Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Laba mirksiukas.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 08 12, 18:39)
Kokia košė Jums primena vaikystę?
Manų košė.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 12, 20:16)
Ką veiksit po kokių 10 min?
Tbilisio senamiesčio kavinėje sėdėjome, tebesėdėjome.

vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Aidos @ 2018 08 12, 20:27)
Kas nors sunervino smarkiai paskutiniu metu?
Kad ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 12, 22:05)
jau link lovų, ar dar naktinėsite?
Naktinėjom po Tbilisio senamiestį.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 12, 22:14)
Ar jūsų pažįstami augina runkelius; kam naudoja?
Ne, neaugina.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 12, 22:39)
Paskutinis šūdinas pirkinys?
Kad neprisimenu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 12, 22:51)
O kažką gero nusipirkot? Bet labai gero?
Nieko paskutiniu metu nepirkau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 12, 23:18)
Pas medikus save, vaikus registruojat internetu ar telefonu?
Abu variantai.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 13, 00:10)
Ar turit darbe kazkokia skelbimu lenta,kur yra pranesamos ivairios naujienos susijusios su darbu?
Taip, yra.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 07:33)
Kur atostogavot, pailsėjot?

Laba!
Smagu, kad atostogautojos sugrįžo. Pagyvėjo temutė.

Ar dar ryškiom spalvos nagus lakuojat? O gal.rudeninės nuotaikos pas.jus?
Beveik 7 dienas buvome Gruzija-Batumis. Ekspromtu sugalvojome. Labai gerai pailsėjome.

O tu Agrefa dar atostogauji? Pas mane Nude atspalvio

vartotojo įkelta nuotrauka.

Pirma mintis šovusi į galvą ką galėtumėte tikrai gero ir/ar efektyvaus rekomenduoti šią akimirką
(nesvarbu su kuo tai susiję; patiekalas, pramoga, kinas, pažintinė kelionė, kavinė ir pan,..)

Kas nebuvęs, tikrai labai rekomenduoju aplankyti Gruziją (arba taip vadinamą Sakartvelą)
Unikalus, užburiančių vaizdų, kraštas. Šarmingo grožio ir kolorito šalis.
Vien ko verta keliauti/važiuoti per vingiuojančius kalnų serpantinus,
kur stūkso įspūdingo ir didingo grožio kalnai. Reginys vertas milijono.
P.s. tuo pačiu galima visada nuvykti į Batumį prie Juodosios jūros,
t.y. vienu šūviu du zuikiai: ir pažintinė kelionė ir pailsėti prie jūros.
Buvome ne kartą ir ne du, bet dar vis yra ką pamatyti kur apsilankyti.

Čia yra ir Gruzija ir Batumis.
Labai labai daug kur jau esam buvę, apsilankę, iš to ką čia matote.
https://www.pinteres...460831/?lp=true

Grožių grožis ir kontrastų kontrastas tas Tbilisis/Gruzija. Jau esu kartą čia rašiusi apie tai.

Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 11, 19:12)
Šiaip ar taip, čia tik atsakau į Aidos klausimą, nei viena dalyvė neprivalo atsakinėt, jei nenori.
Taigi:
Agrefos - kaip su sese pasidalinot tėviškę?
Aidos - ar planuojat artimiausiu metu susilaukt vaikučio?
Errachkos - ar gauni pašalpą iš darbo biržos?
Sim - kodėl pardavęs UABą, vyras neatidavė to nelemto kredito?
Kami - ar turi vaikiną?
K@mylye - kokį darbą dirbi?
Kulverstukio - ar gyvenat nuosavam name ar nuomuojatės?
Visgi - kokia Tavo vyro profesija?
Nastya - kiek mokat auklei?
(Atsakymai nėra privalomi, neįsižeiskit)

Kokį maisto produktą paskutiniu metu pirkot ir buvot labai patenkintos, nes buvo labai skanu?
Jau kartą rašiau čia; yra įvairių sričių pareigūnai, pvz štabo pareigūnas, konsulinis pareigūnas, duomenų apsaugos pareigūnas, vrm pareigūnas, specialiųjų pajėgų pareigūnas, ir t.t. ir pan., daug jų visokių yra, tai jis yra vienas iš to sąrašo. Jo darbas visą gyvenimą, t.y. tiek kiek dirba, yra susijęs su ambasadomis.

