naujai jausmų pliūpsnio, meilės antplūdžio.

Dvi.

Ačiū 4u.gif .
Oho, 7 mėn. pavaduoti iš tiesų labai labai daug. Ta atsakomybė visada juk būna šalia tavęs.

Vieną pareigybę.
Atsakyti
Vonią į savaitę kartą, bet jei matau, kad jau reikia, tai reikia, kriauklę maždaug dukart į savaitę, man patinka kai blizga.
įdegusi esat?
Taip, esu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 20, 14:53)
Aš neturiu.

Seniai buvo taip, kad nuvažiavę į kiną negautumėte bilietų, išpirkta?
Neseniai, prieš porą dienų. Nuvažiavome į Tomo Kruzo filmą
Mission: Impossible - Fallout (2018) - Official Trailer
ir buvo išpirkta, teko pirkt tądien sekančiai dienai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nežinau, pagal situaciją elgčiausi - jei būtų proga pasakyt, tai pasakyčiau. Specialiai nelįsčiau į akis vien dėl pasakymo

Gal prieš vestuves ir iš karto po jų. Pradžia draugystės nebuvo labai faina, blaškiausi tarp kelių bernų

Esat ežere rinkusi/gaudžiusi vėžių?

Yra tekę vieną kartą tik

Šiandien - kelioninius mažytėm pakuotėm dantų pastą ir dušo želę

148

Dažnumo nepasakysiu, pagal nuotaiką

Vaikam mokyklai daug planuojate isleisti?

Iš daiktų - pirkau tik sąsiuvinių, bet nedaug, nes sakė, kad turi nemažai. Gal dar reiks tušinukų. Mokslo metų eigoj dar reiks pirkt pratybas. Iš rūbų - kainavo tik uniforminio švarko išvalymas. Pirkau kedus, bet neskaičiuoju jų, nes ir be mokyklos būtum pirkę. Gal kažko dar reiks, nežinau, mokslų eigoj nupirksim. Žodžiu, nedaug

įdegusi esat?

Taip, bet ne visas kūnas - kiek siekia ištisinis maudymukas, tiek balta

QUOTE(Visgi @ 2018 08 20, 14:39)

Kol kas nei vienos

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 20, 14:53)

Aš neturiu. Vyras turi, kartais visai patogu su ja

Ar esate patenkinta dabartine savimi: išvaizda, svoriu, sveikatos stoviu?
Nepatenkinta labai daug kuo, o kaip pakeisti tai, kas netenkina - dar nesugalvojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 20 rugpjūčio 2018 - 18:26