Manau, kad taip
Tik uniformas
nebe
Prieš kelias savaites, kai tėtį paguldė į ligoninę
Nelabai
Taip, aš su vyru susipažinome per www.ieskok.lt
vafliukais
Arbūzo gabalėlį
kaip ištveriat karštį? (darbe geriu daug vandens, namie irgi)
Seniai verkėt?
Prieš kokias tris savaites
Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais?
normaliai
Ar pažįstat porų, kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?
ne
jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?
visokiais pyragaičiais.
Ką paskutinio suvalgėt?
blyną
Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name?
Pradžioj bute, jei pasidarytų per ankšta kalbinčiau įsigyti nuosava namą. Apie esama namą nei nebūtų kalbos. Tai buvo jų namas, jų gyvenimo etapas.
O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį?
Jei tas bendravimas jau būtų gan užsitęsęs. Kodėl ne? Bet aišku pagalvočiau apie kažkokias priemones kurios mane apsaugotų.
Jei kepat bulvytes fri, tai ar pati gaminat ar perkat jau paruoštas šaldytas?
jau labai labai seniai tokio reikalo nevalgiau. Bet anksčiau tai visaip darydavom.
Laistote lauko gėles, krūmus, medelius ir pan,.?
tik vazonuose. Kas auga žemėje - ne. Kuo mažiau nuo paviršiaus augalas gauna vandens, tuo jas giliau leidžia ieškodamas vandens. Turiu saulėgrąžų kamputį. Nelaisčiau jų nei karto. O jos tiesiog bujoja. Taip pat yra petunijų paprastų pakraštys. Jų taip pat nelaistau. O jos juk lepios tuo klausymu. Bet po kaitrios dienos jos atrodo puikiai.
Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia?
Angliarūgštė turi įtakos svorio augimui. Jei paskaityti kažkokį straipsnį apie celiulito mažinimą, tai visur yra rekomendacija atsisakyti gazuotų gėrimų. Yra kažkoks net tyrimas su pelėm. Angliarūgštė veikia kažkokį hormoną.
kaip ištveriat karštį?
darbe visai pakenčiama. Namuose visi langai atviri. Naktį šiek tiek atvėsta. Dar ventiliatorius gelbėja. Mašinoje - kondicionierius.
eisit jau ilsėtis, ar dar vakarosit?
anksti vakar atsiguliau
Ar lunatikuodavot, paklykaudavot vaikystėj ?
vaikystėje - taip. Dbar ligir nebe.
Yra dalykas kurį Jums reikėtų nusipirkti?
Taip. kėdus į sporto salę.
Padiskutuosiu .
Dėl svorio augimo nesiginčysiu-gal, bet dėl celiulito dievaži mitas. Kaip ir rašiau, mes geriam tik mineralinį gazuotą vandenį, perkam blokais ir pas mus jo nuolat yra. Ir taip daugybių daugybę metų. Nenoriu girtis, bet ir dabar, nors man ne 20-imt ir ne 30-imt, celiulitas labai minimalus. O 20-30-imtmetei jo net užuominų nebuvo. Tad dėl šito tikrai nesutinku.
O dėl svorio augimo irgi-nemanau, kad metęs gerti minralinį, bet šlamščiant tortus ir bigmacus, svorį pamesi. O va atsisakius bigmacų ir tortų, bet geriant gazuotą mineralinį, manau, svoris nukris ne vienu kg. Bet dėl šito čia tik aš taip garsiai mąstau, gal kažkas ir kitaip įrodęs yra.
Kad reikėtų, tokio nėra.
O jūs tikit, kad atsisakius gerti gazuoto vandens galima numesti svorio daugiau, nei kad atsisakius riebaus maisto?
Ne.
Labai suabsoliutinantis ir reikalaujantis astakymo tik "ne" klausimas, dėl tam tikrų gan skirtingų dalykų, kas veikia organizmą tiesiogiai ir netiesiogiai.
Pirmiausia mano išdėstyti dalykai nėra mano nuomonė, o tiesiog greitai pasirinkta informacija. Ir netgi labai sutrumpinta
Kad geriant gazuotą vandenį priaugsi ten kažkiek svorio, tai gal nereikėtų taip tiesmukai teigti. Sakyčiau tai turi įtakos. Kaip minėjau, jis veikia atitinkamą hormoną. Gal skatina jo padidėjimą. To hormono medicininio pavadinimo nepasakysiu, bet jis buvo pavadintas kaip alkio hormonas. Taigi, ko gero tai tiesiog didina apetitą, o taigi vėl gali įtakoti svorį. O tai ar jis padidės ar ne, vėlgi priklauso nuo pačio organizmo. Super, jei paveldėjot gerus genus ir galima kimšti viską ką nori. O kitam - juk atrodo bežiūrint į maistą svoris auga. O gal ir "alkio hormoną" organizmas gamina daugiau nei priklauso, o angliarūktė jį tik dar skatina. O kitam organizmas visai net nesureguos į angliarkštę.
Mūsų organizmas juk kaip mechanizmas. Viskas taip susiję.Puiku, kol viskas puikiai veikia. Na bet jei tik kas biški sustreikuos. Gali visas mechanizmas griūti. (na gal kiek per dramatiškai išsireiškiau )
Mano nuomonė nėra tokia, kad jei gersi gazuotą vandenį tuomet sustorėsi. Ne. Bet tai gali turėti įtakos.
o kas yra celiulitas - tai riebalinio audinio pakitimas. Ir jei riebalinis audinys tik didės, tai tikėtina, kad ir pakitimai didės.
O ir atsisakius riebaus maisto, gali taip svoris ir nekrist kaip tikiesi arba išvis nekris, jei vakarais valgysi vien vaisius ir kruopas ;)