Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 06, 06:45)
Rugsėjo 1 - oji - šiemet iškrenta šeštadienį. Kada šventė bus Jūsų vaiko/vaikų mokykloje? Šeštadienį, ar pirmadienį? (šeštadienį, taip nusprendė mokyklos tėvų seimas)

Nieko nežinau.

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 06, 08:37)
Kokio tipo miego drabužius mėgstat?</strong></p><p>Man šortukai ir maikutė pati pačiausia pižama. </p>

Irgi taip pačiai.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 10:25)
Kokius bananus perkate; kur sunokę labiau, vidutiniškai, ar mažai prinokę (žalesni)?
3 variantas. Mums tokie skanesni, kai mažiau saldūs, tokius mėgstame.

Kur vidutiniškai sunokę ir tie mažesni, trumpesni.

Vyras juma dažnai atneša kavos, pats padaręs?
Savaitgaliais dažnokai. Kai atostogaujam prie ežero pas jį kaime, visada atneša ir abu ant kranto geriam. Prie ežero.tik.jis daro kavą visad.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 10:29)
Seniai verkėt?
Gegužę lyg, kai su mama bekalbant prisiminėm mano tetą, mamos seserį, kuri balandį mirė nuo sepsio.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 12:53)
Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais?
Gerai sutarė. Tada dar prisimenu atsakyme užduotam nusigrybavau, nes jo mama numirė kai jam buvo 20m. o tėtis numirė kai jam buvo 22-eji, o ne 28 metai, kaip kad tada parašiau. Tas tada užstrigo taip todėl, kad pamenu lovoje gulėjau prieš miegą galvodama- mano sūnui dabar 22-eji, ir įsivaizdavau, kaip tai baisu jei jau neturėtų abiejų tėvų, man tai dar vaikas, kaip mamai, kad ir 22-eji. Man iki dabar labai labai gaila, graudu, kad mano vaikai taip niekada ir neturėjo antrų senelių. Man visada atrodė ir atrodo, kad taip faina, kai vaikai turi dvejus senelius.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:33)
Ar pažįstat porų,  kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?
Vyro sesuo. Gal jau ketveri metai, kai kartu esa. Labai fainas žmogus.
QUOTE(errachka @ 2018 08 02, 13:39)
jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?
Man sunku atsakyti kai nesu saldumynų mėgėja. Neturiu skanėsto kurio nuolat norėčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:54)
Ką paskutinio suvalgėt?
Mocarela
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 15:42)
Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name?
Ne, kas jų tas jų, lai ir lieka praeičiai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 15:53)
AR galėtumėt su naujai susipažintu vyru (per pažinčių portalą), kai tik susirašinėjot su juo o realiai susitikot tik kartą, išlėkt su juo pasibūt kažkur į Latviją ar Lenkiją savaitgaliui?
Abejoju.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 16:07)
O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį?
Abejoju, ypač jei menkai pažinočiau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 02, 16:16)
Jei kepat bulvytes fri, tai ar pati gaminat ar perkat jau paruoštas šaldytas?
Nei perkame nei pati gaminu.
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 17:38)
Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia?
Ar tikrai, tai tikrai nežinau. Aš bet kokių gazuotų gėrimų vengiu, negeriu (pas mane tulžies akmenligė), kaip ir riebaus, rūkyto ir kepto maisto.

Kaip manote, apsilankysite "Tautų Mugė 2018" kuri vyks 09.14-16?
Dar nežinau, bet norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 21:07)
kaip ištveriat karštį?
Daug vandens, skersvėjai, kai atsisuka saulė ir pleškia visu pajėgumu uždarome langus, duris, kad šiluma tiesiogiai nesiskverbtų, va kažkaip taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 22:05)
eisit jau ilsėtis, ar dar vakarosit?
Man regis nevakarojau, nes retai vakaroju.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 07:20)
Ar lunatikuodavot, paklykaudavot vaikystėj smile.gif?
Lunatikuoti tai ne. O 'paklykaudovat'_tai kaip suprasti? negirdėjus tokios išsireiškimo.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 03, 09:05)
Yra dalykas kurį Jums reikėtų nusipirkti?
Galvojau, galvojau_na kad ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 09:25)
O jūs tikit, kad atsisakius gerti gazuoto vandens galima numesti svorio daugiau, nei kad atsisakius riebaus maisto?
Tikrai netikiu. Riebus maistas ir gazuotas vanduo net nesulygintina, bent jau mano nuomone.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 16:24)
Kuri lauko gėlė jums labiau prie šrdies-aguona ar rugiagėlė?
Nors persiplėšk, abi man, bet gal rugiagėlių laukas labiau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 03, 16:36)
Ar lyja šiuo metu pas Jus?
Tądien pamenu lijo ne už ilgo, kai buvo šis klausimas užduotas.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 16:54)
Pirty buvot šiais metais?
Taip.
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 03, 17:30)
Ar esat buvę Amerikoj?
Taip, vieną kartą.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 03, 19:59)
JIS sukelia juoką?
vartotojo įkelta nuotrauka
Žiūrint į šią nuotrauką? Ne.

