Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:01)
Kaip manote ar esate gera kulinarė?

Manau, kad taip

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:14)
Jau ką nors vaikams naujiems mokslo metams nupirkot?

Tik uniformas

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:27)
Dar nusimato atostogų?

nebe

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 10:29)
Seniai verkėt?

Prieš kelias savaites, kai tėtį paguldė į ligoninę

QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 12:53)
Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais? -

Nelabai

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:33)
Ar pažįstat porų,  kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?

Taip, aš su vyru susipažinome per www.ieskok.lt

QUOTE(errachka @ 2018 08 02, 13:39)
jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?-

vafliukais

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:54)
Ką paskutinio suvalgėt?

Arbūzo gabalėlį

kaip ištveriat karštį? (darbe geriu daug vandens, namie irgi)
Atsakyti

QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 15:42)
Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name? -

Ne, gyvenčiau bute

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 15:53)
AR galėtumėt su naujai susipažintu vyru (per pažinčių portalą), kai tik susirašinėjot su juo o realiai susitikot tik kartą, išlėkt su juo pasibūt kažkur į Latviją ar Lenkiją savaitgaliui?

gal

QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 16:07)
O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį? -

Gal ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 08 02, 16:16)
Sim, tai jau nebeturit UABo? Ką vyras veiks dabar, kuo užsiims?
---
Jei kepat bulvytes fri, tai ar pati gaminat ar perkat jau paruoštas šaldytas?

Taigi, mano vyras jau nuo vasario mėn.dirba furistu Lt – Danijos įm0nėj; UAB veikla sustabdyta buvo vasario mėn.ir jis įsidarbino pagal skelbimąsmile.gif Sakė, daug geriau dirbt kažkam, nei dirbt pačiam ant savęs
//
Pati paruošiu

QUOTE(Visgi @ 2018 08 02, 17:24)
Laistote lauko gėles, krūmus, medelius ir pan,.?

Ne, neturiu ką

QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 17:38)
Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia? -

nežinau

eisit jau ilsėtis, ar dar vakarosit? (jau eisiu ilsėtis)

LABOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 02, 16:16)
Perku šaldytas, dažniausiai Aviko firmos - Zig zag pavadinimu, mums tos skaniausios

Visaip būna. Būna, kad nuperku maišiuką šaldytų, įmetu į kamerą ir tuomet tik iš kameros kepus. Bet kai neturiu kameroj, pati nulupu, supjaustau ir kepu. nes jei kepu, tai tik sūnui. Tos kelios pjaustytos bulvės labai greitai iškepa.

QUOTE(Visgi @ 2018 08 02, 17:24)
Ne viską, bet lauko gėles tai tikrai kas antrą diena, tiksliau rytą ar vakarą.

Gėles laistau, krūmų-ne.

Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia? - Ta prasme, gal daugiau kuri domėjotės, girdėjot, skaitėt apie tai? Man įdomu sužinoti, nes turiu mintį pereiti ant negazuoto vandens jeigu pavyks  smile.gif

Aš netikiu, kad kenkia. Geriu tik gazuotą mineralinį vandenį ir žinau, kad neatsisakysiu jo. Va limonadai visokie, gėrimai saldinti, kaip kad fanta, sprite ir panašiai sutinku, kad kenkia. Dėl mineralinio nesutikčiau nė už ką.

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 21:07)

Jau tiesiog gyvenu ir viskas. Man svarbiausia, kad veiktų nuolat ventiliatorius. Ir darbe, ir namuose. Va taip ir gyvenu. Savaitgaliais prie ežero būnu, vandeny mirkstu. Bet nuo pirmadienio pasikeis viskas.

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 22:05)
eisit jau ilsėtis, ar dar vakarosit? (jau eisiu ilsėtis)

vakar apie 24 val. snaust pradėjau.

Labas rytas,
Ar lunatikuodavot, paklykaudavot vaikystėj smile.gif?
Taip mirksiukas.gif , kartais būdavo taip, kad emocijos naktį išsiverždavo. Mano vyras labai kietai miega, tai negali papasakot, ar ir dabar to nėra biggrin.gif .
Atsakyti

Seniai verkėt?

