Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Vyksta jūsų žinioj kažkokie romanai, simpatijos ir pan?

nelabai mano žinioj, bet jaučiu, kad vyro sesuo vėl pradėjo su vyrais bendraut. O tai jau visiems bus aišku, kad geruoju nesibaigs. Nu vnž. Kadangi žino, kad šeimos nuomonė bus ne kokia, todėl ir tyli, niekam nieko nesako. 

Jūsų nuomone, nuo ko gali žmogus stambėti, neskaitant, kad daug metų vartoja KT ir visada valgo taip pat - vienąkart per dieną - tik pietūs darbe, puryčiams - kava ir sumuštinis, vakarienei - koks vaisius ar daržovė? (juokas juokais, bet nesuprantu, kas vyksta su manim - aną mėn.svėriau - 90 kg, vakar darbe pasisvėriau - jau 91 kg - išssigandus esu. Mąstau, kad gal yra koks pilvo tyrimas, jog peršviestų ir matytų, kas ir kaip blink.gif)

1 kg  tai nėra jokia tragedija ar sveikatos pakitimas. 1 kg visada yra plaukiojantis. Gali būti tiesiog susikaupę skysčiai. Reiktų susirūpinti, kai jau bus 5 kg per mėn. Pas mane plaukiojantys yra visi 2 kg. Svoris sviruoja 56-58 kg. Netgi pastebiu, kad priklauso ir nuo ciklo. Taip pat jei jei skirtingos svarstyklės irgi gali būti paklaida. Aš pas trenerę visada esu "lengvesnė" negu namuose. 

Dar nusimato atostogų?

Taip. Nuo 13 d. dar dvi savaites  :vacation1:​ 

Atsakyti
Seniai verkėt?
Gal praeitą savaitę, kai mamos dainuotą ir mėgtą dainą išgirdau.
Papildyta:
Atostogų dar nusimato.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 01, 22:52)
Vyksta jūsų žinioj kažkokie romanai,  simpatijos ir pan?
Taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 06:25)
Jūsų nuomone, nuo ko gali žmogus stambėti, neskaitant, kad daug metų vartoja KT ir visada valgo taip pat - vienąkart per dieną - tik pietūs darbe, puryčiams - kava ir sumuštinis, vakarienei - koks vaisius ar daržovė?
Gal pasyvesnis gyvenimo būdas, sulėtėjusi medžiagų apykaita. Gali būt ir kitos priežastys.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:01)
Kaip manote ar esate gera kulinarė?
Labiau taip, nei ne.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:14)
Jau ką nors vaikams naujiems mokslo metams nupirkot?
Dar ne.
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:27)
Dar nusimato atostogų?
Taip, šiandien vakare išvarom jau ax.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 10:29)
Seniai verkėt?
Gal prieš mėn.

Laba!
Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais? - Labai gerai. Su tėčiu tai jie kaip draugeliai. O su mama tiesiog labai gerai sutaria. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 12:53)
Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais? - Labai gerai. Su tėčiu tai jie kaip draugeliai. O su mama tiesiog labai gerai sutaria.  rolleyes.gif

Irgi labai gerai sutarė.

Primink, kur išvarot mirksiukas.gif . Smagaus laiko!

Ar pažįstat porų, kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?
Aha, mano grupiokė taip vyrą susirado.

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 08 01, 12:09)
Jūsų vestuvėse buvo/norėtumėt, kad būtų vaikų? - Buvo paauglių, bet mažų vaikų nebuvo ir manau nenorėčiau.

buvo kūdikis 6 mėn
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 01, 12:35)
Ką pietavot?
Nusipirkau maximoj sveriamų salotų su marinuotais mažais svogūnėliais ir vištiena, daržovėmis.