Ar mama jums sakydavo, sako, kad jus myli?
Taip, ir šiandien, ir aš jai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 20:17)
Turėjit kažkokio išgąsčio šiandieną?
Neturėjau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 20:47)
Kur dabar esat-patalpij ar kažkur lauke?
Patalpoj buvau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 04, 08:27)
Ką atsikėlę veikiat/veiksit?
Atsikėliau po vidudienio, namie šį bei tą lengvoj formoj, o paskui pas puskę išvažiavau.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 04, 09:47)
Atlyginimas kilo,sumažėjo,stovi vietoje?
Pakilo apie 100€
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 04, 19:12)
Šiuo.metu pas jus cukrus namuose gabalinis ar birus?
Birus.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 04, 21:12)
namie, ar išvykę?
Tokiu laiku buvau išvykus ir grįžau į namus rytojaus dieną 10:30h.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 04, 22:24)
Perkat momentinius loterijos bilietus? Aha,kartais perkam. Kartais laimim smile.gif 
Retsykiais.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 05, 01:00)
Ar jūs bijot aklinos tamsos?
Lauke- baisoka, patalpoje- nemėgstu.
QUOTE(Aidos @ 2018 08 05, 10:58)
būdamos prie jūros paisot iškeltos vėliavos spalvos? Ar lendat į vandenį ir kabant raudonai vėliavai?
Visada paisau ir niekad nelendu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 05, 13:09)
LYJA?
Nelijo tuo laiku kai klausei.

Iš jūsų pažįstamų, pabrėžiu_iš asmeniškai jūsų pažįstamų, yra kas buvo užmezgęs pažinties kontaktus su žinoma tv žvaigždę (ta prasme ne naglai, ne todėl, kad žinomas, ne gašliai, bet natūraliai)? Yra, ir gerai sekėsi, bet paskui pabūgo ir dėjo į kojas. Tas žmogus gerai žinomas, populiarus, ypatingi jo Kalėdiniai koncertai, ir ji savo sūnų pavadino jo vardu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 16:24)
Kuri lauko gėlė jums labiau prie šrdies-aguona ar rugiagėlė?
Rugiagėlė gal. Mane keri jų spalva.

rugiagėlė
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 03, 16:36)
Ar lyja šiuo metu pas Jus?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 16:54)
Pirty buvot šiais metais?
Nea. Nebent užskaityt,  kai Druskininkų gydyklose buvau,  ten buvo pirtis su baseinu.

nea
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 03, 17:30)
Ar esat buvę Amerikoj?
Nebuvus. Bet vis paskaitau Užkalnio postus apie ją, įdomiai rašo. Manau, kad jis labai ją idealizuoja.

nea, bet planą turim
QUOTE(Visgi @ 2018 08 03, 19:00)
Griaudėjo, lynojo, pas jus?

nea
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 03, 19:59)
JIS sukelia juoką?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 20:17)
Turėjit kažkokio išgąsčio šiandieną?
Aha. Vyrui spaudimas labai sukilo. Lėkiau iki miesto vaistų pirkt greičiu dideliu. Užmigo dabar,  bet kotai neramu man vis tiek.

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 08 03, 20:35)
Kriaušių nepirktinių turite ar jokių neturite ar tik pirktinių?
Turime nepirktinių. Vyro sesuo davė iš sodo. Laaabai skanios, niam.

neturim jokių...o gaila biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 20:47)
Kur dabar esat-patalpij ar kažkur lauke?
Sėdžiu kieme, žiūriu į mišką.

namie
QUOTE(Visgi @ 2018 08 03, 22:19)
Visi namie šį vakarą?

aga
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 04, 08:27)
Ką atsikėlę veikiat/veiksit?
Nešimės kavą prie ežero,  o paskui žiūrėsiu. Arba liksiu mirkt vandeny,  arba  į sodybą  važiuosiu.