Prieš kokias tris savaites

Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais? 

normaliai

Ar pažįstat porų, kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?

ne

jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?

visokiais pyragaičiais. 

Ką paskutinio suvalgėt?

blyną

Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name? 

Pradžioj bute, jei pasidarytų per ankšta kalbinčiau įsigyti nuosava namą. Apie esama namą nei nebūtų kalbos. Tai buvo jų namas, jų gyvenimo etapas. 

O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį? 

Jei tas bendravimas jau būtų gan užsitęsęs. Kodėl ne? Bet aišku pagalvočiau apie kažkokias priemones kurios mane apsaugotų. 

jau labai labai seniai tokio reikalo nevalgiau. Bet anksčiau tai visaip darydavom. 

tik vazonuose. Kas auga žemėje - ne. Kuo mažiau nuo paviršiaus augalas gauna vandens, tuo jas giliau leidžia ieškodamas vandens. Turiu saulėgrąžų kamputį. Nelaisčiau jų nei karto. O jos tiesiog bujoja. Taip pat yra petunijų paprastų pakraštys. Jų taip pat nelaistau. O jos juk lepios tuo klausymu. Bet po kaitrios dienos jos atrodo puikiai. 

Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia? 

Angliarūgštė turi įtakos svorio augimui. Jei paskaityti kažkokį straipsnį apie celiulito mažinimą, tai visur yra rekomendacija atsisakyti gazuotų gėrimų. Yra kažkoks net tyrimas su pelėm. Angliarūgštė veikia kažkokį hormoną. 

Atsakyti

kaip ištveriat karštį? 

darbe visai pakenčiama. Namuose visi langai atviri. Naktį šiek tiek atvėsta. Dar ventiliatorius gelbėja. Mašinoje - kondicionierius. 

eisit jau ilsėtis, ar dar vakarosit? 

anksti vakar atsiguliau 

vaikystėje - taip. Dbar ligir nebe. 

Yra dalykas kurį Jums reikėtų nusipirkti?

Taip. kėdus į sporto salę. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 03, 09:01)
Angliarūgštė turi įtakos svorio augimui. Jei paskaityti kažkokį straipsnį apie celiulito mažinimą, tai visur yra rekomendacija atsisakyti gazuotų gėrimų. Yra kažkoks net tyrimas su pelėm. Angliarūgštė veikia kažkokį hormoną. </p>

Padiskutuosiu ax.gif mirksiukas.gif .
Dėl svorio augimo nesiginčysiu-gal, bet dėl celiulito dievaži mitas. Kaip ir rašiau, mes geriam tik mineralinį gazuotą vandenį, perkam blokais ir pas mus jo nuolat yra. Ir taip daugybių daugybę metų. Nenoriu girtis, bet ir dabar, nors man ne 20-imt ir ne 30-imt, celiulitas labai minimalus. O 20-30-imtmetei jo net užuominų nebuvo. Tad dėl šito tikrai nesutinku.
O dėl svorio augimo irgi-nemanau, kad metęs gerti minralinį, bet šlamščiant tortus ir bigmacus, svorį pamesi. O va atsisakius bigmacų ir tortų, bet geriant gazuotą mineralinį, manau, svoris nukris ne vienu kg. Bet dėl šito čia tik aš taip garsiai mąstau, gal kažkas ir kitaip įrodęs yra.

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 03, 09:05)
Yra dalykas kurį Jums reikėtų nusipirkti?</strong></p><p>Taip. kėdus į sporto salę. </p>

Kad reikėtų, tokio nėra.

O jūs tikit, kad atsisakius gerti gazuoto vandens galima numesti svorio daugiau, nei kad atsisakius riebaus maisto?
Ne.
Atsakyti

Padiskutuosiu ax.gifmirksiukas.gif.
Dėl svorio augimo nesiginčysiu-gal, bet dėl celiulito dievaži mitas. Kaip ir rašiau, mes geriam tik mineralinį gazuotą vandenį, perkam blokais ir pas mus jo nuolat yra. Ir taip daugybių daugybę metų. Nenoriu girtis, bet ir dabar, nors man ne 20-imt ir ne 30-imt, celiulitas labai minimalus. O 20-30-imtmetei jo net užuominų nebuvo. Tad dėl šito tikrai nesutinku.
O dėl svorio augimo irgi-nemanau, kad metęs gerti minralinį, bet šlamščiant tortus ir bigmacus, svorį pamesi. O va atsisakius bigmacų ir tortų, bet geriant gazuotą mineralinį, manau, svoris nukris ne vienu kg. Bet dėl šito čia tik aš taip garsiai mąstau, gal kažkas ir kitaip įrodęs yra.