Aš Už tokius klausimus kurie įneša ką nors naujo 4u.gif

Žinok Alkaja negaliu dabar prisimint.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 11, 19:36)
Svečiams turit tapkiu pasiūlyt?
Neturiu. Man tai nelabai patinka, kai ateinu ir man pasiūlo šlepetes, nes retsykiais pagalvoju_nežinia kiek šeimininkų jau jos turėjo iki manęs, man nėra labai smagu avėti tas pačias. Va jei atsineštų savo šlepetes, kaip kad aš kartais, tai kitas reikalas.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 11, 20:14)
Ar esate vaziavusi kabrioletu?
Nesu lyg.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 11, 22:39)
Nusimato kažoks balius?
Vyro krikšto mamos jubiliejus, tačiau nebūsiu, nes prieš jam vykstant gulsiu planinei operacijai į Santaros klinikos.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 11, 23:45)
kaip manote, ką dažniau ir daugiau valgote - bulves, makaronus, ryžius, grikius - kaip garnyrą prie mėsos?
Garnyrui tik daržovės: žalios, troškintos, garintos, taip pat kaip ir prie žuvies patiekalų.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 12, 01:00)
Dažnai stveriat vyra?
Kaip kada. Jis dažniau nei aš.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 12, 08:38)
Ką šiandien nuplanavę-poilsis,  pramogos, buities darbai, pasivaikščiojimai ar...?
Netrukus važiuosim į "Grill London" papietauti ir į kino teatrą.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 12, 10:44)
esate kepę sumuštinius su lydytu sūriu?
Nesu kepusi.
QUOTE(errachka @ 2018 08 12, 17:46)
turi jūsų vyras kokų savo laisvalaikio užsiėmimą?
Jis mažai laisvalaikio turi, o jei turėtų pakankamai, tai patiktų jam kur prie ežeriuko su meškere pažvejot.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 12, 18:14)
Jūsų tautybė tokia pat, kaip.ir vyro?
Taip, abiejų tautybė tokia pat, lietuviai.

Per šiuos dar nesibaigusius metus kiek kartų, ir kur, jau buvote prie jūros?
4 kartus: Turkijoje, Nidoje, Batumyje, Nidoje.
Ką reiškia, kai labai dėkingai sutapo mano ir vyro atostogos. Visai kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 11:44)
O tu Agrefa dar atostogauji?

Pirma mintis šovusi į galvą ką galėtumėte tikrai gero ir/ar efektyvaus rekomenduoti šią akimirką
(nesvarbu su kuo tai susiję; patiekalas, pramoga, kinas, pažintinė kelionė, kavinė ir pan,..)

Kas nebuvęs, tikrai labai rekomenduoju aplankyti Gruziją (arba taip vadinamą Sakartvelą)

Dar pora dienų ir viskas...

Labai gražios foto. Labai.
Mes su vyru irgi artimiausiu metu norim aplankyti Gruziją. Galvoju kitai vasarai, per jo.gimtadienį.

Ecco avalynę rekomenduočiau. Tai pirmiausia šovė į galvą.

Ar mokat surišti vyrišką kaklaraištį?
Nu ir nemoku. Rišau su youtube pagalba, bet vis tiek vyrui nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 13:35)
4 kartus: Turkijoje, Nidoje, Batumyje, Nidoje.
Ką reiškia, kai labai dėkingai sutapo mano ir vyro atostogos. Visai kitas reikalas.