sportuoju
QUOTE(Aidos @ 2018 08 04, 09:47)
Koldūnus gaminat ar perkat pirktinius? Gaminu,šiandien irgi žadu gamint,kai forma yra,nereikia rankomis vargti,tai greit gaunasi. Bet nelabai mes juos mėgstam,kartą į metus gal  biggrin.gif
Jei einat mišku ir randat mėlynių pvz,valgot nuo krūmelių ar vengiat valgyt neplautas?
Rudens sezonui viską turit iš rūbų? Manau batų reikėtų nauju  ax.gif

perku
valgau
aga
QUOTE(Visgi @ 2018 08 04, 14:22)
Kavą su cukrumi geriate ar be?
Be.

be
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 04, 19:12)
Šiuo.metu pas jus cukrus namuose gabalinis ar birus?
Birus.

birus
QUOTE(Aidos @ 2018 08 04, 22:24)
Perkat momentinius loterijos bilietus? Aha,kartais perkam. Kartais laimim smile.gif </p>

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 05, 01:00)
Ar jūs bijot aklinos tamsos?
Beorotiškai. Man net panika gali prasidėt,  jei naktį kas nors aklinai uždengtų visus langus ir neliktų jokio ruoželio šviesai. Man tai baisuma.

aga
QUOTE(Aidos @ 2018 08 05, 10:58)
būdamos prie jūros paisot iškeltos vėliavos spalvos? Ar lendat į vandenį ir kabant raudonai vėliavai? Nelendu,paisau visad spalvos,tvarkingai</p>

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 05, 13:25)
Ar tarp jūsų pažįstamų,artimųjų  buvo tokia stuacija,  kad vyras susirado, įsimylėjo kitą moterį,  jo žmona be proto išgyveno. Jis neišėj iš namų, bet akivaizdžiai susitikinėjo su ta kita moterim. O tada jau neapsikentusi žmona susirado kitą,  o tuomet jau vyrui paydas sužaidė ir bandė vusom išgalėm žmobą susigrąžint?

aga
QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 05, 15:14)
Jusu vaikai skaito knygas? Jus vaikystej megot skaityti?

labai, nors jam tik 5eri
QUOTE(kami_ @ 2018 08 05, 16:08)
Jūros gėrybes seniai valgėte? Ne, vakar gaminau midijas ir krevetes.

savaitgalį picą su krevetėm
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 05, 23:29)
Ar tvanku patalpoje,  kur dabar esat?
Nėra vėsu. Suku užmigt.

nea
Kokio tipo miego drabužius mėgstat?</strong></p><p>Man šortukai ir maikutė pati pačiausia pižama. </p>

nemėgstu jokių, bet jei reikia, irgi šortukai su maikute
Kokius bananus perkate; kur sunokę labiau, vidutiniškai, ar mažai prinokę (žalesni)?
3 variantas. Mums tokie skanesni, kai mažiau saldūs, tokius mėgstame.

beveik žalius
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 06, 10:35)
Vyras juma dažnai atneša kavos,  pats padaręs?
Savaitgaliais dažnokai. Kai atostogaujam prie ežero pas jį kaime,  visada atneša ir abu ant kranto geriam. Prie ežero.tik.jis daro kavą visad.

nea, mes neturim įpročio lovoj valgyt/gert
QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 11:12)

manau taip
QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 11:49)

retai
QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 13:15)
Iš jūsų pažįstamų, pabrėžiu_iš asmeniškai jūsų pažįstamų, yra kas buvo užmezgęs pažinties kontaktus su žinoma tv žvaigždę (ta prasme ne naglai, ne todėl, kad žinomas, ne gašliai, bet natūraliai)? Yra, ir gerai sekėsi, bet paskui pabūgo ir dėjo į kojas. Tas žmogus gerai žinomas, populiarus, ypatingi jo Kalėdiniai koncertai, ir ji savo sūnų pavadino jo vardu.

oi nea

dabar populiarėja naujas meditacijos būdas - užkasa žemėje, o po kpkiu 2-3 val atkasa-ryžtumėtės?- absol ne, numirčiau dar neužkasta biggrin.gif
Atsakyti
. Tas tada užstrigo taip todėl, kad pamenu lovoje gulėjau prieš miegą galvodama- mano sūnui dabar 22-eji, ir įsivaizdavau, kaip tai baisu jei jau neturėtų abiejų tėvų, man tai dar vaikas, kaip mamai, kad ir 22-eji. Man iki dabar labai labai gaila, graudu, kad mano vaikai taip niekada ir neturėjo antrų senelių.

Taip, 22 metai yra tikrai negailedtigai ankstūs netekt abiejų tėvų. Ir man taipogi l.gaila, kad sūnus iš viso auga be senelių
verysad.gif.