Kad reikėtų, tokio nėra.

O jūs tikit, kad atsisakius gerti gazuoto vandens galima numesti svorio daugiau, nei kad atsisakius riebaus maisto?
Ne.

Labai suabsoliutinantis ir reikalaujantis astakymo tik "ne" klausimas, dėl tam tikrų gan skirtingų dalykų, kas veikia organizmą tiesiogiai ir netiesiogiai. 

Pirmiausia mano išdėstyti dalykai nėra mano nuomonė, o tiesiog greitai pasirinkta informacija. Ir netgi labai sutrumpinta

Kad geriant gazuotą vandenį priaugsi ten kažkiek svorio, tai gal nereikėtų taip tiesmukai teigti. Sakyčiau tai turi įtakos. Kaip minėjau, jis veikia atitinkamą hormoną. Gal skatina jo padidėjimą. To hormono medicininio pavadinimo nepasakysiu, bet jis buvo pavadintas kaip alkio hormonas. Taigi, ko gero tai tiesiog didina apetitą, o taigi vėl gali įtakoti svorį. O tai ar jis padidės ar ne, vėlgi priklauso nuo pačio organizmo. Super, jei paveldėjot gerus genus ir galima kimšti viską ką nori. O kitam  - juk atrodo bežiūrint į maistą svoris auga. O gal ir "alkio hormoną" organizmas gamina daugiau nei priklauso, o angliarūktė jį tik dar skatina. O kitam organizmas visai net nesureguos į angliarkštę. 

Mūsų organizmas juk kaip mechanizmas. Viskas taip susiję.Puiku, kol viskas puikiai veikia. Na bet jei tik kas biški sustreikuos. Gali visas mechanizmas griūti. (na gal kiek per dramatiškai išsireiškiau :D)

Mano nuomonė nėra tokia, kad jei gersi gazuotą vandenį tuomet sustorėsi. Ne. Bet tai gali turėti įtakos. 

o kas yra celiulitas - tai riebalinio audinio pakitimas. Ir jei riebalinis audinys tik didės, tai tikėtina, kad ir pakitimai didės. 

O ir atsisakius riebaus maisto, gali taip svoris ir nekrist  kaip tikiesi arba išvis nekris, jei vakarais valgysi vien vaisius ir kruopas ;)

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:54)
ką paskutinio suvalgėt?
meliono per pietus nupirkau ir valgiau, dabar pabaigiau.

salotos su kriaušėm ir pelėsiniu sūriu
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 15:42)
Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name? - Ne, gyventume tame bute, bent jau pradžioje tai tikrai.

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 15:53)
AR galėtumėt su naujai susipažintu vyru (per pažinčių portalą), kai tik susirašinėjot su juo o realiai susitikot tik kartą, išlėkt su juo pasibūt kažkur į Latviją ar Lenkiją savaitgaliui?
Nemanau, kad galėčiau dabar į tokią avantiūrą leistis. Nebent be proto po to pirmo pasimatymo susižavėčiau juo.

nea
O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį? - Skrisčiau, jei žmogus patiktų per internetą ir iš pokalbių per viberį. Blogiausiu atveju praleisčiau laiką sau ten nuskridus  ax.gif

ot nežinau net biggrin.gif
Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia? - Ta prasme, gal daugiau kuri domėjotės, girdėjot, skaitėt apie tai? Man įdomu sužinoti, nes turiu mintį pereiti ant negazuoto vandens jeigu pavyks  smile.gif

manau , kad turi įtakos apetitui

vanduo, skersvėjai
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 07:20)
Taip  mirksiukas.gif , kartais būdavo taip, kad emocijos naktį išsiverždavo. Mano vyras labai kietai miega, tai negali papasakot, ar ir dabar to nėra  biggrin.gif .

aga
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 03, 09:05)
Yra dalykas kurį Jums reikėtų nusipirkti?</strong></p><p>Taip. kėdus į sporto salę. </p>

šiuo metu ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 09:25)
Ne.

ne

dažnai plaunat pudros šepetėlius, kempinėles?-ne taip dažnai, kaip rekomenduojama
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 08 03, 13:41)
dažnai plaunat pudros šepetėlius, kempinėles?-ne taip dažnai, kaip rekomenduojama

L.l.retai.