Buvom kartą Palangoje. Mes nemėgėjai jūros. Išvažiuodama pagalvojau, kad kitais metais gal nenorėsiu važiuoti net. Nebent be į mūsų pajūrį.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 09, 23:02)
Ar turit namuose kažkokių vaistų nuo nemigos arba tiesiog, kai kažko jaufinatės, nervinatės, kad greičiau užmigt?
Vaistų nuo nemigos ar nervacijos_neturiu ir niekad neturėjau/neturėjom. Ką visada turim tam reikalui, tai melisos arbatos, mums padeda.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 10, 09:22)
Savaitgalio planas?
Nėra kol kas, o ir norisi namuose pabūti, bent jau ką tikrai žinau, tai kad iš Vilniaus anei kojos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 10, 11:08)
Ar dabar daug obuolių valgot?
Aš asmeniškai nedaug, daugiau sūnus ir vyras, kaip tik dabar turim naminių alyvinių obuolių, kaip vyras ką tik pasakė: nepaprastai skanūs, toks skonis kaip kažkada vaikystėje...
QUOTE(errachka @ 2018 08 10, 12:22)
kai einat į kavinę valgyt, gert pasiimat?
Ne, į kavinę niekad, ten užsisakom jei užsimanom.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 10, 12:44)
Norėtumėt ledų dabar?
Ne, nenorėčiau. Šiandien sūnus pirko kokosinius ledus "Yogoland" ledainėje, pavaišino ir mane, tai tikrai labai skanūs.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 10, 23:23)
Ko labiau asmeniško norėtumėt paklausti kurios nors šios temos dalyvės?
Kad nieko žinok, nesugalvoju, jokių minčių.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 11, 10:44)
Lauke naktį lyjo?
Nežinau, nebuvau prabudusi, nemačiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 11, 17:53)
Ko noriau išgertumėt - taurę šampano.ar vyno?
Tiesą pasakius nieką, bet jei reikia pasirinkti, tai rinkčiausi šampano taurę su spraitu ir ledukais.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 11, 18:32)
nemigdo?
Migdė labai prieš gerą valandą, bet išgėriau žalios arbatos, tai truputi geriau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 15:07)
Dar pora dienų ir viskas...

Aišku. Po savaitė ir man bus viskas...

Nemoku.

Gal turite rekomenduoti kokių gerų norvegiškų serialų? Aidos, gal tu turi ką pasiūlyti (tinka vokiečių, anglų, rusų kalba)?
Paskutinis mano žiūrėtas norvegiškas II-jų sezonų serialas Åpningsvignett til «Frikjent»
Acquitted - Frikjent Trailer
https://www.imdb.com/title/tt3582458/

Labai labai patiko, gaila, kad tik du sezonai. Esu paieškose ir pati, bet galvoju čia paklausiu,
gal mažum turite ką pasiūlyti. Gali būti ir nebūtinai norvegiškas, tiesiog iš skandinaviškų.

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 15:39)
Tapkes šlepetes nešiojat tas, kur pet puršta persikiša ar paprastai įmaunamas?
Visumoj tai abu variantai, nors namuose dažniausiai mėgstu būti basa.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 08, 22:19)
Jūsų vaikai namuose nešioja tapkes?
Ne, nepatinka jiems.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 08, 23:41)
Ar seniai-kada turėjot, kai dainavot visi drauge, šokot, vėl dainavot-na apiw tikrą balių kalbu?
Regis prieš du metus.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 09, 07:01)
ar per karščius nešiojate juodos spalvos rūbus?
Kartais taip, prie derinio.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 09, 09:06)
Kokius garsus šiuo metu girdite?
Motociklų skleidžiamą garsą, gazavimą, matyt kažką tikrina, dabar jau girdžiu kaip lekia.
QUOTE(errachka @ 2018 08 09, 13:43)
paskutinė matyta įžymybė?
Irena Degutienė
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 09, 20:25)
Ar esat energingos? Turit daug energijos per karščius?
Na kaip ir normaliai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 09, 22:08)
Kada tik.su vyru dviese kavinėj gėrėt kavos?
Šią savaitę.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 09, 22:33)
Ar turit savo normalų, gerą CV susikūrę?
Reiktų jau patobulinti, kai ką pakoreguoti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 09, 22:36)
klausimus sugalvojate iš anksto, ar tik paskaičiusios postus?
Dažniausiai iš anksto.