Tikrai apsilankysiu. Kaipgi be skanėstų rolleyes.gif .

Daugybę kartu sakydavom viena kitai, kad mylim. Ir iki pat jos išėjimo iš šio pasaulio. Ir dabar aš ją labai myliu, man ji didis žmogus.

Nei iš pažįstamų, nei iš nepažįstamų biggrin.gif .

QUOTE(errachka @ 2018 08 06, 13:45)
nea, mes neturim įpročio lovoj valgyt/gert

dabar populiarėja naujas meditacijos būdas - užkasa žemėje, o po kpkiu 2-3 val atkasa-ryžtumėtės?- absol ne, numirčiau dar neužkasta biggrin.gif

Neklausiau, ar į.lovą atneša. Ne toks klausimas buvo mirksiukas.gif .

Uoj ne, nė už ką. Už jokius pinigus. Aš net nebuvau girdėjusi taip.

Kur esat dabar?
Druskininkuose, poilsio kambary.
Atsakyti

vidutiniški patys geriausi 

Retai. Iš ryto daro tas kuris keliasi pirmas. Dažniausiai tai būnu aš. O kitu metu kai paprašau, tuomet padaro. 

manau ne

iš tikro ne

Iš jūsų pažįstamų, pabrėžiu_iš asmeniškai jūsų pažįstamų, yra kas buvo užmezgęs pažinties kontaktus su žinoma tv žvaigždę (ta prasme ne naglai, ne todėl, kad žinomas, ne gašliai, bet natūraliai)? 

Kad ne. 

dabar populiarėja naujas meditacijos būdas - užkasa žemėje, o po kpkiu 2-3 val atkasa-ryžtumėtės?

Ačiū ne. Man tas variantas netinka. 

Kur esat dabar?

Darbe

Filmas kuri pasitaikius progai mielai pažiūryte?

Vanduo drambliams. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 05, 13:25)
Ar tarp jūsų pažįstamų,artimųjų  buvo tokia stuacija, kad vyras susirado, įsimylėjo kitą moterį, jo žmona be proto išgyveno. Jis neišėj iš namų, bet akivaizdžiai susitikinėjo su ta kita moterim. O tada jau neapsikentusi žmona susirado kitą, o tuomet jau vyrui paydas sužaidė ir bandė vusom išgalėm žmobą susigrąžint?
Nebuvo tokios situacijos.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 05, 15:14)
Jusu vaikai skaito knygas? Jus vaikystej megot skaityti?
Mano- ne, o aš labai labai mėgau. Pamenu vieną pastabą įrašytą (iki dabar turiu savo kelias pasiekimų knygeles)- vokiečių kalbos pamokos metu skaitė knygą, ir tikrai, skaičiau ją paslėpus po mokykliniu suolu, gerai tą pamenu. Dar pamenu, kai skaičiau knygą naktį, kai tėvai miegojo, ant palangės pasidėjusi mėnulio pilnačiai šviečiant, mama prabudo ir gavau velnių, kad akis gadinu. Buvau iš tų vaikų kai knygas skaitydavau non-stop iki kokios 10-tos klasės. Būdavo ryte pasiimu iš bibliotekos ir vakare tą pačią dieną gražindavau, net bibliotekininkė suabejodavo ar tikrai taip greit perskaičiau, turėdavau teisintis. Ir tai kas liečia mano vaikų, ir nebūtinai vaikų, kad ir suaugusių, aš niekada tikriausiai nesuprasiu, kaip galima nemėgti skaityti knygų, aš va, per mėnesį bebaigiu 3-čią knyga skaityti, na, bet čia mano subjektyvi nuomonė dėl knygų skaitymo.
QUOTE(kami_ @ 2018 08 05, 16:08)
Jūros gėrybes seniai valgėte?
Senokai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 05, 23:29)
Ar tvanku patalpoje, kur dabar esat?
Gaivu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 06, 06:45)
Rugsėjo 1 - oji - šiemet iškrenta šeštadienį. Kada šventė bus Jūsų vaiko/vaikų mokykloje? Šeštadienį, ar pirmadienį?
Bent jau sūnaus gimnazijos puslapyje dar nėra jokios info, bet jaučiu bus šeštadienį, kaip kad buvo ir vienais metais...
Kokio tipo miego drabužius mėgstat?
Dabar, vasaros metu, pižama_šortukai ir maikutė, arba maikutė ir apatinės kelnaitės.
Tikrai dažnai. Mėgėjas jis pas mane gaminti ne tik kavą, bet ir pusryčius, pietus pagamina, vakarienę. Jam gaminti- kažkas tokios.
Jis pas mane toks gerietis, va savaitgalį, šeštadienio vakarą išvažiavau pas puskę (o jis pas mane jau grįžęs į LT iš Cairo), grįžo žmogus iš darbo (manęs jau nebuvo namuos, tik paskambinus perspėjau, kad išvažiuoju, prasilenkėm puse valandos) nusegė, išplovė ir vėl pakabino užuolaidas, o aš grįžau tik sekmadienį apie 10:30h, nes iš vakaro išgėrėm porą šampano su ledukais, ir neturėjau noro nei taksu grįžti, nei paskui ryte varyti vyro automobilį, kad savo pasiimti, dvigubas važiavimas. Beet jau taip gerai miegojau, toookia patogi ta dvigulė lova, kad pasaka. Labai gerai pasilsėjau. Kavos išgėrėm, papusryčiavau ir išvažiavau namo.

