Išvykę.
Retkarčiais nusiperku.
Ar jūs bijot aklinos tamsos?
Beorotiškai. Man net panika gali prasidėt, jei naktį kas nors aklinai uždengtų visus langus ir neliktų jokio ruoželio šviesai. Man tai baisuma.
dažnai plaunat pudros šepetėlius, kempinėles?
taipo gi ne taip dažnai kaip reiktų
Kuri lauko gėlė jums labiau prie šrdies-aguona ar rugiagėlė?
Rugegėlė
Ar lyja šiuo metu pas Jus?
ne
Pirty buvot šiais metais?
Ne. Nesu pirčių mėgėja
Ar esat buvę Amerikoj?.
Nebuvau. Tikrai labai norėčiau
Griaudėjo, lynojo, pas jus?
ne
JIS sukelia juoką?
gal tik šypsnį. Bet visumoj man jis nepatiko.
Turėjit kažkokio išgąsčio šiandieną?
ne
Kriaušių nepirktinių turite ar jokių neturite ar tik pirktinių?
neturiu jokių
Kur dabar esat-patalpij ar kažkur lauke?
Patalpoj
Visi namie šį vakarą?
taip
Ką atsikėlę veikiat/veiksit?
ta dieną tvarkiausi namus iš ryto
Atlyginimas kilo,sumažėjo,stovi vietoje? Pakilo valandinis užmokestis,tai džiaugiuosi
stovi
Kavą su cukrumi geriate ar be?
be
Šiuo.metu pas jus cukrus namuose gabalinis ar birus?
birus
namie, ar išvykę? (namie)
namie
Perkat momentinius loterijos bilietus? Aha,kartais perkam. Kartais laimim
ne
Ar jūs bijot aklinos tamsos?
najauku, bet ir nebijau
Labas rytas
būdamos prie jūros paisot iškeltos vėliavos spalvos? Ar lendat į vandenį ir kabant raudonai vėliavai?
Taip. Paisau vėliavų. Jūra labai paslaptinga. Labai sujaudino pernai įvykusi nelaimė, kai nuskendo fotografo V. Požerskio žmona. Laimei anūkes išgelbėjo.
LYJA?
lijo
Ar tarp jūsų pažįstamų,artimųjų buvo tokia stuacija, kad vyras susirado, įsimylėjo kitą moterį, jo žmona be proto išgyveno. Jis neišėj iš namų, bet akivaizdžiai susitikinėjo su ta kita moterim. O tada jau neapsikentusi žmona susirado kitą, o tuomet jau vyrui paydas sužaidė ir bandė vusom išgalėm žmobą susigrąžint?
Mano draugei taip. Neapsikentusi susirado kitą draugą-gydytojas, protingas, daug keliaujantis, jai parodė kitokį gyvenimą. O dabar jau vyrui pavydas sužaidė. Įdomu, kuo baigsis
nežinau tokios situacijos
Jusu vaikai skaito knygas? Jus vaikystej megot skaityti?
Mano sūnus nelabai mėgsta. Reikia vis priminti, kad reikia paskaityti. Bet praktiškai tai tik tiek kiek reikia mokyklai tiek ir skaito.
Jūros gėrybes seniai valgėte?
labai seniai
Ar tvanku patalpoje, kur dabar esat?
ne
Rugsėjo 1 - oji - šiemet iškrenta šeštadienį. Kada šventė bus Jūsų vaiko/vaikų mokykloje? Šeštadienį, ar pirmadienį?
to dar nežinau. manau bus aišku likus paskutinei savaitei iki mokslo metų pradžios.
Kokio tipo miego drabužius mėgstat?
Man šortukai ir maikutė pati pačiausia pižama.