Buvo jums asmeniškai toks atvejis, kai staiga į kelio važiuojamą dalį išbėgo miško žvėris ir apgadino automobilį?
Man ne, bet iš mano artimos aplinkos buvo taip nutikę prieš savaitę. Antrą kartą jau taip nuskilo, tas pats buvo prieš metus ar porą.
Tik šį kartą žymiai gerokai apgadintas automobilis ir tragiškų pasekmių vos per plauką išvengta nes užsidegė automobilis;
skystis iš po kapoto pradėjo bėgti, nuo smūgio kažkokie laidai susilietę užsidegė. Buvo iškviesta ir greitoji ir gaisrinė,
kažkurie iš jų atvažiavę dėl viso pikto atjungė akumuliatoriau laidus, nors ji gesintuvą jau buvo panaudojus.
Ji automobiliu važiavo viena, ir svarbiausia ne per patį mišką, tas miškas tolėliau buvo, bet va staigiai atsirado ir rėžėsi.

Labos nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 22:06)
Gal turite rekomenduoti kokių gerų norvegiškų serialų? Aidos, gal tu turi ką pasiūlyti (tinka vokiečių, anglų, rusų kalba)?

Neturi jokių variantų, nemėgėja serialų. Iš viso prie tv nedaug laiko leidžiu.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 23:43)
Buvo jums asmeniškai toks atvejis, kai staiga į kelio važiuojamą dalį išbėgo miško žvėris ir apgadino automobilį?
Man ne, bet iš mano artimos aplinkos buvo taip nutikę prieš savaitę. Antrą kartą jau taip nuskilo, tas pats buvo prieš metus ar porą.
Tik šį kartą žymiai gerokai apgadintas automobilis ir tragiškų pasekmių vos per plauką išvengta nes užsidegė automobilis;
skystis iš po kapoto pradėjo bėgti, nuo smūgio kažkokie laidai susilietę užsidegė. Buvo iškviesta ir greitoji ir gaisrinė,
kažkurie iš jų atvažiavę dėl viso pikto atjungė akumuliatoriau laidus, nors ji gesintuvą jau buvo panaudojus.
Ji automobiliu važiavo viena, ir svarbiausia ne per patį mišką, tas miškas tolėliau buvo, bet va staigiai atsirado ir rėžėsi.

Labai bijau šito dalyko. Labai. Nebuvo man taip, tfu tfu tfu, bet nesi apsaugotas nuo to. Aš švilpukus uždėjusi, kad atbaidytų žvėris, bet vis tiek šiais metais išdidžiai briedis perėjo plentą. Tik.tiek, kad spėjau pristabdyt, buvo tam laiko.

Laba,
Pardavėte kažką neseniai?
Sūnaus paspirtuką.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 15, 06:42)
Kai geriat pirmą puoduką kavos (kas negeriat kavos,  tuomet arbatos),  geriat ją vieną,  ar kažkuo užkandat-sūrelis, sumuštinis,  sūris ir t.t?

pirma geriu darbe, tai jau buna po pusryciu, tai tada be nieko. pusryciai mano paskutiniu metu sausi pusryciai/granola ir pienas.
nusibodo duona.

QUOTE(Nastya @ 2018 08 15, 22:37)
Kai buvot vaikai, ar yra tekę simuliuoti ligą tėvams, kad neiti į mokyklą?

ehm nepamenu, man kazkaip patiko mokykla

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 00:05)
Turit ką numatę rytojui, t.y. šiandienai?

darbas ir poilsis, nes penktadienis.

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 06:33)
Ar dar ryškiom spalvos nagus lakuojat?

visiskai nelakuoti, tik su permatomu kartais.
kaip kada man uzeina.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 10:44)
Laba mirksiukas.gif Manų košė.Tbilisio senamiesčio kavinėje sėdėjome, tebesėdėjome.

tavo Gruzija labai grazi atrodo. as ir noreciau kada nors ten, bet taip vis atsiranda kazkas kitko..
ehm is maisto rekomenduociau skanu ir greita uzkandi/vakariene/priespiecius biggrin.gif
pagrilinu ciabata duona (batona, bagete nesvarbu), tada naminis pesto tepamas (bazilikas, kedro riesutukai lygtais taip vadinas, ju pora saustu uztenka, cesnakas, alyvuogiu aliejus, parmezanas ir druska, viska su kombainu), pjaustyta mozarela ir pomidoru salsa (smulkiai pjaustytas pomidoras, svogunas, citrinu sultys ir druska) niam niam kelias dienas is eiles valgem unsure.gif blink.gif nezinau per ka ikelt foto, part. lt neveikia..