Jūsų pažįstamų tarpe yra įsivaikinusiu vaiką?
Yra.
Atsakyti
dabar populiarėja naujas meditacijos būdas - užkasa žemėje, o po kpkiu 2-3 val atkasa-ryžtumėtės?
Košmaras blink.gif Negirdėjau, rimtai. Nu visai išdurnėjo žmonės. Mane užkasant nualpčiau jau, širdis sustotų nuo fobijos, tpfu blin. Nieku gyvu, be kalbos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 06, 14:37)
Kur esat dabar?
Lauke.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 06, 15:01)
Per kalėdinį sezoną mielai pažiūriu kai rodo per TV The Proposal, Surviving Christmas, Spirit, ir pan,.

Ar besibaigia kas iš buitinės priemonių reikmių namuos?
Aha, skalbimo milteliai.

Na va, atsakiau į visus klausimus, pagaliau pasivijau jus smile.gif
Atsakyti
Filmas kuri pasitaikius progai mielai pažiūryte?</strong></p><p>Vanduo drambliams. </p>

Rusų filmas LIKIMO IRONIJA ARBA PO PIRTIES.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 15:06)
Yra.

Pažįstamų pažįstami yra įsivaikinę.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 16:43)
Aha, skalbimo milteliai.

Na va, atsakiau į visus klausimus, pagaliau pasivijau jus smile.gif

Kad visko yra dar.

Sodinot neseniai gėles;kur?
Šiandien pasodinau prie namo.į tris vazonus. Sakė, iki šalnų turi žydėti. Žiūrėsim, ar taip ir bus.
Atsakyti
Kokio tipo miego drabužius mėgstat?

Suknelės tipo naktinukai

Vidutiniškai sunokusius

Vyras juma dažnai atneša kavos,  pats padaręs?

retai

nežinau

Retai

Iš jūsų pažįstamų, pabrėžiu_iš asmeniškai jūsų pažįstamų, yra kas buvo užmezgęs pažinties kontaktus su žinoma tv žvaigždę (ta prasme ne naglai, ne todėl, kad žinomas, ne gašliai, bet natūraliai)?

Mano brolis kadaise buvo dainininkės Eurikos Masytės kavalierius. Jis – žurnalistas ir rašė straispnį apie ją, ėmė interviu ir taip gavos, kad buvo susidraugavę. Bet išsiskyrimo priežasties nežinau, bet žinau, kad šiai dienai E.M. galėjo būti mano brolienė

SVEIKOS ax.gif

jei Jūsų vaikas padarytų avariją - būtų nukentėjusių, vaikui grėstų - kalėjimas, bet Jūs nenorėtumėte, kad Jūsų vaikas sėstų už grotų. Ar galėtumėte prisiimti vaiko kaltę sau ir sėsti kalėjiman Jūs? (manau, kad galėčiau. Nes jau kelios dienos žiūriu rusų filmą - Уравнение любви / Уравнение со всеми (1-8 серии из 8) (Рауф Кубаев) [2012, мелодрама - ir jame būtent tokia situacija - motina prisiima kaltę ir sėda 2 metams į kalėjimą)
Atsakyti
dabar populiarėja naujas meditacijos būdas - užkasa žemėje, o po kpkiu 2-3 val atkasa-ryžtumėtės?-

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 06, 14:37)
Kur esat dabar?

Tokiu laiku buvau darbe, nešiau pinigus į centrinę kasą

„Asmens sargybinis“

QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 15:06)

ne

QUOTE(Visgi @ 2018 08 06, 16:43)

Indų ploviklis ir skystas muilas

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 06, 19:45)
Sodinot neseniai gėles;kur?

niekur

Per Žolines esate kažką numačiusios? (namie su vaikais būsim)
Atsakyti