šaltiena su agurkais
QUOTE(Nastya @ 2018 08 01, 15:26)
Planuojat nueit į kokį nors filmą? - Nea, neturim planų, vasarą kažkaip ir nesinori.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 01, 18:56)
nežinot, kada baigsis šitie nenormalūs karščiai? (per TV sako, kad lyg savaitgalį atvės. KUO LABAI ABEJOJU blink.gif )

tikiuosi dar nesibaigs
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 01, 19:37)
būna, kad vakare sulaukiate svečių, kurie geria tik kavą. Ar Jūs geriate kartu? (taip, visada)

ne
QUOTE(kami_ @ 2018 08 01, 21:04)
Teko dirbti kada nors per įdarbinimo įmonę(kai tiesioginis darbdavys įdarbinimo įmonė, o Jūs išorinis darbuotojas)? Teko.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 01, 21:42)
Ar nepdidėjęs apetitas pas jus paskutiniu metu?
Padidėjęs. Kažkaip sotumo jausmo nėra.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 08 01, 22:11)
Buvo pastarosiom dienom kokia nors nemaloni situacija? -

lyg ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 01, 22:52)
Vyksta jūsų žinioj kažkokie romanai,  simpatijos ir pan?
Draugė,  kur su vyru pašlijo santykiai,  pradėjo susitikinėt su gerbėjais,  tipo,  draugo ieško.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 08 02, 06:25)
Jūsų nuomone, nuo ko gali žmogus stambėti, neskaitant, kad daug metų vartoja KT ir visada valgo taip pat - vienąkart per dieną - tik pietūs darbe, puryčiams - kava ir sumuštinis, vakarienei - koks vaisius ar daržovė? (juokas juokais, bet nesuprantu, kas vyksta su manim - aną mėn.svėriau - 90 kg, vakar darbe pasisvėriau - jau 91 kg - išssigandus esu. Mąstau, kad gal yra koks pilvo tyrimas, jog peršviestų ir matytų, kas ir kaip blink.gif )

hormonų sutrikimas
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2018 08 02, 10:01)
Kaip manote ar esate gera kulinarė?</strong></p>
<p>Tuo klausimu esu tikrai prasta. Jei ką bandau neįprasto padaryti, dažniausiai nepasiseka. </p>

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 10:29)
Seniai verkėt?

gal prieš kokį mėn
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 12:53)
Ar jūsų vyras gerai sutaria/sutarė su jūsų tėvais? - Labai gerai. Su tėčiu tai jie kaip draugeliai. O su mama tiesiog labai gerai sutaria.  rolleyes.gif

labai
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:33)
Ar pažįstat porų,  kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?
Aha,  mano grupiokė taip vyrą susirado.

aga

jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?-ledais
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 08 02, 13:39)
jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?-ledais

Alytaus šimtalapiais ir Bijolos tortais.

Ką paskutinio suvalgėt?
meliono per pietus nupirkau ir valgiau, dabar pabaigiau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:33)
Primink,  kur išvarot  mirksiukas.gif . Smagaus laiko!
---
Ar pažįstat porų,  kurios susituokė po pažinties pažinčių portale?
Nepamenu ar minėjau. Maršrutas nusimato toks: iš Rygos skrendam į Ukrainą (Odesa). Ten būsim kelias dienas, o po to su mašina keliausim. Odesa - Moldova (Kišeniovas) - Rumunija (Bukareštas) - Bulgarija (Varna) - Rumunija (Constanta) - Ukraina (Odesa). Tokia kiek neįprasta mums kelionė automobiliu. ax.gif
---
Pažįstu.
QUOTE(errachka @ 2018 08 02, 13:39)
jei nereiktų ribot savęs, kokiu skanėstu nuolat save lepintumėt?
Dabar taip greit nešauna į galvą, bet man labai patinka geri, tikri šokoladiniai saldainiai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 13:54)
Ką paskutinio suvalgėt?
Grūdėtos varškės.

Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name? - Ne, gyventume tame bute, bent jau pradžioje tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 02 rugpjūčio 2018 - 14:49
QUOTE(Nastya @ 2018 08 02, 15:42)
Įsivaizduokit, susipažinot su vyru, kuris turi vaiką ir yra išsiskyręs. Tas vaikas gyvena su savo mama. Vyras turi butą ir namą. Namas jo, bet jame po skyrybų leido gyventi ex žmonai su vaiku. Pats vienas gyvena bute. Jus su juo bendraujat, santykiai gerai klostosi, mastot apie gyvenimą kartu. Ar įkalbinėtumėt jį, kad varytų ex žmoną su vaiku lauk (na, arba į tą butą vietoj namo), kad jūs patys su juo galėtumėt gyventi tame name? - Ne, gyventume tame bute, bent jau pradžioje tai tikrai.