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 12:35)

ne karto! blink.gif gal dar teks.

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 14:07)

nemoku irgi

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 21:06)
Gal turite rekomenduoti kokių gerų norvegiškų serialų?
oi nea..

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 22:43)
[b]Buvo jums asmeniškai toks atvejis, kai staiga į kelio važiuojamą dalį išbėgo miško žvėris ir apgadino automobilį?

nea tfu tfu

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 07:44)

aha, nauja keptuve ir zoliapjove. dar yra keli daiktai like parduot..

Ar vis dar atisspauzdinat nuotraukas, laikot albumuose?
as nebe unsure.gif bet man patinka ir vis zadu zadu pasidaryt..

ir labas visoms, pasiilgau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 12, 23:38)
Ar jūs turit,  nešiojat akinius?

Nešioju

QUOTE(errachka @ 2018 08 13, 12:00)
kokią paskutinę traumą apturėjot?..

Šiandien darbe trenkiau šlaunį į kampą stalo. Kojos per storos arba stalas išdygo ne vietoj biggrin.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 13, 14:07)
Sunkiai ar lengvai diena einasi?

Visos dienos gan lengvai ėjosi

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 15, 06:42)
Kai geriat pirmą puoduką kavos (kas negeriat kavos,  tuomet arbatos),  geriat ją vieną,  ar kažkuo užkandat-sūrelis, sumuštinis,  sūris ir t.t?

Niekada neužkandu niekuom,geriu kavą po pusryčių tik

QUOTE(Nastya @ 2018 08 15, 22:37)
Kai buvot vaikai, ar yra tekę simuliuoti ligą tėvams, kad neiti į mokyklą?[/b]

Niekada

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 06:33)
Ar dar ryškiom spalvos nagus lakuojat? O gal.rudeninės nuotaikos pas.jus?

Aš kaip ir Grange,lakuoju šviesiai,permatomai tik ax.gif

Sveikos bigsmile.gif situacija nutikusi kątik biggrin.gif įsivaizduokit turit bendradarbę,dirba ji kitam skyriuj,tai darbe prasilenkiat tik valgykloj ar prie durų,bet po darbo dažnai susitinkat,bendraujat sms,einat apsipirkti,pasikviečiat ją į svečius savaitgalį,smagiai laiką leidžiat. Po kurio laiko pastebit,kad ji pradėjo jūsų vengt,darbe stengiasi nebūt valgykloj tuo metu,į sms neatrašo. Sutikus parduotuvėj po darbo,lekia į kitą skyrių nuo jūsų. Parašot grįžus po apsipirkimo į fb kodėl nepasisveikino parduotuvėj ir ji jus užblokuoja fb. Va taip iš niekur biggrin.gif kaip elgtumėtės? Aš tai nuoširdžiai sakau,nežinau rolleyes.gif ir prišikta viduj atrodo,nes aš tokia esu,į savo namus labai saugau ką įsileidžiu,jau ten mano tvirtovė,mano lizdelis artimų žmonių. Šiaip atrodo tiek bendrauta,tiek visko prisikalbėta kartu,prisijuokta,o čia tokie vaikų žaidimai vyksta ax.gif vengt manau nevengsiu aš jos,bet turbūt po labas nebeklausiu kaip sekasi smile.gif kaip bjauru ištikro ir kartu vaikiška
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 10:44)

Labai gražios nuotraukos wub.gif aš visada norėjau ten nuvykti ir vis dar noriu bigsmile.gif aš neturiu ką rekomenduot

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 12:35)

Nepaisant to,kad gyvenu ant jūros kranto,šiemet prie jūros daugiau ir nebuvau,neskaitant,kad per atostogas buvom išvykę į Lanzarotę,bet ten aplink jau Atlanto vandenynas

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 16, 14:07)

Vat irgi nemoku..