Kuri lauko gėlė jums labiau prie šrdies-aguona ar rugiagėlė?
Rugiagėlė gal. Mane keri jų spalva.
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 16:24)
Kuri lauko gėlė jums labiau prie šrdies-aguona ar rugiagėlė?

Aguona. Aguonų laukas - man labai gražus vaizdas.

Merginos, koks lietus pas mus!!! Pliopia taip, kad atrodo, kaip lietaus siena. Nuostabus vaizdas bigsmile.gif Iš karto namie geriau patapo, o tai jau buvo žiauriai karšta ir tvanku. Dar virtuvėj pasimaliau prie dujinės, tai visa prakaite buvau.

Ar lyja šiuo metu pas Jus?
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 03, 16:36)
Labas 4u.gif
Aguona. Aguonų laukas - man labai gražus vaizdas.

Merginos, koks lietus pas mus!!! Pliopia taip, kad atrodo, kaip lietaus siena. Nuostabus vaizdas bigsmile.gif Iš karto namie geriau patapo, o tai jau buvo žiauriai karšta ir tvanku. Dar virtuvėj pasimaliau prie dujinės, tai visa prakaite buvau.

Ar lyja šiuo metu pas Jus?

Man klasiokas ką tik atsiuntė filmuotą vaizdą iš Alytaus. Ten pas jus kaip reikalas pila! rolleyes.gif unsure.gif
Aš Varėnos raj.jau, bet čia nė lašo.

Pirty buvot šiais metais?
Nea. Nebent užskaityt, kai Druskininkų gydyklose buvau, ten buvo pirtis su baseinu.
Atsakyti
O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį?

Sunku pasakyti, žiūrint kas apmokėtų, kokie santykiai

QUOTE(Visgi @ 2018 08 02, )

Neturiu lauko gėlių, krūmų, medelių. Tik kambarinės gėlės

QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, )
Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia?

Net gydytojai pataria per karščius gerti mineralinį vandenį, bent 2-3 stiklines, kad atstatyti prarastus su prakaitu mineralus iš organizmo. Paprastas vanduo to nepadaro. Taigi manau, kad nekenkia, o netgi padeda

kaip ištveriat karštį?

Šaltas duįas arba apsiprausimai šaltu vandeniu, jei nėra dušui galimybės. Skersvėjis, daug vandens, ledai

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 22:05)
eisit jau ilsėtis, ar dar vakarosit?

Tokiu laiku, 22 val dar nėjau gult, niekada neinu taip anksti, net, kai keliuosi prieš 6-ias.

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 07:20)

Visko būdavo

QUOTE(k@mylye @ 2018 08 )
Yra dalykas kurį jums reikia nusipirkti?

Didesnę rankinę arba kuprinę, kad tiktų kelionėms

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 09:25)

Šiaip tai netikiu. Gazuotam vandeny nėra cukraus, ko pilna limonaduose. Svoris krenta tada, kai išeikvojama daugiau energijos negu gaunama su maistu.

QUOTE(errachka @ 2018 08 03, 13:41)
dažnai plaunat pudros šepetėlius, kempinėles?

Nenaudoju pudros

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 03, 16:54)
Pirty buvot šiais metais?

Nebuvau.

Nu ką, gerai palijo apie valandą. Vėl saulė šviečia. Mašiną nuplovė lietus. Balos didelės, bet turbūt neilgam, tuoj išdžius.

Ar esat buvę Amerikoj?
Nebuvus. Bet vis paskaitau Užkalnio postus apie ją, įdomiai rašo. Manau, kad jis labai ją idealizuoja.
Atsakyti