Per daug iš pradžių nereguliuočiau. Jeigu tas butas ne vieno kambario, bt, tarkim, dviejų, mums tikrai ramiai užtektų ir tokio. Negalėčiau taip belst jam smegenų iš karto, kad išvarytų žmoną su vaiku iš namo. Gal ta žmona ten daug kūrė, padėjo, sodino, o čia dabar braukšt ir noriu išvaryt. ne, nelabai. Bet jeigu aš su juo susilauksiu vaikų, o gal ir dviejų, tuomet jau kalbėtumės, kaip darom, kaip patogiau. Gal aš visai nenorėčiau į namą, jeigu butas geras, geroje vietoje, erdvus. Na daug dalykų sužaistų.

AR galėtumėt su naujai susipažintu vyru (per pažinčių portalą), kai tik susirašinėjot su juo o realiai susitikot tik kartą, išlėkt su juo pasibūt kažkur į Latviją ar Lenkiją savaitgaliui?
Nemanau, kad galėčiau dabar į tokią avantiūrą leistis. Nebent be proto po to pirmo pasimatymo susižavėčiau juo.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 08 02, 15:53)
AR galėtumėt su naujai susipažintu vyru (per pažinčių portalą), kai tik susirašinėjot su juo o realiai susitikot tik kartą, išlėkt su juo pasibūt kažkur į Latviją ar Lenkiją savaitgaliui?
Galėčiau. Mano draugė va su kanadiečiu pradėjo bendraut internetu, gan ilgai susirašinėjo. Pakvietė jis ją pas save, apmokėjo skrydžius, viešbutį jai tai jinai ir nuvarė. Po to jis Lietuvoje buvo kartą, dabar jinai iš Kanados grįžo vėl ne per seniausiai. Nežinau kuo visa tai pasibaigs, visgi atstumas tikrai didelis. Bet jis jai patiko, sakė.

O jūs taip skristumėt kažkur, jei jums apmokėtų skrydžius, viešbutį? - Skrisčiau, jei žmogus patiktų per internetą ir iš pokalbių per viberį. Blogiausiu atveju praleisčiau laiką sau ten nuskridus ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 31, 21:12)
1. Kaip jūs prie jūros pailsėjot?  Ką dabar planuoji?

2. Kai reikia technikinę jūsų automobilio apžiūrą praeit, jūs varot,  ar vyras?

1. Pailsėjom gerai, kaip jau rašiau, buvo karšta visas dienas, bet kasdien vis kažkur keliavom, prie jūros nueidavom išsimaudyt tik apie 16 val. Daug įspūdžių, prasivalė mano smegeninė po išėjimo iš darbo, nors dar ir skambino kelis kartus, bet vis tiek jau žinojau, kad nereiks grįžti į tą įtampą, tai jau atsipalaidavau kaip reikalas. Labai džiaugiuosi - jau seniai, labai seniai turėjau vasarą normalias atostogas
Dabar dar tinginiauju vis, nes karšta: skaitau, žiūriu filmus, daugiau dėmesio skiriu sūnui, nes darbo dienom tik abudu liekam namie. Šiandien parsivežiau krūvą agurkų iš sodo, tai užsiimu konservavimu. Kitą savaitę žada šiek tiek pravėsti, tai važiuosim su mama į mišką, dar laukia kurią dieną kultūrinė kelionė į Vilnių. Žodžiu, dienos bėga labai greitai, nespėju sužiūrėt.

2. Vyras varo

QUOTE(Nastya @ 2018 07 31, 23:12)
Pirmas į galvą šovęs darbas kurį galėtumėt/norėtumėt dirbti vietoj savo dabartinio?

Knygyne

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 31, 23:27)
Valgėt arbūzo šiandien?

Nevalgiau, retai aš jį perku, man geriau uogos visokios: braškė, šilauogės, trešnės

QUOTE(Nastya @ 2018 07 31, 23:32)
Ar yra tekę užtikti kažką kažkur besimylint?

Kas ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 08 01, 00:13)
Kaip jums atrodo,  ar vyrams patinka,  kai jų žmonos moka juos protingai valdyt?

Gal kai kuriems, bet nemanau, kad visiems. Visokių vyrų esama

QUOTE(Nastya @ 2018 08 01, 00:32)
Ar buvo jums toks atvejis, kad pamiršot, neįsidėmėjot žmogaus vardo, nors jis tik ką prisistatė?

Nepamenu, kad taip būtų buvę

QUOTE(Sim@ @ 2018 08 01, 06:34)
ar Jūs dar paverčiate mintyse sumas į Lt?