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 21:06)

Neturiu žinok,nebent galiu tau iš ivairių fb grupių pakopijuot rekomenduojamus lietuvaičių norvegijoje 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 08 16, 22:43)

Kad apgadintų dar nebuvo,bet čia aplink briedžių švelniai tariant pilna. Va ir vakar vos pajudėjom nuo namų,jau šeimyna vaikštinėja aplink kelią wub.gif sakiau ir sakysiu,bent jau šiaurės norvegija,tai jų namai,ne mūsų biggrin.gif tad visi čia su jais draugiškai elgiamės,nepykstam,nepypsinam pamatę kelyje. Aišku,susidūrimai tai baisus dalykas..

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 07:44)

nieko

QUOTE(grange @ 2018 08 17, 08:37)

Nespausdinau iki kol neatsispausdinau kelių vestuvių nuotraukų namus papuošt. Tai dabar galvoju daugiau nuotraukų atsispausdint smile.gif

Tinginį dažnai darot? Labai retai,dabar radau kažkokį kokosinį,tai jau šaldytuve stingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 08 17, 09:37)
as nebe  unsure.gif  bet man patinka ir vis zadu zadu pasidaryt..

ir labas visoms, pasiilgau  mirksiukas.gif  4u.gif

Kaip.smagu, kad karts nuo karto užsuki bigsmile.gif . Kaip jums naujoje vietoje gyvenasi? Ar viską, ką planavot pirktis namas, nusipirkot?

Irgi vis rečiau, bet labai norėčiau nepamest mados turėt jas rankose...

QUOTE(Aidos @ 2018 08 17, 18:28)
situacija nutikusi kątik  biggrin.gif įsivaizduokit turit bendradarbę,dirba ji kitam skyriuj,tai darbe prasilenkiat tik valgykloj ar prie durų,bet po darbo dažnai susitinkat,bendraujat sms,einat apsipirkti,pasikviečiat ją į svečius savaitgalį,smagiai laiką leidžiat. Po kurio laiko pastebit,kad ji pradėjo jūsų vengt,darbe stengiasi nebūt valgykloj tuo metu,į sms neatrašo. Sutikus parduotuvėj po darbo,lekia į kitą skyrių nuo jūsų. Parašot grįžus po apsipirkimo į fb kodėl nepasisveikino parduotuvėj ir ji jus užblokuoja fb. Va taip iš niekur biggrin.gif kaip elgtumėtės?

Tinginį dažnai darot? Labai retai,dabar radau kažkokį kokosinį,tai jau šaldytuve stingsta  ax.gif

Laba mirksiukas.gif

Situacija tikrai nemiela. Faktas, kad.toji motera dėl kažkokių priežasčių taip elgiasi. O tau dėl to tikrai nemiela, nes ji.tyli, o tu turi spėlioti, kame esmė. Jaučiu, kad keliai čia tik 2
- pačiai tiesiai šviesiai paklausti, kas nutiko, ar gali pasiškinti.
- nieko nesiaiškinti ir tiesiog atitolti nuo jos.
Aš pati atitolčiau ir bala jos nematė. Pabandyčiau dat įsitikinmuii kartą, kitą prie jos priartėt, bet jei ji taip ir toliau elgtųsi, dėčiau viskam tašką ir lai eina ji kakot.

