Vyksta jūsų žinioj kažkokie romanai, simpatijos ir pan?
nelabai mano žinioj, bet jaučiu, kad vyro sesuo vėl pradėjo su vyrais bendraut. O tai jau visiems bus aišku, kad geruoju nesibaigs. Nu vnž. Kadangi žino, kad šeimos nuomonė bus ne kokia, todėl ir tyli, niekam nieko nesako.
Jūsų nuomone, nuo ko gali žmogus stambėti, neskaitant, kad daug metų vartoja KT ir visada valgo taip pat - vienąkart per dieną - tik pietūs darbe, puryčiams - kava ir sumuštinis, vakarienei - koks vaisius ar daržovė? (juokas juokais, bet nesuprantu, kas vyksta su manim - aną mėn.svėriau - 90 kg, vakar darbe pasisvėriau - jau 91 kg - išssigandus esu. Mąstau, kad gal yra koks pilvo tyrimas, jog peršviestų ir matytų, kas ir kaip
)
1 kg tai nėra jokia tragedija ar sveikatos pakitimas. 1 kg visada yra plaukiojantis. Gali būti tiesiog susikaupę skysčiai. Reiktų susirūpinti, kai jau bus 5 kg per mėn. Pas mane plaukiojantys yra visi 2 kg. Svoris sviruoja 56-58 kg. Netgi pastebiu, kad priklauso ir nuo ciklo. Taip pat jei jei skirtingos svarstyklės irgi gali būti paklaida. Aš pas trenerę visada esu "lengvesnė" negu namuose.
Dar nusimato atostogų?
Taip. Nuo 13 d. dar dvi savaites