Kartais dar paverčiu.

Sim, tai jau nebeturit UABo? Ką vyras veiks dabar, kuo užsiims?

QUOTE(kulverstukis @ 2018 08 01, 11:33)
Ka darot jei igele bite, vapsva, sirse?

Dedu kažką šalto. O jei turiu, tai patepu tepaliuku nuo įkandimų

QUOTE(errachka @ 2018 08 01, 11:47)
rankinę nešiojat įprastai ant kurio peties

Dešinio arba nuleistoj rankoj

QUOTE(Nastya @ 2018 08 01, 12:09)
Jūsų vestuvėse buvo/norėtumėt, kad būtų vaikų?

Buvo kažkiek laiko vienas mažylis metukų laiko, bet ne visą laiką - trumpai

Jei kepat bulvytes fri, tai ar pati gaminat ar perkat jau paruoštas šaldytas?
Perku šaldytas, dažniausiai Aviko firmos - Zig zag pavadinimu, mums tos skaniausios
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 07 14, 20:19)
O jūs po kelionės iš karto daiktus išsikraunat ar irgi tempiat?
Pailsiu ir iškraunu (jei tai ne naktis). Nestovi neiškrauti dieną ar dvi, nes man akis bado biggrin.gif iškraunu, sudėlioju, išskalbiu ką reikia ir man ramu.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 15, 14:42)
Ką nuveikėt šiandien?
Tiesą pasakius nieko blatno. Poilsisi ir tiek. Bebaigiu antrą knygą skaityti, kurias buvau pradėjusi bet nepabaigusi, palaisčiau lauko gėles, gaminau vištienos krūtinėlės troškinį su grietinėlės ir žolelių padažu, na ir viskas.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 15, 21:24)
turit kokią nors dainą, kuri skamba ausyse?
Aha, ant savo galvos pažiūrėjau klipą, kaip šoka, tai galvoje sukasi ta daina, negaliu atsikratyt
https://www.youtube....h?v=U0fk5L1ifbo
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 16, 07:07)
būna taip, kad baigiantis atostogoms, pradedate keltis anksčiau, kaip kad reiktų į darbą?
Nebūna man taip, kad besibaigiant atostogoms pradėčiau keltis anksčiau. Aš net ir dabar, atostogaujant, keliuosi prieš septynias.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 07:51)
Jeigu šią minutę būtų galima atsidurti, kur norit, kur tai būtų?
Ten kur nuostabaus grožio kalnai.
QUOTE(Nastya @ 2018 07 16, 23:05)
Kokį įžymų žmogų ir kur matėt paskutinį kart?
Ireną Degutieną Žalgirio poliklinikoje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 17, 11:03)
Turit suknutę ant petnešėlių?
Turiu, kaip tik dabar tokią ir dėviu.
QUOTE(Nastya @ 2018 07 18, 12:53)
Ar yra tekę valgyti balandėlius ne kopūste, o vynuogių lapuose?
Taip, ne LT.
QUOTE(errachka @ 2018 07 26, 14:12)
turit kur apsistot prie jūros?
Turim, prie pat jūros. Ir mokėti nereikia ir galime būti į valias.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 26, 14:44)
Jūsų draugės vienmetės,  ar daugiau vyresnės, jaunesnės?
Jaunesnės.

Laistote lauko gėles, krūmus, medelius ir pan,.?
Ne viską, bet lauko gėles tai tikrai kas antrą diena, tiksliau rytą ar vakarą.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 08 02, 16:16)
Jei kepat bulvytes fri, tai ar pati gaminat ar perkat jau paruoštas šaldytas?
Perku užšaldytas.
QUOTE(Visgi @ 2018 08 02, 17:24)
Laistote lauko gėles, krūmus, medelius ir pan,.?
Laistom, bet taip normaliai tai kartą į savaitę/pusantros. Palaisto tas vaikinukas kur ateina žolės pjaut (kaimynų vaikas, susitarę mes su juo). Kartais vakarais ir pati su šlangu prasieinu.

Ar tikrai gazuotas vanduo nesveikas, kenkia? - Ta prasme, gal daugiau kuri domėjotės, girdėjot, skaitėt apie tai? Man įdomu sužinoti, nes turiu mintį pereiti ant negazuoto vandens jeigu pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 02 rugpjūčio 2018 - 16:38