Ar užmiegat mašinoj , kai kažkas veža?
Retai. Bet šiandien užmigau. Ant posūkio kaip šokau iš miego, sakiau ir kaklas nuluš.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 08 17, 17:28)
situacija nutikusi kątik  biggrin.gif įsivaizduokit turit bendradarbę,dirba ji kitam skyriuj,tai darbe prasilenkiat tik valgykloj ar prie durų,bet po darbo dažnai susitinkat,bendraujat sms,einat apsipirkti,pasikviečiat ją į svečius savaitgalį,smagiai laiką leidžiat. Po kurio laiko pastebit,kad ji pradėjo jūsų vengt,darbe stengiasi nebūt valgykloj tuo metu,į sms neatrašo. Sutikus parduotuvėj po darbo,lekia į kitą skyrių nuo jūsų. Parašot grįžus po apsipirkimo į fb kodėl nepasisveikino parduotuvėj ir ji jus užblokuoja fb. Va taip iš niekur biggrin.gif kaip elgtumėtės? Aš tai nuoširdžiai sakau,nežinau  rolleyes.gif ir prišikta viduj atrodo,nes aš tokia esu,į savo namus labai saugau ką įsileidžiu,jau ten mano tvirtovė,mano lizdelis artimų žmonių. Šiaip atrodo tiek bendrauta,tiek visko prisikalbėta kartu,prisijuokta,o čia tokie vaikų žaidimai vyksta  ax.gif vengt manau nevengsiu aš jos,bet turbūt po labas nebeklausiu kaip sekasi  smile.gif kaip bjauru ištikro ir kartu vaikiška

Tinginį dažnai darot? Labai retai,dabar radau kažkokį kokosinį,tai jau šaldytuve stingsta  ax.gif

ehm nu situcija neismaloniuju, ypac kai bendraujat daugiau po darbo, o nebuvo nieko tokio del ko apsipykot ar kazka pasaket viena kitai? jei nieko taip nebuvo, tai as galvociau gal kad kazkas pribure jai apie tave nebutu dalyku ir zinai, neivertinus realios situacijos ar patikejus dabar ignoruoja taip. nezinau net.

tingini darau labai labai retai, kelis m. nedariau, bet ziauriai ji megstu, galeciau kasdien valgyt biggrin.gif tai del to ir nedarau. bet priminei dabar vaje ..
kita sav gryztu i lt tai jauciu, kad darysiu namie, nes mama ir turbut n metu nedarius.

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 21:28)
Kaip.smagu, kad karts nuo karto užsuki  bigsmile.gif . Kaip jums naujoje vietoje gyvenasi?  Ar viską,  ką planavot pirktis namas,  nusipirkot?

Ar užmiegat mašinoj ,  kai kažkas veža?

4u.gif vis sakau, kad pasistengsiu dazniau, bet vis neiseina. Darbe dabar nelabai galiu, nes daugiau darbo, vyksta mokymai ir siaip daugiau uzsiemus esu, tai tik po darbo..
bet ziema gal daugiau bus laiko.
Gyvenasi gerai, jau ipratom ir apsipratom ir atrodo, kad kitaip nebuvo. Viskas patinka ir tinka smile.gif na gal kartais skredantys lektuvai virs galvos panervina, bet ipratom nebegirdeti, vsara buna daugiau skrydziu tai daugiau, veliau bus maziau.
lygtais jau viska turim,viskas vietose. ai ne, meluoju, reikia didesnio paveikslo svetainej. Bet nezinau ko noriu, tai taip ir kazkaip vis tempiam. bet daugiau viskas vietose.

Miegoti masinoje man labai labai patinka. Bet jei mes tik dviese, ir as prieky, tai stengiuos kiek galiu nemiegot, nes bijau kad ir maniskiui miegas suiims.
bet tas jausmas kai atrodo kaklas lus, ar ant posukio kur nors tai taip man ir buna, atrodo net issigasti kad iskrisi.

Ar skaitote etiketes kai perkat kokius produktus, nebutinai maisto. ar buna del vienos ar kitos priezasties padedate ta produkta? jei pvz yra kazkoks produktas, kuri visada perkat ir tik dabar pamatot ant etiketes kazka bloga, ar nustosit pirkt?

as bandau skaityt, bet ne visada tiek, kiek reikia. bet daznai padedu viena ar kita, jei pamatau kiek daug cukraus/druskos pvz ar dar kokiu E. paskutinis ismestas is namu tai buvo rutulinis deo. siaip daznai nenaudoju,bet buvau pirkus dabar vasara, is sanex , bet kazkaip neatkreipiau demesio i sudeti.o dabar vel pasirode straipsnis, buvau pamirsus apie tai, apie alumini, kaip jis kenksimngas, ir ziuriu turi aliuminio tas sanexas, tai is kart ismeciau. viena mergina sake Eurokose perka kur nera aliuminio, gryzus ieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 17, 21:28)
Situacija tikrai nemiela. Faktas,  kad.toji motera dėl kažkokių priežasčių taip elgiasi. O tau dėl to tikrai nemiela,  nes ji.tyli,  o tu turi spėlioti,  kame esmė. Jaučiu,  kad keliai čia tik 2
- pačiai tiesiai šviesiai paklausti,  kas nutiko,  ar gali pasiškinti.
- nieko nesiaiškinti ir tiesiog atitolti nuo jos.
Aš pati atitolčiau ir bala jos nematė. Pabandyčiau dat įsitikinmuii kartą,  kitą prie jos priartėt,  bet jei ji taip ir toliau elgtųsi,  dėčiau viskam tašką ir lai eina ji kakot.

Ar užmiegat mašinoj ,  kai kažkas veža?

Tęsiant istoriją,šiandien važiavom apsipirkti,gyvenam juk mažam miestely sąlyginai,tai pamačiusi mus pravažiuojančius,net nusuko galvą ji į tvorą smile.gif nežaisiu tokių vaikiškų žaidimų su ją,kažkaip jaučiuosi suaugusi jau tokiems dalykams. Suaugę žmonės šnekasi,kai turi bėdų manau rolleyes.gif

Esu užmigus ne kartą. Nelabai patogu tik biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2018 08 17, 21:53)
ehm nu situcija neismaloniuju, ypac kai bendraujat daugiau po darbo, o nebuvo nieko tokio del ko apsipykot ar kazka pasaket viena kitai? jei nieko taip nebuvo, tai as galvociau gal kad kazkas pribure jai apie tave nebutu dalyku ir zinai, neivertinus realios situacijos ar patikejus dabar ignoruoja taip. nezinau net.

Ar skaitote etiketes kai perkat kokius produktus, nebutinai maisto. ar buna del vienos ar kitos priezasties padedate ta produkta? jei pvz yra kazkoks produktas, kuri visada perkat ir tik dabar pamatot ant etiketes kazka bloga, ar nustosit pirkt?

Kad nebuvo jokių pykčių,tiesiog grynai iš niekur. Na ką padarysi,nudegiau truputi,vakar buvo nesmagu,šiandien jau juokinga rolleyes.gif dabar bus įdomu tik stebėt,kaip darbe bėgios nuo manęs ax.gif
Kartais užmetu akį,kad įsitikint pvz sulčių sudėtį,ar grynos sultys ar koncentratas,kiek produkte cukraus yra (jei labai daug,neperku,pasirenku kur mažiau ir panašiai).

Labas rytas rolleyes.gif turit namie daug pledų? Turiu vieną tokį nelabai gražų,tigrinio rašto,tai visai netinka prie interjero. Manau su laiku atsikratysiu juo biggrin.gif šiandien į miegamajį nusipirkau jau gražesnį,tokios nešvarios rožinės spalvos,ale vilnos pledą. Patinka man jie,jaukumo duoda ir namus puošia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 08 17, 22:53)

Dažniausia dešrų, mėsyčių etiketes.

QUOTE(Aidos @ 2018 08 18, 13:43)
turit namie daug pledų? Turiu vieną tokį nelabai gražų,tigrinio rašto,tai visai netinka prie interjero. Manau su laiku atsikratysiu juo  biggrin.gif šiandien į miegamajį nusipirkau jau gražesnį,tokios nešvarios rožinės spalvos,ale vilnos pledą. Patinka man jie,jaukumo duoda ir namus puošia  ax.gif

Aidos, parašysi, kaip toliau su ta kolege reikalai vystysis.

Yra pledų, bet mes nelabai naudojam.

Ko šiandien daug suvalgėt arba išgėrėt?
Mineralinio Vytautas. Per pusdienį šeimyna išgėrėm 6 litrus (4 buteliai po 1,5 L).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 18 rugpjūčio 2018 - 20:47